#emmamaembong

376,701 posts

Loading...
๐Ÿ‘† ๐ŸŽŠ SALE ๐ŸŽ‰ FLORAL BUTTERFLY SLING BAG. โœ”๏ธReady Stock. โœ”๏ธHarga : RM30 โœ”๏ธSize : 17cm x 14cm x 7cm. โœ”๏ธColour : Black, light pink & white. . . . To order whatsapp abang http://www.wasap.my/601125574401 . #barangmurah #bagmurah #bagpackmurah #bajuraya2018 #bajumurah #bajukurung #bajumuslimmurah #selamatpagi #kasutraya2018 #kasutraya #kasutmalaysia #melaka #kuantan #pulaupinang #johor #kedah #terengganu #kualalumpur #putrajaya #sabah #sarawak #pahang #negerisembilan #perak #matmoto #tudungmurah #emmamaembong
๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Sembur je air,terus hilang kotoran.. . Mudah betul kerja bila guna nowet ni.. . Kerja yang susah pun boleh jadi mudah... . Tak payah risau dah lepas ni... ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ #neelofa #zizanrazak #sepahtu #shuibsepahtu #jepsepahtu #sariyanti #sitisarah #hannadelisha #mawarrashid #bocey #abambocey #emmamaembong #najwalatif #johan #jozan #maharajalawakmega ##shafiqrahim #wanyhasrita #sitinurdiana #sitinurhaliza #hafizhamidun #jihanmuse #markadam #icsyvmy #matdan #ntv7 #asiangames #indonesia
๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Sembur je air,terus hilang kotoran.. . Mudah betul kerja bila guna nowet ni.. . Kerja yang susah pun boleh jadi mudah... . Tak payah risau dah lepas ni... ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Berubahlah ke arah yg lebih baik.. . Berubahlah menjadi insan yg berguna dan taat . Berubahlah menjadi kembali fitrah . ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers - #regrann
#Repost @emma_maembongofficial (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
No matter what, i'll never ever bother what others said about both of you especially haters..i know that as long as i keep on supporting @emma_maembongofficial & @alvinchong123 and spread positivity, both of you'll achieve more in yours careers. . . #Repost @emma_maembongofficial โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
NAILA KEBAYA BATIK PRICE : RM149 (HARGA ASAL RM169) . Postage : RM8.5 / RM13 . Size : S M L XL . Material : Original Batik Cotton โœ… lembut โœ… tak jarang โœ… tak tebal & tak nipis โœ… selesa โœ… kain tak panas โœ… iron less . Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) . Detail : Kebaya โœ… Zip di Depan . Kain Batik โœ… Getah di pinggang โœ… zip & cangkuk di tepi . Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (011 1006 3012) for further details โค๏ธ . #pencuricintakelassatu #tiamorsweetheart100hari #semerahcintahumairah #awaksukasayatakraya #meletop #cintatiadaganti #motifviral #cctv #janganbencicintaku #viral #andaiitutakdirnya #emmamaembong #neelofa #Nur #kurung #kurungmoden #kurungbatik #originalbatikcotton #kurungblue #kurungbiru #hajat
. AUDRA SERIES . . ๐Ÿ’ธRM39 . . 5 HELAI KEATAS - LESS 10% . . ๐Ÿ“ฆTAK TERMASUK KOS POS . . ๐Ÿ‘šMaterial : Cotton Lembut . . ๐Ÿ“Saiz : XS - 4XL . . ๐Ÿ“ฃInfo : * BFF ( ZIP) * real colour may differ from picture due to editing n lighting . . For more information please click link at my bio ๐Ÿ˜‰ . . . #bajumuslimanak #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantikdanmurah #bajumuslimahoriginal #bajumuslimahbranded #bajumuslimahterkini #noradanish #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahborong #emmamaembong #bajumuslimahbigsize #errafazira
. AUDRA SERIES . . ๐Ÿ’ธRM39 . . 5 HELAI KEATAS - LESS 10% . . ๐Ÿ“ฆTAK TERMASUK KOS POS . . ๐Ÿ‘šMaterial : Cotton Lembut . . ๐Ÿ“Saiz : XS - 4XL . . ๐Ÿ“ฃInfo : * BFF ( ZIP) * real colour may differ from picture due to editing n lighting . . For more information please click link at my bio ๐Ÿ˜‰ . . . #bajumuslimanak #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantikdanmurah #bajumuslimahoriginal #bajumuslimahbranded #bajumuslimahterkini #noradanish #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahborong #emmamaembong #bajumuslimahbigsize #errafazira
