#eusahawan

278,521 posts

Loading...
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh #DDfoundation #foundation #vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia #serumfoundationmalaysia #eusahawan #jual #cosmetic #kosmetik #poshcosmetic #beauty #cantik #beautyblogs #terapiinstagram #onlineshopping #igmy #instashop #ajimaura #selangor #melaka #johor #penang #perak #uitm #kualalumpur #erezeki
ZEHRA KURUNG FROM ZETTY COTTON😍😍😍 . 💞Jahitan sangat KEMAS&SELESA 💞Ukuran “STANDARD KURUNG MODEN” Berdart &Zip belakang 💞 QUALITY semua dah sedia maklum. HIGH QUALITY PREMIUM COTTON gred superb AAA 💞Kain tak keras. sedap dipakai. serap peluh. yang penting tahan lasak. warna tak luntur. . Berminat?? Jgn tunggu lama2. High Demand sbb Quality kain dah terbukti di pasaran terbaik! Sangat2 Berbaloi! . Tak rugi beli baju dgn quality kain terjamin. PUASHATI! MENANG MEMAKAI tu yang penting! . . http://www.wasap.my/6 0189897530 http://www.wasap.my/6 0189897530 http://www.wasap.my/6 0189897530 . #sayajualbajukurung #kurungmoden #eusahawan #kaincotton #jubah #readymade #bawal #tudung #sayajualtudung #wecanduit #onlineseller #bawal #sayajualbawal #kurungpahang #bajukurung #readymade #readytowear
Fikir +ve, buat yang +ve hasilnya insyallah +ve. #TimAbangLong #FarmFresh #eUsahawan .
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh #DDfoundation #foundation #vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia #serumfoundationmalaysia #eusahawan #jual #cosmetic #kosmetik #poshcosmetic #beauty #cantik #beautyblogs #terapiinstagram #onlineshopping #igmy #instashop #ajimaura #selangor #melaka #johor #penang #perak #uitm #kualalumpur #erezeki
Adidas Neo Grey Rm 75 pos Sm Rm 80 pos Ss ✨Size : 41 - 45 euro #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh #DDfoundation #foundation #vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia #serumfoundationmalaysia #eusahawan #jual #cosmetic #kosmetik #poshcosmetic #beauty #cantik #beautyblogs #terapiinstagram #onlineshopping #igmy #instashop #ajimaura #selangor #melaka #johor #penang #perak #uitm #kualalumpur #erezeki
Nike Zoom Black White Rm 75 pos Sm Rm 80 pos Ss ✨Size : 36 - 45 euro #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
HOTTTT STUFFF SKRNG NI UOLSS sape nakkk mcm ni🙋🙋🙋 bole la nak melaram mcm pengantin 😁😁😉 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Price : RM55.00 😍😍😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📲0163864306 📲0163864306 📲0163864306 . . #lawakhambar #igersmy #igersmalaysia #instamalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #ajimaura #aurainsta #eusahawan #terapiinstagram #kakishopping #fattzura #uitmpuncakalam #uitm #janganmengata #comelpipimerah #babyctdk #fazura #meletop #kitaok #videolawak #jomrepost #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarkarat #sayajual #visitmyig #intrendmalaysia #jeragat
Airforce All black Canvas Rm 70 pos Sm Rm 75 pos Ss ✨Size : 36 - 45 euro #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
“MUKA AWAK BERJERAGAT? DAH PUAS CARI SOLUTION? . Sebelum tidur cuci muka dulu ye. Miza suka sangat cuci dengan berus skinvi dan cleanser melacep. . 🌼Melacep foaming cleanser . Memang best guna cleanser ni. Muka memang rasa bersih, lembut dan licin je tau. Lagi best sebab pencuci melacep ni boleh mencerahkan 🤗 . Paling penting sangat jimat. Tahan lebih kurang 6bulan ke atas 😱 . Tapi kalau nak dapatkan hasil yang awesome, pair up dengan SKINVIGORATE BRUSH memang cenggini 👍👍👍 . Yang nak melawo dan nak berjimat tu, miza pelawa you guys cuba melacep ye!! 😘 . Jom dapat kan the best Skincare ini sekarang kalau nak kulit cerah berseri! Confirm puas hati! 😍 . . Love, Miza | +60 13 689 4962 Beauty consultant mary kay #cleansermelacep #MaryKayMalaysia #ajimaura #terapiinstagram #Marykay #skincaremalaysia #marykaycleanser #erezeki #eusahawan #MaryKaySkinCare #TimeWise3D #beauty #bridalbeauty #beautyofconfidence
👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶 Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin. Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin... . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KONSULTASI Follow: @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person : 📲WA,,,: 081343217130 . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Lihatlah senyum bahagia dalam keluarga ini ketika perut istri semakin besar tumbuh sang buah hati...😖🚼 bagaimana dengan anda.... ??? Sudah kah anda melengkapi kebahagiaan Keluarga kecil anda ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Dapatkan info kesehatan dan keluhan seputar keterlambatan kehamilan Contact person : Follow: @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 📱BBM: DD49481A 📱WA: 082247196263 ️ ️
HOTTTT STUFFF SKRNG NI UOLSS sape nakkk mcm ni🙋🙋🙋 bole la nak melaram mcm pengantin 😁😁😉 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Price : RM55.00 😍😍😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📲0163864306 📲0163864306 📲0163864306 . . #lawakhambar #igersmy #igersmalaysia #instamalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #ajimaura #aurainsta #eusahawan #terapiinstagram #kakishopping #fattzura #uitmpuncakalam #uitm #janganmengata #comelpipimerah #babyctdk #fazura #meletop #kitaok #videolawak #jomrepost #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarkarat #sayajual #visitmyig #intrendmalaysia #jeragat
Dengan Public Gold semua orang boleh memiliki aset Fizikal yang sangat mudah untuk dicairkan. . . ☑️ 100Emas Fizikal ☑️ Shariah Compliant ☑️ Emas 999.9 (24K) ☑️ Kos Simpan dan Insurans percuma ☑️ Pembelian secara online 24/7 . . Nak Bermula Simpan Emas Fizikal di Bawah Bimbingan Saya? 😀 . . Kelebihan anda akan dapat; . ✔ PERCUMA E-Book Review Tentang Emas. ✔ PERCUMA Group Support PREMIUM Emas. ✔ PERCUMA sesi Personal Coaching. . . Klik link pada Bio untuk maklumat lanjut. . . . #duitraya #nakpesan #nakkongsi #tipsbisnes #eusahawan #sifufbads #azizanosman #like4likes #anakmudajohor #kewangan #publicgold #1gram1bulan #barangkemas #hargaemas #emasmurah #akaunemasGAP #pelaburanemas #simpanemas #emasfizikal #emasbudget #emas24k #emasmampumilik #goldbar #emaspublicgold #tipskewangan #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta
Still dancing....yummy yummy😋😋😋 Inti karipap kentang dah habis. So process penyediaan sedang berlangsung. Inti karipap sardin dah siap...yang ni laku keras. Esok malam delivery untuk list order Isnin-Rabu hokay. Thank you😘😘😘 #houseofcpot #viralfood #karipapkentang #karipapsardin #karipapfrozen #karipapfrozenbyasz #eusahawan #jualmurah #crispyliciouscurrypuffasz
KEBAIKKAN LYNARICH QHOFFEE YG PERLU ANDA TAHU🤗 - Kaya Dengan Mineral - mengandungi 84 Mineral Yang Diperlukan Oleh badan - Meningkatkan Metabolisma Badan - Nyah Asid Dalam Badan - Membakar Lemak 5x Ganda - Sekat Selera Makan - Blok Kalori - Turunkan Kolestrol - Cuci Usus - Cergaskan Badan - Lancarkan Pengaliran Darah - Bantu Dalam Mingrain, Darah Rendah - Buang Toksin ======•••================== SEBAB2 LYNARICHQHOFFE MENJADI DAMBAAN RAMAI I=====•••================== . . Formula & Adunan dari GREEN COFFEE + ARABICA COFFEE PREMIUM serta Herba terpilih berkualiti tinggi . . [+] PERASA BUTTERSCOTH, Rasa yang sgt Sedap , Lazat . . [+ ] AROMA YANG WOW !! Sebaik sahaja anda bancuh x kira di Ofis atau di rumah pasti ada follower tau .... Belum minum pun mereka dah tergoda nak join sekali .....