#coduum

5,348 posts

Loading...
Alhamdulillah, semalam cust-cust bagi FEEDBACK Wonder Cheese!. Surprise event from @konyaaah_crave Thank you cust.😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #openorder untuk bawak balik kpg halaman buat student uum #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #cheeselover #foodstagram #WonderCheesebykonyaaahcrave #cravingshungryformore
Alhamdulillah, semalam cust-cust bagi FEEDBACK Wonder Cheese!. Thank you cust.😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #openorder untuk bawak balik kpg halaman buat student uum #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #cheeselover #foodstagram #WonderCheesebykonyaaahcrave #cravingshungryformore
🌸Ada apa dengan moisturizer gel? 🌸Moisturizer gel ni apa? 🍀Kenapa ada org sanggup beli sampai 2,3 botol? 🍀Ha ni sebab dia... 1. Gel yg melebabkan muka 100% free bahan kimia berbahaya 2. Bahan-bahan dalam MG antaranya ekstrak TIMUN dan Grape seed 3. Tersangat murah, harga mampu milik 4. Dapat merawat kulit yg bermasalah atau kulit sensitif. 5. Boleh d'gunakan semua peringkat umur, LELAKI dan PEREMPUAN Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #sayajualsayapakai #flawless #semulajadi
Makeup nipis2 pun dah ok sebab pakai liptint pun dah berseri muka..
Nampak tak tu? Nampak tak cheese dia yang tebal tu? 😋 Nyum Nyum Nyum WONDER CHEESE SEDAR-SEDAR JE DAH HABIS! Bila dah try baru tahu nikmat dia. Wonder Cheese ni tiada MSG dan bahan pewarna tau. Memang produk buatan Malaysia. 👍 Cheese memang padu dan rasa pedas2 yang buatkan kita tak rasa muak pun nak makan. Boleh teman waktu bosan2, waktu tengok movie, waktu lepak2. Nak order? Meh whatsapp sekarang! 😍 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
Hai uolls? Sarapan apa pagi ni? Haa korang tahu apa tu Wonder Cheese?🤔 Ada tak Hantu Cheese dekat sini? Uolls bukan Hantu Cheese lah kalau tak pernah cuba Wonder Cheese ni. Rasa dia lain dari yang lain tau, sebab cheese dia padu gila. Makan-makan je tahu tahu dah habis! 😂 Tak kan rasa muak, sebab dia ada rasa pedas2 juga. Haa mesti dah terliur kan? Meh lah order sekarang! 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #SatisfyUrCraving #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
Ni tangan customer kita sendiri. Warna mmg pekat merah mangahhhhhhh gitewwww. Color yg HOT & FAV 🔥❤️ . Details; 1. Halal 2. Boleh pakai untuk solat 3. Warna tak mudah luntur 4. Senang untuk dipakai . . Price: RM15 RM15 RM15 🎉 exc postage Postage: RM8 SM RM12 SS . 🔥Color: Red Cherry, Dark brown, Black, 25ml🔥 . . 🌹First come first serve, no booking . 🌹Whatsapp for order at bio . . Lots of love, Arora Ivory ❤️ . . #agentinaisahara #inaihomemade #inaimerah #inaimalaysia #inaikedah #inaichanglun #inaiuum #changlun #universitiutaramalaysia #uumisthebest #uumsintok #coduum
Hai girls🥰. Banyaknye function faraalipbutter💄. Jom reramai grab lipbutter buy set combo get FREE POST AND FREE GIFT🥳 #coduum #codunimap #codchanglun #codsetiaalam #codklang #codklang #codshahalam #codsungaibesar #codtanjungkarang #codkualaselangor #flbnaturallybeautiful #squadmaya
Worry less pretty! 😉 Meet our 4 main plant ingredients in #bougasfacescrub . Each of em’ has their own benefits and the best thing is your skin brighter and significantly smoother. Agree? #bougasbeauty
Panas2 calit2 sikit je liptint NAY! Terus onz muka..tak makeup pun naik seri penangan icecreM tint nay! . Harga murah2 berbaloi sangat! . Grab all 6 colour, dengan harga special, 6 free gift menanti
