#emasonline

285,544 posts

Loading...
PENDANT BAJET 🤩🤩 - Kalau anda sedang mencari loket atau pendant bajet untuk rantai leher,rantai tangan atau pandora boleh beli yang ini yaaa 😍😍 - Emas 916 Berat dari -+0.67 hingga -+0.99g RM170/g FREE UPAH - MURAH MURAH je ni sis bagi! Sapa laa nak bagi harga serendah ni kat uolls!! 😍😍 haaa cepat grab design ni sebab limited pieces yaa 😉😉 - WhatsApp untuk order di 017-5829912 📲📲 - #atlantisgold #atlantisgoldjewelry #barangkemas #emas999 #emas916 #barangkemasmurah #emasmurah #emasonline #emas #emasmurahonline #rantaitanganemas #rantaitanganemas916 #gelangemas #rantaitangan #rantaitanganmurah #rantaileher #rantaileher916 #pendantemas #emaspenang #kedaiemaspenang #kedaiemas #kedaiemasmurah #emas916malaysia #emaspandora #emaspandora916
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Anting/ Kalung GRAM : 25,72 gram/ 31,14 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Anting/ Kalung GRAM : 25,72 gram/ 31,14 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Branded inspired HG collection . bead Berat +-0.70g Harga +-RM165 . Dangling Berat +-1.25g Harga +-RM266 . . Berminat terus whatsapp kami; +6010 203 5885 +6014 337 5885 +6016 626 9564 Atau Walk in ke Angsa Emas Jewellery di bangi seksyen 9 . #emas #emasonline #emas916 #kedaiemas #angsaemas #angsaemasjewellery #bangi #wangsamaju #malaysia #rantaiemas #cincinemas #bangle #hantaran #bellazcollectionbyAEJ #amoracollectionbyAEJ
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Liontin GRAM : 820 ml/ 1,22 gram/ 2,31 gram/ 1,37 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Cincin GRAM : 11,42 gram/ 3,58 gram/ 3,84 gram/ 5,75 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Cincin GRAM : 3 gram/ 2,66 gram/ 2,33 gram/ 1,93 gram/ 2,83 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Tersedia emas kuning, emas putih, emas hitam dan rose gold di Toko Mas ABC Pasirkoja, dengan variasi desain yang terbaik dan menarik. Semua perhiasan tersebut dapat kamu dapatkan di @abcpasko dan jangan lewatkan untuk order model terbaru kami, Yuk diorder sis.... 💃💃💃 . . . Jenis : Cincin GRAM : 3,31 gram/ 3,11 gram/ 2,7 gram/ 4,3 gram/ 3,95 gram Kadar : 70% Untuk informasi lengkap, silahkan menghubungi Whatsapp : 0811225321(No Call, WA only) Official Line ID : abcpasko Jam Buka : Senin - Sabtu (08.30 s.d 19.00) . . . 💃💃💃 Jl. Pasirkoja No.106, Cibadak, Astanaanyar, Kota Bandung, Jawa Barat 40241 . #abc #abcpasko #tokoemas #tokoemasabc #cincin #cincinkawin #cincinmurah #weddingring #accessories #emas #style #weddingring #jewelrystore #perhiasanwanita #cincinkawin #perhiasan #bridestory #infobandung #bandungwedding #liontin #liontemas #jewelery #emasasli #emasonline #perhiasan #perhiasanemasmurah #emasmurah #emasbagus #emascantik #gelangemas
