#datositinurhaliza

27,888 posts

Loading...
Yg blm tahu, SimplySiti Sale 12.12 dilanjutkan sehingga 16/12/2018.. detail barangan boleh rujuk @officialsimplysiti_elit ... jgn lpskan peluang OK.. 💃💃💃 • • 🌹Mari teruskan membeli, menderma & masuk peraduan.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
❤️ CTDK in Turkey 🇹🇷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
NOW AVAILABLE! SIMPLYSITI MY EDP • Jom nikmati dengan harga RM45.90 setiap satu dan RM120 utk 1 set (3 botol My Eau De Parfum). . Tunggu apa lagi? Dapatkan SIMPLYSITI MY EDP dengan mana mana Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu sekarang! • Dptkan dgn Aini Simplysiti Elit (SSE00095) www.wasap.my/60196112643 #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #dreambelieffaith #simplysitidihati2018 #newproduct #fragrance #perfume #posseluruhmalaysia #semenanjungmalaysia #sabahsarawak #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #datositinurhaliza #penyanyino1malaysia #penyanyitersohor #businesswomen
Hi! ❤️ hehe, cute ... Concert Siti Nurhaliza and Friends 2016 ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sitinurhalizaontour #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
#ThrowbackPicture ❤️ CTDK in Turkey 🇹🇷 @ctdk ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
#FANtastik ❤️ swipe 👈🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Teringat Meet & Greet SimplySiti Dihati 2018 di SACC Mall baru2 ni, @ctdk kata "Kak Aini kena pakai lipstick merah macam lipstick yg Ct pakai".. hehe sabo je laa.. ❤❤❤ ... 📸 @najeebazami • • • 🌹Sale SimplySiti 12.12 dilanjutkan sehingga 16/12/2018.. jgn lpskan peluang OK.. 💃💃💃 • • 🌹Mari teruskan membeli, menderma & masuk peraduan.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
But first, let us take a selfie 🤳❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @izaraaishahofficial #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
SimplySiti Sale 12.12 dilanjutkan sehingga 16/12/2018.. jgn lpskan peluang OK.. 💃💃💃 • • 🌹Mari teruskan membeli, menderma & masuk peraduan.. • 🌹Jom order SALE 12.12.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
Bibir Cantik dengan Dollanis Lipsmatte The Nude Collection . 💥 Best ! Wangi Bau ala2 orange 💥 Tak melekit dan Tak keringkan Bibir 💥 Tak tinggalkan kesan di ☕🍴🍹 💥 Kandungan bee wax, Vitamin E & fruity oil . 1 set dapat 3 Nude Collection ( free gift mask) . Rm 50 sm + Pos rm 8 : RM 58 SM Rm 50 ss + Pos rm 10 : RM 60 SS . #dollanis #dollanislipmatte #founderkedah #agentkedah #agentdollanis #codsungaipetani #codkedah #naykedah #nayicecreamliptint #nayicecreamtint #naycodsp #naymalaysia #ruffedge #ruffedge2018 #viralmalaysia #virallipmatte #motifviral #datositinurhaliza
❤❤❤ 📸 @najeebazami @ctdk • • • 🌹Sale SimplySiti 12.12 dilanjutkan sehingga 16/12/2018.. jgn lpskan peluang OK.. 💃💃💃 • • 🌹Mari teruskan membeli, menderma & masuk peraduan.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
Alhamdulillah, sale 12.12 dilanjutkan sehingga 16/12/2018.. jgn lpskan peluang OK.. 💃💃💃 • • 🌹Mari teruskan membeli, menderma & masuk peraduan.. • 🌹Jom order SALE 12.12.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
Anta Permana cover by Me haha ketaq oi #malaysiacover #malaysiasong #antapermana #datositinurhaliza
