#dimsum

1,883,506 posts

Loading...
one needs 3 things to be truly happy living in the world: some thing to do, some one to love, some thing to hope for๐Ÿฐ๏ผThanks LK arrange for me ๐ŸŒ•๐ŸŒ•๐ŸŒ•#short -trip#thankful #dimsum #hkig #love
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป่Œถไบ‹ๅฐ็™พ็ง‘๏ผšๅŽป่Œถๆจ“้ฃฒ่Œถ๏ผŒๅฐๆœ‹ๅ‹้ฃฒๅ””้ฃฒๅพ—่Œถใ—Ž๏ผŸ๐Ÿ‘ง๐Ÿป ๐Ÿ”–ๆฏ้€ขๅ‡ๆ—ฅ๏ผŒๅฅฝๅคšไบบ้ƒฝๆœƒไธ€ๅฎถๅคง็ดฐๅŽป่Œถๆจ“้ฃฒ่Œถ้ฃŸ้ปžๅฟƒ๏ผŒๅ’ๅฐๆœ‹ๅ‹้ฃฒๅ””้ฃฒๅพ—่Œถๅ‘ข๏ผŸ๐ŸฅŸๅ””ๅฐ‘ๅฎถ้•ท้ƒฝๆœ‰ๅ‘ขๅ€‹็–‘ๅ•ใ€‚ๆˆ้•ทไธญๅ˜…ๅฐๆœ‹ๅ‹๏ผŒๅฐคๅ…ถ6ๆญฒไปฅไธ‹๏ผŒๆˆ‘ๅ“‹ๅ””ๅคชๅปบ่ญฐ้ฃฒ่Œถ๏ผŒๅฐคๅ…ถไฟ‚ๆฟƒ่Œถ๏ผๅ› ็‚บๆฟƒ่Œถๅซ่ผƒๅคšๅ’–ๅ•กๅ› ๏ผŒๅˆบๆฟ€ๆ€ง่ผƒๅคง๏ผŒๅ””ๅคช้ฉๅˆๅฐๆœ‹ๅ‹๏ผŒไปฒๆœƒไปคๅฐๆœ‹ๅ‹ๅฎนๆ˜“ๅคฑ็œ ๏ผŒ่€Œ่Œถๅ˜…ๅ–ฎๅฏง้…ธไบฆๆœ‰ๆฉŸๆœƒๅฝฑ้Ÿฟๅฐๆœ‹ๅ‹ๅธๆ”ถ้ฃŸ็‰ฉไธญๅ˜…็‡Ÿ้คŠ๏ผŒๅฆ‚้ต่ณชๅŠ้ˆฃ่ณชใ€‚โš– ๐Ÿ’ชๅ…ถๅฏฆ่Œถ่‘‰ๅซๆœ‰่Œถๅคš้…šๅŠ็ถญไป–ๅ‘ฝ็ญ‰็‡Ÿ้คŠๆˆๅˆ†๏ผŒ้ฉๅบฆ้ฃฒ่Œถๅฐๅฐๆœ‹ๅ‹ๅ˜…ๆˆ้•ทไฟ‚ๆœ‰็›Š่™•ๅ˜…๏ผŒๆ‰€ไปฅๅŽปๅˆฐ่Œถๆจ“ๅฎถ้•ทไธๅฆจ็•€ๅฐๆœ‹ๅ‹้ฃฒๅฐ‘้‡ๆทก่Œถๅ–๏ผŒไฝ†ๅƒ็ฅˆๅ””ๅฅฝ้ฃฒๆฟƒ่Œถๅ–Ž๏ผ๐Ÿ˜‹ . . . . ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปTea encyclopedia โ€“ Can kids drink tea?๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ”–Many families would go for dim sum on holidays and parents often doubt whether their kids can drink tea.๐ŸฅŸ We would not suggest kids under 6 to drink tea, especially strong tea! It is because strong tea contains more caffeine and is too stimulating for kids, very likely to cause insomnia, while the tannin in tea has the possibility to affect kidsโ€™ absorption of nutrients in food such as iron and calcium.โš– ๐Ÿ’ชIn fact, drinking tea in moderation is good for kids as tea is rich in nutrients like polyphenols and vitamins. So, a small cup of light tea is just fine for them when going for dim sum in Chinese restaurants, but never give strong tea to kids!๐Ÿ˜† : : #็ฆ่Œ—ๅ ‚ #ๅพ—้–’้ฃฒ่Œถ #้ฃฒ่Œถ #ไธญๅœ‹่Œถ #้ปžๅฟƒ #ๅฐๆœ‹ๅ‹ #ๅ…’็ซฅ #ๆฟƒ่Œถ #fookmingtong #chinesetea #dimsum #children #kids #familyday #strongtea
Resto all you can eat di Galaksi Jangan salfok ngitung yaa.. Berapa banyak dimsum yang udah kita makan hahahahaaha Sebelum keluar dimsum ada appetiser nya juga lhoh.. Sumpah makan disini tuh g rugi dan trrmasuk murmer.. (Buat yg doyan makan sih ) Btw ... Ini foto diambil pas kita belum selesai makan loh.. Pokoknya tiap makanan kita abis waitersnya bakal nyamperin buat ngasih lagi... Lagi... Dan lagi... Karna motto restoran ini tuh "jangan berhenti ngunyah" trs selain dimsum ada juga bapao juga haha Yg dibekasi bisa banget merapat kesini #allyoucaneat #instafood #kulinerbekasi #kulinergalaksi #dimsum #bamboodimsum
National dumpling day so weโ€™re celebrating the BEST WAY. @baoziinn_romillyst buns made using natural food colourings and flavours @chinatownlondon Keep โ€˜em coming #hotandfreahoutthekitchen #dimsum #dumplings #chinatown #london #thisislondon #lotiloves
