#comelpipimerah

185,631 posts

Loading...
Alhamdulillah..semua nya dgn izin Allah jua..Kita hanya berusaha dan tawakal. . Sesungguhnya setiap penyakit ada ubat nya.. . Terima kasih eye beauty😍 . JOM GRAB HARGA PROMOSI SKRG! . . Wasap segera klik link di bio👆👆👆 . . . #ainunbeauty #ceRRohhhmatee #ainunbeautyperak #eyebeauty #teamainunbeautyJB #rawatanmataalternatif #rawatrabun #rabun #rawatsilau #silau #penawarrabun #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #matamerah #matakering #mataberair #comelpipimerah #babyctdk #sakitmata #ctdk #fattzura #selaput #haniszalikha #eyebeautypremium #nutrieye #kekechallenge #johorbahru
Ramai nak tau harga vivix kan? Meh nak story #vivix ni harga retails nye sebotol rm475. Belian Very suggested beli 2 botol terus sebab less dapat less 10% tau (jimat beratus hinggit 😱😱😱), tapi dapat jugak benefit lain seperti . 🍇 terus dapat join Shaklee secara percuma (bernilai Rm70) 🍇 terus dapat harga ahli. Sebab terus join ahli. Sebab tu jimat banyak. 🍇 dapat rebat dalam bentuk bonus bernilai RM36 (so tolak lagi RM36. Lagi jimattttt 😱😱😱😱) 🍇 free postage bernilai RM10 • Fuhhhh banyak benefit beli 2 botol Vivix. 😊😊 Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp saya laju2. Jom sebarkan kebaikan Vivix😊 Feeqa 019 5489650
Ramai nak tau harga vivix kan? Meh nak story #vivix ni harga retails nye sebotol rm475. Belian Very suggested beli 2 botol terus sebab less dapat less 10% tau (jimat beratus hinggit 😱😱😱), tapi dapat jugak benefit lain seperti . 🍇 terus dapat join Shaklee secara percuma (bernilai Rm70) 🍇 terus dapat harga ahli. Sebab terus join ahli. Sebab tu jimat banyak. 🍇 dapat rebat dalam bentuk bonus bernilai RM36 (so tolak lagi RM36. Lagi jimattttt 😱😱😱😱) 🍇 free postage bernilai RM10 • Fuhhhh banyak benefit beli 2 botol Vivix. 😊😊 Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp saya laju2. Jom sebarkan kebaikan Vivix😊 Feeqa 019 5489650
Ramai nak tau harga vivix kan? Meh nak story #vivix ni harga retails nye sebotol rm475. Belian Very suggested beli 2 botol terus sebab less dapat less 10% tau (jimat beratus hinggit 😱😱😱), tapi dapat jugak benefit lain seperti . 🍇 terus dapat join Shaklee secara percuma (bernilai Rm70) 🍇 terus dapat harga ahli. Sebab terus join ahli. Sebab tu jimat banyak. 🍇 dapat rebat dalam bentuk bonus bernilai RM36 (so tolak lagi RM36. Lagi jimattttt 😱😱😱😱) 🍇 free postage bernilai RM10 • Fuhhhh banyak benefit beli 2 botol Vivix. 😊😊 Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp saya laju2. Jom sebarkan kebaikan Vivix😊 Feeqa 019 5489650
Luka akibat komplikasi diabetes. Vivux bantu pulihkan luka dan turun kan bacaan gula dalam darah. . . To Order! Free consultation! boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ejen #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect #setkurus #nakbisnes #espshaklee #lecithinshaklee #kurus #setkurusshaklee #nakkurus #nakcantik #herbalife #amway #dianzvitamin #terlajaklaris #dsv #nuraysa #vivixmurah
Luka akibat komplikasi diabetes. Vivux bantu pulihkan luka dan turun kan bacaan gula dalam darah. . . To Order! Free consultation! boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ejen #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect #setkurus #nakbisnes #espshaklee #lecithinshaklee #kurus #setkurusshaklee #nakkurus #nakcantik #herbalife #amway #dianzvitamin #terlajaklaris #dsv #nuraysa #vivixmurah
Luka akibat komplikasi diabetes. Vivux bantu pulihkan luka dan turun kan bacaan gula dalam darah. . . To Order! Free consultation! boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ejen #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect #setkurus #nakbisnes #espshaklee #lecithinshaklee #kurus #setkurusshaklee #nakkurus #nakcantik #herbalife #amway #dianzvitamin #terlajaklaris #dsv #nuraysa #vivixmurah
