#cutisekolah

101,829 posts

Loading...
School holiday juz around the corner. Dont know where to go? Come & stay here at our place #pondokimpianresort #lorongbelia1 #kampunguluchemperoh #jandabaik #bentong #pahang Call my sister 019-2516777 #cutisekolah #cuticutimalaysia #schoolholiday #familyday #familyholiday #holiday #TripJomCutiCuti
School holiday juz around the corner. Dont know where to go? Come & stay here at our place #pondokimpianresort #lorongbelia1 #kampunguluchemperoh #jandabaik #bentong #pahang Call my sister 019-2516777 #cutisekolah #cuticutimalaysia #schoolholiday #familyday #familyholiday #holiday #TripJomCutiCuti
Layan dlu ๐ŸŽฅ ๐Ÿฟ๐ŸŽฌ... doh sain2 oyak lucu.. #cutisekolah #cuticutimalaysia #derak #programcutisekolah #enjoy
UST Azrien Borhan adalah Rakan sekelas semasa sekolah menengah dahulu, Kita adalah pendakwah bebas, beliau menulis buku "tembok yakjuj Dan makjuj Sudah roboh" Terima kasih kerana singgah makan walaupun saya tak Ada. #kawan #makansedap #kualaselangor #ijok #tanjungkarang #cutisekolah
A day in Genting Highlands #cutisekolah #sampaimatalebam
Haiku awak-awak semua yang suka pakai lipstick tuuuu.... Dah pernah cuba lipstick keluaran Nurraysa niโ“โ“โ“ Sebelum tidur sis ingat nak share pengalaman sis menggunakan lipstick ni๐Ÿ˜.. Bau lipstick ni wangiiiii sangat ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Bila pakai dekat bibir rasa dingin jer bibir โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ Pakai jer satu lapis, bibir dah merah nampak macam natural her ๐Ÿ˜ Sesuai sangat untuk pergi kelas dan make-up natural ๐Ÿ’„ . . Harga asal lipstick ni RM30, tapi kalau beli sekarang boleh beli dengan harga RM24 jer๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. . . Cepat-cepat hubungi sis sebelum promosi tamat โ‡๏ธ ๐Ÿฐ 011-10884825 (sis ayraa) ๐Ÿฐ 011-18884825 (sis ayraa) ๐Ÿฐ 011-10884825 (sis ayraa) . . Nak lagi cepat??? Tekan jer link dekat bio awaakk.. #ayraabeautyshopsales #ayraabeautyshop #lipstick #lipstickmurah #pearlmagiclipstick #pearlmagiclipsticknurraysa #bibirmerah #lipstickbibirsihat #nurraysalover #salesmalaysia #cantik #murah #uitm #ukm #usm #ums #utm #degree #student #cutisekolah #rayahaji #trending #syedsaddiq #malaysia #cikgu #makeupmalaysia
Layan buah hati... #Cutisekolah #Sekolahcuti
๐Ÿ‘‘Kurung Herda๐Ÿ‘‘ RM90 SM / RM95 SS . ๐Ÿ“ฃ-Saiz : S - 5XL RUJUK #nourrel_herda untuk carta ukuran dan pilihan warna menarik . Material: -Baju - Milando Silk -Kain - Pearl skin -Baju : Kurung Moden - Tiada pesak - Zip bf , 12inci - Tangan lepas -Kain : Getah sepenuhnya di keliling pinggang. - A cut - Ada zip dibahagian tepi kain . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601596089261 untuk oder. . #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungmodenmalaysia #fesyenmuslimah #ootdmalaysia #ootdmuslimah #majliskahwin #bajumuslimah #bajusedondon #bajupengapitpengantin #bajukerjamurah #cuticutimalaysia #cutisekolah #cikgu #cikgumalaysia #cikgucikgi #cikgusekolah #kenduri #kendurikawen #muamalaysia #malaysiaig #muatutorial #cumicumi #terlajaklaris #instafamous #malaysiaig #igersmalaysia
