#dewiremajaobsess

5,804 posts

Loading...
SAPA YG PATUT GUNA SET FOLELES OBSESS ?. . Korang yang ada masalah kt bawah nie patut guna. . . 😞Kulit muka tak sekata 😞Parut jerawat tebal namateyyy 😞Jerawat kecik2 tu banyak gile dekat muka 😞Muka berminyak 😞Kulit kusam dan kering . . Sapa ada masalah kt atas👆 yes korang memang wajib guna Treatment Cushion Foundation Obsess dgn Loose Powder. Selepas tue tengok lah hasil nya . Kulit bersih glowing . Nak selfie pon tk kisah dah sebab kulit korang dah nampak sekata dgn set foleles ni. . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
Nak effect xtra ploles gebu gebas? Nak control shine especially area t-zone? Yessss! Loose powder obsess la jawapannya 😍😍😍 . . Too Smooth to Resist Loose Powder Rm59 . . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #obsesslipmatte #obsesseyeshadow #hudabeauty #muakl #muasegamat #muaselangor #alhaalfa #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018 #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire
Kenapa perlu beli loose powder obsess? . ✅buat makeup tahan lama ✅kulit kurang berminyak ✅finishing look yang sangat minimal tapi best . So dapat korang punya favourite loose powder ni dengan @obsess_suha . Loose Powder RM59 exc postage tapi ada FREE GIFT . COD: Puchong/Seri Kembangan/UPM/Putrajaya (everyday)/Raub (weekends) . Postage📬: Khamis/Jumaat . Whatsapp 0182463908 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics #obsesscosmeticspuchong #obsesscosmeticsserikembangan #obsesscosmeticsupm #obsesscosmeticsraub #obsescosmeticskualalumpur #obsesscosmeticbangi #concealerobsesscosmetic #loosepowderobsesscosmetics #obsesscosmeticsupsi #obsesscosmeticsukm #obsesscosmeticuniten
Cantik-cantik belaka warna Eyeshadow obsess nie ! Senang pula tu untuk digunakan 😍 Just calit-calit dan blend sahaja menggunakan jari 🤭 . . Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉 . 🤫 Free gift for every purchase 🤭 . #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja #bbcushion #bbcushionmurah #lipstick #lipstickmatte #makeup #makeupmalaysia #makeupcantik #makeupbasics #mua #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeup #hudabeauty #maybelline #sayajualprodukkecantikan #selangor #mascara #coduitmseremban3 #putrajaya #bangi #kajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera
- - Memang wowwww lah bila pakai treatment cushion foundation (tcf) obsess ni... Segala parut jerawat tu boleh hilang dgn sekali dap jer uollsss... Sebab tulah ramai yg dah love terokkkk dgn tcf obsess ni sampai stok selalu cepat habis x menang tangan agent nak restok jer... . Meh order dgn Lin skrg🤗 WHATSAPP 010-3183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD : SEGAMAT, JOHOR . 📮 POSTAGE EVERYDAY . ATAU BOLEH ORDER DGN AGENT2 TEAM #LINSQUADIAMOND . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson -
- 3 Bahan Utama yang patut korang tau dalam Mascara sikat Obsess : _ Bahan: Vitamin E Faedah: Sebagai antioksida, supaya bulu mata kelihatan lebih sihat & segar _ Bahan: Beeswax Faedah: Lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah _ Bahan: Carnauba Faedah: Lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan & kehalusan bulu mata . Jom order skrg 🤗 WHATSAPP 0132045931 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #obsesscosmeticsegamat #squadnizarich
Eyeshadow stick obsess 4 warna yang sesuai untuk daily looks . Sangat mudah diguna calit je atas mata dah cantik 😘 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/SELAYANG/BATU CAVES/WANGSA MAJU/SETAPAK 📮POSTAGE ➡ AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow
- Tips cara nak guna mascara sikat obsess cosmetic... Senang nak gune... Effect bulu mata melentik dan nampak lebat uollsss...x de dah comot2 hitam bwh mate tu 😁 . Jom order dgn Lin skrg 🤗 WHATSAPP 010-3183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD:SEGAMAT, JOHOR . 📮POSTAGE EVERYDAY . Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson - #regrann
Effect pipi kemerah-merahan 🤣 . Haaa siapa nak mcm ni? Blusher stick tepek sikit je pastu blend pakai jari taw. Sangat blendable! 💕 . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
Bosan dgn blusher stick?? . Jom try cara lain heheheh. Kita buat cushion blusher.😍😍😍 . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
RAHSIA KENING ON FLEEK 😲 . Hai korang !! 🌸 harini nak share rahsia kening on fleek.😱 Rugi tau siapa tak tengok video ni ✔✔✔ Mudah sangat nak dapatkan kening on fleek. Lepas tengok video ni mesti korang rasa kenapa la tak jumpa video ni lebih awal lagi😘 . . DM us now , click the link di bio or directly contact via whatsapp ( 018 3914023 ) 😍 . Postage everyday 📮 . Cod area Taiping | Kamunting | Kuala kangsar . #teamsyiera #meroketS #obsesscosmetic 💕 #obsesscosmeticlover #obsescosmetic #obsesscosmeticxdewiremaja #obsesscosmeticminiagent #obsesscosmetichotitem #obsesscosmeticmeletopz #beautifulwithobsesscosmetic #stayprettyobsesscosmetic #naturallookobsesscosmetic #glamorousobsesscosmetic #obsesscosmeticXclusive #obsesscosmeticCOD #obsesscosmeticonpoint #easywearobsesscosmetic #obsesscosmeticcushion #obsesscosmeticlipmatte #obsesscosmeticlipstick #obsesscosmeticmascara #obsesscosmeticeyeshadow #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics #obsesscosmeticsperak
TAK SUKA TOUCH UP BANYAK KALI SELEPAS MAKAN ? LIPMATE OBSESS DAPAT MEMBANTU MASALAH KORANG 💄 . . ✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas) ✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2 ✅ Tidak Melekit ✅ Kegilaan ramai Makeup artist ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ✅ Mengandungi Vit E & Argan oil. ✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia . . RM40 EXC POSTAGE POSTAGE: RM8 SM/RM12 SS . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte
SET ON FLEEK - Dengan hanya dua item from @obsess.cosmetics iaitu CONCEALER & EYEBROW DEFINER. Kening anda akan nampak kemas dan cantik. - EYEBROW DEFINER dengan colour Dark Brown akan membuat kan kening anda nampak natural dan cantik. #dewiremaja1819 #elyamor #squadsyiera #obsesscosmetics #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #makeupmurah #macamkorea #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik
Last call untuk lipmatte wedding edition. 2 colour code dah sold out. Tinggal code heartbeat and forever jerr readystock hanis. Itupun seketul dua jee tau. Once dh sold out, jangan merengek dekat hanis sebab takdapek den nak tolong😅😅 . Hq dah discontinue wedding edition pun😭😭😭 whatsapp anis cepat-cepat 🐣 017 218 2985 #Atiqaharmy #pujaanhatikanda #dewiremaja1819 #obsesscosmeticsmalaysia #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia
Morning , Beautiful 💞 Kat hq duo eyeshadow dh habis ! Sangat limited tau ! Lepas nie Eyeshadow nie dh discountiuned means , NO RESTOCK ! Jadi , maka dengan itu , jgn lupa grab yaa rakan- rakan 🤭 . . Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉 . 🤫 Free gift for every purchase 🤭 . #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja #bbcushion #bbcushionmurah #lipstick #lipstickmatte #makeup #makeupmalaysia #makeupcantik #makeupbasics #mua #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeup #hudabeauty #maybelline #sayajualprodukkecantikan #selangor #mascara #coduitmseremban3 #putrajaya #bangi #kajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera
Malas nak cakap banyak la. Tengok je short video ni. Kualiti setanding brand mahal tauu. In love ke tidak? 😍😍😍 . . Nak dapatkan brow definer obsess? Meh WhatsApp Nurul sekarang. Ready stock tauu heheh . . Brow Definer Obsess Rm29 . . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #segamat #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #obsesslipmatte #obsesseyeshadow #hudabeauty #muakl #muasegamat #muaselangor #alhaalfa #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018 #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire
SAPA YG PATUT GUNA SET FOLELES OBSESS ?. . Korang yang ada masalah kt bawah nie patut guna. . . 😞Kulit muka tak sekata 😞Parut jerawat tebal namateyyy 😞Jerawat kecik2 tu banyak gile dekat muka 😞Muka berminyak 😞Kulit kusam dan kering . . Sapa ada masalah kt atas👆 yes korang memang wajib guna Treatment Cushion Foundation Obsess dgn Loose Powder. Selepas tue tengok lah hasil nya . Kulit bersih glowing . Nak selfie pon tk kisah dah sebab kulit korang dah nampak sekata dgn set foleles ni. . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
_ Yang suke colour lipmatte bold tone boleh pilih code heartbeat ni... Memang cantik tau... Warna merah yang menawan dan nampak berani 💋 . Jom order dgn Lin skrg 🤗 WHATSAPP 010-3183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . 📮POSTAGE EVERYDAY . Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #lipmatteobsess #sayajualmakeup
SAPA YG PATUT GUNA SET FOLELES OBSESS ?. . Korang yang ada masalah kt bawah nie patut guna. . . 😞Kulit muka tak sekata 😞Parut jerawat tebal namateyyy 😞Jerawat kecik2 tu banyak gile dekat muka 😞Muka berminyak 😞Kulit kusam dan kering . . Sapa ada masalah kt atas👆 yes korang memang wajib guna Treatment Cushion Foundation Obsess dgn Loose Powder. Selepas tue tengok lah hasil nya . Kulit bersih glowing . Nak selfie pon tk kisah dah sebab kulit korang dah nampak sekata dgn set foleles ni. . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 018 2702039 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
bila kening dah conceal using obsess concealer, automatic on fleek yee eyebrow. waduh waduh, yang murah pun boleh dapat hasil macam guna product atas-atas 😇 whatsapp anis 🐣 017 218 2985 #Atiqaharmy #pujaanhatikanda #dewiremaja1819 #concealermurah #obsesscosmeticsmalaysia #concealer #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia
Obsess Cosmetics amat mementingkan setiap aspek bagi memudahkan penguna menjaga penampilan. Oleh itu tidak ada alasan untuk merasakan diri itu tidak cantik. malah membantu lebih jimat masa untuk menyiapkan diri. Sesuai untuk semua wanita sama ada berkerja, pelajar mahupun suri rumah dan terutamanya yang ada anak kecil. Cukup lengkap dari asas hingga ke penyeri. Berminat 😘😘 Dm atau whatapp asya ☎ http://wa.me/60133202939 http://wa.me/60133202939 #makeupcantikdanmurah #makeuplover #nakcantikcarisaya #nakcantikjangankedekut #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #liptint #mascarasikat #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #dewiremaja #dewiremajaobsess
Blusher terbaru obsess ni sumpahhh best giler uollsss... Colour yg soft manjer2 pink gittewww... X payah susah2 nk cari brush dah... Pakai jari jer dah blend tau... Jimat mase! . Rm45 each Exc postage 3 item keatas free postage . WHATSAPP 012-7906257 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan
- Lipmatte code i do Limited Wedding edition . Lin suke tone colour i do ni soft nude colour yg mmg cantik... Sesuai untuk daily makeup yg simple dan nmpk sweet gittewww 😍😍😍😍 . Jom order dgn Lin skrg 🤗 WHATSAPP 010-3183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . 📮POSTAGE EVERYDAY . Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson
Dua benda yang korang wajib pakai sekali untuk buatkan kulit muka korang nampak lebih halus dan licin ❤️ - Untuk order boleh klik link di bio profile okey . . . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
Korang minat colour2 nude pink gittewww 💋 boleh grab lipmatte code forever ni . Sweettt habis tau... Yg penting tahan lame dan x buat bibir korang kering mengelupas... . Lipmatte obsess ni kaya dgn olive oil...bhn semulajadi terbaik utk penjagaan bibir kite ❤️ . Meh order cepat... Stok dah x ramai ni!!! . WHATSAPP 01136615875 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :KERATONG /SELANCAR . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #makeupraya #raya2019 #bajuraya2019
- Lipmatte code i do Limited Wedding edition . tone colour i do ni soft nude colour yg mmg cantik... Sesuai untuk daily makeup yg simple dan nmpk sweet gittewww 😍😍😍😍 . WHATSAPP 013-2045931 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #obsesscosmeticsegamat #squadnizarich
Korang minat colour2 nude pink gittewww 💋 boleh grab lipmatte code forever ni . Sweettt habis tau... Yg penting tahan lame dan x buat bibir korang kering mengelupas... . Lipmatte obsess ni kaya dgn olive oil...bhn semulajadi terbaik utk penjagaan bibir kite ❤️ . Meh order cepat... Stok dah x ramai ni!!! . WHATSAPP 012-7906257 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #makeupraya #raya2019 #bajuraya2019
Blusher stick yg kecik comel senang dibawa ke mana mana. . Sama jugak mcm eyeshadow, just calit and blend pakai jari je taw. Sgt blendable! 😍 . RM45 exc postage and bole tahan berbulannn . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
_ Korang minat colour2 nude pink gittewww 💋 boleh grab lipmatte code forever ni . Sweettt habis tau... Yg penting tahan lame dan x buat bibir korang kering mengelupas... . Lipmatte obsess ni kaya dgn olive oil...bhn semulajadi terbaik utk penjagaan bibir kite ❤️ . Meh order cepat... Stok dah x ramai ni!!! . WHATSAPP 010-3183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . 📮POSTAGE EVERYDAY . Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #makeupraya #raya2019 #bajuraya2019
Kat mana lagi nak cari mascara yang buat bulu mata melentik dan xmelekit kalau bukan dari #obsesscosmetic 😍😍 Nak info lebih lanjut? KLIK link di Bio😘❤️ http://ObsessKosmetik.wasap.my #obsesscosmetic  #cosmeticviral #nakcantik #muamalaysia #obsesscosmeticagentpenang  #makeupviral #dxycosmetic  #muabybella  #makeupmurah2  #usmpenang  #waniempire  #muabybella #makeuppengantin  #makeupmurah  #dewiremaja18  #dewiremajaobsess #makeuppengantin  #makeupviral #obsesscosmectiscod  #codpenang #makeuptunang #NDlegacy #waniempire #tiktok_malaysia
Jom layan video tutorial kening on fleek by si cantik manis ni 😍 . . Senang sangat kan nak lukis kening dengan Eyebrow Definer Obsess Cosmetics 😉😉😉 . . Brow Definer Obsess Rm29 . . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #obsesslipmatte #obsesseyeshadow #hudabeauty #muakl #muasegamat #muaselangor #alhaalfa #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018 #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire
2 item yg wajib ada dlm handbeg korang.Cushion Foundation Treatment dan Loose Powder. . . Selain mencantikan kulit wajah korang, 2 item nie boleh merawat kulit korang kerana ada olive squalane oil, geranium oil serta bearberry yg bertindak mengecutkan jerawat sekaligus melembutkan dan melicinkan kulit . . Untuk order boleh klik link di bio profile okey . . . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/SELAYANG/BATU CAVES/WANGSA MAJU/SETAPAK 📮POSTAGE ➡ AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
- 3 Bahan Utama yang patut korang tau dalam Mascara sikat Obsess : _ Bahan: Vitamin E Faedah: Sebagai antioksida, supaya bulu mata kelihatan lebih sihat & segar _ Bahan: Beeswax Faedah: Lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah _ Bahan: Carnauba Faedah: Lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan & kehalusan bulu mata . Jom order dgn Lin skrg 🤗 WHATSAPP 0103183585 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #mascaraviral #obsesscosmetics #makeupmalaysia #mascarasikat #muamalaysia
Dari x nampak bulu mata bila pakai jer mascara sikat obsess ni terus keluar bulu mate yg malu2 nak keluar sebelom ni... . Rm39 each Exc postage 3 item keatas free postage . Jom cantik2 dgn obsess 🤗 . WHATSAPP 012-7906257 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #obsesscosmeticstokistsegamat
Lipmatte code i do Limited Wedding edition . tone colour i do ni soft nude colour yg mmg cantik... Sesuai untuk daily makeup yg simple dan nmpk sweet gittewww 😍😍😍😍 . Jom order dgn Epa skrg 🤗 WHATSAPP 012-7906257 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson
Blusher terbaru obsess ni sumpahhh best giler uollsss... Colour yg soft manjer2 pink gittewww... X payah susah2 nk cari brush dah... Pakai jari jer dah blend tau... Jimat mase! . Rm45 each Exc postage 3 item keatas free postage . WHATSAPP 012-7906257 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticstokistsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan
Insanely long mascara by #obsesscosmetic diperbuat daripada fiber untuk memudahkan cucian dan tidak menyebabkan nampak hitam dibawah mata 😍 KLIK link di Bio😘❤️ http://ObsessKosmetik.wasap.my #obsesscosmetic  #cosmeticviral #nakcantik #muamalaysia #obsesscosmeticagentpenang  #makeupviral #dxycosmetic  #muabybella  #makeupmurah2  #usmpenang  #waniempire  #muabybella #makeuppengantin  #makeupmurah  #dewiremaja18  #dewiremajaobsess #makeuppengantin  #makeupviral #obsesscosmectiscod  #codpenang #makeuptunang #NDlegacy #waniempire #tiktok_malaysia
MASCARA OBSESS - Bulu mata pendek, buku mata tak lentikkkk. - Hahhhhh dengan mascara from @obsess.cosmetics ni buku mata yg pendek pun jadi panjang ye. - Dah tak payah nak pakai bulu mata palsu. - Senang di bersihkan mascara ni, dan tak kan meninggalkan kesan hitam bawah mata kalau pakai #dewiremaja1819 #elyamor #squadsyiera #obsesscosmetics #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #makeupmurah #macamkorea #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik
Kenapa perlu ada loose powder? . ✔️ set kan foundation ✔️ makeup tahan lebih lama ✔️ nak effect matte . Sangat berbaloi sebab RM59 tu boleh tahan berbulan jugak depends penggunaan masing masing😘 . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
concealer paling mudah nak angkut ke mana mana. Sebab saiz macam batang pen je uollss. Campak dalam handbeg, eh selesai masalah. bila-bila boleh touch up.🐱 whatsapp anis 🐣 017 218 2985 #Atiqaharmy #pujaanhatikanda #dewiremaja1819 #concealermurah #obsesscosmeticsmalaysia #concealer #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia
Selamat pagi semua 😍 Tahukah anda , lipmate obsess adalah liquid matte yang mengandungi aloe vera & argan dan sangat berbeza dengan lip cream di luar sana ? . . Liquid matte teksture lebih ringan dan langsung tidak melekit berbanding dengan lipcream . Yang paling penting TRANSFERPROOF! wah memang tahan sehingga 8jm guys😱 . Whatsapp Atynn 01131787435 or click on bio . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte
Swatches loose powder ❤️ . Nampak tak beza before and after? Tepek loose powder utk makeup nampak lagi smooth and cantik 🤗 . RM59 exc postage. FREE GIFT FOR EVERY PURCHASE. . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
Kecil molek tapi tahan lama. Kecil molek tapi colour herlokk. Kecil molek tapi kening on fleek. Tapiiiiii harga TERLAJAK MURAH! Berbaloi baloi ❤️❤️❤️ . . Brow Definer Obsess Rm29 . . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #obsesslipmatte #obsesseyeshadow #hudabeauty #muakl #muasegamat #muaselangor #alhaalfa #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018 #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire
DUO STICK EYESHADOW 💖 _ ✔️Ada 4 warna yang menarik ✔️Didatangkan sekali dengan highlighter ✔️Mudah dan Cepat ✔️Yang penting ia sebatanh yang mudah dibawa kemana sahaja 👌 _ Rm39 each Pstage Rm8 sm / Rm12 ss _ WhatsApp eqa cepat 0133050158 _ #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsampang #obsessbangi #obsesskajang #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #codkl #codselangor #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #muamalaysia #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #squadsyiera #elyamor #dewiremaja #dewiremajaobsess
DUO STICK EYESHADOW 💖 _ Mudah dan pantas. Mudah dibawa kemana sahaja . Wahhh macam best je kan 🤩 Eyeshadow ni didatangkan skali dengan highlighter jugak taw. bestnyaaa 😍😍😍 cepatlah grabb!!! _ WhatsApp 0133050158/ link at bio _ #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsampang #obsessbangi #obsesskajang #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #codkl #codselangor #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #muamalaysia #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #squadsyiera #elyamor #dewiremaja #dewiremajaobsess
LOOSE POWDER OBSESS 😍 . apa tujuan loose powder ni ramai sangat pm atynn and tanya tona kulit mana yang sesuai pakai? . loose powder ni bertujuan untuk lock dd cushion obsess supaya makeup korang lagi tahan lama. Selalunya loose powder ni akan jadi matte finishing tapi brand obsess ada sikit glow yang nampak makeup korang glow and nampak berseri-seri je uolls. . semua jenis warna kulit boleh pakai loose powder ni walaupun colour dia warna putih,kenapa atynn cakap sesuai? Sebab dia akan ikut tone kulit korang and yang paling best bila ambil gambar malam or ada flash tak akan ada white cast. . NAK GRAB COMBO? WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/SELAYANG/BATU CAVES/WANGSA MAJU/SETAPAK 📮POSTAGE ➡ AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
One complete set makeup for pretty girls ❤️ Qila faham zman skrg kita kejar masa.. Dengan ObsessCosmetics ni 5 minit dah siap makeover wajah.. Berseri2 srharian😍 KLIK link di Bio😘❤️ http://ObsessKosmetik.wasap.my #obsesscosmetic  #cosmeticviral #nakcantik #muamalaysia #obsesscosmeticagentpenang  #makeupviral #dxycosmetic  #muabybella  #makeupmurah2  #usmpenang  #waniempire  #muabybella #makeuppengantin  #makeupmurah  #dewiremaja18  #dewiremajaobsess #makeuppengantin  #makeupviral #obsesscosmectiscod  #codpenang #makeuptunang #NDlegacy #waniempire #tiktok_malaysia