OFFER HARGA JIMAT lebih dari biasa!!! Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK rm684 Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. Anda dapat harga seperti dalam poster ini. Nak tau details klik link website di profile ya. . . . Manfaat VIVIX SHAKLEE ✅Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ✅Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius ✅Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung ✅Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ✅Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf ✅Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir ✅Membantu merawat penyakit parkinson ✅Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar ✅Meningkatkan kesihatan imun badan ✅Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Order di #imah_0124630355 #shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
Period keluar berketul Ni feedback customer yang beli vivix bulan lepas sebab masalah. Period datang tapi datang 2 3 hari dah kering. Susah hati kan kalo masalah period tak keluar ni. Bahaya dan akan ganggu kesuburan juga. Alhamdulilah bulan ni hari ke 2 period keluar berketul ketul. Darah kotor yang tak keluar sebelum ni munkin. Awak yang masalah period atau masalah dalamam wanita cyst, fibroid jangan di biar. Ikhtiar! Saya sangat rekemen awak amik vivix. #supplementwisely . ... Order di #imah_0124630355 #shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
apa sebenarnya VIVIX? VIVIX dah bantu ramai kat luar sana hidup lebih baik walaupun ada pelbagai penyakit. Vivix bukanlah ubat tetapi bertindak sebagai tambahan atau booster kepada penyembuhan. banyak yg dah rasa kesan positive cthnya luka cepat sembuh tanpa komplikasi, tekanan darah stabil, bacaan kolesterol turun, badan lebih bertenaga, resdung gatal2 dah hilang, masalah skin breakdown pulih, mata semakin jelas. 2 FUNGSI UTAMA VIVIX . 1 . Memperbaiki DNA Setiap hari tubuh kita diserang dan DNA kita mengalami kerosakan. Musuh yg serang kita yg paling jahat sekali ialah radikal bebas. Dia masuk dalam tubuh kita lebih pantas dari kerlipan mata kita lebih pantas dari degupan jantung kita. setiap masa masuk dan serang kita bertubi2! radikal bebas ni menyebabkan sel2 kita cepat rosak , cacat, musnah dan Jadi tua. VIVIX berfungsi melawan radikal bebas ni. radikal bebas ni berpunca dari makanan dan persekitaran contohnya radiasi dari HANDPHONE, komputer , sinar UV, asap2 kenderaan serta dari makanan harian yg dicemari racun, pewarna tiruan, perisa tiruan dan juga bahan2 pencuci kimai yg kita gunakan hari cthnya detergen, syampoo dan barang make up. semua ni sebabkan penghasilan radikal bebas yg serang kita setiap masa dan melemahkan sistem badan menyebabkan radang dan merosakkan organ2 tubuh. VIVIX sebagai antioksidan yg kuat mampu masuk ke dalam aliran darah terus menerobos ke DNA dan bantu sistem badan berperang dgn free radical ni. bayangkan setiap masa peperangan ni berlaku. badan yg lemah akan sebabkan satu persatu organ dalam badan kita tewas dan penyakit2 mula datang dan bersarang dalam badan kita. 2. Memperbaiki Tenaga Sel apabila sel2 kita diserang (oleh toxin yg berpunca dari makanan , udara dan tekanan hidup) sel kita semakin lemah. vivix menembusi DNA dan beri tenaga kepada Mitochondria. sebab tu org yg lemah lesu boleh kembali cergas dan bertenaga. shaklee ipoh: Nak Order? boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ajen: #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect
apa sebenarnya VIVIX? VIVIX dah bantu ramai kat luar sana hidup lebih baik walaupun ada pelbagai penyakit. Vivix bukanlah ubat tetapi bertindak sebagai tambahan atau booster kepada penyembuhan. banyak yg dah rasa kesan positive cthnya luka cepat sembuh tanpa komplikasi, tekanan darah stabil, bacaan kolesterol turun, badan lebih bertenaga, resdung gatal2 dah hilang, masalah skin breakdown pulih, mata semakin jelas. 2 FUNGSI UTAMA VIVIX . 1 . Memperbaiki DNA Setiap hari tubuh kita diserang dan DNA kita mengalami kerosakan. Musuh yg serang kita yg paling jahat sekali ialah radikal bebas. Dia masuk dalam tubuh kita lebih pantas dari kerlipan mata kita lebih pantas dari degupan jantung kita. setiap masa masuk dan serang kita bertubi2! radikal bebas ni menyebabkan sel2 kita cepat rosak , cacat, musnah dan Jadi tua. VIVIX berfungsi melawan radikal bebas ni. radikal bebas ni berpunca dari makanan dan persekitaran contohnya radiasi dari HANDPHONE, komputer , sinar UV, asap2 kenderaan serta dari makanan harian yg dicemari racun, pewarna tiruan, perisa tiruan dan juga bahan2 pencuci kimai yg kita gunakan