#coklatmurah

325,431 posts

Loading...
PREMIUM CHOCO BAR ❤️ Tema : Ballerina Including : ✔️ WRAPPING ✔️LABEL TAG hanya : RM1.20 per pcs Sesuai untuk semua majlis . ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️free gift customer ✔️ape sahaja majlis 😂 ✔️free postage utk Jb !!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #akikah #cookiesmurah #cookiepack #cookieskahwin #stickerbirthday #stickerkahwin
PREMIUM CHOCO BAR Tema: winc club ❤️ Including : ✔️ WRAPPING ✔️LABEL TAG hanya : RM1.10per pcs Sesuai untuk semua majlis . ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️free gift customer ✔️ape sahaja majlis 😂 ✔️free postage utk Jb !!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #akikah #cookiesmurah #cookiepack #cookieskahwin #stickerbirthday #stickerkahwin
CHOC OVO RM15 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate #chocovo
KINDER HAPPY MOMENTS MINI MAX RN31 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #kinderbueonomalaysia #kinderbueno #coklatkinderbueono
JOY FILLS MILK CHOCOLATE RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #oreo #biskutoreo #oreomalaysia #oreocoklat
JOY FILLS WHITE CHOCOLATE RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #oreo #oreomalaysia #coklatoreo #biskutoreo
Good morning everyone ❤️ Tengah breakfast ke tu? Hehe 😬 . . . Meh la layan video ini sebelum korang mulakan kerja tu. Mane tahu kan korang nk try cube menikmati “Krunchy Choco Melts” . . . Nak order? Terus shja ws kami or click sahaja link di bio ig @chocokrunchy.my kami 😘🍫 . . #terapiinstagram #hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocojarunikl #chocojarmalaysia #krunchychocomelts #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #chocojarhomemade #choocojarkualalumpur #uitm #studentlife #chocojarmurahmalaysia #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #chocojarmurah #ejenklkeramat #trustedsellermalaysia #chocojarkualalumpur #chocojamurah #chocojarmalaysia
MILKA CHOC CAKE RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA CRUNCHY RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA CHOCO TRIO RM24 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
CELEBRATION CHRISTMAS MIX CHOCOLATE RM33 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawi
CELEBRATION MIX CHOCOLATE RM30 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah
MILKA CHOCO GRAIN RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA SOFT INSIDE CHOCO RM 25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA CHOCO COOKIE😋 RM 25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA CHOCO MOO😋 RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: pos laju malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA CHOCO INSIDE RM25 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: J&T Malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA 100gm RM 15 🍫oreo 🍫hazelnut 🍫daim 🍫chips ahoy 🍫confetti 🍫white chocolate Postage mengikut berat setiap coklat Pos: J&T Malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
MILKA OREO SANDWICH RM 16 Postage mengikut berat setiap coklat Pos: J&T Malaysia COME ON GUYS GRAB YOURS NOW😁 #coklatmurahdansedap #coklatmurah #langkawicoklat #coklatlangkawimurah #coklatlangkawi #milkanewflavormalaysia #milkacoklat #milka #milkachocolate
Alhamdulillah ptg semalam 12/12/18 da selamat hantar bouquet ni ke Sky Awani Kuala Lumpur untuk isteri tersayang kiriman dr suami beliau Han Kamarudin 🎊🎉💐🎈🍫 sempena birthday or anniversary kot hikhik 💃😍 . . Nampak tak org lelaki kt Malaysia ni ramai yg romantik tau, diam2 je buat Surprise kt isteri mcm ni 😍💃🍫💐 sweet nya... Bersemut hikhik🐜🐜🐜😍 . . Siapa lg nk raikan isteri tersayang xkira Sempena birthday, anniversary, pujuk time merajuk pun boleh..roger je MommyZa Chocolate Delight wasap.my/601121209470 🍫😍 . . http://www.wasap.my/601121209470 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 Wasap.my/601121209470 #coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang #surprisedeliveryklang