Hello Kitty and Ribbon HG collection . HK bead Berat +-0.85g Harga +-RM192 . Ribbon bead Berat +-1.05g Harga +-RM229 . . Berminat terus whatsapp kami; +6010 203 5885 +6014 337 5885 +6016 626 9564 Atau Walk in ke Angsa Emas Jewellery di bangi seksyen 9 . #emas #emasonline #emas916 #kedaiemas #angsaemas #angsaemasjewellery #bangi #wangsamaju #malaysia #rantaiemas #cincinemas #bangle #hantaran #bellazcollectionbyAEJ #amoracollectionbyAEJ
🍎RT PUTERA 5 LOVE PADU LEBAR 0.5CM . . -13.24g 17.3cm rm2541 -13.78g 17.8cm rm2643 -13.06g 16.5cm rm2507 -13.13g 17.2cm rm2502 -13.55g 17.7cm rm2599 -13.24g 17cm rm2541 • • • whtsap 019.398.5071 😊✌️️ • #emasonline #emas916tulen #emassiapupah #meruklang #lazarusgold #izan83_gold916 #allaboutme #emasmurah #cincinemas #cincin916 #emasmampumilik #emasmalaysia #emastulen #gelangemas916 #rantaiemas916 #bazaarpaknil #emas750 #emasmampumilik #emasbajet #emaspowergold #emasmagnetrezeki #emasbaru #alhamdulillah #thinkpositive #emas916mampumilik #emas916padu #emastanpagst #emasmurahonline #emaskuning #lazarusgold916
Dangle Rose Stone •READY STOCK• . Berat: 1.52g 1.63g 1.64g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Mickey and Minnie Hardgold collection . Minnie&Mickey bead Berat +-0.85g Harga +-RM192 . Minnie&Mickey dangling Berat +-1.25g Harga +-RM266 . . Berminat terus whatsapp kami; +6010 203 5885 +6014 337 5885 +6016 626 9564 Atau Walk in ke Angsa Emas Jewellery di bangi seksyen 9 . #emas #emasonline #emas916 #kedaiemas #angsaemas #angsaemasjewellery #bangi #wangsamaju #malaysia #rantaiemas #cincinemas #bangle #hantaran #bellazcollectionbyAEJ #amoracollectionbyAEJ
Bead Bouquet Flower •READY STOCK• . Berat: 2.12g 2.12g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
RT Pasir Hollow!😍😍 lebar- 0.6cm . . 6.61g 17cm rm1295 6.77g 17.5cm rm1325 6.72g 18cm rm1315 6.87g 18.5cm rm1343 6.99g 19cm rm1366 7.26g 19cm rm1417 • • • whtsap 019.398.5071 😊✌️️ • #emasonline #emas916tulen #emassiapupah #meruklang #lazarusgold #izan83_gold916 #allaboutme #emasmurah #cincinemas #cincin916 #emasmampumilik #emasmalaysia #emastulen #gelangemas916 #rantaiemas916 #bazaarpaknil #emas750 #emasmampumilik #emasbajet #emaspowergold #emasmagnetrezeki #emasbaru #alhamdulillah #thinkpositive #emas916mampumilik #emas916padu #emastanpagst #emasmurahonline #emaskuning #lazarusgold916
Bead Love Block •READY STOCK• . Berat: 1.47g 1.48g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Bead Winter Bell •READY STOCK• . Berat: 2.64g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Dangle Wild Flower •READY STOCK• . Berat: Purple : 2.06g, 2.07g Red : 2.14g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Dangle Angel •READY STOCK• . Berat: 1.24g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Bead Pink Kiss •READY STOCK• . Berat: 2.23g DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
Dangle Love Padlock Pink •READY STOCK• . Berat: 2.44g 2.62g . DM atau Whatsapp 0196600151 sekarang . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic
LUCKY DRAW AMMAR JEWELS 2.0 . . Bayangkan dah shopping barang kemas banyak, tak ada pula tempat nak simpan barang tu semua. . Nak cari bekas barang kemas yang cantik bukannya senang. Nak yang cantik lepas tu murah. Adooi mana nak jumpa tu. . Sebab tu lah sempena Bulan Oktober ni, abam nak buat LUCKY DRAW khas untuk pelanggan Ammar Jewels yang setia siang malam support abam dari dulu sampai sekarang. . Ada 2 box jewelleries yang abam nak offer khas pada pelanggan Ammar Jewels yang shopping dengan abam mulai 1 Oktober sehingga 5 November 2018. . . Rekod pembelian semua abam ada tau. . Tak kira awak beli barang 0.5 gram atau 20 gram, semuanya layak untuk join Lucky Draw ni . Selepas 5 November, kami akan buat cabutan bertuah dan kita tengok siapa yang menang. . Hadiah utama ialah 2 Pandora Jewellery Box bernilai RM125 setiap satu. . Hadiah kedua dan ketiga ialah Jewellery Box bernilai RM70 setiap satu. . Kalau terpilih dan menang, abam poskan percuma je. . Boleh tolong kongsikan pada kawan-kawan office dan jiran sebelah rumah. Mana tau diorang pun ada peluang untuk menang. . . Jom cepat2 Whatsapp www.wasap.my/0196600151 . #emas #emas916 #emasmalaysia #emasonline #emaspandora #gdora #agentdora #ammarjewels #gdorashopaholic #emas #emasland #ammarjewels #emasmurah #emasonline
NEW RESTOCK ‼️ . 🐝SUBANG🐝 (RM180/PCS) Diameter 1.5cm 🌹0.77g 🌹0.81g 🌹0.84g 🌹0.85g 🌹0.85g . Jom beli emas dengan harga murah & mampu milik 👍 . ❌KOS UPAH ☑️READY STOCK . 🚗 JB area & 📦 disediakan . Jadikan emas sebagai simpanan jangka masa panjang anda . . Berminat boleh wassap : www.wasap.my/60127831568 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #emas #emas916 #emasmurah #emas916murah #emasonline #emasmampumilik #emasmurahonline #emastulen #rantaiemas #gelangemas #cincinemas #loketemas #antingemas #sayajualemas
NEW RESTOCK ‼️ . 🐝RT LIPAN LOVE🐝 (178/g) Lebar 0.3cm 🌹1.92g / 17.5cm 🌹2.01g / 18cm 🌹2.02g / 18cm 🌹2.03g / 18.5cm . Jom beli emas dengan harga murah & mampu milik 👍 . ❌KOS UPAH ☑️READY STOCK . 🚗 JB area & 📦 disediakan . Jadikan emas sebagai simpanan jangka masa panjang anda . . Berminat boleh wassap : www.wasap.my/60127831568 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #emas #emas916 #emasmurah #emas916murah #emasonline #emasmampumilik #emasmurahonline #emastulen #rantaiemas #gelangemas #cincinemas #loketemas #antingemas #sayajualemas
NEW RESTOCK ‼️ . 🐝LOKET🐝 (RM178/g) Lebar 1.9cm 🌹1.00g 🌹1.00g 🌹1.01g 🌹1.06g 🌹1.16g . Jom beli emas dengan harga murah & mampu milik 👍 . ❌KOS UPAH ☑️READY STOCK . 🚗 JB area & 📦 disediakan . Jadikan emas sebagai simpanan jangka masa panjang anda . . Berminat boleh wassap : www.wasap.my/60127831568 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #emas #emas916 #emasmurah #emas916murah #emasonline #emasmampumilik #emasmurahonline #emastulen #rantaiemas #gelangemas #cincinemas #loketemas #antingemas #sayajualemas
