#degradable

2,995 posts

Loading...
The natural world and ecological systems are maybe the best picture of what a sustainable world looks and performs like. And if our built environment can function like these ecosystems, may be that is the pinnacle of what sustainable design can be. . . . Prototypes of lightweight architecture which demonstrates the potential of additive manufacturing and mycelium material for construction.
There is no planet B, you can choose 100% degradable, compostable, sustainable party stuff from Aron&Friends 🌏🌍🌎 www.aronandfriends.com • • • #aronandfriends #partyinabox #birthday #birthdayparty #forkids #healthycatering #beecofriendly #gardenparty #kidspartyplanner #bimbadesign #fantasy_circus_collection #degradable #compostable #sustainable #papergoods #ecofriendly #eat #drink #flower #cake #place #happybirthday
There is no planet B, you can choose 100% degradable, compostable, sustainable party stuff from Aron&Friends 🌏🌍🌎 www.aronandfriends.com • • • #aronandfriends #partyinabox #birthday #birthdayparty #forkids #healthycatering #beecofriendly #gardenparty #kidspartyplanner #bimbadesign #fantasy_circus_collection #degradable #compostable #sustainable #papergoods #ecofriendly #eat #drink #flower #cake #place #happybirthday
There is no planet B, you can choose 100% degradable, compostable, sustainable party stuff from Aron&Friends 🌏🌍🌎 www.aronandfriends.com • • • #aronandfriends #partyinabox #birthday #birthdayparty #forkids #healthycatering #beecofriendly #gardenparty #kidspartyplanner #bimbadesign #fantasy_circus_collection #degradable #compostable #sustainable #papergoods #ecofriendly #eat #drink #flower #cake #place #happybirthday
Day 18 #mygardenthismonth - pots. Rather than the obvious I have decided to dedicate this square to a reuse, reduce, recycle message!! We have billions on plastic pots! It’s inevitable, they breed!! After a good sort we have now selected a stash to keep and reuse and the rest are going to the recycle centre. We have also started to use a little pot maker and do newspaper pots for seedlings, or these decomposable pots are great as can be planted straight into ground. Weather was glorious this morning and now the rain is here! Boo!! . . . . #pots #reusereducerecycle ♻️ #degradable #doingyourbit #lessplastic #noplanetb #gardenlife #garden #growyourown #seedlings #allotment #whereissummer #rainingagain
Tuh kan, kurangi penggunaan plastik. Sekarang! #Repost @greeners.co ・・・ Nugie: Yang Paling Utama Sekarang Adalah Kurangi Penggunaan Plastik Dampak polusi sampah plastik tengah menjadi sorotan musisi Agustinus Gusti Nugroho atau biasa yang Sobat Greeners kenal dengan nama Nugie. Ia lebih memilih untuk mengurangi penggunaan plastik dibanding tetap memakai "green plastic" yang diklaim akan terurai oleh tanah “Masih banyak orang yang belum “ngeh” bisa diurai oleh tanah ini seperti apa, menjadi apa? Apakah larut atau malah meninggalkan residu yang sifatnya mikroplastik yang membuat kita lebih ketakutan. Gue sempet belanja di plastiknya ada tulisan “green plastic” menurut gue itu juga harus dipertanyakan. Jadi hal yang paling benar adalah mengurangi penggunaan plastik,” ujarnya Nugie menyampaikan bahwa gerakan kurangi penggunaan plastik itu adalah hal yang paling penting, karena kenyataan plastik degradable belum menjadi solusi melawan timbulan sampah yang ada "Sampai ketika itu gue pernah denger kalau produk rumah tangga kita seperti bumbu dapur garam sudah terkontaminasi mikroplastik. Atau gak usah jauh-jauh deh, hidupan selain kita seperti paus, penyu, atau burung yang ada di samudera sana udah ditemui mikroplastik di badannya. Buat gue ini udah krusial banget kalau kita tidak mengurangi sampah plastik,” ujar Nugie Simak artikel selengkapnya di rubrik Famous Opinion hanya di www.greeners.co #GreenPlastic #Degradable #Plastik #SampahPlastik #Nugie #Musisi #Plastic #GreenersNEWS #Greenersco #Greenersid #BeInformedLoveTheEarth
Nugie: Yang Paling Utama Sekarang Adalah Kurangi Penggunaan Plastik Dampak polusi sampah plastik tengah menjadi sorotan musisi Agustinus Gusti Nugroho atau biasa yang Sobat Greeners kenal dengan nama Nugie. Ia lebih memilih untuk mengurangi penggunaan plastik dibanding tetap memakai "green plastic" yang diklaim akan terurai oleh tanah “Masih banyak orang yang belum “ngeh” bisa diurai oleh tanah ini seperti apa, menjadi apa? Apakah larut atau malah meninggalkan residu yang sifatnya mikroplastik yang membuat kita lebih ketakutan. Gue sempet belanja di plastiknya ada tulisan “green plastic” menurut gue itu juga harus dipertanyakan. Jadi hal yang paling benar adalah mengurangi penggunaan plastik,” ujarnya Nugie menyampaikan bahwa gerakan kurangi penggunaan plastik itu adalah hal yang paling penting, karena kenyataan plastik degradable belum menjadi solusi melawan timbulan sampah yang ada "Sampai ketika itu gue pernah denger kalau produk rumah tangga kita seperti bumbu dapur garam sudah terkontaminasi mikroplastik. Atau gak usah jauh-jauh deh, hidupan selain kita seperti paus, penyu, atau burung yang ada di samudera sana udah ditemui mikroplastik di badannya. Buat gue ini udah krusial banget kalau kita tidak mengurangi sampah plastik,” ujar Nugie Simak artikel selengkapnya di rubrik Famous Opinion hanya di www.greeners.co ・・・ #Repost @greeners.co ・・・ #GreenPlastic #Degradable #Plastik #SampahPlastik #Nugie #Musisi #Plastic #GreenersNEWS #Greenersco #Greenersid #BeInformedLoveTheEarth