hari cthnya detergen, syampoo dan barang make up. semua ni sebabkan penghasilan radikal bebas yg serang kita setiap masa dan melemahkan sistem badan menyebabkan radang dan merosakkan organ2 tubuh. VIVIX sebagai antioksidan yg kuat mampu masuk ke dalam aliran darah terus menerobos ke DNA dan bantu sistem badan berperang dgn free radical ni. bayangkan setiap masa peperangan ni berlaku. badan yg lemah akan sebabkan satu persatu organ dalam badan kita tewas dan penyakit2 mula datang dan bersarang dalam badan kita. 2. Memperbaiki Tenaga Sel apabila sel2 kita diserang (oleh toxin yg berpunca dari makanan , udara dan tekanan hidup) sel kita semakin lemah. vivix menembusi DNA dan beri tenaga kepada Mitochondria. sebab tu org yg lemah lesu boleh kembali cergas dan bertenaga. shaklee ipoh: Nak Order? boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ajen: #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect
🌸SABREANA KURUNG🌸 . . HARGA : RM110SM/RM115SS . . • material royal silk paltinum • saiz : S, M, L, XXL • xpanas jenis kain sejuk • mudah digosok • cutting losse • design kurung moden terkini • leher baju kurung berbutang • ruffle dihadapan dan dipergelangan tangan baju (menarik dan sangat cantik) • jenis kain A cut • jenis kain flowy jatuh terletak • jahitan yang sangat kemas dan teliti . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
Amboiiii sopannyerr abam ni potong kek Kalau akk terus ambik sudu jerr 🤣🤣 . . To order pls click on my bio Delivery available KL ➡️ Selangor ➡️ Nilai Seremban ➡️ Melaka ➡️ JB . #teamkakmiss #agentsabrinabakery #agentdomisicookies #keksedap #sedaplainmachiammm #cakedelivery #cakedeliverykl #cakedeliveryselangor #deliveryteruskehati #kekviral #bakerviral #surprisedelivery #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #bazarpaknil #neelofa #fazura #kitaok #kitapunya
🌸NELDIA KURUNG🌸 . . HARGA : RM110SM/RM115SS . . • material royal silk paltinum • saiz : S, M, L, XXL • xpanas jenis kain sejuk • mudah digosok • cutting losse • design kurung moden terkini • leher baju kurung berbutang • ruffle dihadapan dan dipergelangan tangan baju (menarik dan sangat cantik) • jenis kain A cut • jenis kain flowy jatuh terletak • jahitan yang sangat kemas dan teliti . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
apa sebenarnya VIVIX? VIVIX dah bantu ramai kat luar sana hidup lebih baik walaupun ada pelbagai penyakit. Vivix bukanlah ubat tetapi bertindak sebagai tambahan atau booster kepada penyembuhan. banyak yg dah rasa kesan positive cthnya luka cepat sembuh tanpa komplikasi, tekanan darah stabil, bacaan kolesterol turun, badan lebih bertenaga, resdung gatal2 dah hilang, masalah skin breakdown pulih, mata semakin jelas. 2 FUNGSI UTAMA VIVIX . 1 . Memperbaiki DNA Setiap hari tubuh kita diserang dan DNA kita mengalami kerosakan. Musuh yg serang kita yg paling jahat sekali ialah radikal bebas. Dia masuk dalam tubuh kita lebih pantas dari kerlipan mata kita lebih pantas dari degupan jantung kita. setiap masa masuk dan serang kita bertubi2! radikal bebas ni menyebabkan sel2 kita cepat rosak , cacat, musnah dan Jadi tua. VIVIX berfungsi melawan radikal bebas ni. radikal bebas ni berpunca dari makanan dan persekitaran contohnya radiasi dari HANDPHONE, komputer , sinar UV, asap2 kenderaan serta dari makanan harian yg dicemari racun, pewarna tiruan, perisa tiruan dan juga bahan2 pencuci kimai yg kita gunakan hari cthnya detergen, syampoo dan barang make up. semua ni sebabkan penghasilan radikal bebas yg serang kita setiap masa dan melemahkan sistem badan menyebabkan radang dan merosakkan organ2 tubuh. VIVIX sebagai antioksidan yg kuat mampu masuk ke dalam aliran darah terus menerobos ke DNA dan bantu sistem badan berperang dgn free radical ni. bayangkan setiap masa peperangan ni berlaku. badan yg lemah akan sebabkan satu persatu organ dalam badan kita tewas dan penyakit2 mula datang dan bersarang dalam badan kita. 2. Memperbaiki Tenaga Sel apabila sel2 kita diserang (oleh toxin yg berpunca dari makanan , udara dan tekanan hidup) sel kita semakin lemah. vivix menembusi DNA dan beri tenaga kepada Mitochondria. sebab tu org yg lemah lesu boleh kembali cergas dan bertenaga. shaklee ipoh: Nak Order? boleh klik link di bio atau watsap ke 019.548.9650 🌷Feeqa🌷 Ur nearest shaklee ajen: #ipohcityawesome #shakleeperak #shakleesimpangpulai #shakleehospitalipoh #codshakleemedangopeng #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect
Alhamdulillah..semua nya dgn izin Allah jua..Kita hanya berusaha dan tawakal. . Sesungguhnya setiap penyakit ada ubat nya.. . Terima kasih eye beauty😍 . JOM GRAB HARGA PROMOSI SKRG! . . Wasap segera klik link di bio👆👆👆 . . . #ainunbeauty #ceRRohhhmatee #ainunbeautyperak #eyebeauty #teamainunbeautyJB #rawatanmataalternatif #rawatrabun #rabun #rawatsilau #silau #penawarrabun #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #matamerah #matakering #mataberair #comelpipimerah #babyctdk #sakitmata #ctdk #fattzura #selaput #haniszalikha #eyebeautypremium #nutrieye #kekechallenge #johorbahru
. Mana satu pilihan kalbu??😘 . Semua colour cun2 wehhhh rambang mata uolls kan😍 . Sobella lipmatte nie mmg best sangat uoollss ringan saja kat bibir n langsung tidak mengeringkan bibir korang😉 . Lepas makan ke mnom colour tetap kekal cantik lak2😁 . Meh wassap stok dh susut wehhh🤗 . SOBELLA LIPSMATTE . READY STOK ‼️KOD ✅CHIPSMORE ✅BRICK RED ✅VAMPIRE RED ✅SERI ORKED ✅MAS AYU ✅MAWAR MERAH ✅PUSPA WANGI ✅DARA JELITA ✅EARTH BROWN ✅DEAR ROSE . RM 38 EXC POS . Whatsapp 018-9864885 . . #sobellaeyeshadow #sobellalipsmatte #puspawangi #vampirered #darajelita #sobella #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #fattahamin #gegarvaganza2018 #amyramar #babyctdk #wanihasrita #fattzurafairytale #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
. Mana satu pilihan kalbu??😘 . Semua colour cun2 wehhhh rambang mata uolls kan😍 . Sobella lipmatte nie mmg best sangat uoollss ringan saja kat bibir n langsung tidak mengeringkan bibir korang😉 . Lepas makan ke mnom colour tetap kekal cantik lak2😁 . Meh wassap stok dh susut wehhh🤗 . SOBELLA LIPSMATTE . READY STOK ‼️KOD ✅CHIPSMORE ✅BRICK RED ✅VAMPIRE RED ✅SERI ORKED ✅MAS AYU ✅MAWAR MERAH ✅PUSPA WANGI ✅DARA JELITA ✅EARTH BROWN ✅DEAR ROSE . RM 38 EXC POS . Whatsapp 018-9864885 . . #sobellaeyeshadow #sobellalipsmatte #puspawangi #vampirered #darajelita #sobella #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #fattahamin #gegarvaganza2018 #amyramar #babyctdk #wanihasrita #fattzurafairytale #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
. Mana satu pilihan kalbu??😘 . Semua colour cun2 wehhhh rambang mata uolls kan😍 . Sobella lipmatte nie mmg best sangat uoollss ringan saja kat bibir n langsung tidak mengeringkan bibir korang😉 . Lepas makan ke mnom colour tetap kekal cantik lak2😁 . Meh wassap stok dh susut wehhh🤗 . SOBELLA LIPSMATTE . READY STOK ‼️KOD ✅CHIPSMORE ✅BRICK RED ✅VAMPIRE RED ✅SERI ORKED ✅MAS AYU ✅MAWAR MERAH ✅PUSPA WANGI ✅DARA JELITA ✅EARTH BROWN ✅DEAR ROSE . RM 38 EXC POS . Whatsapp 018-9864885 . . #sobellaeyeshadow #sobellalipsmatte #puspawangi #vampirered #darajelita #sobella #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #fattahamin #gegarvaganza2018 #amyramar #babyctdk #wanihasrita #fattzurafairytale #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
#Repost @ctdkfann with @get_repost ・・・ Can't wait!! ❤️ #sitinurhalizaOnTour ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by Alan Al Padat (Twitter) #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Cute! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Dah pernah cuba combo dahsyat ? Hah ! inilah antara testimoni pelanggan kami. . . Nak tengok rupa combo tu mcam mana?mudah jer ... swipe sebelah atau pergi ke @katalog_sabrinabakery 😘 . . Ada penghantaran ke KL/Selangor/Cyberjaya/Putrajaya/Nilai/Seremban Whatsapp 0122974414 atau klik link bio . #dramamonalisa #keksedapmurah #fattzura #fazura #dimatamu #cakedecorator #leeyanaraya2018 #birthdaycake #birthdaycookies #themecake #viral #customcookies #takpenatkejadicantik #haramhhdn #comelpipimerah #tiamosweetheart100hari #naelofarhijab #raya2018 #kekmonogram #browniessedap #pavlovasedap #doorgiftmurah #makcun4 #dramanur #dariyainara #duanfornadia #isteritakdiiktiraf #munafik2 #hantukaklimah
