#ctdkjunior

30,529 posts

Loading...
#trub #sembelit #perutsebu #perutkembung #perutberangin Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsungaipetani
#trub #sembelit #perutsebu #perutkembung #perutberangin Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsungaipetani
#trub #sembelit #perutsebu #perutkembung #perutberangin Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsungaipetani
#Sleeptime #anaksusahtidur #anaktidurlambat Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsgpetani
#Sleeptime #anaksusahtidur #anaktidurlambat Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsgpetani
#Sleeptime #anaksusahtidur #anaktidurlambat Lebih info, diskaun dan freegift dengan dm/whatsapp 0125296690 #pos1malaysia #codsgpetani
#NakCantikRawatMasalahKulitDulu TAK KENAL MAKA TAK CINTA... SEKALI KENAL TERUS JATUH CINTA... Jom cuba WHITE HORSE GLUTAใ€ŠNight Skincareใ€‹ ~ Belum cuba belum tau keberkesanannya... Berfungsi membantu mereka yang mempunyai masalah - masalah berikut ; ๐Ÿ‘‰ JERAGAT ๐Ÿ‘‰ JERAWAT ๐Ÿ‘‰ KULIT KUSAM,KERING & BERMINYAK ๐Ÿ‘‰ TONA KULIT TIDAK SEKATA ๐Ÿ‘‰ LIANG PORI TERBUKA ๐Ÿ‘‰ BINTIK HITAM & PARUT ๐Ÿ‘‰ KEDUTAN & GARIS - GARIS HALUS โ–ช3 item dalam 1 produk ๐Ÿฆ„ Milk Soap ๐Ÿฆ„ Milk Turmaric Cream ๐Ÿฆ„ Milk Seaweed Cream โ–ชHarga : RM30๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berminat dengan Night Skincare Viral harga mampu milik ni? ๐Ÿ“ฒhttp://Www.wasap.my/601111827679 #jeragathilang #jerawatbatu #penghilangjerawat #mentor #mentorship #yangterindah #rcw #ctdk #affsuzukicup2018 #viralvideos #virals #igers #putihabuabu #lawak #ctdkjunior #erafm #atok #tiktokmemes #tiktok
#trowback ๐Ÿ”™ selamat petang semua tengah buat apa tu ๐Ÿ˜ sape nampak Aafiyah lalu double tap sikit ๐Ÿ˜˜ #comelpipimerah #ctdkjunior #babyctdk
Pekasam ikan lampam medina ready stok!! 1 paket 300g 3-4 ekor ikan Rm 13 sahaja Sesapa nk try rasa boleh wasap as yea๐Ÿ˜Š www.wasap.my/60182798979 #Pekasammedina #pekasamikanlampam #pekasamikantalapia #selangor #puncakalam #bangi #klang #puchong #ctdkjunior #pekasam
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ BFF PACKAGE ๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ Buy 1 FREE 1 khas untuk hampa dan rakan baik hampa. . . . Boleh la nak bawa mak ka, kakak ka, adik ka, best friend ka cikgu ka. . Berdua kan lebih baik. . Kita buat facial berjemaah. . . . Kami nak buka untuk 10 hari sahajaโ€ผ๏ธ Musim cuti sekolah ni sesiapa yg p bercuti berjemur panas p kenduri sana sini, kulit muka byk terdedah dgn panahan sang mentari yg menyebabkn kulit kering, atau berminyak. . Balik kita kena lah belai2 dia balik. . Sian diaa kan. . . . Ok jangan risau, kami blh tolong bersihkan, cuci bg lembapan balik kat dia, buangkan noda-noda hitam dan celaan di muka tu. . Urut2 muka bg tegang dan aliran darah berjalan lancar. . ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Haa masa tu kalau nak ke mana2 pun baru lah confident. . Maklumlah muka yg kusam dah bersih berseri-seri pink2 merah2 giteww. . ๐Ÿ˜ . . Facial ni ada 2x masker tau. . Jadi double treatment. . Impact dia pun lebih umpppph. . ๐Ÿ’ช Hampa kena cuba, jika tak merana lah jiwaaa๐Ÿคญ Hampa dapat semua rawatan ni utk 2 orang tapi dengan 1 harga ja tau . . ๐Ÿ€Head Relaxing ๐Ÿ€Soy Essence Cleansing ๐Ÿ€Gentle Marine Cell Exfoliation ๐Ÿ€Hot Steam Therapy ๐Ÿ€Blackhead / Whitehead removal ๐Ÿ€De-Stressing pressure point ๐Ÿ€Clarifying facial Massage with VCO ๐Ÿ€Clay Volcanic Ash Deep Cleansing (masker) ๐Ÿ€Castus Hydrating Treatment (masker) ๐Ÿ€Aroma Shoulder Massage with aromatherapy oil (VCO) ๐Ÿ€Calming Strawberry Essence Skin Toning ๐Ÿ€Nourishing NaPCA moisturizing ๐Ÿ€NaPCA moisture mist . . Berapa harga nya tuuu? Harga sebenar rawatan ni RM128. . . . Tapi beruntung sangat sebab hampa dapat satu harga untuk 2 orang. . Hampa hanya byr rawatan lengkap ni dengan hanya RM64 sahaja seorangโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ . . Wahhh mana nak dapat?? Ok lah nak booking sekarang!! Cepat contact segera. . ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195215714/bffpackage . . Nanti kita set appoinment nah. Kami tunggu. . ๐Ÿ˜˜
