#ctdk

1,594,653 posts

Loading...
Reposted from @fadzoners - COMING SOO!! Lagu Baru #IKHLAS 3 PENYANYI hebat dari 3 Negara @ctdk ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @nissa_sabyan ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ dan @taufikbatisah ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ARE U READY?? ๐Ÿค”. . #Ramadan2019 . . Reposted from @azwanhashim2 - Lagu baru. Gandingan terbaru. Nantikan #IKHLAS . . @ctdk @taufikbatisah @nissa_sabyan . . . ๐Ÿ“ท Hot FM . . #SitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #nissasabyan #TaufikBatisah #DatoSriSitiNurhaliza #siti #ctdk #DSSN #ct #Sitizone #Sitizoners #simplysiti #creacionbysitinurhaliza #ComelPipiMerah #Ramadan2019 #SitiNurhalizaOnTour #100MostBeautifulFaces2019 #SitiAafiyah #BabyCTDK #SitiAafiyahkhalid #creacionnostalgiaraya #SitiGolden40thn #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - #regrann
Ready stock MEERA LACE KURUNG TOP/ PLEATED BATIK SET RM125 SM/RM130 SS . AVAILABLE IN 2 SIZES: *S SIZE & M/L SIZE* **_refer measurement guide_ . โ€ข Premium French Lace Top with Tone-to-Tone Cotton Lining โ€ข Top with Hidden Zip Behind โ€ข Baby-Doll Cutting โ€ข Layered Sleeve Design โ€ข Batik Pleated Skirt with Full Elastic Waistband โ€ข 8 Available Colours . Material: (TOP) French Lace with Full Cotton Lining (SKIRT) Batik Pleated . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440๐ŸŽ€ Click my number at Bio ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . #sayajual #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #bajukurung #moodrepublik #neelofa #bajuraya #lacelabuh #onlinemalaysia #bajuraya2019 #bajumurah #bazaarpaknil #meletop #raya2019 #igshopmalaysia #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #lacemalaysia #jodohjodohannisa #pia #curicuricinta #patahsayapbertongkatparuh #cariakudisyurga #30pesanansuara #imaan #serikanhatimu #akuyangkautinggalkan #chanteekmy
Reposted from @fadzoners - COMING SOO!! Lagu Baru #IKHLAS 3 PENYANYI hebat dari 3 Negara @ctdk ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @nissa_sabyan ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ dan @taufikbatisah ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ARE U READY?? ๐Ÿค”. . #Ramadan2019 . . Reposted from @azwanhashim2 - Lagu baru. Gandingan terbaru. Nantikan #IKHLAS . . @ctdk @taufikbatisah @nissa_sabyan . . . ๐Ÿ“ท Hot FM . . #SitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #nissasabyan #TaufikBatisah #DatoSriSitiNurhaliza #siti #ctdk #DSSN #ct #Sitizone #Sitizoners #simplysiti #creacionbysitinurhaliza #ComelPipiMerah #Ramadan2019 #SitiNurhalizaOnTour #100MostBeautifulFaces2019 #SitiAafiyah #BabyCTDK #SitiAafiyahkhalid #creacionnostalgiaraya #SitiGolden40thn #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - #regrann
Reposted from @fadzoners - COMING SOO!! Lagu Baru #IKHLAS 3 PENYANYI hebat dari 3 Negara @ctdk ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @nissa_sabyan ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ dan @taufikbatisah ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ARE U READY?? ๐Ÿค”. . #Ramadan2019 . . Reposted from @azwanhashim2 - Lagu baru. Gandingan terbaru. Nantikan #IKHLAS . . @ctdk @taufikbatisah @nissa_sabyan . . . ๐Ÿ“ท Hot FM . . #SitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #nissasabyan #TaufikBatisah #DatoSriSitiNurhaliza #siti #ctdk #DSSN #ct #Sitizone #Sitizoners #simplysiti #creacionbysitinurhaliza #ComelPipiMerah #Ramadan2019 #SitiNurhalizaOnTour #100MostBeautifulFaces2019 #SitiAafiyah #BabyCTDK #SitiAafiyahkhalid #creacionnostalgiaraya #SitiGolden40thn #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - #regrann
๐Ÿ”ฅCYST & FIBROID MUSUH UTAMA WANITA๐Ÿ”ฅ . Hati2 ye syg ๐Ÿ˜˜ Kalau tak rawat dalaman, tak jaga pemakanan berkemungkinan cyst & fibroid akan timbul/tumbuh dalam badan ๐Ÿ˜– . Antara cara untuk mengecutkan sel penyakit ini adalah herba2 yang berkualiti dan terpilih ๐Ÿ˜˜ . Syg baca dan nilai feedback customer yang jatuh cinta dengan PL ๐ŸŽ€๐Ÿ™ˆ ni ๐Ÿคค . Whatapps๐Ÿ“ฒ mek Sekarang ๐Ÿ˜˜ 012-3891374 012-3891374 012-3891374 Sepanjang bulan ramadhan ni mek bagi diskaun rm 40 setiap pembelian dan free postage ๐Ÿคญ . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
๐Ÿ”ฅCYST & FIBROID MUSUH UTAMA WANITA๐Ÿ”ฅ . Hati2 ye syg ๐Ÿ˜˜ Kalau tak rawat dalaman, tak jaga pemakanan berkemungkinan cyst & fibroid akan timbul/tumbuh dalam badan ๐Ÿ˜– . Antara cara untuk mengecutkan sel penyakit ini adalah herba2 yang berkualiti dan terpilih ๐Ÿ˜˜ . Syg baca dan nilai feedback customer yang jatuh cinta dengan PL ๐ŸŽ€๐Ÿ™ˆ ni ๐Ÿคค . Whatapps๐Ÿ“ฒ mek Sekarang ๐Ÿ˜˜ 012-3891374 012-3891374 012-3891374 Sepanjang bulan ramadhan ni mek bagi diskaun rm 40 setiap pembelian dan free postage ๐Ÿคญ . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