Alhamdulillah..semua nya dgn izin Allah jua..Kita hanya berusaha dan tawakal. . Sesungguhnya setiap penyakit ada ubat nya.. . Terima kasih eye beauty😍 . JOM GRAB HARGA PROMOSI SKRG! . . Wasap segera klik link di bio👆👆👆 . . . #ainunbeauty #ceRRohhhmatee #ainunbeautyperak #eyebeauty #teamainunbeautyJB #rawatanmataalternatif #rawatrabun #rabun #rawatsilau #silau #penawarrabun #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #matamerah #matakering #mataberair #comelpipimerah #babyctdk #sakitmata #ctdk #fattzura #selaput #haniszalikha #eyebeautypremium #nutrieye #kekechallenge #johorbahru
Wahhh penuhnya team letak buah. Jangan kompius taw..bawah tu nutella cheese tart. Bukan tart buah 😂 . Esok pagi-pagi team kena petik buah lagi. Kotak bawah tu DFCC. Pun ada buah jugaaa...rasa lah dia kek masam manis kehidupan haha . . Full katalog sila usha kat @katalog_sabrinabakery Sekarang taw!!! . . Ada penghantaran ke KL/Selangor/Kuantan/Putrajaya/Cyberjaya Whatsapp 0122974414 . . #dramamonalisa #keksedapmurah #fattzura #fazura #dimatamu #cakedecorator #leeyanaraya2018 #birthdaycake #birthdaycookies #themecake #viral #customcookies #takpenatkejadicantik #haramhhdn #comelpipimerah #tiamosweetheart100hari #naelofarhijab #raya2018 #kekmonogram #browniessedap #pavlovasedap #doorgiftmurah #makcun4 #dramanur #dariyainara #duanfornadia #isteritakdiiktiraf #munafik2 #hantukaklimah
Hidung anak tersumbat? Ada pula bunyi kahak di dada? Kesiannya anak ibu. Nampak tak selesa sangat. Rengeknya pun bukan main hari ni. 😔 Apa kata ibu ikhtiarkan dengan sapuan CfRub dari Tasneem Naturel. Balm ni bukan ubat ya. Tapi sapuan balm ni boleh membantu mencairkan kahak dan mengurangkan batuk anak. Anak bernafas dengan lebih selesa, ibu hilang susah hati. Kan? 😊 Ini kata Puan Sha yang dah gunakan Cf Rub untuk anak yang selsema “ Hingus keluar sendiri macam air terjun” NAK ORDER : www.wasap.my/60177310810 #tnxoh #tasneemnaturel #tasneemnaturelagents #tnagentjohor #tnagentkluang #balmmagik #balmviral #rollonsleeptime #barangbaby #babyproduct #bazarpaknil #ctdk #alhamdulillah #senyumselalu #comelpipimerah #anakmanjamama #freegift #diskaun #babyctdk #ctdkjunior #promosi #kluang
🕊KOD TL CLASSIC CANVA BACKPACK Rm 45SM/ Rm 50SS Colour : Green, Black, Sky Blue, Dark Blue, Pink Material : Canvas Size : 230cm(L) x 12cm(W) x 46cm(H) 📮Free postage . Cara Order : Screenshot item dan whatsapp ke 011 1438 8252 . . #terapiinstagram #assalamualaikum #bagpackmurah #backpackmurah #backpackmalaysia #koreanbag #bagmurah #bagcantik #beg #uitm #upm #usm #utm #utem #unikl #johorbaharu #melaka #penang #politeknik #uitmshahalam #ukm #handbagmurah #bagonline #bazaaronline #wanyhasrita #comelpipimerah #ctdk #purse #walletmurah
🕊KOD MC WF4021 LONG WALLET WOMEN Rm40 SM/ Rm45 SS 📬Free Postage Colour : Pink/Light Pink/Black/Maroon/Blue/Green Material : Pu Leather Size : 19cm(L)×9.5cm(H)×3cm(W) Cara order 👇 🎦 SCREENSHOT ITEM & WHATSAPP 0⃣1⃣1⃣ 1⃣4⃣3⃣ 8⃣8⃣ 2⃣5⃣2⃣ #assalammualaikum #bagmurah #begcantik #pursewanita #onlineshops #isteriuntukdisewa #comelpipimerah #neelofa #koreabackpack #selangor #negerisembilan #pahang #terbaikdariku #isteridalamsangkar #seriburindu #zulariffin #ctdk #bazaaronline #zamani #jualbeg #walletmurah
🕊KOD 4GL N2366 WOMEN LONG WALLET Rm40 SM/ Rm45 SS Colour : Beige, Black, Blue, Brown, Dark Pink,Green,Grey, Pink, Purple, Red Material : PU Leather + Polyester Size : Rujuk pic 📮Free postage . Cara Order : Screenshot item dan whatsapp ke 011 1438 8252 . . #terapiinstagram #assalamualaikum #bagpackmurah #backpackmurah #backpackmalaysia #koreanbag #bagmurah #bagcantik #beg #uitm #upm #usm #utm #utem #unikl #johorbaharu #melaka #penang #politeknik #uitmshahalam #ukm #handbagmurah #bagonline #bazaaronline #wanyhasrita #comelpipimerah #ctdk #purse #walletmurah
OFFER HARGA JIMAT lebih dari biasa!!! Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK rm684 Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. Anda dapat harga seperti dalam poster ini. Nak tau details klik link website di profile ya. . . . Manfaat VIVIX SHAKLEE ✅Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ✅Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius ✅Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung ✅Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ✅Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf ✅Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir ✅Membantu merawat penyakit parkinson ✅Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar ✅Meningkatkan kesihatan imun badan ✅Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Order di #imah_0124630355 #shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