. AUDRA SERIES . . ๐Ÿ’ธRM39 . . 5 HELAI KEATAS - LESS 10% . . ๐Ÿ“ฆTAK TERMASUK KOS POS . . ๐Ÿ‘šMaterial : Cotton Lembut . . ๐Ÿ“Saiz : XS - 4XL . . ๐Ÿ“ฃInfo : * BFF ( ZIP) * real colour may differ from picture due to editing n lighting . . For more information please click link at my bio ๐Ÿ˜‰ . . . #bajumuslimanak #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantikdanmurah #bajumuslimahoriginal #bajumuslimahbranded #bajumuslimahterkini #noradanish #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahborong #emmamaembong #bajumuslimahbigsize #errafazira
Comelnya hantu.. Tapi tengok mata lama2 seram pulak rasa.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ#HantuJudi first day. With @alvinchong123 director @michealang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers . @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong #emmamaembong #hantujudi #emmalvin
waaa... mesti best ni.. tak sabar nye nak tunggu cerita ni keluar.. . . #Repost @emma_maembongofficial (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
Nampak macam sama kalau tengok rupa. Tapi dgn sedikit pertambahan setiap portion, kalori byk bertambah. Dekat sini kita boleh lihat, program ini sesuai utk org yg loss weight & gain weight. Jgn terbalik pula ๐Ÿ˜… . Follow ig @coach_maxnana & PUSH ON NOTIFICATION supaya tak tertinggal tips kurus. . . #teammaxnana #slimfitfromhome #workfromhome Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 . . #diet #tv3 #teammaxnana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus ย  #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #jalanjalancarimakan #obatkurus #janganbencicintaku #emmamaembong #jubahbesar #blousex
SUKA PERGI PASAR MALAM? . Kita semua pasti gemarkan makanan pasar malam. Selain daripada murah,pasar malam menyediakan pelbagai jenis makanan di satu tempat. Namun begitu, sedarkah anda dengan bahaya makanan pasar malam? . 1. Makanan terdedah 2. Kolestrol tinggi 3. Tidak berkhasiat 4. Terdedah kepada keracunan makanan 5. Sumber tidak diketahui . Tidak semua makanan pasar ni tak baik utk kesihatan. Terpulang dgn pilihan kita sendiri. Kita tahu yg mana baik atau tidak utk badan kita. . Follow ig @coach_maxnana & PUSH ON NOTIFICATION supaya tak tertinggal tips kurus. . . #teammaxnana #slimfitfromhome #workfromhome Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 . . #diet #tv3 #teammaxnana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus ย  #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #jalanjalancarimakan #obatkurus #janganbencicintaku #emmamaembong #jubahbesar #blousex
Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers - #regrann
Keserasian antara mereka memang tidak dapat di nafikanโคโค..Sekali lagi di gandingkan bersama @alvinchong123 and @emma_maembongofficial untuk telemovie #HantuJudi .. coming soon this october !! Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers - #regrann
Thanks for your support dear. ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’‹MyHoneyLips๐Ÿ’‹ "Beauty and the Bee" ๐Ÿ’„by Emma Maembong & Chacha Collection RM29 EXC POSTAGE ๐Ÿ“ฎRM 8 SM/RM 12 SS . Mencari produk yg merawat & mencantikkan wajah? Followย  IG @hannahchanteq.bymiza . Mencari design dress/jubah, baju kurung etc yg trending lagi exclusive? Follow IG @nurcahaya.collections . For details and order โคตโคตโคต https://www.wasap.my/60172124159 #myhoneylips #beautyandthebee #beauty #lipbalm #lipstick #colourlipbalm #lipcare #homemade #homemadelipbalm #honey #madu #propolis #madukelulut #emmamaembong #chachamaembong #makeup #natural #merawatbibir #parabenfree #MiejaMyHoneyLips #instalike #instafollow #instacool #instabeauty #instalove #instamakeup #bazarpaknil #bazaronline #malaysiaonlineshopping
๐ŸŒน ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Waaahh...boleh jatuh cinta dgn hantu2 mcm ni..๐Ÿ˜„ #HANTUTUDUNG #HANTUJUDI Wlupun seramm ๐Ÿ˜จ tp nampak comel..cantik..hensem..โค @emma_maembongofficial @alvinchong123 โœŒ๐Ÿ˜Š . . Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers . rose of jannah๐ŸŒน - #regrann
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 016-6210453 #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers .
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 016-6210453 #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers .
Berjaya dengan ketinggian lebih # gune bagi segala umur # ketinggian 2-20cm # tengah banyak promo!!! ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 016-6210453 #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers .
Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi? Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 016-6210453 #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau .
Hantu Comel. ๐Ÿ‘ป๐Ÿ˜ Emma Maembong ofcoz la comel. Jason hensem ada. Cute ada. Ala2 naughty pun ada. Sisi lain @alvinchong123. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ยฐ ยฐ Walau takut tgk cerita seram, tapi #HantuJudi wajib tengok! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ยฐ ยฐ #AlvinChong123 #EmmaMaembong #bestactor #bestactress #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate ยฐ ยฐ #Repost @emma_maembongofficial (@get_repost ) โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
Tajuk telemovie ni #hantujudi ye โ˜บ... baru tau hehee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ.. * Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
BERBULAN-BULAN PERGI GYM . Setiap hari pergi gym tapi belum nampak hasil. Selepas berbulan-bulan tak nampak juga hasil. . Kalau pergi gym utk selfie, sikit2 exercise ambik gambar. Memang ler tak kurus sampai bila2. Exercise tu ntah ke mana, result pun ntah ke mana. Masa jer terbuang mcm tu jer ๐Ÿ˜…. . Anda macam ni ke? Tanye jer, jgn marah aa.. . . Follow ig @coach_maxnana & PUSH ON NOTIFICATION supaya tak tertinggal tips kurus. . . #teammaxnana #slimfitfromhome #workfromhome Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 . . #diet #tv3 #teammaxnana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus ย  #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #jalanjalancarimakan #obatkurus #janganbencicintaku #emmamaembong #jubahbesar #blousex
๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป comel.. hehe..mcm casper.. tapi kan bila tgk mata tu lama2 menakutkan juga.. masa nak tidur nanti..masa ni la teringat2.. ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Regrann from @emma_maembongofficial - ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers - #regrann
#Repost from @emma_maembongofficial by @multisave_app โ€ขโ€ขโ€ข ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
#Repost @emma_maembongofficial โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #AkuTakutHantu first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers
. MyHoneyLips Code 4 : warna batu bata Juga nampak natural sgt.. Lawaaa ๐Ÿ˜ PRICE : Rm29 . . ๐Ÿ“ฎPostage: RM 7 SM/ RM 10 SS ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE utk pembelian melebihi RM 60 ๐Ÿ“ฎboleh campur2 barang ๐Ÿš™ COD : UKM Bangi (tiada bayaran) DM/whatsapp sekarang utk tempahan 0133986102 #bangi #bangigateway #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #madukelulut #madukelulutasli #MyHoneylips #emmamaembongbubblesoap #emmamaembong #emmamaembongbeautyserum #emmamaembongbeautysecret #bangi #bangigateway #kajang #putrajaya #selangor #malaysia - #regrann