๐Ÿ”ฅCYST & FIBROID MUSUH UTAMA WANITA๐Ÿ”ฅ . Hati2 ye syg ๐Ÿ˜˜ Kalau tak rawat dalaman, tak jaga pemakanan berkemungkinan cyst & fibroid akan timbul/tumbuh dalam badan ๐Ÿ˜– . Antara cara untuk mengecutkan sel penyakit ini adalah herba2 yang berkualiti dan terpilih ๐Ÿ˜˜ . Syg baca dan nilai feedback customer yang jatuh cinta dengan PL ๐ŸŽ€๐Ÿ™ˆ ni ๐Ÿคค . Whatapps๐Ÿ“ฒ Sekarang ๐Ÿ˜˜ 012-3891374 012-3891374 012-3891374 Sepanjang bulan ramadhan ni mek bagi diskaun rm 40 setiap pembelian dan free postage ๐Ÿคญ . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
Ready stock MEERA LACE KURUNG TOP/ PLEATED BATIK SET RM125 SM/RM130 SS . AVAILABLE IN 2 SIZES: *S SIZE & M/L SIZE* **_refer measurement guide_ . โ€ข Premium French Lace Top with Tone-to-Tone Cotton Lining โ€ข Top with Hidden Zip Behind โ€ข Baby-Doll Cutting โ€ข Layered Sleeve Design โ€ข Batik Pleated Skirt with Full Elastic Waistband โ€ข 8 Available Colours . Material: (TOP) French Lace with Full Cotton Lining (SKIRT) Batik Pleated . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440๐ŸŽ€ Click my number at Bio ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . #sayajual #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #bajukurung #moodrepublik #neelofa #bajuraya #lacelabuh #onlinemalaysia #bajuraya2019 #bajumurah #bazaarpaknil #meletop #raya2019 #igshopmalaysia #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #lacemalaysia #jodohjodohannisa #pia #curicuricinta #patahsayapbertongkatparuh #cariakudisyurga #30pesanansuara #imaan #serikanhatimu #akuyangkautinggalkan #chanteekmy
PROMOSI ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ . [READY STOCK] Slim Sling Bag . โœ… Price: Rm 19 โœ… Postage : Rm 8 sm, Rm 13 ss โœ… Size 16 cm x 12 cm x 2 cm . Berminat boleh whatsapp 0172780895 atau klik link di bio. . . #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #ctdk #slingbeg #backpack #slingbegmurah #backpackmurah #bagmurah #begrayamurah #handbagmurah #handbag #koreaslingbag #begrm10 #bagrm10
Ada poket berzip tersembunyi di bahagian dada.. sesuai untuk di bawa solat ke masjid, surau, travel, umrah dan haji.. ๐Ÿ˜Š Harga sepasang Rm130 tapi utk grand sale ni cuma RM 115, jimat RM15 ๐Ÿ˜‰ . ===== Bagi berminat boleh whatsapp admin segera 0138023989 atau klik link di bio โคด๏ธ . . #telekung #minitelekung #andalusiatravel #telelungcotton #telekungpoket #telekungsimple #umrah #haji #telekungharian #telekunghantaran #telekungterawih #telekungcottonberpoket #terapiinstagram #ctdk #ajimaura #salamjumaat #syukurselalu #promosiakhirtahun #promositelekung #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #telekungumrah #telekunghaji #minitelekungpoket #telekungmurah #telekungcorak #telekungselesasolat
SALAM 19 RAMADHAN. ๐Ÿ’ Good morning, ladies. Akak Kaseh nak habaq, TUDUNG HAURA SIZE M tinggal 9 warna sahaja lagi untuk you ols grab. Yang dah mula shopping, bolehlah survey untuk matching dengan baju raya you ols. ๐Ÿ˜ Whatsapp Akak Kaseh untuk check stock warna yg masih available. 0176635023 #sayajualtudung #neelofar #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #indonesia #lailatulqadar #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #doneterawih #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #bazaarramadhan #jualtudungsarung #ctdk #tudungraya #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #tudungsarung #tudungraya #brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #terengganu #selamatberbukapuasa
"..KALAU ANDA NAK TAU, TELEKUNG EMBUN ZALEHA NI LAH PALING LARIS BG PEMINAT COTTON..." . . bukan apa... designnya yang nampak sgt eklsusif dan tak sarat.. bukaan muka yang best sesangat.. material cotton high grade yang best...mampu buatkan solat anda akan jadi indah sentiasa, inshaallah . . ===== Bagi berminat boleh whatsapp admin segera 0138023989 atau klik link di bio โคด๏ธ . . #telekung #minitelekung #andalusiatravel #sayajualmurah #telekungpoket #telekungsimple #umrah #haji #telekungharian #telekunghantaran #telekungterawih #tudunglabuh #hantarankahwin #terapiinstagram #ctdk #ajimaura #salamjumaat #syukurselalu #promosiakhirtahun #promositelekung #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #telekungumrah #telekunghaji #minitelekungpoket #telekungmurah #telekungcorak #telekungselesasolat
BUANG RASA RAGU ANDA TERHADAP "PINKLADY BODY PERFECTION"KERANA.. Pinklady terbukti berkesan dan 100% selamat โœ”halal โœ”lulus ujian makmal โœ”diluluskan oleh kementerian kesihatan Nak cuba? Jgn malu jgn segan pm sis segera ๐Ÿ˜˜ Berminat cepat cepat pm ok ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60123891374/PMPINKLADY #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
