#duriancheesecake

8,139 posts

Loading...
BrowDur Cheesecake Tebal daging durianya, dan legitnya durian dipadukan dengan lezatnya brownis dan cream cheese. Emmmmm dijamin endes.... #duriancheesecake #jajanantemanggung #jajananmagelang #jajananparakan #jajanankekinian #cheesecakefactory #cheesecake #cheesecakelove #instafood #foodinstagram #temanggungcake
Durian cheese cake dr Kula Cakes. . Rm 10/slice . Min order 4 slice/ per cod . Sekali rasa pasti nak lagi.. Mai order dgn sis Pm..pm..cepat Cod area Petaling & Subang Whatsapp 📲 0123550051- ija 📲 0192750863 - jaja #sweetycheese4u #kulacakes #kuantan #duriancheesecake #slicecake #petalingjaya #subang #kelanajaya #puchong
Yummy Japanese Cakes and Cookies @dorebyletao 👏👍🧀🍫🍰🍮 This new varian of Durian Cheese Cake is a killer! 😘😍🥰 Slide over 👈👈👈 #cakes #cookies #japanesecheesecake #japanesecake #hokkaido #dorebyletao #durian #duriancheesecake #dibuangsayang
BrowDur Cheesecake Brownis Durian Cheesecake Manisnya brownis dipadukan dengan legitnya durian dan cream cheese😘 Emmmmm nyamiiiii😍 #jajananmuntilan #jajananmuntilan #jajanantemanggung #jajananmagelang #jajananparakan #temanggungcake #chresecakefactory #cheesecake ##duriancheesecake #brownischeese #foodinstagram #instafood
Coba kamu bayangkan gaes: Spesial Cheesecake dari @potong.kuenya ini terbuat dari daging buah durian aseli! . Dan pastinya termasuk Premium Cheesecake dengan bahan pilihan dan tanpa pemanis/gula tambahan. Persis makan durian dibentuk dalam cake, ditambah sensasi keju dibagian bawah cake, wannnaaaa? 😍😍😍 . Mimin aksih clue menu Premium lain dari @potong.kuenya : 🎂 Durian Cheesecake 15cm - 250K | 18cm - 350K. 🎂 Mango Cheesecake 15cm - 250K | 18cm - 350K. 🎂 Zebra Cheesecake 15cm - 200K | 18cm - 300K. Extras: 🍰 Gold 50K 🍰 Fresh Flowers 35K 🍰 Lasercut Topper Small 15K 🍰 Lasercut Topper Big 30K . . Mau coba? Cus patungan sama temen yang doyan duren. Cobain sensasi baru yang belum pernah kamu rasain di sepotong cake 😍 _____ Potong Kuenya “High Quality Premium Cheesecake” 📍 Solo Baru ☎ 08122657007 (No Call) . #duriancheesecake #cheesecakesolo #potongkuenya #jajansolo #solodelicious #carikulinersolo #kulinersolo
从启最後三件榴蓮芝士,要留一件俾自己先得😌 #榴蓮 #榴蓮芝士蛋糕 #durian #duriancheesecake
Durian is banned in some public places because of its strong strong stench. But we embrace our pungent ingredients and cheesecaked it for you. This limited special flavor is around for the season exclusively at our bakeshop in Ballard. Go try it and send us a pic of your nose when you do. #stinkywinky #durian #duriancheesecake #seattledesserts
Kalau tak sure nak try yang mana, boleh beli mix top 5. Crepe dalam pack ni antara yang terlaris. Suka makan laici? Mehh rasa crepe laici, buah laici siap ada dalam setiap biji crepe laici. Pendek cerita, suka buah kita ada crepe buah. Yang suka coklat, kita ada crepe coklat. Durian pun ada. Durian cheese leleh pun ada. Macam-macam rasa ada. Semua ada kelebihan. Klik sini utk order www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 #bukitmelatinilai #duriancheesecake #crepeviral #crepenutella #nilainegerisembilan #usimians #intinilai #desajatinilai #tesconilai #nilaisquare #nilaispring #desacempakanilai #mesamallnilai #codnilai #nilaifooddelivery #makanmakannilai #fooddeliverynilai #surprisedeliverynilai