Seorang lelaki yang berani dan agresif, anda tidak gentar menyahut semua cabaran yang mendatang. wangian juga perlu sama โ€˜bertenagaโ€™ seperti anda. . Wangian Woodbine adalah cerminan diri anda. Bau rempah kayu manis disulam bau pudina serta ros yang kuat memberi โ€˜statementโ€™ bahawa anda unik, anda eksklusif dan dalam kelas tersendiri. Selingan bau rempah, kayu dan kulit menambahkan lagi sisi maskulin dalam wangian ini. . โ€œIni wangian yang klasik! Baunya mewah, manis sedikit, tapi tahan lama. Kalau keluar berhibur saya akan pakai wangian ni. Mesti ada orang yang terpikat!โ€ . #dexandra #dropshipsahD17756 #dexandrakualaselangor #hantaran #minyakwangidexandra #cikguseo #wangianlelaki #malaysiabaru #hajat #pewangikereta #badanberbau #emmamaembong #hadiahkroprat #dramasangat #cenderamata #bigstage #bagmakeup #doorgiftnikah #hadiaheksklusif #mesrasolatperfumes #aimantinofans #pengantinhantaran #meletop #hadiahkonvokesyen #cenderahatimajlis #setperfume #janganbencicintaku #airasiallstar #hadiahpersaraan #hantukaklimah
BEDAK SEJUK KUNYIT U'canteq โค๏ธ . Bedak Sejuk yang diadun dengn Penuh Kasih sayang dengan campuran BERAS & KUNYIT โ€ข Bole pakai SETIAP HARI โ€ข BEST utk menghilang PARUT dimuka dan leher โ€ข Sebagai ANTISEPTIK dan membunuh hama-hama dimuka . ๐Ÿ”ฅ Harga : Rm20 sebekas ๐Ÿš› Pos Rm8/Rm12 Cod : Putrajaya (Minima 3item) Whatsapp : 01119561820 . #sayajual #syjual #bedaksejukkunyit #scrubhomemademurah #agentwanted #pengedarwanted #visitmyig #skrubkunyitmurah #skrubmukabadan #ucanteqlulur #lokalah #fattahamin #fattzura #fazura #saleraya #emmamaembong #maskerkunyit #skrubkunyitucanteq #skrubhomemade #produkhomemade #bedaksejukmuka #bedaksejuk #facescrub #facemask #maskermurah #assalamualaikum
BEDAK SEJUK KUNYIT U'canteq โค๏ธ . Bedak Sejuk yang diadun dengn Penuh Kasih sayang dengan campuran BERAS & KUNYIT โ€ข Bole pakai SETIAP HARI โ€ข BEST utk menghilang PARUT dimuka dan leher โ€ข Sebagai ANTISEPTIK dan membunuh hama-hama dimuka . ๐Ÿ”ฅ Harga : Rm20 sebekas ๐Ÿš› Pos Rm8/Rm12 Cod : Putrajaya (Minima 3item) Whatsapp : 01119561820 . #sayajual #syjual #bedaksejukkunyit #scrubhomemademurah #agentwanted #pengedarwanted #visitmyig #skrubkunyitmurah #skrubmukabadan #ucanteqlulur #lokalah #fattahamin #fattzura #fazura #saleraya #emmamaembong #maskerkunyit #skrubkunyitucanteq #skrubhomemade #produkhomemade #bedaksejukmuka #bedaksejuk #facescrub #facemask #maskermurah #assalamualaikum
Samseng sudah mariiii.... jgn takut Jason. Farah kan ada....๐Ÿ˜ - @alvinchong123 @emma_maembongofficial #hantujudi #alvinchong #emmamaembong Credit @sherryalauddin igs
Ok goog nite semua , sweet dream , jgn tidur lewat sgt yer nanti tak bagus utk sistem badan kita juga . UNTUK PERTANYAAN PROGRAM NOW EVERYBODY CAN SLIM #teamojahamdan .๐Ÿ‘‡ . Coach oja . ๐Ÿ“ž+601155029276 Coach Hamdan ๐Ÿ“ž +601155077117 . โžก๏ธSessi intake baru dibuka sekarang.100% online class. ๐ŸŽ‡Personal coaching dan Team Support yg owesome. ๐Ÿ””Menu sihat siap resepi setiap hari dan confirm tak lapar dan work out tips yang berkesan . Kurus semudah 123- Rahsia Kurus dibongkarkan dalam Program Now Everybody Can Slim by #teamojahamdan . #coachoja #ojacikgusihat #teamojahamdan #teamkurussihatmalaysia #tipsdiet #resepidiet #kuruscepat #jubahbesar #fattahamin #emmamaembong #mnasir #alumniukm #weightlosschallenge #premiumcoaching #eatclean #tipsdietsihat #awetmuda
rindu drama awak suka saya tak #emmamaembong #alvinchong
Adoyai..aku pulak yang rasa sakitnye ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
B u latt !! Terletak !! Kesan Sepantas injection !! . Yang dah try akan rasa Nyutnyut je kat PAYUDARA !! . Tengok cermin memang nampak Wowww Montok !! . duduk rumah tak payah pakai bra dah !! tapi buah dada cantik terletak !! . puting jadi pinky sebab semua daki tanggal !! . punggung melentik lentik !! . Klik terus link http://www.wasap.my/60104201849/amontoq