‼‼PROMO‼‼ 💢3 Helai Rm90💢 . STOCK HOODIE DESIGN BARU 🔥 . 💢Retail Price RM35 💢Size M and L( Cutting fit ) 💢Material Cotton Tebal 💢High Quality 💢Hoodie Unisex(Lelaki dan perempuan boleh pakai) . ♻ORDER METHOD♻ Screenshot this Picture and Send to WhatsApp 01156630991 or Click Link on Bio. . Tag kawan2 korang ye 😊 #uniszapastitahu #umt #uia #uitm #uthm #follow4follow #paidreview #malaysia #sweaterhoodie #sayajualsweater #sweatermurah #sweaterlawa #sweateradidas #sweaternike #sweaterpuma #sweatersupreme #hoodiesupreme #sweaterawesome #unimas #ukm #umk #upsi #usim #terapiinstagram #swapreview #terengganu #bazarpaknil #hoodieadidas #hoodiepuma #comelpipimerah
‼‼PROMO‼‼ 💢3 Helai Rm90💢 . STOCK HOODIE DESIGN BARU 🔥 . 💢Retail Price RM35 💢Size M and L( Cutting fit ) 💢Material Cotton Tebal 💢High Quality 💢Hoodie Unisex(Lelaki dan perempuan boleh pakai) . ♻ORDER METHOD♻ Screenshot this Picture and Send to WhatsApp 01156630991 or Click Link on Bio. . Tag kawan2 korang ye 😊 #uniszapastitahu #umt #uia #uitm #uthm #follow4follow #paidreview #malaysia #sweaterhoodie #sayajualsweater #sweatermurah #sweaterlawa #sweateradidas #sweaternike #sweaterpuma #sweatersupreme #hoodiesupreme #sweaterawesome #unimas #ukm #umk #upsi #usim #terapiinstagram #swapreview #terengganu #bazarpaknil #hoodieadidas #hoodiepuma #comelpipimerah
🕊KOD 4GL N2328 WOMEN LONG WALLET Rm40 SM/ Rm45 SS Colour : Beige, Black, Blue, Brown, Dark Pink,Green,Grey, Pink, Purple, Red Material : PU Leather + Polyester Size : Rujuk pic 📮Free postage . Cara Order : Screenshot item dan whatsapp ke 011 1438 8252 . . #terapiinstagram #assalamualaikum #bagpackmurah #backpackmurah #backpackmalaysia #koreanbag #bagmurah #bagcantik #beg #uitm #upm #usm #utm #utem #unikl #johorbaharu #melaka #penang #politeknik #uitmshahalam #ukm #handbagmurah #bagonline #bazaaronline #wanyhasrita #comelpipimerah #ctdk #purse #walletmurah
[KINI VIRAL] PUNCA RUSUHAN DI SELURUH OPIS SEKITAR LEMBAH KLANG! 😱😱 Hati hati semua, DAH ramai yang terjebak. Tips untuk selamatkan perut anda! Pastikan anda berada di barisan PALING HADAPAN kalau ternampak kek MAMASAB dalam jamuan ofis chuols. Supaya tak terlepas ke tangan orang lain 😁😁 . Jangan risau jangan khuatir, isteri dan anak2 dirumah juga boleh cuba DESSERT dari Sabrina Bakery, awak hanya perlu beri kami alamat rumah dan terussss runner hantar depan pintu! Mudah! selamat! Biar runner kami yang jujur jalankan tugas mereka. Anda tunggu saja kek sampai dan selamat menjamu selera 💋 . 250menu dessert paling LETOPZ! memang rugi tak ulang ulang cuba semua menu! Dapatkan segera ! 💖 www.wasap.my/0162313836 www.wasap.my/0162313836 #lubukkekno1 #mamasab #sabrinabakery #cakedelivery #teamkakmiss #agentsabrinabakery #agentdomisicookies #keksedap #sedaplainmachiammm #cakedelivery #cakedeliverykl #cakedeliveryselangor #deliveryteruskehati #kekviral #bakerviral #surprisedelivery #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #bazarpaknil #neelofa #fazura #kitaok #kitapunya
🕊KOD TL GRAND BROWNISH BACKPACK Rm50 SM/ Rm55 SS 📬Free Postage Colour : Black,Brown Material : PU Leather Size : Ruj Pic Cara order 👇 🎦 SCREENSHOT ITEM & WHATSAPP 0⃣1⃣1⃣ 1⃣4⃣3⃣ 8⃣8⃣ 2⃣5⃣2⃣ #assalammualaikum #bagmurah #begcantik #pursewanita #onlineshops #isteriuntukdisewa #comelpipimerah #neelofa #koreabackpack #selangor #negerisembilan #pahang #terbaikdariku #isteridalamsangkar #seriburindu #zulariffin #ctdk #bazaaronline #zamani #jualbeg #walletmurah
🌸PENGGUNA SETIA SPECIAL ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ Jom try SPECIAL sebabnya dengan penggunaan yang consistent SPECIAL boleh merawat👇 +KUTU +BOTAK + KELEMUMUR +RAMBUT GUGUR +RAMBUT BERBAU +RAMBUT KUSUT +RAMBUT KASAR +RAMBUT BERCABANG +UBAN PRA MATANG Tak Cuba tak tahu sekali Cuba insyaallah mesti repeat order . harga mampu milik sesangat. Jom order cepat sebab stock sangat limited . - - - http://www.gowasap.my/SpecialHairCare http://www.gowasap.my/SpecialHairCare http://www.gowasap.my/SpecialHairCare #specialhaircaremalaysia
