#eday

216,061 posts

Loading...
"Will you be my wife ?" . Syaza & Ridzo Outdoor πŸ’• | Sungai PetaniπŸ“ . . Ada yg nk bersanding lepas raya ni tapi masih tercari-cari pakej video / jurugambar yg letop2 ?? kami sedang lancarkan harga promosi yg amat berbaloi sempena bulan ramadhan ni. Jadi apa tggu lagi?! . Boleh Dm / whatsapp : 0132267334 (nafis) / klik link di profile utk pertanyaan lanjutπŸ“© . . 7 sebab kenapa perlu pilih @teamo_pixel : . ♦️ Gambar serta video yg LETOP sampai pengantin mengigau ♦️ Harga mmg amat berpatutan & BERBALOI ! ♦️ FREE outdoor ( Sampai pengantin penat & puas hati ) ♦️ UNLIMITED shoot . Dpt byk gambar smpai pening nk pilih yg mana nk post kt insta / fb 😝 . ♦️ Tak reti posing? Jgn risau kami akn guide anda sampai power mcm MODEL antarabangsa. Hehe. ♦️ Photographer/ Videographer yg FRIENDLY senyum tak henti 😁 ♦️ Photographer/ Videographer yg KREATIF dlm menghasilkn gambar yg rare & unik + DRONE shot. Mesti kawan2, adik beradik, sanak sedara akn cemburu & kagum tgk gambar2 anda 🚁 . . Jadi cepat jangan lepaskan peluang utk kami rakamkan hari anda ✨ . . . . . . . #weddingphotographer #weddingphotography #weddingideas #weddingpromo #malaywedding #malaysiawedding #pakejkahwin #eday #pakejkahwinmalaysia #pakejkahwinmurah #photographerbajet #photographerutara #mua #pakejkahwinutara #prewedding #postwedding #weddingdecorations #malayweddingguide #jurugambarmurah #weddingideasmalaysia #handbouquet #malayweddingdress #groom #malaysiaphotographer #weddingguide #weddingidea #weddinginspiration #inspirasipengantinmuslim #jurufotoperkahwinan #malaysiaweddingphotographer
Pelamin mini RM250 Pelamin mini RM300 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan Kos transport bergantung kpd lokasi majlis Kahwin Jom!! Design Pelamin Mini Bajet KJD #nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #pelaminminishahalam
Pelamin mini RM250 Pelamin mini RM300 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan Kos transport bergantung kpd lokasi majlis Kahwin Jom!! Design Pelamin Mini Bajet KJD #nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #pelaminminishahalam
"Lelaki kiriman tuhan" . Syaza & Ridzo Outdoor πŸ’• | Sungai PetaniπŸ“ . . Nak gambar yg rare mcm ni ?? kami sedang lancarkan harga promosi yg amat berbaloi sempena bulan ramadhan ni. Jadi apa tggu lagi?! . Boleh Dm / whatsapp : 0132267334 (nafis) / klik link di profile utk pertanyaan lanjutπŸ“© . . 7 sebab kenapa perlu pilih @teamo_pixel : . ♦️ Gambar serta video yg LETOP sampai pengantin mengigau ♦️ Harga mmg amat berpatutan & BERBALOI ! ♦️ FREE outdoor ( Sampai pengantin penat & puas hati ) ♦️ UNLIMITED shoot . Dpt byk gambar smpai pening nk pilih yg mana nk post kt insta / fb 😝 . ♦️ Tak reti posing? Jgn risau kami akn guide anda sampai power mcm MODEL antarabangsa. Hehe. ♦️ Photographer/ Videographer yg FRIENDLY senyum tak henti 😁 ♦️ Photographer/ Videographer yg KREATIF dlm menghasilkn gambar yg rare & unik + DRONE shot. Mesti kawan2, adik beradik, sanak sedara akn cemburu & kagum tgk gambar2 anda 🚁 . . Jadi cepat jangan lepaskan peluang utk kami rakamkan hari anda ✨ . . . . . . . #weddingphotographer #weddingphotography #weddingideas #weddingpromo #malaywedding #malaysiawedding #pakejkahwin #eday #pakejkahwinmalaysia #pakejkahwinmurah #photographerbajet #photographerutara #mua #pakejkahwinutara #prewedding #postwedding #weddingdecorations #malayweddingguide #jurugambarmurah #weddingideasmalaysia #handbouquet #malayweddingdress #dji #malaysiaphotographer #dronestagram #skycaptures #weddinginspiration #dronephotography #jurufotoperkahwinan #malaysiaweddingphotographer
Pelamin mini RM250 Pelamin mini RM300 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan Kos transport bergantung kpd lokasi majlis Kahwin Jom!! Design Pelamin Mini Bajet KJD #nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #pelaminminishahalam
Wow! tengok tu cantik ke tak cantikk? Ketara kan perubahan tu. Sesetengah orang masa awal2 penggunaan meeracle muka mereka akan mula naik jerawat. Sebab apa? Sebabnya produk yang korang pakai sebelum ni ada mercury. Tak payah banyak, 1% pun dah boleh jadi kesan. . Since Meeracle ni πŸ’― tanpa mercury, sebelum uols mula pakai Set Meeracle ni uols kena pastikan muka uols rest dulu dari apa2 produk yang uols pakai tu selama seminggu. Untuk pastikan muka uols betul2 bersih. Kalau nak pakai terus pun boleh, Meeracle akan keluarkan semua jerawat yang produk mercury sorok selama ni. . Meeracle merawat kulit uols secara menyeluruh dari dalam. Sebab tu penting untuk uols sabar & konsisten semasa "healing process" ni. Insha'Allah lepas proses ni uols akan dapat kulit yang lebih sihat, bersih, cerah & berseri ok. . . Sila klik link WASAP dekat bio @meeracle_kota.tinggi utk info/order😊 .