🌸🌸SYAMPOO KUTU🌸🌸 INGINKAN PRODUK JENAMA SENDIRI? . APA TUNGGU LAGI . Jom grab harga terkini. Jangan terlepas. . ✅ Boleh request bahan ✅ Pelbagai jenis bau ✅MOQ yang rendah ✅ Modal yang rendah ✅ Dijamin memuaskan hati anda . Jom!!! Apa tunggu lagi wasap RabiAtul untuk dapatkan harga dan buat produk jenama anda sendiri. . **Sebarang pertanyaan mengenai Produk Oem, hubungi : RabiAtul 0172289743 Kat sini barang padu sahaja. Rupanya tak susah nak jadi jutawan produk jenama sendiri. Tag kawan korang yang minat berniaga #perfume #perfumekereta #perfumebottle #gv #zamani #alifsyukri #datositinurhaliza #yuna #serumrambutmurah #jenamasendiri #kilangprodukjenamasendiri #jutawanproduk #syimabeauty #safieillias #nursajat #jenamakosmetik #serumjenamasendiri #kilangsupliment #kilangproduk
. dah rupe poket doraemon dah pouch bag dianz ni , boleh sumbat memacam dalam tu cuma beza tang bling bling tu yang nampak menarik , tertarik kau memang da bomb KALAU NAK MACAM MANA ? beli sekotak dianz mask and moist yes sekotak sahaja dan boleh dapat pouch bag ni secara percuma siap boleh pilih warna lagi uolls BEST KAN ? 😊 . . 💰 RM59 sahaja 📮 cod / pos sama harga 📱 WA - 0194291988 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #bangsafinal #maharajalawakmega2018
. kalau nak cabut whitehead sesorang pun tak syok jugak kan ? apa kata ajak bae korang barulah baeganda-ganda keseronokan haha 😝 . . 💰 RM59 sahaja 📮 cod / pos sama harga 🎁 free gift - pouch bag meletopz 📱 WA - 0194291988 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #bae #maharajalawakmega2018
. rugi nau nau siapa yang belum cuba dianz mask and moist ni nak tahu sebab kenapa ? sebab korang bukan setakat dapat mask je kitorang siap pakejkan sekali moisturizer hokey baru la segar muka korang lepas cabut whitehead tu ! 😎 . . 💰 RM59 sahaja 📮 cod / pos sama harga 🎁 free gift - pouch bag meletopz 📱 WA - 0194291988 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #selamanyaharimaumalaya 🐯 #maharajalawakmega2018
. [KENAPA TEDI AGENT FYDA PILIH DIANZ? APE YANG BESTNYA?] . . 1. sebab dapat leader yang best , ajar dari zero to hero 2. sebab rewards yang berlambak-lambak #golddigger 3. sebab ilmu yang terlampau banyak and mostly free je 4. sebab produk dah lama dekat pasaran dan stabil , ramai yg dah kenal 5. pernah cuba jual produk lain tapi tak sampai sebulan dh give up . so sampai skrg fokus dgn dianz and dah 2 tahun bersama 💜😍 . . . bukak IG HQ Dianz terkojut tengok gambar sendiri hahaha 😂 ok seriously memang best best tu bukan best biashe-biashe best yang luar biashe ilmu bagi , bahan semua bagi eh dapat rewards lagi ajeee gila korang tak suka kan ? sebabkan hal-hal yang di atas tu dan hasilnya 2 tahun masih bersama DIANZ Ummi sendiri pun tazangka lama jugak boleh bertahan hihi 😝 doakan next year Ummi naik stokis dan seterusnya senior stokis Insyaallah , slowly but surely 💜 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #maharajalawakmega2018
Happy Birthday @sitinorsaidatarudin ❤️ May Allah bless you. ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Wahhhh syantikkknyeee😍 color yang soft , design yang lawa, kalau awak awak semue pakai lagi larr letopsss ann😌 . . 🔥ARIANI CHARMING ILAINA🔥 . . Copy original with premium quality🎉 . 💎 Shawl 💎 Farah satin 💎With diamond RM70📣 . FREE POSTAGE📣 . . WHATSAPP 01126800136 SEKARANG!! . . #shawl #tudungarianimurah #tudungmurah #tudungvietnam #muslimahfashion #telekungskvietnam #telekungmurah #igersindonesia #igermalaysia #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #giftreviewmalaysia #datositinurhaliza #klcc #klcctower #jakel
Family ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Creación Fashion Show and Grand opening ❤️ swipe 👈🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Happy belated Birthday @haelhusaini ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
