#eusahawan

268,798 posts

Loading...
Selamat pagi 😊 Hati2 buat semua yg dalam perjalanan pulang ke kampung 😘 . Brand : G shock Model : Gshock Gred : AA Strap : Rubber Engine : Battery Spec : 🍁Time Dual 🍁Date & day 🍁Alarm 🍁Stopwatch 🍁quartz . Set sahaja Warranty : 3 Month Price/set : RM80sm/RM85ss . Berminat wasap zatie 🌈 ⬇⬇⬇ WhatsApp +6017-5244269 . #gshockmurahmalaysia #gshockmalaysia #jammurahbranded #jammurahkualiti #jammurahmalaysia #jamtangan #jamtanganmurah #gshockbyzatiemk #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #eusahawan #erezeki #moodrepublik #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #sayajualgshock #zatiemkjual #zatiemkniaga #terapiinstagram #gshockmurahbyzatiemk #byzatiemk #syukurselalu #sayajualjamtanganmalaysia
MAGIC CLEAR SKIN SOAP (Sabun untuk sesiapa ada RESDUNG) . Fungsi : 🍃Menghilangkan hama RESDUNG dan mencegah hidung tersumbat. 🍃Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka. 🍃Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu. 🍃Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka. . . 👉 Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah. . Nak cuba?? . WhatsApp Jia 📱011.1054.2917 Atau klik link kat bio 🌷AGEN SAH JSD🌷 . SABUN CLEAR SKIN SINUS - RM38.90 . . . #sabunsinus #magicclearskin #resdung #jerawat #bebaskeputihan #kentutvagina #kutukelamin #infosihat #jamu #jsd #jamujsd #jamususukdara #ManisMantapPenuhRahsia #becak #eusahawan #bazarpaknil #terapiinstagram #jommasuktv
Selamat pagi semua … Pagi ni masa breakfast minum apa? . . Cuba tengok berapa banyak kandungan gula dalam minuman kita. . . Wow 😱 Ngeri!!! . . JOM SAMA2 BERUBAH. KURANGKAN MANIS DALAM MINUMAN, TAMBAHKAN MANIS DALAM SENYUMAN . 📲+6019 308 8720 Coach Fadillah. 📲+6019 327 0001 Coach Assakhof. . Go FIT, Go HEALTHIER, More IBADAH. . . . . . . #NoGst #GemukSampaiTua #gofitwithme #coachfadillah #coachassakhof #onlinecoach #sukamakan #gofitwithme  #kuruscepat  #kurusonline #jomkurus #kurussihatcantik  #kurusdengansihat #muslimah  #putrajaya  #erezeki #eusahawan  #melaka #serikembangan #fitcouplemuslim  #neelofa  #dexandra #bazaarpaknil   #dietshaklee #putrajaya #dietketo  #dietherbalife #dietatkins #dietkelayut
Assalamualaikum & Good Morning to all 😃🌤 . My beef & mushroom pie 😋 . Adik2 manis gorgeous dah breakfast? Nampak sedap kan pie ni? Rasa pun memang sedap guling2... tak sabar nak makan untuk raya esok... 😋 . Kepada yg pulang ke kampung berhati2 di perjalanan ye! 🚘🛵✈️🚞🚃 Semuga ibadah qurban kita diterima Allah SWT...🤗 . Thank you so much to all my darling customers, don’t forget to pick-up your cookies 🤗 . #SummoreCookiesByNoriz #SummoreDessertsByNoriz #KneadWithLove #BakeWithLove #BestHighQualityIngredients #HalalanToyyibah #eusahawan #CookieLovers #DessertLovers #Noriz ’sHomebakedCookies #MoreThan20Years #Scrumptious
Salam Aidiladha... . #masterazriel #eusahawan #mdec
The creation of a pefume is an act of love whether real or imaginary. . I am romantic. . NINA RICCI . . . #morning #nakushabajupulak #zalora #pinjamquote #ninaricci #mdec #eusahawan
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Sedang membutuhkan info PROMIL? Sudah menanti berapa lama? Sudah ikhtiar kemana saja? Sudah habiskan berapa juta? Diketahui adanya riwayat penghalang kehamilan maupun tidak.. Diketahui suami sp*rma bermasalah atau tidak.. Diketahui tuba fallopi masih sempurna ataupun tidak... Mari saya kenalkan pakai herbal BEE.. Testimoni alhamdulillah sudah banyak sekali.. Dari yang di fonis tidak bisa hamil normal harus bayi tabung.. Sampai yg tuba falopi tinggal satu.. 😍😍😍 Promil sehat,promil alami.. Sepaket Untuk Suami dan istri. Follow: @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person 📱BBM: 5D590C11 📱WA: 085331426792 ️ ️