First dinner ๐Ÿฝ in Shanghai at Hakasan. Everything was great ๐Ÿ‘๐Ÿป ! The hightlight was the dim sum platter (lobster dumpling ๐ŸฅŸ with caviar, abalone dumpling, har gau ๐Ÿค foei grass and birdโ€™s nest dumpling), they were very delicate ๐Ÿ‘๐Ÿป and tasty ๐Ÿ˜‹ ! . Must try! . Location: Hakkasan Shanghai, Bund 18, 5/F 18 Zhongshan Dong Yi Lu, Shanghai 200002 Price: RMB 228 Taste: 5/5 . #hakkasan #shanghai #halkasanshanghai #china #michelinstar #chef #lauwfoodtography #foodporn #foodie #foodblog #foodblogger #goodfood #foodthography #followforfollow #likeforlike #followtrain #follow4like #delicious #yummy #foodphotography #shanghaifood #chinese #chinesefood #dimsum #lobster #caviar #abalone #foeigras
Hong kong, China Given that the Chinese cuisine is already a hit with Indians, itโ€™s safe to say that the foodie Indian heart will have a blast in Hong kong. One traditional preparation that you must dig into is the Dim sum. Seafoodies will get plentiful options in fresh and dried fish. We all love us some tea, but the milk tea you get in Hong Kong is nothing like what you have tasted before and the cafes in Sham Shui Po are the best places to get some authentic milk tea. Like to experiment some more? Reach for the kebabs made out of pig intestine. #dimsum #dimsumlovers #dimsumlovers #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodies #hongkongfoodietours #hongkong ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐ #foodies #foodiesofinstagram #instafoodies #travdiary #travdiary_official @travdiary_official #google #googlesearches #foodtraveller #foodtravelling #foodtravellingfood #foodietraveller #china #china ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ #chinatravel
๋‚œ ์—ญ์‹œ #ํ™์ฝฉ #ํŒ€ํ˜ธ์™„ #๋”ค์„ฌ #๋Œ€๋งŒ์Œ์‹ ๋จน๋‹ค #๊ด‘๋™์š”๋ฆฌ ๋จน์œผ๋‹ˆ ์‚ด๊ฒƒ๊ฐ™์•˜์–ด.. #dimsum #cantonese #chinesefood is the best.#timhowan #taichung #taiwan
์กฐ๋งŒ๋‘์˜ #๋”ค์„ฌ ์ •๋ณต๊ธฐ๐Ÿ˜ ํ™์ฝฉ์‹ ๋‹ญ๋ฐœ์€ ๋ชป๋จน๋Š”๊ฑธ๋กœ๐Ÿ’ฆ
The cutest baos Iโ€™ve ever had! ๐Ÿ˜Š๐Ÿฅข โ€ข โ€ข #yumcha #dimsum #food #foodgram #foodlover #foodphotography #hongkong #hongkongeats #hongkongfood #foodart #kawaii #toocutetoeat @yumchahk
Dim sum (siomay ayam udang) Ready frozen dan matang . . . #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #jualfrozenfood #kudapan #camilan #makanan #dikukus #kue #maryam #makananhalal
thx dear udh order๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜enjoyy #dimsumcipinang #dimsum #dimsumcipinang #dimsummurah #dimsumenak