😍 . . [+] EXTRACT GREEN QHOFFEE, Telah terbukti secara Clinical membantu mebakorr lomaks ...So memang patut lerr ramai kata makin Kurush & Kempis ... . . [+] GUARANA - Mampu meningkatkan tenaga, melawan keletihan, membantu penyerapan zat2 makanan ke tisu2 bdn. Ia juga mampu utk memperbaiki system penghadaman, merendahkan tahap kolestrol serta meningkatkn daya ingatan . . [+] HOODIA - Sgt bagus dlm mengawal hormon lapar utk mengawal nafsu makan, bukan tu je ia juga dpt blok penyerapan lemak dlm badan... . . [+] WHITE KIDNEY BEAN - Boleh kurangkan jumlah kalori yg masuk ke tubuh. Bukan tu je ia juga mampu mengurangkan risiko penyakit jantung, menjaga kestabilan gula dlm darah dan mencegah sembelit & pencernaan dalam badan. . . [+] GARCINIA CAMBOGIA - Membendung selera mkn uolls secara natural dan semulajadi. Kajian menunjukkan 60% HCA mempunyai potensi utk membakar lemak perut yang degil dan dapat meningkatkan tenaga. . . [+]GARAM HIMALAYA - Garam yang paling berkhasiat, paling bersih dan mengandungi 84 jenis mineral yang tinggi dan baik utk semua unsur yg terdpt dlm tubuh badan manusia dan mampu menuetralkan asid dlm badan . . . [+] DALAM BENTUK SACHET - So kalau nak minum just tambah air panas jerrr terus minum... Kat kedai mamak pun korang boleh minum ... Mintak jerrr air panas secawan .....😍 . . [+] SESUAI UTK IBU MENYUSU & LEPAS BERSALIN. LYNARICHQHOFFEE ni t
Korang rasa kalau kita release design blouse qalisha ni malam ni, korang suka tak??? - Psstttt, dengar-dengar kan saiz sampai 2xl tau dan ada harga combo😍 - Yeaayyyy, sape tak sabar nak tgok full color yang ada🙋
Hello guys..🙋 lama suda ndk post ... Bz buat design tuk cust bh..ni jk yg sempat dgambar...baju yg lain ndk sempat kana gambar suda diambil oleh cust....😁😁 So yg moh cetak baju tuh wsap jk sy k...harga boleh runding boskuu #dyaingenuity #eusahawan #usahawangiatmara #heatpressvinyil #vinyilglowinthedark #sabahan #tuaransabah
Apa itu water based 🤔 . Kandugan air yang tinggi dalam sesuatu produk kecantikan adalah sangat baik untuk semua jenis kulit dan dapat melakukan hidrasi tanpa merosakkan kelembapan kulit 😚 . So that , bagi kulit berminyak ia sangat bagus bagi memenuhi keperluan hidrasi dalam kulit 😊 . Begitu juga bagi kulit kering ia sangat membantu dalam hidrasi kulit untuk kekal lembap dan sihat 😘 . Bougas Beauty serum 💯 waterbase , so no worries ok pakai pakai terus serap ke dalam kulit tak payah tunggu ! Kalau tak percaya kena beli dan try 🙋🏻‍♀️ . . #bougasbeautyserum #bougasbeauty #serum #ernibougas #bougasserum #bougasserumkl #ajimaura #terapiinstagram #sayajualserum #sayajualbougasserum #setapak #kualalumpur #gombak #bazaarpaknil #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahsunburn #kulitkusam #serumviral #postage #alamatnyacinta #neelofa #noradanish #instafamous #bigstage #eusahawan #bisnessonline #youngmillionaire #produkkecantikan #bougasbeautykl
Korang dah tahu belum botol baru ni korang boleh kumpul point dan redeem tau ? Setiap satu botol pembelian bersamaan 10points ! Banyaknyaaaaaaaaa 😱😱😱 . . Berpeluang redeem barang barang exclusive dr Bougas Beauty ❤️ huhu best best ! . . So tunggu apa lagi ! Cepat kumpul point skrg !! How to order ? Klik link whtsp di bio ig 018-2480030 💜 . . #bougasbeautyserum #bougasbeauty #serum #ernibougas #bougasserum #bougasserumkl #ajimaura #terapiinstagram #sayajualserum #sayajualbougasserum #setapak #kualalumpur #gombak #bazaarpaknil #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahsunburn #kulitkusam #serumviral #postage #alamatnyacinta #neelofa #noradanish #instafamous #bigstage #eusahawan #bisnessonline #youngmillionaire #produkkecantikan #bougasbeautykl
