#devourpower

770,356 posts

Loading...
The final touches, added deftly on the pass. No movement, no moment is wasted in getting your food to you exactly as it should be.
@theburwoodhotel 📣 East meets West Casual Dining ◾◽ If I ever have a craving 🤤 for salt and pepper squid 🦑 then I can literally get 1/2 kg of it here 😍
#repost from @foodventurer_ . Been gone for a few days because of feeling unwell.. Now, I’m in bed craving for some hearty good curry like this Japanese Curry Rice (IDR 59k), a new menu by @popolamamaindonesia. 😪 ___ Good night, people. #PopolamamaIndonesia #foodventurer ___ #popolamama #jakarta #curry #japanesefood #foodies #foodporn #beautifulcuisines #jktfoodbang #foodgawker #feedfeed #foodnetworkasia #asianfood #f52grams #buzzfeedfood #flatlays #onthetable #foodgasm #foodoftheday #devourpower #tastemadeindonesia #eeeeeats #nomnom #food #indonesia
👈 go follow . Repost @munch.meal . Happy lunchie munchiessss!!!! ------------------------------ 🔎 Deluxe Super Supreme Black Pizza ------------------------------ Pada pilih apa nih buat makan siang? We recommend you this one from @phthekitchen by @pizzahut.indonesia , it's Deluxe Super Supreme Black Pizza!!!!! Toppingnya banyak, dari meat, bellpepper, pineapple, mushroom, and many more .... hmm so yumny 😋 ditambah pinggirannya yang di isi dengan mozzarella cheese bikin pizza ini makin oke 👍 & this is black pizza! What's the different with another normal pizza? This pizza is more fluffy! Ditambah sesame seed yang bikin wangi 👌 must try!!! ------------------------------ 👅 4.3 / 5 📍 The Kitchen by Pizza Hut, Neo Soho, Jakarta Barat. #foodiegram #devourpower #foodography #buzzfeast #darlingweekend #eatfamous #foodoftheday #thekitchn #foodnetwork #vscofood #dailyfoodfeed #myfab5 #buzzfeedfood #eater #lovefood #huffposttaste #foodislife #cheatmeal #f52grams #forkyeah #onthetable #infatuation #EEEEEATS #beautifulcuisines #eatmunchies #foodbeast
What a gorgeous day! If you're looking to treat yourself with some al fresco time, we've got the terrace ready and waiting - plus lunch specials start at £8 and there's always a very special burger of the day...
Looking for a place to celebrate something special? We live for special and, false modesty aside, do it very well indeed...
J’adore Sabor. This turbo charged Turbot was a highlight but pretty much everything we tried, from the Salt Cold Tortilla to Black Truffle Croquettes, was utterly delicious. Congratulations @nieves_barragan1 and @sabor_ldn #Sabor #Spanish #Asador
{Big Red Burger #YOMGlimited ~ Beef, Double Red Leicester Cheese, Bacon, Pickles, Baked Bean Patty, Cheese Sauce, Plain Mayo, BBQ Sauce, Beetroot Bun. $17.00 from their new Mordialloc store} Who doesn’t love a coloured bun! 😍 #nicebuns A seriously loaded burger with more than just your average Beef, Cheese, Tomato and Lettuce. We don’t know of any other place in Melbourne where you could possibly get this burger. It’s delicious, filling and tremendously unique (like are baked bean patties even a thing?? If so then where were they as a kid!!). If you haven’t yet checked out YOMG’s new Mordialloc beach side burger pad, it’s definitely something to put on your places to go to! With a sleek new design just walking distance from Mordialloc Beach, it’ll have you eating something other than fish and chips at the beach! 😋 . . . . . . . . . . #melbourne #melbournefoodie #melbournebrunch #melbournelife #melbournefood #melbourneiloveyou #yougottaeatthis #foodilysm #gastropost #yummyinmytummy #instafood #burger #devourpower #photography #vscofood #foodislove #onmytable #myfab5 #igersmelbourne #forkyeah #melbournecafe #zomatoaus #foodie #eatingfortheinsta #broadsheetmelb #spoonfeed #eatmelbourne #letdinemelbourne
We take as much care with our food as we do with our coffee, and that's saying something. We're particularly proud of our #vegetarian and #vegan menu items - symphonies of pure plant-based flavour...
