#ctdk

1,206,588 posts

Loading...
. ANTARA PERKARA YANG MAMPU MERENDAHKAN KADAR METABOLISMA . 1️⃣Elak mengambil hidangan (Skipping meals) Ramai yang salah anggap, mengelak hidangan seperti makan malam (kes yang selalu kita dengar) dapat membantu menurunkan berat badan. . Benar, berat badan akan turun kerana menolak makan malam akan menyebabkan pengambilan kalori menjadi lebih rendah daripada sepatutnya. Tetapi ingatlah, kesan ini hanyalah sementara, 2-3 hari sahaja. . Apakah yang berlaku sebenarnya? Apabila kita sering mengelak hidangan, badan akan mendapat signal untuk bertindakbalas kepada kurangnya jumlah kalori yang di ambil, dalam erti kata lain badan cuba untuk menyesuaikan diri dengan keadaan lapar (starvation mode). . Menerusi proses penyesuaian ini, badan bukan sahaja menyimpan (conserve) tenaga, malah akan ‘mengarahkan’ semua fungsi penting badan supaya ‘bekerja lebih perlahan’ daripada sebelumnya selari dengan jumlah kalori yang di perolehi (rendah), sekaligus merendahkan kadar metabolisma. . Bayangkan badan kita adalah sebuah laptop, manakala kalori yang di bekalkan itu adalah tenaga daripada bateri (tanpa adapter). Perhatikan apa yang akan berlaku jika bateri laptop semakin berkurangan? Apa yang akan terjadi kepada monitor laptop tu? Semakin cerahkah? . 2️⃣Pengambilan kalori yang terlalu rendah Jika ingin turun berat badan, tolak 500-600 kcal daripada yang sepatutnya sudah mencukupi, lebih daripada itu, NO. . Di samping kekurangan sumber bahan bakar, badan akan kekurangan nutrien yang sepatutnya boleh di dapati daripada sumber yang pelbagai (ikan, sayur-sayuran, buah-buahan). Pengambilan kalori yang terlalu rendah akan mengehadkan semua ini. . Kesan ketaranya, badan akan menjadi lemah lesu, kesan antibodi dan daya-tahan tubuh badan menjadi lemah, sehinggakan untuk pulih sepenuhnya daripada selsema pun memakan masa sehingga sebulan lebih. Semua ini merujuk kepada ‘rendah kadar metabolisma’. . #tobefit_aliuda #coach_aliuda #teamrafiqrazali #youcanloseweightfromhome Huda : +60106548954 Husaali : +60105576987 . #tobefit_aliuda #coach_aliuda #sihatdanbonusnyakurus #teamrafiqrazali #teamnickhinhussein #instafamous #youcanloseweightfromhome #creacionbysitinurhaliza #ctdk #officialsimplysi
Anak mmg ssh nk bg chan mak nk bergambaq elok sikit😅. Tu tgn sape tu🤔😠😅 Mummy wearing Kufuzascarf Arabella. Lembut jer corak ni.. mmg lawa. Harga : RM 32.00 Saiz : 45plus (115 x 115cm) Material : Customized Cotton Voile Exclusive digital Printing Kos Pos RM8 SM/ RM12 SS ☎ www.wasap.my/60175977781 #kufuzascarf #kufuzascarflovers #dropshipkufuzascarf #kufuzascarfexclusive #kufuza #tudungbawalmurah #tudung #tudungbawal #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #hijabtutorial #tudungviral2018 #bawalcottonvoile #bawalovers #tudungcantik #bawal #shawl #bawalmurah #ctdk #ariani #tutorialbawal #terlajaklaris #bawalprinted #aidijuma #bazarpaknil #Kekabooloves #aidijumalovers
▶️ CADAR 5 IN 1 KARTUN FITTED WITH COMFORTER ========== . ✔️ MATERIAL:- 80% COTTON ✔️ SAIZ:- KING/QUEEN ✔️ SET 5 IN 1 (1 CADAR FITTED, 2 SARUNG BANTAL, 1 SARUNG BANTAL PELUK, 1 COMFORTER) . HARGA ASAL:- RM 160.00 HARGA PROMOSI:- RM 140.00 sahaja!! . DM @ click bio untuk order . TRUSTED SELLER ONLINE!! 📲 013 972 7483 📲 013 972 7483 . #CadarPatchwork #patchwork #bedsheet #tv3 #dramasangat #fenomena #sayajual #selangor #bazaarpaknil #malaysian #set6in1 #homedecor #gemagegarvaganza #jombelionline #jualonline #uitm #kotabharu #adibizara #ctdk #karpettatami #karpetikea #karpet #ikea #karpettoto #sayajual