[#BBSTips ] — Cara cara hilangkan parut jerawat. ... Masalah serangan jerawat selalu terjadi pada kita semua. Yang tak pernah ada jerawat tu sangat bertuah 😂 tapi kadang kala tangan kita nie gatal nak picit jerawat sehingga berdarah. Lepastu, tinggal la kesan kesan parut jerawat. ... Sis adalah salah seorangnya. Hehehe. Nak tahu tak apa cara mudah untuk menghilangkan parut jerawat selain menggunakan Bougas Beauty Serum? 😊 jom baca tips di bawah: ... 1- Aloe Vera atau lidah buaya 🌟 Lidah buaya kaya dengan vitamin semulajadi yang membantu memulihkan kulit dan menghilangkan parut secara beransur-ansur. . 2- Baking Soda 🌟 Nama lain bagi baking soda adalah bikarbonat. Bahan ini ada dalam semua rumah kerana banyak sangat kegunaannya. Antaranya adalah menghilangkan parut jerawat. . 3- Minyak Kelapa Dara 🌟 Rata rata di pasaran sekarang dah banyak jual virgin coconut oil atau minyak kelapa dara. Sememangnya, ia lebih berkhasiat daripada minyak kelapa biasa kerana cara penghasilan minyak yang tidak menggunakan haba. . 4- Timun 🌟 Timun mengandungi kadar air yang sangat sangat tinggi dan mempunyai pelbagai vitamkn didalamnya. Antaranya adalah vitamin A, vitamin C dan magnesium. Kesemua vitamin ini sangat terbaik untuk kulit anda. . 5- Madu 🌟 Siapa tak tahu madu? Rata rata semua orang tahu khasiat madu nie. Bukan saja dalam masakkan malah untuk kesihatan dan kecantikan pun ada. Tapi malangnya kebanyakkan madu yang di jual di pasar sekarang adalah madu yang telah di proses dan telah hilang khasiatnya. ... Banyak lagi cara cara yg anda boleh gunakan tapi 5 ini adalah salah satu cara yg korang boleh praktikkan di rumah. Haa senang kan? Tak perlu la pergi ke spa kecantikan semua tuu. Murah pun murah 😍 ... Jangan lupa SHARE, LIKE & KOMEN jika korang suka dengan tips kita hari nie ❤️ selamat mencuba! . . #bougasbeautyserum #bougasbeauty #serum #ernibougas #bougasserum #bougasserumkl #ajimaura #terapiinstagram #sayajualserum #sayajualbougasserum #setapak #kualalumpur #gombak #bazaarpaknil #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahsunburn #kulitkusam #serumviral #postage #alamatnyacinta #neelofa #noradanish #instafamous #bigstage #eusahawan #bisnessonline #youngmillionaire
#REWARD_LAGI_UNTUK_SIMANJA_DENGAN_RANTAI_KAKI_EMAS_916 😍😍❤❤❤ . Waww... Reward lagi dn lagi untuk si manjaku lg dgn rantai kaki kli nie . 😱😱😱😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 x perlu bimbang lg.. 💪🏻😎hari selasa dan jumaat adalah hari yg cukup bahagia utk saya dn ahli JAPPS sbb hari gaji.💸💸💸💸 Setiap minggu kami bergaji dari minimum rm200 sehinggalah ribuan ringgit seminggu😊😊 . Dalam JAPPS atau dlm bisnes apa pun.. kita x perlu jadi hebat utk mulakan perniagaan.tapi kita perlu berani utk memulakannya.💪🏻💪🏻💪🏻 pantas bertindak.. dan pantas buat keputusan.. ANDA BAGAIMANA?. INGINKAN PERUBAHAN?. . http://j.mp/Appajaib http://j.mp/Appajaib #JAPSSTERBAIK #RM200_3KSEMINGGU #ALHAMDULILLAH
Selamat petangi semua. Hari ni kita makan coklat chocobites je😊. . NAK COKLAT SETARAF ANTARABANGSA YANG VIRAL SEKARANG🌹 Pileh sahaja chocobites pilihan kita hari ini. . 🍫Kacang badamnya yang rangup krup krap membuatkan sekali gigit mesti nak lagi 🍫Sesuai untuk seisi sekeluarga dengan rasa coklat susu. 🍫Isi coklat nya yang tebal boleh cair didalam mulut 🍫Untuk anak yang tak sempat sarapan pagi kesekolah. Kacang badam amat sesuai untuk kanak kanak. . Jom cepat cepat wasap akak untuk buat order. 📱Wasap 0172590822, 0172590822
Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat langsung saja Follow: @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 📱BBM: DD49481A 📱WA: 082247196263 ️ ️
. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ SETIAP BULAN DAPAT GAJI JER TERUS BAYAR RU-MAH SEWA, ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ SEDANGKAN BAYARAN BULANAN HAMPIR SAMA JIKA BELI RU-MAH SENDIRI. . . Tuan ru-mah tersenyum duit sewa masuk tiap-tiap bulan bahkan ada Tuan Ru-mah yang boleh pergi melancong hasil rumah sewa. . . Tuan Puan tak rasa rugi ke duk bayar ru-mah orang setiap bulan ? Dapat gaji je tuan ru-mah dah whatsap, buat2 miskol. Cam tahu2 pulak tuan puan baru dapat gaji kan ! Hehe.. . . Apa kata tuan puan beli ru-mah sendiri. Andai kata pasangan tuan puan meninggal, keluarga dan anak2 masih ada tempat tinggal. Kena fikir masa depan anak2. Sediakan ru-mah sendiri yang selesa untuk anak2 membesar. . . Nak beli ru-mah tak ? . . Kami ada ru-mah teres satu tingkat khas untuk Penjawat Awam. . . Tekan no wasap dibio untuk pertanyaan dan fast respon 😉
Good news! Those who have not yet complete the 7 online chapters in eUsahawan may do NOW! You may get a fabulous *LAZADA voucher worth RM50! *First come first serve only! Please use this Referral Code upon sign up: eULAZADA2018 Trainer Code: TG298 Register here! http://bit.ly/euLAZADA #eusahawan #mdec #lazada #voucher #eupenang
Nampak perubahan sebelum dan selepas ? . . Dengan Aztec Claymask , muka yang dulunya breakout InsyaAllah akan dapat dipulihkan . . Janji awak kena sabar ! Biasa lah, product organik memang lambat sikit nampak keberkesanan nya , tapi berbaloi kan dengan kesan yang macam ni 😍 . . Daripada dapat kesan cepat tapi masa akan datang kulit jadi nipis dan tak sihat kan takda guna nya . . Nak cantik kene SABAR ! . . Nak jimat kene grab harga PROMOSI ! Ehh 🙈 . . #aztecclaymask #aztecmasker #maskerviral #dropshipneeded #ajimaura #terapiinstagram #maskervacuum #claymask #aztecindianhealingclay #cukaepal #applecidervinegar #aztecclaymaskreview #tipscantik #customerfeedback #claymaskreview #aztecclaymaskpenang #aztecclaymaskkepalabatas #aztecclaymaskcod #maskeraztec #kepalabatas #sungaipetani #seberangjaya #skincare #eusahawan #erezeki #cspscs #tipskecantikan
FOLLOWERS MASUK TERUS DAPAT SALE ?! 😱😱 . Ya, korang taknak ke macam tu? Sampai bila nak tunggu duit jatuh dari langit kalau skrng ni @nohpah.ohsem dah boleh bantu tingkatkan impression dan sale korang (InsyaAllah) ❤️ . Tunggu apa lg? Moh lerr kita berchatting . Macam macam pakej lg yg sis sediakan tauu . Whatsapp je k 😍 . #servisnaikkanfollower #servisnaikkanfollowers #boostfollowers #servisfollowermurah #naikkanfollowersmalaysia #eusahawan #mdec #youcanduit #sifufbads #tambahlike #tambahfollowersaktif #tambahfollowers #tambahfollower #upfollower #servisnaikkanfollowersmalaysia #tambahlike #tambahlike #swapreviewmalaysia #imkk #imkk2018
ANAK YANG COOL TAHAP GABAN😆 . . Tag anak uolls yang perangai camni😄. ======================== #anakohanak #anakbertuah #familyaco
I got to loan this for filming!😁😁😁😁 - - KAMI MENYEDIAKAN SERVIS : Video Iklan/Muzik Video/Video Korporat/VFX/Post-Production. @powerchordstudio Dapatkan perfume yang tahan lebih 10 jam dari @maylora Dapatkan nasihat kewangan & pelaburan terbaik dari @nanarichyoungfamous Hubungi kami 0193372121untuk maklumat lanjut. #videoiklan #webdrama #tonton #smallstudiobigdreams #maylora #perfume #vfxmalaysia #sayamahal #niagasendiri #motifviral #astroria #dramasangat #tv3 #filemmalaysia #videoeditor #confirmlit #eusahawan #socialmediacampaign #finasmalaysia #video viral