Siapa nak jadi shubennn sayaaaa , cepat cepat comment dekat bawah. Tapiii ada syaratnyaa, syaratnyaaa jeng jeng jeng πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹. . . . . Haaa myras nak tanya ni, awak awak yang nak kawin ni dah jumpa ke pakej kawin ? . Kalau belum nak survey survey boleh pm myras naaa ,nanti kita kasi harga mur mur jee . Kita ada pakej lengkap means sekali dengan catering . Kalau nak pakej ala-carte pun ada. . . . So you alls, tunggu apa lagi , jangan lepaskan peluang mur mur ni . . . . Outfit by @anggunbysyaza & @weddinganggunbysyaza Makeup by @makeupbymaizatulnazirah. . . #bajukawin #bajusongket #sayadahkawin #weddingplanner #butikpengantin #bajuraya2019 #bajumoden #pelamintunang #minipelaminnikah #eday #weddingday #subangbestari #tanjungmalim #kl #kotadamansara #puchong
Siapa nak jadi shubennn sayaaaa , cepat cepat comment dekat bawah. Tapiii ada syaratnyaa, syaratnyaaa jeng jeng jeng πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹. . . . . Haaa myras nak tanya ni, awak awak yang nak kawin ni dah jumpa ke pakej kawin ? . Kalau belum nak survey survey boleh pm myras naaa ,nanti kita kasi harga mur mur jee . Kita ada pakej lengkap means sekali dengan catering . Kalau nak pakej ala-carte pun ada. . . . So you alls, tunggu apa lagi , jangan lepaskan peluang mur mur ni . . . . Outfit by @anggunbysyaza & @weddinganggunbysyaza Makeup by @makeupbymaizatulnazirah. . . #bajukawin #bajusongket #sayadahkawin #weddingplanner #butikpengantin #bajuraya2019 #bajumoden #pelamintunang #minipelaminnikah #eday #weddingday #subangbestari #tanjungmalim #kl #kotadamansara #puchong
Siapa nak jadi shubennn sayaaaa , cepat cepat comment dekat bawah. Tapiii ada syaratnyaa, syaratnyaaa jeng jeng jeng πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹. . . . . Haaa myras nak tanya ni, awak awak yang nak kawin ni dah jumpa ke pakej kawin ? . Kalau belum nak survey survey boleh pm myras naaa ,nanti kita kasi harga mur mur jee . Kita ada pakej lengkap means sekali dengan catering . Kalau nak pakej ala-carte pun ada. . . . So you alls, tunggu apa lagi , jangan lepaskan peluang mur mur ni . . . . Outfit by @anggunbysyaza & @weddinganggunbysyaza Makeup by @makeupbymaizatulnazirah. . . #bajukawin #bajusongket #sayadahkawin #weddingplanner #butikpengantin #bajuraya2019 #bajumoden #pelamintunang #minipelaminnikah #eday #weddingday #subangbestari #tanjungmalim #kl #kotadamansara #puchong
COMBO RAYA MEERACLE status : READY STOCK . . Set kesukaan ramai. Dapat 5 item terus dalam Combo C. βœ… Facial Serum x 2 βœ… Facial Cleanser x 2 βœ… Car Perfume LimitedEdition Meeracle . Stock pun dah tak banyak ni uols. Sapa lambat salam sayonara ! . Area kota tinggi, ulu tiram, saujana Free Cod ya. Klik link wasap dekat Bio dah nyatakan sekali nama Combo ni tauu 😍 . @meeracle_kota.tinggi wasap 012-7251244 . .
