#cowaycheras

3,632 posts

Loading...
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
#SST bakal dikenakan pada 2019? . . YA. #SST akan dikenakan pada produk penapis udara Coway pada 2019😱. Pada sesiapa yang nak pakai penapis udara sebaiknya anda daftar sekarang SEBELUM #SST berkuat kuasa. . . Jom grab promosi akhir tahun: . I-CARE PROGRAMME Lombok: RM94 daripada harga asal RM104 Storm: RM85 daripada harga asal RM90 . ✔️Tiada Yuran pendaftaran dikenakan dan pemasangan adalah #PERCUMA . ✔️Servis, penukaran filter dan waranti secara #PERCUMA selama 5 tahun😍 . RUGI SANGAT KALAU TAK GRAB😭 . Siapa kata udara tak penting? Udara yang bersih adalah sangat bagus untuk kesihatan kita. Udara juga adalah medium penyakit berjangkit tersebar😷 . . Selain dari memberikan kesihatan yang baik, menyah bau busuk, banyak lagi kelebihan penapis udara ni. Jom tanya Wan 😃 . Sah sehingga 21 Disember 2018 . Wan Coway Health Planner/ Sales Advisor 018-380 1553 #PenapisUdara #PenapisUdaraCoway #PromosiDisember2018 #YES2018 #cowaysetiaalam #cowaycheras #cowayselayang #cowayselangor #cowaykualalumpur #cowaymalaysia
📣📣📣YES 12.12📣📣📣 📣📣📣YES 12.12📣📣📣 📣📣📣YES 12.12📣📣📣 📣📣📣YES 12.12📣📣📣 📣📣📣YES 12.12📣📣📣 #Yearendsales2018 #Coway #CowaybyWaniHakim #cowaykajang #cowaycheras #cowayselayang #cowayselangor #cowaymalaysia #penapisairmurah #penapisudaramurah
#SST bakal dikenakan pada 2019? . . YA. #SST akan dikenakan pada produk penapis udara Coway pada 2019😱. Pada sesiapa yang nak pakai penapis udara sebaiknya anda daftar sekarang SEBELUM #SST berkuat kuasa. . . Jom grab promosi akhir tahun: . I-CARE PROGRAMME Lombok: RM94 daripada harga asal RM104 Storm: RM85 daripada harga asal RM90 . ✔️Tiada Yuran pendaftaran dikenakan dan pemasangan adalah #PERCUMA . ✔️Servis, penukaran filter dan waranti secara #PERCUMA selama 5 tahun😍 . RUGI SANGAT KALAU TAK GRAB😭 . Siapa kata udara tak penting? Udara yang bersih adalah sangat bagus untuk kesihatan kita. Udara juga adalah medium penyakit berjangkit tersebar😷 . . Selain dari memberikan kesihatan yang baik, menyah bau busuk, banyak lagi kelebihan penapis udara ni. Jom tanya Wani 😃 . Sah sehingga 21 Disember 2018 . Wani Coway Health Planner/ Sales Advisor 019 320 5968 #CowaybyWaniHakim #PenapisUdara #PenapisUdaraCoway #PromosiDisember2018 #YES2018 #cowaykajang #cowaycheras #cowayselayang #cowayselangor #cowaykualalumpur #cowaymalaysia
Betul la orang cakap, senyuman diwajah mak, ketenangan dihati anak-anak..💓 _ Kesiankan mak di kampung.. Apa salahnya, kita hadiahkan penapis air Coway yang hanya RM118 atau paling jimat RM85 sebulan siap ada Panas, Sejuk, Biasa. _ Kalau tak mampu bagi kemewahan dan kekayaan, kita ringankan beban mak. Mudahkan keja mak. 😭 _ Along, Angah, Alang, Andak, Adik.. jom kita sharing duit hadiahkan mak Coway ni. _ Tambahan, ada Free Register! Dan Free Pakai Sebulan Sekarang ni tau! 😍 _ Meh wassap Kak Hai meh. Kak Hai bersedia membantu untuk men-surprisekan ibu ayah anda. 019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wasssap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Sekarang ni bukan kat rumah je orang pakai produk COWAY. Contoh macam dalam gambar ni haa. Bengkel pun pasang penapis air Coway. Syabas! 😊 👍 . . Selain itu produk COWAY jugak boleh dipasang di 👇 ✔Restaurant ✔Rumah Asuhan Kanak-Kanak ✔Pejabat ✔Kilang ✔Surau ✔Sekolah ✔Politeknik/Universiti Sapa yang boleh uruskan? Semestinya Kak Hai sedia membantu. Kak Hai berpengalaman menguruskan order individu & korporat dari seluruh Malaysia. 😉 Mari la mari, LOCKED ORDER SEKARANG. Ada promo khas untuk korporat.😍 Whatsapp Kak Hai yeaaa ➡ 019-2996462 . Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap Kak Hai di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Uols tahu x apa yg special sgt OMBAK ni? 