CLOSE BILA2 MASA SAHAJA..‼️‼️ . . HOT PRICE..!!!! PAKEJ INTERNATIONAL LIKES SAHAJA!! . . Jom guys tambah like posting anda. Jadikan posting anda seperti instafamous..!!! . . Promosi kaw2 untuk korang yang nak tambah like pic, . . . . JIMAT HABIS‼️ . . Lebih banyak lebih diskaun menanti..!! . . Jimat berkali kali kali ganda..!! . . Dm / whatsapp 0197870654 Dm / whatsapp 0197870654 Dm / whatsapp 0197870654 . . #igshoponline #instamalaysia #personalblog #tambahlike #eusahawan #shopmurah #sifufbads #azizanosman #stokis #bajumurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #mdec #youcanduit #barangmurahmalaysia #dato #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #shopsmall #paidreview #butikpengantin #weddingphotography #weddingplannner #artist #fbpagelike #pinklady #slimmingworld #scrubs
Now you can pay with debit, topup ur phone and pay your bills at our latest merchant Rah and Family Trading. #kotabelud #sabah #eusahawan #onepaysabah #usahawandigital
kurung nayla 🌹 _ Harga - rm99 Postage - rm8 sm/rm11 ss _ Materials : 100% como crepe _ Features : 1. Zip di belakang blouse (zip sorok) 2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk 3. Ada 2 zip di hadapan blouse utk nursing friendly _ Warna : 7 pilihan warna _ Size : XS, S, M, L & XL _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
Since ramai yang bertanya ADANIA ada face/body scrub tak, jadi malam ni sis nak share cara untuk korang buat DIY scrub guna produk ADANIA yg korang ada. Sebenarnya, utk scrub muka atau badan, paling simple guna ADANIA Face Loofah (RM14) je. Manakala utk badan, guna ADANIA Body Loofah (RM30). Tapi jika korang rajin nak try resipi scrub yg complicated sikit, scrub yg sis share ni boleh jadi face scrub, lip scrub, body scrub, dan foot scrub jugak tau 😊 _ Okay, jika korang ada salah satu produk ni, dah boleh dah buat scrub sendiri :. _ 🐰 Blue Sea Algae Healing Mask. 🐰 Australian Clay Mask. 🐰 Organic Cleansing Oil. 🐰 Organic Face Oil. 🐰 Nature Floral Body Wash. 🐰 Peppermint Crush Treatment Shampoo. _ Caranya, boleh tambah antara bahan-bahan ini seperti raw brown sugar, Himalayan pink salt, lemon (and lemon juice), oats, yogurt, honey atau Peppermint Essential Oil dengan produk-produk ADANIA diatas tadi 😊✌ hehe bahan-bahan ini yg yg disenaraikan diatas ni mmg sedia ada didapur & mudah utk dapatkan. Jadi boleh la mencuba ya, 😛 however, korang boleh bereksperimentasi juga mengikut bahan yg korang suka. Selamat mencuba! _ Just incase brg ADANIA yg disenaraikaj tiada diatas boleh la mai beli 😊✌ _ Untuk maklumat lanjut atau recommendation on which products suits you best? Just send kPaah WhatsApp at 018-9459247 or just click on the link at kPaah IG's profile bio. . _ Enjoy Free skin-product consultation. Or to direct purchase & Enjoy FREE SHIPPING boleh ke Shopee: FAHANA1608 😉✌ _ #adania #adaniatrustedsellertotrust #adaniautara #produknatural #adaniaorganic4U #produkorganik #selamatdigunakan #kulitsensitif #usahawanwanita #eusahawan #sayajualonline #adaniautara #adaniabypaah #jerawatberlubang #adaniabutterworth #adania #codbutterworth #codseberangjaya #codperda #codpermatangpauh #adaniacodservice #adaniapenang #aurainsta #aurainstabatch20 #adaniacod #kulitcantik #produkbebaskimia #produkmuslim #resipiDIY #DIYscrub #cleanskincare
Kurung Leeyara 🌹 _ Price - RM109 Postage - rm8 sm/rm11 ss _ Materials : 100% como crepe _ Features : 1. Zip di belakang blouse (zip sorok) 2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk _ Warna : 11 pilihan warna _ Size : XS, S, M, L & XL _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
