#facescrub

238,828 posts

Loading...
💕Homemade products 💕 LUSH PINK FACE SCRUB- a beauty product or treatment which cleanses and exfoliates the skin of the face. A weekly facial scrub is essential for a healthy complexion. The exfoliating rose scrub removes dirt, oil, dead cells and clear clogged pores which turn your dull face into the glowing face. Your skin will get the food without any harmful chemicals which cause no side effects. Face scrubs and exfoliators slough away dull, dry skin to reveal softer, smoother skin. #homemade #facescrub #lushpink #rosescrub #cleanses #exfoliates #healthycomplexion #remove #dirt #oil #deadcell #clear #cloggedpores #dullface #dryface #glowingface #softer #smootherskin #dailyroutine #skincareroutine #beautyproducts #naturalingredients #mmsskincare
Kenapasih kamu butuh whitemilky scrub? tengtoreng toreng 🌪🌪🌪☝️☝️☝️ jadi mimin udah gak ngetik gituuu🤪 hayo kakak, terakhir scrubbing kapan🤕 lama lama mimin open home treatment nih ah.. mimin gosokin ampe luntur tu daki😩 . #maskerkediri #maskerkomedo #maskernganjuk #facescrub
For people struggling with acne, I use these 3 from left to right. 1️⃣ Neutrogena Deep Clean Facial Cleaner. Normal to oily skin. •I wash my face with the first one, rinse thoroughly so I don't mix it with the next one, keeping my face wet. 2️⃣OLAY Regenerist Advanced Anti-Aging Detoxifying Scrub Cleanse •I do the same for the second except it's more of a scrub so I scrub down the areas that I have blackheads. I know it days Anti-Aging and I'm only 22, but it's the detox part that got my attention. 3️⃣ Neutrogena Deep Clean GENTLE Scrub Oil Free •Rinse off and dry my face after this one because the last one is oil free so I use very little water and it's a fluffy texture. I put the gentle in caps because my face is sensitive after all these products on my face. I do it at least once every other day, sometimes everyday if there acne is bad that day. It seems to work, probably don't need all 3, but I needed to go to the extreme for how much acne I've had pop up on my face, causing me to feel terrible about myself. I feel beautiful, but there are days where I can't take it anymore and need to do something about it. So I wash my face and take a shower. #neutrogena #olay #deepclean #oilfree #detox #scrub #facescrub @neutrogena @olay thank you for the amazing products!! I wouldn't love my face without you. 💖
Harga Rp 200.000/paket Sudah termasuk : 1. Rejuvenating Scrub (Harga Rp 105.000/tube) Scrub efektif untuk mengangkat sel kulit mati Cara pakai : oleskan merata pada wajah lalu pijat perlahan hingga terkelupas, kemudian bilas dengan air. Lanjutkan dengan penggunaan Multi Action Cream. 2. Multi Action Cream (Harga Rp 145.000/tube) Cream detoks efektif untuk membersihkan kulit dari racun yg menumpuk akibat penggunaan skincare Cara pakai : oleskan pada wajah secara merata, warna cream akan berubah menjadi hitam (karena racun yg ada pada kulit), diamkan sekitar 2 menit lalu bilas dengan air dan facial wash. DM/WA 082137811681 (text only) for more info #Eulia_beautycare #skincare #skincaresemarang #bautycare #beautycaresemarang #whitening #bodywhitening #glowing #glowingserum #glowingface #glowingfacecream #glowingfacemask #facemask #facemasksemarang #peelofmask #beauty #beautycare #beautycaresemarang #instabeauty #detoxcream #facescrub #nightcream #sunscreen