Gais, Travel Set gais. Gais, Travel Set gais! πŸ˜‚πŸ˜‚ . Korang bc semput mcm video org rakam tikus besaq dlm masjid tu ke?? Hahaaha.. Selamat hari Ahad, semua.. πŸ˜ŠπŸ’– . Tak lama dah nk raya.. Jom cepat proceed order Travel Set before 30hb.. Boleh raya dgn Set mekap basic Obsess.. Curlass kau jahh.. 😍😍😘 . Jom wasap sis skrg 013-5033428 or click link on my bio for fast response. Tq! . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat
"Love is in the air" . Syaza & Ridzo Outdoor πŸ’• | Sungai PetaniπŸ“ . . Ada yg nk bersanding lepas raya ni tapi masih tercari-cari pakej video / jurugambar yg letop2 ?? kami sedang lancarkan harga promosi yg amat berbaloi sempena bulan ramadhan ni. Jadi apa tggu lagi?! . Boleh Dm / whatsapp : 0132267334 (nafis) / klik link di profile utk pertanyaan lanjutπŸ“© . . 7 sebab kenapa perlu pilih @teamo_pixel : . ♦️ Gambar serta video yg LETOP sampai pengantin mengigau ♦️ Harga mmg amat berpatutan & BERBALOI ! ♦️ FREE outdoor ( Sampai pengantin penat & puas hati ) ♦️ UNLIMITED shoot . Dpt byk gambar smpai pening nk pilih yg mana nk post kt insta / fb 😝 . ♦️ Tak reti posing? Jgn risau kami akn guide anda sampai power mcm MODEL antarabangsa. Hehe. ♦️ Photographer/ Videographer yg FRIENDLY senyum tak henti 😁 ♦️ Photographer/ Videographer yg KREATIF dlm menghasilkn gambar yg rare & unik + DRONE shot. Mesti kawan2, adik beradik, sanak sedara akn cemburu & kagum tgk gambar2 anda 🚁 . . Jadi cepat jangan lepaskan peluang utk kami rakamkan hari anda ✨ . . . . . . . #weddingphotographer #weddingphotography #weddingideas #weddingpromo #malaywedding #malaysiawedding #pakejkahwin #eday #pakejkahwinmalaysia #pakejkahwinmurah #photographerbajet #photographerutara #mua #pakejkahwinutara #prewedding #postwedding #weddingdecorations #malayweddingguide #jurugambarmurah #weddingideasmalaysia #handbouquet #malayweddingdress #groom #malaysiaphotographer #weddingguide #weddingidea #weddinginspiration #inspirasipengantinmuslim #jurufotoperkahwinan #malaysiaweddingphotographer
Assalamualaikum semua. Sis nak kongsi tentang . 5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE! 1. MUDAH Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle inilah untuk siang dan malam. 2. JIMAT Beli satu set tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam set ajaib ini. 3. WANGI Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan! 4. TEKSTUR RINGAN Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin semua masuk dalam kulit muka. 5. GLOWING Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai pinkish! . Nak dapatkan HARGA PROMOSI Set Meeracle tak? Kalau nak terus klik link wasap dekat bio @meeracle_kota.tinggi okayyyπŸ˜‰
HARI TERAKHIR OPEN DAY : #SUREDAPAT ! ❀️❀️❀️ - Nak cari full pakej photo + video PALING BERBALOI??? Jom singgah ke galeri kami hari ini sebab banyak diskaun & free gift kami nak bagi! Memang SURE DAPAT! ❀️ . Date : 25 & 26 May 2019 Time : 10am-4pm Venue : Waze (Sweetpictures Gallery) . Kalau tak dapat datang tapi still nak grab? Booking online pun boleh😍. Info lanjut, whatsapp sales kami sekarang di 018 950 8583 . #sweetpicturesgo  #mysweetpictures #malaywedding  #ipoh  #perak #malaysiawedding  #ipohphotographer #ipohweddingphotographer #jurufotoperkahwinan  #eday #butikipoh #muaipoh #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #wedpedia #picoftheday #jurugambarperak #weddingdiarieskl  #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign  #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #ipohphotographer #photographeripoh #ipohcityawesome
HARI TERAKHIR UNTUK OPEN DAY : #SUREDAPAT ! πŸ’πŸ’πŸ’ - Nak cari full pakej photo + video PALING BERBALOI??? Jom singgah ke galeri kami hari ini sebab banyak diskaun & free gift kami nak bagi! Memang SURE DAPAT! ❀️ . Date : 25 & 26 May 2019 Time : 10am-4pm Venue : Waze (Sweetpictures Gallery) . Kalau tak dapat datang tapi still nak grab? Jangan risau booking secara online pun boleh 😍 Info lanjut, whatsapp sales kami sekarang di 018 950 8583 .
