#emmamaembong

394,775 posts

Loading...
Hi girls 💕 . Awak dah dapatkan #victoriasecret ke? . Kalau belum cepat dapatkan sekarang di @fania.victoriasecret_ . Rugi tau kalau awak tak berwangi dengan #victoriasecretbodymist ni. . Dah la wangi dan ada pelbagai jenis bau pula tu . So girls out there! Dapatkan koleksi victoria's secret sekarang di @fania.victoriasecret_ okay . Whatsapp aina cepat. Aina tggu ni hehe . Tak order pun tak pe, marilah tanya harga atau tanya mana yang tengah HOT SELLING sekarang. . Whatsapp aina okay 0173661727 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumedubai #dubaiperfume #perfumedubaigred3a #perfumedubaigred5a #victoriasecret #victoriasecretbodymist #vs #ctdk #bazaarpaknil #dressmurah #kpopstore #malaysia #kl #emmamaembong #ajl30 #pureseduction #5bottle100 #victoriasecretangel #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #borongmurah #teamsupportig8 #TeamSupportIG8 #paskal #ciksempurna #abpbh #abpbh2018
Hi girls 💕 . Awak dah dapatkan #victoriasecret ke? . Kalau belum cepat dapatkan sekarang di @fania.victoriasecret_ . Rugi tau kalau awak tak berwangi dengan #victoriasecretbodymist ni. . Dah la wangi dan ada pelbagai jenis bau pula tu . So girls out there! Dapatkan koleksi victoria's secret sekarang di @fania.victoriasecret_ okay . Whatsapp aina cepat. Aina tggu ni hehe . Tak order pun tak pe, marilah tanya harga atau tanya mana yang tengah HOT SELLING sekarang. . Whatsapp aina okay 0173661727 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumedubai #dubaiperfume #perfumedubaigred3a #perfumedubaigred5a #victoriasecret #victoriasecretbodymist #vs #ctdk #bazaarpaknil #dressmurah #kpopstore #malaysia #kl #emmamaembong #ajl30 #pureseduction #5bottle100 #victoriasecretangel #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #borongmurah #teamsupportig8 #TeamSupportIG8 #paskal #ciksempurna #abpbh #abpbh2018
Hi girls 💕 . Awak dah dapatkan #victoriasecret ke? . Kalau belum cepat dapatkan sekarang di @fania.victoriasecret_ . Rugi tau kalau awak tak berwangi dengan #victoriasecretbodymist ni. . Dah la wangi dan ada pelbagai jenis bau pula tu . So girls out there! Dapatkan koleksi victoria's secret sekarang di @fania.victoriasecret_ okay . Whatsapp aina cepat. Aina tggu ni hehe . Tak order pun tak pe, marilah tanya harga atau tanya mana yang tengah HOT SELLING sekarang. . Whatsapp aina okay 0173661727 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumedubai #dubaiperfume #perfumedubaigred3a #perfumedubaigred5a #victoriasecret #victoriasecretbodymist #vs #ctdk #bazaarpaknil #dressmurah #kpopstore #malaysia #kl #emmamaembong #ajl30 #pureseduction #5bottle100 #victoriasecretangel #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #borongmurah #teamsupportig8 #TeamSupportIG8 #paskal #ciksempurna #abpbh #abpbh2018
Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. +6019-6834025 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmeskincare #cathydollsale #magickrim #titiancinta #patahnyasebelahsayap #perempuanpalingbahagia #dendamaurora +6019-6834025
💥 TERLALU KURUS??. NAK NAIKKAN BERAT BADAN TETAPI MASIH BELUM BERJAYA SEHINGGA KINI??. ANDA PERLU CUBA PRODUK INI Adakah anda diantara golongan seperti diatas?..telah lama dlm situasi kurus, kurang selera makan..klu yg makan banyak pon, berat badan sukar nak naik2? Mai cuba kilo Up ni.. ===================== ➡ Rasa Vanilla Yg Sedap😘 ===================== . Jom wassap 013-3905104 😊
Potong bawang dengan bergaya sekali..terer la👍👍👍
@Regran_ed from @karme_skincare_nuramnisue - JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA CELA...ORDER SEKARANG... 📍KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #KARME 👉3 ITEMS◦ . ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #KARMESKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Wasap 019-6834025 Satu set rm180 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmetestimonisue +6019-6834025 - #regrann
Readystock . . 1 rm45 ✅ ‎ 2 rm80✅ . . 📮FREE POSTAGE 🎁😊 . . Kualiti serius cantik gila weh! Rugi tak beli weh😁Saiz boleh adjust Postage everyday except weekend✅kalau nak order tekan jer link kt bio 😄😘 . . #capmurah #jualbeli #cap #murah #akuyangpostkauyangpanas #mirafilzah #akuyangpakaikauyangpanas #capmurahmalaysia #wakdoyok #malaysia #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #noradanish #fattahamin #kualalumpur #Kuantan #artismalaysia #capmurahonline #barangmurah #artismalaysia #followersmalaysia #readystockmalaysia #jual #snapback #murah #murahmurah #topimurah #onlineshopping #terimakasih #ootd #ootdmalaysia
KARBOHIDRAT MENYEBABKAN GEMUK?. . Jawapan dia tidak sama sekali, malah ia adalah sumber utama tenaga utk semua orang. . Yang menyebabkan gemuk makan karbohidrat ialah portion yang terlebih. . Oleh itu kawal portion korang untuk memastikan korang tak terlebih ambil karbohidrat. . Follow ig @coach_idah & PUSH ON NOTIFICATION supaya tak tertinggal tips kurus dengan mudah dan sihat . . #teamcoach_Idah #slimfitfromhome #workfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah @coach_idah 0165777904 Tekan link 👇👇👇 http://30hariprogramkurus.wasap.my/ . . #diet #tv3 #teamcoach_Idah #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus   #motifviral #saratok #atasimasalahgemuk #atkins #jalanjalancarimakan #obatkurus #coachherbalifekuching #janganbencicintaku #Kuching #emmamaembong #jubahbesar #borongblouse
- Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap 6019-6834025 #cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
Cc cream!😍😍 . selain foundation cc cream pon best jugak.mix kan foundation and cc creaam je🤗😍dah dpt flawless look!ada spf 15 tau dlm cc cream ni!🤗 . Fav ana yg mmg ana wajib pakai bila nk kluar.paling best😍😍😍nampak natural dan sgt2 light tau. . rasa macam tak pakai apa2.tapi kesan dia mmg amazing uols😎😎 . . Must item yg wajib ada dalam handbag!😆😆spf 15 dah ckup kan nak halang dari uva dan uvb yg boleh sebabkan ageing dan burnt!!! . . 😍😍 CC Cream . 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. . 👉digunakan sebagai day cream juga. . 👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . . 👉nmpk natural look. . 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari . 👉sesuai untuk semua jenis kulit . Nak tahu details dan dpatkan free consultation dgn ana! Ws ana 0175010563😍😍 . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat
VANS OLDSKOOL B&W . Size : 36-45 Price : RM 90 Dropship : RM 80 Postage : Free SM | RM10 SS . Gred : Copy ori Nak beli?⬇ Wassap or dm Number: 0122440711 . . . . #kasutmurah #kasutbundle #kasutlelaki #kasut #kasutwanita #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #igshop #kasutmalaysia #fazura #fattahamin #kasutvans #kasutraya #murah #copyori #kasutmalaysia #kasut #rugikalautakbeli #emmamaembong #himpunanlawakmalays #lawak4x4
PROMOSI SET COMBO PENCERAH HONEY GLOW!! . Apa yg uoolls dapat kalau beli sekarang? . PROMOSI HARGA COMBO + FREE GIFT + FREE POSTAGE !!!🎉🎉🎉 . DM/WHATSAPP: 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #igshopmalaysia #dianzvitamin #buangdaki #masalahsunburn #tiktokmalaysia #mirafilzah #bangisentral #noradanish #igshopmalaysia #honeyglowmurah #emmamaembong #miaahmad #sitiaafiyah #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
BERKESAN UNTUK SUNBURN . Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? . Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? . Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍 . DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #nur #dianzvitamin #nsabeautyserum #buangdaki #honeygloworiginal #masalahsunburn #wawacosmetics #syafiqahaina #mirafilzah #nur #zulofa #igshopmalaysia #honeyglowmurah #emmamaembong #miaahmad #sitiaafiyah #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
“KULIT SEMAKIN SIHAT DAN LICIN SELEPAS MENGGUNAKAN MARY KAY”. . Set Timewise Miracle Mary Kay juga mampu merawat TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise. . ❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise . . ❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . . ❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. . Free postage 💞 Free sample 💞 FREE CONSULTATION 💞 Budget ? Please whatsapp! Whatsapp only 0192372334 Love Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia & Sales Director. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #melacep #trustedbeautyconsultant #mkbc #marykaybest #marykaykedah #marykaybrunei #marykayserawak #settimewisemarykay #marykaybest
1 KELUARGA, 1 HONEYGLOW . Kalau nak tau, produk honeyglow sesuai untuk seisi keluarga tau. boleh pakai sama2. jadi, 1 family bersih tanpa daki . Jom pakat beli byk2 bagi semua pakai . CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897 . #sabunhoneygloworiginal #honeyglow #buangdaki #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #daki #villaghazara #fattzura #dianzvitamin #sicomelpipimerah #zahirahmacwilson #parut #jerawat #emmamaembong #zulofa #meletop #bahagiabukanbidaan #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #meletop
RASA PUAS SANGAT CUCI MUKA GUNA SKINVIGORATE NI!!😆😆 MACAM KORANG BUAT SPA TAU!! TAPI MESTILAH LEBIH JIMAT DENGAN HARGA RM 100++ . Jari jemari tak mampu kan nak bersihkan sampai liang pori kan!😍 . Yang paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whitehead😍🤗 . 💘💘Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.😉 . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.🤗 . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.💘 . ✅ Mampu milik!! 😆 . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!😆😆 . Ws ana 0175010563💘 . . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayipoh #marykaybangsar #marykaypantaidalam #marykaysentul #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #tipskulitcantik #laralana #marykaypj #beautyconsultantmarykay #dermatologisttested #marykaymelaka #marykayperlismarykaykl
