#convo

233,225 posts

Loading...
Korang duk diam2 dalam ni dulu ye... sembang2 la dulu... membawang sempat lagi tu... jap lagi nak kena berpisah jumpa 🍫🍫🍫 #chocolatebouquetconvo ----------------------------------- 💟 For order PM/DM or WhatsApp 0193898525 💟 Follow my ig @sweetsurpriseforyou 💟Booking 7 hari awal ye for all special day: Best gifts for ❤️ Your Love 🎂 Birthday 💑 Anniversary 🎊 Surprise 🎓 Convo 👨‍👩‍👧‍👦 New Born 😔 Sorry 🎀 Farewell 🤒 Get Well Soon Atau saje-saje nak bagi.... So apa lagi... jom raikan yang tersayang #sweetsurpriseforyou #surprise #birthday #birthdaysurprise #birthdaygift #anniversary #anniversarygift #chocolatebouquet #chocolate #chocolatelover #coklat #sayajualcoklat #sayajualcoklatmurah #surprisebangsar #surprisekl #convo #convocation #convoday #convogift #ferrerorocher #ferrerrorocherbouquet #ferrerobouquet #minichocolatebouquet #convo #convobouquet #bungasabun #flowersoap
S O L E M N I Z A T I O N - Pt. II Haniey Nur Aina Halim x Muhamad Izwan B Ishak S U N G A I P E T A N I 1 6 / 1 1 / 2 0 1 8 P H O T O B Y : Robin Van Wandi . . . . . . . PM Or WhatsApp for further details about our packages . . 0125496474 cc : Shahril Iswadi Mansor #PhotoByRobin #Production #photoshoot #photography #photographer #solemnization #engagement #wedding #convo #dinner #birthday #weddingphotographer #malaysianwedding #customalbum #malaysia #photographyguide #albumkahwin #pakejperkahwinan #outdoorwedding #outdoorsession #smokebomb #smokebombphotography
selamat malam semua 💕 untuk pertanyaan / booking, boleh whatsapp 0162274959 (dhila) 15 org terawal yg booking dgn sis, sis bg harga memurah je 💗 #makeupartismurah #makeupmurah #naturalmakeup #muasemenyih #muakajang #muabangi #muaberanang #makeupconvo #convo #nikah #tunang #bridesmaid #makeupcantik #modelmuslimah #hijabi #bronze #sweet #softglam
👨🏾‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 因为有你们,我格外珍惜我的大学时光 因为有你们,回忆充满色彩 因为有你们,我...不知道要说什么了 我只想说, 我爱你们❤️ 有你们,真的很好❤️ 祝我们大家,前途越来越好,越来越幸福❤️❤️❤️ #university #love #soulmates #gymmate #teammate #classmate #love #neversaygoodbye #14112018 #inti #convo
🍁PAKEJ NEELOFA🍁 . 1 pcs Blouse (wafeera/rafandaa/irdina) + 1 pcs (mana-mana bawal/mana-mana bidang) . RM59 Free Postage . . . 🍁PAKEJ ROZITA CHE WAN🍁 . 1 pcs Palazzo (jamia/crepe/adeeva/insyirah) + 1 pcs (mana-mana bawal/mana-mana bidang) . RM59 Free Postage . . . 🍁PAKEJ WANY HASRITA🍁 . 1 pcs Palazzo (jamia/crepe/adeeva/insyirah) + 1 pcs blouse (wafeera/irdina/rafandaa) . RM100 Free Postage . . Sale akan tamat pada 18 November 12 tengah malam. . 🌸Beli 3 set pakej, free gift tudung. Beli 6 set pakej free gift jeans (boleh pilih size) . . Tunggu apa lagi? Grab sekarang. DM kakya atau click link whatsapp di bio 😘 . #teamIM #sayajual #sayajualtudung #tudungmalaysia #bazarpaknil #style #neelofa #convo #fazura #mirafilzah #terapiinstagram #ajimaura #jannanick #uia #utm #uum #upm #jeansmuslimah #ootd #fesyenmuslimah #blousemalaysia #vivyyusof #fattahamin #fashion #terengganu #kelantan #perak #ctdk