Selamat pagi ahad 😘 . Kak ros nak habaq mai jangan lambat GRAB PROMOSI Vivix ni ye 😍😍Sana Sini dok canang pasai VIVIX .Memang betui 😀 . Alhamdulillah - . Banyak DM, whatsapp bertanya produk vivix dan harga. . . PROMOSI Vivix Dari 15 - 28 Dec Untuk New membership .📢📢📢 . Beli Twin PACK . . ✅Jimat RM 300++ . ✅Free membership . . ✅Cash Bonus . . . . Keberkesanan vivix dengan izin allah disebabkan ramuan nya. - . Yang dah mencuba terus repeat order sebab tau kesan nya. 😊😊 - So jangan putus asa usaha selebih nya berdoa. - - . Kak ros nak share lagi dimana diantara produk produk shaklee yang lain VIVIX lah yang paling terlaris.😫 - Kelebihan Vivix dalam membantu pesakit Cancer. - Disamping menjaga pemakanan, exercise dan kena cukupkan nutrisi dalam badan kita. - . Ramuan vivix terdiri dari camporan botani yang kaya dengan Resveratrol Dan Polifenol. . . KELEBIHAN VIVIX❤❤❤❤ . - 🍵 Menggalakkan penuaan yang lebih sihat,awet muda dan anti penuaan. 🍵 Membantu mengelakkan kanser. Memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak. . 🍵 Menurunkan risiko dakit jantung dgn melindungi jantung dan menggalakan jantung bekerja dgn lebih efisyen. 🍵 Mengawal tekanan darah. 🍵 Mengurangkan komplikasi akibat kencing manis/ diabetes. 🍵 Menurunkan rintangan Insulin. 🍵 Menyokong kesihatan sendi dan saraf tetmasuk bell parsy. 🍵 Melambatkan simptom alzheimeir. 🍵 Membantu pesakit Parkinson. 🍵Membantu mempercepatkam pemulihan pesakit stroke dan angin ahmar. 🍵 Meningkatkan kekuatan sistem imun. 🍵Mencantikkan dan meremajakan kulit. 🍵 Membantu proses turun berat badan dan detox dgn lebih berkesan. Meh whatsapp Kak Ros 0196011657 . #terapiinstagram
▶️ CADAR 5 IN 1 KARTUN FITTED WITH COMFORTER ========== . ✔️ MATERIAL:- 80% COTTON ✔️ SAIZ:- KING/QUEEN ✔️ SET 5 IN 1 (1 CADAR FITTED, 2 SARUNG BANTAL, 1 SARUNG BANTAL PELUK, 1 COMFORTER) . HARGA ASAL:- RM 160.00 HARGA PROMOSI:- RM 140.00 sahaja!!! . DM @ click bio untuk order . TRUSTED SELLER ONLINE!! 📲 013 972 7483 📲 013 972 7483 . #CadarPatchwork #patchwork #bedsheet #tv3 #dramasangat #fenomena #sayajual #selangor #bazaarpaknil #malaysian #set6in1 #homedecor #gemagegarvaganza #jombelionline #jualonline #uitm #kotabharu #adibizara #ctdk #karpettatami #karpetikea #karpet #ikea #karpettoto #sayajual
Can't wait!! ❤️ #datosrisitinurhalizaOnTour ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by Alan Al Padat (Twitter) #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Happiness start with a smile ;) Happy Sunday Uols 2nd single Propa ➡ Coming Soon Let's follow @ryandeedat #Ryandeedat #Salimah #Propa #Ryandeedatpropa #Ryanersmy
Nak resipi follow je @resipikampung . Orang sebuk p makan kenduri.. Saya sebuk siapkan order orang.. Yang pastinya roti boleh makan semata2 tanpa kuah.. Permintaan customer untk tema Unicorn.. 5kilo roti jala.. Nak resepi kita boleh share.. Hehe.. Roti Jala 1kg Teoung Gandum❤️ 3biji telur size B❤️ 6sudu besar minyak💥 1/2 SuduBesar garam (Agak2 jangan masin) ❤️ 2 SuduBesar Gula❤️ 1 1/2 tin susu cair❤️ Air secukupnya❤️ Campurkan yang bertanda ❤️ kacau bagi sebati.. Tak cair sangat dan tak pekat sangat.. Masukkan bertanda 💥 gaul sebati dan blend.. Semasa blend tu.. Tgok putaran adunan tu boleh masuk satu ibu jari tangan.. Adunan dan cantik.. Guna botol kaki 3.. Guna Pan nonstik Takperlu minyak untuk Pan . Kredit MAHN Muhammad Fakrul . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
🕊KOD WB 5 IN 1 TEDDY BEAR HANDBAG Rm 55SM/ Rm 60SS 📬Free Postage Colour : Black, White, Brown Material : Leather Cara order..... Screen shot item n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #handbag #bagpack #slingbag #shawl #pursemurah #johor #selangor #ajimaura #kelantan #terengganu #kedah #perak #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum #neelofa #jualmurah #uitm #utm #fattzura #ctdk #lelakikirimantuhan #moveon #putih #uum #aydajebat #affsuzukicup2018 #politeknik #unisza
