#ctdkjunior

26,777 posts

Loading...
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . . . ORDER? CLICK LINK BIO DI ATAS UNTUK WASAP FAST RESPOND👆👆👆 . . THANK YOU SHOPPING WITH @raishabeauties 🛍❤🛍❤🛍❤🛍❤🛍 . . . #challenge30daysposting #myraleefamily #usahawanDYXY #m0010211 #raishabeauties #0199630568 #raisha #DYXYcosmetics #cosmeticsmurah #rm10sahaja #rm50sahaja #luluskkm #tiadabahankimia #selamatdigunakan #terlajaklaris #trustedseller #whj24434 #sungaipetani #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #beevenom #malaysia #uitmkedah #jubahmurah #resepimemikatsuami #meleTOP #resepimemikatisteri #aimantino #rozitachewan . . . CANTIK. JIMAT. SELAMAT
Cuba teka umur emak saya ni?? Siapa sayang Emak dia?? Mesti semua orang sayang kan.....saya gembira tengok emak saya semakin sihat ketika semakin meningkat usia, semuanya di atas kuasanya kita hanya merancang yang terbaik untuk menjaga kesihatan yang di amanahkan olehnya...... kesihatan satu amanah yer jgn di pandang rendah tanggungjawab ini..... hanya dengan kesihatan kita mampu bersyukur di atas segala nikmat yang telah diberikan olehnya.... Alhamdulillah..... hanya tukar habit sarapan sihat..... Klik link di bio untuk info lanjut..... Mulakan sekarang menu sihat untuk hari ini....perkongsian menu2 sihat follow ig @ayukazoku . . . Fb Page: Ayu Kazoku Fitcouple . . . Nak turunkan berat lebih mudah dgn teknik ilmu pemakanan yg betul? "Nak GEMUK jangan ambil SARAPAN" . . Coach Ayu Kazoku +60199142823 Coach Kamal Kazoku +60199147093 #fitcoupleonline #kazokufitclub #tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus #nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim #nutrition #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral #coachkurus #mealwrap #ayukazokufitcouple #CoachAyuKazoku #CoachKamalKazoku #syantik #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Hai si jelita... . Tau tak yang scrub oren ni kaya dengan vitamin C. Mesti semua tau vitamin C ni memang sangat baik untuk tubuh badan dan kecantikkan. . Sambil scrub buang semua kulit mati tu. Sambil serap vitamin C yang ada kat scrub tu. Best ke best? Terbaikkkk... *Tips menambah Like/Follower menggunakan Hashtag #* Benda ni simple tapi ramai yg x bagi perhatian. Ada tu yg salah letak Hashtag! 🤨 Hashtag berjela tapi xde impak #teamdiamondcharms #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14 #dramamrgrey #kaliskasih #zahirtakterucap
Alhamdulillah dah smpai doorgift sis kita ni. Harap majlis berjalan dengan lancar yea Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Kenapa ramai repeat order JANNAH COSMETIC LIPMATTE⁉️Warna Sangat-sangat cantik dan sesuai dengan Tona kulit orang Malaysia. . Warna nude yang menjadi pilihan terkini,tidak Merekah♥️ Tidak menghitamkan bibir♥️Mesra wuduk ♥️. . Sekarang ada SALE OCTOBER NUDE ‼️Tau... Jimat Rm 🔟Lagi,korang kalau nak odear boleh Tekan link On Bio .Yang nak repeat,atau yang baru nak cuba cepat2 rebut Warna favorite korang . Psst!! Tinggal 3 kod Warna Sahaja Available ‼️... .Jane✨Jasmine✨Justicia✨ . . 📱Untuk purchase boleh Wasap /+601127764703 📱 http://jcfauziahpj.wasap.my/ 👉Atau nak lebih mudah click Sahaja link on bio 😊. @jc.fauziah.pj . #jannahcosmetics #jannahcosmeticscrew #jannahcosmeticmalaysia #jannahcosmeticsfoundation #jannahcosmeticsmy #jannahcosmeticpj #jannahloosepowder #jannahfacemist #jannahfoundation #jannahsoftlipmate #jannahcosmeticstestimony #lessisamore #sayapakaisayajual #lestcantiktogether #teamshara #roadto1million2018 #lipmattemurahmalaysia #lipmatteviral #lipmatteluluskkm #malaysiaproducts #lipmattecantik #shoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #neolofahijab #fattzura #ctdkjunior #wanihasrita #fashionvalet #intafomous