#sweetpicturesgo #mysweetpictures #malaywedding #malacca #melaka #malaysiawedding #melakaphotographer #melakaweddingphotographer #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #picoftheday #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #melakaphotographer #photographermelaka
UNTUK WARGA BINTULU YG MAOK RESTOCK BIZZIBODDY, HANYA TINGGAL SEBOTOL JK GIK. TAPI KMK XDA PENGHANTARAN.. DI ALU2KAN UNTUK SELFCOLLECT DI KAMPUNG BARU CYA.. 🀩ABAIKAN SI CENONET YA, MK JD MODEL BIZZIBODDY UMI NYA🀩 #SICENONETBUKANUNTUKDIJUAL www.wasap.my/60135669351/legacybintulu #aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #kuruscepat #langsing #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #jomcantik #productviral #producthebat #aslegacy #aslegacybintulu #datoaliffsyukri #shahidadherbs #kuruscepat #langsing
DISKAUN RM 500 ‼️‼️ . Pening nak cari pakej FOTOGRAFI & VIDEOGRAFI yang boleh cover kesemua majlis anda? Kami menawarkan pakej 3 photo + 3 Video untuk 3 majlis anda dengan harga yang murah beserta diskaun. Tawaran adalah terhad & jangan lepaskan peluang ini. . MEGA RAYA SALE !!! πŸ”Έ 3 photo + 3 video ( 3 event ) πŸ”Έ 25 May - 3 June 2019 . . Komen β€˜ NAK β€˜ di bawah sekarang ! . . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
DISKAUN RM 500 ‼️‼️ . Pening nak cari pakej FOTOGRAFI & VIDEOGRAFI yang boleh cover kesemua majlis anda? Kami menawarkan pakej 3 photo + 3 Video untuk 3 majlis anda dengan harga yang murah beserta diskaun. Tawaran adalah terhad & jangan lepaskan peluang ini. . MEGA RAYA SALE !!! πŸ”Έ 3 photo + 3 video ( 3 event ) πŸ”Έ 25 May - 3 June 2019 . . Komen β€˜ NAK β€˜ di bawah sekarang ! . . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
DISKAUN RM 500 ‼️‼️ . Pening nak cari pakej FOTOGRAFI & VIDEOGRAFI yang boleh cover kesemua majlis anda? Kami menawarkan pakej 3 photo + 3 Video untuk 3 majlis anda dengan harga yang murah beserta diskaun. Tawaran adalah terhad & jangan lepaskan peluang ini. . MEGA RAYA SALE !!! πŸ”Έ 3 photo + 3 video ( 3 event ) πŸ”Έ 25 May - 3 June 2019 . . Komen β€˜ NAK β€˜ di bawah sekarang ! . . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Siapa taknak gambar kahwin yang cantik kan ? Buat apa risau, kami adalah syarikat produksi yang dipercayai dan sudah 8 tahun pengalaman dalam industri perkahwinan. Kami faham keinginan anda, gambar kahwin yang cantik dengan yang berpatutan kan? Jangan risau ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Siapa taknak gambar kahwin yang cantik kan ? Buat apa risau, kami adalah syarikat produksi yang dipercayai dan sudah 8 tahun pengalaman dalam industri perkahwinan. Kami faham keinginan anda, gambar kahwin yang cantik dengan yang berpatutan kan? Jangan risau ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Siapa taknak gambar kahwin yang cantik kan ? Buat apa risau, kami adalah syarikat produksi yang dipercayai dan sudah 8 tahun pengalaman dalam industri perkahwinan. Kami faham keinginan anda, gambar kahwin yang cantik dengan yang berpatutan kan? Jangan risau ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Plan with me, stand with me, cry with me BUT don't look prettier than me! Sisters for life!β € .β € >>> View more of our portfolio here – http://indiweddings.com.myβ € .β € Want to know more about our video/photo packages? Click the link below :- http://indiweddings.wasap.my/β € β € #indiweddings #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidskl #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
[ AQ SONGKET PREMIUM HD ] Selamat sore. Salam 21 Ramadhan. ☺ Ramai yang tema biru kan tahun ni? Nah kami kongsikan 2 helai samping songket koleksi premium HD yang masih available. Bukan sekadar nama tapi memang premium & terbaik. Customer yang dah beli premium HD mencari2 lagi HD bila nak repeat order. πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Sentuhan tenunan yang kemas, corak yang timbul seakan menonton tv HD. Kainnya tebal & melekap kemas bila digulung. Harga retail butik di luar sana lebih kurang rm4500 sehelai. Kami akan bagi harga terbaik hanya rm1100. Good news is boleh bayar pakai credit card. Bukan utk HD ni je tapi untuk semua samping AQ Songket. 😍😍 . Jika berminat boleh PM untuk rundingan lanjut. ☺ Order /Pertanyaan lanjut : Whatsapp : wasap.my/+60102270138 #sampin #samping #sampin #samping #songket #sampinbiru #sampingsongket #songketmulticolor #kainsongket #kain #kaintenun #sampinmurah #akadnikah #kahwin #persandingan #bertunang #eday #solemnization #wedding #sayajualsampin #sayajualsongket #sayajualmurah #AQSongket #AQFashionist #galerisongketonlineterbesar #sampinpremiumHDAQSongket
#bdayweekend #winetasting #eday It’s my birthday weekend so my parents took me wine tasting on day one.