MINYAK 'JAMPI' BUAT SUAMI ISTERI GILA BAYANG!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . hati-hati !! minyak ni kalau terlebih sapu terpaksa tukar bra saiz D !!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Lepas sapu mula rasa berdenyutยฒ !! . Duduk rumah tak payah pakai bra dah !! tapi buah dada cantik terletak !! . Puting jadi pinky sebab semua dakiยฒ tanggal !! . punggung yg kecik/leper kini mula mmbesar melentik lentik !! . Whatsapp Terus!! http://www.wasap.my/60104201849/amontoq
Selamat malam embs lover ๐Ÿ˜˜ sebelum tido jangan lupa tap tap kan embs serum ni ๐Ÿ˜๐Ÿ’š โค๏ธโค๏ธโค๏ธ whatsapp 0126809700 whatsapp 0126809700 whatsapp 0126809700 . #testimoniembs #emmamaembong #embs #emanizers #embslovers #sabunjerawat #serumjerawat
#Repost @solimpeace79 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Takpelah awak...saya buat ape yang saya suka...saya punya..suka hati saya lah....๐Ÿ˜‚....Awak sebenarnya tak marah kan..ala saya tau..marah marah sayang je tu.....Awak takut ape sebenarnya....Yang saya tahu awak takut hantu je...kikiki...Saya sudi temankan awak....๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong123 #emmamaembong #emmalvinteam #emmalvingroup #emmalvinofficial #love #bestcouple #beautifulcouple #sepetjodohku #awaksukasayatak #missyou * * Original pictures credit to : IG : @alvinchong123 IG : @emma_maembongofficial
Suka Dapat Sauna Suit..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . T.kasih @intanhanina .. . Dah try..meleleh peluh..lencun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Sape nak badan sihat..keluar peluh sambil kemas rumah boleh la order sauna suit dgn kawan saya @intanhanina . Segar betul rase lepas kuar peluh..๐Ÿ‘
LEBIH JIMAT & BERBALOI ๐Ÿ˜ฑ . . Sebab ramai yang cantik full package macam sis @w4w4_zainal kita bagi uolls harga TAK MASUK AKAL untuk set Combo ni. . COMBO SET 3D Mascara Serum Foundation Lipmatte Viral . . Harga asal Rm59 + Rm59 + Rm45 =Rm163 . Tapi sekarang OFFER hanya Rm150 dapat full set cantik letop macam founder kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Special untuk 10 orang TERAWAL, ada freegift menarik menanti anda . #wawazainal #lipmatteviral #crushcosmetics #wawaserum #haniszalikha #emmamaembong #viral #beauty #mua #teamakyra #bazaarpaknil #wawacosmeticsperak #wawacosmetics #makeup #wawaserum #likeforlike #followforfllow #likeforfollow #perak
Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat masih ada dimuka dan buat penampilan diri hilang.? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.? . Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat . 2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat. . Nak detail whatsapp je 013-9846100 . #emmamaembong #glowglowing #glowing #skincaremalaysia #serumparut #serumjerawat #serumjeragat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #serumbeauty #jerawat #parut #jeragat #produkbeauty #beautyproduct #produkmurah #kedaionline #kedaikecantikan #bazarpaknil #jomcantik #jomjadicantik #produkjerawat #produkparut #produkputihgebu #diskaun #produkmurah #instareviewbyemma #instareviewmalaysia #dropshipjohor #dropshipmalaysia #produkkecantikkan
Wauuuuuu... . Muka macam pengawas sekolah je,tapi dia punya suara dah seperti artis.. . Lepas ni mesti ramai yg offer jadi artis syarikat rakaman diorang...