. . JUBAH HAJJ BY ELRAH EXCLUSIVE . . Fuhhh.. Makin kacak koleksi JUBAH Hajj dari Elrah Exclusive kali ni. Semua kaler nampak smart.. Apa lagi, Jom la shopping JUBAH Hajj yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. Hehe.. 😜 . Material : BATISTE COTTON Size : XS, S, M, L, XL Price : RM149 (Normal Price RM199) Postage : RM15 SM / RM20 SS . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Hahahaha! major throwback😂 - - KAMI MENYEDIAKAN SERVIS : Video Iklan/Muzik Video/Video Korporat/VFX/Post-Production. @powerchordstudio Dapatkan perfume yang tahan lebih 10 jam dari @maylora Dapatkan nasihat kewangan & pelaburan terbaik dari @nanarichyoungfamous Hubungi kami 0193372121untuk maklumat lanjut. #videoiklan #webdrama #tonton #smallstudiobigdreams #maylora #perfume #vfxmalaysia #sayamahal #niagasendiri #motifviral #astroria #dramasangat #tv3 #filemmalaysia #videoeditor #confirmlit #eusahawan #socialmediacampaign #finasmalaysia #video viral
[Produk MXB~VKen] B-CONTOUR For Good SHAPE For Good HEALTH For Good LIFE For YOU......LADIES Vken berteknologi tinggi Nano khas untuk WANITA B-Contour Top/Bottom (Normal) dan (Plus) bagi wanita yang ingin menjaga bentuk badan yang lebih mantap. Produk VKen bebas dari rediasi memang selamat untuk digunakan VKEN TERBAIK UNTUK hariMU Sihat Bersama #Vken Hubungi:- Syed Azman Al-Qadri ~ 0126048647 ZA Barakah Boutique, Brunei Darussalam ~ +6732424208/+6738900745 Sebelum dan Selepas menggunakan #vken #abangsyedvken #vkenpreneur #vkenshop #pilihsihatpilihvken #eusahawan #za_barakah #zabarakah #vkengadong #vkenbrunei #vkenbsb #vkenbn
🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃 _*اللهم صل على سيدنا محمد وعلى ال سيدنا محمد*_ * *Doa Semoga Beroleh Rezeki* "Dan tiadalah sesuatu pun daripada makhluk yang bergerak di bumi melainkan Allah juga yang memberi rezekinya dan mengetahui tempat kediamannya dan tempat ia disimpan. Semuanya itu tercatat dalam kitab di lohmahfuz) yang nyata." (Surah Hud ayat 6) 🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃 Assalamualaikum semua 😍
REMAKO SAMBAL GORENG BUDU💕 Rasa ikan asli yang membuatkan anda semua teruja dengannya.. Dibuat dengan ramuan yang tradisonal dari Kelantan.. Memang sesuai untuk dimakan dengan pelbagai cara mengikut selera anda.. RM 5.00 / 50gram Untuk maklumat lanjut boleh INBOX / WHATSAPP 0179146389 (SYASHA) . #REMAKO #sambalgorengbudu #eusahawan #drazizan #bykelantan #homemade #sambal #senangdibawa #produkinovasi #tanahmerah #sedap #remokaagent #pasirtumbuh #kotabharu #food #instafood #bazarpaknil #bazaronline #alhamdulillah
REMAKO SAMBAL GORENG BUDU💕 Rasa ikan asli yang membuatkan anda semua teruja dengannya.. Dibuat dengan ramuan yang tradisonal dari Kelantan.. Memang sesuai untuk dimakan dengan pelbagai cara mengikut selera anda.. RM 5.00 / 50gram Untuk maklumat lanjut boleh INBOX / WHATSAPP 0179146389 (SYASHA) . #REMAKO #sambalgorengbudu #eusahawan #drazizan #bykelantan #homemade #sambal #senangdibawa #produkinovasi #tanahmerah #sedap #remokaagent #pasirtumbuh #kotabharu #food #instafood #bazarpaknil #bazaronline #alhamdulillah
REMAKO SAMBAL GORENG BUDU💕 Rasa ikan asli yang membuatkan anda semua teruja dengannya.. Dibuat dengan ramuan yang tradisonal dari Kelantan.. Memang sesuai untuk dimakan dengan pelbagai cara mengikut selera anda.. RM 5.00 / 50gram Untuk maklumat lanjut boleh INBOX / WHATSAPP 0179146389 (SYASHA) . #REMAKO #sambalgorengbudu #eusahawan #drazizan #bykelantan #homemade #sambal #senangdibawa #produkinovasi #tanahmerah #sedap #remokaagent #pasirtumbuh #kotabharu #food #instafood #bazarpaknil #bazaronline #alhamdulillah
Terasa macam nak pergi bercuti pulak.. dah la musim cuti sekolah.. #dotkesoh #cspscs #erezeki #review #belajarinstagram #terapiinstagram #produkmuslim #eusahawan #tambahfollowers #biteallteam