Tahukah Anda bahwa aktiviti kita seharian dapat menyebabkan wajah menjadi kering dan kusam. Selain terdedah kepada sinaran matahari dan sekeliling yang kotor dan berdebu, penyebab kulit kusam juga disebabkan oleh kelembaban kulit yang kurang. Sebab tu laa anda harus menggunakan Pelembab Wajah setiap hari. Pakar kulit juga mengesahkan bahawa pelembab adalah perawatan kulit yang harus dipakai dalam kehidupan seharian. 😘😘 Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #flawless #spf #sayajualsayapakai
Kan dah koba! Sodap ehh tu tak sampai 10 minit dah licin bossku. 😋 Alhamdulillah, feedback letop dari customer UUM kami. Siap datang singgah bilik nak pick up sendiri tau. 😂 Coklat pasti penuh, leleh leleh tau. Meh lah try uolls, tak rugi pun. Harga sangat2 berbaloi. 👍 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentChoocoby
Wonder Cheese tetap dihati walaupun di hospital. Haa ambil kau penangan Wonder Cheese ni. 😂 Jangan main-main, bila anak tekak nak makan sampai 2 balang BIG sis ni grab tau. 👍 Satu balang BIG hanya RM25.00! Berat 600g++ tau. Tunggu apa lagi? Hapuskan craving anda di @KonyaaahCrave SEKARANG! 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
🌸Ada apa dengan moisturizer gel? 🌸Moisturizer gel ni apa? 🍀Kenapa ada org sanggup beli sampai 2,3 botol? 🍀Ha ni sebab dia... 1. Gel yg melebabkan muka 100% free bahan kimia berbahaya 2. Bahan-bahan dalam MG antaranya ekstrak TIMUN dan Grape seed 3. Tersangat murah, harga mampu milik 4. Dapat merawat kulit yg bermasalah atau kulit sensitif. 5. Boleh d'gunakan semua peringkat umur, LELAKI dan PEREMPUAN Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #sayajualsayapakai #flawless #semulajadi
Haa cuba teka ni coklat putih ke coklat biasa? Tengok gambar pun dah tahu. 🙈 COKLAT BIASA LAH! Di Akmaema Empire kami hanya ada Choocoby yang cup je, dan saiz yang BIG sahaja. 😍 Hanya RM10 je satu cup! Mur mur je kan? Berat 220g tau. Kami ada topping2 yang hot2 tau. Kami pun layan postage seluruh Malaysia. Jom dapatkan sekarang. 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentChoocoby
AMBOI AMBOI AMBOI! Main sorok2 pula. Ingat orang tak nampak. 😂 Hai peminat tegar Choocoby! Alhamdulillah, stock masih hangat2 ni di @akmaema_empire . 😱 Meh pm kami, pilih coklat dan topping kegemaran korang! Kami layan COD seluruh UUM tau. 😍 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentChoocoby
Jom dapatkan @toujoursadvanced dari Dayah. Dayah boleh Codkan teruss kat hampa tak payah nak tunggu abg poslaju dah 😆. Untuk yg luar Kedah jgn risau okeyhh..Dayah boleh poskan 😘 . 🚘FREE COD Alor Setar/Jitra/Pendang/Gurun/UUM Sintok 🎉FREE Toujours Advanced Paperbeg 🎉FREE GIFT 📮FREE Postage 📍30 Sachet . For more details..Whatsapp me NOW Whatsapp 0165552145 http://wasap.my/60165552145/Toujours
🍅 BAbeau Angels Kedah #teamcherry . Follow @babeau.feenaz sekarang. Feenaz boleh COD di kawasan : . 📍UUM Sintok 📍Changlun 📍Jitra 📍Alor Setar 📍Kuala Kedah 📍Pendang 📍Kota Sarang Semut 📍Sungai Tiang . -------------------------------------------- 📦📮POS 365 hari setahun -------------------------------------------- @babeau.feenaz @babeau.feenaz @babeau.feenaz . . . #babeau #babeauofficial #babeauangels #babeauskincare #babeaualorsetar #babeaukedah #babeauuum #babeausintok #babeauchanglun #babeauchangloon #babeaujitra #babeaualorsetar #babeaukualakedah #babeaupendang #babeaukotasarangsemut #babeaufeedback #babeautestimoni #codalorsetar #coduum #codchanglun #codjitra #codkualakedah #alorsetar #jitra #uumsintok #uum #matrikkedah #kmkchanglun #matrikchanglun #kmk
Moisturizer Gel : Pelembap jenis gel yang dibuat khas untuk menyelesaikan masalah kulit kering. Ia menjadi pelembap untuk masalah kulit. Dan juga mampu membantu masalah kulit bayi. Boleh juga digunakan di rambut 😊😊 Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel . #CODUUM #spf #sayajualsayapakai