☝️☝️rt coco stamping Lebar 1.0cm . . 7.37g 17.3cm rm1437 7.37g 17.5cm rm1437 7.32g 17.5cm rm1428 7.24g 17.5cm rm1413 7.60g 18cm rm1480 7.58g 18cm rm1477 • • • whtsap 019.398.5071 😊✌️️ • #emasonline #emas916tulen #emassiapupah #meruklang #lazarusgold #izan83_gold916 #allaboutme #emasmurah #cincinemas #cincin916 #emasmampumilik #emasmalaysia #emastulen #gelangemas916 #rantaiemas916 #bazaarpaknil #emas750 #emasmampumilik #emasbajet #emaspowergold #emasmagnetrezeki #emasbaru #alhamdulillah #thinkpositive #emas916mampumilik #emas916padu #emastanpagst #emasmurahonline #emaskuning #lazarusgold916
👆RANTAI TANGAN PINTAL HOLLOW PLATE BUDAK👆 . . LEBAR RANTAI : 0.25cm LEBAR PLATE: 0.6 cm . 2.79g panjang:12.0cm rm577 2.83g panjang:12.5cm rm584 • • • whtsap 019.398.5071 😊✌️️ • #emasonline #emas916tulen #emassiapupah #meruklang #lazarusgold #izan83_gold916 #allaboutme #emasmurah #cincinemas #cincin916 #emasmampumilik #emasmalaysia #emastulen #gelangemas916 #rantaiemas916 #bazaarpaknil #emas750 #emasmampumilik #emasbajet #emaspowergold #emasmagnetrezeki #emasbaru #alhamdulillah #thinkpositive #emas916mampumilik #emas916padu #emastanpagst #emasmurahonline #emaskuning #lazarusgold916
Rantai Tangan Pandora . Ada banyak pilihan bead.. . Comey2..menawan hati😍 . Jemput datang ke Kedai Emas Lizzajewels . No 980 Jalan S2 F22 Garden Homes Seremban 2 . Sila klik link di bio👆👆 . @lizzajewels.testimoni
👗EMAS SADUR VERSI BANGKOK 👗 💄GELANG TANGAN LV VIRAL CHROME 💄 ✔️boleh cop 916 (guna tukang handmade) ✔️lebar 0.5cm anggaran ✔️saiz 18cm tmbh pjg cas rm15 yer guna tukang sambung lg cntik kemas 💟 NOW OFFER OFFER KOW2 Rm80sj😁🔛🔝 berminat whsup kak su cpt cpt di link www.wasap.my/601150109482 nah utk mak cik2 hakak2 yg suka yang lebaq2 besaq2.. lawa dakk ?? 💃🏼💃🏼 #emaskorea #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasmurah #emas #emasonline #sayajualgelang #sayajual #sayajualmurah #shoppingonlinemalaysia #visitmyigmalaysia #tunang #sayajualaksesori #swapreviewfree #instabazarmalaysia #tudungfareeda #terapiinstagram #sayajualproduk #tagandwin #tagandwinmalaysia #giveawaymalaysia #giveawaycontest #giveaway #peraduanmalaysia #contestmalaysia #freegift #regrann
👗EMAS SADUR VERSI BANGKOK 👗 💄GELANG TANGAN COCO SAJAT CANGKUK S 💄 ✔️boleh cop 916 (guna tukang handmade) ✔️lebar 1.7-1.8cm (anggaran) ✔️saiz 18cm nk pjg lg tmbh kos tukang rm15 NOW OFFER OFFER KOW2 Rm80sj😁🔛🔝 berminat whsup kak su cpt cpt di link www.wasap.my/601150109482 nah utk mak cik2 hakak2 yg suka yang lebaq2 besaq2.. lawa dakk ?? 💃🏼💃🏼 #emaskorea #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasmurah #emas #emasonline #sayajualgelang #sayajual #sayajualmurah #shoppingonlinemalaysia #visitmyigmalaysia #tunang #sayajualaksesori #swapreviewfree #instabazarmalaysia #tudungfareeda #terapiinstagram #sayajualproduk #tagandwin #tagandwinmalaysia #giveawaymalaysia #giveawaycontest #giveaway #peraduanmalaysia #contestmalaysia #freegift #regrann
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
🔸 HARGA EMAS 916 🔸 *PERINGATAN PENTING !!!!!! Untuk sebarang tempahan @  pertanyaan, boleh whatsapp terus admin di 010-7996905 | 010-7996905 #kedaionline #kedai #kedaimurah #kedai_emas_sriharmoni #sale #salesale #hargamurah #hargamampumilik #emas916 #hijab #gold #bazaarpaknil #visitmyig #emasmurah #usahawanmuda #barangmurah #barangkemas #emas999 #jombeliemas #promosiemas916 #emasonline 📳☞www.wasap.my/60107996905 📳☞www.wasap.my/60107996905 📳☞www.wasap.my/601079969052