BUANG RASA RAGU ANDA TERHADAP "PINKLADY BODY PERFECTION"KERANA.. Pinklady terbukti berkesan dan 100% selamat โœ”halal โœ”lulus ujian makmal โœ”diluluskan oleh kementerian kesihatan Nak cuba? Jgn malu jgn segan pm sis segera ๐Ÿ˜˜ Berminat cepat cepat pm ok ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60123891374/PMPINKLADY #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
BUANG RASA RAGU ANDA TERHADAP "PINKLADY BODY PERFECTION"KERANA.. Pinklady terbukti berkesan dan 100% selamat โœ”halal โœ”lulus ujian makmal โœ”diluluskan oleh kementerian kesihatan Nak cuba? Jgn malu jgn segan pm sis segera ๐Ÿ˜˜ Berminat cepat cepat pm ok ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60123891374/PMPINKLADY #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
๐Ÿ”ฅBiar betul? ๐Ÿ”ฅ2 biji sehari Boleh cover satu body ๐Ÿ˜ฑ. . Ye sayang2 mek Semua ๐Ÿ˜˜ langsung tak rugi Kalau start consume pinklady ๐ŸŽ€ Dari Sekarang ๐Ÿคค . Sebab apa ๐Ÿง sebab Pinklady ๐ŸŽ€ cover Semua masalah ni ๐Ÿคญ. . ๐Ÿ˜…MISS V BUSUK & LONGGAR ๐Ÿ˜…BREAST KENDUR & KECIK ๐Ÿ˜…BODY BESAR SANGAT ๐Ÿ˜…KURUS KEDING ๐Ÿ˜…BONTOT JATUH ๐Ÿ˜…RAMBUT GUGUR SAMPAI BOTAK ๐Ÿ˜…JERAWAT BELAMBAK . haaa tak kan simpan je masalah tu? ๐Ÿ˜– Pinklady ๐ŸŽ€penyelesaiannya all in one githeww๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ . Lepas ni niat je dalam hati nak apa esok ching โ—๏ธโ—๏ธibu peri tunaikan permintaan syg ๐Ÿคช . Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
Jom tampil bergaya cantik jelita dengan Bawal Nura. Nak jalan2 raya pun seronok sebab Bawal Nura ni sangat selesa dan 'mendengar kata' ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Follow @aizinnira_catalogue Untuk lebih banyak pilihan Bawal Nura. . . Material : Chiffon Voile Sakura Saiz : Bidang 45 Harga : Rm35 COMBO 3 HELAI RM90 Postage : RM7 Sm Rm10 ss . Klik link whatsapp di bio untuk order..๐Ÿค— . #tudung #bawal #tudungleyazara #tudungbawal #bawalchiffon #bawalcantik #bawalnura #bawalleyazara #bawalprinted #raya2019 #johorbahru #jalanjalan #ctdk #trending #utm #instafashion #instafamous #politeknik #utmskudai #instafamousmalaysia #bazarkarat #iium #hantaran #hadiah #giftideas #politeknikmalaysia #tudungraya2019 #tudungkerja #tudungmurah #bawalpalingselesa
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh dan pagiiiiiii jiran Syurga sekalian..... ๐Ÿ˜„ . . Macam mana dah puasa kita hingga hari ini? Syukur, alhamdullilah semua baik baik sahaja. . . Shopping raya ke tew? Amboii... banyaknya , jangan membazir ya.. ๐Ÿ˜š . . Dah call keramat hidup? Tanya khabar ke? Tanya persiapan raya macam mana? Cukup ke? Saja saja call pun takpe. . . Jangan sebab ada hal sahaja kita baru nak call. . . Sebarkan kebahagiaan, #CoachFTR_Aena ๐Ÿ’›
๐Ÿ”ฅBiar betul? ๐Ÿ”ฅ2 biji sehari Boleh cover satu body ๐Ÿ˜ฑ. . Ye sayang2 mek Semua ๐Ÿ˜˜ langsung tak rugi Kalau start consume pinklady ๐ŸŽ€ Dari Sekarang ๐Ÿคค . Sebab apa ๐Ÿง sebab Pinklady ๐ŸŽ€ cover Semua masalah ni ๐Ÿคญ. . ๐Ÿ˜…MISS V BUSUK & LONGGAR ๐Ÿ˜…BREAST KENDUR & KECIK ๐Ÿ˜…BODY BESAR SANGAT ๐Ÿ˜…KURUS KEDING ๐Ÿ˜…BONTOT JATUH ๐Ÿ˜…RAMBUT GUGUR SAMPAI BOTAK ๐Ÿ˜…JERAWAT BELAMBAK . haaa tak kan simpan je masalah tu? ๐Ÿ˜– Pinklady ๐ŸŽ€penyelesaiannya all in one githeww๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ . Lepas ni niat je dalam hati nak apa esok ching โ—๏ธโ—๏ธibu peri tunaikan permintaan syg ๐Ÿคช . Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
๐Ÿ”ฅBiar betul? ๐Ÿ”ฅ2 biji sehari Boleh cover satu body ๐Ÿ˜ฑ. . Ye sayang2 mek Semua ๐Ÿ˜˜ langsung tak rugi Kalau start consume pinklady ๐ŸŽ€ Dari Sekarang ๐Ÿคค . Sebab apa ๐Ÿง sebab Pinklady ๐ŸŽ€ cover Semua masalah ni ๐Ÿคญ. . ๐Ÿ˜…MISS V BUSUK & LONGGAR ๐Ÿ˜…BREAST KENDUR & KECIK ๐Ÿ˜…BODY BESAR SANGAT ๐Ÿ˜…KURUS KEDING ๐Ÿ˜…BONTOT JATUH ๐Ÿ˜…RAMBUT GUGUR SAMPAI BOTAK ๐Ÿ˜…JERAWAT BELAMBAK . haaa tak kan simpan je masalah tu? ๐Ÿ˜– Pinklady ๐ŸŽ€penyelesaiannya all in one githeww๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ . Lepas ni niat je dalam hati nak apa esok ching โ—๏ธโ—๏ธibu peri tunaikan permintaan syg ๐Ÿคช . Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3891374 . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong ย  #bellaastillah #elfiraloy
Ready stock MEERA LACE KURUNG TOP/ PLEATED BATIK SET RM125 SM/RM130 SS . AVAILABLE IN 2 SIZES: *S SIZE & M/L SIZE* **_refer measurement guide_ . โ€ข Premium French Lace Top with Tone-to-Tone Cotton Lining โ€ข Top with Hidden Zip Behind โ€ข Baby-Doll Cutting โ€ข Layered Sleeve Design โ€ข Batik Pleated Skirt with Full Elastic Waistband โ€ข 8 Available Colours . Material: (TOP) French Lace with Full Cotton Lining (SKIRT) Batik Pleated . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440๐ŸŽ€ Click my number at Bio ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . #sayajual #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #bajukurung #moodrepublik #neelofa #bajuraya #lacelabuh #onlinemalaysia #bajuraya2019 #bajumurah #bazaarpaknil #meletop #raya2019 #igshopmalaysia #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #lacemalaysia #jodohjodohannisa #pia #curicuricinta #patahsayapbertongkatparuh #cariakudisyurga #30pesanansuara #imaan #serikanhatimu #akuyangkautinggalkan #chanteekmy