Alhamdulillah ptg semalam 12/12/18 da selamat hantar bouquet ni ke Sky Awani Kuala Lumpur untuk isteri tersayang kiriman dr suami beliau Han Kamarudin 🎊🎉💐🎈🍫 sempena birthday or anniversary kot hikhik 💃😍 . . Nampak tak org lelaki kt Malaysia ni ramai yg romantik tau, diam2 je buat Surprise kt isteri mcm ni 😍💃🍫💐 sweet nya... Bersemut hikhik🐜🐜🐜😍 . . Siapa lg nk raikan isteri tersayang xkira Sempena birthday, anniversary, pujuk time merajuk pun boleh..roger je MommyZa Chocolate Delight wasap.my/601121209470 🍫😍 . . http://www.wasap.my/601121209470 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 Wasap.my/601121209470 #coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang #surprisedeliveryklang
Alhamdulillah ptg semalam 12/12/18 da selamat hantar bouquet ni ke Sky Awani Kuala Lumpur untuk isteri tersayang kiriman dr suami beliau Han Kamarudin 🎊🎉💐🎈🍫 sempena birthday or anniversary kot hikhik 💃😍 . . Nampak tak org lelaki kt Malaysia ni ramai yg romantik tau, diam2 je buat Surprise kt isteri mcm ni 😍💃🍫💐 sweet nya... Bersemut hikhik🐜🐜🐜😍 . . Siapa lg nk raikan isteri tersayang xkira Sempena birthday, anniversary, pujuk time merajuk pun boleh..roger je MommyZa Chocolate Delight wasap.my/601121209470 🍫😍 . . http://www.wasap.my/601121209470 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 Wasap.my/601121209470 #coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang #surprisedeliveryklang
Cetakan cokelat atau fondant bentuk karakter hello kitty. . Bisa digunakan untuk mencetak cokelat, fondant atau puding. Cokelat bisa digunakan untuk sauvenir atau hiasan kue ulang tahun dan cupcake. . Memudahkan anda saat menghias kue tart. Praktis dan mudah digunakan. . Produk impor. Bahan silicone food grade. . Tahan panas oven dan kukusan. Dengan membuat hiasan boneka sendiri harga kue menjadi lebih murah dan hiasan bisa dimakan. . Panjang cetakan 21 cm. Lebar cetakan 11 cm. Tinggi hasil cetakan 1 cm. Diameter hasil cetakan 3.5 cm. . . . #weddingcake #kuepengantin #kuepengantin #cetakancoklat #cetakanfondant #cetakankue #buttercream #coklatmurah #loyangkue #paketdekorasikue #mejaputar #spatula #pipingbag #oven #mixer #spuitkue #spuitwilton #spuitmawar
CHOCOLATE BOUQUET MURAH harga mampu milik free kad ucapan Cod area kota bharu dan sekitarnya Caj ikut kawasan" Home deliveryservice is now available" Note:caj mengikut kawasan . . Sesuai untuk: Dihadiabkan untuk yang tersayang Birthday gift Anniversary Doorgift Convocation Berminat wasap 0143410159 . . #coklatmurah #chocolatebouquebajetkelantan #doorrgiftrn1 #coklatbouquet #coklatpostage #surprisedelivery #cod #aisyalynn_gallery
Chocolate nya jg ready,,, Bs custome pack y 😊 #coklat #coklatsilverqueen #coklatmurah
Cokelat ucapan spesial untuk hantaran di hari spesial. Bisa request kata-kata. Ayo, order sekarang. Kemasan toples besar hanya 160.000 isi 74 buah. #cokelatucapan #cokelattulisan #cokelatkata #cokelatnatal #coklatnatal2018 #kadonatal #kadonatal2018 #christmas2018 #christmasgift #coklatunik #kadounik #coklatdepok #coklatmurah #coklatcustom #cokelatsekat32 #kasihkadoapaya #christmashamper
Cokelat ucapan spesial untuk hantaran di hari spesial. Bisa request kata-kata. Ayo, order sekarang. Kemasan toples besar hanya 160.000 isi 74 buah. Kemasan kotak 100.000 isi 32 buah. #cokelatucapan #cokelattulisan #cokelatkata #cokelatnatal #coklatnatal2018 #kadonatal #kadonatal2018 #christmas2018 #christmasgift #coklatunik #kadounik #coklatdepok #coklatmurah #coklatcustom #cokelatsekat32 #kasihkadoapaya #christmashamper
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @homechoco.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @homechoco.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
Choco Milk Drinks😋😋😋 Sedap tauu nii. Taknak kee😆😆 #drinks #coklatmurah #coklatimport #sayajual