๐Ÿ‘‘Kurung Herda๐Ÿ‘‘ RM90 SM / RM95 SS . ๐Ÿ“ฃ-Saiz : S - 5XL. Carta ukuran setiap saiz seperti diatas. RUJUK #nourrel_herda untuk lagi pilihan warna menarik . Material: -Baju - Milando Silk -Kain - Pearl skin -Baju : Kurung Moden - Tiada pesak - Zip bf , 12inci - Tangan lepas -Kain : Getah sepenuhnya di keliling pinggang. - A cut - Ada zip dibahagian tepi kain . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601596089261 untuk oder. . #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungmodenmalaysia #fesyenmuslimah #ootdmalaysia #ootdmuslimah #majliskahwin #bajumuslimah #bajusedondon #bajupengapitpengantin #bajukerjamurah #cuticutimalaysia #cutisekolah #cikgu #cikgumalaysia #cikgucikgi #cikgusekolah #kenduri #kendurikawen #muamalaysia #malaysiaig #muatutorial #cumicumi #terlajaklaris #instafamous #malaysiaig #igersmalaysia
๐Ÿ‘‘Kurung Herda๐Ÿ‘‘ RM90 SM / RM95 SS . ๐Ÿ“ฃ-Saiz : S - 5XL RUJUK #nourrel_herda untuk carta ukuran dan pilihan warna menarik . Material: -Baju - Milando Silk -Kain - Pearl skin -Baju : Kurung Moden - Tiada pesak - Zip bf , 12inci - Tangan lepas -Kain : Getah sepenuhnya di keliling pinggang. - A cut - Ada zip dibahagian tepi kain . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601596089261 untuk oder. . #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungmodenmalaysia #fesyenmuslimah #ootdmalaysia #ootdmuslimah #majliskahwin #bajumuslimah #bajusedondon #bajupengapitpengantin #bajukerjamurah #cuticutimalaysia #cutisekolah #cikgu #cikgumalaysia #cikgucikgi #cikgusekolah #kenduri #kendurikawen #muamalaysia #malaysiaig #muatutorial #cumicumi #terlajaklaris #instafamous #malaysiaig #igersmalaysia
Abg long layan udang celup tepung #pantaipenarik #cutisekolah #rayahaji #onthewaytokb
Layan lagu abg ngah jap tepi pantai penarik #onthewaytokb #cutisekolah #rayahaji #2y9m
Countdown 5 days for School Holiday, Art Workshop with @the_drawing_coach Roszita. Open to 8-15y.o kids & teenagers. Friday, 24th August 2018. Time 9am-12pm. At studio @art.72sentral Tq to those who hv booked early with us. Slots are still available. WA 0196366167. #kotawarisan #kotaseriemas #enstek #warisanindah #warisansetia #warisanmulia #bbst #cutisekolah #cuticutimalaysia #art72sentral
TQ Moksu & co jamu kitorang nasi tomato hok sedak sngoti ๐Ÿ˜˜ Semoga doa & tahlil sampai kepada orang-orang yang telah pergi mendahului kita semua, amin ๐Ÿคฒ Kenyang sangat beberapa hari ni dan misi pun dah selesai. Jomlah balik Penang ๐Ÿ›ฃ #jamberapanaksampaini ๐Ÿ˜‚ - #majlistahlil #rumahmoksu #cutisekolah
Sapo suko...???๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . Antara Teh Madu Ais & Teh Hijau Madu Ais mana satu pilihan hati...โ˜บ๏ธ . Ibu suko hok hijau tu lebih sikit jah lagi...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . #minumsedap #tehmadu #tehhijaumadu #balikkampung #cutisekolah
CUTI SEKOLAH -------------------------- duduk kampung baikยฒ ye anakku sayang.. jangan nakal.. be good always.. dengar cakap atuk , wan & alang... main dalam rumah & eat well... jangan gaduh dengan kakak ok ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ windu ibu ni nanti.. ibu balik jadi bujang untuk 2 hari... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #cutisekolah #balikkampung #raya #aidiladha
Done for today๐Ÿ˜Š... As usual Daniel yang paling enjoy sekali๐Ÿ˜‚... The jovial person in the family... #dinosaurkingdom #cutisekolah #funandjoy #gamudagardens
Cuti sekolah telah bermula! Marilah serbu WRTS Ara Damansara beramai-ramai! . Sempena musim cuti sekolah ini, kami memperkenalkan - buat pertama kalinya - โ€˜Super Dealsโ€™. Anda berpeluang mendapat pas percuma berganda-ganda dengan pakej Baby Rock, Mama Rock, Papa Rock dan Rock n Roll baru ini! Mudah dan murah untuk bermain beramai-ramai atau berulang kali! . Tawaran tempoh masa terhad! Rebutlah peluang ini di WRTS Ara Damansara. . #cutisekolah #musimcutisekolah #ideacutisekolah #superdeal #promo #cutibersamakeluarga #indoorplayground #evolveconceptmall #aradamansara #wrtsaradamansara #wrtsmalaysia