New release... 💕Charls & Keith Trapeze Tote💕 💖 Gred : AAA 💖 Material : soft pu 💖 Type : shoulder & sling bag (come with long strap) 💖 Ready stock 💞 Price : RM110 (semenanjung) RM120 (sabah sarawak) *postage included 😘 💗Order / pertanyaan http://www.wasap.my/60135292512/hellov #v #vouge &co #handbag #sale #duckscarves #lv #coach #selenagomez #uitm #discount #holiday #slingbag #fashion #blouse #hantaran #bridesmaid #ootd #vivy #tv3 #neelofa #makeup #victoriasecret #sephora #murah #karabum #viral #seriburindu #shawl #convo #stanlee
KONVO • FARIHIN | 13 NOV 2018 . . Team ALPHA. Congrats and thank you for your support ! . . Need a preconvo/convo photographer? WhatsApp 011-1972 8754 or DM for details.😎 . . #nikon #nikonmalaysia #nikonasia #convo #preconvo #konvo #prekonvo #portrait #potret #iiumconvo #iium #uia #konvokesyen #konvouia #aimanfoto #d700 #fotokonvo #teamalpha
KONVO • FARIHIN | 13 NOV 2018 . . Team ALPHA. Congrats and thank you for your support ! . . Need a preconvo/convo photographer? WhatsApp 011-1972 8754 or DM for details.😎 . . #nikon #nikonmalaysia #nikonasia #convo #preconvo #konvo #prekonvo #portrait #potret #iiumconvo #iium #uia #konvokesyen #konvouia #aimanfoto #d700 #fotokonvo #teamalpha
KONVO • FARIHIN | 13 NOV 2018 . . Team ALPHA. Congrats and thank you for your support ! . . Need a preconvo/convo photographer? WhatsApp 011-1972 8754 or DM for details.😎 . . #nikon #nikonmalaysia #nikonasia #convo #preconvo #konvo #prekonvo #portrait #potret #iiumconvo #iium #uia #konvokesyen #konvouia #aimanfoto #d700 #fotokonvo #teamalpha
. ❤NAMA DALAM KALIGRAFI❤ . Sangat sesuai dijadikan: . 🎁 Hadiah Konvo 🎁 Hadiah Majlis Kahwin 🎁 Hadiah Birthday 🎁 Hadiah Ulangtahun Perkahwinan 🎁 Cenderahati Majlis Rasmi 🎁 Hadiah Hari Ibu 🎁 Hadiah Hari Guru 🎁 Hadiah Persaraan 🎁 Hantaran Tunang 🎁 Hantaran Kahwin 🎁 Hiasan Rumah . . #KaligrafiNama #teefaartworkcollection #teamfaisalalwie #kaligrafi #hadiah #birthday #weddinggift #hantaran #hadiahkahwin #kerjakahwin #unik #weddingplanner #HariGuru #HariIbu #homedecor #hiasandinding #cenderahati #anniversary #surprise #roadtoconvo #convo #konvokesyen #hadiahkonvo
Alhamdulillah.. Siap tempahan seorg sahabat. Berminat nk tempah.. Pm sis 👸 #arfcholatebouquet #Besday #Anniversary #Congrat #Convo #Graduasi #getwell #love
Do contact me if you need any kind of photography services! 📸
🎈Teddy & Hot air balloon🎈 Thank U so much for ur order & support us CINTA ARIANA SURPRISE BANGI darlingsss🎉🎉🎉🙏🙏🙏 We do 🆓free delivery🚘 (selected area) everyday 🎉🎂💐🐻🍫🌹 Whatsapp📲 us now gaisss 0176188358 #lotsoflove 💞 #alluneedislove#wespreadlove 💘 #birthday #anniversary #convo
Be bold, be courageous, be your best. Starting a new chapter in my life 💐#convo #graduation #graduationday #graduationparty #celebration #classof2018 #ukm #nutrition
