#dietfood

1,952,851 posts

Loading...
Can’t go wrong with a smoothie bowl 😍🍓🍌
BODYNINE 12款系列 全韓國制造🇰🇷 空運真送✈ 採用100%韓國雞胸肉🐔 絕無防腐劑 12款不同囗味😍 健康減肥人士及健身人士已設💪💪 每款獨立包裝 方便繁忙都市人士每餐足夠蛋白質 令你食得健康食得美味😋😋 需要訂購歡迎inbox😉 推出優惠 -套裝優惠- 一套十二包 HKD 320 (無得揀味) 單買(自己揀味) HKD 35一包 Promotional Event -Value Pack- 12 packs for HKD 320 (Unable to Select Flavors) Buy it individually (Select it by youself) HKD 35 for each pack _________________________________ BODYNINE 特級雞胸肉12款味(1套) BODYNINE Superpremium Chicken Breast 12 Flavors (Value Pack) 原味 / Original Flavor 150gram 肉扒味 / Steak Flavor 150gram 芝士奶油味 / Carbonara Flavor 150gram 辣蕃茄味 / Spicy Tomato Flavor 150gram 咖喱味 / Curry Flavor 150gram 香草味 / Herb Flavor 150gram 清雞味 / Chicken Soup Flavor 100gram 火辣味 / Hot & Spicy Flavor 150gram 蒜味 黑芝麻 雞胸肉腸 / Garlic & Black Sesame Sausage 120gram 辣味 杏仁 雞胸肉腸 / Spicy Almond Sausage 120gram 原味 肉扒 / Original Steak Flavor 100gram 甜南瓜味 肉扒 / Sweet Pumpkin & Steak Flavor 100gram . #韓國熱賣 #韓國食品 #hkgym #goodbobyhk #diet #HKIG #hkfoodblogger #healthyfoods #hkfoodie #超好味 #hkfood #koreafood #韓國大熱 #koreafood #852 #foodiegram #dietfood #hkfitness #減肥 #雞胸肉 #健康 #嫩 #好味雞胸肉 #韓國熱賣 #韓國食品 #好身材 #代購 #新產品 #減肥餐單 #身體護理
Detox Vitayang Raw Meal.. 💪 . Masih Di Ragu’in nihhh?? Gak perlu ragu, gak perlu pusing” mikirin harus pengen langsing itu susah selama ada Vitayang Raw Meal.. ♥️ . . * Vitayang Rawmeal ini produk dari korea yang sangat di percaya baik bagi kesehatan tubuh kita.. banyak sekali manfaat kita mengkonsumsi raw meal ini : 🔸raw meal memiliki banyak gizi yang baik karena terbuat dari 48 makanan mentah (biji”an, sayuran, buah”an, kacang”an, herbal, prebiotik & probiotik). 🔸raw meal sangat cocok bagi yang lagi diet.🔸raw meal sebagai detoks untuk membuang racun” dalam tubuh.. . . * Hanya Detox 10hari RawMeal berat badan anda di jamin 1000% turun 2-7kg.. . . Gak percaya? 😢 . Challenge dirimu dan Buktikan sendiri!! . . Info lebih lanjut : 💕 Line : chriseldayoland WA : 082234331188 #kkindonesia #rawmeal #vitayangrawmeal #vitayangslimming #dietfood #dietsehat #rawmealsurabaya #kkindonesia #makanansehat #herbalalami #diet #inmyfeelingschallenge #kekechallenge #kkchallenge #pilpres2019 #pilpres #vitayangrawmealsurabaya #bahanalami #detox #buangracuntubuh #detoxdrink #detoxyourbody #tanpabahanpengawet #loveyourbody #bodygoals #dietalami
Optrimax Plum & Jelly Delite ❗ . > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪🏻 > Turun 2-10 KG Dalam Sebulan 👍🏻 > Setelah 8 Jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🌿 > Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk bubuk, pil, ataupun kapsul ❌💊 LINE@ : @rwn7797a (fast response) WA : 081212925915 (fast response) #distributorplum #diet #dietsukses #dietplum #dietfood #maukurus #buahplum #buahplumdiet #plum #plummurah #plumlangsing #dietsehat #dietherbal #dietalami #plumdiet #optrimaxplum #dietcepat #jualplum #makanandiet #instagood #instapic #like4likes #instalile #plumjakarta #plummedan #plumsurabaya #plumsemarang #plumindonesia #plummurah #optrimaxmurah #reseller
