#ejstyleshahalam

1,546 posts

Loading...
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing πŸ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Arleen 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing πŸ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Arleen 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing πŸ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Arleen 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing πŸ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Arleen 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Untuk mereka2 yg tak berminat corak bunga, EJ Style ada keluarkan design corak abstrak yg menarik sebab design ni boleh nampak akk tinggi dan langsing πŸ˜‰. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Arleen 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
πŸŽ‰ PRESENTING - NEW CUTTING JUBAH FOR 2019 πŸŽ‰ ============== ARLEEN ============== NOW OPEN for ORDER Price : RM69.00 Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ NEW ARRIVAL πŸŽ‰ ============== AREENA TUNIC ============== _ NOW OPEN for ORDER _ Price : RM39.00 _ Poslaju: RM7 (SM) RM11 (SS) J&T: RM8 (SM) RM12(SRWK) RM14 (SBH) _ * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Exclusives Metal Tag * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg _ Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Kadang2 kita sebagai perempuan ni ade jugak rasa malas nk iron baju kurung, jubah gi ofis kn??.. So, kt sini EJ Style dah memudahkan makcik2, akak2 yg nak keluar berjalan atau ke ofis 😁 - - Design AREENA TUNIC ni memang sgt cantik dipakai dengan skirt,seluar atau palazo. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— AREENA TUNIC 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | 5 colours | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
[NEW RELEASE]READY STOCK.. LAURA PEPLUM DS RM105 sm/RM110 ss INC POS WS 018-9177602 πŸ“Œ material moss crepe with lace πŸ“Œ zip di belakang baju memudahkan pemakaian πŸ“Œ zip dipergelangan wudhuk friendly UKURAN Size S Bahu 14" Dada 36" Ketiak 16" Panjang Lengan 23" Labuh depan 26" Labuh Belakang 31" Skirt Pinggang 28"-38" Punggung 38" labuh 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Bahu 15" Dada 38" Ketiak 18" Panjang Lengan 23" Labuh Depan 26" Labuh Belakang 32" Skirt Pinggang 30"-40" Punggung 40" Labuh 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Bahu 16" Dada 40" Ketiak 20" Panjang Lengan 23" Labuh Depan 26" Labuh Belakang 32" Skirt Pinggang 34"-46" Punggung 46" Labuh 42". Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Siapa yg suka design simple??..makcik2, akak2 yg takde baju nk pakai mase kenduri kawen ke,doa selamat ke,bacaan yassin ke..design ANALYNN ni memang sesuai. EJ Style da keluarkan 10 koleksi warna baru. Kalau akk2 nak boleh klik whatsapp kt bio laju2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— Jubah Analynn 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Ramai sangat tanya EJ Style takde keluarkan baju kurung ke asyik jubah je 😁.. Eh, siapa kata takde. Harini EJ Style keluarkan 10 warna baru dengan warna dan corak yang menarik. Oppss 😱..lupa nak bagitahu yg baju kurung ni kain COTTON tau. Mesti korang nampak cantik dengan cutting dan warna yg HOTπŸ”₯ . Boleh order cepat2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— KURUNG ASHWAA 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Japanese Cotton | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Ramai sangat tanya EJ Style takde keluarkan baju kurung ke asyik jubah je 😁.. Eh, siapa kata takde. Harini EJ Style keluarkan 10 warna baru dengan warna dan corak yang menarik. Oppss 😱..lupa nak bagitahu yg baju kurung ni kain COTTON tau. Mesti korang nampak cantik dengan cutting dan warna yg HOTπŸ”₯ . Boleh order cepat2 ye ☺ - - LIMITED TIME!! LIMITED STOCKS!! πŸ‘— KURUNG ASHWAA 😍😍 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Japanese Cotton | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Design yg paling diminati di EJ Style. Kenapa diminati and tak menyesal beli sebab dekat lengan die kami design khas dgn Japanese Cotton yg penuh design bunga. Kali ini EJ Style keluarkan 10 warna yg cantuk utk dipilih dan corak bunga yg menarik. πŸ‘— Al Afraa 😍😍 Release price: Rm69 Normal price: Rm169 - - 🌸No booking! First comes first serve! 🌸Moss crepe | solat friendly | breastfeeding friendly πŸ’ž SPECIAL: Designed with Japanese Cotton on the sleeve πŸ‘›Happy shopping dearies 😘 #agendropship #ejstyle #ejstylebangi #ejstyleshahalam #ejstyleipoh #ejstylejb #ejstyleseremban2 #ejstylekotatinggi #ejstylekajang #ejstylekelantan #ejstylepahang #ejstylemelaka #sayajual #eidcollection2018 #jubahcantik #jubahmurah #bajukurungmurah #kurta
Our lovely customer donning one of Ej Style Collection. Thank you dear 😍 . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
============== ALEECIA JUBAH ============== - - πŸ¦‹Price : RM69.00 βž•RM10SM | RM15 SS - - - - * Solat Ready, Wudhu' Friendly * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) - Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik #bajuraya2018 #bajuopenhousemurah #bajuopenhouse #ejstyle #psejstylessha #jubahhaji #jubahraya #jubahmurah #jubahmurah #jubah #jubahejstyle #jubahhitam #jubahputih #jubahhitammalaysia
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
πŸŽ‰ COMEBACK WITH NEW COLORS!! πŸŽ‰ . ============== ANALLYN ============== . NOW OPEN for ORDER SHIP FROM KB : 27/11/2018 . Selling Price : RM69.00 Pos: RM7 (SM) RM11 (SS) . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Side Pockects * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . Sebarang tempahan boleh terus contact admin @ +6018-9177602 atau klik je link dekat bio untuk lebih cepat dan mudah okay? πŸ˜‰ . #bajumurah #bajuwanita #bazarpaknil #baju #bajukurung #bajucantik #ejstylejb #ejstylebangi #ejstyleraya2018 #ejstyleraya #ejstyleshahalam #ejstylestockist #ejstyleshahalam #bajukurung #jubah #jubahmuslimah #jubahraya2018 #jubahdress #bajumuslimah #baju #bajukurung #bajucantik
next page →