Ready stock MEERA LACE KURUNG TOP/ PLEATED BATIK SET RM125 SM/RM130 SS . AVAILABLE IN 2 SIZES: *S SIZE & M/L SIZE* **_refer measurement guide_ . โ€ข Premium French Lace Top with Tone-to-Tone Cotton Lining โ€ข Top with Hidden Zip Behind โ€ข Baby-Doll Cutting โ€ข Layered Sleeve Design โ€ข Batik Pleated Skirt with Full Elastic Waistband โ€ข 8 Available Colours . Material: (TOP) French Lace with Full Cotton Lining (SKIRT) Batik Pleated . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440๐ŸŽ€ Click my number at Bio ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . #sayajual #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #bajukurung #moodrepublik #neelofa #bajuraya #lacelabuh #onlinemalaysia #bajuraya2019 #bajumurah #bazaarpaknil #meletop #raya2019 #igshopmalaysia #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #lacemalaysia #jodohjodohannisa #pia #curicuricinta #patahsayapbertongkatparuh #cariakudisyurga #30pesanansuara #imaan #serikanhatimu #akuyangkautinggalkan #chanteekmy
Morning , korang mesti nak tahu kan apa kelebihan ainaa sunscreen ni๐Ÿ’– Kelebihan : โ€ข Memberi perlindungan matahari tahap tinggi untuk pendedahan di luar seperti aktiviti rekreasi luar, pergi ke pantai dan sebagainya. . โ€ข Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan, dan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain. . โ€ข Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan. . โ€ข Kalis air dan peluh sehingga 80 minit. . โ€ข Menyerap cepat, meninggalkan kulit berasa lembut dan dilembapkan. . AINAA Sunscreen SPF 50 PA++ melembapkan kulit anda sementara memberi perlindungan tinggi terhadap selaran matahari dan tanda-tanda penuaan pramatang. . Berminat nak try AINA SUNSCREEN MEMANG TIPTOP boleh dm saya di ig: @ainabeauty_shahalam_klang @ainabeauty.jiha.kl @ainabeauty.jiha.kl @ainabeauty.jiha.kl #nsateamnajwa #teamwawatitan #abpbh31 #letscantik #fattzura #elfaris #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #aafiyah #ctdk #mirafilzah #fattzura #kerjafulltime #kerjakosongmalaysia #tipscantiksehat #tipscantikkakrauda #letscantik #ainaserumkl #ainaserumcheras #idahcantikubilalagi #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial
#KapsulKulit Assalamualaikum Pagi ! ๐Ÿ˜„ 10 HAPPY SKIN TIPS 1. Tidak terburu-buru merawat kulit serta sabar menunggu perubahan semasa fasa pemulihan. Ada orang akan mula dapat lihat kesan dalam masa beberapa hari, ada orang hanya selepas beberapa minggu. Ini bergantung kepada tahap keterukan masalah kulit, pemakanan yang diamalkan serta faktor luar yang lain . 2. Guna pencuci muka yang sesuai dengan masalah kulit diikuti pelembap yang mempunyai ciri-ciri SPF . 3. Mula pakai serum mengikut kondisi kulit. Ada serum anti-kedutan, ada serum untuk brightening dan ada serum untuk hidrasi. Setiapnya mempunyai fungsi berbeza. Guna ikut keperluan . 4. Mula melabur untuk produk penjagaan bawah mata apabila anda mula memasuki umur 30-an. Ini untuk mengelakkan kedutan di tepi mata dan untuk efek firming . 5. Banyakkan minum air putih, bukan air manis. Air adalah agen detoks terbaik . 6. Kurangkan pengambilan gula dan kafein sebab ia membuatkan kulit cepat nampak tua (akibat dehidrasi dan pemusnahan kolagen). 7. Beri peluang pada kulit untuk menyesuaikan diri dengan kandungan produk baru antara 5-7 hari. Mungkin perlukan masa yang lebih lama jila tersilap memakai produk yang mengandungi merkuri . 8. Untuk mencantikkan kulit - amalkan pemakanan tinggi BECA iaitu yang mengandungi vitamin B kompleks, vitamin E, vitamin C dan vitamin A . 9. Menerima dan menghargai keadaan diri seadanya. Walaupun sudah buat prosedur kecantikan seperti suntikan atau pembedahan, ia adalah luaran sahaja. Genetik tetap tidak boleh diubah . 10. Mencegah dan melambatkan penuaan atau masalah kulit adalah lebih baik dan kosnya lebih murah berbanding kos untuk merawat seperti premature aging, jerawat dan jeragat . . Ada lagi tips lain? Boleh tambah. Meh share dengan saya apa lagi yang sis buat sebagai rutin penjagaan kesihatan/kecantikan. Share dan tag kawan sis. . #TeamVCSKakHan
PROMOSI ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ . [READY STOCK] Slim Sling Bag Deer . โœ… Price: Rm 19 โœ… Postage : Rm 8 sm, Rm 13 ss โœ… Size 17 cm x 12 cm x 3 cm . Berminat boleh whatsapp 0172780895 atau klik link di bio. . . #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #ctdk #slingbeg #backpack #slingbegmurah #backpackmurah #bagmurah #begrayamurah #handbagmurah #handbag #koreaslingbag #begrm10 #bagrm10