敬请关注 - ATTENTION PLEASE! Our SPECIAL PRICE for Roast Pi Pa DUCK promo are EXTENDED! And interestingly news, you can enjoy it for only IDR150k++/duck/bill with minimum transaction IDR250k++.* . . Don't miss it!! Join us on April 20-22 & 27-29. T&C's applied. Please ask our friendly staff for further info. ___ *while stock last. #15yearsTheDuckKingGroupCulinaryJourney . . . #FookYew  #TDKG15 #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
I think we can safely say it’s warm enough to talk about Gelato now so let’s do it: Our new flavours in from @gelupogelato are (as always) super awesome AND available to take away from both sites.
Avo great day 🥑/ Smashed avo, feta, bacon & poached eggs at @mudcafes
[SIOMAY PANJANG & SIOMAY KENTANG] Yaaaa.. inilah penampakan dari si Siomay Panjang dan Siomay Kentang (Siomay Maxi) dari SIOMAY MAMA Rasanya bagaimana? Kalau rasa, kalian bisa lihat di Testimony SIOMAY MAMA yang sudah sering admin upload Penasaran? . Yuk segera hubungi : . WA : 0899 7652 077 . ❤SIOMAY MAMA "OLEH-OLEH KHAS JAKARTA" Menerima Pesanan untuk : - Pernikahan - Ulang Tahun - Arisan - Kedukaan - DLL Bisa dilayani oleh Staff SIOMAY MAMA . . #siomaymama #oleholehkhasjakarta #eeeeeats #devourpower #buzzfeast #feedfeed #lovefood #eatguide #myfab5 #wisatakuliner #eater #foodbeast #foodgraphy #foodiegram #yahoofood #f52gram #foodnetwork #getinmybelly #beautifulcuisines #jktfoodbang #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #indonesianfood #vscofood #homemade #homemadefood #food #kulinerjakarta #makanan
Sore-sore riang gini cucok makan brownies, lezat, sedap dan manis buat ngurangin kejenuhan aktivitas hari ini. Cobain langsung brownies dari @monsyfluff , tekstur dan rasanya mancay abis. #menulokal #food #cake #brownies
Today is set to be a real scorcher, and we've already got some ice cold #KirinIchiban on our minds... 🌞
Ngopi dulu yuk☕ Saat jam 4 dan aku kira udah hari jumat 😂 Kenyataannya sepahit kopi, masih 1 hari lagi baru weekend 😣 ▪▪▪ ☕: Kopi Kopaja (17k) 📍: Kopi Selatan Jakarta,Pasar Santa Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us 😉 #BestFoodJKT #SelatanJakarta #PasarSanta#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare #cafejakarta
IF YOU LOVE PORK, COMMENT “ ❤️” BELOW! 👇🏻👇🏻 . 🐽 🐷 🐖 The meat which effortlessly tastes so good. Be it with seasoning or without it, pork never disappoints. 👌🏻 . Though I belong to Brahmin family, I get to eat it as my father loves pork as much as I do. Everytime he visits Kathmandu, he takes me to Dharane Bangur ko Sekuwa! 😋😋 . . #SORRYFORTHEDROOLS #FOODNOMMICS #PORK #MEATLOVER #INSTANEPAL #NEPAL
Yang seger buat sore ini: Taro Latte dari @asagao.coffee ! Saya cobain yang iced, dan tampilannya lumayan fotogenik dengan adanya whipped cream melimpah di atasnya. Rasanya juga taro banget, manisnya juga pas, cocok buat yang gak terlalu suka kopi. --- Taro Latte (hot 35000 IDR, iced 37000 IDR) Asagao Coffee House 📍Ruko Graha Boulevard Blok A no. 9, Gading Serpong 📍@avenuehouse.id , Green Ville Blok AV no. 19 --- #latte #taro #sweettooth #drinkoftheday #japanesedrink #minumankekinian #minumanhits #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodhunting #eeeeeats #f52grams #devourpower #buzzfeast #buzzfeedfood #yummy #delicious #lezatnikmat #pecandumakanan #qraved #zomato #pergikuliner #foody #nibble #eatandtreats #anakjajan #drinkporn #snapfoodjourney