masih tercari cari penjimatan minyak. dapatkan fuelplus dengan hanya rm30 .. 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 http://www.wasap.my/+60129588877 COD area cyberjaya & putrajaya #dotkesoh #cspscs #erezeki #review #belajarinstagram #terapiinstagram #produkmuslim #eusahawan #tambahfollowers #biteallteam
RAMAI DA MENJADI PENGGUNA SETIA FEMININE WASH JSD Awak bila lagi? . KELEBIHAN JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🌺Tarikan bau original cik bunga untuk si kumbang. 🌺Kandungan nya pekat. Hanya guna sedikit. 🌺Menjimatkan tahan sehingga 2 bulan 🌺Sejuk macam dalam peti ais. 🌺Terasa nyaman bila digunakan . 🌺Kesegaran berpanjangan 🌺Memberi keyakinan diri . FUNGSI JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🍃Mengeluarkan KEPUTIHAN lama. 🍃Menghilangkan bau kohong 🍃Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus) 🍃Menghilangkan kegatalan 🍃Merawat luka - luka kecil akibat G-mark . 🍃Menganjalkan dan memelihara kulit 🍃Menstabilkan PH Cik bunga. 🍃Mencerahkan 🍃Menutup permukaan cik bunga. . Meh cuba produk laku keras ni. . . Whsp utk details & order 📲 011.1194.5595 . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #erezeki #eusahawan #youcanduit #shoppingonline #trustedseller #usahawanmuda #bisnesonline #jutawanmuda #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #teamjsdiman #empireaurafidarich
RAMAI DA MENJADI PENGGUNA SETIA FEMININE WASH JSD Awak bila lagi? . KELEBIHAN JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🌺Tarikan bau original cik bunga untuk si kumbang. 🌺Kandungan nya pekat. Hanya guna sedikit. 🌺Menjimatkan tahan sehingga 2 bulan 🌺Sejuk macam dalam peti ais. 🌺Terasa nyaman bila digunakan . 🌺Kesegaran berpanjangan 🌺Memberi keyakinan diri . FUNGSI JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🍃Mengeluarkan KEPUTIHAN lama. 🍃Menghilangkan bau kohong 🍃Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus) 🍃Menghilangkan kegatalan 🍃Merawat luka - luka kecil akibat G-mark . 🍃Menganjalkan dan memelihara kulit 🍃Menstabilkan PH Cik bunga. 🍃Mencerahkan 🍃Menutup permukaan cik bunga. . Meh cuba produk laku keras ni. . . Whsp utk details & order 📲 011.1194.5595 . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #erezeki #eusahawan #youcanduit #shoppingonline #trustedseller #usahawanmuda #bisnesonline #jutawanmuda #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #teamjsdiman #empireaurafidarich
RAMAI DA MENJADI PENGGUNA SETIA FEMININE WASH JSD Awak bila lagi? . KELEBIHAN JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🌺Tarikan bau original cik bunga untuk si kumbang. 🌺Kandungan nya pekat. Hanya guna sedikit. 🌺Menjimatkan tahan sehingga 2 bulan 🌺Sejuk macam dalam peti ais. 🌺Terasa nyaman bila digunakan . 🌺Kesegaran berpanjangan 🌺Memberi keyakinan diri . FUNGSI JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- . . . 🍃Mengeluarkan KEPUTIHAN lama. 🍃Menghilangkan bau kohong 🍃Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus) 🍃Menghilangkan kegatalan 🍃Merawat luka - luka kecil akibat G-mark . 🍃Menganjalkan dan memelihara kulit 🍃Menstabilkan PH Cik bunga. 🍃Mencerahkan 🍃Menutup permukaan cik bunga. . Meh cuba produk laku keras ni. . . Whsp utk details & order 📲 011.1194.5595 . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #erezeki #eusahawan #youcanduit #shoppingonline #trustedseller #usahawanmuda #bisnesonline #jutawanmuda #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #teamjsdiman #empireaurafidarich
Sobahul Khair. 'Selamat Pagi' ⛅ . pagi ni share lagi testimoni #RAR . Banyak sgt feedback positif drp customer .😍 sat lg upload satu2 naa. . . Antara tips jemput rezeki 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . Sedih, sakit hati dan perkara-perkara negatif akan buat rezeki makin jauh . Tenangkan diri, senyum dan syukur dengan apa yang kita ada 😃😘 . Salam menjemput rezeki 😉 . #Alhamdulillah #syukurselalu #syukuralhamdulillahyaallah #rezeki #rezekihalal #rezekidariallah #buku #bukuonline #bestseller #formulatarikrezeki #sayajualbuku #terapiinstagram #ajimaura #BukuRahsiaAsasRezeki #motivasi #bukubestseller #jutawan #tipsjutawan #bukubestseller #bukubaru #jutawan #tipsjutawan #syukurselalu #bukuFTRviral #moneybackguarantee #sayajualbukuonline #sayajualbuku #eusahawan #ulatbuku #malaysia #bacabacasentap #bukubestseller #bukurezeki