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleeee.aaainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleeee.aaainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleeee.aaainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
❤Solitaire Stone Ring❤ (RM400++) • 2.26g/Sz 18 • 2.14g/Sz 19 • 2.22g/Sz 23 Byk lagi design preorder klik👉 #nisakgoldpreorder Stok lain klik👉 #nisakgoldemasdora Nak tgk byk lagi design yg cantik dan eksklusif boleh wasap sy utk dptkan link telegram ya😘😘 Utk pembelian/tempahan whatsapp nisak: http://www.wasap.my/60124200898/ #nisakgold #solitairestonering #gdoraring #gdoraagent #gdoravip #cincinbatuemas916 #cincincantik #cincingdora #emasdora #gdora #geligagold #nisakgoldemasdora #charmemas #sayajualemasmurah #emas916malaysia #emas #emasmurah #emas916 #emasmurahonline #emas916murah #online #emasonline #gold916 #emasbajet
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
. HARGA PROMO : RM xx.00 + JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN! 🔥🔥🔥 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB @shakleebyainur.distributor consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Ainur yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Ainur bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . AinurFarahin — 017-7834189 📲 A wife | A Mommy to NN | WAHM 💋 #Shakleebyaieyn . #Readystock #ShakleeMuar #ShakleeBatuPahat #Flawless #Vdolly #Coach #Bazaarpaknil #Sales #ESPShakleePromo #EmasOnline #Sedondon #Beauty #Raya2018 #WeekendPromo #ShakleeJohor #ShakleeSingapore #ShakleeSarawak #ShakleeSabah #VitaminCShaklee #CerahkanKulit
COCO ❤❤ Ada yang bajet & ada yang padu. Rm158/g tak termasuk upah ye. Boleh klik link di bio for fast reply 😘 #emas916 #emasmurah #emasonline #emas #kedaiemasksa #rantaitangan #rantaitanganlove #rantaitangancoco #rantaitanganemas916
💍PERHIASAN EMAS ASLI 💍💯 DISERTAI NOTA RESMI 📜 KADAR 375•420•700•750•999 KIRIM KE SELURUH INDONESIA 🇲🇨 BISA DIJUAL KEMBALI INFO PEMBELIAN 📱WHATSAPP 082233555777 atau 082233555888 KLIK LINK WHATSAPP bit.ly/2xilPog SURABAYA•SIDOARJO•KRIAN•GRESIK #tokoemasgajahmada #tokomasgajahmada #tokoemas #tokomas #perhiasan #perhiasanemas #emasonline #jewelry #pusatemas #emas #mas #liontin #kalung #giwang #gelang #cincin #anting #emas24k #emas999 #emashongkong #gold24k #gelangtali #tokoemassurabaya #tokoemassidoarjo #tokoemaskrian #tokoemasonline #perhiasanemasonline #emasputih #emaskuning #perhiasanonline
👍rantai tangan Belut with loceng 🐛 . 🔥 NEW ITEM 🔥 . Purity 916 Berat 6.55 Panjang 18cm Lebar 0.2cm . Postage 8sm 12ss . http://www.wasap.my/60122656243