#Repost @thewolfofeatstreet 📸📸📸 ONLY IN AMERICA... In Australia 🤔! - The Lowdown: looking for your fix in stacked American style burgers? @missamericasdiner has you covered! They say a picture says a thousand words... so ima just leave this one here... nuff said... - Pro Tip: Tip yo waitress!! 💵 - Weapon of Choice: 🖖 Hands 🖖 - - - - - #burger #burgerporn #cheeseburger #hamburger #bacon #burgers #cheese #burgertime #instaburger #burgerlovers #america #foodinstagram #fries #pizza #burgraphy #foods #beef #hungry #eating #cheesy #bestburger #burgerlife #grubzon #meat #dinner #devourpower #merica #eat #foodlover
Anyone else struggling with a chocolate comedown🙋🏼‍♀️😰🤢 This Sweet Kale & Coconut Salad is here to the rescue🥥🌱 diet starts... NOW! . 👉🏼 Follow @wellbeingcafes for more! 📷: @farmgirlcafe 📍: @farmgirlcafe 👈🏼 🏙: London, UK #WellbeingLondon ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀👇TAG SOMEONE YOU’D LIKE TO GO WITH!👇 . . . . . . . . . . . #foodstagram #foodporn #scallops #veganbowl #eatarainbow #vegandinner #buddhabowl #quinoabowl #veganlunch #forksoverknives #londonbrunch #londonfood #ceviche #peruvian #foooodieee #f52grams #topcitybites #devourpower #lefooding #noleftovers #myfab5 #satisfied #eatfamous #dailyfoodfeed #foodbeast
Big up to Jamacia! We're throwing back to their #carnival last week. Music, Jerk and Rum Punch!
Two of the best in their business! A huge thank you to @bradleyskeete for coming to visit us as El Pirata and bumping into the one and only @fred_sirieix . #TBT
If you're a total coffee-holic like us, you'll be happy to know we're topping up yours for #UKCoffeeWeek until Sunday. Don't forget to mention this post when ordering!
Make your dining table more cheerful with this Tamago Popsicle at #ShijimaRAW . Not only pleasing the eye, it's pampering the tastebuds, too! . . . . . #Japanese #japanesefood #yummy #yummyfood #foodiegram #foodies #instafood #exploresurabaya #inijiegram #surabayakuliner #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #beautifulcuisines #devourpower #buzzfeedfood #buzzfeedtasty
Jam segini laper champ? Kuy @pantiespizzalampung aja, cause it's never wrong for snack time! Makan pizza lipat disini sama temen temen jam jam segini bakal bikin soremu makin seru! 😉 . Happy #pizzapora #devourpower #foodnetwork #foodoftheday #foodism #mealtime #food #makanapahariini #indonesiapunya #explorelampung #foodforthought #foodforfoodies #fooodporn #pictureoftheday #dailyfoodfeed #ilovefood #kulinerlampung #kuliner #indonesia #foodies #kulinerindonesia #makanan #enak
Sore Bandung 💪 Ngerjain tugas jalan teruuss Nyemil juga jalan teruusss 😀😬 . Biar ga lemes guys... Apalagi klo kena Paket Petarung lgs melek _____________ New Outlet Jl. Terusan Jakarta Ruko Pelangi no.6, Antapani (teras Bebek Pak JOSS ) _____________ #1 Jl.Tubagus Ismail no.57A (Depan Gate Alamanda Dago Permai) _____________ *available @gofoodbandung Senin-Kamis : 10.00-21.00 ; Jumat -Minggu 10.00-22.00
Favorite! Dakgalbi @jjangnoodle Korean Noodle & Grill 😁😍 Kalo mampir daerah senopati, cobain tempat satu ini! Selain dakgalbi nya, budae jjigae dan kimchi homemade nya, endesss! Adanya di Jl.Wolter Mongonsidi No.39 Lantai 2, Senopati (No Pork No Lard alias Halal) 👌👌Enjoy #jktfoodbang #koreanfood #budaejjigae #jajangmyeon #anakjajan #eatandtreats #buzzfeedfood #buzzfeast #starvingtime #foodstagram #foodporn #tasty #foodies #instagood #foodstories #foodpics #foodnetwork #starvingtime #foodies #f52grams #jakarta #jakartafood #foodshare #jktgo #foodart #menwithcuisines #dailyfoodfeed #tablesituation #devourpower #comfortfood