- “YOUR WATER JUST DRANK_THE ATLANTIC.” - Across our planet’s waters, plastic packaging is everywhere. They float all over the place. They suffocate the oxygen rich seas. And they choke the guts of the stomachs of sea horses, star fish, sea turtles, and zillions of others. Including us. There’s no room for plastic in Nature. Stop drowning our oceans. - #veen #purewater #degradable #bottle #bottles #ocean #savetheplanet #plastic #water #gogreen #noplastic #sea #animals #graphic #art #intuitive #adhoarder #printad #advertising #creative #creativity #inspiration #inspire #idea #ads #advertisement
Vegetables look so much tastier in these reusable organic cotton produce bags 👀♻️
Happy Fathers Day. Out for lunch with the family and made sure to stick one of these in the pocket just in case. Nappy change pack includes one eco friendly nappy, wetwipes, change mat, hand sanitiser and a disposal bag. Everything you need for one quick and easy change when you are out and about. #babys #babychangemat #nappy #diaper #baby #dad #dads #dadsofinstagram #mum #mums #mumsofinstagram #fathersday #stressfree #nappychangepack #nappychange #babychangeroom #wetwipes #familylunch #ecofriendly #biodegradable #degradable @bambonatureuk @purelybabyuk @cliftonpackaging @mywipe
Recyclable, degradable, biodegradable and compostable. What's the difference between them? 🍃 . . Recyclable. Even if the label says it is recyclable, not each and every part of the product can be recycled. Some plastic will eventually land up in landfills, like plastic bottle caps. ♻️ . . Biodegradable. The product can easily be decomposed naturally by microorganisms. These products are usually made from natural, plant or animal based raw materials. Time taken for biodegradability will however depend on the amount of oxygen, humidity, etc. . . Degradable. NOT to be confused with biodegradable. Chemical additives are used in the product, e.g plastic, to make the breakdown quicker. It can help to reduce the amount of plastic in landfills, but the plastic is still there, as microplastics! 🚫 . . Compostable. It is a controlled, accelerated form of biodegradation. Compostable materials are made from organic matter which microorganisms can breakdown to form compost. Composting is great, but unfortunately not everyone has their own compost bin or has access to one. 😓 . . . Follow @eco.inspobynish for more eco inspirations🤗 . . . #upcycle #upcycleplastic #plasticpollution #climatechangeisreal #saynotoplastic #saynotoplasticbottles #stopclimatechange #mauritius #mauritiusisland #islander #trash #stoppollution #ecofriendly #recycle #beatpollution #degradable #compostable
Nugie: Yang Paling Utama Sekarang Adalah Kurangi Penggunaan Plastik Dampak polusi sampah plastik tengah menjadi sorotan musisi Agustinus Gusti Nugroho atau biasa yang Sobat Greeners kenal dengan nama Nugie. Ia lebih memilih untuk mengurangi penggunaan plastik dibanding tetap memakai "green plastic" yang diklaim akan terurai oleh tanah “Masih banyak orang yang belum “ngeh” bisa diurai oleh tanah ini seperti apa, menjadi apa? Apakah larut atau malah meninggalkan residu yang sifatnya mikroplastik yang membuat kita lebih ketakutan. Gue sempet belanja di plastiknya ada tulisan “green plastic” menurut gue itu juga harus dipertanyakan. Jadi hal yang paling benar adalah mengurangi penggunaan plastik,” ujarnya Nugie menyampaikan bahwa gerakan kurangi penggunaan plastik itu adalah hal yang paling penting, karena kenyataan plastik degradable belum menjadi solusi melawan timbulan sampah yang ada "Sampai ketika itu gue pernah denger kalau produk rumah tangga kita seperti bumbu dapur garam sudah terkontaminasi mikroplastik. Atau gak usah jauh-jauh deh, hidupan selain kita seperti paus, penyu, atau burung yang ada di samudera sana udah ditemui mikroplastik di badannya. Buat gue ini udah krusial banget kalau kita tidak mengurangi sampah plastik,” ujar Nugie Simak artikel selengkapnya di rubrik Famous Opinion hanya di www.greeners.co #GreenPlastic #Degradable #Plastik #SampahPlastik #Nugie #Musisi #Plastic #GreenersNEWS #Greenersco #Greenersid #BeInformedLoveTheEarth