Kurung Amanda 🌹 _ Price - RM85 Postage - rm8 sm/rm11 ss _ Materials : 100% como crepe _ Features : 1. Zip di hadapan blouse (zip sorok) 2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk _ Warna : 18 pilihan warna _ Size : XS, S, M, L & XL _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
. 🌸Kurung Zaiton🌸 . ✅ Menggunakan spesial fabric Heavy Lycra dan tidak jarang ✅ Kain tidak melekap pada badan ✅ Mesra wuduk & mesra menyusu ✅ Saiz : S, M, L ,XL,2XL & 3XL ✅ Ada 7 pilihan warna yang menarik . 💲Harga Sale : RM 79 💲Harga : RM 119 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 www.wasap.my/60175457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . NOTIS: Warna produk mungkin berbeza 20~30% dari warna sebenar disebabkan faktor pencahayaan studio dan setting skrin anda. . Blouse/Suit : @blouse.suit_mamadak Kebaya/Dress: @kebaya.dress_mamadak . #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmoden #sayajualbajukurungmoden #bajukurungcrepe #bajukurung #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #bajukurungmurah #bajukurunglycra #dramasangat #astro #tv3 #tv1 #tv2 #tv9 #alhijrah #astroria #bazarpaknil #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #erezeki #eusahawan
Kurung Marjan 🌹 _ Material : Como Crepe Available Size : S - XXL Color: Dusty Pink, Dusty Brown, Dark Grey, Maroon, Green Turqoise _ Harga : RM145 free postage sm/ss _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
Kurung Ameera 🌹 _ Material : Como Crepe Available Size : S - XXXL Color: Dessert Rose, Berry Maroon, Blue Turqoise, Dark Maroon _ Harga : RM119 free postage sm/ss _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
NEW ARRIVAL #adelbellekurung _ 📣READY STOCK YA. _ Promo price RM99/pc Normal price RM189 *exclude postage _ ❤Whatsapp to order. Klik link di bio ig for fast response. #kurungmoden #bajukurung #adelbellekurung #minikurung #mmu #msu #hargapromo #bazar #meletop #usim #unimas #abpbh2018 #ctdk #mirafilzah #fattzura #mdec #eusahawan #upsi #uitm #unimap #politeknik #usm #ukm #cintatiadaganti #kurta #dress #lyndashoppe
Kurung Atelia 🌹 _ Material : Como Crepe Available Size : S - XXXL Color: Emerald Green, Purple Wine, Navy Blue, Dusty Pink _ Harga : RM125 free postage sm/ss _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
Bihan nak tnya ni, korang suka tau kalau kulit korang glowingggg ✨✨✨ camni? Cer komen😘 #bgm #bihangirlymakeup #makeup #makeuplover #cantik #wow #lawa #bazar #bazarpaknil #onlineseller #agentsah #klselangor #eusahawan #erezeki #sisjual #trustedseller
Bella Tunic 🌹 _ Material : Como Crepe Available Size : S - XL Color: Emerald Green, Purple Wine, Navy Blue, Red _ Harga : RM70 free postage sm/ss _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
Kurung Fluer 🌹 _ Material : Como Crepe Available Size : S - XXXL Color: Champagne, Maroon, Dusty Blue, Dusty Pink _ Harga : RM125 free postage sm/ss _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
NEW COLLECTION‼️ PASTELLINA KURUNG 🌹 _ Price : RM99 (including potage) _ CIRI- CIRI PASTELLINA KURUNG : ✅mempunyai 4 warna (baby blue, baby yellow, baby purple & bany purple) ✅mempunyai 4 saiz iaitu S,M, L & XL (for moms) ✅material menggunakan material como crepe (skirt ) & satin (baju) ✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅kain berbebentuk mermaid ✅skirt mempunyai zip dan getah di bahagian pinggang ✅nursing friendly dan wudhu friendly _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
suraya dress💋 _ 🌹Material : cotton sejuk 🌹price : Rm45 free postage sem /add rm7 for ss (dRess only ) 🌹jacket jeans Rm60 free postage sem / add rm7 for ss _ 🌸free size XS to L 🌸165CM BELOW 🌸strechable 🌸dress santai _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
