#dafbama2018

550,741 posts

Loading...
😘🥰💙💙💙💙💙  @kanginnim #kangin #강인 #kanginnim  #wewantkangin #wewantkanginback  #wewantkanginandsungminback  #wewantkanginwithsj   #superjunior #슈퍼주니어  #leeteuk #heechul #hangeng #yesung  #kangin  #shindong #sungmin #eunhyuk  #donghae #siwon #ryeowook #kibum #kyuhyun #zhoumi #henry   #dafbama2018 #dafBAMA2018SuperJunior  ‎#ReturnofKanginandSungmin  #StayKanginAndSungmin 
محبوب العرب يعقوب شاهين قبل أكم سنة يغني ترتيلة ليلة الميلاد مع فرقة الرعاة للترانيم الله يسعدك محبوبنا وكل عام وأنتم بألف خير عيد ميلاد مجيد #محبوب_العرب #يعقوب_شاهين #احد_مبارك #شو_الفكرة #الرقم_الثاني #اللي_نساك #معك_وسندك_لاخر_نفس #dafbama2018 #dafbama2018yacoub @yacoubshaheenofficial @dafbamaawards @platinumrecordsmusic
Beauty in balck . . ❇ #aizakhan ❇ ❇ #taimoor ❇ ❇ #aizataimoor ❇ ❇ #dafbama2018 ❇ ❇ @ayezakhan.ak ❇ ❇ @danishtaimoor16 ❇ 🎇ayezaxalkaram🎇
Aafiyah: Oh, my god mummy! How many fans do you have? 😍 Sitizoners: MAAANY!! 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 / 📹 by Siti Official Video #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
بوونجوووغ🙌❤ . #بغيت_نطير_ياما Bghit ntir yama🕊🔝🔥 @ihabamirofficiell 👉❤ 🎧 Link in the bio 👆 الرابط في البايو 👆 ️ . . . Follow the accounts👇 📸Instagram: @ihabamirofficiell /👻snapchat: y.ihabamir 🐥twitter: ihab_amir 🔹️Facebook: ihabamir11 -----------------------------🏆 @dafbamaawards #dafbama2018_ihabamir #dafbama2018 #dafBAMA2018Ihab #goldenpantherawards2019_ihabamir #GPA2019 #GPA2019_ihabamir ------------------------------- -----------------------------🏆------------ * * * #tropmimi #ihabamir #fansihabamir #rachidallali #hananeelkhader #saadlamjarred #adventure #goodmorning #dubai #دبي #путешествие #outdoor #salmarachid #pressfor5000fan #duniabatma #binatna #بيناتنا #kenzamorsli
Ala2 paparazzi😍Votes @raisa6690 sebagai wakil indonesia di @dafbamaawards jerman 2018 klik link di ig dafbama & post foto/video yaya pakai #DafBama2018 #DafBama2018RAISA 😍👸🏻💕✨ . Pakai juga hastag #100MostBeautifulFaces2018 #Tccandler #independentcriticslist votes yaya seleb tercantik 2018 versi @tccandler . Votes juga di @anugerahplanet via link di ig apm dan post hastag #APM2018 #APM2018_Raisa sebanyak-banyaknya tiap hari . #Eurovision #EurovisionAsia #Eurovision2018 #EurovisionRAISA #100MostHandsomeFaces2018 #Raisa #Raisa6690 #RaisaAndriana #Yourraisa #Singer #MusicProducer #MusicDirector #musicstudio #Korea #japan #malaysia #singapore #thailand #philippines #vietnam #china #india #seoul
Wearing @alkaramstudio . . ❇ #aizakhan ❇ ❇ #taimoor ❇ ❇ #aizataimoor ❇ ❇ #dafbama2018 ❇ ❇ @ayezakhan.ak ❇ ❇ @danishtaimoor16 ❇ 🎇ayezaxalkaram🎇
😍😍 . . ❇ #aizakhan ❇ ❇ #taimoor ❇ ❇ #aizataimoor ❇ ❇ #dafbama2018 ❇ ❇ @ayezakhan.ak ❇ ❇ @danishtaimoor16 ❇ 🎇ayezaxalkaram🎇
👑@gmkeji.oma2018 👑 @aryanasayeedofficial will perform LIVE at daf BAMA MUSIC AWARDS 2018 ! Get your ticket now: dubai.platinumlist.net/event-tickets/73058/bama-music-awards-2018 #dafBAMA2018 #MyDubai #BAMADubai A glimpse of our ever enchanting @dubaimiraclegarden which closes for the season on 30th April 2018 🌺💐🌼🇦🇪😍💫 . . . . . @DubaiMiracleGarden is the world's largest floral installation structure with 5 million stems of flowers and weighs over 100 tonnes 🌸🌼🌺🌻💐🌹 . . . . . 📽: @bachir_photo_phactory . . . . .