Tahniah Adik AiDiL foR GrAdUaTIoN...Terima kasih Encik Hamdi kerana sudi menempah dengan @Johanna Chocolate Bouquet Gift..Surprise untuk anak tersayang....😍😍 #giftmurah #chocolatemurah #bouquetmurah #prasekolah #sktbr2 #convo #bukitberuntung #bukitsentosa #mkland #hadiahmurah
be your own kind of beautiful ♥️ for any inquiries / booking, whatsapp 0162274959 (Dhila) first 15 booking sis bagi harga lebih murah dari yg dah sedia murah. #makeupartismurah #makeupmurah #muasemenyih #muakajang #muabangi #muaberanang #makeupconvo #makeuptunang #makeupnikah #tunang #convo #nikah #bridesmaid #makeupcantik #modelmuslimah #naturalmakeup #bronzelook #makeupbydhila #hijabi
Can you guess who’s this cute customer from Singapore resembles like? 🙈🙈🙈 . . . Korang yang nak kelihatan cantik with affordable price tu, boleh terus tekan link dekat bio ig @makeupservicemurahbangi tu! Dengar cerita promo makeup flatrate RM50 sampai tahun ni je! 😫😫😫 . . . #muabangiputrajaya #muabangimurah #muabangimurahrm50 #muabangirm50 #upmconvo #upmconvocation #makeupservicemurah #makeupservicebangi #makeupservicebangimurah #convo #convocation #dinnermakeup #convomakeup #convomakeupbangi #convomakeupputrajaya #convoukm #convomakeupukm
#tbhpost Alhamdulillah..diberi kepercayaan utk buat dekorasi utk majlis makan malam. Terasa kerdil bila dapat tahu tetamunya adalah PM & isteri, ratu rock Ella @ellaaminuddin ,Penyanyi no 1 @ctdk Siti Nurhaliza dan org2 korporat..good feedback from organizer. 😘 TQ #ijn Nak macam ni 😍😍 👉🏻candle light dinner 👉🏻Celebrate Birthday 👉🏻celebrate Anniversary 👉🏻Baby shower terus 👇🏻 Wasap/call 019-7323274☎️☎️ #ballonzuzasurprise #gombak #kualalumpur #selayang #semenyih #sayasukabunga #sayasukacoklat #sayasukaballon #sayasukasurprise #decobirthday #jannanicker #jannanick #birthdaymak #tamanmelati #tamanmelawati #anniversary #semenyih #kajang #birthdaymama #jibbyeast #subangjayamedicalcentre #bukitjelutung #convo #padangbalang #padangbalanggombak #padangbalangsentul #pwtc #ijn
Graduation season. Happy graduation Coco, Vincy and Lipkang! Wish you all the best in future! 😘 - The first group of friends I met in uni and it is so hard to gather all of them - #OLE #sphinx #graduation #convo #flowerbouquet #vsco #vscocam
🎓 IIUM POSTGRADUATE CONVOCATION🎓 . . Alhamdulillah kalini dpt konvo berdua hhi insyallah taun depan bertiga pulak👶🏻 . Lebih istimewa lagi apabila seluruh family ada skli kalini hho👪 . Jutaan Terima kasih kepada mama ayah kerna percayakan anakdamu ini dan tidak pernah putus-putus mendoakan anak sulung mu ini moga mnjdi tauladan yg baik bg adek2 . Tak sangka nak jadi daddy dh taun depan hha doakanlah yg baik2 bak kata boss idola saya 'hidup ini terlalu singkat tetapi amat bermakna..' 😉 . Perjalanan masih jauh untuk diteruskan a legacy was not built in one day..melangkah dan teruskan melangkah!😽 #iium #convo #post #graduate #style #family #love #style #harijubah #alhmdllah #anotherstep