NEW COLOR‼️ NAFEESA AURA KURUNG🍂🍂 _ PRICE - RM69 POSTAGE RM10 SM RM13 SS _ AVAILABLE SIZE S TO XXL MATERIAL : COMO CREPE _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
NAFEESA RAYSHA KURUNG PAHANG 🌹 (CORAK BARU) _ Harga - RM79 Postage - RM10 SM/14 SS _ Material: Dull Satin Dubai Wudhu friendly Potongan Kurung Pahang Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless _ Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. Model memakai baju saiz S dan tinggi model ialah 160cm. Butang dihadapan baju _ 🛒🛒 Order, klik link Whatsapp pd bio.. TQ🌹 _ #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #minikurung #kebaya #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #blouse #dress #jubah #sedondon #bridesmaid #eday #tunang #plussize #ootd #bajukurungcikgu #erezeki #eusahawan #sayajual #bazaronline #onlineshopping #nikah #johor #pahang #perak #sabah #sarawak #terengganu #melaka
WBR (Weekly Business Review) . Banyak info dari syarikat dan agency. Mari Update. . #amteamchampion #prubsn #eusahawan
- AKAN DATANG ‼️ -
skip the awkward moments & get yourself daily supply of Bitcoin now! T&C applies. link in profile. #bitcoin #btc #bitcoinmining #fireyourboss #eusahawan #mdec #xbt #bitcoinmalaysia #A7consultancy #NextFuture #GFE #askmehow
- Kehamilan merupakan momen yang indah. Berbahagialah bunda.!📷@my.babyprogram - Karena setiap saat Anda menyadari, hidup Anda sebagai seorang wanita kini sempurna. Di dalam tubuh tengah tumbuh dan berkembang bakal manusia, yg setelah lahir akan memanggil Anda "Bunda". 📷my_babyprogram.id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat selalu ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu. 📷@mybabyprogram.id ___________ ️✔ contact person : ️ repost: @my.babyprogram Like 💚💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
Eh kenapa ayu sangat mommy @ainantasneem92 ni😍 Ayu kalahkan Kak Fa yang single ni lagi🙈. . Stok Aara Basic sekarang tengah tahap kritikal , kalau korang tak sabar nak tunggu restock, sila turn on notification okayh😘
Ada sahabat baik bertanya kepada atim,⠀ ⠀ “Atim,camne yek..awak boleh stay buat bisnes..stay strong buat post kat Fb,lepas tu dekat IG,ada coaching group lagi kepada team..pernah x rasa nak giveup?”⠀ ⠀ Atim pn jawab :⠀ ⠀ “Mestila pernah rasa nak giveup...sedih kadang2 bila post Fb krik krik,post kt IG krik krik..mcm xde sambutan tapi bila ingatkan big why kita,bila dapat support dari team bisnes kita,Alhamdulillah rasa giveup itu hilang.Alhamdulillah.⠀ ⠀ Husband atim pun ada pesan,dia bagitahu ayat motivasi ini :⠀ ⠀ "the temptation to quit will be greatest just before you are about to succeed”⠀ ⠀ So jika anda nak rasa sangat menyerah kalah sebenarnya anda sikit lagi untuk berjaya.⠀ ⠀ #malaysia#malaysiakini#malaysian#malaysiatrending#malaysiaku#malaysia#malaysian#malaysiaboleh#malaysiacover#malaysiafood#malaysiviral#hebatkannegaraku#malaysiabaru#janapendapatan#janapendapatanpasif#eusahawan#rezeki#katakatasemangat#janaincome#dropshipdiperlukan#dropshipmalaysia#koperasi#usahawan#usahawanmalaysia#bisnesparttime#usahawanmuda#usahawanmelayu#modalrendah#peluangbisnes#bisnesmudah
ADIDAS CLOUDFOAM 3A HARGA ; RM 90 JA!! TERMASUK POSTAGE #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
AIRMAX 270 GRED 5A HARGA ; RM 110 JE!!⠀ Termasuk postage #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
Adidas Neo Porsche RM 120-sm RM 130-ss Include postage!! #sneakersmurah #sneakersmalaysia #nike #adidas #puma #vans #eusahawan #kktmbp #hub5122kktmbp
next page →