👑@gmkeji.oma2018 👑 @aryanasayeedofficial will perform LIVE at daf BAMA MUSIC AWARDS 2018 ! Get your ticket now: dubai.platinumlist.net/event-tickets/73058/bama-music-awards-2018 #dafBAMA2018 #MyDubai #BAMADubai
181216 D&E airport 😍😍 Makasih sayang udh ke Indonesia, plis jangan kapok buat ke Indonesia, jangan ada kesan buruk sama org Indonesia gara" kejadian semalem 🙏🙏 pokonya makasih banget udah mau diundang ke Indonesia lagi 😍💕💕 . #SMstan #SMtown #SMent #superjunior #Kpop #kpopdancecover #kpopers #dafbama2018 #dafbamasuperjunior2018 #dancecover #dance #elfindonesia #elfsuju #lfl #fff #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits
Beautiful he's voice is magic ma sha Allah ma sha Allah ❣❣❣ . . ❇ #aizakhan ❇ ❇ #taimoor ❇ ❇ #aizataimoor ❇ ❇ #dafbama2018 ❇ ❇ @ayezakhan.ak ❇ ❇ @danishtaimoor16 ❇ 🎇ayezaxalkaram🎇
@ctdk DON’T PUT MY HEART ON HOLD Composer & Lyric : Aubrey Suwito Kali ini beralih ke lagu Inggeris iaitu lagu ini yang diterbitkan dan dirakam pada tahun 2001. Lagu Inggeris ini dicipta khas oleh Aubrey untuk Siti Nurhaliza yang pertama kalinya dan dimuatkan di dalam album edisi istimewa iaitu The Malaysia Book Of Records - Penerima Anugerah Terbanyak (Most Awards Won Artiste). Pada tahun 2001, di Konsert Mega Bukit Jalil, inilah satu-satunya persembahan Siti Nurhaliza yang menyanyikan lagu ini secara langsung. Sebenarnya ada banyak lagu Inggeris tetapi kurang mendapat perhatian. Kali ini cuba untuk mempertengahkan lagu Inggeris beliau kerana beliau tercalon dalam @dafbamaawards . Ok selain itu, lagu ini juga terdapat dalam versi Bahasa Melayu iaitu Beradu Di Khayalan yang terdapat dalam album Safa. Antara lirik lagu ini : Now you can refuse to answer all my calls And you can pretend to know nothing at all Maybe you'll smile and say you'll take the chance To see me now and then Whatever you do Please don't put my heart on hold again Video : Konsert Mega Bukit Jalil #DontPutMyHeartOnHold #trivia #tribute #throwback #lagu #SitiNurhaliza @ctdk @suriarecords #VoiceOfAsia #Malaysia #artiste #idol #icon #idola #artis #viral #meletop #singer #penyanyino1malaysia #like4like #follow4follow #love #suriarecords #sitizoners #dafbamamusicawards #dafBAMA2018 #dafBAMA2018Siti #music @aubrey_suwito #tauladan #english #song
@ctdk TIGA MALAM (bersama Kumpulan 2 By 2) . Lagu evergreen ini dirakam semula dengan nafas baru dan diterbitkan pada tahun 1997 di dalam album 2 By 2 iaitu album Pak Pung Pak Mustafe. Tahun 1997 merupakan tahun kedua gandingan Siti Nurhaliza bersama 2 By 2 setelah kejayaan album pertama 2 By 2 pada tahun 1996. Lagu ini juga ada dirakam versi solo oleh Siti Nurhaliza. Ok, kita tumpu pada lagu duet ini dulu. Lagu ini antara lagu Single di dalam album tersebut dan pernah dibawa secara langsung oleh Siti Nurhaliza dan 2 By 2 di acara-acara majlis anugerah dan persembahan di televisyen. Malah waktu ini menjadi ‘kegilaan’ orang ramai terutama golongan