🦁Ada 50 suhu yg boleh dipilih dgn pusing2 tombol je 🦁touch screen 🦁3 customize setting utk suhu (auto 40 darjah) 🦁3 customize setting utk kuantiti air 🦁capacity tank air panas lebih besar 🦁sgt2 sgt senang berbanding villaem yg mmg dh senang😍 🦁cantik ada lampu LED 🦁tripple bacteria protection 💦 Filter sistem 💦 Dlm tangki ada ceramic yg control kebersihan air dlm tangki 💦Dari tangki ke faucet ada uv light yg jaga kebersihan air dari bakteria sepanjang perjalanan dari tangki ke faucet 🦁ro tapis semua minerals yg baik & x baik termasuk metal ion dari air 🦁tabung mineral, memasukkan semula good mineral dlm air 🦁boleh tambah paip utk memudahkan kita gunakan air dari machine bg tujuan pembersihan mkan terus ke sinki. Hmm ada sapa2 lagi nk tambah keseronokan pakai OMBAK??? Hmm x minum sehari jadilah OMBAK RINDU 😍😍😍 #ombak #cowaycheras #airbersihuntukkeluarga #airbersih #bazarpaknil #sayahealthplannersahcoway
Penapis air Coway harga serendah RM66/bulanan.. No payslip No deposit No bayaran yuran pendaftaran No bayaran pemasangan No bayaran penghantaran Free sebulan Free sebulan Free sebulan 🎁🎁🎁 Wsapp sekarang www.wasap.my/601137057808/coway #cowaycheras #cowayairbersih #promosi #waivedrm200yuranproses #sayangikeluargaanda #sayahealthplannersahcoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Sekarang ni bukan kat rumah je orang pakai produk COWAY. Contoh macam dalam gambar ni haa. Tadika pasang penapis air Coway. Syabas! 😊 👍 . . Selain itu produk COWAY jugak boleh dipasang di 👇 ✔Restaurant ✔Rumah Asuhan Kanak-Kanak ✔Pejabat ✔Kilang ✔Surau ✔Sekolah ✔Politeknik/Universiti Sapa yang boleh uruskan? Semestinya Kak Hai sedia membantu. Kak Hai berpengalaman menguruskan order individu & korporat dari seluruh Malaysia. 😉 Mari la mari, LOCKED ORDER SEKARANG. Ada promo khas untuk korporat.😍 Whatsapp Kak Hai yeaaa ➡ 019-2996462 . Untuk respond lebih pantas, jemput klik link di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
SIAPA BERMINAT KERJA SEBAGAI AGENT, PART TIME/FULL TIME? 😁 (Memerlukan Agent sekitar KLANG VALLEY) Utk sesiapa yg bekerja telesales, insurance, masih menggangur atau surirumah dialu-alukan! JUAL COWAY MINIMUM 3 PRODUK COMMISSION DIBAYAR RM1000-2000+ LEBIH. Kalau utk AGENT FULL TIME ada BASIC, INSENTIF & byk lagi BENEFITS! Berminat? Saya akan kongsikan kenapa saya memilih Coway. Boleh hubungi, pm/whatsapp: http://www.wasap.my/+60173224383 Please Like & Follow my FB/Instagram, @coway.eliza #cowayeliza #cowaymalaysia #cowaykajang #cowaykl #cowaybangi #cowaypj #cowaycheras #parttimekl #parttimecoway #fulltimecoway #agentcoway #penapisair #onlineshopping #jobvacancykl #telemarketing #sales #cowaymarketing
Sejak-sejak model Ombak ni sampai Malaysia, ramai sungguh berubah angin. Tangki air panas yang besar Ada suhu boleh pilih Kapasiti air pun boleh pilih Gojes pulak tu. Promosi Jimat sehingga 21/12/2018 ni. Berminat laju-laju contact ya😉 #cowayombak #cowaymalaysia #cowaywaterpurifier #penapisaircoway #terbaru #cowaycheras #cowayselangor
HAPPY BIRTHDAY TO ME . . Pesan kat isteri pg td, taknak hadiah ape2, cukup doakan banyak sales harini.. . Keluar dengan semangat baru, YEAR-END promo masih tinggal berapa hari je lg..abam taknak ade yg rase rugi nanti.. . Meh jumpa kt NSK Jalan Peel, KL nih.. . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry #penapisairmurah #promosicoway #sayajual
No GST! No SST! . TIADA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM200 ! . hanya bayar sewa bulanan sahaja..dah dapat nikmati air panas, sejuk, suam atau suhu biasa pada BILA2 MASA atau SEBERAPA BANYAK ANDA MAHU.. . Servis & penukaran filter anda tak perlu risau2..team Cody akn dtg bile tibe masanya.. . Untuk anda dirumah, sy cadangkan penapis air VILLAEM sebab: . ☀ berbaloi hanya RM118 sebulan ☀ tangki besar (11.4 L) ☀ 4 suhu berbeza ☀ safety child lock ☀ design yg moden. ☀ mempunyai lampu membantu penchayaan pd waktu mlm selain mencantikkn ruang dapur . BERMINAT NK REBUT PROMOSI TAK?contact saya untuk tahu lebih lanjut ya. +6 012 944 1954 #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #penapisairmurah #sayajual #promosicoway #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita
MODEL TERBARU COWAY Ape best sangat model ni? . . 🌀COWAY OMBAK🌀 . . 📌Fully automatic. Tekan sekali untuk air keluar dan air stop sendiri. 📌 Ada 3 memory setting. Boleh set siap2 air suhu dari 40-90 darjah dan bole setkan kuantiti air contoh: 250ml sekali tekan. _ Memory setting (cth): A- nak set utk minum air kopi panas. B- nak set untuk buat susu C- nak set air suam makan ubat . . 📌 Boleh pilih nak air RO atau air bermineral 📌 Ada uv sterilization system untuk room and cold. Ada lampu warna ungu. Fungsi untuk bunuh virus n bakteria 📌 boleh tambah faucet utk basuh ayam, ikan, beras dan sebagainya. Basuh2 guna air bertapis 😍 . . 📌 Tangki panas yang lebih besar, compare dengan model counter top lain. 🔥 Hot tank 3.4 liter ❄ cold 2.3 liter 💧ambient 7.8liter . . 📌 Advance control panel. Semua direct je kat control panel. Senang nak adjust. Bape suhu air, bape ml isipadu air and ada child lock. 📌 Power saving and night mode. 📌 Ada Built in booster pump Banyak kan features tambahan 😍 🔰Bulanan cuma rm140 sahaja tauu. _ Untuk tempahan atau sebarang kemusykilan, boleh terus wassap Kak Hai ya. 0192996462 ☺️ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Mana yg dh sudah berarak tu meh la singgah NSK Cheras nih..kita TINGKATKAN SEMANGAT KEMASYARAKATAN dan SAMBUNGKAN SILATURRAHIM pulak.. . Duduk2 sembang2 ngn abg Coway ni..mana la tau ade yg berkenan kn.. . PROMOSI HUJUNG TAHUN COWAY masih berbaki beberapa hari je lagi ni.. . BAWAH RM 100❗❗ . Harga mampu milik, sesuai dengan KUALITI AIR yg dihasilkan oleh mesin Coway.. . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
Sekarang ni bukan kat rumah je orang pakai produk COWAY. Contoh macam dalam gambar ni haa. Masjid pasang penapis air Coway. Syabas! 😊 👍 . . Selain itu produk COWAY jugak boleh dipasang di 👇 ✔Restaurant ✔Rumah Asuhan Kanak-Kanak ✔Pejabat ✔Kilang ✔Surau ✔Sekolah ✔Politeknik/Universiti Sapa yang boleh uruskan? Semestinya Kak Hai sedia membantu. Kak Hai berpengalaman menguruskan order individu & korporat dari seluruh Malaysia. 😉 Mari la mari, LOCKED ORDER SEKARANG. Ada promo khas untuk korporat.😍 Whatsapp Kak Hai yeaaa ➡ 019-2996462 . Untuk respond lebih pantas, jemput klik link di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Wow ada berita best sangat nak share ni 🤩🤩 _ 🌹Program i-CARE COWAY🌹 _________________________ Pada yang dah guna penapis air lebih pada 6 bulan. Payment cantik. _ Anda layak untuk dapat harga "SPECIAL" penapis udara Coway. 1. LOMBOK : RM94 📌 Harga asal RM104 2. STORM : RM85 📌 Harga asal RM90 _ Jika ON, wassap Kak Hai nama penuh dan ic. Kak Hai akan cekkan status layak atau tidak.😊 _ PROMO SAH SEHINGGA : 21 DISEMBER 2018 SAHAJA tau. 😱 _ Berminat? Sila wassap "Saya nak Lombok | Storm" Ke talian hotline ☎019-2996462 _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
💙 FRIDAY WITH COWAY 💙 . . PERCUMA Yuran Pendaftaran RM400 ✓ PERCUMA Servis Setiap 2 Bulan ✓ PERCUMA Penukaran Filter Setiap 4 Bulan ✓ PERCUMA Pemindahan ✓ PERCUMA Alat Ganti ✓ COVER PRODUK ( Kecurian | Banjir | Kebakaran ) - TnC Apply . . WANI COWAY Trusted Health Planner COWAY (M) SDN BHD 019-3205968 #cowayneo #penapisairmurah #penapisair #cowaykajang #cowaycheras #cowayselayang #cowaywaterfilter #cowaymalaysia
@cowaycentre is always OPEN 24hours per day and 7 days per week. _ Untuk tempahan produk atau sebarang kemusykilan berkenaan dengan Coway, boleh terus whatsApp Kak Hai ya. Atau klik ja link wassap di profile 😍 _ Kak Hai sangat berbesar hati dan bersemangat untuk membantu keluarga di Malaysia untuk mempunyai air dan udara bersih di rumah dengan Coway. 😇 . . ✔PROMOSI GUNA COWAY FREE SEBULAN. DAN ✔PROMOSI PERCUMA YURAN PENDAFTARAN taww! Ingat Coway, call Kak Hai yeaa. 📲 0192996462 #cowaycentre #KakHaiCoway
