#exoplanet4

49,234 posts

Loading...
[EXO UPDATE] Kfans EXO-L event of dress code for Exo Planet 4 : Ely'XiOn dot . 13th July - Red Color - The War ♥ 14th July - Blue Color - Power 💙 15th July - Black & White Color - Universe 🖤 . . #TheElyxionDOT #TheEℓyxionDOT #Elyxion #EXO #weareone #exoweareone #엑소 #EXOPlanet4 #EXOPlanet4TheElyxionDOT #EXOPlanet4TheEℓyxionDOT
SM maju trs pantang mundur 😃👍💪💪 Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn 🐊 ta
_ ものの管理が雑すぎてすぐにいろいろ無くすんだけどまさかの履修要項に挟んでた、、見つかった、、 . . #EXO #EXOplanet4 #TheElyXiOn #エクセルさんと繋がりたい
>> 20180622 EXO 安可場 EXO-L 衣服應援 大家根據看的場次穿著相對的顏色衣服啦 好酷啊!!!!!!!!!!! 還有dress code 這玩意 想像一下 多壯觀 好期待 去安可的大家要注意喔 #CDORADO #EXO #EXOL #EXOK #PCY #CHANYEOL #PARKCHANYEOL #hkexo #hkexol #exohk #exolhk #hkexotic #happinessdelight #朴燦烈 #燦烈 #박찬열 #찬열 #엑소 #엑소엘 #CDORADOandConcert #CDORADO演唱會 #eℓyxiondot #exoplanet4
내 마음 !! ㅜㅜ ( 。゚(゚´ω`゚)゚。 ( T_T)\(^-^ ) 내가 좋아하는 시우 사진을⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 。 。➰ . ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ##EXOPLANET4 #TheEℓyXiOn #ElyXion #엑소 #엘리시온 #ElyXioninBKK #방콕 . . . . @oohsehun @weareone.exo @real__pcy @baekhyunee_exo #sehun #exo #Baekhyun #lay #sugo #xiumin #chen #kai #do #weareoneexol #exol #exoluxoin #exoradium #엑소 #엑소엘 #수호 #세훈 #잔열 #디오 #백현 #카이
Niat hati biar di bilang menlihhh tapi apa daya wajah gak mendukung😅😅 . . . . . °°admin gi🌈 . . ©®owner #엑소 #EXO #Kai #Sehun #Chanyeol #Baekhyun #Suho #DO #Xiumin #Chen #Lay #Tao #Luhan #Kris #exomeme #kpopmeme #exofanbase #memeexo #hunhan #chanbaek #kaisoo #hunhan #sulay #taoris #chenmin #kpop #EXOPLANET4 #TheEℓyXiOn
ㅠㅠㅠㅠ❤️❤️💛💛💛💛💛💛❤️❤️ ☆彡 ヽ(´▽`)/ 말많다) ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 。 。➰ . ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ##EXOPLANET4 #TheEℓyXiOn #ElyXion #엑소 #엘리시온 #ElyXioninBKK #방콕 . . . . @oohsehun @weareone.exo @real__pcy @baekhyunee_exo #sehun #exo #Baekhyun #lay #sugo #xiumin #chen #kai #do #weareoneexol #exol #exoluxoin #exoradium #엑소 #엑소엘 #수호 #세훈 #잔열 #디오 #백현 #카이
• Richman EP 14 • This is just so calm and sweet :,,) Look at the view 😭 I wanna visit Korea so badly 。 。 。 。 。 。 。 。 。 #mukbang #Chanyeol #EXO #OhSehun #Jongdae #Minseok #FiftyShadesofGrey #张艺兴 #Kai #ExoL #박찬열 #朴灿烈 #WeAreOne #Exordium #吴世勋 #Junmyeon #Baekhyun #Sehun #KimJunmyeon #변백현 #richman #Elyxion #6yearswithEXO #exoplanet4 #金俊勉 。 Cr to owner
Congrats🎉Ciee yang udah 13m :") bagi2 promote napa bang :" Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown #byunbaekhyun13m -admn🐶han
waw cocok yaa?🌚 unch unch:" Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown #kimjoonmyeon #suholkay -admn🐶han
Jongdae: “Yah you guys gonna hit my butt together??” Baekhyun: “oh of course.. or else why do you think you have 2 butt cheeks” WTF BAEK 😂 this hoe。 。 。 。 。 。 #ParkChanyeol #Chanyeol #EXO #OhSehun #Jongdae #灿烈 #Minseok #张艺兴 #Kai #ExoL #박찬열 #朴灿烈 #WeAreOne #Exordium #KimMinseok #jajangmyeon #Baekhyun #Sehun #magiccircus #변백현 #Chen #边伯贤 #Mukbang #Elyxion #ByunBaekyun #exoplanet4 #CBX 。 Cr to owner
Micon Interview, EXO Planet 4. The Elyxion in Hongkong . . Lol😂 Ngakak ga kuad dd😂😂 -dyh #exoplanet4 #elyxioninhongkong #WeAreOne
