#djimavicpro

444,808 posts

Loading...
DRONE JY018!!! Selfie drone budget! Drone ni memang ngam bagi sesiapa nak selfie drone budget, siap dengan auto hover, auto landing dan mestilah fly dia stable. kawal pun guna phone je beb!!! Price : RM 160 berminat? Boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology #gadgetmalaysia #sportscam #camera #nicecamera
DRONE JY018!!! Selfie drone budget! Drone ni memang ngam bagi sesiapa nak selfie drone budget, siap dengan auto hover, auto landing dan mestilah fly dia stable. kawal pun guna phone je beb!!! Price : RM 160 berminat? Boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology #gadgetmalaysia #sportscam #camera #nicecamera
DRONE JY018!!! Selfie drone budget! Drone ni memang ngam bagi sesiapa nak selfie drone budget, siap dengan auto hover, auto landing dan mestilah fly dia stable. kawal pun guna phone je beb!!! Price : RM 160 berminat? Boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology #gadgetmalaysia #sportscam #camera #nicecamera
❗️MasterDrones Shop suppliers all makes of drones.❗️ Our most popular are: DJI Phantom, DJI Mavic, Yuneec Typhoon and Wingsland. Order your DRONE from our online store, we will deliver free of charge, anywhere in the world! 👍🏻Please like us... 👊🏻Please follow us... 😜Please share us... 👉🏻www.masterdrones.shop👈🏻 #djimavicpro , #djiphantom4 , #djiphantom4pro , #djispark , #djiphantom3 , #wingsland , #yuneectyphoonh , #aerialphotography , #realestateagent , #photography , #drones
Компания DJI представила компактный квадрокоптер Mavic Air, который займёт в линейке производителя место между Spark и Mavic Pro. Дрон весит на 41% меньше старшей модели, умеет снимать 4K-видео с частотой 30 кадров в секунду и поддерживает функцию управления жестами. DJI Mavic Air получил 1/2,3-дюймовый сенсор с разрешением 12 Мп и объективом 24 мм f/2,8. Квадрокоптер развивает максимальную скорость 68,4 км/ч и может провести в воздухе двадцать одну минуту, удаляясь от оператора на расстояние до 4 км. Беспилотник умеет снимать сферические панорамы с разрешением 32 Мп и 180-градусные панорамы. Девайс оснащён трехосевой системой стабилизации изображения и семью сенсорами, которые предотвращают столкновение с другими объектами. #dji #djimavicpro #djimavicair #djiglobal #путешествия #djiphantom professional
|| Magic || Magic requires ignorance, luckily beauty isn't limited to the unknown. . This was on a summer road trip the guys were relaxing until a big wave came I moved them to safety 😁😁 #lightroomonly . . My second and final entry for Itchbans #lightroomcc #shootyourstory . . Can you spot the crazy Lightroom trick? Save the post if you want to know how and I'll put it in my story later tonight.
初フライト✈️ギターにあたらないように、ビクビクしながら飛ばしました ☺️ #djimavicpro #ドローン #初フライト #神戸
DJI PHANTOM 4 ADVANCED Haa ini lah controller bagi model Phantom 4 Advanced, dan bagi yang mencari drone ini, kami ada 1) Set 1 (2 Battery) : RM 6090 2) Set 2 (3 Battery) : RM 6590 Berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
DJI PHANTOM 4 ADVANCED bagi yang mencari drone ini, kami ada 1) Set 1 (2 Battery) : RM 6090 2) Set 2 (3 Battery) : RM 6590 Berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
DJI PHANTOM 4 ADVANCED Haa ini lah controller bagi model Phantom 4 Advanced, dan bagi yang mencari drone ini, kami ada 1) Set 1 (2 Battery) : RM 6090 2) Set 2 (3 Battery) : RM 6590 Berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
Poniendo gas a la vida
Winter trees.