Yg baru Lagi nih 😄patahan Cadbury asli dr pabrik.. Tanpa di campur yg lain.. Isi 250gr.. Expired masi lama feb'19.. Harga udh pasti lbh murah.. Barangnya limited.. Gercep yuk.. Order dari skrg ☺ #cadbury #cadburydairymilk #cadburymurah #cadburybabdung #patahancadbury #patahancadburyasli #coklatcadbury #coklatcadburybandung #jualcoklatcadbury #coklatcadburypatahan #patahancadburymurah #coklat #coklatmurah #coklatmurah #coklatkiloanmurah #coklatbandung #coklat
MAKARON SET BUDGET HARGA : ➡ RM35 SM / RM40 SS TERMASUK POS DENGAN KOTAK DAN SPAN KHAS. ( TANPA TULISAN / TANPA LUKIS ) . . ADD ON SPECIAL REQUEST : . . ➡ Tambah card + RM5 ➡ Tambah tulisan / lukisan kat 10 biji makaron + RM5 ➡ Tambah balut mcm hadiah & ribbon + RM5 ➡ Nak pilih sendiri flavour / filling makaron dlm 1 box + Rm5 . . APA YG ANDA AKAN DAPAT? flavors macaron: Red velvet(3 biji) Oreo(3 biji) Pistachio(2 biji) Strawberry (1 biji) Coffee(1 biji) Mint(1 biji) Lemon(1 biji) Manggo(1 biji) Vanilla(1 biji) Blueberry (1 biji) . . -total 15 biji macarons dalam satu box set budget -filling choclate dan peanut butter. -saiz macaron, adalah sebesar syiling 50 sen lama -Macarons tahan sebulan pd suhu bilik, setahun dalam peti sejuk. - POS SHJ. TIADA COD ! . . . . WHATSAPP : 011-2807-7569 . . #sayajualcoklat #bajubaby #chocojarmurah #shawlmurah #bajuplussize #coklatmurah #bajukebaya #macaronsmalaysia #tudungmurah #bajukurung #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #sandalmurah #emasmurah #chococrispy #sayajualmacarons #macarons #kasutmurah #tudungmurah #samyangchallenge #surprisedelivery #kasutmurah #chococrispy #assalamualaikum #lokalah #macaronmurah #hadiahbirthday #ootdmalaysia #igshopmalaysia #goodmorning #goodnight #kualalumpur #sayajual
MAKARON SET BUDGET HARGA : ➡ RM35 SM / RM40 SS TERMASUK POS DENGAN KOTAK DAN SPAN KHAS. ( TANPA TULISAN / TANPA LUKIS ) . . ADD ON SPECIAL REQUEST : . . ➡ Tambah card + RM5 ➡ Tambah tulisan / lukisan kat 10 biji makaron + RM5 ➡ Tambah balut mcm hadiah & ribbon + RM5 ➡ Nak pilih sendiri flavour / filling makaron dlm 1 box + Rm5 . . APA YG ANDA AKAN DAPAT? flavors macaron: Red velvet(3 biji) Oreo(3 biji) Pistachio(2 biji) Strawberry (1 biji) Coffee(1 biji) Mint(1 biji) Lemon(1 biji) Manggo(1 biji) Vanilla(1 biji) Blueberry (1 biji) . . -total 15 biji macarons dalam satu box set budget -filling choclate dan peanut butter. -saiz macaron, adalah sebesar syiling 50 sen lama -Macarons tahan sebulan pd suhu bilik, setahun dalam peti sejuk. - POS SHJ. TIADA COD ! . . . . WHATSAPP : 011-2807-7569 . . #sayajualcoklat #bajubaby #chocojarmurah #shawlmurah #bajuplussize #coklatmurah #bajukebaya #macaronsmalaysia #tudungmurah #bajukurung #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #sandalmurah #emasmurah #chococrispy #sayajualmacarons #macarons #kasutmurah #tudungmurah #samyangchallenge #surprisedelivery #kasutmurah #chococrispy #assalamualaikum #lokalah #macaronmurah #hadiahbirthday #ootdmalaysia #igshopmalaysia #goodmorning #goodnight #kualalumpur #sayajual
MAKARON SET BUDGET HARGA : ➡ RM35 SM / RM40 SS TERMASUK POS DENGAN KOTAK DAN SPAN KHAS. ( TANPA TULISAN / TANPA LUKIS ) . . ADD ON SPECIAL REQUEST : . . ➡ Tambah card + RM5 ➡ Tambah tulisan / lukisan kat 10 biji makaron + RM5 ➡ Tambah balut mcm hadiah & ribbon + RM5 ➡ Nak pilih sendiri flavour / filling makaron dlm 1 box + Rm5 . . APA YG ANDA AKAN DAPAT? flavors macaron: Red velvet(3 biji) Oreo(3 biji) Pistachio(2 biji) Strawberry (1 biji) Coffee(1 biji) Mint(1 biji) Lemon(1 biji) Manggo(1 biji) Vanilla(1 biji) Blueberry (1 biji) . . -total 15 biji macarons dalam satu box set budget -filling choclate dan peanut butter. -saiz macaron, adalah sebesar syiling 50 sen lama -Macarons tahan sebulan pd suhu bilik, setahun dalam peti sejuk. - POS SHJ. TIADA COD ! . . . . WHATSAPP : 011-2807-7569 . . #sayajualcoklat #bajubaby #chocojarmurah #shawlmurah #bajuplussize #coklatmurah #bajukebaya #macaronsmalaysia #tudungmurah #bajukurung #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #sandalmurah #emasmurah #chococrispy #sayajualmacarons #macarons #kasutmurah #tudungmurah #samyangchallenge #surprisedelivery #kasutmurah #chococrispy #assalamualaikum #lokalah #macaronmurah #hadiahbirthday #ootdmalaysia #igshopmalaysia #goodmorning #goodnight #kualalumpur #sayajual