💍PERHIASAN EMAS ASLI 💍💯 DISERTAI NOTA RESMI 📜 KADAR 375•420•700•750•999 KIRIM KE SELURUH INDONESIA 🇲🇨 BISA DIJUAL KEMBALI INFO PEMBELIAN 📱WHATSAPP 082233555777 atau 082233555888 KLIK LINK WHATSAPP bit.ly/2xilPog SURABAYA•SIDOARJO•KRIAN•GRESIK #tokoemasgajahmada #tokomasgajahmada #tokoemas #tokomas #perhiasan #perhiasanemas #emasonline #jewelry #pusatemas #emas #mas #liontin #kalung #giwang #gelang #cincin #anting #emas24k #emas999 #emashongkong #gold24k #gelangtali #tokoemassurabaya #tokoemassidoarjo #tokoemaskrian #tokoemasonline #perhiasanemasonline #emasputih #emaskuning #perhiasanonline
💍PERHIASAN EMAS ASLI 💍💯 DISERTAI NOTA RESMI 📜 KADAR 375•420•700•750•999 KIRIM KE SELURUH INDONESIA 🇲🇨 BISA DIJUAL KEMBALI INFO PEMBELIAN 📱WHATSAPP 082233555777 atau 082233555888 KLIK LINK WHATSAPP bit.ly/2xilPog SURABAYA•SIDOARJO•KRIAN•GRESIK #tokoemasgajahmada #tokomasgajahmada #tokoemas #tokomas #perhiasan #perhiasanemas #emasonline #jewelry #pusatemas #emas #mas #liontin #kalung #giwang #gelang #cincin #anting #emas24k #emas999 #emashongkong #gold24k #gelangtali #tokoemassurabaya #tokoemassidoarjo #tokoemaskrian #tokoemasonline #perhiasanemasonline #emasputih #emaskuning #perhiasanonline
💍PERHIASAN EMAS ASLI 💍💯 DISERTAI NOTA RESMI 📜 KADAR 375•420•700•750•999 KIRIM KE SELURUH INDONESIA 🇲🇨 BISA DIJUAL KEMBALI INFO PEMBELIAN 📱WHATSAPP 082233555777 atau 082233555888 KLIK LINK WHATSAPP bit.ly/2xilPog SURABAYA•SIDOARJO•KRIAN•GRESIK #tokoemasgajahmada #tokomasgajahmada #tokoemas #tokomas #perhiasan #perhiasanemas #emasonline #jewelry #pusatemas #emas #mas #liontin #kalung #giwang #gelang #cincin #anting #emas24k #emas999 #emashongkong #gold24k #gelangtali #tokoemassurabaya #tokoemassidoarjo #tokoemaskrian #tokoemasonline #perhiasanemasonline #emasputih #emaskuning #perhiasanonline
MELAYANI PEMBELIAN ONLINE KE SELURUH INDONESIA Untuk mengoptimalkan pelayanan kepada pelanggan, pertanyaan seputar harga dan stock hanya dilayani melalui DM/whatsapp di nomer : WA : 081215655666 📞 : (0286)592079 Tidak melayani pertanyaan di comment karena sering tertutup oleh banyaknya notifikasi yg masuk, dimohon pengertiannya Jual beli perhiasan emas kadar 42% dan 37.5% (KHUSUS EMAS MUDA) SIAPA CEPAT DIA DAPAT • NO KEEP • TRF MAX 1x24 JAM • ANDA SOPAN KAMI SEGAN #tokomasputerabanjarnegara #tokoemas #tokomas #banjarnegara #perhiasan #batuakik #akik #swarovski #kalung #gelang #cincin #anting #giwang #jualemasonline #jualemas #gold #emasonline #perhiasanemas #perhiasanmas #tokomasbanjarnegara #explorebanjarnegara #banjarnegaragilargilar
🌸 Rt Bebola Love Gantung 1c 🌸 1) Berat: 11.76g Panjang: 18.5cm Lebar love : 1.4cm Lebar rt : 0.7cm #emasmurah #emas916 #emas916murah #emasonline #emasonlinemurah #emasbudget #emaskelantan #gelangemas916 #rantaitanganemas916
MELAYANI PEMBELIAN ONLINE KE SELURUH INDONESIA Untuk mengoptimalkan pelayanan kepada pelanggan, pertanyaan seputar harga dan stock hanya dilayani melalui DM/whatsapp di nomer : WA : 081215655666 📞 : (0286)592079 Tidak melayani pertanyaan di comment karena sering tertutup oleh banyaknya notifikasi yg masuk, dimohon pengertiannya Jual beli perhiasan emas kadar 42% dan 37.5% (KHUSUS EMAS MUDA) SIAPA CEPAT DIA DAPAT • NO KEEP • TRF MAX 1x24 JAM • ANDA SOPAN KAMI SEGAN #tokomasputerabanjarnegara #tokoemas #tokomas #banjarnegara #perhiasan #batuakik #akik #swarovski #kalung #gelang #cincin #anting #giwang #jualemasonline #jualemas #gold #emasonline #perhiasanemas #perhiasanmas #tokomasbanjarnegara #explorebanjarnegara #banjarnegaragilargilar