muda terhadap Siti Nurhaliza dan 2 By 2 sendiri, sewaktu kedua-duanya baru setahun lebih menjadi artis rakaman. Video : Hiburan Minggu Ini Bersama 2 By 2 #TigaMalam #trivia #tribute #throwback #lagu #SitiNurhaliza @ctdk #VoiceOfAsia #Malaysia #artist #idol #icon #idola #diva #like4like #follow4follow #love #video #2by2 #pakpungpakmustape @suriarecords @zul2by2 #meletop #viral #suriarecords #dafbamamusicawards #dafbama2018siti #dafBAMA2018 @dafbamaawards #Sitizoners
@ctdk SRI MERSING . Lagu melayu klasik lama ini dirakam semula oleh Siti Nurhaliza dan diterbitkan pada tahun 1997 di dalam album kedua beliau iaitu album Siti Nurhaliza II. Lagu ini merupakan lagu pertama yang dirakam dengan irama malaysia dan dari sinilah bermulanya Siti Nurhaliza terus-terus mempertengahkan lagu-lagu Irama Malaysia yang lain. Malah, komposer Pak Ngah Suhaimi melihat keistimewaan apabila beliau menyampai lagu ini dengan baik, lenggok dan vokal yang merdu. Ketika lagu ini dirakam, beliau baru sahaja setahun lebih menjadi artis rakaman, namun pembawaankan lagu ini sungguh merdu yang diwarisi daripada ibu beliau sendiri. Ini adalah persembahan yang beliau sampaikan secara langsung. #SriMersing #trivia #tribute #throwback #lagu #SitiNurhaliza @ctdk #VoiceOfAsia #Malaysia #artiste #idola #icon #diva #idol #artis #meletop #viral #like4like #follow4follow #penyanyino1malaysia #ctdk #dsct @suriarecords #saveiramamalaysia #iramamalaysia #klasik @dafbamaawards #dafbamamusicawards #DafBAMA2018 #dafbama2018siti
ربي ما يحرمني من وجودك فحياتي تنموت عليك بزاف بزاف غنتوحشتك بزاف. 😥😥😥😥😥😥😭😭😭😭😢😢😢😘😘😘😘😘❤❤❤#gpa2019_ibtissamtiskat @ibtissamtiskatofficial @goldenpantherawards_official #gpa2019 ‏‎‎‎#gpa2019_ibtissamtiskat#عاشر_جرح@ibtissamtiskatofficial 🌼🌼🌼🌼🌼🌼😘 ‏@ibtissamtiskatofficial 😍😍😍💖💖💖💖💖💖 Please follow this amazing singer 👇👇💖💖 @ibtissamtiskatofficial @ibtissamtiskatofficial #ibtissamtiskat @dafbamaawards @kora_awards @goldenpantherawards_official #madrid #model #starwars #kuwait #celebrity #arab #espagne @lebanonidol #makeup #onedirection #dafbama2018 #queen #makeuptutorial @mtvema #mtvema #shakira #newsong #music #zaynmalik #beautiful #saudiarabia #beauty #selenagomez #modeling #hairstyle #style #fashion #shootingstar
Ada sedikit cerita nih:v jadi waktu eunhae belom perfom gua paling belakang banget;v tapi untung badan gie kecil jadi nyelip:v ada org baik banget:v gue di gendeng ke area ELF 😂 pokonya dstu ELF sama fans nya slank ribut mulu 😏 sampe waktu D&E nyanyi bout you kalo gasalah, nah ada yg lempar hae pake botol ijo sumpah gue marah" dstu gak terima kalo sampe hae knpa" dstu! Gue ngadu ke pa polisi akhirnya mereka anak" slank dsruh keluar 😂 . Itu singkat nya doang si:v belom yg lain" nya . #SMstan #SMtown #SMent #superjunior #Kpop #kpopdancecover #kpopers #dafbama2018 #dafbamasuperjunior2018 #elfindonesia #elfsuju #lfl #fff #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits
next page →