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . in frame : Chang 🌸 #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . in frame : Ayu 🌸 #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . in frame : Rusyda 🌸 #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA #unisza
Done ikut tips yang orang bagi. Plus, masa tengok orang ambik scroll, aku usha satu2 apa yang tak kena. So, untuk yang nak convo next year boleh baca tips di bawah ye 😝 1. Jangan jalan laju sangat. Tenang2 saja. 2. Senyum. Dari awal before jalan aku dah senyum 😂 3. Jangan bongkok/tunduk masa ambik scroll. Yang ni ramai pesan tapi still ramai yang buat so kena control ek jangan tunduk kepala. 4. Masa pegang scroll tu tengok atas ye. Eye contact. 5. My personal tips, jangan pakai shawl loose. Pakai mcm biasa je nanti akan nampak lagi kemas. Kalau loose nampak kembung bila pakai robe. 6. Elakkan pakai bawal sebab kalau nak nampak kemas, mortar board tu pakai start paras dahi. Baru dia nampak tak kempis. Kalau pakai bawal nanti tak jadi pulak sebab tertindih dengan mortar board. 7. Masa ambik scroll cakap terima kasih ek. Kalau thank you nanti mulut muncung. Masa aku ni, sempat sebut 'sihhhh' je😂 8. Make up lah sikit. Hiks. Aku bangun awal 5 pagi dah ready siap untuk make up. Thanks to my sis @dayahjelita sudi make up kan kite. 9. Lepas ambik scroll tu, terus pegang ke sebelah kiri. Lepastu jalan je tengok camera kat tepi2 tu. Sekian tips gambar helokk dari saya. Convo hanya sekali kecuali kalau anda nak sambung lagi lah. Hehe 😘😘 #34thiiumconvocation #convo
小姐姐开始接鲜花来做喽,接下来会有更多的design 请多多关注啊 😍 谁有关注我的以后买花都一定打折 ! 小姐姐说的 😚 - - - - #sweettalk #convo #taruc #setapak #graduationflower #flowers #sunflower #flowers #love #roses #sunflower #cute #picoftheday #iger #delivery #freedelivery #cutest #ribon #capsia #black #modern #prettybouquet #bouquet #bouquetofflowers #bouquetofroses
Mobile studio. ⏩Kami datang setup di kedai, rumah @dipejabat ⏩Gambar Shoot setup studio full set ⏩High quality images ⏩Gambar dapat pada masa yang dijanjikan Pm www.wasap.my/60179746361 @Hubb.Studio Event photo link https://hubbstudioco.pixieset.com/ Wedding photo link https://hubbstudio.pixieset.com/ Instagram link https://www.instagram.com/HUBB.Studio/ #videographern9 #photographercyberjaya #mobilestudio #studiophoto #studioshahalam #studio #whitestudio #sewastudioshahalam #studiobergerak #professional #photographerkl #photographerampang #jurugambar #photographerputrajaya #corporate #profilecompany #prekonvo #convo #konvo #graduationpictures #event