Haa cuba teka ni coklat putih ke coklat biasa? Tengok gambar pun dah tahu. 🙈 COKLAT BIASA LAH! Di KonyaaahCrave kami hanya ada Choocoby yang cup je, dan saiz yang BIG sahaja. 😍 Hanya RM10 je satu cup! Mur mur je kan? Berat 220g tau. Kami ada topping2 yang hot2 tau. Kami pun layan postage seluruh Malaysia. Jom dapatkan sekarang. 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentChoocoby #cravingshungryformore #foodlovers #foodstagram #choocobybykonyaaahcrave
AMBOI AMBOI AMBOI! Main sorok2 pula. Ingat orang tak nampak. 😂 Hai peminat tegar Choocoby! Alhamdulillah, stock masih hangat2 ni di @KonyaaahCrave. 😱 Meh pm kami, pilih coklat dan topping kegemaran korang! Kami layan COD seluruh UUM tau. 😍 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentChoocoby #foodstagram #foodlovers #cravingshungryformore
Wonder Cheese tetap dihati walaupun di hospital. Haa ambil kau penangan Wonder Cheese ni. 😂 Jangan main-main, bila anak tekak nak makan sampai 2 balang BIG sis ni grab tau. 👍 Satu balang BIG hanya RM25.00! Berat 600g++ tau. Tunggu apa lagi? Hapuskan craving anda di @akmaema_empire SEKARANG! 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
Hai warga UUM, KualaPilah, Bahau dan Seremban.🙋🏻 Wonder Cheese sekarang READYSTOCK tau. Korang kena rasa kerepek rangup disaluti cheese yang tebal ni. Rasa ehh memamg AAAUUMMM! 😋 Yang penting TIADA MSG dan BAHAN PEWARNA. Boleh teman buat kunyah2 dekat rumah. Jom order sekarang! 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
PENGUMUMAN PENTING BUAT WARGA UUM. 📢 Cuti MID sem tinggal lagi seminggu je, tak kan nak balik rumah dengan tangan kosong je? Bawa lah balik Wonder Cheese ni, comfirm senyum sampai ke telinga seluruh keluarga. 😁 Produk halal dan sedap, jom kongsi dengan yang tersayang! Cepat2 COD available di UUM, KualaPilah, Bahau dan Seremban. Whatsapp je kami Okay! 😉 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
Hai warga UUM, KualaPilah, Bahau dan Seremban.🙋🏻 Wonder Cheese sekarang READYSTOCK tau. Korang kena rasa kerepek rangup disaluti cheese yang tebal ni. Rasa ehh memamg AAAUUMMM! 😋 Yang penting TIADA MSG dan BAHAN PEWARNA. Boleh teman buat kunyah2 dekat rumah. Jom order sekarang! 😘 0136642912 0136642912 0136642912 #KonyaaahCrave #CODUUM #CODKualaPilah #CODBahau #CODSeremban #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #AgentWonderCheese #AlwaysRememberEveryBite
Alhamdulillah, cust bagi FEEDBACK Chocolicious! Paling best yang ni manis coklat dia sangat banyak dan sebati lah. 😋 Tak terlampau manis sangat, boleh habiskan satu bekas tanpa minum air tau. Thank you cust UUM. 😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #chocoliciousbykonyaaahcrave byMalaysia #foodstagram #foodlovers
Alhamdulillah, cust bagi FEEDBACK Chocolicious! Paling best yang ni manis coklat dia sangat banyak dan sebati lah. 😋 Tak terlampau manis sangat, boleh habiskan satu bekas tanpa minum air tau. Thank you cust UUM. 😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #chocoliciousbykonyaaahcrave byMalaysia #foodstagram #foodlovers
[LIPMATTE] The one and only....The BEST lipmatte for dry lips😉 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
Bermula isnin depan sampai rabu depan 3 hari je promo ni 💪💪💪 18Mac hingga 20Mac Rm40.. Dapat combo box dfcc no cheese n pecan butterscotch cake PERCUMA Red velvet cake 🎉🎉🎉 #sabrinabakery #sabrinabakeryutara #kekmanies #deliverycake #suprisedeliveryselangor #foodlover #kekmurah #kekdamansara #kekpantaidalam #kekbangsar #kekkedah #kekjitra #coduum #kekkulim #kekpenang #fooddeliverykedah
READY STOCK💥 . 🚘FREE COD Alor Setar/Jitra/Pendang/Gurun 🎉FREE Toujours Advanced Paperbeg 🎉FREE GIFT 🎉FREE Pamplet 📮FREE Postage 1Malaysia 📍30 Sachet . For more details..Whatsapp me NOW Whatsapp 0165552145 http://wasap.my/60165552145/Toujours