🙏 ㅅ2017 ! ㅠㅠ 시우!💙💙💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 。 。➰ . . ##EXOPLANET4 #TheEℓyXiOn #ElyXion #엑소 #엘리시온 #ElyXioninBKK #방콕 . . . . @oohsehun @weareone.exo @real__pcy @baekhyunee_exo #sehun #exo #Baekhyun #lay #sugo #xiumin #chen #kai #do #weareoneexol #exol #exoluxoin #exoradium #엑소 #엑소엘 #수호 #세훈 #잔열 #디오 #백현 #카이
ini anak TK manaa?! Cute banget>< @smtown Instagram Update with Xiumin~ Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown #kimminseok #smfamiliy -admn🐶han
jdi ceritanya sehun ketauan memfollow salah satu akun Fashion karena takut ketaun fans,dan sehun langsung mengunfollwnya Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn🐊ta
Yaallah, yg ini guaa nguquq😂😂😂 Suwamii gua kenavaa jadii gitu coba? Istrinya ceye n istrinya d.o mana suaranya? 😂😂@panihamsil02 Fff? Dm #엑소사랑하자 #엑소 #sehun #kai #kyungsoo #chanyeol #baekhyun #chen #lay #suho #xiumin #EXOLIndonesia #WeAreOne #EXOSaranghaja @weareone.exo #EXOKoKoBop #EXOPlanet4 #EXOFighting #exotheeℓyxion #theeℓyxion #Aeri #f4f #fff 💋 #fff#fff #fffkpop #fffkpopacc #fff 😊 #TeamEXO #EXOL #EXO_CBX
ganteng sekali kau domba china siapa yg foto deket banget 😃😃 (jangan salfok guys karena banyak kesalfokan,gw ngomong apaan dah😣😂) Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn🐊ta
Weibo Update with Lay at Valentino~ gaya mu mengalihkan duniaku bang 😎😎 Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn🐊ta
kapalku berlayar~ Siapa yang disini ngikutin dramanya Suho? Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown #suhodrama -admn🐶han
[180621] Micon Interview_ EXO 엑소 EXO PLANET #4 - The EℓyXiOn in HONG KONG #8 : The Special Interview for a world star celebrity, who is busy every second, every minute! I'm a king of Micon Interview, CHEN • Chen butuh EXO-L euyyyyy~😁💖 • • @weareone.exo #chen #kimjongdae #exo #exol #weareone #weareexo #weareoneexo #exosaranghaja #exoplanet4 #theelyxioninhongkong
Senyumnyaaa tolong❤ @zyxzjs • -chae🍒 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ FOLLOW 👉🏻👉🏻 @fangirly.kpop @fangirly.kpop @fangirly.kpop 👈🏻👈🏻 LIKE! 👍🏻 COMMENT! 💓 Tag your friends! 😽 Thank u! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ #exo #엑소 #exol #exolindonesia #kpopidol #idolkpop #boygroup #exoot12 #exoot9 #suho #sehun #chanyeol #baekhyun #kai #dokyungsoo #chen #xiumin #lay #kimjunmyeon #oohsehun #parkchanyeol #byunbaekhyun #kimjongin #dokyungsoo #kimjongdae #kimminseok #zhangyixing #exoplanet4 #exocbx
I’m going to all three days of Exo’s fan event next week. #exo #elyxion #elyxioninjapan #exoplanet4
akan terjadi suatu saat :") Repost? Sertakan CR✔ Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn🐶han
Lay at Valentino 2019 SS Men Collection Show~ Aduh abangg❤ gantengnya ga manusiawi woee :" gak kuat dedeq bang, so proud😎😍 Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown #zhangyixing -admn🐶han
Kai Instagram Update @zkdlin ~ aduh abang Kai cute banget astagaa❤ Follow Instagram Official EXO @weareone.exo ▶▶▶▶▶▶▶ Follow @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyzxjs ▶▶▶▶▶▶▶ Like , comennt and share postingan kita💕 ▶▶▶▶▶▶▶ Ajak temen kamu buat follow akun ini dan update terus tentang EXO🔥 ▶▶▶▶▶▶▶ #exo #exol #lcard #smtown #lfl #like4like #weareone #exosaranghaja #musicbank #suho #baekhyun #chanyeol #kyungsoo #lay #xiumin #kai #sehun #chen #exonewz #updatexo #videoexo #exoplanet4 #kokobop #universe #power #smtown -admn🐶han
next page →