Apa beza Essence dengan Serum? ESSENCE : Adalah KEPERLUAN KULIT.. contoh tanah, kalau x siram air, tanah tu kering.. mcm tu la kulit.. essence ni keperluan utk kulit jadi normal.. cukup kelembapannya x kira kulit kering, berminyak, kombinasi, jerawat.. SERUM : serum pulak fokus kepada masalah kulit seperti jeragat, pori2, parut jerawat & wrinkles. Tips : apply ESSENCE dulu sblm apply serum & foundation supaya segala khasiat yg ada dlm Serum & Foundation dapat diserap dgn baik ke dalam kulit. #teamdiva #charmsHalalJakim #labtested #solekdanrawat #leaderselangor #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
#cfrub #demam #batuk #batukkahak #selsema #asma Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
#cfrub #demam #batuk #batukkahak #selsema #asma Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
#cfrub #demam #batuk #batukkahak #selsema #asma Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
#skeenz #ruamlampin #ruamsusu #eczema #kulitsensitif #gigitanserangga Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
#skeenz #ruamlampin #ruamsusu #eczema #kulitsensitif #gigitanserangga Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
#skeenz #ruamlampin #ruamsusu #eczema #kulitsensitif #gigitanserangga Lebih info, diskaun dan freegift dengan whatsapp dm atau whatsapp 0125296690. #pos1malaysia #codsungaipetani
Sebagai seorang ibu, bila emosi terganggu dan badan terlalu lelah, ha mula la rasa stress, rasa 'down' , rasa nak marah anak sepanjang hari, rasa malas nak buat ape dan macam-macam lagi. . Anak dan suami tak bersalah pulak yang kena tempias. Sudahnya jiwa kita akan terus menerus dalam kesakitan. . Apakata ibu-ibu amalkan doa sebegini. Moga ia melegakan dan membantu menghilangkan bebanan dan stress. . . #likemilkmachine #milkupcandyhq #milkupcandy #supportbreastfeeding #milkbooster #milkboosterberkesan #bestmilkbooster #tambahsusuibu #produkpenyusuaan #susuibubanyak #makananpenggalaksusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setberpantang #tipsibuhamil #tipsibumenyusu #tipsbayi #breastpump #babyexpomalaysia #todaybabyexpo #produkviral #agentwanted #agentdropshipmalaysia #tateh #pumponthego #fabulousmom #happykiddo #ctdkjunior
#infoLiboSpa . . Ewwww kenapa cik jerr rawat ai suka tumbuh kat bahagian dagu nihh. . . . Itu tandanya ada masalah hormon dan pola pemakanan yg tidak sihat. . . #LiboSpa #FAVFamily
NEW STOCK :ST402 . RM165SM/RM190SS . ๐Ÿ’–Light weight ๐Ÿ’–easy to fold ๐Ÿ’–from newborn-4years ๐Ÿ’–affordable price ๐Ÿ’–blue n purple . #stroller #strollermurah #strollermampumilik #strollermalaysia #strollermurahmalaysia #st402 #sweetheartparis #shpstroller #ajimaura #terapiinstagram #fattzura #ctdkjunior #barangbaby #barangbabymurah #barangbabymalaysia
assalamulaikum dan salam jumaat semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ kalau nampak Aafiyah dan ibu lalu double tap sikit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #comelpipimerah #babyctdk #ctdkjunior #sitiaafiyahkhalid #aafiyahkhalid #ctdk
assalamulaikum dan salam jumaat semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ kalau nampak Aafiyah dan ibu lalu double tap sikit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #comelpipimerah #babyctdk #ctdkjunior #sitiaafiyahkhalid #aafiyahkhalid #ctdk
BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN? . . Wanita ni bila sudah beranak, Maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu . . Bimbang2 suami mula pandang yang lain. Yang kat luar tu bersepah awek2 yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam . . Suami anda sama macam suami saya . . Bernafsuuuuuuuuuuuuuuu . . So tugas kita sebagai isteri,bagi yang terbaik untuk encik suami kita . Apa rahsia saya? . . Saya gunakan Hush Hush untuk ikat suami . . Mana taknya, bila Payudara makin ANJAL , MONTOK dan BULAT. Suami pun asik nak melekat dengan kita . . Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata . . BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI.. IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN . Klik wahtsapp link pada BIO . #lovepotionbreastcream #wonderbloomsoap #sabunpayudarapunggung #krimpayudarabesar #begsekolah #backtoschool #menaramaybank #pubg #ctdkjunior #paidreviewmalaysia #hushhushperak #publikamall #tesco #giantmall #bajusekolahanak #tudungsekolahputih #tempahanbajukahwin #minipelaminbudget #makanberadap #dripputih
minyak kelapa dara yg paling best! brand ni dipercayai oleh ramai customer taw! 0179829337 #bengkung #ctdk #lelong #bajumurah #ctdkjunior #fattzurafairytale #artismalaysia #vcocatalyst #vco #minyakkelapadara
dengan hanya bermodalkan rm15 jer boleh dapat rambut sihat, segar, dan syantik. ia tidak melekit dan tidak berminyak seperti minyak rambut yang lain. jangn percaya cuba dulu. wassup. je iolls. iolls sedia membantu ๐Ÿค— #faithfleurbyctmary #URNiceworld #teamCikWanie #Dropshipwanted #codparitbuntar #codjawi #nibongtebal #sgbakap #simpangampatpenang #taipingperak #rawatanrambutgugur #rawatanrambutbermasalah #rawatanrambutkusut #rawatanrambutkasar #rawatanrambutcabang #rawatankulitkepalagatalgatal #rawatankelemumur #motifviralmalaysia #erafm #meletop #ctdk #ctdkjunior #sitinordiana #wanyhasrita
Hi! โค๏ธ hehe, cute ... Concert Siti Nurhaliza and Friends 2016 โค๏ธ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #sitinurhalizaontour #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
#ThrowbackPicture โค๏ธ CTDK in Turkey ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท @ctdk โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Set makeup charms. #solekdanrawat . Memang terbaik disamping solek ia juga merawat muka. . Makeup hydrating essence - memberikan kelembapan pada kulit agar kulit sentiasa lembap dan sihat. Kaisya serum - menganjalkan kulit muka dan memberikan effect flowless pada muka. Wd foundation - menutup cela dan memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat. Ia juga melindungi muka dari sinaran uv. Lipmatte charms - lipmatte yang tidak melekit dan mengeringkan bibir. Merawat bibir dengan vitamin e agar bibir lembab dan munggir. . Terbaikkkk charms set solek dan rawat. #charmsdeliverykuantan #charmsraiseyourlife #charmshala #charmsstarglowlaserscrub #charmskosmetikhalal #charmslover #charmskuantan #charmscodkuantan #charmssolekdanrawat #charmshalalcosmeticskincare #agentcharmskuantan #charmsfoundationhalal #charmshalaljakim #codcharmskuantan #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #zulariffin #bazarpaknil #neelofa #teamkekla #teamdiamond
DETOX SEGALA MACAM MAKHLUK DALAM USUS KITA, YANG MENJADI PUNCA LEMAK TERKUMPUL . nak kurus macam mereka? cepatยฒ wassap 01137001233 #kurus #kuruscepat #kurussihat #tudung #tudungsarung #tudungruffle #ctdk #ctdkjunior #lofa #neelofa #mfmirafilzah #slim #bazar #bazarpaknil #gudangsepatu #ubat #ubatkurus #gemuk #gemukcantik #baju #bajumurah #bajukurung #malaysia #tehkurus #cabarankurus #minumkuruslah
Alhamdulillah TREAPLUS BUKAN SUPPLEMENT PERMAINAN bukan UBATAN..dan ianya adalah PEMAKANAN TAMBAHAN LENGKAP yg duji sah OLEH AHLI FARMASI BERTAULIAH. TIDAK SPRT MANA2 SUPPLEMENT DI DALAM FARMASI YG MEMILIKI HALAL JAKIM, TREAPLUS MEMILIKINYA.KINI, HALAL JAKIM MENGIKTIRAF Treaplus Adalah pemakanan tambahan yg mengikut SPESIFIKASI nutrition dan terhindar drpd kemudaratan dan terbaik utk kulit cerah dan pink. KENAPA UOLLSS WAJIB PILIH TREAPLUS??? TreaPlus produk Malaysia yg disokong formulanya sekumpulan penyelidik eropah SPECIAL for CHARMSIAN๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ TREAPLUS โœ”HALAL JAKIM โœ”SUPERHEALTH BRAND โœ”TOP BRAND AWARD โœ”PHARMACIST TESTED โœ”NUTRITION TESTED โœ”DNA GELATIN XX TESTED #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