Mau bikin doi semakin cinta n lengket atoo buat sahabat ortu seneng ... Cuman kita yg bisa yuk order . . . Ayo kreasikan coklat sesukamu!! Kita juga bisa sesuaiin dengan budget kamu lho!! 😘🍫 ••• ❣️Free Kartu Ucapan 💌 . . Order Sekarang!! 👇 Hubungi : wa: 081555458831 #coklatunik #coklatpraline #coklatwisuda #coklatlucu #coklatmurah #hadiahlucu #hadiahunik #coklatkarakter #hadiahspesial #coklat #coklatkarakter #kadolucu #kadounik #kadoromantis #kado #hadiah #hadiahcokat #kadocoklat #kadocewek #kadocowok #coklatsouvenir #souvenircoklat
Mau bikin doi semakin cinta n lengket atoo buat sahabat ortu seneng ... Cuman kita yg bisa yuk order . . . Ayo kreasikan coklat sesukamu!! Kita juga bisa sesuaiin dengan budget kamu lho!! 😘🍫 ••• ❣️Free Kartu Ucapan 💌 . . Order Sekarang!! 👇 Hubungi : wa: 081555458831 #coklatunik #coklatpraline #coklatwisuda #coklatlucu #coklatmurah #hadiahlucu #hadiahunik #coklatkarakter #hadiahspesial #coklat #coklatkarakter #kadolucu #kadounik #kadoromantis #kado #hadiah #hadiahcokat #kadocoklat #kadocewek #kadocowok #coklatsouvenir #souvenircoklat
Mau bikin doi semakin cinta n lengket atoo buat sahabat ortu seneng ... Cuman kita yg bisa yuk order . . . Ayo kreasikan coklat sesukamu!! Kita juga bisa sesuaiin dengan budget kamu lho!! 😘🍫 ••• ❣️Free Kartu Ucapan 💌 . . Order Sekarang!! 👇 Hubungi : wa: 081555458831 #coklatunik #coklatpraline #coklatwisuda #coklatlucu #coklatmurah #hadiahlucu #hadiahunik #coklatkarakter #hadiahspesial #coklat #coklatkarakter #kadolucu #kadounik #kadoromantis #kado #hadiah #hadiahcokat #kadocoklat #kadocewek #kadocowok #coklatsouvenir #souvenircoklat
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @coklatlola JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #kadoulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #hadiahwisuda   #hadiahcoklat #coklatcustom #praline   #kadoanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfoodg #kadovalentine   #hadiahgraduation #coklatvalentinemurah
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @coklatlola JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #kadoulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #hadiahwisuda   #hadiahcoklat #coklatcustom #praline   #kadoanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfoodg #kadovalentine   #hadiahgraduation #coklatvalentinemurah
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @coklatlola JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #kadoulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #hadiahwisuda   #hadiahcoklat #coklatcustom #praline   #kadoanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfoodg #kadovalentine   #hadiahgraduation #coklatvalentinemurah
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
PENGEN TAU CARA BUAT Ortu,pacar,temen seneng???? @hadiahcoklat.id JAGONYA... YUK ORDER!!! ... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KADO lucu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . Tersedia dengan aneka pilihan isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah  adiah #kadounik   #kadomurah   #hadiahulangtahun #anniversary   #ulangtahun   #giftbirthday   #coklatkarakter #instafood   #kadowisuda   #hadiahcoklat #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hadiahlucu #hadiahultah #jktfood #coklatvalentine   #graduation
Cokelat ucapan spesial untuk hantaran di hari spesial. Bisa request kata-kata. Ayo, order sekarang. Kemasan toples besar hanya 160.000 isi 74 buah. #cokelatucapan #cokelattulisan #cokelatkata #cokelatnatal #coklatnatal2018 #kadonatal #kadonatal2018 #christmas2018 #christmasgift #coklatunik #kadounik #coklatdepok #coklatmurah #coklatcustom #cokelatsekat32 #kasihkadoapaya #christmashamper