Penapis air terlaris Coway VILLAEM, yuran pendaftaran PERCUMA (DISKAUN RM200). _ Kenapa Villaem ? ➖➖➖➖➖➖➖ ✔Unlimited supply air 99.9% bersih. Bebas karat, bebas logam berat, bebas klorin, bebas kuman dan sedap rasanya. . ✔ Bukan 3 tau, tapi 4 suhu ada sejuk, ada panas, ada suam dan ada suhu bilik. Siap boleh laras lagi. . ✔Ada safety lock utk air panas, tak risau anak main tekan-tekan. . ✔Jimat elektrik dgn Energy Save Mode. Air panas dah tak susah nak tunggu lama masak lagi, ketul ais dah tak payah tunggu lama nak siap dalam feezer lagi, tambah jimat. . ✔Ada mode cahaya malam, bayangkan bangun kul 3 pagi nak buat susu anak, senang jer nak tuju kemana dalam gelap-gelap tu. . ✔Ada tangki simpanan yg besar lagi puas hati, tetamu tetiba datang terjag ramai pun tadahal. . ✔Ada internal pam siap. Tekanan air rendah pun xda hal. . ✔HALAL JAKIM luar & dalam. . ✔Dapur makin cantik makin kemas, tiada lagi botol sepah-sepah. . . Untuk tempahan atau sebarang kemusykilan, boleh WhatApps Kak Hai terus ya. 📲019-2996462 . Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱 . . KHAS UNTUK PECINTA KUCING! Saya Agen Sah COWAY NAK BAGI PROMOTION BEST untuk produk ni 😍 LOMBOK II mampu bantu selesaikan masalah anda. ✅Habuk & bulu kucing berterbangan. Hari2 nak kena sapu & mop lantai. ✅Bau yang tidak menyenangkan (bau najis). Tetamu datang rumah pun rasa tak selesa. ✅Alahan dengan habuk & bulu kucing. Selalu sangat bersin & rasa semput. Anda perlukan udara rasa segar bila berada di rumah? Balik dari kerja pun fikiran rasa tenang je... ☺ LOMBOK AIR PURIFIER COWAY adalah jawapannya! ☑️Membunuh virus & bakteria. Kucing dengan tuan kucing pun sihat. ☑️Duduk bandar, tapi suasana macam dekat kampung. Rasa nyaman je... ☑️Bau asap masakan dr dapur & asap rokok , debu selesai. Hilang dah bau yg melekat dekat langsir , baju & sofa. ☑️SANGAT MEMBANTU UNTUK MEREKA YG ADA MASALAH ASTHMA. Mengapa tunggu lagi kerana kami di Coway mampu bantu anda menangani masalah yang anda hadapi 😉 Untuk pertanyaan & memudahkan lagi urusan just click link di bawah tanpa save no wasap ye👇🏼 https://wasap.my/601127483173/lombokcoway ARAA PAKAR COWAY Healthy Planner Agent COWAY (M) SDN BHD Hotline : 011 27483173 #lombokcoway #araacoway #agentcowaysah #coway #cowayseremban #cowaykedah #cowayjohor #cowaywaterpurifier #cowaymalaysia #cowayklang #cowaycheras #cowaypromo #cowaymurahmalaysia #cowaypromo
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
B A K A L B E R A K H I R . . Sapa kata COWAY takde AIR MINERAL? . NEO Mesin penapis air yg menghasilkan air mineral . 🚩Hanya RM85 Sebulan . 🚩3 jenis SUHU . 🚩SERVIS setiap 2 BULAN . 🚩TUKAR FILTER setiap 4 BULAN . 🚩WARRANTY 5 TAHUN . 🚩TANGKI lebih BESAR (5.8L) daripada mesin air mineral jenama lain . 🚩PERCUMA yuran pendaftaran . 🚩PERCUMA pemasangan . . Rebut peluang PROMOSI SAMPAI HUJUNG TAHUN INI sementara masih ada. . What'sApp saya dgn klik link dibio..saya sedia membantu . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
B I R U C O W A Y . Meh jumpa abam hensem (hidup kene confident 😉) berbaju biru Coway ni kat NSK Cheras sampai tengah malam pun abam ada tunggu . . Bukan apa, YEAR-END PROMOTION Coway nak habis dah..Sayang pulak kalau ada yg terlepas.. . Lagi2 mesin penapis air NEO yg ramai tgu2 promosinya tu..aritu berderet order, bila dah tutup nangis2 kat abam (takdelah acah je)..tp sedihla sebab promosi jarang2 ade, sebab tu die spesel sket.. . Cepat tau! Abam tunggu cni.. . Tak tau jalan ke meh what'sApp abam . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