Dua pack crepe dengan rasa sangat berbeza; blueberry & durian chocolate. Nak buat surprise delivery kat kawan / Boss / pasangan pun boleh. Suka buah kita ada crepe buah. Yang suka coklat, kita ada crepe coklat. Durian pun ada. Durian cheese leleh pun ada. Macam-macam rasa ada. Semua ada kelebihan. Mix pack pun ada. Sekarang semua rasa ada stock. BBN, Mantin, Labu, Seremban 2... ada agent. ☆ Klik sini utk order www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 #bukitmelatinilai #duriancheesecake #crepeviral #crepenutella #nilainegerisembilan #usimians #intinilai #desajatinilai #tesconilai #nilaisquare #nilaispring #desacempakanilai #mesamallnilai #codnilai #nilaifooddelivery #makanmakannilai #fooddeliverynilai #surprisedeliverynilai
Layan western food malam ni. Sayang abang adik. 😘😘 #deepfriedchickenchop #grilledchickenchop #mushroomsoup #duriancheesecake #AyRisJalan2Kuantan
My sweet tooth is out of hand a little bit...who wouldn't want durian cheesecake? Super yum!!! @nikkakho || @themessykitchenph 🍰
Freshly opened durian, durian smoothie, durian cheese tart n this Musang King (貓山王)Durian Cheesecake! It’s definitely wonderland for Durian Lovers! 🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴#durianland #hkdessert #duriandessert #duriancheesecake #tstdessert #durianspecialist #musangking #musangkingdurian #musangkingcheesecake #貓山王
別毀了我的下午茶 Don’t screw up my teatime #張曼娟 #愛一個人 #媽媽閱讀時光 #悠閒時光 #duriancheesecake #teatime #下午茶
ชีสเค้กทุเรียนอีวาน สั่งล่วงหน้า 2 วันนะคะ 😋😊 Lind@ : @ivanfactory #duriancheesecake #durian #cheesecake #ivanfactory #cake #cheesecake #birthday #brithdaycake
Haii...petang2 mcm nie klu dpt mkn cheese cake alahai...nikmatnya kan. Rasa satu mesti nk rasa lagi. Tak caya try order..😉 . Satu slice rm10 . Cod area Petaling & Subang Whatsapp 📲 0123550051- ija 📲 0192750863 - jaja #sweetycheese4u #kulacakes #kuantan #mangocheesecake #oreocheesecake #duriancheesecake #tobleronecheesecake #petalingjaya #subang
Alhamdulillah. Sold out hampir 80 box bento hari ni.. . Sambil siapkan bento, mama sempat siapkan tempahan 1 box popia sira & 3 box hokkaido dari staff Maybank Bangsar. . . Esok sambung catering untuk Majlis Tunang di Shah alam.. . . #resepiabah #bentokl #lunchboxdelivery #fooddeliverykl #manggochicken #bentolunchbox #spagetyolio #duriancheesecake
NEW! Luscious & fragrant Durian Cheesecake paired dark chocolate mousse! Best combination ever! Drop by this weekend and we will make you will never regret it! #koko #kokocafemy #durian #duriancheesecake #cafehopmy #cafekuantan #kekkuantan #dessert #dessertkuantan #kuantanbaker
ใครอยู่สระบุรี แวะไปทานชีสเค้กทุเรียนกันได้นะคะ 📍26Tuesday cafe In Garden แค่ชื่อร้านก็กินขาดแล้วล่ะค่ะ คาเฟ่เดียวแต่รวบรวมไว้หลากหลายสไตล์ ไปที่นี่มีมุมถ่ายรูปสวยๆ ให้เลือกเพียบ เพราะเป็นร้านสไตล์ผู้หญิง(เจ้าของร้าน) ที่ดึงความเป็นผู้หญิงหลากหลายอารมณ์มาใช้ในการตกแต่ง และนอกจาก เมนูเครื่องดื่มและเค้กที่นี่บอกได้เลยว่าต้องไม่พลาด ทั้งอาหารทานเล่น และอาหารจานหลักแบบฟิวชันของที่นี่ก็ถือได้ว่าอร่อยไม่เบาเลยทีเดียว พิกัด : ชุมชนดาวเรือง เทศบาล5ซอย5 เวลาเปิด/ปิด : เวลา 09.00-19.00 น. เบอร์โทรศัพท์: 0954949374, 0949916969 #ช ีสเค้กทุเรียน #อร ่อยที่สุดในสามโลก #duriancheesecake #cakearoii