Detox Vitayang Raw Meal.. 💪 . Masih Di Ragu’in nihhh?? Gak perlu ragu, gak perlu pusing” mikirin harus pengen langsing itu susah selama ada Vitayang Raw Meal.. ♥️ . . * Vitayang Rawmeal ini produk dari korea yang sangat di percaya baik bagi kesehatan tubuh kita.. banyak sekali manfaat kita mengkonsumsi raw meal ini : 🔸raw meal memiliki banyak gizi yang baik karena terbuat dari 48 makanan mentah (biji”an, sayuran, buah”an, kacang”an, herbal, prebiotik & probiotik). 🔸raw meal sangat cocok bagi yang lagi diet.🔸raw meal sebagai detoks untuk membuang racun” dalam tubuh.. . . * Hanya Detox 10hari RawMeal berat badan anda di jamin 1000% turun 2-7kg.. . . Gak percaya? 😢 . Challenge dirimu dan Buktikan sendiri!! . . Info lebih lanjut : 💕 Line : chriseldayoland WA : 082234331188 #kkindonesia #rawmeal #vitayangrawmeal #vitayangslimming #dietfood #dietsehat #rawmealsurabaya #kkindonesia #makanansehat #herbalalami #diet #inmyfeelingschallenge #kekechallenge #kkchallenge #pilpres2019 #pilpres #vitayangrawmealsurabaya #bahanalami #detox #buangracuntubuh #detoxdrink #detoxyourbody #tanpabahanpengawet #loveyourbody #bodygoals #dietalami
Optrimax Plum & Jelly Delite ❗ . > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪🏻 > Turun 2-10 KG Dalam Sebulan 👍🏻 > Setelah 8 Jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🌿 > Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk bubuk, pil, ataupun kapsul ❌💊 LINE@ : @rwn7797a (fast response) WA : 081212925915 (fast response) #distributorplum #diet #dietsukses #dietplum #dietfood #maukurus #buahplum #buahplumdiet #plum #plummurah #plumlangsing #dietsehat #dietherbal #dietalami #plumdiet #optrimaxplum #dietcepat #jualplum #makanandiet #instagood #instapic #like4likes #instalile #plumjakarta #plummedan #plumsurabaya #plumsemarang #plumindonesia #plummurah #optrimaxmurah #reseller
Optrimax Plum & Jelly Delite ❗ . > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪🏻 > Turun 2-10 KG Dalam Sebulan 👍🏻 > Setelah 8 Jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🌿 > Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk bubuk, pil, ataupun kapsul ❌💊 LINE@ : @rwn7797a (fast response) WA : 081212925915 (fast response) #distributorplum #diet #dietsukses #dietplum #dietfood #maukurus #buahplum #buahplumdiet #plum #plummurah #plumlangsing #dietsehat #dietherbal #dietalami #plumdiet #optrimaxplum #dietcepat #jualplum #makanandiet #instagood #instapic #like4likes #instalile #plumjakarta #plummedan #plumsurabaya #plumsemarang #plumindonesia #plummurah #optrimaxmurah #reseller
👉🏽 follow her now @sai.sankoh | The Beauty by excellence 💋 ... Beautiful Black Woman ... @olivierfarwell #blackwomenmag ...Enfin un magazine de qualité qui valorise la femme Black dans toute sa splendeur. #sante #beaute #mode #dietfood #diet #sex #couple #business #amour #leadership #makeup #lips #money #blackwomen #beautifulgirls #blackgirls #blackmodel #blackfashion #entrepreneurtip #business #love #famille #workout #picoftheday #valentinesday #hot #sexy #famous #makeupartist
⏰⏰ Gece boyunca insan metabolizmasının hızı yavaşlar. Sabah uyanıldığında yapılan kahvaltı ile de metabolizma yeniden hızlanmaya başlar. Eğer kahvaltı öğünü atlanırsa vücut uzun süre besinsiz kaldığı için sonraki öğündeki yiyecekleri yağ olarak depolar. Bu da vücutta sağlıksız yağlanmaya ve kilo alımına neden olabilir. İnsan vücudu gün içerisinde temel beyin fonksiyonlarının yerine getirilmesi için vücut glikoza ihtiyaç duyar. Gece boyunca yavaşlayan metabolizmanın tekrar hızlanması için kan şekeri yani glikoza gerek vardır. Sabahları düzenli şekilde yapılan kahvaltı kan şekerini yükselterek kasların ve beynin ihtiyacı olan glikozun vücuda girmesini sağlar. ‼️‼️⚠️⚠️ Kilo kontrolünün daha iyi sağlanmasın için önemlidir. Kahvaltı öğünün atlayanların daha kolay kilo aldığı ve daha şişman oldukları ortaya çıkmıştır.