🌸KEBAYA HANA🌸 . . Harga: RM120sm/RM125ss XXL ADD RM10 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5-7Days 🕹No Refund Affer Payment . . Mesti Miliki KEBAYA MILA:- . . Design yang sangat2 EKSLUSIF • Material Baju MOSS CREPE GRED A++ • Material skirt COTTON BATIK • Corak yg menarik • 4 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya LIDAH • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain Lipat Batik • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz XS S M L XL 2XL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok . . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
🌸KEBAYA HANA🌸 . . Harga: RM120sm/RM125ss XXL ADD RM10 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5-7Days 🕹No Refund Affer Payment . . Mesti Miliki KEBAYA MILA:- . . Design yang sangat2 EKSLUSIF • Material Baju MOSS CREPE GRED A++ • Material skirt COTTON BATIK • Corak yg menarik • 4 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya LIDAH • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain Lipat Batik • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz XS S M L XL 2XL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok . . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
Wow!😍 - - - Anda inginkn skin Glowing dalam 3 hari? atau anda mempunyai masalah seperti skin berlubang, pori2 ? bekas jerawat? selain dari jerawat dan jeragat?? anda jangan risau admin punya produk 1 dalam sejuta yang dapat selesaikan semua masalah skin anda .mempunyai kelulusan KKM. dan Produk bebas dari bahan2 terlarang. dicombine kan lagi dengan Yanko Skincare admin yakin anda akan hubungi kami lagi utk repeat ! sebab itu yang sedang berlaku sekarang ! fenomena Serum botox booster kini datang tanpa sebarang rahsia ! Hanya 3 hari sahaja tiada kesan sampingan. selain pada itu dapat memancungkan hidung dan anjal kan breast ,punggung yang kendur ! nampak menarik ? nak lebih tertarik ? hubungi admin harini . miliki serum serendah Rm35 admin jamin anda pasti teruja 🌹🌹🌹 - - - Cepat, cepat! whatsapp FARA 013-5828920 atau terus klik link di bio utk whatsapp.. 😘 - - - #teamyankoskincareofficial #biteallteam #tunang #yankoskincaremalaysia #viral #serumviral #yankoskincareoriginal #comelpipimerah #glowing #nikah #produk kecantikan #yankoskincareoriginalfromtaiwan #yankoskincaremurah #gadispilihan #fattzura #noradanish #sharnazahmad #selebriti #makeup #makeuptoturial #magictoneryanko #raya #magictonerlover #serumbotoxbooster #serumbotoxbooster #ajimaura #Assalamualaikum #sayajualsayaguna #serumputih
🌸KEBAYA ZURA🌸 . . Harga: RM120sm/RM125ss XXL ADD RM10 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5-7Days 🕹No Refund Affer Payment . . Mesti Miliki KEBAYA MILA:- . . Design yang sangat2 EKSLUSIF • Material Baju MOSS CREPE GRED A++ • Material skirt COTTON BATIK • Corak yg menarik • 4 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya LIDAH • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain Lipat Batik • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz XS S M L XL 2XL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok . . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
[[3 sebab rambut G.U.G.U.R.]] Cuba periksa. Mungkin anda tergolong dalam kategori ini. 1- STRESS Jika anda seorang yg mengalami keguguran rambut, STRESS akan akibatkan keguguran rambut yang lebih serius. Oleh itu, cuba untuk kurangkan tahap stress anda untuk mengelakkan rambut beralih ke Shedding Phase(fasa rambut untuk gugur) 2-KEHAMILAN Ramai wanita yang baru melahirkan bayi, lebih terdedah untuk mengalami keguguran rambut secara mendadak. Ini kerana hormon yang tidak seimbang sewaktu anda hamil & melahirkan Tapi ianya bersifat sementara sahaja. Dalam masa beberapa bulan rambut anda akan kembali normal. 3-KURANG PROTEIN Jika anda kurang mengambil protein, mungkin disebabkan anda menjaga makan/on diet anda mungkin ingin menukar diet anda. Ini kerana ianya akan akibatkan keguguran rambut 3-4 bulan selepas kurangnya protein dalam diet anda. Jadi tambahkan protein dalam diet harian anda untuk rambut kuat & tak mudah gugur.