Nak resipi follow je @resipikampung . ANDA RAJIN JOM KITA REMPIT SAMA😘😘BISKUT GUNTING TEPUNG BESTARI =================================== . Resepi: 1 1\2 cwn tepung gandum 1cawan tepung ayam jenama bestari perisa spicy(biar rasa pedas sikit) 1 biji telur 4sudu mentega 3 sudu besar serbuk kari(jenama apa pon boleh) daun sup@daun kari jintan manis sedikit sedikit garam p/s kalau tak jadi doh, letak la air sedikit ye sehingga menjadi doh yang tak lekat ditangan. cara membuat: masukkan semua bahan diatas, pas tu masukkan garam secukup rasa, dengan daun sup yang telah dihiris halus. Gaul sampai menjadi doh & tak lekat ditangan. lepas tu gulung memanjang & gunting menyerong macam dalam gambar tu. Last sekali boleh la digoreng dengan api sederhana besar, sampai kekuningan. Dah siap. Bancuhan tu boleh dapat balang tinggi tu. kalau nak buat banyak boleh gandakan adunan bahan ye. . Kredit MAHN huda seman . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Nak resipi follow je @resipikampung . CHOC RED VELVET MARBLE CAKE 💋 Resepi : 250 butter (saya guna salted anchor) -resepi asl buttercup 3/4 cup gula castor (resepi asal 1cup gula) 4 biji telur 3 sb susu pekat 2 cup tepung (guna hat cup sukat gula td taw ) 2sdk baking powder 1sdk esen vanila 1sdk red velvet emulco (sy tambah sikit perasa ros) 1sdk choc emulco (Sy tmbah 2sb cocoa powder) Cara: 🌸 pukul la butter & gula tu smp gebu 🌸 masuk pula telo satu persatu , 🌸 masuk pula susu pekat esen vanila /pukul lagi 🌸 last skli masuk la tepung/baking pwder yg dah diayak td k 🌸 pukul skjp ! Siap da ha ! 😅 Bhgi la 3 bhgn : 1- original 2- rv emulco 3- choc emulco Da siap tu , amik loyang size 8'' ltk krtas mnyak .. tuang adunan selang seli / pastu lorekkan guna btg lidi pon xpa ... (ikot la hakak2 nk buat lagu mana 😝ikot kreativiti memasing 💋 Da siap sume bako la - Suhu sy dlm 165 gitu masak dlm 35 mnt gittu ... cucuk tgh kek tu klu xlekat da masak le tu 🤗 . Kredit MAHN Creamyby Sha Aziz . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Nak resipi follow je @resipikampung . Kek pandan kukus 3 bahan.... ..3 bjik teloq ..1cawan gula ..1cwan tpung gndum ..... Blend teloq dn gula hgga kembang,msukkan tepung dan blend sebati..ltk pwrna hijau dan perasa pandan...oleskan bekas dgn sdkit mnyak dn tuang adunan dlm bkas ...sy cuma kkus dlm rice cooker yg da dpanaskan dn dltkkan air....kkus slma 30 mnit...tepulang la nk kukus dlm apapun ya...sy gas abis td..tu pkai rice cooker..hehhe . Kredit MAHN Alang Sarah . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Hye uolzzz 😊 . 🎀Lepas cuci muka je benda pling wajib apply mesti moisturizer dan sun protectorkn? . 🎀 Eh sun protector perlu ke pkai wlau xkluar rumah... Uolzzz!! Mestilh perlu sebab sun protector ni bkn sje untuk halang matahari dri kulit kita, tp tuk halang radikal2 bebas seperti habuk, asap tu pun kita kna halang dri kena kulit tau, bila kulit kita selalu terdedah pde radikal2 bebas ni tahu tak ape akn jd?? . 🎀JERAGAT! KUSAM! BLACKHEAD! wHITEHEAD! JERAWAT!! Ohhh... Tidak 😱😱😱 disebabkan tu kita kenalah hargai anugerah yg allah pinjamkn ni dengan sebaiknya hokey 🤗 . 👍🏻Now marykay dah memudahkn urusan kita tau, dengan terhasilnya DAYCREAM TIMEWISE 3D xperlu dah apply moisturizer dan sun protector lg, dlm satu tiub day cream ni dah Tersedia semua yg kulit kita perlukn 😍 bestkn?? Jimat masa tempek daycream timewise 3d siap! 🤗 . 💋 Love Noor Wahidah www.watsap.my/60124836311 #marykay_by_armanwida