MODEL TERBARU COWAY Ape best sangat model ni? . . 🌀COWAY OMBAK🌀 . 📌Fully automatic. Tekan sekali untuk air keluar dan air stop sendiri. 📌 Ada 3 memory setting. Boleh set siap2 air suhu dari 40-90 darjah dan bole setkan kuantiti air contoh: 250ml sekali tekan. _ Memory setting (cth): A- nak set utk minum air kopi panas. B- nak set untuk buat susu C- nak set air suam makan ubat . 📌 Boleh pilih nak air RO atau air bermineral 📌 Ada uv sterilization system untuk room and cold. Ada lampu warna ungu. Fungsi untuk bunuh virus n bakteria 📌 boleh tambah faucet utk basuh ayam, ikan, beras dan sebagainya. Basuh2 guna air bertapis 😍 . 📌 Tangki panas yang lebih besar, compare dengan model counter top lain. 🔥 Hot tank 3.4 liter ❄ cold 2.3 liter 💧ambient 7.8liter . 📌 Advance control panel. Semua direct je kat control panel. Senang nak adjust. Bape suhu air, bape ml isipadu air and ada child lock. 📌 Power saving and night mode. 📌 Ada Built in booster pump Banyak kan features tambahan 😍 🔰Bulanan cuma rm140 sahaja tauu. _ Untuk tempahan atau sebarang kemusykilan, boleh terus wassap Kak Hai ya. 0192996462 ☺️ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
DULU DAN SEKARANG . Nampak berbeza tapi sama kategori air . Iaitu AIR TIDAK SELAMAT DIMINUM . . lagi bahaya air sakit sekarang ni, sebab nampak jernih, tapi hakikatnye banyak mendapan bahan kimia, logam2 berat dan sisa-sisa ubatan.. . Sebab tu banyak penyakit mudah tersebar, kerana tercemarnya air minum kita.. . Semoga kite semua dijauhi daripada wabak penyakit yg bole berpunca daripada air.. . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #coway
RM85 jer sebulan untuk air minum yang ditapis sempurna dan 100% diiktiraf HALAL JAKIM. . Mudah dan cepat. . Tak perlu jerang air lagi. . Tak perlu tunggu air sejuk lagi. . Semuanya di hujung jari jer. Mesra pengguna. Anak-anak pun boleh ambil sendiri jer air. . Mudahkan dengan Coway? . #NadPakarCoway #CowayMalaysia #LivingBetter
> JOM TUKAR PRODUK LAMA COWAY ANDA KEPADA YG BARU 'OMBAK' 🌊🌊 _ DAPATKAN DISKAUN POTONGAN HARGA BULANAN ✔️'Free gift' untuk 5 pndaftaran terawal 😀 . . 🌟Menggunakan 'fully digital panel' anda boleh tentukan suhu yang anda suka tanpa perlu campur air panas dan sejuk _ Tetapan suhu boleh buat : Telur Rebus,Maggie, Teh tarik,Kopi, Bakery, Susu baby‼️ _ Takut tak cukup air? Tangki berkapasiti besar 13.5liter sesuai untuk seisi keluarga. _ BOOKING SEKARANG PROMOSI FREE PENDAFTARAN (JIMAT RM200) & FREE SEBULAN 👍 _ Apply Bulan ini Anda Bakal Nikmati : ✅ FREE Pemasangan seluruh Malaysia ✅ FREE Penghantaran seluruh Malaysia ✅ FREE Servis setiap 2 bulan ✅ FREE Tukar filter ✅ FREE Alat ganti apa² kerosakan ✅ FREE Pemasangan semula untuk pemindahan ✅ FULL WARANTY SELAMA 5 TAHUN TANPA BAYARAN. _ Untuk tempahan dan info lebih lanjut, jemput wassap Kak Hai ya. 0192996462 ☺️ _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
STANDING MACHINE . KAPASITI LEBIH BESAR . TANGKI 21 L . . SESUAI UNTUK RUANG PEJABAT, RUANG MENUNGGU BAGI PELANGGAN, MAHUPUN PERSENDIRIAN YANG MEMPUNYAI ISI RUMAH YANG RAMAI . 3 SUHU SEJUK, PANAS, SUHU BIASA . . RM 132 SEBULAN, WARRANTY 5 TAHUN, SERVIS DAN PENUKARAN FILTER PERCUMA . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
B E R S I H K A H? . Anda masih mengharap sistem penapisan dan rawatan air dari loji air? . . Anda tahu KLORIN digunakan utk rawat air di loji, bukan? . Anda tahu juga KLORIN hanya merawat microb (bakteria) dlm air tapi tidak bahan organik tercemar lain, bukan? . AIR PAIP tidak sekadar mengandungi klorin, tetapi terlalu banyak bahan tercemar terkandung di dalam air dan berpuluh-puluh jenis racun seperti arsenik, ubat gegat, plumbum, raksa dan banyak lagi keladak  daripada baja, racun serangga, racun rumpai dan bahan buangan industri. . AIR BERSIH BUKAN SEKADAR JERNIH DAN TIADA MICROB TETAPI HARUSLAH SELAMAT.. . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry #healthylifestyle #cuckooagent #sayajualmurah