. MyHoneyLips Code 3 : warna coklat. Cantik, natural je bila pakai. . . PRICE : Rm29 . . ๐Ÿ“ฎPostage: RM 7 SM/ RM 10 SS ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE utk pembelian melebihi RM 60 ๐Ÿ“ฎboleh campur2 barang ๐Ÿš™ COD : UKM Bangi (tiada bayaran) DM/whatsapp sekarang utk tempahan 0133986102 #bangi #bangigateway #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #madukelulut #madukelulutasli #MyHoneylips #emmamaembongbubblesoap #emmamaembong #emmamaembongbeautyserum #emmamaembongbeautysecret #bangi #bangigateway #kajang #putrajaya #selangor #malaysia - #regrann
Simple je kan untuk bergaya dengan Instant Bawal Zaraa ni ๐Ÿ˜ Cuma sarung2 je anda terus tampil cantik & menawan ๐Ÿ’• Gituuwwww ๐Ÿคญ . Instant Bawal Zaraa sesuai untuk yang selalu pakai bidang 50 & bidang 55.. Dan yang paling best, anda boleh adjust tahap labuh mengikut keselesaan ๐Ÿ’– Instant Bawal Zaraa ada lebih 20 warna yang akan memukau mata anda tau ๐Ÿค— Haaa apa tunggu lagi??!! . Nak grab instant bawal macam video ni? Jom whatsapp 011-27629495 sementara stock masih ada ๐Ÿ˜˜ #teamapplescarf #applescarf #asvengers #bawalsarung #bawalplain #bawalchiffon #bawal #bawalmudahbentuk #bawalbridesmaid #tudungmurah #tudung #tudungbridesmaid #bawalmurah #instantbawal #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalraya #ciaciacia #tudungraya #khimar #ajimaura #bawaltutorial #shawltutorial #bawalinstant #shawlraya #tutorialbawal #janganbencicintaku #naelofar #noradanish #emmamaembong
Takpelah awak...saya buat ape yang saya suka...saya punya..suka hati saya lah....๐Ÿ˜‚....Awak sebenarnya tak marah kan..ala saya tau..marah marah sayang je tu.....Awak takut ape sebenarnya....Yang saya tahu awak takut hantu je...kikiki...Saya sudi temankan awak....๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong123 #emmamaembong #emmalvinteam #emmalvingroup #emmalvinofficial #love #bestcouple #beautifulcouple #sepetjodohku #awaksukasayatak #missyou * * Original pictures credit to : IG : @alvinchong123 IG : @emma_maembongofficial
Kayanya bakalan mengocok perut dah nih.. Tak sabarr @emma_maembongofficial @alvinchong123 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค— Credit ๐Ÿ“น @jajazuber . . . . #emmamaembong #emanizers #akutakuthantu
SKIRT LABUH 3PCS RM100 dah restock lahh!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ye cik adik manis sekalian.. skirt labuh kami baru je restock.. tp nak bagitau awal2 la yang stok masuk tak banyak pun.. so kalau taknak melepas baik grab cepat2 colour yang korang nak๐Ÿ˜‰ . Latest stock list ๐Ÿ‘‡ MS Free Size/Black MS Free Size/Dark Grey MS Free Size/Light Grey MS Free Size/Coffee Brown MS Free Size/Dark Brown MS Free Size/Soft Brown MS Free Size/Light Brown MS Free Size/Dusty Pink MS Free Size/Dusty Green MS Free Size/Dusty Purple MS Free Size/Emerald Green MS Free Size/Army Green MS Free Size/Dark Purple MS Free Size/Maroon MS Free Size/Magenta MS Free Size/Royal Blue MS Free Size/Mustard MS Free Size/Turquoise . โ™ฅ๏ธ HARGA MAMPU MILIK! โ™ฅ๏ธ KUALITI SKIRT LABUH TIP TOP! . 1pcs : RM37 3pcs : RM100 ONLY!!!๐ŸŒŸ . ๐Ÿ”ฅMaterial High Quality Chiffon Crepe. ๐Ÿ”ฅFull lining hingga buku lali. ๐Ÿ”ฅTak jarang. Tak melekap. ๐Ÿ”ฅEasy Ironing. . Nak sembang lagi pasal skirt ni? Meh terus whatsapp hakak di 01119304808 atau klik je link di Bio IG hakak ok?๐Ÿ˜‰ . . . #skirtlabuhmurah #plainskirtmurah #likeforfollow #ajimaura #palazzo #palazzopants #palazzomalaysia #halalkanhatiyangkucuri #duckscarves #naelofar #fazura #emmamaembong #emmanizers #alvinchong #blouse #travel #ootd #plussize #skirtplussize #plussizestyle