🌸Ada apa dengan moisturizer gel? 🌸Moisturizer gel ni apa? 🍀Kenapa ada org sanggup beli sampai 2,3 botol? 🍀Ha ni sebab dia... 1. Gel yg melebabkan muka 100% free bahan kimia berbahaya 2. Bahan-bahan dalam MG antaranya ekstrak TIMUN dan Grape seed 3. Tersangat murah, harga mampu milik 4. Dapat merawat kulit yg bermasalah atau kulit sensitif. 5. Boleh d'gunakan semua peringkat umur, LELAKI dan PEREMPUAN Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #sayajualsayapakai #flawless #semulajadi
Apa itu MG / MOISTURIZER GEL IALAH sejenis pelembab yang mampu merawat wajah. Melembabkan kulit, seimbangkan minyak pada kulit, mengecutkan jerawat, memudarkan parut dan jeragat. Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #sayajualsayapakai #flawless #semulajadi
Morning😉Bagi siapa yang membeli Wawawax, anda akan menerima 12strip cotton dan 4spatula ya. Kedua-dua di atas boleh di basuh. Tak payah nak beli baru tau. Bestkan Wawawax? 😊😊 #wawawax #wax #coldwax #organichairremoval #hairremoval #cabutbulu - #wawawax #waxmalaysia #wawawaxunimap #wawawaxperlis #wawawaxuum #wawawaxcoduum #coduum #uum #codunimap #unimap #wawawaxcodunimap #wawawaxkedah
[CONCEALER] Pakai concealer pon dah boleh dapat effect macam pakai foundation tau😏 Satu sapuan dah boleh tutup parut hitam di muka😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak try? Harga mur2 je Dilla bagi😉 Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
*KULIT KUSAM*🥺 Awak2 mesti ada masalah di atas kan? Dah try mcm2 produk dah tapi still tak ok ?😣 Bila kulit kusam mula tak ada keyakinan nk keluar kn? Mula la takde mood kn? Biasa la perempuan kan, mesti nk cntik kn🥰 Lagi2 bila ada makcik2 bawang kn? Faham2 lah yee🤭 Sabar, sabar. Masalah awak ada ubatnya. Ni ada seketul MOISTURIZER GEL(MG) yg semulajadi punya. Tiada bahan kimia tau. Jangan risau. Banyak kelebihan seketul tube MG ni tau. Gerenti lepas ni kawan2 puji macam ni, 'Siti , muka kau dah ok ke? Cantik je ak tngk.kongsi lah jugak.' hahaha Amboi kawan sampai terus tgur kita. Punyalah berhantu MG ni. Ni haa saya ada satu benda best nk bisik kt awk ni. MG NI TENGAH AD OFFER! Murah dan jimat dari biasa tau. Untuk awk special la saya nak bagi , awk tak payah pening2, klik je no wasap ni sekarang www.wasap.my/60145256867/moisturizergel Harga kasih sayang adik beradik je saya bagi. Shh🤫🤫 💚💚💚💚💚 #coduum #cantik #flawless #sayajualsayapakai #spf
[CONCEALER] GUNA CONCEALER UNTUK GANTI FOUNDATION?😱 . . Biasa kita mesti takut nak pakai concealer utk WHOLE FACE kan? Dengan concealer obsess, effect dia glowing mcm pakai CUSHION FOUNDATION OBSESS😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
Hi semuaaa 😬 Fas ada special giveaway utk korang ‼️ . . Memandang March ni bulan birthday Fas , so Fas buat giveaway ni utk belanjaa korang semua ❤️ . MCM MANA NK JOINNN ?!! . Hehe senang ja . . 1. Pastikan follow ig @bougasbeauty.fas 2. LIKE gambar giveway ni 3. Whatsapp Fas NAMA & SKIN PROBLEM korang ! . . Ok tuuu ja korang perlu whatsapp Fas . Anddd boleh ajak ramai ramai join tauu . Sbbb Fas nk bagi lebih pada SATU TAU ‼️Goodluck Semua 🌸 - - - #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #bougasbeautyserumselangor #bougasserum #bougasuum #bougasperlis #coduum #serumviral #codkangar #codperlis #codjitra #perlisbougas #freecod #codarau #codkualaperlis #codjitra #codalorsetar #serummurah #kangar #0143032740 #dropship #miniagent #giveaway #giveawaycontest