Hai rakan MACC.fm, Sempena musim cuti sekolah dan sambutan Aidiladha ini nanti, sudah pasti ramai dikalangan kita yg akan mengambil kesempatan utk pulang ke kampung halaman atau pergi bercuti bersama keluarga.. Tentu shj pergerakkan kita akan menggunakan kenderaan di jalan-jalan dan lebuhraya.. Jom jika berkesempatan utk dgrkan esok, Isnin, jam 10 pagi... perkongsian dari Encik Fahmi dan Cik Yati, Pegawai Pehubungan Awam di Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia (JPJ) yg akan berkongsikan berkenaan : PANDU CERMAT, SAMPAI SELAMAT Dgrkan mereka secara langsung secara audio dan visual di www.macc.fm atau muat turun aplikasi MACC FM dari Play Store dan App Store secara percuma. @jpjmalaysia #jpj #macc #sprm #maccfm #cutisekolah #aidiladha
Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai ๐Ÿคช nak kan gambar cantik datang lah pulau ye๐Ÿ˜… .. ๐ŸDaytrip Kapas RM40->RM70 ๐ŸDaytrip Perhentian RM95 ๐ŸDaytrip Redang RM120 ๐Ÿ 2D1N & 3D2N -Resort//Room// Camping .. Whatsapp: 017-9036997 @ klik link pd bio ig @pakej.pulau2.terengganu .. Repost By @aazmeeriskndr : 14:10 Monsoon season dah nak dekat,baik korang book cepat2 @pakej.pulau2.terengganu ๐ŸŒŠ .. #ExploreTerengganu #GanuMeetUp #PulauKapas #Kapas #terengganu #redang #perhentian #pakejpulau #pakejbajet #pakejmurah #qtravelholiday #cutisekolah #igersganu #visitterengganu
Anakanda Azraa baru umur 8 tahun tapi pandai sapu sendiri Inai Kuku kat kuku dia. Inai Kuku memang dah siap berus. Sapu sapu aje dah siap! Mudahnyaaa pakai Inai Kuku ๐Ÿค— . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 017 785 6385 . #EnaiLeaf #EnaiLeafUluTiram #CodUluTiram #InaiCelup #InaiLukis #InaiKuku #InaiHalal #CutiSekolah #IbuDanAnak #PengantinBaru #Nikah #Tunang #SambutMenantu #RajaSehari #MalayWedding #UluTiram #TamanPuteriwangsa #Tebrau #EnaiLeafJohor #TikTokMalaysia #SekolahMenengah #BudakSekolah #KhaiBahar #RayaHajiSale #RayaHaji
Dinner time #cutisekolah #lovemyfamily ๐Ÿ’•
@fei.dan.ali Bercadang nak buat promo free ice cream sepanjang cuti sekolah ni? Uncle @fei.dan.ali kata kalau post ni dapat 222 Likes...beliau akan laksanakan promo tersebut.. Apalagi...JOM LIKE !! #food #foodie #foodhunting #cutisekolah #schoolholiday #foodporn #foodgalore #makan #sedap #murah #kenyang #foodpanda #foodgalore #FoodsburyMoment #jjcm #jjcmtv3 #dinner #lunch #shahalam #free #icecream
. "We live in a wonderful world that is full of beauty, charm, and adventure. Oneโ€™s destination is never a place, but a new way of seeing things.โ€ . Get the best experience! BORNEO ANT HOUSE YOUR MINI EDUCATIONAL THEME PARK . We offer you our beautiful Art, Culture & Nature , Adventure & Fun!! โœ”๏ธSculpture Ants โœ”๏ธReal ants in formicarium โœ”๏ธ100 year old swords โœ”๏ธLocal ethnic costumes . Thank you to all our beloved guests Its a Super amazing #WeekEnd guys!! ๐ŸœNew adventures ๐ŸœNew memories We hope to see you again โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #SchoolHoliday #sabahtourism #pelancongansabah #cuticutisabah #cuticutimalaysia #bestplace #amazingplace #onlyinsabah #discoversabah #discoverborneo #malaysia #sabah #tuaran #family #friends #thingstodo #cutisekolah #kitakitajugabaini #sabahan #bestever #discovering #exploretocreate #exploretheworld #antsculpture #thefirstinmalaysia #mbor #weekendvibes #weekendgetaway