Lovebirds 😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . . . ORDER? CLICK LINK BIO DI ATAS UNTUK WASAP FAST RESPOND👆👆👆 . . THANK YOU SHOPPING WITH @raishabeauties 🛍❤🛍❤🛍❤🛍❤🛍 . . . #challenge30daysposting #myraleefamily #usahawanDYXY #m0010211 #raishabeauties #0199630568 #raisha #DYXYcosmetics #cosmeticsmurah #rm10sahaja #rm50sahaja #luluskkm #tiadabahankimia #selamatdigunakan #terlajaklaris #trustedseller #whj24434 #sungaipetani #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #beevenom #malaysia #uitmkedah #jubahmurah #resepimemikatsuami #meleTOP #resepimemikatisteri #aimantino #rozitachewan . . . CANTIK. JIMAT. SELAMAT
Ada ni tengah siapkan tempahan pen gold set 1 500pcs Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
In progress baju family day.. Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Model of the year Dato😊😁💕💞 . JOM JOIN JENAMA KOSMETIK #1 TERLARIS MALAYSIA❗❗ . 🔥Produk terbaru dari D'Herbs! 🔥Jadi yang terawal untuk bersama team kami! 🔥Guide dari leader2 bawah jagaan D'Herbs Holdings! 🔥Iklan produk di kaca TV anda! . ❗❗SIAPA YANG PATUT JOIN? ❗❗ ✔️Siswazah ✔️Suri rumah ✔️Penjawat awam ✔️Pekerja swasta ✔️SESIAPA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN! . ⌚Tunggu apa lagi, click link di bawah untuk keterangan lanjut!👇 601136807267 601136807267 601136807267 . #gegarvaganza #sayajualmurahmurah #malaysia #venom #dropship #datoaliffsyukri #aaisyahdhiarana #ctdk #ctdkjunior
Cantiknyaaa purse ni.. corak bunga2.. menarik tau Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Foundation Charms White Dolly berwajah baru! FREE POWERFUL ESSENCE 💯PLANT BASED yg memberikan kelembapan & bercahaya 300x lebih drpd essence CHEMICAL. ESSENCE BULUH + HA YG PERTAMA DI MALAYSIA! 💯VEGETARIAN! #solekdanrawat #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
JANGAN CAKAP ABAM TAK PAYUNGG 😱😱 CHARMS boleh digunakan utk lelaki juga okay. ❤️ Cerah sekata tanpa cela, bru sebulan penggunaan dah nampak hasil! Baru kemam 2 botol belum kemam byk btol lagi? 😜😜 Nak tahu banyak lagi❓❓❓ . ☎️ 012.687.8078 . #solekdanrawat #charmsmalaysia #raiseyourlife #charmslabtested #charmshalal #teambidadaricharms #foundationhalal #charmscosmeticskincare #stokischarms #charmsnegerisembilan #treapluscharms #babyctdk #ctdkjunior #fattzura #deliveryteruskehati #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #onlineshopping #putihgebu
JANNAH COSMETIC . . Dapatkan rangkaian Set Makeup Mampu milik Segera . 4 Langkah mudah , anda akan Tampil Makin,cantik dan berseri sentiasa😊. 👛FACEMIST. 👛LOOSE POWDER. 👛MANGNOLIA FOUNDATION. 👛SOFT LIPMATTE CREAM . . . 💋LIP MATTE RM 29.90. ⏺JUSTICIA . ⏺JANE. ⏺JASMINE. (Collagen,Olive Oil,Argon Oil,Vit E) . . ✨MANGNOLIA FOUNDATION RM 49.90 ⏺LIGHT . ⏺MEDIUM . ⏺MEDIUM-DARK. (Mangnolia steam cell, Argon Oil,Vitamin E,Vitamin C, Non Comedogenic) . . 🍃FACEMIST PREP+PRIME RM 45.00. ⏺PRIMER MAKEUP SETTING TO LOCK IN PLACE FOR 12 HOURS . ⏺REFRESHER , SHOOTS, SMOOTH SOFTENS SKIN. (Aloe Vera, Witch Hazel, Bee Venom, puddina) . . ✨LOOSE POWDER/TRANSLUCENT POWDER RM 45.00. ⏺ MENGAWAL MINYAK MUKA SEPANJANG HARI. ⏺SEBAGAI SETTING MAKEUP. ⏺HILANGKAN GARIS / KEDUTAN BAWAH MATA. (Texturenya Sangat halus dan ringan tak terasa memakai makeup) . . . "JOM LEST CANTIK TOGETHER " . .Cod Arial: 🚗Kota Damansara,Sungai Buluh,Damansara Damai & kawasan berdekatan . 📱Untuk purchase boleh Wasap /+601127764703 📱 http://jcfauziahpj.wasap.my/ 👉Atau nak lebih mudah click Sahaja link on bio 😊. @jc.fauziah.pj . #jannahcosmetics #jannahcosmeticscrew #jannahcosmeticmalaysia #jannahcosmeticsfoundation #jannahcosmeticsmy #jannahcosmeticpj #jannahloosepowder #jannahfacemist #jannahfoundation #jannahsoftlipmate #lessisamore #sayapakaisayajual #lestcantiktogether #teamshara #roadto1million2018 #lipmattemurahmalaysia #lipmatteviral #lipmatteluluskkm #malaysiaproducts #lipmattecantik #shoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #neolofahijab #fattzura #ctdkjunior #wanihasrita #fashionvalet #intafomous