Gunaydin 🤗 Haftaya kahvaltisiz baslamak yok demistik 😉😉😉 Ben tam enerjili basladim , el yapimi nutellamsi , avokado uzeri sutlu yumurta , nmm nmm sizlere de afiyetler olsun 😍😘😋 mutlu bir hafta sizin olsun 🥰 #saglikliyasam #sağlıklıyaşıyoruz #sagliklibeslenme #healthylifestyle #healthyfood #healthyish #eatingshow #eating #eatclean #eatguide #diet #dietfood #dietplan #dieta #diyet #diyetyemekleri #diyetlistesi #diyetisyen #diyettarifler #diyetteyim #diyetkahvalti #diyetkolik #diyetkolik #diyetkahvalti #fitandhealthy #receitasfit
#ม ื้อแรกของวัน 12.40น. ทำIFวันที่3ละฮะ มื้อนี้ฝากท้องไว้กับเซ่เว่นนน โปรตีนแน่นๆไปเลยฮะ 💛💛💛 . . . #อกไก ่นุ่ม #อกไก ่เซเว่น #ออกกำล ังกาย #healthylifestyle #healthyfood #foodgood #diet #dietfood #อาหารคล ีน #อาหารคล ีนเพื่อสุขภาพ #ลดความอ ้วน #foodbox #คล ีนสายกลาง #คล ีนบ้างไม่คลีนบ้าง #cleanfood #cleaneating #cleanง ่ายๆ #คล ีน #อาหารควบค ุมน้ำหนัก #breakfast #eatlean #healthybreakfast #eatclean #cookedmyself #เมน ูคลีน #เมน ูลดความอ้วน #เมน ูเพื่อสุขภาพ #คล ีนฟู้ด #ก ินไม่อ้วน
#덴마크다이어트 3일 . •점심• 🍊 🍞 🥗 ☕️
Double Confirm - Kalau nak pegi pos Ernimats Almond Butter No SUGAR ni.. kakak mmg akan kira 2 3 kali total parcel.. sebelum keluar kete pun dok kira lagi 😅 - So confirm dah arini 18 botol dah selamat belayar kat awek2 cun dari Penang, Johor, Selangor, Perak, and Melaka 🤗 - Nanti kalau dah sampai parcel Ernimats Almond Butter ni.. makan dgn sopan2 tau.. jgn comot2 hehe 😘😘😘😘😘 - Thank you semua for ur order ❤️ - - - - - - #eathealthy #AlmondButter #homemade #almond #noPreservatives #noSugar #noOil #dietfood #healthyfood #healthyeating #healthy #fitness #weightloss #fattofit #dietfood #preworkout #weightlifting #traindirty #fatloss #protein #eatcleantrainmean #nutrition #almonds #fitgirl #delicious #eatcleantraindirty #ebg #grind #poslaju
🍊🍰 #เค ้กน้ำส้มสดคั้นเอง 🍊🍰 #ฉ ่ำต่อไม่รอละนะ #tooktooktogo @tooktooktogo by คุณตุ๊ก @tookchanokwanan หอมน้ำลิ้นจี่ หวานเก๋ๆ ตามแบบฉบับดงผู้ดี ทานแล้วฟินนเว่อร์ แช่เย็นๆ สดชื่นมากมาย ⚪️⚪️ 🚫 ไม่มีนม ไม่มีสารแต่งกลิ่น ไม่ใส่วัตถุกันเสีย . รูปสวยๆจากพี่ออน @healthy_onair . ⚪️ #เค ้กน้ำลิ้นจี่บานฉ่า 1 กล่อง 10 ถ้วย 750฿ ⚪️ . 🍊 #เค ้กน้ำส้มสดคั้นเอง 1 กล่อง 10 ถ้วย 650฿ 🍊 แบบถาดครึ่งปอนด์ 290฿ 🍊 . จัดส่งถึงมือก็ได้เลยนะยู 💪🏻💪🏻💪🏻 มีส่ง delivery 🛵🛵🛵ภายใน 1-2 ชม. ทั่วกรุงเทพฯ . . . ❄️ร้าน แอท ตลาดพลู❄️ ร้านสุขภาพโซนฝั่งธน-ตลาดพลู-สี่แยกท่าพระ-วงเวียนใหญ่-บางแค-คลองสาน-เจริญนคร . FB ⭐️ IG ⭐️ AtTalatphlu Line ⭐️ @Talatphlu Tel ⭐️ 095-252-3392 . ร้านเปิดทุกวัน จันทร์-ศุกร์ 10.00-20.00 เสาร์-อาทิตย์-วันหยุดพิเศษ 12.00-20.00 . #ส ุขภาพดีที่ตลาดพลู #at_talatphlu #attalatphlu #leanlicious #healthyfood #dietfood #fitness #lunchbox #healthyshop #lychee
リカバリー肉&サツマイモ餡のたい焼きで〆! #筋肉飯 #筋トレ #dietfood #training #fitness #fitnessmotivation #meat #肉 #ホルモン #鯛焼き
Day 39🌞 ไข่ตุ๋น🍳 มะเขือเทศ🍅 หอมใหญ่ ต้นหอม🍃 อกไก่🐥อบชานอ้อย🌱 ข้าว🍚สวยๆร้อนๆ ฟินมากกกก😄 . . . #cleaneating #cleanfood #clean #healthyfood #healthylifestyle #diet #dietfood #food #อาหารคล ีนทำเอง #อาหารคล ีนเพื่อสุขภาพ #อาหารลดน ้ำหนัก #อาหารกลางว ันง่ายๆเพื่อสุขภาพ #อาหารคล ีน #อาหารคล ีนลดน้ำหนัก #คล ีนสายกลาง #คล ีนฟู้ด #คล ีนสไตล์แม่กุ้ง #คล ีนบ้างไม่คลีนบ้างว่ากันไป #คล ีน #ลดน ้ำหนัก #ฉ ันจะผอม ✌✌