Mitos "Harga murah jangan harap dapat makanan yg Enak " ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . eits yg percaya mitos diatas pasti pada belum ke @miegacoan.malang nih ๐Ÿ˜œ, ya iyalah nihh ada .. . ๐Ÿ”น๐Ÿ”ทPROMO OKTOBER๐Ÿ”ท๐Ÿ”น ๐Ÿ”ธMie Setan dan Mie Angel ๐Ÿ”ธdisc 30% jadi cuma 6,999 aja ๐Ÿ”ธkhusus dine in ๐Ÿ”ธHari Senin - Jumat Mulai tgl ๐Ÿ”ธ1- 31 Oktober ๐Ÿ”ธJalan Kendalsari Barat 18 . Kuy #Gacoanku kita ramaikan bulan Oktober nanti, masih gak percaya ? penasaran? makanya ajak #Gacoan yg lain jugaa ke @miegacoan.malang ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜Ž๐Ÿค— . #miegacoan #miesetan #kulinermalang #promo #miegacoanmalang #dimsum #makanmie
yo ayo order di wnw dimsum kuyakin kamu ga bakal nyesel๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ hayuuu order๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜› liat nih kakanya order banyak bangett๐Ÿ˜š๐Ÿ˜šbaru per1 x order udah nagih aja nih... katanya pasti bakal order di wnw lagi๐Ÿ‘ okeh ka, kita tunggu ya orderan selanjutnyaaa hehe๐Ÿ’–๐Ÿ’– orderan dari kalian mimin tunggu juga loh, yukk order๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wanna order and want to join reseller? WA/HP 082167966952 #dimsum #dimsums #dimsumer #dimsumlover #sukadimsum #dimsummedan #dimsumbinjai #dimsummurah #dimsumhalal #halalfood #foodporn #junkfood #freshfood #frozenfood #delicious #makananbinjai #jajananbinjai #kulinerbinjai #makananmedan #jajananmedan #kulinermedan #binjai #kotabinjai #kotamedan #medantalk #medan #cateringdimsummurah @wnwdimsum
Thank you Epiiiiโค @eviewijaya2 kita semua jadi #wareg ๐Ÿ˜‚ #lunch #dimsum #deremps
This is TOP NOTCH, and one of the most recommended dish @babura_dimsum offer. The famous CIN SA PAO (Salted Egg Yolk Bun), it comes with a hint of saltiness, creamy texture and very rich in flavour. I can guarantee that youโ€™ll be addicted with this one๐Ÿคค ใ€‚ ใ€‚ ใ€‚ #ToLivenEat #Foodie #MedanCulinary #MedanFoodies #MakanMana #EatsLocal #KulinerMedan #MedanFood #MedanFoodBlog #FoodPhotography #Dimsum #DimsumBabura #CinSaPao #SaltedEggYolkBun
Siu Mai. Siomai. Shaomai and Stir Fry Pak Choi with Tofu for tonightโ€™s dinner ๐Ÿฅข #dimsum #homecooking #homecookedmeal #foodie #siumai #siomai #shaomai #homecook #instafood #foodtography #buzzfood #whattoeat #pakchoi #bokchoi #stirfry #tofu #norice
้ซ˜ใ„ . ็พŽๅ‘ณใ—ใ„ . ใ„ใ„้›ฐๅ›ฒๆฐ— . ใจใ‹ใ˜ใ‚ƒใชใใฆ ไธ€็ท’ใซ้ฃŸในใ‚‹ไบบใŒไธ€็•ชๅคงๅˆ‡ใ ใจๆ€ใ† #buffet #ใŸในใปใ†ใ ใ„ #dinner #ๆ™ฉใ”้ฃฏ #ใƒฌใ‚นใƒˆใƒฉใƒณ #instafood #sushi #steak #dimsum #pullman #ใ™ใ— #็‰›่‚‰ #ใŠใ„ใ—ใ„ #salad #ใŸในใ™ใŽ
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Dari pada bengong mikirin isi kantong mending ngemil yang enak-enak dong๐Ÿ˜‚ kayak cemilan yang ada di Dapoer Dimsum Liat menunya d bawah y guys๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info pemesanan wa : 08116188911 *EKADO isi telur puyuh isi 15pcs/Box Rp. 70.000,- * Siomay Kepiting Jamur isi 20 pcs/Box Rp. 75.000,- * Siomay Rumput Laut isi 20 pcs/Box Rp. 80.000,- * Siomay Ayam isi 20 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Udang isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Dimsum