#datositinurhaliza

27,090 posts

Loading...
Rilex la. Sian @ctdk baru nak nyanyi tak focus HAHAHAHA comel lah fans dato ct! #ctdk #sitinurhaliza #sitizoners #datositinurhaliza
🌹SIMPLYSITI GOLD EDITION LIPSTICK Matte Lip Cream • 🌹Salam semua.. yg nk order diskaun 15% last day hari ni 19/10/2018, whatsapp 0192195015 segera, selagi stok masih ada! ✨✨✨ • #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit @ctaini77
ALhamdulillah muka nampak awet muda selepas amalkan product queen of mutiara. . Bukan wanita sahaja nak jaga muka tau 😉 En. Abam pun nak jaga penampilan juga untuk keyakinan diri katanya. . 👍 memang terbaik Hakak hakak takkan nak tgok abam abam gojes jer. . . Abam abam ni pun suka tengok hakak hakak gojez tau 😉 Moh ler kita wsp wsp #sabunjerawat #datoaliffsyukri #datositinurhaliza #fatzura #SabunQb #jerawathilang #jerawatbatu #jeragat
*Terkena percikan serbuk fiber...* Menderita berhari2 sbb bermacam2 jenis ubat guna pn x berhasil.... Alhamdulillah dgn *sekali je spray* hilang terus gatal2 yg ditanggung berhari2 tu... Mmg berkesan sungguh.... *Jom kita grab untuk 1 rumah 1 botol spray magic* Berminat blh terus pm atau tinggalkan no fon.. #fatzura #datoaliffsyukri #spray #zizanrazak #tomokianz #datositinurhaliza #gatal #MagicSprayVirall #muatelukintan
🌹SIMPLYSITI GOLD EDITION SET - Cushion Foundation, Shading Blusher, Lipstick • 🌹Salam semua.. yg nk order diskaun 15% last day hari ni 19/10/2018, whatsapp 0192195015 segera, selagi stok masih ada! ✨✨✨ • #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit @ctaini77
Hahahahhahahah. Lucu k lucu 😂😂😂😂 Kesian idol ku nda tenyanyi #datositinurhaliza
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah.. #Regrann Follow: Follow: @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : PIN : D55006C1 LINE: 083 833 870 326 WA.: 083 833 870 326
Part 1 Anugerah Industri Muzik 1997 - 2008 @ctdk 💘 Edit by me. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
ALOE LIPS kecil-kecil cili padi..banyak gunanya ✨Untuk bibir merekah ✨Untuk bibir kusam ✨Untuk bibir kering ✨Gigitan serangga ✨Kulit Excema ✨Jerawat Info Ain 012-5872608 #nicelips #aishwaryarai #datositinurhaliza #organicmakeup #natural #artist
Tokti @ctdk makin cunnnn & kurus. Tokti kem syg rindu utk semua. 😂😍 #astrolites #astroradio #tokti #ctdk #datositinurhaliza #positivethinking ❤🤩😍
Walaupun bagi org lain ni perkara biasa tapi tidak bagi sy sbb sy mmg mengikuti perkembangan dato @ctdk dari sy berumur 8 tahun (darjah 2). Boleh dikata kan fans cilik dato @ctdk pada ketika itu 😂 lagu2 dato Siti sy selalu nyanyi. Lagi2 bila Ada pertandingan di sekolah. Mesti pilih lagu dato Siti, walaupun masa tu lagu yg sy pilih tiada dlm senarai pertandingan tapi sy tetap pilih lagu dato Siti (yg sy tak hafal lg rentak melodi nya dulu, maklum lah bdk lg 😂) berlaku lah off pitching tune dan sebagai nya. Tak Kira yg penting lagu Siti 😂 HAHA Kenangan sgt! . 😂 . Sebab terlalu minat sgt dato Siti dulu and selalu sgt nyanyi lagu Siti bila karaoke, budak2 taman pernah gelarkan saya "SITI NURHALIZA HITAM" sbb sy gelap org nye 😅 tak tahu sama Ada dorang mengejek atau memberi semangat (confirm lah ejek kan haha 😅) tapi tetap minat dgn penyanyi nombor satu negara ni disebabkan sifat nya lemah lembut Dan tak sombong 😍 (pernah jumpa dato Siti sekali masa kat mentor 😍) . 💋 . Sebab tu bila dato @ctdk post video sy walaupun sedikit je sy rasa sgt bermakna 😍 sbb dato Siti dah tengok 😍😍😍 I'm sooooo happyyyyy ❤️❤️ semoga Allah sentiasa memberi rezeki yg melimpah ruah, memberi kesihatan yg baik2 buat dato Siti Nurhaliza serta keluarga yg banyak membantu dato Siti Dari bawah sehingga lah skrg ❤️ Penyanyi no.1 kesayangan semua 😍 jom undi lagu Anta Permana di corong2 radio anda! Saya dah undi anda bila lagi? 😘 . P/s: husband pun tegur kenapa 1 hari ni happy je memanjang 😂 Dato @ctdk Kak @rozisangdewi #datositinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ctdk #datositi #tokti #makiti #sitinurhaliza #sitinurhalizafans #sitizoners #antapermana #antapermanasitinurhaliza #happy #supportdatositinurhaliza #support #jomundilagunie #penyanyinombor1malaysia #penyanyinomborsatunegara #penyanyino1malaysia #penyanyikesayangan