WE ARE FINALLY READY AND ALMOST OUT OF STOCK!! 🤩🙏💚🌈 DRY GRASS and RICE & VEGETABLE single use straws! TOTALLY FREE FROM CHEMICALS!!! Great alternative to plastic and definitely much better quality then paper straws!! Only premium quality!! For more info, contact us: @ info@golabalecostraw.com Follow us 👉 @golabalecostraw • • • • • • #singleusestraws #singleuse #drygrassstraw #drygrass #ecofriendly #sustainable #zerowaste #eco #sustainability #gogreen #plasticfree #handmade #recycle #nature #sustainableliving #environment #straw #ricestraw #riceandvegetablestraws #organic #degradable #savetheplanet #ecostraws #natural #greenliving #noplastic #cocktail #instagood #design #saynotoplastic
WE ARE FINALLY READY AND ALMOST OUT OF STOCK!! 🤩🙏💚🌈 DRY GRASS and RICE & VEGETABLE single use straws! TOTALLY FREE FROM CHEMICALS!!! Great alternative to plastic and definitely much better quality then paper straws!! Only premium quality!! For more info, contact us: @ info@golabalecostraw.com Follow us 👉 @golabalecostraw • • • • • • #singleusestraws #singleuse #drygrassstraw #drygrass #ecofriendly #sustainable #zerowaste #eco #sustainability #gogreen #plasticfree #handmade #recycle #nature #sustainableliving #environment #straw #ricestraw #riceandvegetablestraws #organic #degradable #savetheplanet #ecostraws #natural #greenliving #noplastic #cocktail #instagood #design #saynotoplastic
Zero waste produce bags never looked better!
Im more than happy to announce that my partner in the production of VIVAS T-shirt’s is @greenshirts_com ! They are the foundation of my design with high quality fair trade and organic cotton as well as with 100% biologically degradable print on a water basis. Every step in production is important to me and has to be checked economically. Greenshirts have high standards like • organic preferable regional products • fair working conditions • renewable energies in production • an eco-social bank as finance partner • advertising material and packaging out of recycled recourses • promotion of local production facilities • & klimate neutral shipping. Please inform yourself on their website for deep stuff and support ! Thank you for working with VIVA💗 the production can start, the magic flows ! ✨. #sustainablefashion #degradable #fairtradefashion #ecofashion #fashionforacause #fashionforacure #breastcancersupport #breastcancercharity #charitylabel #brustkrebsforschung #brustkrebshilfe #supportlife #breastinpeace #vivathelabel #newlabel #greenshirts #greenfashion #socialecowear #slowfashion #slowmovement #fairtrade #waredroberevolution #makeachange #nachhaltigkeit #ethicalfashion #organicfashion #recyclingfashion #fashionwithavoice #fashionforhealth #charityfashion
1) becomes a healthy part of our eco-system 2) becomes a smaller part of the problem • 1) facilitates a working cycle of “waste” 2) facilitates potential toxicity of soil and water • 1) is part of the circle of life 2) is part of the linear materials chain • 1) can continue on a finite planet 2) cannot continue on a finite planet • This is so common with soft plastics like garbage-bags and cling-wrap. Brown paper packaging and leafy branding can be misleading. See through the colours and read the words. You’re an awesome human on an awesome planet 🌏
Instructions included in each Nappy Change Pack sample that we will get out to everyone that has signed up! Pretty sure none of the lovely mums and dads that have signed up need this but it’s all about safety first guys. Can’t wait for you all to see them. Sign up if you have not done so already on www.nappychangepack.com . . . #babys #babychangemat #nappy #diaper #baby #mum #mums #mumsofinstagram #dad #dads #dadsofinstagram #nappychangepack #nappychange #babychangebag #babychangebag #parents #onlineshopping #directtoconsumer #maternity #paternity #stressfree #stressfreezone #wetwipes #ecofriendly #degradable #biodegradable
De la colección "Lo Nuestro", portacubiertos: una manera higiénica, cómoda, práctica y organizada de llevar sus cubiertos a donde vaya. #portacubiertos impermeable, #reusable , #lavable , pero si le gusta cuidar de los recursos, con tan solo un trapito húmedo se puede limpiar. Viene con una pajilla de bambú, una forma de poner ese granito de arena en contra del uso de pajillas plásticas de un solo uso y no degradables que tanto daño hacen a los animalitos y al #medioambiente . Portacubiertos que estan geniales para su #usopersonal o para regalar como #souvenir . . #souvenirs #souvenircostarica #recuerditos #recuerditosdeviaje #regalo #regalos #regalosbonitos #portacubierto #pajillasdebambu #nomasplastico #nomasplasticos #nomasplasticoenelmar #degradable #travelbag @madrelunasouvenir