. "We live in a wonderful world that is full of beauty, charm, and adventure. Oneโ€™s destination is never a place, but a new way of seeing things.โ€ . Get the best experience! BORNEO ANT HOUSE YOUR MINI EDUCATIONAL THEME PARK . We offer you our beautiful Art, Culture & Nature , Adventure & Fun!! โœ”๏ธSculpture Ants โœ”๏ธReal ants in formicarium โœ”๏ธ100 year old swords โœ”๏ธLocal ethnic costumes . Thank you to all our beloved guests Its a Super amazing #WeekEnd guys!! ๐ŸœNew adventures ๐ŸœNew memories We hope to see you again โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #SchoolHoliday #sabahtourism #pelancongansabah #cuticutisabah #cuticutimalaysia #bestplace #amazingplace #onlyinsabah #discoversabah #discoverborneo #malaysia #sabah #tuaran #family #friends #thingstodo #cutisekolah #kitakitajugabaini #sabahan #bestever #discovering #exploretocreate #exploretheworld #antsculpture #thefirstinmalaysia #mbor #weekendvibes #weekendgetaway
Bila dh bermulanya cuti๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšฆ #gengport #cutisekolah #rider #lastminute #bjj #dodoi #mentoi
ouchh! our 1st kastemer nyer testimoni.. hope for next deal.. insyallah.. #alhamdulillah #cutisekolah #mehkebandarsrisendayan #dtempat #xtremepark credit to @homestaybandarsrisendayan
Cuteness overload ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #fanpekka #cutisekolah
Malang tak berbau. Pagi tadi kejadian. Bengkak nampaknya. Macam mano ni, nak balik rayo nih. Lai salahah mindunillah hikasifah. #bengkaknih #cutisekolah #numfanaylatrading #unicrestdestudio
@ayraabeautyshop . Sales โ€ผ๏ธ Salesโ€ผ๏ธ Sales โ€ผ๏ธ Jom dapatkan 5 jenis skincare homemade dengan harga RM138 (tak termasuk pos). Beli Combo E dan dapat 2 free gift tau awaaakkk... . Combo E ๐Ÿ’ Masker Peloles ๐Ÿ’ Face Mist Vit C ๐Ÿ’ Magic Face Scrub ๐Ÿ’Sabun Madu Kelulut ๐Ÿ’ Dahlia Serum ๐Ÿฐ Lipbalm Madu ๐ŸฐChubby Jellytint . . Amalkan satu set ni dan dapatkan muka yang flawless ๐Ÿ™ˆ. Sem baru dah nak mula kan? Sempat ni beli dan jadi cantik sebelum masuk U. Yang penting, semua produk ni homemade dan tiada bahan berbahaya โ€ผ๏ธ. Jom jadi pengguna bijak dengan membeli pada harga yang lebih murahโ‡๏ธ. . . Psstttt... Bukan muka jer cantik, bibir pun cantik bila guna lipbalm dan jellytint maera secret โค๏ธ. . Nak hubungi sis? Tekan jer link dekat bio๐Ÿ™ˆ. Tak pun ws no ni๐Ÿ‘‡ ๐Ÿฐ 011-10884825 (sis ayraa) . . #promosi #murah #lipcare #combo #cantik #homemade #homemademalaysia #skincarehomemade #skincarehomemademalaysia #skincarehomemademurah #sales #skincaresalesmalaysia #trending #viral #matrikulasi #uitm #ukm #ums #degree #student #usm #cikgu #pelajar #harikemerdekaan #merdeka #cutisekolah #harirayaaidiladha #ayraabeautyshop #ayraabeautyshopsales #liptherapymurah #skincarehomemademurah
Dating sat ngan Danial.. #fanpekka #cutisekolah
Buku Robo Belajar tentang Manusia bukan hanya menyentuh pendidikan seksualiti semata-mata. Tetapi meliputi mengenali perasaan dan emosi manusia, mengenali apa itu ketagihan gajet dan kesannya, juga melihat perubahan manusia yang membesar dari bayi, menjadi kanak-kanak, remaja, dewasa dan seterusnya orang tua. . Setiap fasa kehidupan adalah tanggungjawab. Begitu juga solat. Perlu dibiasakan dari kecil. Dalam topik Qur'an Panduan, ada diterangkan mengenai kewajipan setiap muslim yang diterangkan secara santai. . Nak tahu 4 formula untuk bantu manusia jadi hebat dan mengurus emosi? . Ada jawapannya di dalam buku Robo โ˜บ๏ธ . Dapatkan buku berharga ini untuk anak anda . Hanya rm28 senaskhah . Klik link kami di bio . #AuladReadPlay #bermuladirumah #readaloud #robobelajartentangmanusia #bukuseksualiti #seksualitianakkecil #seksualitikanakkanak #pendidikanseks #PendidikanSeksualiti #pendidikankesihatan #sexualityeducation #sexeducation #sexualitybook #childrenbooks #islamicchildrenbooks #parenting #homeschooling #homeschoolingmom #homeschooler #pak21 #cutisekolah #eidadha #merdeka #merdeka2018 #merdeka โœŠ #sayangimalaysiaku #kitapunya #malaysiamembaca #bukukanakkanak