VR low carb noodle .. Khusus untuk.. Low carb diet.. Kali ini my sista praktikum dg high fat without vege.. Thanks ya atas testimonials nya yg mengatakan ini lebih enak vs shirataki... Saya menjual VR mi low carb/mie mentah/mie diabetes/keto/debm pck 100 gr dengan potongan 8%! Hanya Rp27.500. Dapatkan sekarang juga di Shopee! https://shopee.co.id/vrcshoppe/1533148573?version=e2ecc60fea42e4a617b66cdc14e5499a. #kulinerjakarta #ketobreakfast #keto #k #ketodiet #ketogenic #kulinerjabodetabek #kuliner #d #diabetes #diabeticfood #debm #makansiang #makanankekinian #m #mie #makansehat #diet #dietfood #dietplan #ketodiet #dietsehat #ketogenicdiet #lowcarbdiet #dietenak #lowcarb
#ม ื้อเที่ยง 12.40น. 👉ข้าวไรซ์+ผัดถั่วลันเตาหวาน&ดอกหอมอกไก่สับ #ใช ้น้ำผัด🚫ไม่ใส่น้ำมัน🚫น้ำตาล🚫ผงชูรส #ทำเองอร ่อยเอง #ไม ่กินยาลดความอ้วนไม่กินอาหารเสริมลดน้ำหนักใดๆทั้งสิ้น #จะผอม #ส ุขภาพดี #ก ินคลีน #ไม ่อ้วน #ลดความอ ้วน#ลดน ้ำหนัก #อาหารเพ ื่อสุขภาพ #อาหารแคลอร ี่ต่ำ #อาหารลดความอ ้วน #อาหารลดน ้ำหนัก #คล ีนฟู้ด #easycooking #cleanfood #diet #lowcalories #foodhealthy #dietfood #goodfood #healthyme #healthymeal #eatclean #lunch #healthyfoods #healhtyeating #healthylifestyle
Bánh mì là loại thiết yếu nhất của chúng ta. Nên mình luôn chọn bánh mì ngũ cốc hạt. Vừa tốt lại không lo béo. Nướng lên một chút phết chút #creamcheese và một quả trứng chiên thêm một ly sữa non fat 150ml là đủ dinh dưỡng #calories cho buổi sáng làm việc học tập hiệu quả rồi. Bánh mì mình mua một bich vậy chỉ 45.000vnd rất rẻ ăn được mấy ngày luôn, cream cheese mua 160.000vnd ăn 3-4 tháng, trứng mua cả vì 25.000vnd, sữa nguyên bình 50.000vnd, vậy tính ra một bữa chúng ta chỉ tốn 26.000vnd cho một bữar ăn thôi, ôi tích kiệm vô cùng mà làm lại nhanh. Chỉ 5p mà thôi, ai nói ăn heathy khó chứ phải không :) #healthybreakfast #healthylifestyle #healthyfood #healthyeating #breakfast #dietfood #1200calories #calories #dietfood #eatclean #giamcan #fitfood #fitfoodie #giamcanantoan #giamcanhieuqua #hanoi #hochiminh #vietnamesefood #bữasáng #nonfatmilk #eggs #banhmi #bread #savemoney
Hai ampa..!! Esok is PUBLIC HOLIDAY.!!! Haaa meh sini nak habaq, kami ada pakej Nasi Arab Versi Makan beramai2..!! Lebih jimat chu ollss!! Disebabkan esok semua cuti, jadi confirm kumpui ramai2 dgn family and kengkawan kan..! Ampa xmau order by box pun boleh tau! Kami ada mcm2 pakej. Jom intaiiii!!! . ❤️Nasi arab ayam Personal RM13 ❤️Nasi arab kambing personal RM18 ❤️Set Combo Ayam/kambing - Nasi 3 org makan - Ayam Sebelah/kambing 3 slice RM30 (Ayam) RM50 (Kambing) RM35 (Mix - ayam quarter 1, kambing 1 slice) ❤️Set Talam Ayam/Kambing - Nasi 6 org makan - Ayam Seekor/kambing 6slice RM58 (Ayam) RM98 (Kambing) RM90 (Mix - Ayam sebelah, kambing 3 slice) ADD ON ❤️Nasi tambah RM4 ❤️Ayam quarter RM7.50 ❤️Ayam sebelah RM15 ❤️Ayam Seekor RM30 ❤️Kambing 1 slice RM12 ❤️Sambal RM1 . Boleh direct whatsapp cik awin utk sebarang pertanyaan. Tq . 