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #kadowisuda   #emoticon   #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #hadiahhariibu #hadiahnatal #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #kadowisuda   #emoticon   #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #hadiahhariibu #hadiahnatal #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #kadowisuda   #emoticon   #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #hadiahhariibu #hadiahnatal #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahmilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #hadiahpernikahan #instafood   #hadiahwisuda #kadopernikahan #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #kadonatal #kadohariibu #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahmilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #hadiahpernikahan #instafood   #hadiahwisuda #kadopernikahan #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #kadonatal #kadohariibu #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #hadiahmilad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #hadiahpernikahan #instafood   #hadiahwisuda #kadopernikahan #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #kadonatal #kadohariibu #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #kadoulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #wisuda   #emoticon   #kadonatal #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hellokitty   #kadoanniv #hadiahnatal #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #kadoulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #wisuda   #emoticon   #kadonatal #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hellokitty   #kadoanniv #hadiahnatal #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #kadomilad   #anniversary   #kadoulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #wisuda   #emoticon   #kadonatal #olshop   #praline   #hadiahanniv   #hellokitty   #kadoanniv #hadiahnatal #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #milad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #wisuda   #emoticon   #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #hellokitty   #minion   #jktfood #valentine   #graduation
Mau bikin semua orang senenng..simpel banget 😋 Cuman kami bisa... Coklat praline dengan ucapan . Bisa request ucapan , warna dan karakter nya. . . 😍😍😍😍😍😍😍😍 👍GRATIS KARTU UCAPAN & KERTAS KAdo say 🤗🤗🤗🤗🤗 . . Tersedia dengan aneka pilihan filling / isi dalam coklat. Untuk pemesanan bisa SMS / WHATSAPP ke #081555458831 #coklat   #cokelat #coklatenak #chocolate #coklathuruf   #coklatucapan   #coklatmurah   #coklatbox   #hadiah   #kadounik   #kadomurah   #milad   #anniversary   #ulangtahun   #birthday   #instagram   #instafood   #wisuda   #emoticon   #rumahcemilanku   #olshop   #praline   #anniv   #hellokitty   #minion   #jktfood #valentine   #graduation
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah #bazarpaknil
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah #bazarpaknil
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah #bazarpaknil
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah #bazarpaknil
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah
• Hai awak awak semua.. Ada yang suka tak ? Murr murr je sis nak jual ni. Meh sis bgtau sikit .. . . 🍫Chocolate Bouquet Murah.. 💰Harga Mampu milik (serendah rm80) 🔰FREE Kad Ucapan 👭COD area : 🚗 Shah Alam 🚗 Klang Valley **Cas ikut kawasan Sesuai untuk : 🍫dihadiahkan kepada yang tersayang 🍫Birthday gift 🍫Anniversary 🍫Doorgift 🍫convocation..........… . 📱Berminat pm or whatsapp http://www.wasap.my/60175528460 . . #chocolate #chocolatebouquet #flowerbouquet #fererobouquet #selangor #kualalumpur #murah #surprise #surprisedelivery #coklatlangkawi #kinderbueno #duniacoklat #coklatmurah
next page →