Excitednya sicantik manis niโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ BOOMMMMโ€ผ๏ธ๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . OPEN TONIGHT UPTOWN DANAU KOTA SETAPAK 9:00mlm till sold out . #tanjakcrew #uptowndanaukota #danaukotauptown #danaukota #nachoscheese #nachoscheesetarik #pastikantanjakcrewbarutarik #setapak #kl #schoolholiday #cutisekolah #holiday #vacay #malaysia #viral
Gelagat cuti sekolah di Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam. #ppas #selangor #cutiSekolah
It is our duty to build our generation. . The best way is to teach them by the Qur'an in interesting and fun ways. . Children love animals. Allah indeed mentioned some of the animals in the Qur'an . Get to know fun facts about animals in Ziyad & Tiger Adventures! . Your kids will love it definitely ๐Ÿ˜. This book comes with a big illustration and vibrant color. . Only rm18 Click link at our bio to purchase . . #AuladReadPlay #bukukanakkanak #bermuladirumah #bukucerita #bukuceritamurah #bukuceritakanakkanak #parenting #homeschooling #toddler #storybooks #islamicchildrenbooks #islamicbooks #islamicstorybook #natgeo #childrenbook #childrensgift #readaloud #bedtimestories #homeschoolingmom #homeschooler #cutisekolah #storybook #childrenstorybook #merdeka2018 #sayangimalaysiaku #merdeka โœŠ #kitapunya #rayahaji #eidadha #malaysiamembaca
Menunggu giliran #indoorclimbing #cutisekolah
Mcm2 keletah icha skrg bila selfie....aduh ank2....suka la tu ayh bawak jalan2 gn pokcu n cik fara #cutisekolah #negeri9 #sygsihitammanis
Jom ke sini dulu kita sebelum balik kampung๐Ÿ˜Š... #cutisekolah #dinosaurkingdom #gamudagardens
Nampaknya ibu berjaya meninggalkan atlet kg pulai sebatang petang nih๐Ÿ˜‰ #riadah #cutisekolah #resellerbantalhotelDAG #resellerbantalhotelDAGJB
Keluarga kecilku๐Ÿ˜...mood holiday๐Ÿ˜„ #cutisekolah # #day1 #
.Bestnya kat Bandung ni jangan korang tak tahu bukan setakat shopping jer ada pemandangan yang cantik. Korang pasti tertawan hati dan jatuh hati acah-acah for in love gitu๐Ÿ˜˜. Akak x nak story banyak kat uolls apa kata joint ground pakej akak. Akak nak share gambar bombastik sangat dan terbaik fresh dari ladang. . . . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #teambahteraholidays #bahteraholidays #travelagentmalaysia #agentpelancongan #travelagentmurah #travelagent #pakejpelancongan #travelpakage #travelpakagemurah #pakejpelanconganmurah #jomtravel #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #tripmalaysia #tripmalaysiamurah #malaysia #dailytrip #cutisekolah #tripcutisekolah #daytripcutisekolah #officetrip #familytripagent #holidaytrip #holidaytripmurah #schooltrip