Durian cheesecake siap. . Ma n abah dh try tadii.. Sedap katanya... Boleh dah nego esok. . #resepiabah #duriancheesecake
Topping si kuning dah siap. . Tunggu sejuk baru potong cheesecake & topping atasnya.. . . Hari ini xdpt niaga di SUK shah alam sbb x berapa sihat.. . Insyallah esok mama bawa durian cheesecake ke SSM . #resepiabah #bentokl #lunchboxkl #duriancheesecake
Durian cheesecake is back this weekend! And for the season. Available only in the personal mini size in consideration of smell permeation. #durian #duriancheesecake #stinkytime
Assalammualaikum... Dah seminggu kita di dalam bulan November, ini bermakna... KOMBO CHEESE KEK DATANG LAGI...!!! Untuk pengetahuan semua, kombo cheese kek ni biasanya akan dikeluarkan pada setiap bulan November. Kenapa bulan November? Sebab bulan ni bulan yang special buat saya.. ☺️☺️ Harga untuk setiap kombo masih saya kekalkan, rm100 dengan 4 perisa pilihan saya sndiri iaitu #nutellacheesecake , #triplechocolatecheesecake , #blueberrycheesecake , dan #duriancheesecake Kombo cheese kek ni sesuai untuk apa jua majlis keraian seperti majlis jamuan tahunan, majlis harijadi, majlis perpisahan dan boleh juga dijadikan kudapan semasa mesyuarat ataupun juadah untuk meraikan tetamu yang bertandang ke rumah.. Tunggu apa lagi, buatlah tempahan anda sekarang. Tekan no 0192666795 dan bagitau berapa set anda perlukan. Diet?? Ala.. Dari awal tahun dah diet bagi lah "chan" perut tu merasa makanan yang sedap-sedap, kan dh akhir tahun ni. Tahun depan diet la balik... 🤭🤭 #kombocheesecakes #afzansweetoven #bayucourtyardhomes #november #specialmonth
Our signature durian profiteroles cheesecake. Available only when durian is in season. #duriancheesecake #profiteroles #appetitcakes #kuchingfood #kuchingbaker #kuchingdessert #durian #bakewithlove #cheesecake
@cheezymaniacheesecake - Safely arrived! 😘 in just a few minutes! So jgn tggu2 lagi, You Can Now Eat Cheesecake Like A Candy Bar... Feel the new xperience😋 . . 1pcs Rm6.90 Promo 3pcs Rm20 . . Boleh wasap fiza untuk dapatkan cheese cake yg super duper sedap👍🥧🍰.. Pelbagai flavour yg ada.. Jom grab sementara stock ada.. . . 📲0126430290 📲0126430290 . #nutella #nutellacheesecakebar #mangocheesecake #cheesecake #blueberry #strawberry #cheese #duriancheesecake #cake #dessert #hifibrecheesecake #healthy #potd #fitfam #foodporn #foodie #food #kualalumpur #igersmalaysia #hijabista #malaysia #bazaarpaknil   #event #party #farewell #raya #celebration #doorgift #cheesecakeleleh #cheesecakekualalumpurFizamakun
Durian Cheese Cake Kula Cake . Cod area Petaling & Subang Whatsapp 📲 0123550051- ija 📲 0192750863 - jaja #sweetycheese4u #kulacakes #kuantan #duriancheesecake #petalingjaya #subang #customersharing
Y’all really came through for this one 😱 sooooo we’re gonna continue the durian cheesecake for the whole season 🙏🏾 More next week! #durian #duriancheesecake #kingoffruits
ทุเรียนตอนนี้หายากมากกกกกกกกกก😫 ของขาดตลาดดดม๊ากกกกกก😭 สั่งล่วงหน้า 2 วันนะคะ Line@ : @ivanfactory #duriancheesecake #durian #ivanfactory #ท ุเรียน #อตก