B A K A L B E R A K H I R . . Sapa kata COWAY takde AIR MINERAL? . NEO Mesin penapis air yg menghasilkan air mineral . 🚩Hanya RM85 Sebulan . 🚩3 jenis SUHU . 🚩SERVIS setiap 2 BULAN . 🚩TUKAR FILTER setiap 4 BULAN . 🚩WARRANTY 5 TAHUN . 🚩TANGKI lebih BESAR (5.8L) daripada mesin air mineral jenama lain . 🚩PERCUMA yuran pendaftaran . 🚩PERCUMA pemasangan . . Rebut peluang PROMOSI SAMPAI HUJUNG TAHUN INI sementara masih ada. . What'sApp saya dgn klik link dibio..saya sedia membantu . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
3 langkah mudah order Coway dengan Kak Hai. . 📝 Langkah PERTAMA Lengkapkan details 👇👇 🔴 Nama Penuh 🔴 Alamat Penuh 🔴 No Telefon 🌀 Produk Coway yang mahu dipasang __________________________ . 📝 Langkah KEDUA Document👇👇 🔴 Gambar IC depan yang jelas 🔴 Gambar depan kad kredit/debit yang aktif online banking ________________________ . 📝 Langkah KETIGA Sendkan langkah 1 & 2 ke no di bawah 👇👇 🔴 019-2996462 Senangkan?? . . *** 🔵PROMOSI PERCUMA YURAN PENDAFTARAN DAN 🔵PROMOSI PERCUMA GUNA COWAY BULAN DISEMBER. 🔵PROMO PRODUK BARU OMBAK . Untung lagi berbaloi-baloi pasang Coway dengan Kak Hai sekarang. . Untuk tempahan atau sebarang kemusykilan, boleh terus wasap Kak Hai ya. 📲019-2996462. . Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
❄️ COWAY LUCY ICE MAKER + 3 SUHU ❄ . Satu-satunya penapis air beserta ais kiub dan pertama di Malaysia 🇲🇾 . ❄ Ais kiub ♨ Air panas 💧Air sejuk 💦 Air biasa . Hanya RM190 sebulan! . Hubungi Nik (013-2060743) sekarang untuk dapatkan promosi pendaftaran percuma, JIMAT RM200
🚩LIMITED TIME OFFER- DECEMBER 2018🚩 . . RUANG DAPUR ANDA SEMPIT? . PENAPIS AIR NEO SESUAI UNTUK ANDA . DESIGN SLIM DAN RINGKAS UNTUK DAPAT 3 SUHU AIR DALAM SATU MESIN PENAPIS . . HARGA MAMPU MILIK RM 85 . . ADA SESUATU YG ANDA PERLU TAHU TENTANG PENAPIS AIR COWAY..NAK TAU? . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
🎉PROMOSI KEBABOM YEAR END SALE COWAY 🎉 Masa terhad! Sempena Promosi KEBABOM YEAR END SALE COWAY, buat julung-julung kalinya; . 🔴 Tiada Yuran Daftar RM0 🔴 JIMAT RM200 🔴 Promo KOMBO penapis air & udara (Khas utk pemegang kad kredit) 🔴 Launching produk baru Ombak (Air RO+mineral) 🔴 PERCUMA PASANG 🔴 PERCUMA pakai & guna Bulan Disember 🔴 Bayaran seterusnya Bulan Feb 2019 🔴 Semua pakej lengkap termasuk Servis, Tukar Filter & Warranty selama 5 tahun. TIADA EKSTRA CAJ. . . 🚨Lagi best Kak Hai nak beri FREE GIFT ISTIMEWA kepada 5 pengguna Coway yang terawal grab promosi KEBABOM Disember ini 🎁🎁 😃 Nak pasang kat rumah mak ayah pun BERBALOI-BALOI ni. Meh wassap Kak Hai terus. Kita deal sampai jadi. 📞019-2996462 Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
> JOM TUKAR PRODUK LAMA COWAY ANDA KEPADA YG BARU 'OMBAK' 🌊🌊 _ DAPATKAN DISKAUN POTONGAN HARGA BULANAN ✔️'Free gift' untuk 5 pndaftaran terawal 😀 . . 🌟Menggunakan 'fully digital panel' anda boleh tentukan suhu yang anda suka tanpa perlu campur air panas dan sejuk _ Tetapan suhu boleh buat : Telur Rebus,Maggie, Teh tarik,Kopi, Bakery, Susu baby‼️ _ Takut tak cukup air? Tangki berkapasiti besar 13.5liter sesuai untuk seisi keluarga. _ BOOKING SEKARANG PROMOSI FREE PENDAFTARAN (JIMAT RM200) & FREE SEBULAN 👍 _ Apply Bulan ini Anda Bakal Nikmati : ✅ FREE Pemasangan seluruh Malaysia ✅ FREE Penghantaran seluruh Malaysia ✅ FREE Servis setiap 2 bulan ✅ FREE Tukar filter ✅ FREE Alat ganti apa² kerosakan ✅ FREE Pemasangan semula untuk pemindahan ✅ FULL WARANTY SELAMA 5 TAHUN TANPA BAYARAN. _ Untuk tempahan dan info lebih lanjut, jemput wassap Kak Hai ya. 0192996462 ☺️ _ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