[CONCEALER] APA YANG BEST DENGAN CONCEALER OBSESS COSMETICS?😏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jawapannya ialah: BAHAN UTAMANYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 EKSTRAK PEGAGA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - merawat kulit yang pedih, luka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - mengurangkan kekeringan kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - menghalanh kulit muka dari berparut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - membaiki lapisan kulit yang rosak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 VITAMIN E⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - mengurangkan kesan parut hitam di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - melindungi kulit dari bahan yg boleh merosakkan kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
Musim panas ni elok sapu #MOISTURIZERGELULFAABEAUTY sebelom keluar rumah. Dah la boleh sejukkan muka. Siap ada SPF30 mampu selamatkan kulit kita dari sinaran UV 😱😱 Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #TRUSTEDSELLERUUM #CODUUM #SAYAJUALSAYAPAKAI
Did you know Wawawax Hair Removal tak perlu dipanaskan pun! Terus apply dan tarik. Siap! Wawawax cukup likat untuk cabut bulu degil di private part 😱 Tak percaya? Try yourself, sure menyesal tak cuba lebih awal 😝 P/s: wax nampak lembut sebab video dipercepatkan tau 🙊 - #wawawax #waxmalaysia #wawawaxunimap #wawawaxperlis #wawawaxuum #wawawaxcoduum #coduum #uum #codunimap #unimap #wawawaxcodunimap
Waxing is a routine as same as your skin care routine. Even though most of the hair are located at hidden places, taking care of all parts of the body is a must. Waxing will give you so much comfort and you will love it! Especially to start your new day of the week. Happy Saturday😘 #wawawax #waxmalaysia #wawawaxunimap #wawawaxperlis #wawawaxuum #wawawaxcoduum #coduum #uum #codunimap #unimap #wawawaxcodunimap
Tiga2 warna yg HOTZZZZZZZZZ 🔥❤️ Confirm tak menyesal punya 😏 . Details; 1. Halal 2. Boleh pakai untuk solat 3. Warna tak mudah luntur 4. Senang untuk dipakai . . Price: RM15 RM15 RM15 🎉 exc postage Postage: RM8 SM RM12 SS . 🔥Color: Red Cherry, Dark brown, Black, 25ml🔥 . . 🌹First come first serve, no booking . 🌹Whatsapp for order at bio . . Lots of love, Arora Ivory ❤️ . . #agentinaisahara #inaihomemade #inaimerah #inaimalaysia #inaikedah #inaichanglun #inaiuum #changlun #universitiutaramalaysia #uumisthebest #uumsintok #coduum . Details; 1. Halal 2. Boleh pakai untuk solat 3. Warna tak mudah luntur 4. Senang untuk dipakai . . Price: RM15 RM15 RM15 🎉 exc postage Postage: RM8 SM RM12 SS . 🔥Color: Red Cherry, Dark brown, Black, 25ml🔥 . . 🌹First come first serve, no booking . 🌹Whatsapp for order at bio . . Lots of love, Arora Ivory ❤️ . . #agentinaisahara #inaihomemade #inaimerah #inaimalaysia #inaikedah #inaichanglun #inaiuum #changlun #universitiutaramalaysia #uumisthebest #uumsintok #coduum
Apa itu MG / MOISTURIZER GEL IALAH sejenis pelembab yang mampu merawat wajah. Melembabkan kulit, seimbangkan minyak pada kulit, mengecutkan jerawat, memudarkan parut dan jeragat. Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #pelembabwajah #moisturizer #cantik #flawless #coduum #semulajadi #sayajualsayapakai #spf
Alhamdulillah, cust bagi FEEDBACK Choocoby! Paling best yang ni manis coklat dia sangat sebati lah. 😋 Tak terlampau manis sangat, boleh habiskan satu bekas tanpa minum air tau. Thank you cust UUM. 😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #ChoocobyMalaysia
[MASCARA] Tengok tu! My customer sendiri cakap Mascara Obsess ni x sama macam masacara brand lain😍😍 Sebab senang nak tanggal tau....nak solat? lupa bawa remover? Don't Worry! Air sahaja diperlukan~⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[MASCARA] Apa yg best dgn MASCARA SIKAT OBSESS NI?😍 . . ❤ *THIN BRISTLE BRUSH*- berus sikat ♥ *EASYLY REMOVE ONLY USING WATER!!* - ada fiber yg mudahkan kita tanggalkan dgn air sahaja! 💛 *SMUDGE PROOF* 💚 *CREATES DRAMA-LONG LASHES* 💙 *NOT CLUMP* ♥ *WATERPROOF* . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