Nak resipi follow je @resipikampung . Sempena Final AFF Suzuki mlm ni.. kite dinner vietnam rolls jer. cicah dgn sos thai dan peanut sauce. Semoga team Harimau Malaya dpt menggulung team vietnam rapat2 hokey!! Resepi: A) Bahan2 vietnam rolls: -vietnam rice paper -udang -soon -salad -capcicum -bawang holland -hirisan daun ketumbar -carrot. *suke hati nk tmbh bahan ape. cara2nye:mule2 rebus udang dn toskn. then rebus pulak soon dan toskan. utk kulit rolls tu, just celup vietnam rice paper tu dlm air agak2 dlm 10 saat. jgn lame sgt nanti lembik dn pecah. alihkn ke pinggn, susun bhn dn gulung.mcm popia tu. B ) Bahan2 peanut sauce: -peanut butter. sy gune yg jenis kasar mcm dlm pic tu dlm 2 sudu besar. -hoisin sos. sy gune jenama life. dlm 2 sudu besar. -cuka makan (agak2 nk msm ke x) -sedikit air suam. cara2nye: satukn semua bhan dlm mngkuk. siap. hoisin sauce tu dh masin. x perlu tmbh garam. C ) Bahan2 sos thai. -sos thai dipping chicken meapranom ( mcm dlm pic) -hirisan daum ketumbar. cara2nye: satukn shj sos thai dn daun ketumbar. siap. . Kredit MAHN Nur Diana Raship . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Which one your favourite colour?? 😘 . Nak order??? 📲Whatsapp 012 578 0261 📲Whatsapp 012 578 0261 📲Whatsapp 012 578 0261 . www.wasap.my/60125780261 . Atau klik link di bio 💜💚💖💝
Nak resipi follow je @resipikampung . Hari ni nak share resepi tepung bungkus, dapat dalam 12-14 biji..sesuai untuk family kecik. Ni versi lembut,lemak ya. Resepi Tepung Bungkus 1 cawan tepung beras 3 cawan santan pekat 1 sudu gula 1 sudu kecik garam Daun pandan *Campur kesemuanya dan panaskan atas api perlahan sehingga likat dan berkilat. Inti 1/2 biji kelapa parut 1/2 biji gula melaka/nise 2sudu gula pasir 1 sudu besar tepung gandum Daun pandan *Masak gula dengan sedikit air,kemudian tapis ke dalam kelapa parut. Masak dengan api kecil,hampir kering letak tepung gandum. Kemudian sejukkan *Bulat2kan inti *Daun pisang dilayur atas api *Letak adunan putih , inti kemudian letak sedikit lagi adunan putih. *Lipat kemas *Kukus 10 minit. Selamat mencuba😋 . Kredit MAHN Nurshuhada Kamaruzzaman . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Nak resipi follow je @resipikampung . Golden Chicken Grill 3 ekor ayam (saiz kecil = 1.2 - 1.4 kg/ekor) (potong,perap dgn salt,pepper ,garlic powder,onion powder & ginger powder) 3 sudu besar brown sugar 3 sudu besar sos tiram lada sulah secubit garam 1/4 cawan air panas (masak atas api perlahan sehingga pekat) (masukkan ayam yang diperap di dalamnya,masak sehingga ayam 1/2 masak) (toskan....bakar didalam air fryer selama 5 minit 180° Celsius) (cukup sekadar untuk buat salutan ayam tu nampak menarik) 1/3 bahagian ... utk makan malam ni 1/3 bahagian ... frozen 1/3 bahagian ....bahagian dada ayam (Ibu punya) Boleh je dimakan dengan apa2 jenis sos... Saya buat sos pencicah daun ketumbar... 5 ulas bawang putih cili padi merah cili merah besar daun ketumbar perahan limau nipis garam & gula blend halus....rasa & hiaskan dengan hirisan daun ketumbar . Kredit MAHN Zalila Amin . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Donat . nak lagi resipi? follow je @resipikampung .. . . Resepi ====== Bahan A 2 cawan air suam2 kuku (lebihkn sikit pon xpe) 4 sudu besar gula 4 sudu besarsusu 1 1/2 paket mauripan ** satukan bahan diatas dalam 10 minit, sementara tu buat adunan tepung Bahan B 1 kg tepung gandum 2 sudu kecil baking powder 2 sudu kecil garam 4 sudu besar marjerin ** satukan bahan B ( ramas ) sampai jadi macam serbuk roti.... ** campurkan bahan A ke dlm bahan B dan stat menguli... Uli sampai adunan x lekat kat tangan, kalau adunan lembik blh tambah tepung sikit2... ** perap 1 jam ** lepas 1 jam tumbuk2 adunan utk keluarkan angin... **lepas tu boleh la terap guna acuan donut ** goreng dengan api sederhana, pastikan minyak betul2 panas utk elak serap minyak... . 