Patut laa org cakap kopi klubna laleh ni BARHANTU.. tengok lah hasil dia.. boleh buat org naik hantu ๐Ÿ˜.. wowww kak cantik ni makin syanntikk. sebelum selepas macam kakak n adik je.. padahal org yg sama cuma berat badan je yg lain. nak turunkan berat badan? pm sis sekarang tau.. sis nak bg gift menarik untuk awk semua. meh wasap sis wasap.my/60197942635/nakkopiviral . #kopiviral #klubna #jomkurus #testimoniklubnalaleh #ctdk #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #sitinurhaliza #creacionbysitinurhaliza #simplysiti #jakelmallkl #sitizone #dafBAMA2018Siti
3bulan berjaya turun 14.8kg !!! MasyaAllah amazing .. tahniah buat sahabat saya @faezahrahidan ... tak pernah kurus dari kecik ... dan sekarang masih meneruskan perjuangan hingga capai berat ideal ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Alhamdulillah seronok sgt bila dapat tlg kawan utk kurus dan yg penting utk SIHAT !! . . *PROMO RAYA SPECIAL*๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ *Musim 46 Jun 2019* DISKAUN 50% !!!! ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น . โค Sesi 2 minggu saja โค Hilang 3-5kg โค Fokus hilangkan lemak raya โค Meal plan Raya diberikan โค Boleh makan nasi โค Group support Online 24/7 โค Senaman combo diberikan . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
Alhamdulillah... Kerepek Power fresh dari Batu Pahat dh sampai... Utk customer yg dh tempah, InsyaAllah esok akan dapat... Ade yg nak selit order ??? Stok dh nak abis nie... Semuanya mmg mcm nie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ mcm mane nk order ? Klik shj link dibawah: ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60126747651/SayaNakOrderKerepek ๐Ÿ‘‰ dan buat tempahan anda.. mudah kan ?? Tunggu ape lagi, ? Klik laa ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60126747651/SayaNakOrderKerepek Keterangan lanjut, hubungi: โ˜Ž๏ธ 0136747621 / ๐Ÿ“ฑ 0167611197 yg dh cuba pasti repeat order, yg belum ๐Ÿ™„ ?? kene laa cuba... ๐Ÿ‘ #viral #food #foodforgood #kerepek #fooddeliveryampang #ffgfooddelivery #ramadan #ramadhan #ramadan2019 #ampang #ampangfooddelivery #kualalumpur #cheras #viralfood #menu #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #harimaumalaya #instafamous #malaysia #sehatisejiwa #sinarkongsi #ctdk #SharEra
Koleksi Terbaru Tudung Bawal Swarovski ,dan materialnya Chiffon Voile , Ia mempunyai 10 warna . . . . . Lilac / Nude / Beige / Navy Blue / Grey /Brown / Black / Orange / Baby Pink / Mint Green . . . Buat persiapan awal pada hari raya , haa apa lagi Dapatkan segera sementara stock masih ada , nanti da habis gigit jari la korang !! 1psc RM99 SHJ !!!! . . Jom cepat.. ๐Ÿค— CEPAT... Ready stock โ—โ— . @as.legacy.syahsys @as.legacy.syahsys @as.legacy.syahsys . DM atau Whatsapp Sya ๐Ÿ“ฒ 011-20987590 atau Klik pada link bio saya dan terus wassap saya untuk Order ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ , Singapura ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ dan Indonesia ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ . . . . . . . . . . #aslegacy #terlajaklaris #baju #bajuraya #periuk #kuali #dapur #kitchen #selipar #reflexology #tudung #tudungbawal #shawl #bajumelayu #produkviral #hijab #visitmyigmalaysia #bazarpaknil #jumaat #trustedseller #sayajual #freepostage #barangbaik #kurus #instafamous #kurta #ramadhan #ctdk #tv3 #beautiful
Bawal Butterfly : Mauve . Yesss boleh pakai 2side tau๐Ÿ˜ . NEW ARRIVAL ๐Ÿ˜ Bidang : 50' (130cmX130cm) Price : 1-RM39/3-RM110(exc postage) Bidang : 55' (140cmX140cm) Price : 1-RM49/3-RM120(exc postage) Material : High Material Cotton polyester Tailor Boutique Baby Seam . . ๐Ÿ“› OFFER RAMADHAN ๐Ÿ“› . . โคUntuk Pembelian 3 helai hanya RM 110 utk semua bidang termasuk bidang 55" . โค Boleh Campur dgn semua design Bawal Printed. โค Miliki Envelopes Edisi Khas Hari Raya . . . To order : 1)Direct click whatsapplink at bio @bysoleha_hijab or whatsapp at 0173898303 2)Dm @bysoleha_hijab . . . #rayyanhaya #scarftan #kufibawal #bawalkufi #orchid #bawalorchid #cottonpolyester #bawalcotton #bawalcottonpolyester #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #sitiaafiyah #selamatmalam #selamatmalamdunia #ctdk #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes #sayajual #muslimah #muslimahsolehah #bazarpaknil
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
