#ejstylekajang

997 posts

Loading...
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing ๐Ÿ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Arleen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis ๐Ÿ˜ - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— AREENA TUNIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— Jubah Analynn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Ramai sangat tanya EJ Style takde keluarkan baju kurung ke asyik jubah je ๐Ÿ˜.. Eh, siapa kata takde. Harini EJ Style keluarkan 10 warna baru dengan warna dan corak yang menarik. Oppss ๐Ÿ˜ฑ..lupa nak bagitahu yg baju kurung ni kain COTTON tau. Mesti korang nampak cantik dengan cutting dan warna yg HOT๐Ÿ”ฅ . Boleh order cepat2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— KURUNG ASHWAA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธJapanese Cotton | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Ramai sangat tanya EJ Style takde keluarkan baju kurung ke asyik jubah je ๐Ÿ˜.. Eh, siapa kata takde. Harini EJ Style keluarkan 10 warna baru dengan warna dan corak yang menarik. Oppss ๐Ÿ˜ฑ..lupa nak bagitahu yg baju kurung ni kain COTTON tau. Mesti korang nampak cantik dengan cutting dan warna yg HOT๐Ÿ”ฅ . Boleh order cepat2 ye โ˜บ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! ๐Ÿ‘— KURUNG ASHWAA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธJapanese Cotton | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. ๐Ÿ‘— Al Afraa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - ๐ŸŒธNo booking! First comes first serve! ๐ŸŒธMoss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly ๐Ÿ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve ๐Ÿ‘›Happy shopping dearies ๐Ÿ˜˜ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
*PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE* _ ๐Ÿ“*ESTIMATE DELIVERY DATE : 3 DECEMBER 2018* _ หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL _ โฃ๏ธANNAYLA KURUNG Selling Price : RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAZZKYRA Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ โฃ๏ธAVALEE JUBAH Selling Price : RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size _ ๐Ÿท*UKURAN :* Ukuran baru serta saiz baru *XXS, XL & XXL* _ ๐Ÿ“Œ*SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA* _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? ๐Ÿ˜‰ _ #ejstylebangi #ejstyle #ejstylekajang #ejstylejb #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #bajumuslimah
๐Ÿ“ PRE ORDER ENCHANTED VELVET LUXE ๐Ÿ“ ESTIMATE DELIVERY DATE / MULA POS : 5 DECEMBER 2018 หƒ Dengan 7 pilihan size bermula dari XXS sehingga XXL โœ ANNAYLA KURUNG ๐Ÿ’ธ RM99 โ€ข Modern kurung (new cutting for EJ STYLE lovers) โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size โœ AZZKYRA ๐Ÿ’ธ RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining (top and skirt) โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size โœ AVALEE JUBAH ๐Ÿ’ธ RM99 โ€ข Fabric: Exclusive velvet with full lining โ€ข Luxury, smooth, thin and shining velvet. โ€ข Front zip for breastfeeding friendly โ€ข Wudhuโ€™ friendly โ€ข Model is wearing XXS size ๐Ÿท UKURAN : Ukuran baru serta saiz baru XXS, XL & XXL ๐Ÿ“Œ SEMUA ITEM ADALAH PRE ORDER SAHAJA ๐Ÿ“Œ AVAILABLE UNTUK STOKIS DAN ONLINE SAHAJA TIDAK TERDAPAT DI BUTIK BAWAH HQ #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
next page →