TIMEWISE REPAIR SET . 🌸️Set nie bagi mereka yang berusia 35tahun dan ke atas 🌸️Tetapi boleh juga umur 25 keatas pakai set ni, ikut pada kesusaian kulit anda 🌸️Semakin meningkat usia, keperluan kulit akan berbeza, Mary Kay memahami keperluan setiap lapisan usia wanita di luar sana😍 . Belum terlambat untuk menawan semula keremajaan kulit. Dengan Timewise Repair, ia merupakan tiket untuk mengembalikan kecantikan korang. The best for wanita berusia 40-an ke atas. Also can for 30-an yang telah menunjukkan tanda-tanda penuaan. Timewise Repair ni mengandungi ingredient atau formula yang lebih advance dari Timewise Miracle dengan harga mampu milik. . . Love, Miza | +60 13 689 4962 Mary Kay ind. Beauty consultant #skinvigorate #skincaremalaysia #marykayskincare #cleansermarykay #timewiserepairskincare #cleansertimewiserepair #mudaremaja #marykay #marykaymalaysia #terapiinstagram #erezeki #eusahawan #ajimaura
Together We Build Success 👫👫 #MillionaireMentorAcademyTHE ⚡ HIGHER YOU CLIMB 🎢 THE BETTER! Forex has been making more millionaires than any other business on a daily over $5 trillion is traded this explains why huge profits ca n be made in just one successful trade with an investment of $500 you are guaranteed a return upto $9,000 in 14trading days and all you have to do is -Sign up with my partnered broker and regulated broker for a secure trading -make a deposit of at least $500 when investing and I can start trading for you -you have 24/7 access to your account from anywhere -a 10% commission for managing your account is paid from your profit Your payout is 100% guaranteed And a chance to monitor and learn how to trade in your live account. Do inbox me if you’re interested #ThrillionGroupTeam #3StepPlus #Growth #NoDaysOff #Wisdom #BeMotivated #FixYourLife #WorkOnYou #DailyMotivation #PersonalDevelopment #WorkHard #NoExcuses #InstaGood #Duit #PeluangBisnes #UsahawanMudaMalaysia #Kerjaya #Eusahawan #KisahSukses
Verietys of Briyani 😍 Those who are interested to taste 😋 Contact us 📲 01126793903 #pkbstuden #pkb2018 #entrepreneurship #eusahawan #eusahawanpkb #din4a #digital #briyani #tasty #catering
Semoga yang Like dan mengikuti promil dari kami bisa hamil di tahun ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. 🙏🙏🙏 . Konsultasi masalah kehamilan seperti : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, keputihan, kegemukan, kelainan sperma, dll. Ingin cepat punya anak dan sehat???? Kami punya Solusinya, terbukti 95%keberhasilannya. Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. konsultasi GRATIS. Follow: @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy @my_pregnant_momy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person 📱BBM: 5D590C11 📱WA: 085331426792 ️ ️
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn 📷@my.babyprogram Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. 📷my_babyprogram.id Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. 📷@mybabyprogram.id JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️ 📲WA; 081331763696
Tahniah kepada Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) di atas penganjuran Kursus eUsahawan 1 State 1 Class yang telah dijalankan pada 15 Ogos 2018. Kursus yang dijalankan serentak di 13 buah negeri di Seluruh Malaysia melibatkan seramai 388 usahawan mikro KEMAS. Semoga Program eUsahawan ini dapat memberikan manfaat kepada semua peserta bagi mendigitalkan perniagaan masing masing. Congratz KEMAS!!! #eusahawan #servethenation #mdec #jnjgroup