GIVEAWAY ALERT! || #MavicAir baru saja dirilis!! Ini ada T-Shirt official DJI khusus buat 1 pemenang (swipe kiri untuk lihat T-Shirt nya) Ini syaratnya: 1. Follow @wearinasiaofficial 2. Mention teman di postingan ini dengan hashtag #MavicAir , #travelthatmatters dan ceritain apa fitur paling menarik dari #MavicAir (informasinya ada di video di post ini) 3. Peserta diperbolehkan mention teman sebanyak mungkin dengan catatan 1 komentar = 1 akun yang di mention 4. Anda dan teman harus follow @wearinasiaofficial dan akun TIDAK BOLEH DI PRIVATE 5. 1 pemenang beruntung yang paling informatif dan tidak SPAMMING (definisi spamming: mengulang informasi yang sama berkali-kali dalam kolom komentar yang berbeda-beda) akan mendapatkan 1 T-Shirt official DJI . . . Video by @DJI Image by Wearinasia team . . . -Kompetisi berakhir 24 Januari 2018 (durasi give away seminggu) #giveaway #tshirtdji #dji #djiglobal #djiphantomindonesia #djimavicpro #djimavic #djiphantom #djiinspire #drone #dronenerds #drones #djispark #djisparkindonesia #djitello
DJI MAVIC PRO PLATINUM mavic yang ni pula bestnya boleh lipat dan edisi platinum ni bagusnya bunyi lebih senyap berbanding previous model, senang nak bawa pergi travel ke melancong Price : RM 4499 (Set 1) Berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau ws kami terus 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
#Dallas is actually a really cool looking city at night! Glad we got to breathe it in... #dronestagram #instadrone #Texas #djimavicpro #cityscapes
it’s a madness... check my account it’s a madness... block that account it’s a catfish!
#dronelife ✈️ For more amazing travel footage, follow the link in the bio. Or https://youtu.be/srgdgylfekQ
DJI MAVIC PRO PLATINUM Untuk model mavic ni pula kita ada tiga set juga iaitu 1) Set 1 (RM 4499) 2) Set 2 Combo (RM 5099) 3) Set 3 Flymore (RM 5699) berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
DJI MAVIC PRO PLATINUM CONTROLLER (Phone not included) Macam dji spark juga, kalau guna remote controller memang range dia lebih jauh, dan remote ni bestnya portable dan senang dibawa kalau travel kemana mana. #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
Morning fog over Bangkok skyline ☁️🏙🌁 #bangkok #skyline #djiphotography #thailand #polarpro
DJI SPARK Drone ni senang dikendalikan even beginner pun boleh pilot, boleh dikawal dengan remote controller, phone (wifi) & gesture tangan ngam x ngam? Price : RM 2750 (flymore combo) berminat? boleh lawat ig kami @yuukitech atau direct ws kami 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
One of the greatest beaches we saw in Australia 🏖 — Das Glück ist nicht auf unserer Seite 😒 Laut DJI in Christchurch kostet die Reparatur unserer Mavic 300€ 😭 Der Gimbal spielt verrückt angeblich weil wir eine Klammer nicht drauf hatten. Jetzt hoffen wir in Miami fixen die das günstiger 🙏🏻 Zeigt mir wieder mal das wir uns einen ordentlichen Rucksack für unser Equipment kaufen sollten 🎒Bei uns fliegt alles immer so rum im Koffer, im Auto, im normalen Rucksack 🤦🏼‍♀️ Mal schauen ob es in Miami was gescheites, stylisches und leistbares gibt 😬 Wer ahnt es #shoppinginamericaisthebest 🤑 . . . . . . . #dronefly #dronephotography #djimavicpro #byronbay #australia #visitaustralia #traveladdict #travelingtheworld #photographerslife #oceandrone #aerialphotography #germanblogger #germanphotographer #naturephotography #naturepic #dronegear
DJI SPARK haa di @yuukitech kami ada tiga set bagi drone spark ni 1) Premium combo (RM 3099) 2) Combo (RM 2899) 3) Flymore Combo (RM 2750) Berminat? boleh lawat ig @yuukitech atau ws kami terus 01112796772 01112796772 01112796772 #droners #drone #dronemalaysia #sale #aerialphotography #aerialview #hdcamera #hd #dji #djimavicpro #mavicproplatinum #comevisit #comeon #djiphantom #phantom4advanced #djispark #spark #quadcopter #microsizedrone #minidrone #gadget #technology
next page →