Tak pandai sangat menyanyi, cuma setakat ni je 😶 Btw slalu suka dekat lgu tok iti 😍 tak pernah tak sedap. Dan satu lagi, tok itu kat videoclip lagu Anta Permana ni cantik sangat 😍 Anta Permana - Dato' Siti Nurhaliza @ctdk ( Cover WA "Wulan Andani" ) #coverplus #musik #coversaik #antapermanachallenge #ctdk #indomusikgram #musikgram #covermalaysia #singasong 🎤🎶 #antapermana #sitinurhaliza #datositinurhaliza #musicallyindonesia #coverlagu
Lovebirds 😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Try try saja #jangankecam #antapermana #datositinurhaliza .. biar sumbng yg penting mnyumbang
🌹Dato Sri Siti Nurhaliza @ctdk merupakan Presiden dan juga Pengasas SIMPLYSITI • • • 🌹SIMPLYSITI GOLD EDITION & DERMAGIC SET OFFER (SEHINGGA 19/10/2018) • 🌹Utk order, whatsapp 0192195015 segera, diskaun sehingga 19/10 @ selagi stok masih ada! ✨✨✨ • #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit
🌹SIMPLYSITI GOLD EDITION & DERMAGIC SET OFFER (SEHINGGA 19/10/2018) • 🌹Utk order, whatsapp 0192195015 segera, diskaun sehingga 19/10 @ selagi stok masih ada! ✨✨✨ • #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit @ctaini77
AJAIBNYA SEDEKAH! . . Memberi ketika kita ada itu biasa. Tapi memberi ketika kita sedang kering, Allahu.. ia sangat menguji keyakinan pada Allah.. . . Tersentuh hati dengan perkongsian dari sahabat sekolah, Ummi tentang kisah seorang pembaca AMMR, Kak Ida. . . Malam2 ni sedih sangat bila teringatkan anak-anak yang sakit di hospital. Sedangkan dalam beg hanya tinggal beberapa keping note RM1..😓😓 . Tapi, berkat ilmu yang dia dapat dari AMMR, akak sedekahkan duit tu. Insyaa Allah.. akak yakin yang Allah itu Maha Membalas. . Subhanallah.. lepas tu Kak Ida dapat ganti 10 kali ganda dari apa yang akak sedekahkan tadi..😭😭 Syukur sangat-sangat, boleh guna untuk belanja anak-anak..😭😭 . . . Sedekah SATU dibalas SEPULUH. Ingat! Allah tak pernah mungkir janji, cuma manusia ja yang selalu mungkir janji. 😞😞 . . Perkongsian Ummi Aishah #amalanmudahmenjemputrezeki #tasbihdigitalummiaishah #sayangAllah #sayangRasulullah #sayangkeluarga #sayangsahabat #bantuummiadaanakautism #umminazeera #aliffsatar #sitinordiana #sitisarah #shuib #madushuib #shuibsepahtu # jepsepahtu #hafizrosdi #amyrarosli #amarbahrin #syamsulyusof #aydajebat #datorosyamnor #datositinurhaliza
Anta Permana..I Really2 Love This Song..Yeayy The Queen Of Malaysia Is Back..Love You Dato Siti Nurhaliza😃💕💕 #Fs #MalaysianQueen #SongBirdOfAsian #SingerNumberOneMalaysia #DatoSitiNurhaliza #MyIdol #AntaPermana #NewSong
Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum. Salam Subuh Salam Tahajud Berdoalah kamu kepada Allah SWT walau kamu dalam kesempitan dan kesulitan..Yakin Allah akan bantu anda..Allah sayang kita. Bangun tidur ucapkan Syukur dan Alhamdulillah (21x)) #amalanmudahmenjemputrezeki #tasbihdigitalummiaishah #bantuummiadaanakautism #bantuummibelibuku #aamyrarosli #amyrarosli #amarbahrin #syafiqkyle #haniszulaikha #hafizrosdi #hafreezadam #paskalthemovie #paknil #datoaznilnawawi #azizanosman #datositinurhaliza #datorosyamnor #datojaluddinhassan #umminazeera