Fashion Sustainability is increasingly becoming a core issue for not just JL fashion but also for our partners who last week received training in Oxford about all things sustainable at John Lewis ♻️ 🌳 🌎👗👖 JL Recycled plastic swim shorts (code 23019373) Tretorn Bio plant jacket (18351004) #jlfashion #repreve #tretorn #degradable #sustainablefashion #WeArePartners #JLInspiration @JohnLewisandPartners #inspire
. Lur please lah lur…faedahnya lepasin balon/lampion ke udara tuh apa ya lur selain tampak indah difoto biar bisa update sosmed, pake caption indah2 segala recharge jiwa lah, inilah itulah…prett!!! (Maaf pemirsah sy cukup emosi). Tapi pernah sadar ga lur, balon/lampion naik smp atas pasti akan jatuh Jatuhnya jadi sampah lur…bukan jadi hujan duit 🤧 Situ enak udh poto2. Situ yg jadi EO dpt duit dr balon. Yg kebagian apes yg kejatuhan sampahnya. Jatuh disungai jadi apa lur? Jatuh dilaut jadi apa lur? . Kaya di video ni, balon ukuran diameter 3meter panjang 15meter jatuh nyangkut di kabel listik, trafo mleduk, listrik padam... Syukurnya ga ada korban kenapa napa. Nyusahin wae lur 😭 . Lokasi kejadian di Yogyakarta, sy kepikiran (kepikiran tu bukan nuduh ya,bedain)apa mungkin ini dari acara di Borobudur krn disitu selalu ada aja event pelepasan lampion/balon udara. Bayangin jatuh dilaut, bkn ga mungkin nti tayang berita segala binatang laut mati kesangkut tuh balon/lampion. Please sedulur, manteman,buibuk,kaka adek smuanya… bntu serukan, bantu copas,repost,tag,mention itu smua yg masih kepikiran mau lepas2 balon di pantai terutama di kepulauan seribu, di Borobudur, yg wisuda yg prewed, yg nikahan apa bae lah…inget kegiatan gini hnya berujung dgn NYAMPAH. NOTHING ELSE. 2019 udh berjalan separoh dikit lagi 2020 mbok ya mari sadari ttg bahaya sampah apalagi plastik. Sampah yg dibuang pada tempatnya aja berusaha dikurangi-kurangi spy bs kurangi global warming apalagi ini bikin acara tp sampahnya nyusahin org lain dan membahayakan. Mari sedulur kesadaran kita mulai dr diri sendiri. Bumi hnya satu lho ga ada Bumi kedua etc. Met malam,met istrahat, met weekend 💚 . . . repost @seputarinewsrcti
🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ 더행복하고 싶은데 어떻게 해야하나 #공부는해도해도끝이없고 #조직은어딜가나똑같고 #돈은벌어야하고 #출근은하기싫고 #viajar #espanol #triste #degradable
Estamos comiendo plástico, no es metáfora, engaños de plásticos, o bolsas supuestamente degradables que en realidad se deshacen en micropartículas que nunca se integran a la naturaleza #contaminacion #plasticoenlacomida #degradable #engaños #medioambiente
Sabemos que nuestros clientes tiran la basura en su lugar, pero aun asi, nos preocupamos porque nuestra bolsa, donde entregamos tu compra, sea DEGRADABLE!! Cuidemos el planeta, a veces es caro, pero seguro siempre vale la pena. Te invitamos a que visites nuestra Boutique de cosmeticos, con las Mejores marcas Mexicanas!! #ecologia #tierra #degradable #plastico #zerowaste #makeup #conciencia #Sama_nta
One of my favourite products in the shop is @coccoinaofficial glue. - Made in Italy since 1927 this marzipan scented glue is non toxic and great for sticking paper. - It comes in an aluminium tin with an applicator brush. Even better it's manufactured in a plant that recovers it's heat and water making it a great eco choice when compared to other glues.
☝️A continuación una tabla comparativa de las diferentes opciones ecológicas que se encuentran actualmente en el mercado ✔️ sumado a eso las certificaciones que avalan la autenticidad de nuestros productos de Almidón de Maíz 🌽🍃, contando con respaldo Internacional y Directo del Fabricante. Si piensas adquirir productos 💯% Biodegradables y 💯%Compostables 👉 pide siempre las Certificaciones ✔️ y piensa en Nosotros, somos @ecogreenecuador y @veganorganic1 💚✔️ . . #productosecologicos #compostables #biodegradables #ecuador 🇪🇨 #crueltyfree #notestetonanimals #Plastic #plasticfree #natural #vegano #organico #zerowaste #calentamientoglobal #HeroesDelMar #almidondemaiz #degradable #bioplastico #bio #reciclaje #recycle
¿Que ofrecen nuestros #productos ? . Nuestros productos de #refrigerante ofrecen: . * Una #PROTECCIÓN 4 en 1: #Recalentamiento , #Óxido , #Corrosión , #Lubricación . . * #Protege el #motor , las bombas de #agua , las mangueras, el #radiador , el #termostato , la #tapa de radiador y los componentes de #plástico del #sistema de #enfriamiento . . * Utiliza una #protección de 30,000 #millas ( 50,000 #Km ) . * Es #amigable con el #medio #ambiente , es decir son bio #degradable . . * Aparte son de #calidad , y son #accesibles . . ¿Todavía quieres más? entonces #compra nuestros productos de refrigerante #Freezetone , para que mantengas el #sistema #automotriz en #buen #estado .