Ingin pilihan menu yang tidak membosankan tapi juga simpel? Kwetiau Goreng ala Fook jawabannya! Dilengkapi dengan Lap Chiong untuk kesempurnaan rasanya! . . . . . #Fookorientalkitchen #food #beautifulcuisines #chinesefood #chinesecuisine #orientalcuisine #buzzfeedfood #thefeedfeed #devourpower #heresmyfood #restaurant #inijiegram #kulinersby #kulinersurabaya #chineseresto #chineserestaurant
Kamis manis! Kalo kamismu kurang manis, yuk jajan Choco Cheese Pizza aja di Panties Pizza champ. Jangan sampai hari kamismu ini jadi kelabu 😂 . Choco Cheese Pizza 🍕 25k 💸 . Happy #pizzapora #devourpower #foodnetwork #foodoftheday #foodism #mealtime #food #makanapahariini #indonesiapunya #exploresalatiga #foodforthought #foodforfoodies #fooodporn #pictureoftheday #dailyfoodfeed #ilovefood #kulinersolo #kuliner #indonesia #foodies #kulinerindonesia #makanan #enak
👈 go follow . Repost @foodnotestories . #PROMO !! Catet tanggalnya, 21-23 April ini @wingzowingz ada #diskon 50% semua menu desserts dan kamu bisa jajan 3 pcs wings / 3 pcs wiget cuma 11ribu aja! :D Untuk promo diskon dessert 50% cuma berlaku buat makan di tempat aja. Tapi kalau promo 3 pcs wing or wiget cuma 11ribu nisa buat makan di tempat, take away, dan grabfood! Cihuuuy bisa pesta wings di rumah nih :D Note : tidak berlaku u/ delivery dan gofood yaa! :D Asiknya lagi gak ada batasan jumlah, jadi kamu boleh banget beli sebaaanyak-banyaknya! Promo ini berlaku di semua outlet @wingzowingz looh. Yuk janjian dari sekarang :D Pssst, jangan lupa cobain 3 rasa wings terbaru disini plus chicken skin dan crepesnya juga yaa. Lengkapnya kepoin IG @wingzowingz yukk :D ______________ Wingz O Wingz Jl. BKR no. 93 Jl. Naripan no. 42A Jl. Purwakarta no. 29 Jl. Cihampelas no. 55 #foodnotewow #wingzowingz #kulinerbandung #foodnotehemat #kulinerbdg #infobdg #foodnotestories #promobandung #f52grams #foodiegram #foodnetwork #foodography #eatmunchies #vscofood #buzzfeedfood #foodoftheday #foodislife #beautifulcuisines #buzzfeast #thekitchn #huffposttaste #lovefood #EEEEEATS #myfab5 #infatuation #devourpower #darlingweekend #dailyfoodfeed
Almond Cake with Rich Caramel sauce topping.😋😋😋 Home made... So, can't rate😅 . . For more delicacies like this, follow @foodreflechir . https://www.facebook.com/groups/Foodie.msr/ You can also find the recipe for the Almond Cake there Check out that FB page too for pics like this. . . #cake #caramel #tasty #foodbloggers #food #foodie #foodpicoftheday #foodblogger #foodphotographer #bangalorefoodies #bangalore #instafood #instafoodie #instapicoftheday #likeforlike #likeforfollow #f2fgram #hungrysoul #hungernation #eeeeats #foodenthusiasts #like4like #foodislife #foodiesengage #lgtian #devourpower
Kalau kalian berencana membuat masakan dengan cita rasa yang pedas. Kalian harus pastikan ada sebotol Sambel Cap Jempol di dapur kalian dan rasakan lezatnya perpaduan sambal dengan masakan kalian ! - Info lebih lanjut, kunjungi : www.sambelcapjempol.com #sambelcapjempol #saussambelcapibujari #saussambelpedas #capjempol #sambelasli