😘 . 🍱Lunch (10.30-2pm) Last submit order 8pm 🍱Dinner (6-7.30pm) Last submit order 3pm (Tutup order awal jika quota penuh) . 🚗🛵 Bayan Lepas - Jelutong (min order 3 box, FREE DELIVERY, Kurang RM5 delivery caj) 🚗🛵 Teluk Kumbar, Georgetown, Gurney (Min order 6box FREE DELIVERY, Kurang RM10 delivery caj) 🚗🛵 Batu Feringghi, Balik Pulau, MAINLAND (min order 10box Delivery caj RM7, selit order min 3 box with delivery caj RM5) *Bergantung pada keadaan, jika guna runner akan ada caj delivery RM5-10* . 📱Http://www.wasap.my/601128897817 📱Http://www.wasap.my/601128897817 . Nota :- 📌Follow IG rasmi : https://www.instagram.com/syawins.jiddan/ 📌FB rasmi : https://www.facebook.com/syawins.jiddan 📌Page Rasmi : https://www.facebook.com/Syawins/ #Fooddeliverypenang #jjcmpenang #penangites #sayamasak #Fooddelivery #island #mainland #penangfoodie #eatcleanmalaysia #arabic #thebestarabic #mendyrice #nasiarab #nasiarabmendy #healthyfood #dietfood #cateringbudget #masakanmelayu #westernfood #nasiarabterbaik #westernterbaik #westernmurah #spagethi #bolognese #cheese #meatball #ikea
181119 #오늘점심 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 따끈한 국물 먹고싶어소 #닭가슴살밀푀유나베 #가슴이콩닭 , 배추, 깻잎, 버섯, 구운계란 300kcal 보양보양하네 ~.~ 감기야 물럿거라
(12:20)브런치 한상🍽 -아보카도바나나스무디🥑🍌 -햄치즈사과샌드위치🌯 -스크럼블에그🍳 일주일 쪼이기중ㅎ 오늘 중간점검해보고 식단 조절해야지 했는데 잘 빠지고있어서 맛있게 브런치..💞 샌드위치 진짜 단순한데 넘맛있고😭 스크럼블 에그 너무 잘됐다🍳✨ 오늘도 행복💞 . . #예원식단 #간헐적단식 #홈카페 #샌드위치 #존맛 #스크럼블에그 #아보카도 #아보카도바나나스무디 #diet #dietfood #hometraining #운동 #홈트 #홈트레이닝 #운동하는여자 #다이어트 #공복 #공복웨이트 #근력운동 #유지어터 #클린 #클린식단 #식단조절 #식단일기 #맛점 #망넛이네 #망넛이와건강습관만들기 #예원_18시간간헐적단식_매일아침스트레칭
Prepare for today ❤️ What a blessed day.. 🤗🔥for more order, please kindly to WA 081806588288.. ❤️😊 #granolamanja #granola #naturalgranola #jualgranola #healthyfood #healthylife #granolamurah #hidupsehat #granolasehat #happytummy #dietfood #makanandiet #granolamanjatestimonials
Amalina, umur 28thn... saya menyertai Program bermula musim 37, hilang 4.4kg dan reshape perut 5cm, pinggul 3cm, rasa teruja dengan perubahan diri saya, sambung musim 38, hilang 5.2kg dan reshape perut 6cm, pinggul 6cm... TOTAL LOST SO FAR 9.6kg dan RESHAPE perut 11cm dan pinggul 9cm 😍 . Alhamdulillah, saya join lagi Program ni untuk musim 39 . Banyak ilmu yg saya dapat terutama sekali cara pemakanan yg betul . Hasil berdiet selama 2 bulan lebih, saya rasa cergas, berjalan lebih cepat dari 1 tempat ke 1 tempat berbanding sebelum ni. Lifestyle pun dah ke arah yg lebih baik😊 . Untuk musim 39 ni saya berharap dapat hilang lagi 5kg. Buang lagi lemak2 degil dlm bdan. Insyaallah. Stay strong 💪dan keep it up☺ semua . Tahniah Amalina... anda semua boleh dapat hasil sebegini, ikut saja Meal Plan yang disediakan dan ikut tips dari Coach anda... kami pantau anda hari2, Group coaching juga 1-to-1 . Jom sertai kami untuk Musim 40, Intake December, bulan terakhir 2018, complete Azam 2018... . Daftar segera, 20 terawal akan dapat special gift 💝 . #youcanloseweightfromhome #onlinecoaching #healthylifestyle . Whatsapp COACH Yati Ahmad +6016 944 0998 . #azamkurus2018 #slim #fitness #fitfamily #jomkurus #dietsihat #bajubesar #sihat #habit #mealplan #jubah #tudung #kurusuntukibadah #dietfood #makansihat #nakkurus #cantik #tipskurus #eatclean #nutrition #love #ramping