How I’m rocking tonight @premoevents #Eday #PMUG #PREMOFOREVER
Prefiro sorrir. Me permito ser feliz. Porque sim. Por mim. 😊❣ πŸ“Έ:@samuka_araujo3 . . . . . . . #experienceday #eday #publicidadeepropaganda #publipost #publi #foto #click #love #unifavip #unifavipwyden #faculdade #inspiração #caruaru #eab
[ SAMPING ISTANA AQ SONGKET ] Latest update samping songket istana hitam silver tenun tangan. Stok semakin susut. Size 2.25 meter. 2.5 meter pun ada tapi kena check stok kalau ada yang berminat. Cepat2 sebelum habis. 😁😁 . Harga cuma RM480 sahaja. Promo raya : βœ…FREE BUTANG BAJU MELAYU. βœ…FREE JAHIT CANTUM. βœ…FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. . (Tenun mesin jenis budget pun ada, rm120 shj) Order /pertanyaan lanjut : wasap.my/+60102270138 . #sampin #samping #songket #sampinexclusive #sampinhitam #sampinistana #sampingistana #sampingroyal #sampingbudget #kainsongket #songketbajet #sampinmurah #akadnikah #kahwin #persandingan #bertunang #eday #solemnization #wedding #sayajualsampin #sayajualsongket #sayajualmurah #AQSongket #AQFashionist #galerisongketonlineterbesar #sampinraya #aidilfitri2019 #aqsongketsampinistana
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€˜True Love Begins’ we work on first book first serve only officially shoot by @awa_idros Pelamin , busana make upΒ  by @awa_idros http://www.wasap.my/60176162712 for inquiry #weddingphotographer #eday #vscomalaysia #solemnization #malayweddingguide #vsco #weddingideasmalaysia #malaysiawedding #malayweddingphotography #singaporewedding #malaysiaweddingphotographers #klwedding #selangorwedding #malaysianwedding #juruphotoperkahwinan #ratusehari #ratu #perkahwinanmelayu #awa_idros
Pelamin mini RM250 Pelamin mini RM300 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan Kos transport bergantung kpd lokasi majlis Kahwin Jom!! Design Pelamin Mini Bajet KJD #nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #pelaminminishahalam
7 HARI DAH NAMPAK KESAN POSITIF . Bizzi Boddy Merealisasikan Impian Anda. . "Hanya 1 sachet jer sehari" . -------------- BIZZI BODDY -------------- . βœ…Menjaga Keseimbangan metabolisma dalam tubuh βœ…Mengatasi masalah sembelit βœ…Menurunkan kadar kolesterol dan mengawal selera makan βœ…Mencantikkan kulit βœ…Membantu menyingkirkan toksin dalam badan βœ…Mengurangkan masalah obesiti βœ…Memberikan tenaga . CARANYAπŸ‘‡ . Jom tekan link Wasap: www.wasap.my/60135669351/legacybintulu #agentdropshipdiperlukan #aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #kuruscepat #langsing #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #jomcantik #productviral #producthebat #aslegacy #aslegacybintulu
Bersepai obsess sis kalut2 habis training tadi kejar pegi pejabat pos takut customer x sempat dpt order sblm kg next week πŸ˜…πŸ˜… . Sape lagj nk grab travel set? Sempat lg ni korang berebut sebelum 30/5/2019.. πŸ˜ŠπŸ’• . Jom2 wasap sis skrg 013-5033428 or click link di bio sis skrg ya. Tq!! 😘 . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat
RAMADHAN PROMO Enjoy RM200 discount on our wedding photography packages. β€’ Syahmi & Thahirah Wedding planner by @gingerdutchgalleria
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Happy customer, happy me!! ❀ . Mana yang masih keliru nak cuba set mana raya ni? Boleh pm sis, sis guide korang pilih set & code yg sesuai dgn tone skin dan memenuhi kehendak korang. Jom3!! 😘😘 . Tcf ada 3 code : Light, medium & dark. Jgn risau, diba boleh tolong korang tapi korg mst sudi ditolong juga. Bila sis tanya korg kena jawab baru selesai masalah. Betul? Selamat berbuka! 😚 . Wasap sis to order ya 013-5033428 or click link kt bio sis. Tq!! πŸ’–πŸ’– . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat
[ SAMPING ISTANA AQ SONGKET ] Samping hitam istana hitam gold, perfect for any occasion. Design model @qierahman_ pakai ni dah sold out, design lain yg available boleh refer previous post. 😊 Harga cuma RM480 sahaja. Promo raya : βœ…FREE BUTANG BAJU MELAYU. βœ…FREE JAHIT CANTUM. βœ…FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. . (Tenun mesin jenis budget pun ada, rm120 shj. Boleh whatsapp untuk gambar.) . Order /pertanyaan lanjut : wasap.my/+60102270138 . Picture credit to @qierahman_ β€οΈπŸ’• #sampin #samping #songket #sampinexclusive #sampinhitam #sampinistana #sampingistana #sampingroyal #sampingbudget #kainsongket #songketbajet #sampinmurah #akadnikah #kahwin #persandingan #bertunang #eday #solemnization #wedding #sayajualsampin #sayajualsongket #sayajualmurah #AQSongket #AQFashionist #galerisongketonlineterbesar #sampinraya #aidilfitri2019 #aqsongketsampinistana
SEWA RM15 jurr 013 230 0096 Limited time ONLY HantaranWedding @ Hantaran Ekslusif WhatsApp us now! 60132300096 *click link at bio www.wasap.my/60132300096 www.wasap.my/60132300096 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“· ig: https://www.instagram.com/hantaranwedding.ipoh/ Fb: https://www.facebook.com/Sewa-Dulang-Hantaran-Murah-Ipoh-959462047502960/ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #ipohweddingphotographer #ipohweddingplanner #pelaminipoh #photographeripoh #butikpengantinipoh #ipoh #ipohflorist #muaipoh #ipohphotographer πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #malaywedding #sewadulang #sewadulanghantaran #sewadulangipoh #dulanghantaranipoh #dulanghantaran #dulangipoh #hantaranipoh #hantaranekslusif #hantaranexclusiveipoh #hantarantunang #hantarannikah #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #gubahanhantaranipoh #ipohawesomecity #ipohwedding
SEWA RM15 jurr 013 230 0096 Limited time ONLY HantaranWedding @ Hantaran Ekslusif WhatsApp us now! 60132300096 *click link at bio www.wasap.my/60132300096 www.wasap.my/60132300096 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“· ig: https://www.instagram.com/hantaranwedding.ipoh/ Fb: https://www.facebook.com/Sewa-Dulang-Hantaran-Murah-Ipoh-959462047502960/ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #ipohweddingphotographer #ipohweddingplanner #pelaminipoh #photographeripoh #butikpengantinipoh #ipoh #ipohflorist #muaipoh #ipohphotographer πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #malaywedding #sewadulang #sewadulanghantaran #sewadulangipoh #dulanghantaranipoh #dulanghantaran #dulangipoh #hantaranipoh #hantaranekslusif #hantaranexclusiveipoh #hantarantunang #hantarannikah #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #gubahanhantaranipoh #ipohawesomecity #ipohwedding
SEWA RM15 jurr 013 230 0096 Limited time ONLY HantaranWedding @ Hantaran Ekslusif WhatsApp us now! 60132300096 *click link at bio www.wasap.my/60132300096 www.wasap.my/60132300096 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“· ig: https://www.instagram.com/hantaranwedding.ipoh/ Fb: https://www.facebook.com/Sewa-Dulang-Hantaran-Murah-Ipoh-959462047502960/ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #ipohweddingphotographer #ipohweddingplanner #pelaminipoh #photographeripoh #butikpengantinipoh #ipoh #ipohflorist #muaipoh #ipohphotographer πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #malaywedding #sewadulang #sewadulanghantaran #sewadulangipoh #dulanghantaranipoh #dulanghantaran #dulangipoh #hantaranipoh #hantaranekslusif #hantaranexclusiveipoh #hantarantunang #hantarannikah #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #gubahanhantaranipoh #ipohawesomecity #ipohwedding
Jodoh itu rahsia Allah. . Sejauh manapun kita pergi, tapi bila ditakdirkan bersama si dia, kita tetap akan bersatu. Sebaliknya, sedekat manapun seseorang itu dengan kita, tapi jika Allah tidak mentakdirkan namanya di Lauhul Mahfuz sebagai jodoh kita, dia tetap akan pergi . Maka, bedoalah kepada Sang Pemilik Hati supaya kita mendapat jodoh yang baik-baik.😊 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Jodoh itu rahsia Allah. . Sejauh manapun kita pergi, tapi bila ditakdirkan bersama si dia, kita tetap akan bersatu. Sebaliknya, sedekat manapun seseorang itu dengan kita, tapi jika Allah tidak mentakdirkan namanya di Lauhul Mahfuz sebagai jodoh kita, dia tetap akan pergi . Maka, bedoalah kepada Sang Pemilik Hati supaya kita mendapat jodoh yang baik-baik.