¿Que ofrecen nuestros #productos ? . Nuestros productos de #refrigerante ofrecen: . * Una #PROTECCIÓN 4 en 1: #Recalentamiento , #Óxido , #Corrosión , #Lubricación . . * #Protege el #motor , las #bombas de #agua , las #mangueras , el #radiador , el #termostato , la #tapa de radiador y los componentes de #plástico del #sistema de #enfriamiento . . * Utiliza una #protección de 30,000 #millas ( 50,000 #Km ) . * Es #amigable con el #medio #ambiente , es decir son bio #degradable . . * Aparte son de #calidad , y son #accesibles . . ¿Todavía quieres más? entonces compra nuestros productos de refrigerante #Freezetone , para que mantengas el #sistema #automotriz en #buen estado.
👋 Hey all #dog 🐕 owners! Have you ever considered what is a more right thing to do - pick your dog's #poo or not? Even though the most #environmental #friendly thing to do would be to just leave dog #waste 💩in the #nature , most of the times you just can't do that. In order to help #Planet #Earth 🌍, switch from simple #plastic trash bags you use for picking up 🐩 dogs waste to these bio-degradable plastic bags especially purposed for collecting dog poo 😷. Even though they are made out of special quickly #degradable plastic, they are still solid and leak-proof and especially tailored for #sanitary handling. Bags also have an added anti-microbial additive that makes it more hygienic, which is so important when you are dealing with poo :) Special material allows for the bag to begin breaking-down process in as little as 18 months. This way you will keep landfills plastic free 🚮. These special pet waste bags are sized at 9x13''. They are large enough for any size dog and have enough space to reverse the hand and tie a secure knot. ✅ There are 15 bags per roll. One set includes 24 rolls (total of 360 bags) and the other includes 48 rolls (720 bags), that should be enough for the whole year! Order NOW 👉 link in bio! 🎁 25% for New Mail Subscribers! 📩 🌏 FREE Worldwide Shipping #dogowner #lovedogs #dogsofinstagram #dogsofinstaworld #doglove #dogownerslive #plasticless #plasticfree #ecofriendly #environmentallyfriendly #vegan #conscious #consciousliving #dogpoopbags #dogpoop
@albusgolf 🐟 A veces no es fácil con el vaivén de las olas del mar... pero es muy divertido 😃 Si te apetece lanzar bolas de golf al mar a un rio o a un lago, adelante pero SOLO si es con la #ECOBIOBALL ♻️ Bola de dos piezas biodegradable en 24h y un núcleo hecho de alimento para fauna marina 💚 No dudes contactar con @albusgolf si quieres vivir una experiencia única ⛳️ #eco #bio #ball #golf #workout #sea #sun #degradable #enjoy #work #happy #blue #green #teaching @pingtour @pinggolfeurope @golfestudiobarcelona @golfestudio @moritzbarcelona @catamaran_bluemagiccat
We love this post from our friends @_somethinggoodtoday_ ! It’s easy enough for all of us to understand and make room for improvements. . When we see the term degradable or biodegradable on products, we assume that these products are better for the environment. But degradable products are actually made from plastic with other chemicals added (including heavy metals) that cause the plastic to break down and disintegrate over time when exposed to sunlight and heat. They break down into thousands of tiny pieces of plastic (micro-plastic) that get into our waterways, soil, and food. Then, animals and humans consume that plastic. Like degradable products, biodegradable products are also usually made with petroleum based plastic but they have microorganisms added to break down the plastic. Again, this simply just creates micro plastic where the plastic remains on earth for hundreds if not thousands of years. . Certified compostable products, on the other hand, are made of natural plant starches, and do not produce any toxic material when they are broken down in the environment. Compostable products, such as bags or packaging, break down readily in a composting system through natural microbial activity to form compost. Compostable products can go right into your green bin or compost heap and will break down in a few months. . Knowing the difference between these three packaging categories will help you recognize product green washing and will help you make more informed choices as a conscious consumer. . . . #degradable #degradableplastic #degradablepackaging #degradables #biodegradable #biodegradables #biodegradableglitter #biodegradableplastic #biodegradablepackaging #biodegradableproducts #biodegradablebags #compostable #compostables #compostablepackaging #compostablecups #compostablebags #ecofriendlyproducts #ecofriendlypackaging #ecofriendly #ecofriendlyliving #ecofriendlyproducts #sustainable #sustainability #refuseplastic #reducereuserecyle