Ready stock MEERA LACE KURUNG TOP/ PLEATED BATIK SET RM125 SM/RM130 SS . AVAILABLE IN 2 SIZES: *S SIZE & M/L SIZE* **_refer measurement guide_ . โ€ข Premium French Lace Top with Tone-to-Tone Cotton Lining โ€ข Top with Hidden Zip Behind โ€ข Baby-Doll Cutting โ€ข Layered Sleeve Design โ€ข Batik Pleated Skirt with Full Elastic Waistband โ€ข 8 Available Colours . Material: (TOP) French Lace with Full Cotton Lining (SKIRT) Batik Pleated . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440๐ŸŽ€ Click my number at Bio ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . #sayajual #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #bajukurung #moodrepublik #neelofa #bajuraya #lacelabuh #onlinemalaysia #bajuraya2019 #bajumurah #bazaarpaknil #meletop #raya2019 #igshopmalaysia #ctdk #syafiqkyle #bazarpaknil #lacemalaysia #jodohjodohannisa #pia #curicuricinta #patahsayapbertongkatparuh #cariakudisyurga #30pesanansuara #imaan #serikanhatimu #akuyangkautinggalkan #chanteekmy
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
Bawal Butterfly : Mauve . Yesss boleh pakai 2side tau๐Ÿ˜ . NEW ARRIVAL ๐Ÿ˜ Bidang : 50' (130cmX130cm) Price : 1-RM39/3-RM110(exc postage) Bidang : 55' (140cmX140cm) Price : 1-RM49/3-RM120(exc postage) Material : High Material Cotton polyester Tailor Boutique Baby Seam . . ๐Ÿ“› OFFER RAMADHAN ๐Ÿ“› . . โคUntuk Pembelian 3 helai hanya RM 110 utk semua bidang termasuk bidang 55" . โค Boleh Campur dgn semua design Bawal Printed. โค Miliki Envelopes Edisi Khas Hari Raya . . . To order : 1)Direct click whatsapplink at bio @bysoleha_hijab or whatsapp at 0173898303 2)Dm @bysoleha_hijab . . . #rayyanhaya #scarftan #kufibawal #bawalkufi #orchid #bawalorchid #cottonpolyester #bawalcotton #bawalcottonpolyester #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #sitiaafiyah #selamatmalam #selamatmalamdunia #ctdk #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes #sayajual #muslimah #muslimahsolehah #bazarpaknil
POTONGAN 50% YURAN SPECIAL UNTUK BULAN SYAWAL ๐ŸŽ๐Ÿค— . โ€œBerminat..Boleh komen โ€œDM SAYAโ€ . Coach sedang mencari 20 orang sahaja lagi yang nekad nak kurus sihat selepas raya utk bulan syawal nanti..๐Ÿšด . Penuh slot terus tutup intake.. Dapatkan info untuk booked slot anda sebelum terlambat . Nak info lanjut boleh juga klik link di bio ig @coachsyaza . Coach Syaza 0145139096 Online Weight Loss Coach . #kurussebelumraya #kebayamodern #sayasukamakan #kurussebelumraya2019 #ramadan2019 #jubahsouq #curicuricinta #kurusonline #ctdk #mirafilzah #wawazainal #dramasangat #tipscoachsyaza #profmuhaya #kurussebelumkahwin #ketukketukramadan #leeyanarahman #cabarankurusonline #puasa2019 #salamjumaat #bajukurungraya2019 #salamsubuh
KEBAYA MARINI ๐ŸŒธ material moss crepe ๐ŸŒธ zip infront & sleeve SAIZ S Top Shoulder :14" Bust :35" Armhole:17" Sleeves: 22" Waist:30" Hips:36" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-34" Hips :36" Length :41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M Top Shoulder :15" Bust :37" Armhole:18" Sleeves :22" Waist:32" Hips:38" Front Length:26" Back Length:24" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ L Shoulder :17" Bust :44" Armhole:20" Sleeves :23" Waist:40" Hips:44" Front Length :27" Back Length:25" SKIRT: Waist :27-40" Hips: 42" Length :42" PROMO PRICE ๐Ÿ’ฐRM139 ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #marini #kebayamarini #rossabatik #manoharakebaya #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #minikurung #kebayabatik #malaysia #kurungmurah #batikkebaya #batik #ctdk #fattzura #bajumurah #kurungbatik #singapore #putrajaya #kebayakurung #kebaya #moodrepublik #batikkurung #singapura #kualalumpur #brunei #sabah #sarawak #semenanjungmalaysia #labuan
PROMOSI HEBAT AIDIL FITRI . Ada ke yang minat dengan kain batik simple macam ni? Mana2 sis yang kena hidang makanan di pagi raya takkan nak pakai baju bling2 kan? Di @elinanuar.clothes kami sediakan baju yang simple but nice kata orang puteh...nak duduk rumah di pagi raya fefeeling kain batik tapi tetap cantik la sis...๐Ÿ˜€ . Harga: RM69 sepasang RM65 sepasang belian 3pasang ke atas . Saiz: XS - 4XL . 4 warna gojes yang ada tau: . Black Mustard Yellow nude Khakis . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601129023331 . #bajukurungmurah #bajumurah #bajukurung #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #wedding #sedondon #kahwin #dulanggirls #bajumurah #kurung #kurungmurah #bajukurungcotton #kurungmodern #bajukurungpahang #minikurung #kurungkedah #kurungmalaysia #tv3 #tv3malaysia #slotakasiatv3 #dramatv3 #ctdk #bajukurungmurah #bajuraya2019murah #bajuraya2019 #bazaarpaknil #asalkandiabahagia #bridemaids #slotakasiatv3 #bajubridemaidsmurah #malaywedding
Bawal Butterfly : Mauve . Yesss boleh pakai 2side tau๐Ÿ˜ . NEW ARRIVAL ๐Ÿ˜ Bidang : 50' (130cmX130cm) Price : 1-RM39/3-RM110(exc postage) Bidang : 55' (140cmX140cm) Price : 1-RM49/3-RM120(exc postage) Material : High Material Cotton polyester Tailor Boutique Baby Seam . . ๐Ÿ“› OFFER RAMADHAN ๐Ÿ“› . . โคUntuk Pembelian 3 helai hanya RM 110 utk semua bidang termasuk bidang 55" . โค Boleh Campur dgn semua design Bawal Printed. โค Miliki Envelopes Edisi Khas Hari Raya . . . To order : 1)Direct click whatsapplink at bio @bysoleha_hijab or whatsapp at 0173898303 2)Dm @bysoleha_hijab . . . #rayyanhaya #scarftan #kufibawal #bawalkufi #orchid #bawalorchid #cottonpolyester #bawalcotton #bawalcottonpolyester #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #sitiaafiyah #selamatmalam #selamatmalamdunia #ctdk #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes #sayajual #muslimah #muslimahsolehah #bazarpaknil