😊 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Jodoh itu rahsia Allah. . Sejauh manapun kita pergi, tapi bila ditakdirkan bersama si dia, kita tetap akan bersatu. Sebaliknya, sedekat manapun seseorang itu dengan kita, tapi jika Allah tidak mentakdirkan namanya di Lauhul Mahfuz sebagai jodoh kita, dia tetap akan pergi . Maka, bedoalah kepada Sang Pemilik Hati supaya kita mendapat jodoh yang baik-baik.😊 . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Pelamin mini RM250 Pelamin mini RM300 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 MSG/WHATSAPP 01125571200 Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan Kos transport bergantung kpd lokasi majlis Kahwin Jom!! Design Pelamin Mini Bajet KJD #nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #pelaminminishahalam
[ SAMPING ISTANA AQ SONGKET ] Latest update samping songket istana hitam gold tenun tangan. Stok semakin susut. Size 2.25 meter. 🌼Ex2014 tinggal 2pcs 🌼Ex2016 tinggal 2pcs 🌼Ex2018 tinggal 1pcs last 🌼Ex2019 tinggal 3pcs 2.5 meter pun ada tapi design lain. Cepat2 sebelum habis. 😁😁 Harga cuma RM480 sahaja. Promo raya : βœ…FREE BUTANG BAJU MELAYU. βœ…FREE JAHIT CANTUM. βœ…FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. . (Tenun mesin jenis budget pun ada, rm120 shj) Order /pertanyaan lanjut : wasap.my/+60102270138 . #sampin #samping #songket #sampinexclusive #sampinhitam #sampinistana #sampingistana #sampingroyal #sampingbudget #kainsongket #songketbajet #sampinmurah #akadnikah #kahwin #persandingan #bertunang #eday #solemnization #wedding #sayajualsampin #sayajualsongket #sayajualmurah #AQSongket #AQFashionist #galerisongketonlineterbesar #sampinraya #aidilfitri2019 #aqsongketsampinistana
Tau tak akak ni suka pilih customer dan bg harga PROMOSI??? Wasap akak guna CODE : Promo25May Tempahan utk Jun 2019 ni kami masih BUKA. Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’• Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #dulanggold #sewahantaran #hantaranfreshflower #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #majliskahwin #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #doorgiftkahwin #tunang #dulanghantarancantik #hantaranbudget #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #shahalamwedding #kahwinmalaysia
Tau tak akak ni suka pilih customer dan bg harga PROMOSI??? Wasap akak guna CODE : Promo25May Tempahan utk Jun 2019 ni kami masih BUKA. Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’• Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #dulanggold #sewahantaran #hantaranfreshflower #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #majliskahwin #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #doorgiftkahwin #tunang #dulanghantarancantik #hantaranbudget #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #shahalamwedding #kahwinmalaysia
<< Tq to our lovely customer HUSNI & FYZAA from MELAKA for your order n trusting us! πŸ€—πŸ˜˜. -------------------------------------------------------- Berminat ?? Sila Hubungi / Whatsapp 010-439 3540 untuk detail selanjutnya πŸ˜‰ Fb Pages : NooraDesign . #kadkahwin #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmelaka #kadkahwinonline #kadkahwinmurah #kadkahwincantik #weddnginvitation #guestbook #walimatulurus #kerjakahwin #malaywedding #weddinginvitation #wedding #walimatulurus #photographerwedding #graphicdesigner #weddingguestbook #pameranpengantin #pameranpengantinmalaysia #eday #majlispertunangan #hennamurah #henna #pakejperkahwinan #weddingcardbrunei #bruneiwedding #malaywedding #malayweddingguide #motifviral #guestbooknd
Tau tak akak ni suka pilih customer dan bg harga PROMOSI??? Wasap akak guna CODE : Promo25May Tempahan utk Jun 2019 ni kami masih BUKA. Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’• Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #eday #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #dulanggold #sewahantaran #hantaranfreshflower #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #majliskahwin #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #doorgiftkahwin #tunang #dulanghantarancantik #hantaranbudget #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #shahalamwedding #kahwinmalaysia