Технологии не стоят на месте. “Умной” сделали даже зубную щетку! Xiaomi представила «умную» зубную щетку Oclean X с цветный дисплеем. Уже на старте продаж компания получила более 20 тыс. предзаказов! Oclean X — твой консультант по чистке зубов. Щётка расскажет, насколько эффективно ты это делаешь, где халтуришь и какой режим тебе подходит больше всего. Также оценивается сила надавливания и продолжительности чистки. Информация для всего этого собирается на основе датчиков, фиксирующих все движения устройства и их интенсивность. Результаты выводятся на цветном дисплее щётки. При помощи сенсорного управления данные можно перелистывать. Также есть поддержка приложения на смартфоне, которое предоставит куда более подробные сведения о работе устройства. На выбор предоставляется более 20 видов программ с различной интенсивностью вибраций. Есть особые режимы для чувствительных дёсен, для отбеливания зубов и так далее. С этой находкой твои зубы будут под постоянным надежным присмотром! Цена этой удивительной щётки — около 36$. #toothbrush #teeth #dental #dentistry #bamboo #smile #dentist #doctor #london #healthyteeth #clean #nature #ecofriendly #dentalhumor #natural #oralcare #tooth #lining #med #selfie #periodontistlondon #asnatureintended #ecobrush #healthyliving #off #instaphoto #vegan #degradable #bright #goodhealth
When what you do matters to your clients skin it also matters to the environment. Little changes lead to big changes so I’ve switched cotton pads to these! #sestainablygrown #degradable #hypoallengenic (this ones for the clients ;) ) #theenviromentmatters #recycle #makebetterchoices
An eco friendly nappy, wet wipes for sensitive skin, change mat, hand sanitiser and a disposal bag in one. We hope this takes the edge off parents like it has done for us with our daughter when we are out and about and want to leave the change bag at home. Perfect for a quick dash to the shops or for a coffee just in case nature calls. Sign up to learn more: www.nappychangepack.com . . . #babys #babychangemat #nappy #diaper #baby #mum #mums #mumsofinstagram #dad #dads #dadsofinstagram #babychangebag #babychange #nappychangepack #nappychange #diaperchange #directtoconsumer #onlineshopping #wetwipes #ecofriendly #degradable #biodegradable #stressfree #stressfreezone
Can you believe this bottle is made from SUGAR CANE?! We watched the @bbc documentary #waronplastic and felt so saddened to see the amount of plastic we consume as a society. So we're asking the question: What changes can you make within your business to change this? What can we all do to help? Well, as a starting point there are so many alternatives to plastic out there, the list is endless! This bottle is 100% #compostable with a bamboo lid and features a full wrap around print - perfect for promoting your brand responsibly! We love the concept of a fully #degradable bottle, and hope it will inspire more people to refill instead of buy new! . . . . . . . . . . #bbcwaronplastic #waronplastics #hughfernleywhittingstall #plasticbottle #plasticbottles #ecofriendly #sugarcane #plasticalternative #bamboo #waterbottle #recycle #singleuseplastic #bottledwater #responsiblemarketing
Beautiful Ginger & Co goodies going out in uncoated paper mailing bags which are 100% compostable & recyclable. Everyday we think about how we can reduce plastic usage and that's why we are introducing glass packaging for 3 of our new blends coming out in a few weeks time. We hope you are trying to reduce plastic usage too! 😊♥️ . . . . . #goldenlatte #goldenmilk #turmericlatte #turmericmilk #gingerlatte #gingerbreadlatte #masalachai #chailatte #turmericchai #vanillachai #stickychai #freshchai #wetchai #honeychai #veganchai #rooiboschai #matcha #matchalatte #charcoallatte #greentealatte #paperbags #mailingbags #compostable #compostablepackaging #degradable #biodegradable #recyclable
*Pick up your dog's poo and put it in a bin* One of our biggest pollutants in our waterways is dog poo. It is very high in nutrients and takes an extremely long time to break down due to dogs having meat as their main source of food. One of our local Councils has mentioned they pick up enough dog poo to fill at least 2 Olympic sized swimming pools every year. A lot of this dog poo ends up in our waterways and ocean after heavy rain events. The bags also say degradable and comments are that the bags break down too so no point throwing them in the bin either... so what is the purpose of putting dog poo in a bag to just throw back on the ground? The answer is... we need to pick up the dog poo, put it in the bag and put it in the bin to look after our waterways and ocean. ☺👌🐕 #dog #dogpoo #poo #dogs #bag #bin #ocean #water #waterways #environment #rubbish #pollution #marine #degradable #biodegradable #turbid #nutrients #turbidity