ALHAMDULILLAH...... Musim KONVO 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Xkiralah utk tadika pun nk merasa jgk konvo ... kan ... kan.... Alhamdulillah selesai semuanya 😘😘 Saya jual ye dengan harga tersebut... minta maaf kalau de kekurangan.. semoga kalian diperluaskan rezeki 😄 Thank you for your support and believes #BouquetbyMommyNajah 😘😘😘 JOM SURPRISEKAN ORG TERSAYANG 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60193782033/BouquetbyMommyNajah Cover area: Melaka, Muar, Tangkak, KL & Selangor Booking awai nahh ... #surprise #surpriseplanner #budgetplanner #surprisedeliverymurah #surprisedeliverymelaka #surprisedeliverymuar #surprisedeliverytangkak #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverygombak #birthday #happy #anniversary #iloveyou #imsorry #getwellsoon #retirement #congrats #convo #jommasuktv #bisnesanakmuda
ALHAMDULILLAH...... Musim KONVO 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Xkiralah utk tadika pun nk merasa jgk konvo ... kan ... kan.... Alhamdulillah selesai semuanya 😘😘 Saya jual ye dengan harga tersebut... minta maaf kalau de kekurangan.. semoga kalian diperluaskan rezeki 😄 Thank you for your support and believes #BouquetbyMommyNajah 😘😘😘 JOM SURPRISEKAN ORG TERSAYANG 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60193782033/BouquetbyMommyNajah Cover area: Melaka, Muar, Tangkak, KL & Selangor Booking awai nahh ... #surprise #surpriseplanner #budgetplanner #surprisedeliverymurah #surprisedeliverymelaka #surprisedeliverymuar #surprisedeliverytangkak #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverygombak #birthday #happy #anniversary #iloveyou #imsorry #getwellsoon #retirement #congrats #convo #jommasuktv #bisnesanakmuda
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA #unisza
LAST CALL 📣📣📣 . Convocation Photoshoot (Unlimited Shots) . 🔗 Individual 🔗 Couple 🔗 Family 🔗 Group . started with ONLY RM30/pax . #nfrpictures #photographer #femalephotographer #convo #photographerconvo #konvokesyenUniSZA #unisza
Tq kak Aya dri Kedai Tu Dok Ko ,Sudi orde dgn @ballonzuza_surprise 💋 Nak macam ni 😍😍 👉🏻candle light dinner 👉🏻Celebrate Birthday 👉🏻celebrate Anniversary 👉🏻Baby shower terus 👇🏻 Wasap/call 019-7323274☎️☎️ #mothersday #ballonzuzasurprise #gombak #kualalumpur #selayang #semenyih #sayasukabunga #sayasukacoklat #sayasukaballon #sayasukasurprise #decobirthday #jannanicker #jannanick #birthdaymak #tamanmelati #tamanmelawati #anniversary #semenyih #kajang #birthdaymama #jibbyeast #subangjayamedicalcentre #bukitjelutung #convo #padangbalang #padangbalanggombak #padangbalangsentul #pwtc
Eiyzad Nazri Photography Call/Wasap http://eiyzadnazri.wasap.my/0175654541 http://eiyzadnazri.wasap.my/0175654541 Instagram http://www.instagram.com/eiyzadnazriphotography/ http://www.instagram.com/eiyzad_nazrii/ Official Page www.facebook.com/eiyzadnazri #convocation #preconvo #convo #malaysia #photography #candid #style #composition #landscape #landscapephotography #graduation #graduationpictures #graduationbouquet #jubahkonvo #picture #malaysia
跟屁虫的毕业典礼!人家读什么大学他也读什么大学 . . . #uumconvo #uum #convo #kedah #sintok #girl #ootd #sunnyday #yolo #studylife #flower #lovieflower