For our beloved customer, thank you for your trust. 😍 _ Kak Hai adalah ejen Coway yang berdaftar (ID:545695), sangat berbesar hati dan bersemangat untuk uruskan order Coway anda. 💪 _ Dan usah risau, DATA PERIBADI ANDA AKAN DILINDUNGI. 🙅 _ Meh wassap Kak Hai meh. InsyaAllah, order anda akan diuruskan dengan amanah, pantas dan tuntas. 😊 ☎019-2996462 ☎019-2996462 ☎019-2996462 _ Untuk respon lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
No GST! No SST! . TIADA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM200 ! . hanya bayar sewa bulanan sahaja..dah dapat nikmati air panas, sejuk, suam atau suhu biasa pada BILA2 MASA atau SEBERAPA BANYAK ANDA MAHU.. . Servis & penukaran filter anda tak perlu risau2..team Cody akn dtg bile tibe masanya.. . Untuk anda dirumah, sy cadangkan penapis air VILLAEM sebab: . ☀ berbaloi hanya RM118 sebulan ☀ tangki besar (11.4 L) ☀ 4 suhu berbeza ☀ safety child lock ☀ design yg moden. ☀ mempunyai lampu membantu penchayaan pd waktu mlm selain mencantikkn ruang dapur . BERMINAT NK REBUT PROMOSI TAK?contact saya untuk tahu lebih lanjut ya. +6 012 944 1954 #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita
Selamat tengahari semua. . Panas2 ni kalau dapat mango ice blended pun sedap ni. 😆 . #NadPakarCoway #CowayMalaysia #LivingBetter
Meh la datang NSK Cheras.. . Boleh tgk2 mesin penapis air dan penapis udara coway . . Dapatkan penerangan dari kami, org kate tak kenal tak cinta..lau dh kenal baru tau KENAPA COWAY TERBAIK❗ . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
VILLAEM . RM 118 sebulan . . 🚩KAWALAN 4 SUHU, SEJUK, SUHU BIASA, SUAM, DAN PANAS . 🚩CHILD-LOCK UTK AIR PANAS . 🚩LAMPU SUASANA (Malam ada lamp kt tempat keluar air) . 🚩JIMAT ELEKTRIK . 🚩TANGKI BESAR DAN KEDAP UDARA . . Kimi J Fry Coway Authorised Agent http://www.wasap.my/60129441954 . #coway #cowaymalaysia #ejencoway #cowayagent #cowayselangor #cowaykl #cowayputrajaya #cowaycheras #cowaypuchong #waterfilter #penapisair #airfilter #penapisudara #health #instafamous #ig_sokongan #mingguanwanita #cowaybykimijfry
OMBAK! A Mighty Water Purifier tailored for Malaysian! Water Purifier | Penulen Air Model OMBAK (Countertop) . - RM 140/bulan - Suhu boleh laras ( 🔥3.4L Panas & Suam / ❄2.3L Sejuk/ 💧7.8 Suhu Bilik ) - Total kapasiti tangki 13.5 L ( sesuai untuk 7 - 12 orang ) - Suhu panas boleh laras antara 40°C - 90°C - Dengan mood air suam, mudah untuk menyediakan susu baby anda. Tak perlu campur air panas dengan air sejuk. - Sukatan air boleh pilih > 250ml , 500ml , 1000ml dan lain lain - Stainless Steel 304 Tank untuk Tangki air panas - Tapisan air Reverse Osmosis (RO) - Paparan Digital - UV protection hanya pada air sejuk dan biasa sahaja - UV light untuk membunuh bakteria dan virus ADDITIONAL : - Add On Mineral Filter RM100/6month (Magnesium Oxide) Total dissolve solid (TDS) RO 0 - 50 ppm - Add On Dishing Faucet RM120 (One off only) . - Sewa Rm140/month (Free 5 year service) - Cash RM4300 (Free 1 year service) - Membership package RM680/year ,or RM80/monthly (2 years contract) AFTER SERVICE yang ditawarkan : 💯 Pendaftaran PERCUMA 💯 Pemasangan PERCUMA (Bernilai RM200) 💯 Jaminan produk PERCUMA selama 5 tahun 💯 Servis PERCUMA setiap 2 bulan 💯 Penukaran filter berkala PERCUMA 💯 Pemasangan semula PERCUMA (berpindah) Jom whatsapp 0132060743 (Nik) untuk tempahan 👍
OMBAK! A Mighty Water Purifier tailored for Malaysian! Water Purifier | Penulen Air Model OMBAK (Countertop) . - RM 140/bulan - Suhu boleh laras ( 🔥3.4L Panas & Suam / ❄2.3L Sejuk/ 💧7.8 Suhu Bilik ) - Total kapasiti tangki 13.5 L ( sesuai untuk 7 - 12 orang ) - Suhu panas boleh laras antara 40°C - 90°C - Dengan mood air suam, mudah untuk menyediakan susu baby anda. Tak perlu campur air panas dengan air sejuk. - Sukatan air boleh pilih > 250ml , 500ml , 1000ml dan lain lain - Stainless Steel 304 Tank untuk Tangki air panas - Tapisan air Reverse Osmosis (RO) - Paparan Digital - UV protection hanya pada air sejuk dan biasa sahaja - UV light