_ READY STOCK ❤️ . Eyebrow definer obsess Rm29 only . WHATSAPP 013-2045931 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . 📮POSTAGE EVERYDAY . . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #DEWIREMAJAOBSESS #weddingedition #dewiremaja1819 #obsesscosmeticsegamat #squadnizarich
obsess cosmetic loose powder yg cute dan blh blend kn uolll pnye foundation🛍 . . 😘sng nk bwak pg jln2 just letak je kt mna2 poket dlm bag korg. . . 😘yang ddk area seri kembangan, serdang, kinrara,puchong,cheras klu berminat utk COD blh whatapp sya💋 . . whatapp 0102228971 (ieka) whatapp 0102228971 (ieka) whatapp 0102228971 (ieka) . . #obsesscosmetic #agentobsessserikembangan #obsesskinrara #obsesscosmeticspuchong #obsesscosmeticcheras #sayajualmakeup #makeupmalaysia #merokets #obsesscosmeticagent #sayajualmakeup #makeupartist #muaseremban #muasenawang #muanegerisembilan #muabangi #muakajang #muaampangan #muanilai #muaainsdale #mualabu #muaparoi #agentobsess #agentobsessserikembangan #agentobsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticagent #makeupartistmalaysia #meroketS #squadshiera #sayajualmurah #dewiremaja2018 #dewiremajaobsess
hai uolll obsess cosmetic eyeshadow dh masuk tau cantik2 colour dia.eyeshadow nie dia 2 sided bhg dpn eyeshadow n blkg glitter uolll blh letak lpas uolll apply eyeshadow tu mmg meletop kebaboomm🎉🎉 . . 🍭siapa2 yang berminat area2 seri kembangan, serdang,kinrara,puchong,cheras blh la whatapp2 sya yer. . . . 🍭cepat2 whatapp tau sbb stock terhad uoll klu lmbt rugi. . . 🍭yang ddk area seri kembangan, serdang, kinrara,puchong,cheras klu berminat utk COD blh whatapp sya💋 . . whatapp 010-2228971 (ieka) whatapp 010-2228971 (ieka) whatapp 010-2228971 (ieka) #obsesscosmetic #agentobsessserikembangan #obsesskinrara #obsesscosmeticspuchong #obsesscosmeticcheras #sayajualmakeup #makeupmalaysia #merokets #obsesscosmeticagent #sayajualmakeup #makeupartist #muaseremban #muasenawang #muanegerisembilan #muabangi #muakajang #muaampangan #muanilai #muaainsdale #mualabu #muaparoi #agentobsess #agentobsessserikembangan #agentobsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticagent #makeupartistmalaysia #meroketS #squadshiera #sayajualmurah #dewiremaja2018 #dewiremajaobsess
hai uolll barang2 obsess cosmetic dh msuk. untuk siapa2 yang berminat dengan brg2 yg cute, comel dan senang untuk dibawa travel. ✈️ . . 🍭treatment foundation (light) 🍭loose powder 🍭stick eyeshadow (gingerbread) 🍭mascara 🍭matte liquid lipstick (forever) 🍭concealer (light) 🍭blusher 🍭makeup remover . . 🍭obsess cosmetic ni sngt simple dan boleh dibawa kemana2 je uoll nk pg. . . 🍭sebab apa sya kta senang, sbb obsess cosmetic ni dibuat utk travel.uoll blh selit je kt mna2 dalam handbag, dalam poket sbb dia kecil. . . 🍭siapa2 yang berminat area2 seri kembangan, serdang,kinrara,puchong,cheras blh la whatapp2 sya yer. . . 🍭cepat2 whatapp tau sbb stock terhad uoll klu lmbt rugi. . whatapp 010-2228971 (ieka) whatapp 010-2228971 (ieka) whatapp 010-2228971 (ieka) #obsesscosmetic #agentobsessserikembangan #obsesskinrara #obsesscosmeticspuchong #obsesscosmeticcheras #sayajualmakeup #makeupmalaysia #merokets #obsesscosmeticagent8 #sayajualmakeup #makeupartist #muaseremban #muasenawang #muanegerisembilan #muabangi #muakajang #muaampangan #muanilai #muaainsdale #mualabu #muaparoi #agentobsess #agentobsessserikembangan #agentobsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticagent #makeupartistmalaysia #meroketS #squadshiera #sayajualmurah #dewiremaja2018 #dewiremajaobsess
next page →