.Bestnya kat Bandung ni jangan korang tak tahu bukan setakat shopping jer ada pemandangan yang cantik. Korang pasti tertawan hati dan jatuh hati acah-acah for in love gitu๐Ÿ˜˜. Akak x nak story banyak kat uolls apa kata joint ground pakej akak. Akak nak share gambar bombastik sangat dan terbaik fresh dari ladang. . . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #teambahteraholidays #bahteraholidays #travelagentmalaysia #agentpelancongan #travelagentmurah #travelagent #pakejpelancongan #travelpakage #travelpakagemurah #pakejpelanconganmurah #jomtravel #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #tripmalaysia #tripmalaysiamurah #malaysia #dailytrip #cutisekolah #tripcutisekolah #daytripcutisekolah #officetrip #familytripagent #holidaytrip #holidaytripmurah #schooltrip
.Bestnya kat Bandung ni jangan korang tak tahu bukan setakat shopping jer ada pemandangan yang cantik. Korang pasti tertawan hati dan jatuh hati acah-acah for in love gitu๐Ÿ˜˜. Akak x nak story banyak kat uolls apa kata joint ground pakej akak. Akak nak share gambar bombastik sangat dan terbaik fresh dari ladang. . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #teambahteraholidays #bahteraholidays #travelagentmalaysia #agentpelancongan #travelagentmurah #travelagent #pakejpelancongan #travelpakage #travelpakagemurah #pakejpelanconganmurah #jomtravel #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #tripmalaysia #tripmalaysiamurah #malaysia #dailytrip #cutisekolah #tripcutisekolah #daytripcutisekolah #officetrip #familytripagent #holidaytrip #holidaytripmurah #schooltrip
*6 TEMPAT MENARIK DENGAN BAJET RENDAH* Kakak2 dan abang2 di luar sana ingin melancong ? โœˆ Tetapi inginkan bajet yang rendah ? Di Bahtera Kembara Holidays, kami menawarkan pakej bajet terbaik yang dijamin mampu memuaskan hati anda semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom ke Cameron Highland Daytrip๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ โ—† ๐Ÿ“Strawberry Farm โ—† ๐Ÿ‘›Key Farm Market โ—† ๐ŸŒตCactus Valley โ—† ๐ŸŒพMardi (Adult RM5 | Child RM3) โ—† ๐ŸƒTea Boh (Adult RM5 | Child RM3) โ—† ๐Ÿ’Lavender Garden (Adult RM10 | Child RM7) Pakej termasuk : โœ… Pengangkutan bas pergi dan balik dari KL Sentral โœ… Percuma Sarapan pagi โœ… Tour Guide (Leader) Berminat dgn trip kami ke cameron ?? Komen NAK !!! . . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #teambahteraholidays #bahteraholidays #travelagentmalaysia #agentpelancongan #travelagentmurah #travelagent #pakejpelancongan #travelpakage #travelpakagemurah #pakejpelanconganmurah #jomtravel #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #tripmalaysia #tripmalaysiamurah #malaysia #dailytrip #cutisekolah #tripcutisekolah #daytripcutisekolah #officetrip #familytripagent #holidaytrip #holidaytripmurah #schooltrip
Hai uolls ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Dah siap2 nak balik kerja ke tuuu ? Haaa sebelum balik kerja tu iolls nak share dengan uolls pasal trip Singapore Daytrip ni ๐Ÿค— Uolls tahu tak dengan RM135 tu uolls akan dapat pergi 8 tempat menarik tauuuu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Rugi kalau uolls tak join ๐Ÿ˜‹ Hehe Jom lock seat sekarang sebelum full sebab seat dah tak banyak ni tau ๐Ÿ˜… Nanti jangan pulak ada yang duk nangis kat bucu katil sebab tak sempat nak join trip kita ke Singapore ni pulak hehe ๐Ÿ˜˜ . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #teambahteraholidays #bahteraholidays #travelagentmalaysia #agentpelancongan #travelagentmurah #travelagent #pakejpelancongan #travelpakage #travelpakagemurah #pakejpelanconganmurah #jomtravel #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #tripmalaysia #tripmalaysiamurah #malaysia #dailytrip #cutisekolah #tripcutisekolah #daytripcutisekolah #officetrip #GOPUTM #GOPUITM #GOPUKM #schooltrip
next page →