. - lelaki & wanita 16 tahun ke atas - sesuai untuk ibu mengandung & menyusu - memulihkan masalah utama kulit - mencerah & melembabkan kulit - 5x lebih cepat penyerapan - berperisa berry (masam-masam manis) - baik untuk kuku, rambut & tumit kaki - 30 biji / sebulan - lulus KKM di bawah akta Farmasi : MAL16095012NC . . 💰 RM50 / 30 biji 📮 rm7 sem , rm11 ss 🎁 2 free gifts 📱 WA - 0194291988 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #harimaumalaya #maharajalawakmega2018
🌸🌸 JAMU KETAT, PADAT,SENDAT 🌸🌸 . Promosi JAMU secara besar besar. Jom grab harga promosi. Jangan terlepas. . ✅ Boleh request bahan ✅ Pelbagai jenis bau ✅MOQ yang rendah ✅ Modal yang rendah ✅ Dijamin memuaskan hati anda . Jom!!! Apa tunggu lagi wasap RabiAtul untuk dapatkan harga dan buat produk jenama anda sendiri. . **Sebarang pertanyaan mengenai Produk Oem, hubungi : RabiAtul 0172289743 Kat sini barang padu sahaja. Rupanya tak susah nak jadi jutawan produk jenama sendiri. Tag kawan korang yang minat berniaga #perfume #perfumekereta #perfumebottle #gv #zamani #alifsyukri #datositinurhaliza #yuna #serumrambutmurah #jenamasendiri #kilangprodukjenamasendiri #jutawanproduk #syimabeauty #safieillias #nursajat #jenamakosmetik #serumjenamasendiri #kilangsupliment #kilangproduk
Tak sengaja ketemu drama ini di salah satu channel tv local. Love the drama, love all cast, beautifull storyline.. . Slide 2 salah satu cuplikan yang sangat menyayat hati, remuk rasanya hati ini 😭.. . Slide 3 cuplikan saat yang paling mengharu biru, menyentuh dan membahagiakan 👏.. . Slide 4 amazing soundtrack ever.. ❤️❤️❤️❤️😍😍😍 masuk playlist favorite ku lah.. . #movie #drama #malaysiatrending #malaysia #genre #truelove #friendship #caring #loving #family #adamdanhawa #aaronaziz #nadiyanisaa #elfaezaulhaq #dazrinkamarudin #muarahati #datositinurhaliza #hafiz
Suara dah ok.. fokus on soul and 'sedapkan lagu' je..just 2 sen from me.. . #Repost @fatinhusna_95 • • • • • Lagu dato @ctdk smua susah2 tp smua sdp2 😍maaf rosakkan lgu 🙏 #kesilapankukeegoanmu #lafazkalimahcintamu ❤️#coversong #datositinurhaliza #karaoke #malaysiagottalent
@Repost from @officialsimplysiti - Yay! SALE 12.12 datang lagi & korang better be ready sebab harga untuk sale kali ni memang UNBELIEVABLE! • Rangkaian SIMPLYSITI yang mana yang paling korang teringin nak grab? • Ekslusif hanya dgn contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. • #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou • 🌹Jom order SALE 12.12.. whatsapp 0192195015 utk order! Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 #simplysitisupersale #sale1212 #sayajual #sayajualsimplysiti
Anta Permana . . #datositinurhaliza#Favretiss .... . . Yooo
*PROMO PECAH OTAK YANG TAK MASUK AKAL* SEMPENA BFDAY FOUNDER QM.... PROMO PECAH OTAK BERDERAI YANG TAK PERNAH BERLAKU SEKARANG SUDAH MENJADI REALITI!!! *SATU HARI SAHAJA 19 DIS 2018* *BELI 3 BOTOL SPRAY* ANDA LAYAK DAPAT FREE BUKAN 1 BUKAN 2 *TAPI* 3 *BELI 3 DAPAT 6 BOTOL* HUNTUNG RM120 Oiiiii... JANGAN LEPASKAN PELUANG Y BELUM PERNAH N BELUM TENTU AKAN TERJADI LAGI. JOM DAPATKAN SEKARANG❗❗ Drop no fon anda. Sy akn Bantu #sprayresdung #spray1001penawar #sprayqm #serapatmanja #acheykintangkintung #abambocik #fadbocey #zulariffin #aydajebat #datositinurhaliza #dayanaroza #izzueislam #shahrulridzwan #shuibsepahtu ##sitinordiana #syamtilla #ajakshiro #jepsepahtu