Makan makan, tak sedar dah separuh dah! Melampau Choocoby ni. 😠 Alhamdulillah, semalam cust bagi FEEDBACK Choocoby! Paling best yang ni manis coklat dia sangat sebati lah. 😋 Tak terlampau manis sangat, boleh habiskan satu bekas tanpa minum air tau. Thank you cust UUM. 😘 Ada yang nak grab lagi? Meh serbu KonyaaahCrave, stock masih ada di HQ kami. 😍 #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #PostageAvailable #ChoocobyMalaysia
Tgh scroll Cari ape tu?? X sempat makan lagi ke??🤭🤭uhukss.. Lapaq?? Meh grab CHOOCOBY WHITE CHOCOLATE... sdap tau.. X terlalu manis.. Coklat yg bnyk.. X perlu rendam pun.. Sesuai dimakan kt mana2 je.. Dgn ada kemudahan sudu yg kami sediakn.. Meh grab cepat🤣🤣.. Free cod to all inasis.. Inc KACHI.. Stock lju mcm air boskuuuu Pm cepat2 0136642912 0136642912 0136642912 #konyaaahcrave #satisfyurcraving #choocobyuum #choocobysedap #choocobyleleh #coduum #freecoduum
Rugi tak cuba choocoby!!! 🍫 Rasa coklat yang pekat dan manis ! 🍫 Bubble rice yang ranggup ! 🍫 Ada 2 Jenis coklat pilihan ! 🍫 Boleh terus makan tanpa panaskan ! 🍫 Disukai semua peringkat umur ! . #choocoby #choocobysedap #choocobyborong #cokelat #coklat #coklatborong #coklatinjar #chocolateinjarmurah #chocolatelover #coklatdalambalang #takperlurendam #halal #KonyaaahCrave #CODUUM #SatisfyUrCraving #posseluruhmalaysia
[MASCARA] Mascara sikat obsess ni sangat2 senang nak guna😍 Ibarat awak sikat rambut....terurus terus! Macam tu lah bulu mata awak juga! Guna mascara sikat, lentik sampai ke langit!😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ p/s : Mascara ni boleh remove guna AIR SAHAJA!😍😍 Senang bukan?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
Nak kulit flawless❓ Nak kulit glowing❓ Ada masalah kulit tak sekata❓ Ada masalah jerawat❓ Ada masalah jeragat❓ Nak tambah tenaga❓ . Jom grab Toujours Advanced harini 🎉 . 🚘FREE COD Alor Setar/Jitra/Pendang/Gurun/UUM Sintok 🎉FREE Toujours Advanced Paperbeg 🎉FREE GIFT 📮FREE Postage 📍30 Sachet . For more details..Whatsapp me NOW Whatsapp 0165552145 Whatsapp 0165552145 Whatsapp 0165552145 #SayaJualToujoursAdvanced #sayajualtoujoursadvanced #ToujoursAdvanced #ToujoursAgent #ToujoursAgents #ToujoursAdvancedCollagenShots #Assalamualaikum #toujoursadvanced #universitiutaramalaysia #coduum #kedah #kedahan #Alorsetar #Jitra #kptm #kptmas #unitar #uitm #ipda #uum #polimas #aor #codalorsetar #codjitra #codPendang #toujoursadvancedkedah #toujoursadvancedalorsetar #toujoursadvancedjohor #toujoursadvancedpenang
💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫 MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit MENGANDUNGI:- 💜 ekstrak timun 95% 💜 water KELEBIHAN:- ✅ Tidak melekit dan berminyak ✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing ✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan) ✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat ✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap ✅ Bantu mencerahkan wajah ✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ Bantu menegangkan wajah ✅ Menyerap lebihan minyak di wajah ✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia ✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan 👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema ✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical CARA PENGGUNAAN:- Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free 👍🏻 Whatsapp +6014 525 6867 www.wasap.my/60145256867/moisturizergel #coduum #sayajualsayapakai #flawless #basemakeup #pelembabwajah
next page →