Tidur awal membantu dalam pengurusan berat badan. Mengikut kajian mereka yang tidur kurang drpd 7jam lebih mudah jd overweight dan obesity. Ini kerana kurang tidur menyebabkan hormon dalam badan tak seimbang ( hormon ghrelin dan leptin) yg diperlukan bg mengawal selera makan. Bila tidur lewat atau tak cukup tidur kita akn mengganggu hormon ghrelin dan leptin ni jd selera kita susah nak dikawal. Senang cite mcm ni..bila tidur lambat tu.. Ghrelin dan leptin ni akn bisik kt sanubari kita.. ' bukak peti ais tgk ape leh mkn ' ' jom makan chacos ' ' sedapnye milo cicah biskot ' Haaaa... Skng tahu kan nape kite berjage mlm je nk mkn macam2... Salah kan sape? Ghrelin ngn leptin lahhhh... 😜😜😜😜😜😜😜 . . #powerfitklselangor #onlinecoaching #eatclean #akusuka #healthymealplan #teamworkout #malaysiaplussize #kurusdanfit #akusuka #cubbystore #herbalifekl #coachkurus #nakkurus #herbalifemalaysia #pinkbelacan #resepisedap #herbalifeterengganu #hsc #fattzurateam #dietgm #hijriahome #datovida #datositinurhaliza #resepimudah #seluarjogging
Betul² gempak ni hahaha #datositinurhaliza #videoviral #peminat
Haha Mrs. K.. Sweeeet 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
Maaf pada semua sahabat2 Ummi tersayang hari ini Ummi kurang post kerana kurang sihat diri tak mengizinkan..ampun dan maafkan Ummi ya..Ummi cuba usahakan yang terbaik buat sahabat2 Ummi yang tersayang #amalanmudahmenjemputrezeki #tasbihdigitalummiaishah #sayangAllah #sayangRasulullah #sayangkeluarga #sayangsahabat #bantuummiadaanakautism #datositinurhaliza #datorosyamnor #datoadiputra #datojalaluddinhassan #datodjdave #datoacmizal #datoaaronaziz #syafiqkyle #amyrarosli #amarbaharain #aydajebat #fynnjamal #norkhiriah #lindarafar #hafizrosdi #hafizrosdi
Baru nk feeling , terus tak jadi 😂 Jangan lupa follow @saja.suka_suka utk saksikan lebih byk lagi video #lawak #feeling #menyanyi #datositinurhaliza #followforfollowback
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Kunantikan kehadiranmu membawa cahaya bahagia ke dunia ini. Kupenuhi hati ini dengan cinta serta kasih sayang agar kelak saat kau datang kau akan rasakan kehangatan  cinta kasih seorang Ibu 💆 #regrann Follow: Follow Follow: @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : PIN : D55006C1 LINE: 083 833 870 326 WA.: 083 833 870 326
@airin_pantangfood by @619_healthyfood Pakej Sehari 2 meal .. Lunch dan Dinner.. . . . Sebarang pertanyaan pakej atau tempahan boleh hubungi http://www.wasap.my/601139339833/pantangfood Atau... Click saja link WhatsApp di bio.. #pantangfood #pantang #pantangfooddelivery #confinement #confinementfood #confinementmalaysia #urutberpantang #pakejpantang #pantangshahalam #makananpantang #makananibupantang #healthyfooddelivery #makananpantangshahalam #antapermana #datositinurhaliza
🔥🔥HOT Offer🔥🔥HOT offer🔥🔥 . Haaa offer mari.. Offer mari.. Nak cari beg baru, berkualiti dan murahhh? Mari pm sis 📲 0187644335 . Cuma RM25 sahaja 😍 . Postage? FREE ke seluruh Malaysia 😆 . . First come, first serve!! . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ KOREAN EYE SLING BAG . ○● Material Pu Leather ○● 19 cm x 16 cm x 6 cm ○● Available All Colours . Only RM35sm /RM39ss 😍 . Berminat boleh pm 0187644335 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ KOREAN CANVAS TRAVEL BACKPACK . ○● Material Canvas ○● 44 cm x 30 cm x 12 cm ○● Available All Colours ✔ Fit Laptop, iPad . Only RM51sm/ RM55ss 😍 . Berminat boleh ws 📲 0187644335 atau tekan je link kt bio😊 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🔥🔥HOT item🔥🔥 . ❤PROMO ❤PROMO ❤ . ➡️ SET NYLON BP02 3IN1 BAG . ○● Material Polyester ○● Available All Colours 1⃣ Backpack 2⃣ Sling Bag 3⃣ Pouch . Only RM56sm/ RM60ss (NP: RM70) . Berminat boleh ws sis 📲 0187644335 atau tekan link bio . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ HANAH SLING BAG . ○○ Material Leather ○○ Available All Colours ○○ 17 x 8 x 13 cm . Cuma RM34sm/ RM38ss 😍 . Berminat boleh ws sis 📲 0187644335 atau tekan link kt bio 😘 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ MEI GE BACKPACK . ○○ Material Pu Leather ○○ Available All Colours ○○ 31 cm x 25 cm x 8 cm . RM39sm /RM43ss . Berminat boleh ws 0187644335 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ SET MAGIC 2IN1 BAG . ○○ Material Pu Leather ○○ Available All Colours 1⃣ Shoulder Bag 2⃣ Sling Bag . Cuma RM37sm / RM41ss 😍 . Berminat boleh ws sis 📲 +60187644335 atau tekan link kt bio 😊 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ TEDDY CUTE BACKPACK . ○○ Material Leather ○○ Available All Colours ○○ 22 cm x 13 cm x 26 cm . RM35sm/ RM40ss . Berminat boleh ws sis yee 📲 +60187644335 atau tekan je link kt bio dn screenshot item ye.. 😘 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸NEW item🌸🌸 . ➡️ DUMPLING TOTE BAG . ○○ Material Leather ○○ Available All Colours ○○ 37 x 33 x 11 cm . Cuma RM35sm/ RM39ss . Berminat boleh pm sis yeee 😘 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸New item🌸🌸 . ➡️ WOMEN B SLING BAG (JC4) . ✔️Material Leather . 😍 RM36sm /RM38ss . Berminat boleh ws sis ye 📲 0187644335 atau tekan link kt bio 😊 . . . begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
❄❄ Update Stock❄❄ . Set Mix & Match Palazo bubble crepe . Anggaran baju Bahu 16 Dada 40-46 Labuh 37 . Palazo bubble crepe Pinggang getah memeri 30 Punggung memeri 40 Material: bubble Crepe . 1 Set RM55 2 Set RM100 . Pos sem rm8 / pos ss rm12 . ✔️FAST SELLING ✔️Ready stock ✔️SUBMIT ORDER DENGAN ALTERNATE WARNA/PATTERN . . . #setpalazo #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
❄❄ Update Stock❄❄ . Set Mix & Match Palazo bubble crepe . Anggaran baju Bahu 16 Dada 40-46 Labuh 37 . Palazo bubble crepe Pinggang getah memeri 30 Punggung memeri 40 Material: bubble Crepe . 1 Set RM55 2 Set RM100 . Pos sem rm8 / pos ss rm12 . ✔️FAST SELLING ✔️Ready stock ✔️SUBMIT ORDER DENGAN ALTERNATE WARNA/PATTERN . . . #setpalazo #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🔥🔥PROMO 🔥🔥PROMO🔥🔥 . ➡️ Natrah Blouse . 🔥🔥 Harga PROMO cuma RM29 sehingga 16 September ini! . Harga asal RM35 . Pos sm rm8 ss rm12 . ✔️Ukuran Bahu 15-16 Dada 36-42 Labuh 38 . ✔️MosscrepeLembut ✔️Tak jarang ✔️Ready Stock All Colour . . . #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🌸🌸 Restock Item 🌸🌸 . ➡️ Saranae Glitter . ✔️Material cotton strechable *_lengan panjang_*. ✔️ukuran Bahu 16 Dada 38-40 Labuh depan 24 labuh belakang 25 😍 . Harga 1 helai RM29 . Postage 1-2 helai RM8sm/ RM12ss . *6 helai keatas FREE POS (SM)* . . #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🔥🔥RESTOCK HOT ITEM!! 🔥🔥 . ➡️ Hanny jumpsuit 2in1 . ✔️Material Inner cotton ✔️Jumpsuit crepe laici . Bahu 14-15 Dada 32-34 Punggung 40-42 Labuh 48 . Harga cuma RM39 😍 . Pos sehelai sm rm8 ss rm12 . Ws 📲 0187644335 / tekan link di bio 😘 . . #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
🔥🔥 HOT item!! HOT item!! 🔥🔥 . ➡️ Baggy shirt (big size) . ✔️Material cotton tshirt . ✔️Ukuran (inci) Bahu baggy Dada 50 Labuh depan 33 Labuh belakang 37 . 😍 Harga RM30/helai . Pos 1-2 helai Sm rm8 Ss rm12 . Berminat boleh ws sis ye 0187644335 atau tekan je link kt bio 😊 . . . ##dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #blousecantikmurah #blousemurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #jubahmurah #bajumuslimah #bajufashionmurah #bajufashioncantikmurah #bajufashionmurahcantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah
next page →