untuk membunuh bakteria dan virus ADDITIONAL : - Add On Mineral Filter RM100/6month (Magnesium Oxide) Total dissolve solid (TDS) RO 0 - 50 ppm - Add On Dishing Faucet RM120 (One off only) . - Sewa Rm140/month (Free 5 year service) - Cash RM4300 (Free 1 year service) - Membership package RM680/year ,or RM80/monthly (2 years contract) AFTER SERVICE yang ditawarkan : 💯 Pendaftaran PERCUMA 💯 Pemasangan PERCUMA (Bernilai RM200) 💯 Jaminan produk PERCUMA selama 5 tahun 💯 Servis PERCUMA setiap 2 bulan 💯 Penukaran filter berkala PERCUMA 💯 Pemasangan semula PERCUMA (berpindah) Jom whatsapp 0132060743 (Nik) untuk tempahan 👍
OMBAK! A Mighty Water Purifier tailored for Malaysian! Water Purifier | Penulen Air Model OMBAK (Countertop) . - RM 140/bulan - Suhu boleh laras ( 🔥3.4L Panas & Suam / ❄2.3L Sejuk/ 💧7.8 Suhu Bilik ) - Total kapasiti tangki 13.5 L ( sesuai untuk 7 - 12 orang ) - Suhu panas boleh laras antara 40°C - 90°C - Dengan mood air suam, mudah untuk menyediakan susu baby anda. Tak perlu campur air panas dengan air sejuk. - Sukatan air boleh pilih > 250ml , 500ml , 1000ml dan lain lain - Stainless Steel 304 Tank untuk Tangki air panas - Tapisan air Reverse Osmosis (RO) - Paparan Digital - UV protection hanya pada air sejuk dan biasa sahaja - UV light untuk membunuh bakteria dan virus ADDITIONAL : - Add On Mineral Filter RM100/6month (Magnesium Oxide) Total dissolve solid (TDS) RO 0 - 50 ppm - Add On Dishing Faucet RM120 (One off only) . - Sewa Rm140/month (Free 5 year service) - Cash RM4300 (Free 1 year service) - Membership package RM680/year ,or RM80/monthly (2 years contract) AFTER SERVICE yang ditawarkan : 💯 Pendaftaran PERCUMA 💯 Pemasangan PERCUMA (Bernilai RM200) 💯 Jaminan produk PERCUMA selama 5 tahun 💯 Servis PERCUMA setiap 2 bulan 💯 Penukaran filter berkala PERCUMA 💯 Pemasangan semula PERCUMA (berpindah) Jom whatsapp 0132060743 (Nik) untuk tempahan 👍
🚿 Lily Coway Water Spa . . ✅Siapa yg sesuai ? . . 👉🏻Wanita yg pentingkan kecantikan kulit 👉🏻Pemilik SPA 👉🏻Bayi 👉🏻Lelaki makskulin pun boleh, apa salahnya haha . . ✅Masalah yang dapat di bantu dengan penggunan *Lily* setiap hari : . 1. Kelumumur 2. Ekzema 3. Kulit sensitif 4. Kulit kering 5. Pendek kata apa saja masalah kulit lah kan 😄 . . ❤️❤️
🚿 Lily Coway Water Spa . . ✅Siapa yg sesuai ? . . 👉🏻Wanita yg pentingkan kecantikan kulit 👉🏻Pemilik SPA 👉🏻Bayi 👉🏻Lelaki makskulin pun boleh, apa salahnya haha . . ✅Masalah yang dapat di bantu dengan penggunan *Lily* setiap hari : . . 1. Kelumumur 2. Ekzema 3. Kulit sensitif 4. Kulit kering 5. Pendek kata apa saja masalah kulit lah kan 😄 . . ❤️❤️
🚿 Lily Coway Water Spa . . ✅Siapa yg sesuai ? . . 👉🏻Wanita yg pentingkan kecantikan kulit 👉🏻Pemilik SPA 👉🏻Bayi 👉🏻Lelaki makskulin pun boleh, apa salahnya haha . . . ✅Masalah yang dapat di bantu dengan penggunan *Lily* setiap hari : 1. Kelumumur 2. Ekzema 3. Kulit sensitif 4. Kulit kering 5. Pendek kata apa saja masalah kulit lah kan 😄 . ❤️❤️
Orang yang ada ekzema tak boleh terdedah kepada habuk yang keterlaluan. Apatah lagi yang memang menghidap ekzema yang teruk, memang pantang kalau rumah dan bilik berhabuk. Jadi jenuh kita nak sapu dan mop rumah banyak kali dalam sehari. 😩 _ Bila dah pasang penapis udara, habuk halus dapat disedut. Dan paling penting penapis udara dapat matikan bakteria, virus dan hama yang ada disebalik habuk2 halus tu. 🤩💪 _ Untuk tempahan atau sebarang kemusykilan, boleh terus wassap Kak Hai ya. 0192996462 ☺️ Untuk respond lebih pantas, jemput klik link wassap di bio ya. TQ #cowaycentre #KakHaiCoway
Memang Nad tak tipu korang. Ombak memang cantik tau. Siap2 isteri pun jeles sebab korang asyik duk puji2 Ombak tu cantik kan. . Tergoda ke dengan Ombak? . Whatsapp sekarang dan dapatkan FREE REGISTER JIMAT RM200 korang. . #NadPakarCoway #CowayMalaysia #LivingBetter #CowayOmbak
next page →