Tie Dye Cheesecake @thescranline ⠀ INGREDIENTS: ⠀ 2 cups crushed graham crackers⠀ 3 tablespoons melted butter⠀ 1 tablespoon sprinkles⠀ ⠀ FILLING:⠀ 2 pounds cream cheese, room temperature⠀ 1 1/3 cups sugar⠀ 4 eggs⠀ 1 tablespoon vanilla extract⠀ 1/4 teaspoon salt⠀ 2/3 cup greek yogurt⠀ 2/3 cup heavy whipping cream⠀ 1 tsp of blue, green, purple, yellow and pink food gel⠀ ⠀ TOPPINGS:⠀ 1 cup heavy whipping cream⠀ 1-2 tbsp sweetened condensed milk⠀ Sprinkles⠀ ⠀ FULL RECIPE -> Tastemade.com⠀⠀ · · #choccolottie #teatime #tealover #coffee #coffeelover #afternoontea #foodstagram #feastagram #forkyeah #tryitordiet #sweettooth #sweettreat #whitechocolate #instafood #lovefood #londonfood #noleftovers #foodspotting #foodblog #cheatday #thrillist #devourpower #eatingfortheinsta #iifym #buzzfood #instafoodies #slimmingworld #foodilysm #foooodieee #foodgasmic
👈 go follow . Repost @foodnotestories . #PROMO !! Catet tanggalnya, 21-23 April ini @wingzowingz ada #diskon 50% semua menu desserts dan kamu bisa jajan 3 pcs wings / 3 pcs wiget cuma 11ribu aja! :D Untuk promo diskon dessert 50% cuma berlaku buat makan di tempat aja. Tapi kalau promo 3 pcs wing or wiget cuma 11ribu nisa buat makan di tempat, take away, dan grabfood! Cihuuuy bisa pesta wings di rumah nih :D Note : tidak berlaku u/ delivery dan gofood yaa! :D Asiknya lagi gak ada batasan jumlah, jadi kamu boleh banget beli sebaaanyak-banyaknya! Promo ini berlaku di semua outlet @wingzowingz looh. Yuk janjian dari sekarang :D Pssst, jangan lupa cobain 3 rasa wings terbaru disini plus chicken skin dan crepesnya juga yaa. Lengkapnya kepoin IG @wingzowingz yukk :D ______________ Wingz O Wingz Jl. BKR no. 93 Jl. Naripan no. 42A Jl. Purwakarta no. 29 Jl. Cihampelas no. 55 #foodnotewow #wingzowingz #kulinerbandung #foodnotehemat #kulinerbdg #infobdg #foodnotestories #promobandung #devourpower #eatmunchies #foodoftheday #huffposttaste #thekitchn #infatuation #eatfamous #f52grams #vscofood #eater #beautifulcuisines #onthetable #darlingweekend #EEEEEATS #buzzfeast #foodography #foodislife #buzzfeedfood #foodiegram #dailyfoodfeed
👈 go follow . Repost @henjiwong . Lomie Hokkian By Chuan Tin Restoran - Kali ini gue makan siang disini nih.... Gue pesen Lomie Hokkian. Isinya pake udang, bakso goreng, potongan daging babi, dan oyster... Rasanya enakk lohhh, kalian juga bisa sesuaiin tingkat keasinan dan gurihnya dari soy sauce sm vinegar yang mereka sediain.... Btw ini Non Halal ya.... 😋😋😋 - - Ps : Porsi Small nya aja gede banget menurut gue... bisa buat 3 org malah 😁 - - - - - - - - - - - #chuantin #hokkianmee #lomie #lomiejakarta #food #foods #foodnesia #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodisfuel #foodforthought #foodie #foodphotography #foodstyling #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #kulinerjkt #kulinerjakarta #kulinerindonesia #jktfoodbang #JKTFoodIndulgence #buzzfeedfood #devourpower #cheatmeal #forkyeah #eatmunchies #eatfamous
Nasi Ikan Pari Asap (Bumbu Mangut) yang bikin kangen pake banget! ❤️ ___ Only at @republiknasikerang ! 📍Nasi Kerang, Kantin Pojok Mega Kuningan (Belakang Gedung Belagio) Open from 10 AM - 7 PM. Bisa juga pesan via #GoFood dengan nama Nasi Kerang. ___ #RepublikNasiKerang #MegaKuningan #foodventurer . . . #nasikerang #indonesianfood #masakannusantara #foodporn #lunch #foodies #foodporn #buzzfeedfood #asianfood #masakanindonesia #foodoftheday #comfortfood #spicyfood #foodstarz #beautifulcuisines #feed #eeeeeats #devourpower #foodgawker #foods #instanusantara #jakarta #foodstagram #foodbeast #foodgram