Day 49 Lunchh Dah ketagih makan curry chickpeas plak. So hari ni buat lagi. 😂 Sayur plak makan cendawan enoki goreng celup tepungg of coz la resepi copy akak @ain.amykamal ig sifu ekonomi rumahtangga sayee Oh maii sedap rupanya uols kena try. Resepi enoki goreng: 1. Cendawan enoki potong akar die leraikan 2. Serbuk tepung bestari tabur atas cendawan n gaul2 manja gtu 3. Goreng atas minyak panas, sampai kekuningan,sampai masak lah kiranya 4. Toskan smpai keringg. Ok ke makan benda goreng2 ni. Ok je hampa, cuma x yah amik hari2. Tos la minyak tu dengan tisu, dap2 kan die smpai minyak x de. Diet2 jugak nikmat makan jangan dipersiakn gtuwww Khidmat nasihat org yang nk kurus tapi otw kurus 😘😘 #eatcleanmalaysia #eatclean #menusihat #dietfood #dietsihat #sukusukuseparuh #misikurus2018 #misikurusriena
เที่ยง เกาเหลาหมู ไม่เจียว ไม่ชิ้น #foodtogo #ไดเอต #loseweightforgood #cleaneating #dietfood #healthylifestyle #healthyfood #healthy #loseweightforgood #ลดน ้ำหนักแบบปลอดภัย #ส ุขภาพดีจากภายใน #ก ินคลีน #ฉ ันจะผอม #เมน ูลดน้ำหนัก #เมน ูไดเอท #ก ินแล้วไม่อ้วน
베트남 여행가서 삼시세끼에 야식까지 챙겨먹은뒤 60kg을 찍었습니다 그리하야 오늘 pt샵을 갈것이고 오늘부터식단조절을 시작했습니다 까먹고 먹은것을 찍지 않았지만 오늘은 콜리플라워,방토,아스파라거스,양파,마늘,올리브오일,바질페스토를넣은 오일파스타를 해먹었습니다 파스타면이 GI지수가 낮다는 소리를 들은 뒤 파스타가 주식입니다 #다이어트식단 #다이어터 #다이어트 #몸매 #식단 #diet #dietfood #dietplan #dieter
Monin cukormentes szirup válogatás vaníliás és mogyorós ízekben 😋 Tökéletes ajándék ötlet szeretteidnek 🎁🤗 Vaníliás szirup: 1299 Ft / db Mogyorós szirup: 1299 Ft/ db Válogatás két db mogyorós egy darab vaníliás szirup: 3525 Ft / 3 db Igény szerint mézeskalácsosra cserélhető bármelyik íz, illetve ajándékcsomagolás és a személynek való kézbesítés is megoldható 😉🎉 A nagy hidegre való tekintettel különösen ünnepi hangulatot teremtenek, mint: ❄️kávék, tejek ízesítői ❄️süteményekben aromaként felhasználva ❄️ízesített tejszínhab hozzávalóiként ❄️tejberízs ízesítői Illetve még sok minden máshoz, melynek csak a képzeletünk szab gátat 🤓☝🏻 Rendelhető: https://www.dietas-webshop.hu/italozz-okosan-148/egyeb-innivalok-150 • • #tudatostáplálkozás #dietaswebshop #beatyourselffacebookpage #mutimiteszel_fitt #mutimiteszel_mentes #cukormentes #monin #szirup #vanilia #mogyoro #latte #mutimitsutsz_fitt #gasztroblogger #életmódváltás #egészségeséletmód #dieta #dietfood #beatyourselfbogivagyok #fittközösség #fittgirls #ajandekotlet #azünnepekre #webshop #meglepetes
Homemade salad and juice pack. -Prawn salad with pepper and beetroot -Go green juice : kale, spinach, celery, apple and ginger. #homemade #colorful #salad #fitness #detox #green #kale #superfoods #healthyfood #healthyrecipes #diet #dietfood #balitkitchen #apple #spinach #beetroot