New born DYXY Baby. DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin. . DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! . Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂 . Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! . Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh! . Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍 . 🙌 tak pedihkan kulit 🙌 tisu tebal 🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air 🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka 🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher . Cikbiey bgi free dlm setiap pembelian set. Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕 . . . ORDER? CLICK LINK BIO DI ATAS UNTUK WASAP FAST RESPOND👆👆👆 . . THANK YOU SHOPPING WITH @raishabeauties 🛍❤🛍❤🛍❤🛍❤🛍 . . . #challenge30daysposting #myraleefamily #usahawanDYXY #m0010211 #raishabeauties #0199630568 #raisha #DYXYcosmetics #cosmeticsmurah #rm10sahaja #rm50sahaja #luluskkm #tiadabahankimia #selamatdigunakan #terlajaklaris #trustedseller #whj24434 #sungaipetani #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #beevenom #malaysia #uitmkedah #jubahmurah #resepimemikatsuami #meleTOP #resepimemikatisteri #aimantino #rozitachewan . . . CANTIK. JIMAT. SELAMAT
KURUNG TERPANTAS SOPAN #KURUNG SIAP 60 SAAT INI MEMANG GILERR . 🌹LOVELY KURUNG🌹 #rujukkataloglovelykurung . APE YANG BEST SANGAT SAMPAI UOLS KENA DAPATKAN KURUNG NII 💃 . 🍁MATERIAL DENIM GLITER / SHINING DIDALAM FABRIC . 🍁MATERIAL X PANAS! Rata2 feedback dari pelanggan semua berpuas hatiii . 🍁BERZIP SOROK DITANGAN / WUDHUK FRIENDLY . 🍁DESIGN SCALLOP DIHUJUNG BAJU DAN TANGAN .DARI FABRIC COTTON LINEN.NAMPAK ELEGANT UNTUK SIPEMAKAI. . 🍁DESIGN KAIN A CUT . 🍁LEHER BAJU KURUNG JUST SARUNG PANTAS 60 SAAT jerr . 🍁CUTTING LOSSE TERLETAK BILA PAKAI.TAK PERLU ADJUST2. . 🍁MUDAH DIGOSOK . GRABB SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK!!!!! . . 🏷 *HARGA SEMENTARA MASIH ADA STOK* 🏃‍♀💨💨 . 📌 *STANDARD PRICE RM159* . 💰 *RM120 PROMO* 💰 *RM120 PROMO* 💰 *RM120 PROMO* . *FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA* 🚐💨💨 . 📌 *+ RM5 SABAH DAN SARAWAK* ✈✈ . . CARA ORDER: PM/WA 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #lovelykurungbybutikmuslimah #lovelykurungmurah #lovelykurung #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmurahmalaysia #sayajualbajukurungmoden #sayajualbajukurung #minikurung #bajukurungkedah #bazarmalaysiaonline #kurungpejabat #kurungbridesmaid #malaysiaonlineshop #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #instafamousmalaysia #jutawanonline #bajukurungmurahcantik #kurungmodenmurahcantik #meletop #ctdkjunior #biteallteam
🌈 NEW! TRUNKI LUGGAGE RIDE- ON • 💥 RRP RM 279, DM FOR OFFER PRICE! . . Trunki allows kids to pack, carry and ride on their suitcase in a safe and fun way. Trunki ride on luggage gives you a chance to relax, while the kids can entertain themselves with its useful, safe and sturdy design.Hand luggage approved with a generous 18L capacity, Trunki is strong and durable weighing in at only 1.7kg. Soft rubber rims prevent little fingers from being caught and a wide, stable wheel base ensures safe riding around airport terminals. When tiredness sets in, a shoulder strap allows adults to carry or pull Trunki with kids in tow Features: Locking Catches Carry Handle Adjustable Shoulder Strap ID Label Secret Comparments Teddy Bear Seatbelts Passport Internal Pouch • . #miafichitakidzstore #trunkimalaysia #trunkimurah #trunkiluggagemalaysia #trunkimiafichita #barangbabymalaysia #barangbabybranded #bagluggagemalaysia #kidsluggagemalaysia #trunkioriginal #travelwithkids #babyctdk #ctdkjunior #begbudakmalaysia