Cincin design 0.6cm 1.76g. s9.5 1.79g s9.5 1.63g s11.0 1.78g s11.0 1.64g s11.5. 1.64g. s11.5 1.73g. s11.5 #cincinemasmurah #cincinemas #cincinemas916 #emas916 #emasmurah #emas916murah #emasonline #emasonlinemalaysia
MELAYANI PEMBELIAN ONLINE KE SELURUH INDONESIA Untuk mengoptimalkan pelayanan kepada pelanggan, pertanyaan seputar harga dan stock hanya dilayani melalui DM/whatsapp di nomer : WA : 081215655666 📞 : (0286)592079 Tidak melayani pertanyaan di comment karena sering tertutup oleh banyaknya notifikasi yg masuk, dimohon pengertiannya Jual beli perhiasan emas kadar 42% dan 37.5% (KHUSUS EMAS MUDA) SIAPA CEPAT DIA DAPAT • NO KEEP • TRF MAX 1x24 JAM • ANDA SOPAN KAMI SEGAN #tokomasputerabanjarnegara #tokoemas #tokomas #banjarnegara #perhiasan #batuakik #akik #swarovski #kalung #gelang #cincin #anting #giwang #jualemasonline #jualemas #gold #emasonline #perhiasanemas #perhiasanmas #tokomasbanjarnegara #explorebanjarnegara #banjarnegaragilargilar
TIPS BERGUNA Cara-cara nak mengukur cincin and size chart untuk cincin. #emasmurah #emas916 #emaskelantan #emasonline #emasonlinemurah #emasonline916 #cincinemas916
MELAYANI PEMBELIAN ONLINE KE SELURUH INDONESIA Untuk mengoptimalkan pelayanan kepada pelanggan, pertanyaan seputar harga dan stock hanya dilayani melalui DM/whatsapp di nomer : WA : 081215655666 📞 : (0286)592079 Tidak melayani pertanyaan di comment karena sering tertutup oleh banyaknya notifikasi yg masuk, dimohon pengertiannya Jual beli perhiasan emas kadar 42% dan 37.5% (KHUSUS EMAS MUDA) SIAPA CEPAT DIA DAPAT • NO KEEP • TRF MAX 1x24 JAM • ANDA SOPAN KAMI SEGAN #tokomasputerabanjarnegara #tokoemas #tokomas #banjarnegara #perhiasan #batuakik #akik #swarovski #kalung #gelang #cincin #anting #giwang #jualemasonline #jualemas #gold #emasonline #perhiasanemas #perhiasanmas #tokomasbanjarnegara #explorebanjarnegara #banjarnegaragilargilar
MELAYANI PEMBELIAN ONLINE KE SELURUH INDONESIA Untuk mengoptimalkan pelayanan kepada pelanggan, pertanyaan seputar harga dan stock hanya dilayani melalui DM/whatsapp di nomer : WA : 081215655666 📞 : (0286)592079 Tidak melayani pertanyaan di comment karena sering tertutup oleh banyaknya notifikasi yg masuk, dimohon pengertiannya Jual beli perhiasan emas kadar 42% dan 37.5% (KHUSUS EMAS MUDA) SIAPA CEPAT DIA DAPAT • NO KEEP • TRF MAX 1x24 JAM • ANDA SOPAN KAMI SEGAN #tokomasputerabanjarnegara #tokoemas #tokomas #banjarnegara #perhiasan #batuakik #akik #swarovski #kalung #gelang #cincin #anting #giwang #jualemasonline #jualemas #gold #emasonline #perhiasanemas #perhiasanmas #tokomasbanjarnegara #explorebanjarnegara #banjarnegaragilargilar
next page →