Terbaik👍 Bukan biasa biasa.. 🍃THERAPY BIDARA OIL🌿 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀 #tbo #eusahawan #ucanduit #therapybidaraoil #malaysiaku #sempoiniaga #aurapositif
Huyoo... Mesti best citer ni.. Nak tgok Wayanglah Cite ni HANTU KAK LIMAH.... Mesti Seram.. klu ada yg x kuat atau lemah semangat, Bolehlah pakai dulu Therapy bidara Oil sebelum masuk panggung tu.. Baca Alfatihah, selawat, niat utk dijauhkan benda2 yg mcm hantu kak limah tu.. Dah gelap2 tu takut ade yg memerhati.. Selamat menonton #hantukaklimah2018 Utk dptkan Therapy Bidara oil boleh klik 👉 watsap.my/01123193707/tboinfoig #matkhalid #filemmalaysia #tbo #sempoiniaga #eusahawan #bukanbiasabiasa
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Sedang membutuhkan info PROMIL? Sudah menanti berapa lama? Sudah ikhtiar kemana saja? Sudah habiskan berapa juta? Diketahui adanya riwayat penghalang kehamilan maupun tidak.. Diketahui suami sp*rma bermasalah atau tidak.. Diketahui tuba fallopi masih sempurna ataupun tidak... Mari saya kenalkan pakai herbal BEE.. Testimoni alhamdulillah sudah banyak sekali.. Dari yang di fonis tidak bisa hamil normal harus bayi tabung.. Sampai yg tuba falopi tinggal satu.. 😍😍😍 Promil sehat,promil alami.. Sepaket Untuk Suami dan istri #regrann Follow: @program.babykids @program.babykids @program.babykids @program.babykids @program.babykids 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : 📲WA; 081229986143 📲 #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #gainpost #pilihantepat_promilcepat03 #love #lifestyle #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimoni #jsd #ukhwahti #instagood #eusahawan #instafamous #ukhwahti #usahawan #bisnesonline #seminar #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu
Semoga yang Like dan mengikuti promil dari kami bisa hamil di tahun ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. 🙏🙏🙏 . Konsultasi masalah kehamilan seperti : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, keputihan, kegemukan, kelainan sperma, dll. Ingin cepat punya anak dan sehat???? Kami punya Solusinya, terbukti 95%keberhasilannya. Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. konsultasi GRATIS. Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person 📱WA: 082247197177 ️ ️
Korang nak tau tak, kajian menunjukkan wangian yang terhasil daripada vanila dapat meredakan stress. Jika korang spray De'Xandra Juliet sekarang, badan dan fikiran korang akan lebih rileks. Jadi tiada lagi masalah marah-marah bila balik ke rumah. :) Macam mana nak dapatkan De'Xandra Juliet ni? Klik link terus tanpa perlu save no Solehah dahulu :) www.wasap.my/60166654519 #eusahawan #mdec #kitapunya #Dexandra #Perfume #wangian #zalora #shoppee #student #potd #juliet #vanilla #SmellGood #edp
Together We Build Success 👫👫 #MillionaireMentorAcademyTHE ⚡ HIGHER YOU CLIMB 🎢 THE BETTER! Forex has been making more millionaires than any other business on a daily over $5 trillion is traded this explains why huge profits ca n be made in just one successful trade with an investment of $500 you are guaranteed a return upto $9,000 in 14trading days and all you have to do is -Sign up with my partnered broker and regulated broker for a secure trading -make a deposit of at least $500 when investing and I can start trading for you -you have 24/7 access to your account from anywhere -a 10% commission for managing your account is paid from your profit Your payout is 100% guaranteed And a chance to monitor and learn how to trade in your live account. Do inbox me if you’re interested #ThrillionGroupTeam #3StepPlus #Growth #NoDaysOff #Wisdom #BeMotivated #FixYourLife #WorkOnYou #DailyMotivation #PersonalDevelopment #WorkHard #NoExcuses #InstaGood #Duit #PeluangBisnes #UsahawanMudaMalaysia #Kerjaya #Eusahawan #KisahSukses #bitcoin