🎈PESANAN IKHLAS untuk semua yang sedang menggunakan atau yg baru nak cuba PRODUK CHARMS🎈 . PERTAMA 📌SABAR - jangan pernah mengharapkan magic sehari pakai dah cantik. . KEDUA 📌YAKIN - semat dalam hati. Yakin pasti Boleh👍 . KETIGA 📌KONSISTEN - guna ikut step yang betul dan berdisiplin. . KEEMPAT 📌ISTIQAMAH - jangan pernah putus asa. Tindak balas adalah mengikut tahap masalah wajah setiap individu. Bila lambat, jangan kata produk tak bagus ye. Sabar, produk sedang membaik pulih sistem dan kestabilan hormon sedang dalam process. . Jika cepat bermakna PH kulit dalam range yang bagus maka tindak balasnya sangat active dan cepat sesuai dgn serum yg membalancekan menaturalkan semula ph kulit untuk kulit kelihatan sentiasa sihat dan glowing. . Remember ‼️‼️ HORMON individu kan berbeza😇 . InshaAllah, Semoga anda semua mendapat kulit yang sihat, fresh , glowing, dan bebas masalah kulit wajah. #charmshalaljakim #solekdanrawat #teamdiva #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
FREE ESSENCE dr buluh+plant+secret ingredient utk pembeli set Young &Dangerous . . Apa yg ada dlm set ni . . 🌷SERUM KAISYA Dgn adanya kuliy kayu manis sbg booster utk kulit lebih muda,dan ibarat menyeterika wrinkle(kedut bawah mata) ..selalu sape tg suka mekap2,akan ada garis2 halus bawah mata kan..yg kita oanggil kedutan tua. Nak ke tua sebelum usia? . . 🌷CHARMS FOUNDATION Melindungi kulit dan MERAWAT kulit wajah tanpa paraben,kimia yg boleh menghakis kulit. Pelindungan lengkap harian kita. Dgn adanya khasiat minyak kelapa dara,minyak zaitun,sgt menyeimbangkan kulit muka dr berminyak jerawat. . Klik link ni Wasap.my/60105384647/youngandangerous Wasap.my/60105384647/younganddangerous #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Sis kita tgh buat apa tu? Nampak cantik2 jer kan doorgift pasu seramik tu Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Bag baldu comel.. sis pun comel😍 Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
Ehhh gelas mini boleh muat gelas besar? Hihi bukan gelas mini ni.. gelas size besar. Size biasa yang kita guna tu Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
🌈 NEW! TRUNKI LUGGAGE RIDE- ON • 💥 RRP RM 279, DM FOR OFFER PRICE! . . Trunki allows kids to pack, carry and ride on their suitcase in a safe and fun way. Trunki ride on luggage gives you a chance to relax, while the kids can entertain themselves with its useful, safe and sturdy design.Hand luggage approved with a generous 18L capacity, Trunki is strong and durable weighing in at only 1.7kg. Soft rubber rims prevent little fingers from being caught and a wide, stable wheel base ensures safe riding around airport terminals. When tiredness sets in, a shoulder strap allows adults to carry or pull Trunki with kids in tow Features: Locking Catches Carry Handle Adjustable Shoulder Strap ID Label Secret Comparments Teddy Bear Seatbelts Passport Internal Pouch • . #miafichitakidzstore #trunkimalaysia #trunkimurah #trunkiluggagemalaysia #trunkimiafichita #barangbabymalaysia #barangbabybranded #bagluggagemalaysia #kidsluggagemalaysia #trunkioriginal #travelwithkids #babyctdk #ctdkjunior #begbudakmalaysia
🌈 NEW! TRUNKI LUGGAGE RIDE- ON • 💥 RRP RM 279, DM FOR OFFER PRICE! . . Trunki allows kids to pack, carry and ride on their suitcase in a safe and fun way. Trunki ride on luggage gives you a chance to relax, while the kids can entertain themselves with its useful, safe and sturdy design.Hand luggage approved with a generous 18L capacity, Trunki is strong and durable weighing in at only 1.7kg. Soft rubber rims prevent little fingers from being caught and a wide, stable wheel base ensures safe riding around airport terminals. When tiredness sets in, a shoulder strap allows adults to carry or pull Trunki with kids in tow Features: Locking Catches Carry Handle Adjustable Shoulder Strap ID Label Secret Comparments Teddy Bear Seatbelts Passport Internal Pouch • . #miafichitakidzstore #trunkimalaysia #trunkimurah #trunkiluggagemalaysia #trunkimiafichita #barangbabymalaysia #barangbabybranded #bagluggagemalaysia #kidsluggagemalaysia #trunkioriginal #travelwithkids #babyctdk #ctdkjunior #begbudakmalaysia