Our kind of MONDAY.. ❤️ What a blessed day.. 🤗🔥for more order, please kindly to WA 081806588288.. ❤️😊 #granolamanja #granola #naturalgranola #jualgranola #healthyfood #healthylife #granolamurah #hidupsehat #granolasehat #happytummy #dietfood #makanandiet #granolamanjatestimonials
遅めのダイエットlunch🍽✨ うん。食べづらい😗味付けほとんどしてないからね😢 飲み物も常温の炭酸水😇💭 頑張って続けなきゃ😭🐖😭 . #lunch #dietfood #diet #ゆで卵 #鶏むね肉 #ブロッコリー #🥦 #ブルーベリー #🐖
Jó reggelt Hétfő! Új hét,új célok! Kezd a napot egy finom zabkásával mely alacsony glikémiás indexének és magas rosttartalmának hála segíti a fogyást.💪 Ti hogy készítitek? . . . #oats #oatmeal #recipe #mutimiteszel #diet #dietfood #cleaneating #food #superfood #healthy #healthylifestyle #breakfast #carbonhidrat #fresh #foodporn #fit #fitness #fitnessmotivation #mik #dieta #gym #gymlife #yum #lifestyle #eat #eating #morning #monday #foodporn #foodlover #instafood
日子一样要过,继续控制饮食 #dietfood #keepmoving #UncleD
11月19日 月曜日 8時30分 朝食 自家製ヨーグルト 自家製グラノーラ おからパウダー、洋梨1/2 豆乳甘酒、青汁 今日はランチミーティングの日なので、少し少な目朝食。 お昼ガッツリだから夜から調整しないと(>_<)さすがに少しずつ体重増えて来たぞ💦 #diet #dieta #dietfood #breakfast #ダイエット #ダイエット仲間 #ダイエットメニュー #ダイエット記録 #ダイエット食事 #ダイエット生活 #40代ダイエット #朝ごはん #朝食 #あさごはん
@betterchoice_korea 의 𖤐첫번째 요리❛닭안심리조또❜ - 각종 야채들과 닭안심이 큼직하게들어간 #닭안심리조또 - 오늘 먹었던 음식들이 다 맛있었지만 탄수화물을 좋아하는 나에게 진짜 딱인 메뉴!!! 야채들도 큼직하게 들어가서 입안 가득 넣고 씹는거 좋아하는 나에게 딱이고 야채와 같이 씹어먹는 재미가 있는 요리이다!!! - 진짜 익숙한 맛에 건강한 재료들로만 만들어 믿고 먹을 수 있으며 현미밥 130g이기때문에 부담스럽지 않고 #점심식사 로 먹는다면 든든한 한끼가 될 것 같다!! #베러초이스에 간다면 꼭 시켜먹을 것 같고 식감도 부드럽고 나는 닭죽 같은 맛이 나서 맛있게 잘먹었다!😍 - 주말부터 감기로 골골 대며 몸이 아플때 더 생각나는 #닭안심리조또 이다! 죽 비슷한게 땡길 때 먹어도 좋을것 같다🤩 - #서울 #서울맛집 #건대 #건대맛집 #건대맛집베스트 #건대카페 #카페투어 #건대비건카페 #건대입구 #건대역 #건대점 #다이어트맛집 #다이어트맛집추천 #다이어트음식 #dietfood #건대역5번출구 #건대5번출구 #betterchoice #베러초이스 #다이닝룸 #비건 #약속장소 #데이트장소 #감성카페
มื้อเที่ยงในวัน Hiit สะดวกจะกินแบบนี้ 🐟 ปลาซาบะย่างซอสเทริยากิ ซื้อจากบิ๊กซี เอามาอุ่นในเวฟ กินกับข้าว วันนี้ขี้เกียจ ออกกำลังเสร็จยิ่งขี้เกียจหนัก 555 เลยกินอะไรที่ง่ายๆ แต่มีประโยชน์ เนี่ย จริงๆ มีผักอยู่ในตู้เย็น แต่ขี้เกียจล้าง ก็เลยกินแค่นี้แหล่ะ พอแล้ว 😅 . . . . #postworkoutmeal #saba
11/15 (목) 439일차 . . ✔️식사 아침:유기농시리얼, 바나나 한개 점심:닭가슴살 샐러드, 호밀빵, 감튀 조금 저녁:참치마요네즈 삼각김밥 . . ✔️운동 킥백 40*2 사이드킥백 40*2 빨랫줄 100개 . . #다이어트 #홈트 #다이어트기록 #다이어트식단 #다이어트식단공유 #식단공유 #다이어트일기 #운동하는여자 #diet #dietfood #다이어트그램 #운동그램
@betterchoice_korea 의 𖤐첫번째 요리❛닭안심리조또❜ - 각종 야채들과 닭안심이 큼직하게들어간 #닭안심리조또 - 오늘 먹었던 음식들이 다 맛있었지만 탄수화물을 좋아하는 나에게 진짜 딱인 메뉴!!! 야채들도 큼직하게 들어가서 입안 가득 넣고 씹는거 좋아하는 나에게 딱이고 야채와 같이 씹어먹는 재미가 있는 요리이다!!! - 진짜 익숙한 맛에 건강한 재료들로만 만들어 믿고 먹을 수 있으며 현미밥 130g이기때문에 부담스럽지 않고 #점심식사 로 먹는다면 든든한 한끼가 될 것 같다!! #베러초이스에 간다면 꼭 시켜먹을 것 같고 식감도 부드럽고 나는 닭죽 같은 맛이 나서 맛있게 잘먹었다!😍 - 주말부터 감기로 골골 대며 몸이 아플때 더 생각나는 #닭안심리조또 이다! 죽 비슷한게 땡길 때 먹어도 좋을것 같다🤩 #서울 #서울맛집 #건대 #건대맛집 #건대맛집베스트 #건대카페 #카페투어 #건대비건카페 #건대입구 #건대역 #건대점 #다이어트맛집 #다이어트맛집추천 #다이어트음식 #dietfood #건대역5번출구 #건대5번출구 #betterchoice #베러초이스 #다이닝룸 #비건 #약속장소 #데이트장소 #감성카페 #비건