Kepiting isi 12 pcs/Box Rp. 60.000,- * Bola Udang isi 6 pcs Rp. 30.000,- * Lieng Hong Kien isi 30 pcs/Box Rp. 70.000,- * Dimsum Mix isi 18 pcs/Box Rp. 75.000,- * Lumpia Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pangsit Udang isi 15 pcs/Box Rp. 70.000,- * Pancake Durian Rp. 70.000,-/isi 21pcs/1box Rp. 70.000,-/isi 10pcs/1box *KEBAB Rp.70.000/kotak isi 10 pcs (sapi, ayam, teriaki, rendang, dan sosis) Nb : pembelian 2 box free ongkir khusus medan dan sekitar *tidak termasuk bola udang #distributordapoerdimsum #dimsum #dimsumfrozen #frozenfood #dimsumgoreng #dimsumkukus #dimsumenak #halalanthoyiban #yummy #sambalpedas #mantaff #ketagihan #enak #kebabfrozen #pancakedurian #kulinermedan #cemilanmedan #jajananmedan #jajanankekinian #medanolshop #medanhits #medanpunya #medanfood #delivery #like4like #likeforfollow
Well, this is the common food tht people always order at @babura_dimsum which is LOBAK GORENG XO ( Fried Turnip). The turnip is stir-fry with beansprout, egg, and other vegetables. The fried turnip will somehow melts in your tongue and blend with the savoury flavor from the sauce. ใ€‚ ใ€‚ ใ€‚ #ToLivenEat #Foodie #MedanCulinary #MedanFoodies #MakanMana #EatsLocal #KulinerMedan #MedanFood #MedanFoodBlog #FoodPhotography #Dimsum #DimsumBabura #LobakGorengXO
Decent dim sum lunch with the superb view๐Ÿ™โค๏ธ๐ŸฅŸI love every bite of the food wakaka๐Ÿคฉ #floor101 #hongkong #ritzcarlton #dimsum
How to spend a great day. Step 1. Waterpark. Step 2. Eat dimsum! ๐Ÿ“ท: @sarah_yunhee . Repost from @sarah_yunhee - Paoโ„ข๏ธ ~ sequel set in Bali in which a young lady finds a Pao at a great restaurant after spending the day at @waterbombali #WokmieBali . . . . . . #asianfood #baligardenbeachresort #thebalibible #delikuta #baligasm #balidaily #baliguru #baliadvisor #balifood #balifoodies #balieats #sgfood #sgfoodies #sydneyfood #dimsum #sydneyeats #instafood #bali #letsgotobali
Dimsum Siumay Ayam Keju 4000/biji . Per pack isi 5/20.000 Beli 100pcs harga khusus . Minat DM aja lgsg ya โ˜บ๏ธ Wa: 081927682888 . #dimsum #siomay #siomayayam #enak #homemade #nomicin #jualan #kuliner #makanan #makanansurabaya #surabaya #sidoarjo #jojo #asiangames #kulinersidoarjo #regrann #like4likes #like4like #siomaykeju
Need an excuse to eat dumplings all day ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #NationalDumplingDay โ€™s got your back! Today we celebrate the versatility of dumplings ๐ŸฅŸ Doesnโ€™t matter what form or size or meat filled, pork, chicken, veges, soup, steam or fried! These wrapped gems are always a favourite ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜๐ŸฅŸ - - - - #tummytalk #potd #igfood #lovefood #nomlife #noodlepull #breakfast #dailyfoodfeed #londonfoodie #koreanbbq #chinesefood #siumai #jktfoodie #foodblogger #igmalaysia #pastamania #currypuff #malaysianfood #vegan #dumpling #dimsum #charsiubao #bao