JANGAN KAU RAGU RAGU SAYANG 😉 Gunakan tanpa was was. Ragu ragu letak tepi. Bahan sihat syurga alami. Ini dia #fefet yang digilai! Weekend jalan sakan uols, Plissss, bawak sekali kawan baik. WAJIB bersama #SirehPremium 💕 #doyoufefet ? #fefet #fefetsirehpremium7in1 #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #keputihan #kegatalan #bazarpaknil #bazaronline #igshopmalaysia #instafollow #webstagram #instalike #instagood #instafamous #fattzura #comelpipimerah #meletop #dramasangat #ctdk #ctdkjunior #rotikaya #megadrama
Assalamualaikum dan selamat pagi Malaysia. Mulakan pagi ini dengan senyuman😊😁💕💞 . JOM JOIN JENAMA KOSMETIK #1 TERLARIS MALAYSIA❗❗ . 🔥Produk terbaru dari D'Herbs! 🔥Jadi yang terawal untuk bersama team kami! 🔥Guide dari leader2 bawah jagaan D'Herbs Holdings! 🔥Iklan produk di kaca TV anda! . ❗❗SIAPA YANG PATUT JOIN? ❗❗ ✔️Siswazah ✔️Suri rumah ✔️Penjawat awam ✔️Pekerja swasta ✔️SESIAPA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN! . ⌚Tunggu apa lagi, click link di bawah untuk keterangan lanjut!👇 601136807267 601136807267 601136807267 . #gegarvaganza #sayajualmurahmurah #malaysia #venom #dropship #datoaliffsyukri #aaisyahdhiarana #ctdk #ctdkjunior
In progress 400pcs.. tempahan pen gold masih dibuka uolls Jika perlukan khidmat nasihat & info promosi tentang doorgift boleh tinggalkan no telefon untuk dibantu yer😃😃 Atau terus tekan link di bawah untuk bantuan segera👍 nanakazokudoorgift.wasap.my/ #syantik #kazokudoorgift #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbudget #doorgifttuala #unique #personalized #doorgiftcomel #handmade #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #fattzura #ctdkjunior #aisyahdhiarana #sajat #terlajaklaris #bobodimana #jannanick #neelofa
SERUM JERAGAT? yess :: namanya LUMIVIE SERUM Serum paling best utk menghalau jeragat 😂 korang ada jeragat sangat disyorkan hanga mampu milik dan berbaloi Main ingredient Lumivie adalah Black Pearl dari Kepulauan Tahiti yang terletak di sekitar French Polynesia di Perairan Pacific. Black Pearl ni susah sgt nak dihasilkan. Ambil masa *18-24 bulan* untuk cultivate pearl. Dan dari 100 oyster yang ada, hanya 60 oyster je yang hidup ada black pearl yang terhasil elok. agak rare kan.... barang rare mestilah menjadi haaaa.. ok kalo rasa nak tahu lebihhhhh lagi boleh whatsapp kak aing yer -tekan link d bio- #jeragathilang #testimonimarykay #testimonilumivieserum #marykaybeautyconsultant #marykaymarang #marykaymalaysia #marykaykualaterengganu #kulitberminyak #kulittegang #kulitsihat #kulitcantik #ctdkjunior #ctdk #antapermana #qasidahchallenge #wany #ABPH2018
SERUM JERAGAT? yess :: namanya LUMIVIE SERUM Serum paling best utk menghalau jeragat 😂 korang ada jeragat sangat disyorkan hanga mampu milik dan berbaloi Main ingredient Lumivie adalah Black Pearl dari Kepulauan Tahiti yang terletak di sekitar French Polynesia di Perairan Pacific. Black Pearl ni susah sgt nak dihasilkan. Ambil masa *18-24 bulan* untuk cultivate pearl. Dan dari 100 oyster yang ada, hanya 60 oyster je yang hidup ada black pearl yang terhasil elok. agak rare kan.... barang rare mestilah menjadi haaaa.. ok kalo rasa nak tahu lebihhhhh lagi boleh whatsapp kak aing yer -tekan link d bio- #jeragathilang #testimonimarykay #testimonilumivieserum #marykaybeautyconsultant #marykaymarang #marykaymalaysia #marykaykualaterengganu #kulitberminyak #kulittegang #kulitsihat #kulitcantik #ctdkjunior #ctdk #antapermana #qasidahchallenge #wany #ABPH2018
SERUM JERAGAT? yess :: namanya LUMIVIE SERUM Serum paling best utk menghalau jeragat 😂 korang ada jeragat sangat disyorkan hanga mampu milik dan berbaloi Main ingredient Lumivie adalah Black Pearl dari Kepulauan Tahiti yang terletak di sekitar French Polynesia di Perairan Pacific. Black Pearl ni susah sgt nak dihasilkan. Ambil masa *18-24 bulan* untuk cultivate pearl. Dan dari 100 oyster yang ada, hanya 60 oyster je yang hidup ada black pearl yang terhasil elok. agak rare kan.... barang rare mestilah menjadi haaaa.. ok kalo rasa nak tahu lebihhhhh lagi boleh whatsapp kak aing yer -tekan link d bio- #jeragathilang #testimonimarykay #testimonilumivieserum #marykaybeautyconsultant #marykaymarang #marykaymalaysia #marykaykualaterengganu #kulitberminyak #kulittegang #kulitsihat #kulitcantik #ctdkjunior #ctdk #antapermana #qasidahchallenge #wany #ABPH2018