ผัดไชโบ๊ใส่ไข่ หมูอบ ไก่อบ #ไม ่ใช้น้ำมัน #lowsodium #ม ื้อกลางวัน . . . . . . #อาหารเพ ื่อสุขภาพ #homecooking #dietfood #instafood #goodfood #เมน ูลดน้ำหนัก #ก ินคลีน #คล ีนฟู้ด #ningcook #healthyfood #healthylifestyle #healthyfoodbyning #cleanfood #cleaneating #yummy #delicious #thailand #thaifood #tasty #homemade #diet #lunch #lunchbox #localfood #happy #lifestyle #meat
#day84 ยำบะหมี่ผักลูกชิ้นไก่ น้ำยำใช้น้ำพริกเกลือปลาร้าของ @yadala_organic_natural แซ่บมากๆๆๆ แค่ราดแล้วยำๆก็กินได้เลยจ้า ลูกชิ้นอกไก่ล้วนของ @twinkles.officialth . . . #dietrecipes #foodshare #eatclean #foodie #dietfood #fearfatclub #foodphotography #tastyfood #aroi #eathealthy #cookingram #thaifood #yummy #healthyfood
Benefits of having Cheat Meals.... ✳️Increases levels of leptin, the “anti-starvation” hormone responsible for sending hunger messages to the body. ... ✳️Throwing a calorie-rich cheat meal into ur diet schedule tricks your system into thinking food is plentiful and that it's OK to burn through fat stores ✳️The psychological component - it can become mundane to keep a healthy lifestyle day in and day out. Oftentimes, it may take several weeks to see the scale budge, so knowing that a cheat day is coming can help keep up motivation. ✳️Constant dieting will eventually lead to caloric deficits which causes our energy levels to plummet. A calorie bomb provided by your cheat meal will help the body maintain energy levels needed to continue dieting and exercising. ✳️Hence, Cheat meals at regular intervals like once a week or once in ten days is actually mandatory.. ✳️Follow me @fitnessfranchise2506 and achieve ur transformation goals the right way. #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #diet #nutrition #nutritioncoach #cheatmeal #caloriecounting #caloriedeficit #eating #fat #muscle #proteins #carbs #sweet #oilyfood #friedfood #bodybuilding #physique #sixpack #cheatdayeats #metabolism #leptin #harmones #scientificapproach #fatbelly #dietplan #dietfood #dietbreak
Günaydınnn♥️ Geceden hazırladığım yulaf lapama tahin pekmez ilavesiyle biraz enerji katmış olabilirim🤪 Ama malum sınavlar🤷🏻‍♀️
#kumapgmeal Salad mực sốt mù tạt mật ong -Mực ngon,ít calo nhưng giàu protein. Trong tất cả loại mực thì mình thích mực ống nhất, vừa giòn, vừa thơm, không bị dai như mực lá, cũng không bở như mấy loại mực be bé(mình không nhớ rõ tên). Khi hấp mực thì nhớ bỏ thêm một ít ớt sừng thái lát và ít rau cần thì mực sẽ đỡ tanh và ngon hơn nhiều đấy. ————————————— 1️⃣Rau xà lách 150g 2️⃣Hoa chuối 150g 3️⃣Rau mùi 50g 4️⃣Cà rốt 40g 5️⃣Mình có rắc lên đĩa salad 1 thìa cà phê hạt chia 6️⃣5g lạc rang 7️⃣Mực 100g -Cách làm sốt mù tạt mật ong mình sẽ chia sẻ lên story sau nhé. #eatclean #dietfood #healthyfood #giamcan #healthylunch #salad
🌷 Il 99% di tutti gli insuccessi proviene da persone che hanno l’abitudine di trovare #scuse . 🌷 • IO AMO IL LUNEDÌ • Buon #lunedì ! #Buongiorno 😃☀️ MondodiColori
#쥬181119 #쥬_점심 한우야채죽1/2 - 배 아픈게 좀 괜찮아져서 죽 먹었는데 또 배가 아프네효,,,,?
next page →