JOM SEMUANYA, soft launch @daisyandluth will be happening tomorrow!! . Bagi yang takde plan aktiviti esok..jemput datang tau bawa ibu,makcik,nenek, adik,kakak,bff!!! . P/S : lepasni tak perlu pening kepala nak cari tudung untuk matchingkan dgn kebaya @byhisdaisy ... semua boleh cari kat @daisyandluth tau😘😘 . #elegant #classy #sma #upsi #uniten #unikl #officewear #bhdapprentice #trustedseller #fashion #bridesmaid #pengapit #konvo #convo #dress #dinner #style #bajukonvo #bajubridesmaid #bajunikah #singapore #brunei
Kiddy Convo Rm69 #convo #flower #choc #bouquet #bunga murah
Love listening to others speak, I love to talk about #life , #aliens , #religion , #history , #science #business #Change #Start a #Convo
🎊Suprise Bouquet Bangi🎊 15/11/2018 Wah Adik Emy💞 dapat suprise daripada Makcik tersayang Puan Narullita 💓 =========================== 👉Alhamdulilah dan Terima Kasih Order di Suprise Bouquet Bangi 😘 👉Yang ingin kn Bouquet Harga berbaloi baloi blh whatsapp hakak okeyy 😉 Tekan aje link di bawah ni👇👇 www.wasap.my/60197146018 www.wasap.my/60197146018 #HappyBirthday #Anniversary #Happyteachersday #Happymothersday #untukygtersayangSuprise #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #bouquetmurah #coklatmurah #supreme #suprisekajangmurah #surprisebox #suprisecoklatbangi #suprisebirthday #bouquetbangi #bouquetkajang #bouquetcoklat #candybouquet #coklatbouquet #convo #bandarbarubangi #kajang #kuis #ukm
Professional Makeup & Hairdo service for any occasion 提供专业化妆与发型服务: 新娘, 注册, 晚宴, 拍摄, 舞台, 毕业典礼, 等等 . 🚗💨 Nilai/Mantin/Pajam/Seremban/Sepang/Cyberjaya/Putrajaya/Semenyih and Surrounding Area 汝来/Mantin/Pajam/芙蓉/雪邦/Cyberjaya/Putrajaya/士毛月及周边地区 . ❤Bridal Makeup & Hairdo 新娘化妆+发型设计 ❤Engagement Makeup & Hairdo 订婚化妆+发型设计 ❤R.O.M Makeup & Hairdo 注册化妆+发型设计 ❤Mother of Bride Makeup & Hairdo 新娘妈妈化妆+发型设计 ❤Bridesmaids / Sisters Makeup & Hairdo 伴娘/姐妹化妆+发型设计 ❤Dinner Makeup & Hairdo 晚宴化妆+发型设计 ❤Prom Makeup & Hairdo 舞会化妆+发型设计 ❤Party Makeup & Hairdo 宴会化妆+发型设计 ❤Convocation / Graduation Makeup & Hairdo 毕业典礼化妆+发型设计 ❤Photoshoot Makeup & Hairdo 摄影化妆+发型设计 ❤Cabin Crew Makeup & Hairdo 空姐化妆+发型设计 ❤Hair styling & designing 发型设计 . . 👍Please Like & Follow 👉 https://www.facebook.com/makeuphairdobytiffany/ . 📩For price or info, please inbox at http://m.me/makeuphairdobytiffany . #MakeupArtist #Bridal #ROM #Engagement #Dinner #Convo #Photoshooting #TvCommercial #BeautyPageants #SpecialOccasion #Makeup #Hairdo #BeautyByTiffany #MakeupHairdoByTiffany #Freelance #Nilai #Seremban #Mantin #Semenyih #Pajam #Cyberjaya #Putrajaya #Sepang #SurroundingsArea