#FANtastik โค๏ธ swipe ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
But first, let us take a selfie ๐Ÿคณโค๏ธ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ by @izaraaishahofficial #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Satu lagi feedback yang kami terima. Konsisten dengan Milkupcandy, setiap pagi dah bole buat stok susu! . Syukur! ๐Ÿ˜ . MilkUp Candy kini dengan: . โœ”Formula baharu. โœ”3 kali ganda lebih berkesan. โœ”Dan rasanya semestinya macam gula-gula strawberi. Kandungan 9 bahan terpilih, milkupcandy membantu tambah penghasilan susu serta bagus di amalkan ibu mengandung seawal 16 minggu. . Ada niat nak menyusukan anak setelah melahirkan? Nak kekalkan penyusuan hingga anak cukup umur dua tahun? . Berikhtiar la selagi boleh dengan milkupcandy. . . #milkupcandy #milkupcandyhq #produkpenyusuan #tateh #fabulousmom #ctdkjunior #likemilkmachine #supportbreastfeeding #makananpenggalaksusuibu #tambahsusu #tipskesehatan #milkupcandylovers #babyshop #makanansunnah #bazaarpaknil #bazaar #setberpantang #produkbaby #babyexpo #eczemababy #breastpump #mesrakulitsensitif #tipsbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan
Untuk anda yang sukakan gaya flowy dan senang bentuk sangat sesuai untuk dapatkan Camilla Instant. - Finishing material dan jahitan yang sangat teliti sangat diberikan perhatian untuk Camilla Instant. . 1pc Rm59 only โค๏ธ - โค๏ธ Jom whatsapp โค๏ธ 01127887519 . #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalcantik #kluang #nur2 #MiraFilzah #mirafilzahfans #ctdkjunior #tv3malaysia #tv3 #akasiatv3 #daitv3 #meloditv3 #munafik2 #fattzura #bahagiabukanbidaan #dramasangattv3 #dramasangat #kakidrama #lelakikirimantuhan #abpbh31 #mawarmurni #villaghazara #seriburindu #semusimrindu
Dear God Thank you For every โค #mandalatattoo #gaming #gaudi #familyphotography #fambruh_wassup ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ #ctdkjunior #mtvemabiggestfansbts #vlog #coolestbadboi #penandink #colours #tattoos #pretty #johnsons #imissyou #instagram #donaldtrump #supreme #lophophora #gannawalskalotusland #hackerman #lightroompresets #nicebooty #coolestbadboi @danish_zehen
Shake kena rompak ๐Ÿ˜… . Si kecik Rania ni memang pantang nampak mommy bawak shaker atau pegang botol F1. Terus minta shake pastu buat harta dia. Sebelum tu dah setel dia minum portion dia tau ๐Ÿ˜ . Shake ni sedap tau. Budak kecik tak pandai menipu ๐Ÿ˜ . Mommy bancuh flavor Cookies & Cream. Lagilah dia suka sebab ada cookies boleh gigit-gigit. Bukan kata budak, mak bapak pun suka ๐Ÿ˜†. Boleh makan cookies tapi low in calorie ๐Ÿ˜† . . #TeamSuriKurus #HerbalifeMom #SuriRumahHerbalife #SuriKurusOnlineCoaching
#NakCantikRawatMasalahKulitDulu TAK KENAL MAKA TAK CINTA... SEKALI KENAL TERUS JATUH CINTA... Jom cuba WHITE HORSE GLUTAใ€ŠNight Skincareใ€‹ ~ Belum cuba belum tau keberkesanannya... Berfungsi membantu mereka yang mempunyai masalah - masalah berikut ; ๐Ÿ‘‰ JERAGAT ๐Ÿ‘‰ JERAWAT ๐Ÿ‘‰ KULIT KUSAM,KERING & BERMINYAK ๐Ÿ‘‰ TONA KULIT TIDAK SEKATA ๐Ÿ‘‰ LIANG PORI TERBUKA ๐Ÿ‘‰ BINTIK HITAM & PARUT ๐Ÿ‘‰ KEDUTAN & GARIS - GARIS HALUS โ–ช3 item dalam 1 produk ๐Ÿฆ„ Milk Soap ๐Ÿฆ„ Milk Turmaric Cream ๐Ÿฆ„ Milk Seaweed Cream โ–ชHarga : RM30๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berminat dengan Night Skincare Viral harga mampu milik ni? ๐Ÿ“ฒhttp://Www.wasap.my/601111827679 #jeragathilang #jerawatbatu #penghilangjerawat #mentor #mentorship #yangterindah #rcw #ctdk #affsuzukicup2018 #viralvideos #virals #igers #putihabuabu #lawak #ctdkjunior #erafm #atok #tiktokmemes #tiktok
next page →