Jatuh cinta pandang pertama dengan mermatte foundation pro coverage. Konfiden dia lain macam tau bila makeup cantik pakej dengan glowing,cover segala cela wajah. Rasainya penangan sibotol hitam exclusive ini😘😘 #merawatkulit #arganoil #honeybeevanom #vitamine . #ctdkjunior
🌈 BABY JOGGER CITY LUX - PREMIUM TANDEM STROLLER! . . . 💥NOW ON LOWER PRICE! SAVE MORE ! 💥 • . . ✅ PREMIUM TANDEM STROLLER ! . . . 🌈Apa yg best ya ? - Material seat sedap dan selesa berbanding older model. Lbh lembut. - Brake system yg sangat osem! Brek kat handle so sgt mudah. Ada dua jns. Satu utk kita perlahankan stroller, satu lagi utk parking / stop terus. - Tolak? Mmg mcm biasa, Baby Jogger mmg smooth handling lah! Even dgn dua budak pun sng sgt nk tolak . - Seat boleh ubah2 tu yg anak2 suka. Bosan tgk dunia luar, blh tgk muka mak bapak yg tolak stroller. Merajuk dgn mak bpk, boleh main sesama sendiri, duduk menghadap sesama sendiri. - Besar gedabak? Normal lah bg tandem stroller. Nk yg kecil, kenalah beli yg single 😁 Tapi stroller ni sgt kukuh! - Boleh lipat tanpa second seat dan jg dengan second seat. • • ✳️ Yang penting, BANYAK lagi kelebihannya ! • ✅ Kami tawarkan juga ansuran tanpa interest! So apa lagi? • ✅ Email 📧 miafichita@gmail.com atau ✅ PM kami atau ✅ Wasap kami di http://strollercitylux.wasap.my/ Sekarang ya ! . . #miafichitakidzstore #brandedbabygears #brandedstrollermalaysia #premiumbabygears #premiumbabygearsmalaysia #premiumstrollermalaysia #tandemstrollermalaysia #tandemstrollerbranded #strollertwinmalaysia #strollertandem #strollerkembarmalaysia #doublestrollermalaysia #babyjoggercityluxmalaysia #barangibudananak #igbabyshopmalaysia #babyjoggerstrollermalaysia #luxurystrollermalaysia #exclusivestrollers #brandedbabyshop #babyjoggercityluxmalaysia #babyjoggermiafichita #tandemstrollermiafichita #ctdkjunior
🌈 BABY JOGGER CITY LUX - PREMIUM TANDEM STROLLER! . . . 💥NOW ON LOWER PRICE! SAVE MORE ! 💥 • . . ✅ PREMIUM TANDEM STROLLER ! . . . 🌈Apa yg best ya ? - Material seat sedap dan selesa berbanding older model. Lbh lembut. - Brake system yg sangat osem! Brek kat handle so sgt mudah. Ada dua jns. Satu utk kita perlahankan stroller, satu lagi utk parking / stop terus. - Tolak? Mmg mcm biasa, Baby Jogger mmg smooth handling lah! Even dgn dua budak pun sng sgt nk tolak . - Seat boleh ubah2 tu yg anak2 suka. Bosan tgk dunia luar, blh tgk muka mak bapak yg tolak stroller. Merajuk dgn mak bpk, boleh main sesama sendiri, duduk menghadap sesama sendiri. - Besar gedabak? Normal lah bg tandem stroller. Nk yg kecil, kenalah beli yg single 😁 Tapi stroller ni sgt kukuh! - Boleh lipat tanpa second seat dan jg dengan second seat. • • ✳️ Yang penting, BANYAK lagi kelebihannya ! • ✅ Kami tawarkan juga ansuran tanpa interest! So apa lagi? • ✅ Email 📧 miafichita@gmail.com atau ✅ PM kami atau ✅ Wasap kami di http://strollercitylux.wasap.my/ Sekarang ya ! . . #miafichitakidzstore #brandedbabygears #brandedstrollermalaysia #premiumbabygears #premiumbabygearsmalaysia #premiumstrollermalaysia #tandemstrollermalaysia #tandemstrollerbranded #strollertwinmalaysia #strollertandem #strollerkembarmalaysia #doublestrollermalaysia #babyjoggercityluxmalaysia #barangibudananak #igbabyshopmalaysia #babyjoggerstrollermalaysia #luxurystrollermalaysia #exclusivestrollers #brandedbabyshop #babyjoggercityluxmalaysia #babyjoggermiafichita #tandemstrollermiafichita #ctdkjunior
TESTIMONI KAISYA SERUM ❤❤❤ KAISYA SERUM. KEBAIKAN KAISYA SERUM . 🍏Menghilangkan jeragat 🍏Mengecilkan pori 🍏Mengecutkan jerawat 🍏Melembapkan kulit 🍏Meratakan parut berkawah 🍏Memudarkan kesan parut . . Penyelesaian kpd masalah parut berkawah, jerawat & jeragat 👇 Klik www.wasap.my/60105384647 #teamdiva #charmsfoundation #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