🌸KEBAYA MILA🌸 . . Harga: RM120sm/RM125ss XXL ADD RM10 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5-7Days 🕹No Refund Affer Payment . . Mesti Miliki KEBAYA MILA:- . . Design yang sangat2 EKSLUSIF • Material Baju MOSS CREPE GRED A++ • Material skirt COTTON BATIK • Corak yg menarik • 4 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya LIDAH • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain Lipat Batik • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz XS S M L XL 2XL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok . . . 🐞Note : 💎 It is manual measurement, there may be 2-3cm error. And item color displayed in photos may be showing slightly monitor are not calibrated same. Hope understand! . . Untuk Order & Pertanyaan : . DM atau WA +60142260696 WA +60142260696 WA +60142260696 #bajukurung #bajukurungbudak #bajumelayu #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #kurtabudak #bajumelayumalaysia #bazaarpaknil #bajukurungbudakmalaysia #bajukurungmalaysia #bajuraya2019 #bajubudak #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #sipipimerah #sayajualbajubudak #bajubudakmalaysia #mudahterhibur #lokalah #bajukurungraya2019 #bajukurungcotton #bajukurungmoden #jubahbudak #jubahraya2019 #sedondonmalaysia #rayasedondon #sedondonibuanak #sedondonibudananakcantik
TAK SUSAH PUN KALAU NAK KURUS DGN JUICYRASPBERRY NI👍🏻 . Mereka telah buktikan dgn JUICYRASPBERRY. Anda bila lagi?? . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
TAK SUSAH PUN KALAU NAK KURUS DGN JUICYRASPBERRY NI👍🏻 . Mereka telah buktikan dgn JUICYRASPBERRY. Anda bila lagi?? . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
TAK SUSAH PUN KALAU NAK KURUS DGN JUICYRASPBERRY NI👍🏻 . Mereka telah buktikan dgn JUICYRASPBERRY. Anda bila lagi?? . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
Dapatkan Essential Baby Therapy Kit (Pack Combo). Kini dalam bentuk roll on! . Untuk mommies dan daddies di luar sana, Narinar nak berikan promo Pack Combo untuk mommies and daddies dapatkan. Apa yang ada dalam Pack Combo ni ? . 1x Narinar Shoo Sneez 1x Narinar Nighty Dream 1x Narinar Belly Better 1x Narinar Clarity A+ . Bukan setakat itu sahaja, setiap pembelian promo pack Combo kami berikan penghantaran PERCUMA & FREE GIFT. . Dapatkan sekarang dengan membuat pembelian dengan saya. . http://narinarselangor.wasap.my . 0129189530 0129189530 0129189530 . . Kebanyakkan mommies and daddies di luar sana jadikan Essential Baby Therapi Kit ini sebagai satu material wajib yang perlu ada di rumah. Membantu si comel ketika saat-saat yang diperlukan. . #flutherapy #narinarft #narinarst #narinartt #essentialoil #terapiselsema #anakbatuk #aromatherapy #bayiselsema #narinarsquad #agentnarinar #comelpipimerah #travelkit #narinarselayang #narinarkepong #narinarselangor #narinargombak #narinarKL #sleeptherapy #tummytherapy #cutebaby #demamselsema #anakmama #anakibu #instababy #viral #likeforlikes #kembungperut #bayitidur #tidurlena
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
Robinson Royal Wedding Bedsheet Rm185 sm /rm193 ss 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( SELIMUT @ TOTO TEBAL ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk Comforter : Cotton polyster + lace Cadar : cotton Lembut gebu Ada hiasan lace di comforter Span yg tak bergumpal bila basuh Tidak berbulu lepas basuh Warna tak luntur Whatsapp zira 013 403 1233 Or click ja link kat bio😘 #setcadarmurah #setcadar6in1 #cadar6in1 #cadarcomforter #setcadarcomforter #setcomforter #setcadargebu #setcadar #trustedseller #babyctdk #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #bazaarpaknil #cadarcotton #setcadarcartoon #setcadarsale #cadarpengantin #weddingbedsheet
OFFER HARGA JIMAT lebih dari biasa!!! Mulai 15 dec Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% to 11% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK rm684 🌷 SET WELLNESS untuk 1 family user rm666.90 🌷 SKIN CARE YOUTH STARTER rm612 Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. Anda dapat harga seperti dalam poster ini. Nak tau details reply wasap saya ya. . Details #maknjang_0125343854 #maknjangshakleebertam #maknjangshaklee #shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #vivixpromo #nakbiznes #youthshaklee #vivixshaklee #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #youthshaklee
next page →