SEMPERNA BIRTHDAY FOUNDER QUEEN OF MUTIARA PROMO YG HANYA 1 TAHUN SEKALI SAHAJA😱😱😱 DAN PROMO 1 HARI JE😱😱😱 BELI 2 BOTOL SERAPAT KORANG DAPAT FREE 2 BOTOL SERUM WEIII😱😱 CIK SOMI TAK PANDANG LAIN DAH... ASET BAWAH KETAT🤭🤭 MUKA CANTIK AWEK MUDA PACKAGE LAGI SIAPA TAK GRAB PROMO NIE MMG RUGI GILER...JGN MENANGIS TEPI BUCU YER🤭🤭 CEPAT TINGGALKAN NBR PHONE #abambocik #syamtilla #fadbocey #datositinurhaliza #haelhusaini #sitinordiana #zamanislam #amysearch #kupukupu #aydajebat #wanyhasrita #dayanaroza #izzueislam #acheykintangkintung #ajakshiro #jepsepahtu #shuibsepahtu #zulariffin #shahrulridzwan #azwankombos #
#ThrowbackPicture ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
DATO SRI SITI NURHALIZA TARUDIN - ANTA PERMANA .COVER by SOUTULFAIZIN . . #soutulfaizin #antapermana #datositinurhaliza #cover #malaysia #negaraku
. sekmung sekmung tanak cuba dianz mask and moist ke ? 😁 satu harga tapi dapat 3 item ✔ ️dianz mask ✔️ dianz moist ✔️ pouch bag lawaa merelip dan yang paling best tiada caj tambahan untuk postage ( semenanjung ) giloo tak best uiii . . 💰 RM59 sahaja 📮 cod / pos sama harga 🎁 free gift - pouch bag meletopz 📱 WA - 0194291988 #leaderteamfydarych #trustedseller #codPENANG_IPOH #ipoh #kualakangsar #penang #freecod #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianz #dianznanolightenercream #dianzvitamilk #dianzperfume #hisaphisapteruscantik #produkviral #bazaarpaknil #bayanlepas #bayanbaru #ipohmali #ipohrockcity #readystock #freegift #tedijunior #dropshipwanted #agentwanted #promo #tips #datositinurhaliza #sekmung #maharajalawakmega2018
🌹Dapatkan produk SIMPLYSITI dari kami Ahli Elit yg sah .. ingat ye.. #SIMPLYSITIDIHATI2018 sehingga 31/12/2018 shj tau! cc @ctdk @officialsimplysiti_elit @officialsimplysiti ✨✨✨ • • 🌹Mari membeli, menderma & masuk peraduan.. whatsapp 0192195015 utk order produk simplysiti.. Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200
🌹Dapatkan produk SIMPLYSITI dari kami Ahli Elit yg sah .. cc @ctaini77 @ctdk @officialsimplysiti ✨✨✨ • • 🌹Mari membeli, menderma & masuk peraduan.. whatsapp 0192195015 utk order produk simplysiti.. Pembelian lbh RM100 akan dpt free tote beg limited edition + RM5 didermakan & blh masuk peraduan.. ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 • • #SIMPLYSITIDIHATI2018 @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ArganWonder #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 • • Nota: tkasih @rara_simplysiti utk video ini... 😊
NAK KELUARKAN JUS JENAMA SENDIRI? . INGINKAN PRODUK JENAMA SENDIRI? . APA TUNGGU LAGI . Jom grab harga terkini. Jangan terlepas. . ✅ Boleh request bahan ✅ Pelbagai jenis bau ✅MOQ yang rendah ✅ Modal yang rendah ✅ Dijamin memuaskan hati anda . Jom!!! Apa tunggu lagi wasap RabiAtul untuk dapatkan harga dan buat produk jenama anda sendiri. . **Sebarang pertanyaan mengenai Produk Oem, hubungi : RabiAtul 0172289743 Kat sini barang padu sahaja. Rupanya tak susah nak jadi jutawan produk jenama sendiri. Tag kawan korang yang minat berniaga #perfume #perfumekereta #perfumebottle #gv #zamani #alifsyukri #datositinurhaliza #yuna #serumrambutmurah #jenamasendiri #kilangprodukjenamasendiri #jutawanproduk #syimabeauty #safieillias #nursajat #jenamakosmetik #serumjenamasendiri #kilangsupliment #kilangproduk
👉ANTA PERMANA👈 . . Andai Bintang Tak Lagi BerSeri Janji Kasih Yang TakKan TerKhianati Andai Habis NafasKu Yang TerAkhir MasihKu Cinta Kerna KuPasti Kau Tiada Pengganti❣💝 . . #AntaPermana #SitiNurHaliza #DatoSitiNurHaliza #DatoSriSiti #DatoSeriSitiNurhaliza #SitiZoner #SitiZonerMalaysia #SitiZonerFC #SitiZonerSingapore #PenyayiMalaysia #PenyayiNo1Malaysia #PenyayiAntaraBangsaMalaysia #AntaPermanaBySitiNurhaliza
next page →