🌈 BABY JOGGER CITY LUX - PREMIUM TANDEM STROLLER! . . . 💥NOW ON LOWER PRICE! SAVE MORE ! 💥 • . . ✅ PREMIUM TANDEM STROLLER ! . . . 🌈Apa yg best ya ? - Material seat sedap dan selesa berbanding older model. Lbh lembut. - Brake system yg sangat osem! Brek kat handle so sgt mudah. Ada dua jns. Satu utk kita perlahankan stroller, satu lagi utk parking / stop terus. - Tolak? Mmg mcm biasa, Baby Jogger mmg smooth handling lah! Even dgn dua budak pun sng sgt nk tolak . - Seat boleh ubah2 tu yg anak2 suka. Bosan tgk dunia luar, blh tgk muka mak bapak yg tolak stroller. Merajuk dgn mak bpk, boleh main sesama sendiri, duduk menghadap sesama sendiri. - Besar gedabak? Normal lah bg tandem stroller. Nk yg kecil, kenalah beli yg single 😁 Tapi stroller ni sgt kukuh! - Boleh lipat tanpa second seat dan jg dengan second seat. • • ✳️ Yang penting, BANYAK lagi kelebihannya ! • ✅ Kami tawarkan juga ansuran tanpa interest! So apa lagi? • ✅ Email 📧 miafichita@gmail.com atau ✅ PM kami atau ✅ Wasap kami di http://strollercitylux.wasap.my/ Sekarang ya ! . . #miafichitakidzstore #brandedbabygears #brandedstrollermalaysia #premiumbabygears #premiumbabygearsmalaysia #premiumstrollermalaysia #tandemstrollermalaysia #tandemstrollerbranded #strollertwinmalaysia #strollertandem #strollerkembarmalaysia #doublestrollermalaysia #babyjoggercityluxmalaysia #barangibudananak #igbabyshopmalaysia #babyjoggerstrollermalaysia #luxurystrollermalaysia #exclusivestrollers #brandedbabyshop #babyjoggercityluxmalaysia #babyjoggermiafichita #tandemstrollermiafichita #ctdkjunior
[COME BACK] FOUNDATION LEGEND WHITE DOLLY KINI TAMPIL DGN UNIFORM BARU LEBIH WOW😱 . . . . . Setelah hampir 30hari,menyepi diri(out of stock),pondesen legend paling wanted dtg dgn wajah baru. Alhamdulillah..belum apa2 lagi dah hampir 50box diorder team kakG dan pengguna tegar Charms! . . . Uoollss nak tampil mengancam smpai org lain xcam 😍😍 dgn Fd legend White Dolly..segala cela/jeragat yg ada pd muka uoolllss blh pudar dgn fd legend dr Charms... . . Nak order? Klik link ni Wasap.my/60105384647/legendnl #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Siap ada halal jakim lagi..jadi kenapa perlu ragu2 dengan produk Charms?..😊Nak cuba Charms, blh wassup Nurul, 0188742576❤️ #charmsraiseyourlife #charmslovermelaka #charmsluluskkm #charmshalaljakim #ctdkjunior #comelpipimerah
Wahhhhhh Datin @shahidadherbs buat product testing. Untungnya siapa yg dapat jumpa Datin tu. . JOM JOIN JENAMA KOSMETIK #1 TERLARIS MALAYSIA❗❗ . 🔥Produk terbaru dari D'Herbs! 🔥Jadi yang terawal untuk bersama team kami! 🔥Guide dari leader2 bawah jagaan D'Herbs Holdings! 🔥Iklan produk di kaca TV anda! . ❗❗SIAPA YANG PATUT JOIN? ❗❗ ✔️Siswazah ✔️Suri rumah ✔️Penjawat awam ✔️Pekerja swasta ✔️SESIAPA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN! . ⌚Tunggu apa lagi, click link di bawah untuk keterangan lanjut!👇 601136807267 601136807267 601136807267 . #gegarvaganza #sayajualmurahmurah #malaysia #venom #dropship #datoaliffsyukri #aaisyahdhiarana #ctdk #ctdkjunior
100% Imported Cotton, High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Bidang 45" Ready Stock & Ready To Post LIMITED STOCKS FIRST PAY, FIRST SERVE Jangan tunggu lama-lama tau, nanti HABIS ️ To order, please give us your NAME, CODE, QUANTITY, ADDRESS and HP NUMBER. WhatsApp www.wasap.my/60163209310 #kainpasang #kainela #japanesecotton #englishcotton #cotton #kaincotton #cottonmurah #batik #songket #songketprinted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshiper #inspiredfabrik #bridesmaid #pengapit #fattastic #fazbulous #meletop #izhamia #amyramar #fattzura #fattzurafairytale #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #abpbh31 #abpbh #gegarvaganza2018 #gv2018