PROMOSI HEBAT AIDIL FITRI . Ada ke yang minat dengan kain batik simple macam ni? Mana2 sis yang kena hidang makanan di pagi raya takkan nak pakai baju bling2 kan? Di @elinanuar.clothes kami sediakan baju yang simple but nice kata orang puteh...nak duduk rumah di pagi raya fefeeling kain batik tapi tetap cantik la sis...๐Ÿ˜€ . Harga: RM69 sepasang RM65 sepasang belian 3pasang ke atas . Saiz: XS - 4XL . 4 warna gojes yang ada tau: . Black Mustard Yellow nude Khakis . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601129023331 . #bajukurungmurah #bajumurah #bajukurung #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #wedding #sedondon #kahwin #dulanggirls #bajumurah #kurung #kurungmurah #bajukurungcotton #kurungmodern #bajukurungpahang #minikurung #kurungkedah #kurungmalaysia #tv3 #tv3malaysia #slotakasiatv3 #dramatv3 #ctdk #bajukurungmurah #bajuraya2019murah #bajuraya2019 #bazaarpaknil #asalkandiabahagia #bridemaids #slotakasiatv3 #bajubridemaidsmurah #malaywedding
PROMOSI HEBAT AIDIL FITRI . Ada ke yang minat dengan kain batik simple macam ni? Mana2 sis yang kena hidang makanan di pagi raya takkan nak pakai baju bling2 kan? Di @elinanuar.clothes kami sediakan baju yang simple but nice kata orang puteh...nak duduk rumah di pagi raya fefeeling kain batik tapi tetap cantik la sis...๐Ÿ˜€ . Harga: RM69 sepasang RM65 sepasang belian 3pasang ke atas . Saiz: XS - 4XL . 4 warna gojes yang ada tau: . Black Mustard Yellow nude Khakis . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601129023331 . #bajukurungmurah #bajumurah #bajukurung #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #wedding #sedondon #kahwin #dulanggirls #bajumurah #kurung #kurungmurah #bajukurungcotton #kurungmodern #bajukurungpahang #minikurung #kurungkedah #kurungmalaysia #tv3 #tv3malaysia #slotakasiatv3 #dramatv3 #ctdk #bajukurungmurah #bajuraya2019murah #bajuraya2019 #bazaarpaknil #asalkandiabahagia #bridemaids #slotakasiatv3 #bajubridemaidsmurah #malaywedding
*Tips utk turunkan lemak dalam badan* . โœ”kurangkan makanan yg mengandungi trans fat especially fast food . โœ”elakkan makan yg di goreng dgn minyak yg digunakan berulang kali dan dikitar semula (pisang goreng, ayam goreng) . โœ”banyakkan makanan berserat . โœ” Eat clean sikit, elakkan minyak, santan dan gula dalam makanan . โœ”amalkn makanan yang tinggi sumber omega3 . . Sharifah fahimah +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
Carilah Lailatul Qadar pada 10 Malam terakhir di bulan Ramadhan. Gandaan pahala melakukan amal ibadat pada malam tersebut dikatakan mempunyai nilaiannya lebih 29,500 kali ganda kerana difahami daripada ayat tersebut ganjaran pahala adalah lebih banyak dan baik melebihi 1000 bulan. . . @as.legacy.syahsys @as.legacy.syahsys @as.legacy.syahsys . . . . . . . . . . . #lailatulqadar #quran #qiamullail #puasa #aslegacy #terlajaklaris #baju #bajuraya #periuk #kuali #dapur #selipar #reflexology #tudung #tudungbawal #shawl #bajumelayu #produkviral #hijab #visitmyigmalaysia #bazarpaknil #produkmalaysia #freepostage #barangbaik #kurus #instafamous #kurta #ramadhan #ctdk #tv3
Lol sampai gitu skali dia punya risau tak kurus2 nak raya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Awal lagi saya dah ajak, anda takmau, nak cuba sendiri katanya.. hehe takpa masihada peluang lagi, cuma kali ni grab cepat2, takmau tunggu dah ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Intake June kali ni SPECIAL, ada PROMO utk raya.. Jom . PROGRAM PROMO RAYA . โ—๏ธGroup coaching & personal coaching โ—๏ธMeal plan special serta resepi diet lengkap โ—๏ธNutrition untuk BREAKFAST & DINNER disediakan โ—๏ธGroceries list diberikan โ—๏ธCombo workout video dari certified personal trainer โ—๏ธBoleh turun 3-5kg dlm 2minggu . Terus click link di bio saya untuk book slots . CERTIFIED PERSONAL TRAINER Coach Lina ๐Ÿ“ฒ 0123067004 http://linajan.wasap.my #TeamAdibMustafa #GetIdealBodyOnline #nakkurus #naksihat #kuruscepat #ctdk #guccimalaysia #bazarramadhan #raya2019 #rayasale #gemukcantik #pilkurus #tipsbakarlemak #pinggangramping #leeyanaraya2019 #zaloraraya2019 #sizexxl #bajuplussizemalaysia #onlineshoppingmalaysia #gemuk #misikurus #makanankekinian #makananmalaysia #bajumenyusu #ibumenyusu #wanitaberhijab #tv3 #astroria