Masalah KETIAK ITAM? KAT LEHER? CELAH PEH4 GELAP? . Memang Malu kan? . Ni haaa... SET PENCERAH KULIT yg mampu hilangkan daki/kehitaman pada ketiak, leher & celah2 tempat sulit dengan cara yg selamat dan jimat. . Apa yang best sangat sabun HONEY GLOW #viral ni? 👇👇👇 ✳ Mencerahkan dengan cepat ✳ Hilangkan daki dengan pantas ✳ Hilangkan sunburn ✳ Bau Wangi (Lavender) ✳ Menyamankan . Best kan? Nak HARGA PROMOSI? Harga Asal di kotak Semenanjung RM49.90 seketul Sabah / Sarawak RM59.90 seketul . Nak tau tak harga promosi sekarang dan apa sis dapat? 💜 Promo separuh harga 💜 Free gift 💜 Free postage semenanjung 💜 Special harga untuk repeat order . Whatsapp "HG" 0165550600 utk dapatkan harga promosi meletup . MONEYBACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati selepas habis guna seketul sabun. Jaminan sah jika beli dengan Team Marketing HQ sahaja. . P/s : jangan tunggu sampai harga naik..yg paling tak best,daki sampai berkerak..badan berbelang2 😘😘 . #sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglow #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #nur #janganbencicintaku #fattzura #dianzvitamin #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #meletop
Set cadar KC ‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Whatsapp 0187708334 untuk order ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #kamalemma #emmamaembong #lisasurihani #kamalemmalove #noradanish #fattzura #abpbh31 #mawarmurni #abpbh #niqabis #himpunanlawakmalays
Set cadar KC ‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Whatsapp 0187708334 untuk order ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #kamalemma #emmamaembong #lisasurihani #kamalemmalove #noradanish #fattzura #abpbh31 #mawarmurni #abpbh #niqabis #himpunanlawakmalays
Set cadar KC ‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Whatsapp 0187708334 untuk order ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #kamalemma #emmamaembong #lisasurihani #kamalemmalove #noradanish #fattzura #abpbh31 #mawarmurni #abpbh #niqabis #himpunanlawakmalays
Sebulan dengan Set Timewise Miracle complete set 🤗. Result yang dia dapat , skin tampak berseri dan cerah ! Bulan ni ada sale 😆 grab cepat cepat okies!. . . Apa kelebihan set timewise ni ? Awak suka anjal tak ? Kulit yang awet muda dan sihat ? 😘. Set ni khas untuk anda !. . . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise. . ❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise . . ❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . . ❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. . Free postage 💞. . Free sample 💞. . FREE CONSULTATION 💞. . Budget ? Please whatsapp!. Whatsapp only. 01111804893. Love , Yana Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia & Future Sales Director. . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykayk #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #nocopypastebulatbulat #hargaimasa &penulisanoranglain
Cc cream!😍😍 . selain foundation cc cream pon best jugak.mix kan foundation and cc creaam je🤗😍dah dpt flawless look!ada spf 15 tau dlm cc cream ni!🤗 . Fav ana yg mmg ana wajib pakai bila nk kluar.paling best😍😍😍nampak natural dan sgt2 light tau. . rasa macam tak pakai apa2.tapi kesan dia mmg amazing uols😎😎 . . Must item yg wajib ada dalam handbag!😆😆spf 15 dah ckup kan nak halang dari uva dan uvb yg boleh sebabkan ageing dan burnt!!! . . 😍😍 CC Cream . 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. . 👉digunakan sebagai day cream juga. . 👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . . 👉nmpk natural look. . 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari . 👉sesuai untuk semua jenis kulit . Nak tahu details dan dpatkan free consultation dgn ana! Ws ana 0175010563😍😍 . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat
Setia dengan Ofhg sampaila kulit pulih!!😉😉sgt sesuai utk skin yang sensitif tau!! . Selamat pagi!! . Nakkan pelembap yg sesuai utk masalah oily skin???😍😍❤ . Uolss ada masalah kulit breaout😢😢?dah cuba macam2 tapi still breakout jugaaa🙁rasa down sgt.ana faham perasaan tu. Down sgt ana rasa masa muka breakout lepas gunaa peeling tapi alhamdulillah ana berjaya rawat muka dgn mary kay😉😉 . dan rmai tnya apa produk yg sesuai utk skin sensitif!mestilah ofhg sgt sesuai utk yg ada masalah skin sensitif dan juga meradang tau!sebab tula kita panggil ofhg ni krim magic🤭🤭 . Kalau before makeup pon wajib apply barula kulit tak oily makeup tak cair😘 . *OIL FREE HYDRATING GEL* Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu. . 🤗 *Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?* . - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap . - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . - Control minyak . - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! . - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah .- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .. - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) . Jom dapatkan free consultation😉😉 Free sampel! Ws ana 0175010563😎 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat
@Regran_ed from @emma_maembongofficial - Lama nya tak mkn ice cream mcm ni. Sedappp! Thank you @aleas__closet ! #emmamaembong #emanizers @emanizers
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
Mereka dh berjaya ! Anda bila lagi ? Height CALSIUM & ZINC ni mmg betul2 berkesan ! Tiada side effect . Boleh gunakan Height Up tanpa was-was . Dan anda secara semulajadi akan mnjadi TINGGI ! ORIGINAL! 📱Whatsap :+60 1116257142 📱wechat id : derajattinggikl8 #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia .
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? 📱Whatsap :+60 11-1625 7142 #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers .
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? 📱Whatsap :+60 11-1625 7142 #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers .
Our lady boss @emma_maembongofficial is wearing "Merida Velvet Sweatsuit" nampak so stylish dengan silhouettes tailored high quality velvet and adorned with a bold spandex side-stripe make up the perfect monochromatic luxe-leisure ensemble that's both comfy and cozy as it is stylishly chic.. . . HOT SELLER!! Medina sweatsuit, sale penghabisan stok.. tinggal beberapa pasang je.. dari harga biasa rm250 sepasang, NOW RM90 SAHAJA 😱😱😱😱 ade 2 kaler, grey & pink.. selagi stok masih ada 😎 . . whatsapp +60192877883 atau bole beli direct online tekan link di bio 😉 . . #emmartw #top #blouse #lelong #eleanorflaretop #sweatsuit #medinasweasuit #emmamaembong #maembong #eleanorflaretop #sale #fashion #bfshirt #hijabfashion #hijabers #maembong #emmamaembong #maembonggirls #hoodie #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #fesyenwanita #sweatsuitmalaysia #sweatsuitmurah
The ever lovely @zarazya looking so stylish & gorgeous wearing our sleeveles playsuit turqoise.. much love 😍😍😍 thanx dear sis 😘😘😘 . . beberapa helai je tinggal, ade 2 kaler turqoise & khakis.. clearance rm80 sahaja.. hurry grab yours sebelum abis 😱😱😱 . . Jom pakai sedondon dengan kids playsuit, ada special combo price tau! . - Easy front button fastening - Self tie neck sash - collared neck - solid coloured - Stretchable jersey crepe material - two side pockets . . Adult size - available from S to L - Model wears an S and is 163cm tall Kid size - available from 1 - 12 y/o . . whatsapp +60192877883 atau bole beli direct online tekan link di bio 😉 . . #emmartw #emmamaembong #playsuit #jumpsuit
🍀 CUSTOMER REVIEW 🍀 . Sugarbelle Mini Lipcream RM19 Color : Autumn Brown ** ready stock ! ! ! . COMMENT : Bau Mini Lipcream ni best sangattt, rasa macam nak makan. hehe Bila pakai tu rasa smooth, bibir tak jadi kering dan merekah langsung. Walaupun dah makan minum, color Mini Lipcream ni maintain je dekat bibir tu tau! 😘 . Untuk order boleh 👇 :: WhatsApp, klik link bio @qalkail . :: FB page qalkail
🍀 CUSTOMER REVIEW 🍀 . Sugarbelle Mini Lipcream RM19 Color : Fuschia Rose ** ready stock ! ! ! . Alhamdulillah, thank you so much customer! ❤ . Untuk order boleh 👇 :: WhatsApp, klik link bio @qalkail . :: FB page qalkail
🍀 CUSTOMER REVIEW 🍀 . Sugarbelle Mini Lipcream RM19 Color : Rose Wood ** ready stock ! ! ! . Alhamdulillah, thank you so much customer! ❤ . Untuk order boleh 👇 :: WhatsApp, klik link bio @qalkail . :: FB page qalkail
🍀 CUSTOMER REVIEW 🍀 . Sugarbelle Mini Lipcream RM19 Color : Rose Wood ** ready stock ! ! ! . Alhamdulillah, thank you so much customer! ❤ . Untuk order boleh 👇 :: WhatsApp, klik link bio @qalkail . :: FB page qalkail
next page →