100% Imported Cotton, High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Bidang 45" Ready Stock & Ready To Post LIMITED STOCKS FIRST PAY, FIRST SERVE Jangan tunggu lama-lama tau, nanti HABIS ️ To order, please give us your NAME, CODE, QUANTITY, ADDRESS and HP NUMBER. WhatsApp www.wasap.my/60163209310 #kainpasang #kainela #japanesecotton #englishcotton #cotton #kaincotton #cottonmurah #batik #songket #songketprinted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshiper #inspiredfabrik #bridesmaid #pengapit #fattastic #fazbulous #meletop #izhamia #amyramar #fattzura #fattzurafairytale #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #abpbh31 #abpbh #gegarvaganza2018 #gv2018
"FITNAH! . ADA KE PATUT DORANG FITNAH SAYA CUCOK VIT. C KAT MUKA SUPAYA JADI PLOLESS, PADAHAL SAYA GUNA 'DYXY COSMETICS' NI JER..." . . . . . . . . MUDAH!! CEPAT!! CANTIK!! MERAWAT!! . DYXY memperkenalkan variasi produk yg hanya ambil masa 3 minit untuk uoollss tampak Flolesss, Shining & Glowingg, 💄Spray 💄Dap dap BC Cream 💄Blendkan sampai sekata 💄Spray balik bagi nampak glowing . Taraaaa dah siapp uollsss😍😍 Wow! cepatttnye siappp. . Nak kuar rumah hanya guna DYXY nie jer untuk uoollsss tampil cantik & plooless. . JANGAN! ragu2 lagi dengan DYXY COSMETICS‼️ . BERIBU testimoni berkesan👍👍 . Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM👍👍👍 . CIKBIEY nak bagi, 🌷DISKAUN 🌷FREE GIFT 🌷FREE POSTAGE SM + RM5 (ss) . . YANG SERIUS NAK CANTIK SAJE❗ . . . ORDER? CLICK LINK BIO DI ATAS UNTUK WASAP FAST RESPOND👆👆👆 . . THANK YOU SHOPPING WITH @raishabeauties 🛍❤🛍❤🛍❤🛍❤🛍 . . . #challenge30daysposting #myraleefamily #usahawanDYXY #m0010211 #raishabeauties #0199630568 #raisha #DYXYcosmetics #cosmeticsmurah #rm10sahaja #rm50sahaja #luluskkm #tiadabahankimia #selamatdigunakan #terlajaklaris #trustedseller #whj24434 #sungaipetani #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #beevenom #malaysia #uitmkedah #jubahmurah #resepimemikatsuami #meleTOP #resepimemikatisteri #aimantino #rozitachewan . . . CANTIK. JIMAT. SELAMAT
100% Imported Cotton, High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Bidang 45" Ready Stock & Ready To Post LIMITED STOCKS FIRST PAY, FIRST SERVE Jangan tunggu lama-lama tau, nanti HABIS ️ To order, please give us your NAME, CODE, QUANTITY, ADDRESS and HP NUMBER. WhatsApp www.wasap.my/60163209310 #kainpasang #kainela #japanesecotton #englishcotton #cotton #kaincotton #cottonmurah #batik #songket #songketprinted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshiper #inspiredfabrik #bridesmaid #pengapit #fattastic #fazbulous #meletop #izhamia #amyramar #fattzura #fattzurafairytale #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #abpbh31 #abpbh #gegarvaganza2018 #gv2018
100% Imported Cotton, High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Bidang 45" Ready Stock & Ready To Post LIMITED STOCKS FIRST PAY, FIRST SERVE Jangan tunggu lama-lama tau, nanti HABIS ️ To order, please give us your NAME, CODE, QUANTITY, ADDRESS and HP NUMBER. WhatsApp www.wasap.my/60163209310 #kainpasang #kainela #japanesecotton #englishcotton #cotton #kaincotton #cottonmurah #batik #songket #songketprinted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshiper #inspiredfabrik #bridesmaid #pengapit #fattastic #fazbulous #meletop #izhamia #amyramar #fattzura #fattzurafairytale #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #abpbh31 #abpbh #gegarvaganza2018 #gv2018
100% Imported Cotton, High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Bidang 45" Ready Stock & Ready To Post LIMITED STOCKS FIRST PAY, FIRST SERVE Jangan tunggu lama-lama tau, nanti HABIS ️ To order, please give us your NAME, CODE, QUANTITY, ADDRESS and HP NUMBER. WhatsApp www.wasap.my/60163209310 #kainpasang #kainela #japanesecotton #englishcotton #cotton #kaincotton #cottonmurah #batik #songket #songketprinted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshiper #inspiredfabrik #bridesmaid #pengapit #fattastic #fazbulous #meletop #izhamia #amyramar #fattzura #fattzurafairytale #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #abpbh31 #abpbh #gegarvaganza2018 #gv2018
next page →