Professional Makeup & Hairdo service for any occasion 提供专业化妆与发型服务: 新娘, 注册, 晚宴, 拍摄, 舞台, 毕业典礼, 等等 . 🚗💨 Nilai/Mantin/Pajam/Seremban/Sepang/Cyberjaya/Putrajaya/Semenyih and Surrounding Area 汝来/Mantin/Pajam/芙蓉/雪邦/Cyberjaya/Putrajaya/士毛月及周边地区 . ❤Bridal Makeup & Hairdo 新娘化妆+发型设计 ❤Engagement Makeup & Hairdo 订婚化妆+发型设计 ❤R.O.M Makeup & Hairdo 注册化妆+发型设计 ❤Mother of Bride Makeup & Hairdo 新娘妈妈化妆+发型设计 ❤Bridesmaids / Sisters Makeup & Hairdo 伴娘/姐妹化妆+发型设计 ❤Dinner Makeup & Hairdo 晚宴化妆+发型设计 ❤Prom Makeup & Hairdo 舞会化妆+发型设计 ❤Party Makeup & Hairdo 宴会化妆+发型设计 ❤Convocation / Graduation Makeup & Hairdo 毕业典礼化妆+发型设计 ❤Photoshoot Makeup & Hairdo 摄影化妆+发型设计 ❤Cabin Crew Makeup & Hairdo 空姐化妆+发型设计 ❤Hair styling & designing 发型设计 . . 👍Please Like & Follow 👉 https://www.facebook.com/makeuphairdobytiffany/ . 📩For price or info, please inbox at http://m.me/makeuphairdobytiffany . #MakeupArtist #Bridal #ROM #Engagement #Dinner #Convo #Photoshooting #TvCommercial #BeautyPageants #SpecialOccasion #Makeup #Hairdo #BeautyByTiffany #MakeupHairdoByTiffany #Freelance #Nilai #Seremban #Mantin #Semenyih #Pajam #Cyberjaya #Putrajaya #Sepang #SurroundingsArea
#tb #throwback last #sunday . hawa's convo. walaupun penat gilerr... asalkan hawa happy 😁 #pastikesuma2 #pasti #convo #convocation #terobek #ahad #semenyih #selangor #pas
🎊Suprise Bouquet Bangi🎊 15/11/2018 Wah Puan Nor Atini 💞 dapat suprise daripada anak tersayang💓 ========================== 👉Alhamdulilah dan Terima Kasih Order di Suprise Bouquet Bangi 😘 👉Yang ingin kn Bouquet Harga berbaloi baloi blh whatsapp hakak okeyy 😉 Tekan aje link di bawah ni👇👇 www.wasap.my/60197146018 www.wasap.my/60197146018 #HappyBirthday #Anniversary #Happyteachersday #Happymothersday #untukygtersayangSuprise #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #bouquetmurah #coklatmurah #supreme #suprisekajangmurah #surprisebox #suprisecoklatbangi #suprisebirthday #bouquetbangi #bouquetkajang #bouquetcoklat #candybouquet #coklatbouquet #convo #bandarbarubangi #kajang #kuis #ukm
Professional Makeup & Hairdo service for any occasion 提供专业化妆与发型服务: 新娘, 注册, 晚宴, 拍摄, 舞台, 毕业典礼, 等等 . 🚗💨 Nilai/Mantin/Pajam/Seremban/Sepang/Cyberjaya/Putrajaya/Semenyih and Surrounding Area 汝来/Mantin/Pajam/芙蓉/雪邦/Cyberjaya/Putrajaya/士毛月及周边地区 . ❤Bridal Makeup & Hairdo 新娘化妆+发型设计 ❤Engagement Makeup & Hairdo 订婚化妆+发型设计 ❤R.O.M Makeup & Hairdo 注册化妆+发型设计 ❤Mother of Bride Makeup & Hairdo 新娘妈妈化妆+发型设计 ❤Bridesmaids / Sisters Makeup & Hairdo 伴娘/姐妹化妆+发型设计 ❤Dinner Makeup & Hairdo 晚宴化妆+发型设计 ❤Prom Makeup & Hairdo 舞会化妆+发型设计 ❤Party Makeup & Hairdo 宴会化妆+发型设计 ❤Convocation / Graduation Makeup & Hairdo 毕业典礼化妆+发型设计 ❤Photoshoot Makeup & Hairdo 摄影化妆+发型设计 ❤Cabin Crew Makeup & Hairdo 空姐化妆+发型设计 ❤Hair styling & designing 发型设计 . . 👍Please Like & Follow 👉 https://www.facebook.com/makeuphairdobytiffany/ . 📩For price or info, please inbox at http://m.me/makeuphairdobytiffany . #MakeupArtist #Bridal #ROM #Engagement #Dinner #Convo #Photoshooting #TvCommercial #BeautyPageants #SpecialOccasion #Makeup #Hairdo #BeautyByTiffany #MakeupHairdoByTiffany #Freelance #Nilai #Seremban #Mantin #Semenyih #Pajam #Cyberjaya #Putrajaya #Sepang #SurroundingsArea