SERIUSAN INI FULL DURIAN SEMUAAAAA? 😱😱. . Pagii jajaners, nihh aku habis terpana tak henti henti gara-gara Cheesecake satu ini nihhh. Ini tuh, cheesecake yang terbuat dari daging buah durian aslii yang tentunya dikasih keju dong yaa. Dan kamu harus tau kalo Premium Cheesecake satu ini nggak pake pemanis/gula tambahan, manisnya lgs dari buah duriannya. So, kamu bisa nikmatin kayak makan durian tanpa biji gituuu~~ . Cocok buat kue ulangtahun, oleh-oleh atau acara lainnya lhoo. Eitttsss buat kamu yg nggak suka durian nggak usah khawatir, karena di @potong.kuenya sini kamu bisa nemuin variant rasa lainnya, antara lain: Durian Cheesecake 15cm - 250K | 18cm - 350K. Mango Cheesecake 15cm - 250K | 18cm - 350K. Zebra Cheesecake 15cm - 200K | 18cm - 300K. Extras: Gold 50K Fresh Flowers 35K Lasercut Topper Small 15K Lasercut Topper Big 30k Tuhhh tinggal milih dan pastinya nggak bakal nyesel buat beli Premium Cheesecake inii, karena rasanyaaa enaakk byaanget. Waktu dimulut tuhh lembutt banget dahhh ditaambah bakal ada kejuatan di bagian bawah cheesecakenya~~ . Cusss langsung pesen aja dehh disinihh: IG: @potong.kuenya ☎08122657007 (No Call) 📃High Quality Premium Cheesecake Jajan Solo Jangan Lupa Jajan. #cheesecake #cheesecakedurian #duriancheesecake #cheesecakesolo #potongkuenya #jajansolo #solodelicious #carikulinersolo #kulinerasiksolo #soloculinary
Of course I got one of each for dessert. Who do you think I am? Its a holiday. 🍰🍦🍴 #LunchwithLinhnie #DurianCheeseCake #PassionFruitSorbet #ThaiIcecreamSandwich #hotjoy #HalloweenNight
🔶DURIAN CHARLOTTE🔶 . . . . . Smoque did it again! Kulet, being a local from Davao, decided to bring it’s pride and joy in our island.. another first here in Bohol! Amazing how a fruit that almost everyone hates can be made in a dessert that everybody will surely love! Truly a new taste that will tickle our palates. . So happy to be one of the first ones to try this and I must say, it has changed my perception about the Durian fruit and what it can bring in the cake game.👌🏻 . There’s no bad angle for this new dessert in the house! Visit @smoquebarandbistro_bohol or you may call / message them and have this in a Cake Out. Thank you so much, Kulet of Smoque!❤️
Testi chessy durian ❤ Sisa hnya 1box saja ya Mantap betulll loh rasa nya Kejuu bercampur duriannn bnr lumerrrr bgt di mulut .. #chessyduren #chessydurian #cupduren #cupdagingdurian #durenmanis #duriantanpabiji #durianasli #duriancheesecake #durianlover #durianfruit #durenduren #durenenak #chessydurian
This durian cheesecake might scare some of you away. But we've got it at the bakeshop for this weekend only! 👻 #spookyszn #happyhalloween #durian #duriancheesecake
Hello november! Guys, chamcha got cheesecake offer for everyone favourite cake! Buy any slice of cheesecake + with a cup of coffee/tea, only cost RM10.90! So, what are you waiting for? Come and grab your favourite dessert only at @chamchacoffeeandteahouse ! #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
Are you scared 💀😆 #duriancheesecake #happyhalloween
New Edition by Liha_Oven #Alhamdulillah #DurianCheeseCake #TiramisuCheeseChocIcecream #ManggoCake Halalkan terkurang..