#Repost @aslegacy.klang.humaira โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ™ป๏ธโ™ป๏ธโ™ป๏ธโ™ป๏ธโ™ป๏ธโ™ป๏ธโ™ป๏ธ๐Ÿ’ƒKesemua produk bizzyboddy adalah membantu utk penurunan berat badan.๐Ÿ’ƒ . ๐Ÿš€Bizzi boddy (-15 sachets) Minum 1 sachet selepas sarapan -Mengawal selera makan -Menyekat rasa lapar -Meningkatkan metabolisma badan -Membakar lemak tepu -Memberi tenaga . ๐Ÿš€Bizzi Flush (-15 sachets) Ambil 1 sachet sebelum tidur. -sebagai detox -melancarkan pembuangan -membersihkan kolon -mengurangkanย  berat badan -memaksimakan manfaat bizzyboddy apabila usus bersih jd penyerapan berganda. -mengelakkan sembelit . ๐Ÿš€Bizziboddy Contour cream -โœ” membantu membuang lemak perut untuk hasil Yang ramping โœ”mendapatkan pinggang Yang langsing. โœ” Membuang lemak badan di bahagian pinggang . โœ” Menghasilkan bentuk Yang menarik , ramping menawan. โœ” Menganjalkan lemak gedebeh . *Combo 3 dalam 1* . Ready stock wassap - 011 23847488 atau sesiapa nak COD mesra, cepat & pantas di area masing2, hubungi MOP berikut: @aslegacy.temerlohnn - Temerloh @aslegacy.klang.humaira - Klang @aslegacy.iskandarputeri - Iskandar Puteri JB @aslegacy.tasikbirukundang - Tasik Puteri Sg Buloh @aslegacy.selayanggombak - Selayang Bt Caves @aslegacy.huluselangor @aslegacy.rawangperdana . . #aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyhuluselangor #batangkali #huluselangor #selangor #aslegacyskuadadha #skuadha #bizziboddy # #fashasandhaxbizziboddy #fashasandha #jomkurus #slimming #badancantik #ctdk #bisnesonline #dropshipmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #aslegacymalaysia #bizzybodytemerloh ย  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #Kurusdalam7hari #
Bangun pepagi gosok gigi, Gigi dah gosok, tergosok dua kali ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Œ Embun Zaleha pilihan hati Nak p taraweh teruja sekali ๐Ÿ˜ . jimat RM15 kalau beli sepasang uollss.. ๐Ÿ˜‰ . ===== Bagi berminat boleh whatsapp admin segera 0138023989 atau klik link di bio โคด๏ธ . . #telekung #minitelekung #andalusiatravel #sayajualmurah #telekungpoket #telekungsimple #umrah #haji #telekungharian #telekunghantaran #telekungterawih #tudunglabuh #hantarankahwin #terapiinstagram #ctdk #ajimaura #salamjumaat #syukurselalu #promosiakhirtahun #promositelekung #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #telekungumrah #telekunghaji #minitelekungpoket #telekungmurah #telekungcorak #telekungselesasolat
Lens murah cantik dan selesa PROMOSI 2019 WHATSAPP CEPAT!!! ๐Ÿ˜˜ WWW.WASAP.MY/60199601671 #hydrocorlens #spartaxlens #nobluklens #teresalens #soniclens #graylens #brownlens #bluelens #lensmurah #lofalens #viral #lensraya #lensviral #ctdk #neelofa #alhaalfa #twinzylens #sheerlens #everlylens #maxylens #blacklens #bigeye #newlens #hotsoftlens #egypt #lensraya2019 #rotikaya #promoraya #wawacosmetics #cattylens @uniformjururawatmurah Diameter: 14mm ~ 17.5mm Water Content: 38% ~ 42% Usage: Yearly disposal (Suggested use 3-6 months for hygience purpose) Based curve: 8.6mm Thickness: 0.025mm Material: HEMA/NVP
Lens murah cantik dan selesa PROMOSI 2019 WHATSAPP CEPAT!!! ๐Ÿ˜˜ WWW.WASAP.MY/60199601671 #hydrocorlens #spartaxlens #nobluklens #teresalens #soniclens #graylens #brownlens #bluelens #lensmurah #lofalens #viral #lensraya #lensviral #ctdk #neelofa #alhaalfa #twinzylens #sheerlens #everlylens #maxylens #blacklens #bigeye #newlens #hotsoftlens #egypt #lensraya2019 #rotikaya #promoraya #wawacosmetics #cattylens @uniformjururawatmurah Diameter: 14mm ~ 17.5mm Water Content: 38% ~ 42% Usage: Yearly disposal (Suggested use 3-6 months for hygience purpose) Based curve: 8.6mm Thickness: 0.025mm Material: HEMA/NVP
SENAM PUN TAK DIET PUN TAK IKUT TIPS COACH JEEE Dari size L bertukar M S pun boleh masuk dah ๐Ÿฅฐ 1 botol #suretrim je ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ ๐ŸŒนuntuk fast respon tekan link kat Bio #suretrim #fstrim #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042
Lens murah cantik dan selesa PROMOSI 2019 WHATSAPP CEPAT!!! ๐Ÿ˜˜ WWW.WASAP.MY/60199601671 #hydrocorlens #spartaxlens #nobluklens #teresalens #soniclens #graylens #brownlens #bluelens #lensmurah #lofalens #viral #lensraya #lensviral #ctdk #neelofa #alhaalfa #twinzylens #sheerlens #everlylens #maxylens #blacklens #bigeye #newlens #hotsoftlens #egypt #lensraya2019 #rotikaya #promoraya #wawacosmetics #cattylens @uniformjururawatmurah Diameter: 14mm ~ 17.5mm Water Content: 38% ~ 42% Usage: Yearly disposal (Suggested use 3-6 months for hygience purpose) Based curve: 8.6mm Thickness: 0.025mm Material: HEMA/NVP
Ready for sahur tomorrow. Tinggal masuk blender je. Daddy kata pisang tu taknak blend. Nak makan gitu je. Ikutlah selera masing-masing. Nenek & daddy nak flavour cookies & cream. Kita punya Cappuccino. Kita nak mix dengan kurma. Dah rendam & sejukkan dalam peti. . Selamat menjalani ibadah puasa buat semua. Semoga mendapat keberkatan dariNya. . . #RamadhanKareem #RamadhanwithHerbalife #TeamSuriKurus #CoachKurusOnline #HealthySahur
next page →