#TESTIMONI_STUDENT_ 💯💯💯 📖📚✏📝📏📐✂📊📖✏📚 Student pun Nampak peluang dengan bis Jutawan Apps ni 😱😱😱 fuhh😭😭😭 nangis wehhh student buat duit dgn hp... 💰📲 1minggu pun dh #rm600 😱😱😱 Jgn fikir student syok buat bisnes x bljr.. Sbb bljr la dan berfikiran baik buat side income untuk keperluan study.. Yg pntg.. Pelajaran no 1.. Japps hanya smpingn uolls☺☺☺🌹🔥🚀🔥 Japps tak kira had umur🙋👧👵semua kaum semua wrganegara boleh janji ada Acc bank Malaysia jer,mudah bukan??💪🏻💪🏻 Berminat ??? Wasap sekarang👇🏻👇🏻 01125525324 01125525324 #Jutawanapp #buatduitdarirumah #KakiBisnes #KakiPromot #KakiViral  #KakiOnline #bisnessonline  #nakbebel #tanyajer #magnetrezeki #kerjakosong #kerjadarirumah #kerjasambila #kayadanberjaya #buatduitdenganhandphone #bisnessonlinemalaysia  #incomelumayan #eusahawan  #tudungmurah  #terlajaklaris  #terapiinstagram  #erezeki  #sayajualonline #pahang  #projekraya2018 #openmindset #drazizanosman
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Instan Havia Voal . . Hijab instan 2 detik langsung cantik. Dengan bahan Izy Voal khas Kyla Voal, bisa tegak paripurna kokoh anti badai, mudah sekali dibentuk. Panjang depan 74cm panjang belakang 93cm . Dengan aksen renda lolypop menambah kesan girly dan manis, cuzzz diborong ajaaa kak! Harga Normal Rp 120.000,- Promo jadi Rp 99.900,- . . . Atau Order via CHAT ADMIN dengan format : Nama : Alamat : No HP : Pesanan : ke ke: Line ID Hijabayla (OFF) WA 0813-2977-8274 Atau DM Happy Shopping ^_^ . . . #instanhaviavoal #hijabinstan #jualkerudunginstan #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #haydascarf #tudungmurahcantik #bawal #bawalchiffonblend #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalcantikmalaysia #bawalbidang50 #bidang50
Haii gaiss Selamat malam 😍 Aina nak share penggunaan Spray Mrs Iron ni sangat lah berbaloi2 ianya Tahan 1 hingga 3 bulan😊 Ada Yang Tahan Sampai 6 bulan & ada juga yang Tahan Sampai SETAHUN 😱 . . Wahh! betul2 Terlajak Jimat ni Sebotol Hanya rm20 sahaja (Tak Termasuk Kos Penghantaran) . . Berminat?? Boleh tekan link di bio Aina😍 . . #pengerastudung #spraypengerastudung #produkterlaris #usahawan #eusahawan #instafamous #bisnesonline #borongonline #borongmurah #terlajaklaris #terapiinstagram #tudungbawal #ajimaura #tudungbawalmurah #trustedseller #sayajualonline #meletop #jimatmasa #mampumilik #gengcikgu
👰🏻💞🤵🏻 THROWBACK: THE WEDDING CEREMONY OF OUR FOSTER DAUGHTER - TUAN NURUL IMAN BT. TUAN ZAHIRMAN ZARIF💞 . . Alhamdulillah. Congratulations to my lovely daughter @tnuruliman and charming son @irfan_hisham . . May Allah always guide you on the right way and help you both to make the right decisions. Mama and abah wish you years of happiness, love and joy! May Allah bless you💕. . . #weddingceremony #majlissanding #dewanbesartunrahah
'Saya takde duit le bang'.. ini perkara biasa sy ngadap hari hari.. ni haa.. 4 chara utk invest.. takde cash, epf pun boleh.. tak de cash byk2.. smpan sikit2 pun bole.. pikir2kan pilihan yg ada.. Tp buat pinjamanbank utk melabur sy tak syor kan.. #unitamanahpatuhsyariah #konsultanunitamanahberlesenipoh #merurayaipoh #eusahawan #roadtofinancialfreedom
Selesai kursus untuk hari ini.terima kasih kepada tenaga pengajar.jasamu d kenang #mdec #giatmarasepanggar #eusahawan #adlanunlaut
SELFIE - HOW IMPORTANT IT MAYBE FOR SELF BRANDING This maybe a skill or activity that I might need to improve. In Instagram selfie are very common for self branding. Especially when you do not have a photographer or PA to assist you in taking them. . There is a significant difference between being an extrovert who naturally likes being the center of attention. Introvert also takes selfies for branding purpose. . #TipsITbyCikguRina #CikguRina #RinaDiary #eUsahawan #eusahawan2018 #MDEC #neelofa #neelofateam #bisnesonline #digitalmarketing