Ready stock ☆Mille cake durian cheese leleh. Creamy cheezy with durian d24 inside. Sesuai sebagai dessert keluarga anytime lepas lunch atau dinner. RM38 Order www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 #duriancheesecake #milleduriancrepe #duriancheeseviral #produkviral #nilainegerisembilan #nilain9 #nilaiimpian #desacempakanilai #desakolej #mesamallnilai #tesconilai #sedapgiler
Fantastic dinner! Awesome fried rice and cake. #friedrice #pandancooler #mangocheesecake #duriancheesecake
OREO CHEESECAKE! Its all about oreo! Oreo crunch mixed with cheese and a crunchy biscuit at the bottom of the cake that will lighthen up your day. #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
Mane peminat durian sini?? 🙋🙋🙋🙋 Durian cheesecake layered with original musang king mixed with cheesecake at the top of the cake and filled with crunchy biscuit at the lower part of the cake. Durian lovers should try this and feel it yourself, the exotic taste of this durian cheesecake! #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #lunchmenu #dessertmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
Lets try our top sales dessert here at @chamchacoffeeandteahouse . Mango cheesecake filled with original mango layer on top of the cake, cheesecake in the middle and a layer of crunchy biscuit at the bottom of the cake that will sweeten up your day. Come! And grab yours today! #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee #pandancooler
NASI DAGANG sape kt sini yg suke makan nasi dagang kuah banjir, angkat tangan??!!! 🙋🙋🙋 You guys kne try nasi dagang kt sini tau, sbb rasa die mmg tiptop, sedap, marvelous! Skali rasa, sure tringat punya lah! #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
Durian cheese atau durian mille untuk yang suka durian. Isi D24 dalam setiap crepe, bukan custard perasa durian. Siapa lagi nak cuba crepe durian paling sedap. Serious !! Rasa sekali tak cari lain dah. RM10 satu pack Durian cheese leleh crepe pun ada COD Bandar Baru Nilai. Cepat sebelum habis lagi !!! Malam ni ada delivery www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 #duriancrepe #duriancheesecake #millecakedurian #milleduriancrepe #duriancrepenilai #fooddeliverynilai #codnilai #nilainegerisembilan #nilain9 #mesamallnilai #penduduknilai #nilaisquare #datarannilai #nilaispring
Haa apaa? Tadi terlepas breakfast lontong chamcha? Jgn risau, kami akan beroperasi seperti biasa. Esok, jom serbu kedai, pekena lontong sebelum mulakan aktiviti harian! #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
semua perisa ada. Dataran Nilai malam ni boleh COD. Siapa lagi nak cuba crepe durian paling sedap. Serious !! Rasa sekali tak cari lain dah. RM10 satu pack Durian cheese leleh crepe pun ada COD Bandar Baru Nilai. Cepat sebelum habis lagi !!! Malam ni ada delivery www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 #duriancrepe #nilainegerisembilan #datarannilai #nilaisquare #mesamallnilai #penduduknilaisepang #nilain9 #duriancheesecake #durianmillecrepe
Yummy in my tummy! Boston lobster with stewed rice, baby durian cheese cake, salted egg cheese cake...#bostonlobster #lycheeandrose #lonsterbisque #frenchbake #escargot #duriancheesecake #cheesecake #spanishrice #stgteahousecafe #stgteahouse #stgipoh #sabahteagarden #sabahteagardencafe
LONTONG BASAH Nasi impit, Kuah lodeh served with assorted veges, boiled egg and also sambal kacang in it. Now, you can enjoy this lontong basah daily only at @chamchacoffeeandteahouse . Come and enjoy our new signature food here! Dont missed it! #lontongbasah #laksapahang #nasidagang #nasilemak #buburayam #asamlaksa #toast #mangocheesecake #tobleronecheesecake #duriancheesecake #oreocheesecake #chamchaMenu #breakfastmenu #pasirgudang #pasirgudangcafe #vietnamesecoffee #coffee
Thank you @themessykitchenph ❤️❤️❤️ Can’t wait to try these‼️ thanks for the freebie too. 😘 #duriancheesecake #matchacake
Sangat Sedap! TOP quality. Mewah dengan isi durian betul bukan custard perasa durian. Mille durian cheese leleh. Rasa sekali, tak cari lain dah. Ada juga durian cheese leleh / Mille durian / durian crepe ori NFC COD Bdr Baru Nilai / Labu / Port Dickson / Bdr Baru Bangi ☆ Klik sini utk order www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe Terima Kasih🤗 Durian crepe... such bestseller. RM10 (5pieces). Mille durian RM35 (550gram) Ada juga durian cheese crepe RM15 (6pieces) #duriancrepe #millecakedurian #milleduriancrepe #crepeviral #duriancheesecake #palingsedap #nilainegerisembilan #labunilai #portdickson #NurfatinCrepe #nilaispring #bandarbarubangi #macammacamada #makanmakanbangi
next page →