โœ› TIM HO Wโˆ†N PERTH โœ›
#Food_A_T : ๅ„ๅผๅŒ…้ปž
#Food_A_T : ไธญ็ง‹็ฏ€็ฟŒๆ—ฅ่ฉฆๆ–ฐๅ˜ข
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธI Love Siopao!๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸฅŸ๐ŸฅŸ๐ŸฅŸ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ’–๐Ÿ’ฅโœจ #foodstagram #yummy #dimsum #delicious #siopao #nomnom #foodie #homemade #food #homecooking #foodporn #homecoked #foodgram #dumplings #donuts #foodstyling #eatclean #foodblogger ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐ŸฅŸ๐ŸฅŸ๐ŸฅŸ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–โœจโœจโœจ๐Ÿ’ฅ
Yuuukk yg blm coba dimsumnya Rajadimsum..pasti nagih daahh..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹#testimoni #dimsum #rajadimsumpwt #siomay
Now here's a mix of exotic vegetables, spiced and tossed in oriental spices that'll get you drooling even before it hits your table! Try it out at Royal China! For Reservations Call: 011 4981 8000 www.royalchinadelhi.com . . . . . . . . . . . . #RoyalChina #RoyalChinaDelhi #AuthenticChinese #ReserveYourTable #FineDine #LuxuryLiving #Tasty #yum #FoodTalkIndia #SoDelhi #delish #zomato #followus #Royal #DimSum #Dumpling #DimSumBrunch #UnlimitedDimSums #joinus
Yes, this is all for me ๐Ÿ˜‹ Chicken feet, glutinious rice dumplings, carrot shaped deep fried taro filled dumplings (Sweet and incredibly yummy), BBQ pork buns, pork and chicken dumplings with crab roe, seafood stuffed eggplant, shrimp dumplings aaannnd pineapple custard buns ๐Ÿ˜ #dinnerforone #deliciousasfuck #yummyinmytummy #foodporn #dimsum #foodblogger #instafood #dimdimsum #hongkongfood #dimsumlover #hongkonggirl #dumplings #instatravel #instagood #instalike #hongkonglove
Orderan tiap hr Alhamdulillah selalu ada..semoga lancar rejeki barokah..Aamiin..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡#testimoni #dimsum #rajadimsum #rajadimsumpwt #siomay
Oggi dim sum โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #milano #pausapranzo #dishoftheday #dimsum #yolo
Last #DimSum before boarding โœˆ๏ธ๐Ÿ˜‹ #HongKong #Airport #้ฆ™ๆธฏ #็ฉบๆธฏ ใงใ‚‚ #้ฃฒ่Œถ ใ€‚ #ใ‚ขใƒฏใƒ“ ใฎใฎใฃใ‹ใฃใŸ #ใ‚ทใƒฅใ‚ฆใƒžใ‚ค ใจ #่Ÿน็ˆช ใฎๆšใ’็‰ฉใจ #็‚’้ฃฏ ใ€‚#ใƒใƒฃใƒผใƒใƒณ ้‡ๅคšใ™ใŽใŸใฎใงๅŠๅˆ†ๆฎ‹ใฃใŸใ‚„ใคใƒ†ใ‚คใ‚ฏใ‚ขใ‚ฆใƒˆใ—ใฆๆ—ฅๆœฌใซๆŒใฃใฆใ„ใใพใ™ใ€‚ๆฑ—
Lembutnya bakpao karena dari tepung kualitas terbaik, aroma pandan yang wangi dan isian selai yang manis. Endessss โ™จ๏ธ #kokodimsum #frozendimsum #jualdimsum #dimsum
ืœืื›ื•ืœ ืขืกืงื™ืช ืฆื”ืจื™ื™ื ืขื ื”ืžื ื•ืช ื”ื—ื“ืฉื•ืช ืžืžื˜ื‘ื—ื• ืฉืœ ืžืืกื˜ืจ ืฉืฃ ืื”ืจื•ื ื™. ืขืกืงื™ื•ืช ื‘ื”ื™ืจื• ืืณ-ื”ืณ | 12:00-17:00 | ืœื‘ื•ื ื˜ื™ืŸ 19, ืชืœ ืื‘ื™ื‘ โ€#Hiro_Ramen @aharoni
In the city, to get some bomb ass food!!!!! . . . #philly #cityhall #dimsum #food #editedphoto #iphonexsmaxphotography
next page →