Kmi pngguna setia bgm dri first2 kluaq lg laki bg duit sruh bli sampai la nie still repeat puas hti aih pkai pling xblh move on ssuk moden bgm tu xpkai rsa xlgkap sbb mmg suka sgt muka kilat ja..foundation dgn ssuk moden lmbat sgguh nk hbis..kmi bli ssuk moden raya thun lpas nie dok byk lgi tu tera mmg dok pkai hari2 dok drmh mnyegak kt laki..sampi p bank kak2 di bank 2 3 org tnya la muka elok adik keja ka..nmpk muka org kaya berkejaya..pdhal kmi suri rmh ja😁..mmg love2 sgt dgn BGM nie❤ #bgm #bihangirlymakeup #bazar #bazarpaknil #bihan #mua #makeup #makeuplover #eusahawan #erezeki #jomcantik #foundationgebu #ahlisahbgm #teamfawaismail #klselangor #codavailable
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ? Keajaiban tidak datang dengan sendiri nya, sebab keajaiban datang melaui Doa kuat dan dengan usaha yang TEPAT .. #regrann Follow: @zona.pregnancy @zona.pregnancy @zona.pregnancy @zona.pregnancy @zona.pregnancy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️PIN ⇰D41865A1 Wa⇨089515777612
Penangan losyen putih BGM. Tudiaaaa gebooooo terok🤣🤣 nak salam dgn org raya ni cepat ja sua tangan hahahaha. Dulu......nak selfie letak tangan kat muka pun malu sbb tangan hitam MUKA PUTIH 😂😂😂 . Bihan menyelesaikan masalah hampa dgn hasilnya #losyenputihBGM ni. Boleh pakai keseluruhan muka dan badan ya. ✅KKM NOT180800476K SIAPA NAK TANGAN GEBU RAYA HAJI NANTI ??? Yeyyyyyy...dah ready stock now !!! Boleh order dengan gumbira. ✅putih natural tak melepung ✅wangi yakmat ✅tak melekit ✅meresap pd kulit ✅makin lama pakai, tangan makin cerah RM 45 (50ml) #instantlotion #lotionputih #instantwhiteningbgm #bihangirlymakeup #bazar #bazarpaknil #neelofa #eusahawan #erezeki #jomcantik #makeup #makeuplover #sisjual #codklselangor #ahlisahbgm
#agenrestock Warga LAHAD DATU, SABAH boleh terus hubungi Teacher Ruziah Sammah untuk dapatkan Bawal LD batch 2 & tudung sekolah🧕🏻 Bagi sahabat peniaga yang minat berniaga boleh terus wasap untuk sertai Team Agent LD http://www.wasap.my/60127082643 /Agentld #qurratuandreana_co #butikpakaiankanakanak #stokislittledarienapekan #hijabkids #dropshipwanted #agenwanted #ajimaura #followers #review #sayajualtudungbudak #kanakkanak #erezeki #eusahawan #terapiinstagram #instagood #tadika #azizanosman #tudungbudak #hijab #instafamous #viral #instadaily #tudung #bazarpaknil
🌹TESTIMONI RED VELVET CLAYMASK🌹 customer aka. my friend happy dgn #redvelvetclaymask .. Baru 1st time guna dh jatuh cinta...mmg agak sukar skit nk basuh..tp kesan lepas guna #claymask ni..mmg superb!!!!🏆...janji product bg positive result kn...Benda baik mmg take times & kena sabarrr....wpn nk cuci lepas guna...kena sabarr 😄😄😉... thanks dear friend for another product review...looking forward for others too..😘😘😘😘 Harga RM 33 ( exclude postage) Untuk pembelian bole DM awin / click pd link bio 📲 kalu suka kumpul2 point..pastu bole shopping brg2 selain produk adania, bole beli di shopee 👇 👇  https://shopee.com.my/azuinaziz12 #adaniaawin #eusahawan #adaniatrustedagent #agentkotadamansara #menaraTM #kerinchi #produkorganik #adaniaskincare #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia   #bahansemulajadi #toneexcel #lawralovers #vitaminE #tightpores #normalskin #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #meletops #selamatdigunakan
. . DANEENA 💞 MARDHIYA TUNIC V2 . . “ BLOUSE LABUH ” YG TRENDY DAN STYLO 😱 . 🍭Dilengkapi “SIDE POCKET” Mardhiya Tunic ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', tapi SIDE POCKET sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil Sis nanti.. 😆 . 🍭5 PILIHAN WARNA YG MEMIKAT HATI Ada 5 pilihan warna utk VERSION 2 ni. Woww 😱semua warna cantik,semuanya warna popular pilihan Si cantik.. 😄 Memang susah la nk buat pilihan, rembat ja semua warna kan senang 😍 . 🍭MATERIAL LUXURY COMO CREPE YG TERSANGAT LA SELESA Material Como Crepe ini memang susah renyuk. jenis material x panas, xjarang dan "ironless". Nak pakai kemana saja boleh.. . 🍭NURSING DAN WUDHU FRIENDLY Mommies semua boleh berfesyen sakan! Zip di dada utk memudahkan mommies2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk mudahkan berwudhuk 😄 . 🍭LABUH DAN LONGGAR Design MardhiyaTunic memang sgt2 patuh syariah . 🍭Cuttingnya cantik bak bidadari, dan juga labuh serta longgar. Tak perlu pening pikir nak match dgn seluar apa, sebabnya Mardhiya Tunic ni boleh juga dipakai dengan skirt labuh😘 . Harga : RM90SM / RM93SS Free postage . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
. Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ⏺️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ⏺️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ⏺️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ⏺️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari. senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ⏺️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yang penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ⏺️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. — HARGA ASAL : RM 159/ tak termasuk postage . HARGA PROMOSI : RM 139. - FREE POSTAGE 1 MALAYSIA - FREE WOVEN BAG - JIMAT RM20! . — Whatsapp KakFa skrg atau klik je LINK kt bio 💕 🌈
. KEISTIMEWAAN ZARAA INSTANT BAWAL — ⏺Menggunakan material BERKUALITI TINGGI & MEWAH iaitu PREMIUM CHIFFON CREPE. ⏺️Awning bawal yg BEHAVE. Mmg ini yg penting! ⏺️Tak singkat tau. Memang labuh depan belakang. Adjust bagi cun jer ikut kesukaan uols. ⏺️ 2.0 m x 0.7 m dan sesuai utk yg biasa pakai bidang 50 & 55. ⏺️ Tak JARANG okay? Sarung je tak payah pakai inner. ⏺ Tak mudah KEDUT. Ramas2 pon steady je lg tak jadi apa tau. Minimal iron pon dah okay sangat. ⏺️ Bukaan muka standard 10~11 inci. Yg muka agak lebar tu, jangan risau. Still boleh pakai cantik2. ⏺JIMAT MASA! Sebab sarung je, dh siap. 😉 ⏺️ 1st tudung dari Applescarf menggunakan label tag yg EXCLUSIVE. ⏺️ Jahitan baby seam yg berkualiti & kemas cantik. ⏺️ Tak yakin pakai shawl kan? Gantikan dgn INSTANT BAWAL ZARAA supaya terus cantik dan tampil penuh keyakinan. Ewaahh! . ================== . 🔹HARGA ZARAA🔹 . 1 HELAI - RM49 2 HELAI - RM90 . POSTAGE 1 HELAI RM8 SM / RM12 SS POSTAGE 2 HELAI RM10 SM / RM15 SS . DAN ▪FREE TOTE BAG (limited) ▪FREE BROOCH ▪NEW PACKAGING . Dah save number phone KakFa ? Kalau belum, haa cepat save 017-9511047. . 🌼
爱美就是女人的天性, 爱美不分你,我,她, 一起加入 #美丽与健康革命 。 你不了解只是当她是一片美白皂。 可是我们都看到了一个商机市场! Are you ready for..beauty & wellness revolution? Malay market... Malaysia + Indonesia + Brunei + World market🌍🌎🌏 #ConnectGroup #Cellglo #MinceBeaute #businessowner #dealer #kurus #detox #organicsoap #whitening #deepcleansingbar #Indonesia #eusahawan
"kurus dalam 7 hari"👍 "kurus dalam 7 hari"👍 "kurus dalam 7 hari"👍 美玲 , 华印混血儿,她是经营托儿所的老板娘。 了解Cellglo 后,马上加入 #美丽与健康革命 。想要知道MinceBeaute 最大的魅力在哪里吗?(得空过来我的水果店,请我喝茶😄) Are you ready for.. Malay market... INDIA market.. Malaysia + Indonesia + Brunei + World market🌍🌎🌏 #ConnectGroup #Cellglo #MinceBeaute #businessowner #dealer #kurus #detox #eusahawan #imwhoim #Cellglodealer
Sobahul Khair. 'Selamat Pagi' ⛅ . pagi ni share lagi testimoni #RAR . Banyak sgt feedback positif drp customer .😍 sat lg upload satu2 naa. . . Antara tips jemput rezeki 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . Sedih, sakit hati dan perkara-perkara negatif akan buat rezeki makin jauh . Tenangkan diri, senyum dan syukur dengan apa yang kita ada 😃😘 . Salam menjemput rezeki 😉 . #Alhamdulillah #syukurselalu #syukuralhamdulillahyaallah #rezeki #rezekihalal #rezekidariallah #buku #bukuonline #bestseller #formulatarikrezeki #sayajualbuku #terapiinstagram #ajimaura #BukuRahsiaAsasRezeki #motivasi #bukubestseller #jutawan #tipsjutawan #bukubestseller #bukubaru #jutawan #tipsjutawan #syukurselalu #bukuFTRviral #moneybackguarantee #sayajualbukuonline #sayajualbuku #eusahawan #ulatbuku #malaysia #bacabacasentap #bukubestseller #bukurezeki
next page →