👈 go follow . Repost @carimakanbdg . Makan malem sama @ayamgeprekbudewbandung yang sambal pete mantep nih.. Paduan ayam geprek, sambal pete dan nasi panas pastinya bikin ga bisa berhenti ngunyah 👌😋 Kalau kamu makan di @ayamgeprekbudewbandung di jam 5 sore - tutup kamu bisa dapetin diskon 10% + 10% lho! . . Mager? Tenang aja @ayamgeprekbudewbandung udah bisa di pesen lewat aplikasi Gojek kok.. Kuy mampir! . . . . Ayam Geprek Sambal Pete idr 20K + Nasi idr 5K Taste : 4.5/5 Place: 4.5/5 Overall: 4.5/5 location: @ayamgeprekbudewbandung Jl. Cihapit no.4 Bandung . . #carimakanbdg #ayamgeprek #ayamgeprekbudew #ayamgepreksambalpete #EEEEEATS #vscofood #eatmunchies #buzzfeast #foodislife #darlingweekend #eatfamous #eater #foodography #forkyeah #foodoftheday #beautifulcuisines #foodbeast #devourpower #lovefood #foodnetwork #foodiegram #infatuation #buzzfeedfood #cheatmeal #thekitchn #onthetable #f52grams #myfab5 #dailyfoodfeed #huffposttaste
Sausage, house smoked beans and grilled cheese on a toasted butter dunked bagel. This one is so tasty we’re adding it to our breakfast menu. But in the mean time you can try it at our night brunch on Sunday. Link in bio. #blueskies #cheesemelt #cheeseplease #sausagebeanandcheesemelt #brunchgoals #breakfastbagel #nightbrunch #foodgoals #instafood #nyceeeeeats #mcreats #bagels #devourpower #comfortzone #veggie #vegan #omnivore #mcrfoodie #eatmcr #thebagelshop
Would you'd Eat this!? 😝 Love Food? Follow me @wefoodd 🔱 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• By📽 | @tinastreatstexas Tag a food lover! 👇 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Tags 🍗 #lunch #nomnom #tasty #truecooks #yum #zipkick #hungry #foodstagram #foodporn #foodie #foodies #foodgasm #foodlover #foodpic #foodcoma #foods #food #eat #dinner #breskfeast #buzzfeast #cheatmeal #chef #cooking #dessert #devourpower
Enjoy high-quality food in PERIOS:⠀ 🍔 Delicious American burgers with handmade beef patties or chicken fillet, cheese & fresh veggies and a handmade brioche bun.⠀ 🌯 Mouthwatering Mexican tacos, burritos, nachos and fajitas - all with fresh ingredients!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #perios #texmex #grill #restaurant #shirley #delicious #burger #feastmode #foodbeast #goodeats #buzzfeed #buzzfeedfood #eeeeeats #eatmunchies #buzzfeast #foodporn #foodstagram #eatfamous #foodiegram #eatingfortheinsta #foodiechats #devourpower #myfab5 #spoonfeed #foodgawker #foodgram #igfood #foodshot #foodography #foodism
Masker Wajah Spirulina ;) • 5 MANFAAT UTAMA : 1. Mencerahkan & memutihkan wajah secara alami 2. Memperhalus tekstur kulit wajah 3. Mencegah sekaligus mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo 4. Mengencangkan kulit wajah 5. Mengurangi minyak pada wajah konsultasi : BBM SheilaAS WA 081222633328 Add : 📲 PIN: SheilaAS 📲 WA:081222633328 PROMO VIA WHATSAPP 😍💰 #langsing #makanankorea #pelangsingalami #hidupsehat #peluangbisnis #makananjember #ekado #ayam #praktis #enakmurah #burnmeup #eatingfortheinsta #devourpower #foodnetwork #foodoftheday #foodism #mealtime #makanapahariini #indonesiapunya #batik #foodforthought #foodforfoodies #fooodporn #pictureoftheday #dailyfoodfeed #ilovefood #picoftheday #kripik #twobrothers #keripikpisangcoklat
Pancakes is always a great idea!!😍😍
Dinner last night was 👌
•JUICE ANYONE?•
•SEAFOOD•
•BURGER FRIDAY•
•BIGOLI•
next page →