👆🏻klik "FOLLOW" di 👉🏻@masakan.malaysia , korang langsung dapat up date video terbaru yaa gaess... 🤗 . Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..👆🏻 . Cari pakej-pakej melancong termurah & bawah bajet. Mau tau ??? 🤩 FOLLOW 👍🏻: 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 . . Backup ig @mytravelmurah . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. Kredit MAHN Zuraidah Burham . . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
… [ BACA SAMPAI HABIS❗] … Ada yang tanya mira apa je ingredients yang ada dalam Ainaa Cleanser ni. … So ni lah bahan-bahan yang ada dalam Ainaa Cleanser ni. Jangan risau bahan yang kita guna semua berasaskan bahan semulajadi and tak ada chemical merbahaya pun dalam cleanser ni. . So uolls tak perlu risau okay 👌🏻 So yang najwa nak share ni ialah apa yang bahan-bahan ni boleh tolong masalah uolls. … 🧚🏻‍♀️ Castor Oil - Anti-inflammatory dimana mampu melegakan kulit yang sensitif. - Mengurangkan & Mencegah jerawat / Anti acne. - Membersihkan wajah dari debu, kotoran, sel kulit mati, dan sebum yang berlebihan. - Mengurangi pigmentasi pada kulit. - Sesuai digunakan untuk kulit yang memiliki warna yang tidak sekata, bintik-bintik hitam dan bekas jerawat. - Melembapkan kulit & Menghidrasi kulit. - Membantu meningkatkan sel-sel kulit yang baru. - Melawan tanda-tanda penuaan & menstimulasikan produksi kolagen. Dengan meningkatkan produksi kolagen, kulit akan semakin halus, lembut dan terhidrasi dengan baik. Kedutan & garis halus juga akan berkurang. - Mampu bertindak sebagai pembersih make up di wajah. . … 🧚🏻‍♀️ Lecithin - Berfungsi untuk mencantikkan, melembapkan & menegangkan kulit. - Merangsang kolagen dalam kulit supaya wajah nampak lebih muda dan cerah. … 🧚🏻‍♀️ Coco Glucoside - Cleansing agent produced by chemical reaction between glucose and coconut oil-derived ingredients. - Merawat jerawat … 🧚🏻‍♀️ Trehalose - Bertindak sebagai pelembap dan agent pelindung. - Mencegah dehidrasi. … 🧚🏻‍♀️ Cocoamidopropyl Betaine - Berfungsi sebagai pengemulsi dalam produk sabun, shampoo & pelbagai produk kosmetik yang sering digunakan kerana tidak mengiritasikan kulit serta membran mukosa. - Berfungsi juga sebagai antiseptic - Mampu menghilangkan minyak, kotoran & debu yang melekat di kulit. … 🧚🏻‍♀️ Dimethicone - Melembutkan & melembapkan kulit. . @nsabeauty.shahalam.padangjawa @nsabeauty.shahalam.padangjawa @nsabeauty.shahalam.padangjawa #nsabeauty .shahalam.padangjawa #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #nsateammira #Ainaserum #abpbh31 #letscantik #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #aafiyah #ctdk #mirafilzah #fatzura #kerjafulltime
Bila setahun sekali buat kek habis semua resipi keluar.. Tapi kalau tak jadi jangan marah resipi tau.. Mungkin teknik tu yg tak betul! . . Min sharekan 4 tip pasal kek mane tau mungkin berguna tuk korang. . . nak lagi resipi? follow je @resipikampung .. . . 👆🏻klik "FOLLOW" di 👉🏻@masakan.malaysia , korang langsung dapat up date video terbaru yaa gaess... 🤗 . Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..👆🏻 . Cari pakej-pakej melancong termurah & bawah bajet. Mau tau ??? 🤩 FOLLOW 👍🏻: 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 . . Backup ig @mytravelmurah . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. Kredit @lifehack. . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers
Masa cuti hujung minggu ni mesti banyak kenduri yg nak pegi kan bole la cuba LUNAA 2.0 ✨ Material moss crepe, ia lebih nampak elegant! fuhhh , ramai yang suka LUNAA ni! Color lebih hidup berbanding kain cotton 😍.Tapi awning masih cotton ! JOOM GRAB! . M : RM49 . L : RM59 . WA 📲 017 3733 778 utk order . #cloverush #yourscarvesspecialist
Masa cuti hujung minggu ni mesti banyak kenduri yg nak pegi kan bole la cuba LUNAA 2.0 ✨ Material moss crepe, ia lebih nampak elegant! fuhhh , ramai yang suka LUNAA ni! Color lebih hidup berbanding kain cotton 😍.Tapi awning masih cotton ! JOOM GRAB! . M : RM49 . L : RM59 . WA 📲 017 3733 778 utk order . #cloverush #yourscarvesspecialist
Masa cuti hujung minggu ni mesti banyak kenduri yg nak pegi kan bole la cuba LUNAA 2.0 ✨ Material moss crepe, ia lebih nampak elegant! fuhhh , ramai yang suka LUNAA ni! Color lebih hidup berbanding kain cotton 😍.Tapi awning masih cotton ! JOOM GRAB! . M : RM49 . L : RM59 . WA 📲 017 3733 778 utk order . #cloverush #yourscarvesspecialist
MENCARI TUDUNG BERDAGU? . Cloverush ada tudung nama dia UMRAA , plain - sesuai di bawa ke Tanah Suci & juga boleh terus solat! ada 3 size yang available. Material sama dengan LILYBLEE : COTTON 😘 . UMRAA || 🌹 | M : RM49 | L : RM55 | XL : RM59 . WA 📲017 3733 778 to order . #cloverush #yourscarvesspecialist
SETUJU SANGAT2... Alhamdulillah, MashaAllah, nikmat terbesar kesihatan yg baik adalah untuk BERIBADAH tanpa ada kekangan pergerakan. . . Perkara ni lah yg buatkan @coach.maii happy bila peserta KFOC dpt beribadah dgn selesa. . . Alhamdulillah! Maka, nikmat Tuhan mana lagi yg kau dustakan. . . ❤Coach Maii, a.k.a CM 📲0136683120 Kurus Fit Online Coaching . . #diet #carakurus #ubatkurus #zumba #nakkurus #dietuntukkurus #makananuntukkurus #jomkurus #chiaseed #senamanuntukkurus #tipskuruscoachmaii #gayahidupsihat #azamkurus2018 #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #dietseimbang #kuruscantik #flawless #awetmuda #langsing #jubahsouq #blousemurah #misimengecil #ctdk #tudunglabuh #tudungcornskin
Si abang huru hara..Yang adik buat muka bertenang. Anginnn je...ni lah buah hati kami sekeluarga. Habib Rayyan dan Aldian Uwais. #buletinutamatv3 #anakku #anakkami #simanja #ctdk #babyctdk #keturah #tuahketurah #cucuatokjanggut #kacukanbugisminang #astro #rtm #wedding #skmagic
Sorang pandang ke timur sorang pandang ke barat...Cantekkk...sgt tak mencabar. 🤦🏼‍♀️😁 #anak #habibrayyans #aldianuwais #ctdk #simanja #kacukanbugisminang #tv3 #astro #rtm #wedding #skmagic #baby #boys #kids
Liptint yang effectnya tak pakai apa apa tapi bibir merah natural bak delima👄💄 . . Bila apply nie orang akan fikir bibir awak merah Secara Semula jadi . . Itu lah kelebihan Cayla Liptint😍 . . READY STOCK💄 . . 📲www.wasap.my/+60162879438 🙋Agent Noir Shah Alam . . #caylaliptint #noir #beautyblossom #noirgirls #noirlover #ingatnoiringatmadammu #teamcikya #cosmetic #muamalaysia #artismalaysia #hargamampumilik #sayaguna #sayajual #cikguseo #ctdk #cheta #jomcantikdengannoir #beauty #bisnesonlineterbaik #malaysiaonlineshopping #bazaarpaknilmurahmurah #instahop #uitm #msu #moodrepublic
SET EXCLUSIVE PUTIH GEBU BEBAS KEPUTIHAN . . Salam MANISS 😊😘👌 Tak cukup dengan hanya miliki kulit putih gebu tetapi keputihan berkerak dan berbau ikan busuk . . Set combo khas ini istimewa ini khas buat semua wanita yang ingin tampil yakin luaran dan dalaman. . . 1 SET ADA 2 ITEM 1) Vitamin Laurel Gold 2) Feminine wash Gold PERCUMA : Pos PERCUMA : Free gift 2018 . . Ps: Agent/Stokis diperlukan SEGERA wassap 0162170046 __________________________________
Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi? Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📞 WHATSAPP : +601136975806 #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau .
Korang kerap rasa semput, penat, malas nak bergerak disebabkan MASALAH BERAT BADAN?? . Jangan risau, Teatoxs sedia untuk nyahkan lemak tepu dalam badan korang. Hanya perlu bancuh 1 sachet teatoxs & minum selepas breakfast, lunch atau dinner. Boom!! Settle masalah 😎. . Bila kita selim melim bukan badan je sihat, tapi bakal mak mertua pun sayang ☺️❤️ . Kalau nak body letopss jom whatsapp sis laju² ke 📲 +60 11-5151 7949 . #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
KENAPA WAJIB CUBA ?? "Have herbal spray" merupakan satu produk yang membantu untuk kurangkan pelbagai masalah kerana mengandungi 100% herba yang terpilih. . Produk ini sesuai untuk pelbagai peringkat usia dan wanita yang sedang mengandung. . Hanya sembur saja di bahagian bermasalah atau hidu bau HAVE, kesannya boleh dirasai seawal 5 minit. . Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah dapat membantu melegakan sakit. . Yang bestnya, spray ini tidak terlalu panas @ tidak menyegat tetapi berangin dan menyegarkan. Ianya sangat bagus untuk terapi minda dengan baunya yang wangi.. . Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan "HAVE" ini . . Ianya sangat senang untuk digunakan dan mudah untuk dibawa ke mana-mana. . Have Herbal Spray Telah Mendapat Kelulusan KKM,HALAL dan telah disahkan oleh makmal tidak mengandungi bahan-bahan terlarang. . Untuk Maklumat Lanjut Hantar "HAVE" ke link whatapp di bio 😊 #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #havemalaysia #havebandarbaruselayang #haveherbalspray #havekualalumpur #haveselangor #havepulaupinang #havebydrsheikhmuszaphar #teamhavekl #teamhaveselangor #teamhaveherbalspray #sitizoners #ctdk #simplysiti #moodrepublik #moodrepubliktour #mindorder #moodrepubliktourperak #bazaarpaknill #personalshopperkl
KENAPA WAJIB CUBA ?? "Have herbal spray" merupakan satu produk yang membantu untuk kurangkan pelbagai masalah kerana mengandungi 100% herba yang terpilih. . Produk ini sesuai untuk pelbagai peringkat usia dan wanita yang sedang mengandung. . Hanya sembur saja di bahagian bermasalah atau hidu bau HAVE, kesannya boleh dirasai seawal 5 minit. . Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah dapat membantu melegakan sakit. . Yang bestnya, spray ini tidak terlalu panas @ tidak menyegat tetapi berangin dan menyegarkan. Ianya sangat bagus untuk terapi minda dengan baunya yang wangi.. . Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan "HAVE" ini . . Ianya sangat senang untuk digunakan dan mudah untuk dibawa ke mana-mana. . Have Herbal Spray Telah Mendapat Kelulusan KKM,HALAL dan telah disahkan oleh makmal tidak mengandungi bahan-bahan terlarang. . Untuk Maklumat Lanjut Hantar "HAVE" ke link whatapp di bio 😊 #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #havemalaysia #havebandarbaruselayang #haveherbalspray #havekualalumpur #haveselangor #havepulaupinang #havebydrsheikhmuszaphar #teamhavekl #teamhaveselangor #teamhaveherbalspray #sitizoners #ctdk #simplysiti #moodrepublik #moodrepubliktour #mindorder #moodrepubliktourperak #bazaarpaknill #personalshopperkl
When I was in the 7th grade I knew I would make money just didn’t know how Shop with my business @CarverKnobKennels & you can become your own boss #CTDK
KENAPA WAJIB CUBA ?? "Have herbal spray" merupakan satu produk yang membantu untuk kurangkan pelbagai masalah kerana mengandungi 100% herba yang terpilih. . Produk ini sesuai untuk pelbagai peringkat usia dan wanita yang sedang mengandung. . Hanya sembur saja di bahagian bermasalah atau hidu bau HAVE, kesannya boleh dirasai seawal 5 minit. . Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah dapat membantu melegakan sakit. . Yang bestnya, spray ini tidak terlalu panas @ tidak menyegat tetapi berangin dan menyegarkan. Ianya sangat bagus untuk terapi minda dengan baunya yang wangi.. . Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan "HAVE" ini . . Ianya sangat senang untuk digunakan dan mudah untuk dibawa ke mana-mana. . Have Herbal Spray Telah Mendapat Kelulusan KKM,HALAL dan telah disahkan oleh makmal tidak mengandungi bahan-bahan terlarang. . Untuk Maklumat Lanjut Hantar "HAVE" ke link whatapp di bio 😊 #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #havemalaysia #teamdrsheikh #havebandarbaruselayang #haveherbalspray #havekualalumpur #haveselangor #havepulaupinang #havebydrsheikhmuszaphar #teamhavekl #teamhaveselangor #teamhaveherbalspray #sitizoners #ctdk #simplysiti #moodrepublik #moodrepubliktour #mindorder #moodrepubliktourperak #bazaarpaknill #personalshopperkl
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📱whatsapp: +60 11-3697 6080 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Jom PM : 📱whatsapp: +60 11-3697 6080 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. 📱whatsapp: +60 11-3697 6080 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6080 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Hai sayang sayang!  Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻 — Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. — Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱 JOM FOLLOW: @herbalmaskmalaysia.my @herbalmaskmalaysia.my @herbalmaskmalaysia.my 📱whatsapp: +60 11-3697 6331 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
TESTIMONI OWNER Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu 😭 . Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah ✌🏻✌🏻✌🏻 📱whatsapp: +60 11-3697 6331 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6331 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
was con into racing @ctdk who obviously played this many times over and loss by 2 turnings after 5 laps... #ctdk being interviewed how she managed to beat world champion driver, definitely loads of fun at the opening of the final in #asean #wesg
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 35-40 Heel height: >5 cm Material: suede Harga: Rm 49 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 35-40 Heel height: >5 cm Material: suede Harga: Rm 49 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 35-40 Heel height: >5 cm Material: suede Harga: Rm 49 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 35-40 Heel height: >5 cm Material: suede Harga: Rm 49 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-40 Heel height: <2 cm Material: Pu Harga: Rm 59 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-40 Heel height: <2 cm Material: Pu Harga: Rm 59 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-40 Heel height: <2 cm Material: Pu Harga: Rm 59 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-41 Heel height: 9cm Material: Pu Harga: Rm 85 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-39 Heel height: 12cm Material: Pu leather Harga: Rm 85 include postage . . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-42 Heel height: 8cm Material: Rubber+Pu Harga: Rm 139 include postage . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 1136976084 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Kasut cantik sesuai utk: 💖photoshoot 💖perkahwinan 💖pertunangan 💖hari jadi 💖anniversary 💖dan lain2 event! . . . Size: 34-42 Heel height: 8cm Material: Rubber+Pu Harga: Rm 139 include postage . @dyllaz_wardrobe @gerobokdyllaz . Whassap: 0179775954 Whassap: 0179775954 . . #muabellaz #alhaalfa #muamakeupartis #bellammara #bajupengantinmurah #sewabajupengantinmurah #nursajat02 #missfazura #w4w4_zainal #neelofa #ctdk #sifufbads #sitisarahraissuddin #datoserivida #pingganmangkuk #errafazira #pinklady #aliffsyukriterlajaklaris #chedetofficial #anzalnanasir88 #pakaianwanita #womendress #bajubertunang #pakaianmuslimah #bajudinner #kasutwanita #bajukurung #bajupengantin
next page →