UNTUK PERTANYAAN PROGRAM NOW EVERYBODY CAN SLIM #teamojahamdan .๐Ÿ‘‡ . Coach oja . ๐Ÿ“ž+601155029276 Coach Hamdan ๐Ÿ“ž +601155077117 . โžก๏ธSessi intake baru dibuka sekarang.100% online class. ๐ŸŽ‡Personal coaching dan Team Support yg owesome. ๐Ÿ””Menu sihat siap resepi setiap hari dan confirm tak lapar dan work out tips yang berkesan . Kurus semudah 123- Rahsia Kurus dibongkarkan dalam Program Now Everybody Can Slim by #teamojahamdan . #coachoja #ojacikgusihat #teamojahamdan #teamkurussihatmalaysia #tipsdiet #resepidiet #kuruscepat #jubahbesar #fattahamin #emmamaembong #mnasir #alumniukm #weightlosschallenge #premiumcoaching #eatclean #tipsdietsihat #awetmuda
BERI PELUANG KEPADA COACH UNTUK BANTU ANDA YG SERIUS NAK TURUN 5-10kg sebulan . InshaAllah anda akan berpuas hati seperti mereka ni juga . UNTUK PERTANYAAN PROGRAM NOW EVERYBODY CAN SLIM #teamojahamdan .๐Ÿ‘‡ . Coach oja . ๐Ÿ“ž+601155029276 Coach Hamdan ๐Ÿ“ž +601155077117 . โžก๏ธSessi intake baru dibuka sekarang.100% online class. ๐ŸŽ‡Personal coaching dan Team Support yg owesome. ๐Ÿ””Menu sihat siap resepi setiap hari dan confirm tak lapar dan work out tips yang berkesan . Kurus semudah 123- Rahsia Kurus dibongkarkan dalam Program Now Everybody Can Slim by #teamojahamdan . #coachoja #ojacikgusihat #teamojahamdan #teamkurussihatmalaysia #tipsdiet #resepidiet #kuruscepat #jubahbesar #fattahamin #emmamaembong #mnasir #alumniukm #weightlosschallenge #premiumcoaching #eatclean #tipsdietsihat #awetmuda
Antara ekstrak buah buahan yg terkandung dalam embs ๐Ÿฅ’๐Ÿ‹๐Ÿ…. . whatsapp 0126809700 whatsapp 0126809700 whatsapp 0126809700 #testimoniembs #emmamaembong #embs #emanizers #embslovers #sabunjerawat #serumjerawat @ EMBS HQ
โ€œTIPS MACAM MANA NAK KAWAL RASA NAK MENGUNYAH JERโ€ . 1) Minum air putih 4-5 liter setiap hari , rasa nak makan tukar pada minum air putih . 2) Makan 5-6 kali sehari tapi ikut portion dan kalori yg sedikit. Jarakkan 2-3 jam antara waktu makan . 3) Elakkan makan terlalu lewat , akan buat kita makan tak puas dan asyik rasa nak makan jer walaupun baru lepas makan . 4) Pastikan anda makan cukup macros ( karbo protein dan lemak baik) Kombinasi ini akan buat kita rasa lbh kenyang . 5)Elakkan minuman manis atau makanan manis, kerana ia akan buat kita ketagih nak makan lahi dan lagi . 6) Buat aktiviti sihat, masa lapang yg terlalu bnyk juga buat kita rasa nk cari makan . Jangan bg masa terluang , isi dgn aktiviti yg berfaedah . UNTUK PERTANYAAN PROGRAM NOW EVERYBODY CAN SLIM ๐Ÿ‘‡ Coach Imah ๐Ÿ“ž +60123493995 . โžก๏ธSessi intake baru dibuka sekarang.100% online class. ๐ŸŽ‡Personal coaching dan Team Support yg owesome. ๐Ÿ””Menu sihat siap resepi setiap hari dan confirm tak lapar dan work out tips yang berkesan . Kurus semudah 123- Rahsia Kurus dibongkarkan dalam Program Now Everybody Can Slim by #teamojahamdan . #coachimah #teamojahamdan #teamkurussihatmalaysia #tipsdiet #resepidiet #kuruscepat #jubahbesar #fattahamin #emmamaembong #weightlosschallenge #premiumcoaching #eatclean #tipsdietsihat #awetmuda
next page →