Thank you Purely Baby. The disposal bags arrived safe and sound. Almost there with the samples going out to lots of parents looking to try out the Nappy Change Pack for the first time. We are so excited to get the honest feedback needed to make this an even better product! Sign up to learn more folks:www.nappychangepack.com . . . #babys #babychangemat #nappy #diaper #baby #mum #mumsofinstagram #mums #dad #dadsofinstagram #nappychangepack #nappychange #disposal #ecofriendly #degradable #degradableplastic #parents #stressfree #stressfreezone @purelybabyuk
It sometimes seems that corporations are being green, swapping plastic for degradable, biodegradable or compostable bags, and we are being fooled by the jargon. However the reality is these are still harmful to the environment, and even compostable bags seem to need a very specific environment to fully break down! The solution of course is to say ‘No thank you’ to all of them, and simply take your own. . . . #environment #environmentallyfriendly #sustainable #sustainability #ecofriendly #thislittleplanetofours #planetearth #reuse #recycle #reducereuserecycle #bethechange #plasticwaste #reduceplasticwaste #togetherwearetheocean #plasticbottles #saynotoplastics #compostable #degradable #biodegradable #doyoueverfeellikeaplasticbag @1millionwomen
When we see the term degradable or biodegradable on products, we assume that these products are better for the environment. But degradable products are actually made from plastic with other chemicals added (including heavy metals) that cause the plastic to break down and disintegrate over time when exposed to sunlight and heat. They break down into thousands of tiny pieces of plastic (micro-plastic) that get into our waterways, soil, and food. Then, animals and humans consume that plastic. Like degradable products, biodegradable products are also usually made with petroleum based plastic but they have microorganisms added to break down the plastic. Again, this simply just creates micro plastic where the plastic remains on earth for hundreds if not thousands of years. Certified compostable products, on the other hand, are made of natural plant starches, and do not produce any toxic material when they are broken down in the environment. Compostable products, such as bags or packaging, break down readily in a composting system through natural microbial activity to form compost. Compostable products can go right into your green bin or compost heap and will break down in a few months. Knowing the difference between these three packaging categories will help you recognize product green washing and will help you make more informed choices as a conscious consumer.
#Repost @nordicsoralcare • • • • • • Hiya ! Did yoy know that our eco-friendly bamboo toothbrushes are specially designed with small heads and ergonomic handles to make brushing a breeze? * #nordicsoralcare #oralcare #dentalcare #inspirechange #bambootoothbrush #bambuszahnbürste #tannbørste #cepillodental #cepillodedientesdebambu #diversity #colorful #vegan #ecofriendly #degradable #recycable #zerowaste #toothbrushes #sustainable #smile #softbristles #tandenborstel
NOSOTROS SOMOS TUS AMIGOS EN LIMPIEZA Y DE ESO TRATAMOS QUE TUS PRODUCTOS SEAN BUENOS PARA EL ECOSISTEMA ..... NOSOTROS FABRICAMOS 100% PRODUCTOS BIODEGRADABLES #BIO #DEGRADABLE #TU #AMIGO #LIMPIEZA #PTY #CLEANING #SOLUTIONS #PANAMA #LIMPIEZA
Posted @withrepost@papernotfoil Here’s a guide on how to use Paper Not Foil. We love how simple and easy it is to use PNF while still producing quality work! #papernotfoil #makethechange #howto #haircolouring
Oxo-degradable plastics, just like conventional plastic materials, are still made of 🛢petroleum-based polymers. The only difference in property is that it contains chemical additives💉 which allow the plastic to break down quicker than it normally would in presence of oxygen, heat and light. However, these products don’t disintegrate at molecular or polymer level like biodegradable and compostable plastics. Instead, they simply fragment into smaller pieces and eventually become #microplastics 🌬left in the environment🌊 indefinitely. 與傳統塑膠一樣,「氧化式可分解」塑膠都係以石油基聚合物製成🌚,唯一分別係佢加左化學添加劑改變塑料特性,令塑膠係陽光、熱能同氧氣充足嘅環境底下更快咁分解。但佢地唔會好似生物塑料咁被微生物降解,相反地,佢地會慢慢將聚合物分解成細碎片😧,變成無限期留係環境裡面嘅#微塑膠 🧟‍♂️。 . . Oxo-degradable plastic bags & packaging are often marketed as a better alternative for the planet, implying a reduced environmental impact after disposal compared to traditional plastics without additives - but are they really🤨? It’s common that people get confused over the difference plastic terminologies - ‘degradable’, ‘biodegradable’, ‘compostable’, ‘PLA plastic’🌿 etc. Something that sounds great in theory can be environmentally destructive in reality💣. Especially when environmental awareness and demand for sustainable products are on the rise, as consumers we should develop our understanding🤓 of these plastic terms in order to make well-thought-out purchasing decisions and properly dispose of plastic products at the end of use. 「可分解」塑料包裝有時會被用為環保嘅銷售策略📊 ,強調着塑膠被丟棄後對環境嘅影響更小 - 但事實係咪咁呢🤔?塑料種類太多而且資訊都很雜亂,很多人都對「可分解」、「可生物降解」、「可堆肥」🐛、「PLA塑膠」等字眼感到難以理解。聽落好似很環保嘅方案係現實執行中可能又係另一回事。尤其係當大家嘅環保意識同對可持續產品嘅需求逐漸增加時,作為消費者嘅我地更應該嘗試理解不同嘅塑料種類💁🏻‍♀️,以便做出深思熟慮嘅購買決定,並可以妥善處理用完嘅塑膠類產品。 The labelling (or no-labelling) or plastic products can be confusing and misleading😵, so remember ‘Bring Your Own’ is always the best option. Make it a habit to refuse single-use plastics whenever you can; the little steps do help!🐋 塑料產品上嘅標籤(或冇標籤嘅塑膠)可能令人感到困惑或有誤導成份☄️,所以記住「自備」永遠係最好嘅選擇。養成盡可能拒絕使用一次性塑膠嘅小習慣啦!🌎 #earthero
Since it takes from 100 to 1000 years to decompose, let's make it look good, right ?🐸 #Plastic #Bottles #Peggy #Guggenheim #Venice #Art #Museum #Colors #Non #Degradable #プラスチック #ボトル #佩姬 #古根漢 #美術館 #ヴェネジア #イタリア #色 #年々 #分解 #♻️
With the glaring benefits of Banana leaves to the environment and even the packaged food products, it’s important to sensitize small business owners and owners of large-scale supermarkets to embrace sustainable and viable alternative to plastic packaging of food products especially, fresh farm foods that are sold to the masses with plastic packaging which are known to contain carcinogenic properties. To read more, click link in bio #socent #plasticwaste #zerowaste #banana #sustainable #degradable #manure #plant
100% organic Sjöstrand coffee, a good read and your best friend - Sunday afternoon couldn’t get any better! ☕️🐕🥐 What do you think Sundays are meant for? 💐
來自丹麥 Hevea天然乳膠餐枱墊 Non-toxic Natural Rubber Placemat 給寶寶最好的禮物 👶😍 HEVEA® products are degradable and better for the planet 🌍 HEVEA 一路走來始終堅持採用非人工塑膠或矽膠的純天然乳膠材質開發實用又兼具美感的優質產品,連產品包裝盒都採用完全可回收的材質製作。 一切作為都來自於當初創立品牌的初心:給孩子們最好的禮物就是與我們的環境共生共榮,對我們的孩子好,也對我們的地球環境好。 產品詳情 天然乳膠餐枱墊 Placemat 100%天然乳膠,不含塑化劑 可任意捲曲彎折,好攜帶收納 餐墊邊緣凸起預防食物餐具四散 寶寶用餐簡單、飯後收拾輕鬆 強力防滑吸盤,安全牢固 歐盟與國際安全驗證標準 HK259 天然乳膠奶咀 0-3 & 3-36個月 Round/Orthodontic Pacifier 0-3/3-36 months HK$69 天然乳膠小鴨 Mini Natural Rubber Duck HK$129 #mothercourt #hevea #placemat #pacifier #rubberduck #degradable #betterforplanet
🚫 NO STRAW, THANKS! Did you know? #ACHK stopped providing plastic straws since 2018, and the Club only provides #biodegradable straws upon members’ request. All plastic bags have been replaced with paper or EPI plastics that are totally #degradable ♻️ Act now for a #sustainable & #plasticfree lifestyle 🌎💪🏼🐢🐳🐬🐠🐟🦈🐋🐧🐦🐥🦆🦅🦉 @OPCFHK @vegwarehk #savetheocean #protectourocean #WorldOceansDay2019 #NoStrawCampaign #saynotostraws #marineconservation #TripleRProgram #PlasticFreeLivingStartsFromForgoingStrawsEveryday #OPCFHK
Sustainability ambassadors made a trash clock, which shows the time needed to break down the material. Great initiative to show people what the effect is on the environment! What would you like to do to create awareness? Let us know in the comments! - - - - #trash #clock #sustainability #greenoffice #degradable #waste
"Living organic" mostly come to our mind as eating food free from fertilizers and pesticides. However, live an organic lifestyle can be in many other ways as well eg, cleaning supplies that are made up of organic ingredients and using recycle container. Trying to do our best to take care of the environment. . Green-washing refers to products environmentally friendly, natural, or green. Products that are mostly made up of natural substances eg pure essential oils or other natural oils such as jojoba, olive or coconut oil. These ingredients are fully degradable in nature. . I choose to DIY my own hair conditioner shampoo, body wash, make up remover at small quantity each time due to lack of preservatives, so size good for a few weeks and freshly made every time. . Natural green products has an amazing effect on calming the nerves via the natural aroma and skin soothing effect. Skin breathe better and less allergy induced from hazardous chemicals. . Using recycle bottles also reduces wastage. #organic #living #lifestyle #waste #green #natural #environment #DIY #essential #oil #product #handmade #degradable #shampoo #body #wash #makeup #remover #health
next page →