Ada beza tau senyum ikhlas dgn senyum terpaksa. Mcm mana nak senyum ikhlas dlm gmbr? Kena la cari jurugambar yg friendly dan happy go lucky mcm jurugambar2 FARIDISM Eh ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Ada beza tau senyum ikhlas dgn senyum terpaksa. Mcm mana nak senyum ikhlas dlm gmbr? Kena la cari jurugambar yg friendly dan happy go lucky mcm jurugambar2 FARIDISM Eh ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Ada beza tau senyum ikhlas dgn senyum terpaksa. Mcm mana nak senyum ikhlas dlm gmbr? Kena la cari jurugambar yg friendly dan happy go lucky mcm jurugambar2 FARIDISM Eh ! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
RAMADHAN PROMO Enjoy RM200 discount on our wedding photography packages. β€’ Ruzaini Azri & Nur Asyikin Tapah, Perak.
Peraturan cinta menyatakan yang kita boleh mencintai sesiapa saja. Kenapa? Kerana cinta itu adalah hak kita. Tak ada orang yang boleh membunuh cinta yang tumbuh walaupun oleh orang yang kita cintai itu! Itu peraturan pertama bercinta! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Peraturan cinta menyatakan yang kita boleh mencintai sesiapa saja. Kenapa? Kerana cinta itu adalah hak kita. Tak ada orang yang boleh membunuh cinta yang tumbuh walaupun oleh orang yang kita cintai itu! Itu peraturan pertama bercinta! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
Peraturan cinta menyatakan yang kita boleh mencintai sesiapa saja. Kenapa? Kerana cinta itu adalah hak kita. Tak ada orang yang boleh membunuh cinta yang tumbuh walaupun oleh orang yang kita cintai itu! Itu peraturan pertama bercinta! . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❀️ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . βœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. βœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. βœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. βœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! βœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. βœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. βœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. βœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. βœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. βœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. βœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. βœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . . #faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #pesonapengantin #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #bridesmaidkl #muakl #klwedding #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #weddingvideographer #weddingguide #weddingideas #handbouquet
[ AQ SONGKET EXCLUSIVE ] Salam 20 Ramadhan. Raya dah dekat tapi jangan risau last pengeposan 30hb dijamin sampai sebelum raya. Jadi masih boleh order sekarang ya. Lagi cepat lagi bagus. 😁 Samping rafflesia rare item ni masih available. Warna gelap tinggal dark maroon ni je. Nampak seakan brown sebab kaki samping benang light brown. Harga rm580 sahaja free butang baju melayu, free jahit cantum & free poslaju seluruh Malaysia. Siapa cepat dia dapat ok. Zass whatsapp kami terus. 😍 Order /pertanyaan lanjut : wasap.my/+60102270138 #sampin #samping #songket #sampinexclusive #sampinmaroon #sampingmaroon #sampingbudget #kainsongket #sampinmurah #sampinbajet #sayajualsampin #sayajualsongket #eday #akadnikah #wedding #sampinraya #pengantinlelaki #AQSongket #AQFashionist #galerisongketonlineterbesar
OPEN DAY : #SUREDAPAT ! ❀️❀️❀️ - Nak cari full pakej photo + video PALING BERBALOI??? Jom singgah ke galeri kami hujung minggu ini sebab banyak diskaun & free gift kami nak bagi! Memang SURE DAPAT! ❀️ . 🎁 20% DISCOUNT! 🎁 Voucher discount @cristyng_shoes 😱 🎁 Welcome Board + Wooden Stand! 😱 . Date : 25 & 26 May 2019 Time : 10am-4pm Venue : Waze (Sweetpictures Gallery) . Info lanjut, whatsapp sales kami sekarang di 019 888 3176 . #sweetpicturesgo #mysweetpictures #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #picoftheday #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #wedpedia
next page →