Professional Makeup & Hairdo service for any occasion 提供专业化妆与发型服务: 新娘, 注册, 晚宴, 拍摄, 舞台, 毕业典礼, 等等 . 🚗💨 Nilai/Mantin/Pajam/Seremban/Sepang/Cyberjaya/Putrajaya/Semenyih and Surrounding Area 汝来/Mantin/Pajam/芙蓉/雪邦/Cyberjaya/Putrajaya/士毛月及周边地区 . ❤Bridal Makeup & Hairdo 新娘化妆+发型设计 ❤Engagement Makeup & Hairdo 订婚化妆+发型设计 ❤R.O.M Makeup & Hairdo 注册化妆+发型设计 ❤Mother of Bride Makeup & Hairdo 新娘妈妈化妆+发型设计 ❤Bridesmaids / Sisters Makeup & Hairdo 伴娘/姐妹化妆+发型设计 ❤Dinner Makeup & Hairdo 晚宴化妆+发型设计 ❤Prom Makeup & Hairdo 舞会化妆+发型设计 ❤Party Makeup & Hairdo 宴会化妆+发型设计 ❤Convocation / Graduation Makeup & Hairdo 毕业典礼化妆+发型设计 ❤Photoshoot Makeup & Hairdo 摄影化妆+发型设计 ❤Cabin Crew Makeup & Hairdo 空姐化妆+发型设计 ❤Hair styling & designing 发型设计 . . 👍Please Like & Follow 👉 https://www.facebook.com/makeuphairdobytiffany/ . 📩For price or info, please inbox at http://m.me/makeuphairdobytiffany . #MakeupArtist #Bridal #ROM #Engagement #Dinner #Convo #Photoshooting #TvCommercial #BeautyPageants #SpecialOccasion #Makeup #Hairdo #BeautyByTiffany #MakeupHairdoByTiffany #Freelance #Nilai #Seremban #Mantin #Semenyih #Pajam #Cyberjaya #Putrajaya #Sepang #SurroundingsArea
🎊Suprise Bouquet Bangi🎊 15/11/2018 Cikgu Nurul Atiqah 💞 dapat suprise daripada anak murid tersayang💓 =========================== 👉Alhamdulilah dan Terima Kasih Order di Suprise Bouquet Bangi 😘 👉Yang ingin kn Bouquet Harga berbaloi baloi blh whatsapp hakak okeyy 😉 Tekan aje link di bawah ni👇👇 www.wasap.my/60197146018 www.wasap.my/60197146018 #HappyBirthday #Anniversary #Happyteachersday #Happymothersday #untukygtersayangSuprise #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #bouquetmurah #coklatmurah #supreme #suprisekajangmurah #surprisebox #suprisecoklatbangi #suprisebirthday #bouquetbangi #bouquetkajang #bouquetcoklat #candybouquet #coklatbouquet #convo #bandarbarubangi #kajang #kuis #ukm
Sweetheart #floristkk #kkflorist #sabahflorist #floristsabah #onlinefloristkk #borneoflorist #mgfloristkk #flowers #mgconvo #pinkrose #convocationbouquet #convo #kotakinabalu #sabah 🌐http://morninggloryfloristkk.yolasite.com 📞http://MorningGlory.wasap.my
🎊Suprise Bouquet Bangi🎊 14/11/2018 Wahh, Adik Maizah & adik Mahdi 💞 dapat suprise daripada Papa tersayang En Fadzli💓 =========================== 👉Alhamdulilah dan Terima Kasih Order di Suprise Bouquet Bangi 😘 👉Yang ingin kn Bouquet Harga berbaloi baloi blh whatsapp hakak okeyy 😉 Tekan aje link di bawah ni👇👇 www.wasap.my/60197146018 www.wasap.my/60197146018 #HappyBirthday #Anniversary #Happyteachersday #Happymothersday #untukygtersayangSuprise #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #bouquetmurah #coklatmurah #supreme #suprisekajangmurah #surprisebox #suprisecoklatbangi #suprisebirthday #bouquetbangi #bouquetkajang #bouquetcoklat #candybouquet #coklatbouquet #convo #bandarbarubangi #kajang #kuis #ukm
I suddenly had an urge to share this genius thing we made a while back. #firstdate #convo #webseries #la #seduction #artless
The kind of texts I get from my coworker... #comedy #funny #snow #convo #work
💮 毕业快乐 💮学姐们 🙆‍♂️ 🎊Congratulations pretty seniors' convocation 🎉 #convo #2018
next page →