Harga Rp 200.000/paket Sudah termasuk : 1. Rejuvenating Scrub (Harga Rp 105.000/tube) Scrub efektif untuk mengangkat sel kulit mati Cara pakai : oleskan merata pada wajah lalu pijat perlahan hingga terkelupas, kemudian bilas dengan air. Lanjutkan dengan penggunaan Multi Action Cream. 2. Multi Action Cream (Harga Rp 145.000/tube) Cream detoks efektif untuk membersihkan kulit dari racun yg menumpuk akibat penggunaan skincare Cara pakai : oleskan pada wajah secara merata, warna cream akan berubah menjadi hitam (karena racun yg ada pada kulit), diamkan sekitar 2 menit lalu bilas dengan air dan facial wash. DM/WA 082137811681 (text only) for more info #Eulia_beautycare #skincare #skincaresemarang #bautycare #beautycaresemarang #whitening #bodywhitening #glowing #glowingserum #glowingface #glowingfacecream #glowingfacemask #facemask #facemasksemarang #peelofmask #beauty #beautycare #beautycaresemarang #instabeauty #detoxcream #facescrub #nightcream #sunscreen
Happy weekend everyone! ❤️ Have a great weekend! ❤️ . 🌹 Bougas Beauty Advanced Serum 🌹 . ✅ Rm75/pcs ✅ Free Gift 🎁🎁 ✅ COD Everyday 🚗💨💨 ✅ Get point with every purchase and get extra gift..🎁 . 🌹 Bougas Beauty Face Scrub 🌹 . ✅ Rm49/pcs ✅ Free Gift 🎁🎁 ✅ COD Everyday 🚗💨💨 . 🌸 Your Beauty Is Our Priority 🌸 . #beautywithbougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougaslover #bougassquad #bougasempire #beautywithbougasbeautyserum #teamkakdya #agentjb #sunday #facescrub
Harga Rp 200.000/paket Sudah termasuk : 1. Rejuvenating Scrub (Harga Rp 105.000/tube) Scrub efektif untuk mengangkat sel kulit mati Cara pakai : oleskan merata pada wajah lalu pijat perlahan hingga terkelupas, kemudian bilas dengan air. Lanjutkan dengan penggunaan Multi Action Cream. 2. Multi Action Cream (Harga Rp 145.000/tube) Cream detoks efektif untuk membersihkan kulit dari racun yg menumpuk akibat penggunaan skincare Cara pakai : oleskan pada wajah secara merata, warna cream akan berubah menjadi hitam (karena racun yg ada pada kulit), diamkan sekitar 2 menit lalu bilas dengan air dan facial wash. DM/WA 082137811681 (text only) for more info #Eulia_beautycare #skincare #skincaresemarang #bautycare #beautycaresemarang #whitening #bodywhitening #glowing #glowingserum #glowingface #glowingfacecream #glowingfacemask #facemask #facemasksemarang #peelofmask #beauty #beautycare #beautycaresemarang #instabeauty #detoxcream #facescrub #nightcream #sunscreen
Do you know what is Elfira's current skin care obsession? - "Ultimate bestfriend, from Bougas Beauty Advanced Serum! Helping my skin to keep hydrated 🌸" - repost: @elfiraloy - So how bout you? What is your skin care selection? . #bougasbeauty_tykalokhman #advancedserum #facescrub #bougasbeautyserum #bougasbeautyagent #bougasempire #ernibougas #elfiraloy #waterbasedserum #no1waterbasedserum #kkmapproved #cantikseawal3hari #skincare #serumviral #naturalingredients #naturalbooster #beauty #healthyskin #clearskin #glowingskin #subang #petalingjaya #aradamansara #sg .buloh #shahalam
it is a body &face scrub~ return you clean and fresh skin😍 model~IvyXie😜 #scrub #bodyscrub #facescrub #hymalayansalt #skincare #beautygirl #beautiful #oem #odm #wholesale
[🍒] What makes @elfiraloy ’s skin healthy and hydrated is because she’s using Advanced Serum and Bougas Face Scrub 🥰 Korg pulak mcm mne? 🤔 • WhatsApp for any questions or to purchase! ✨💕 Link in bio 😘 • "Your beauty is our priority" • • #bougasfacescrub #bougasbeauty #elfiraloy #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykualaterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautyterengganu #terengganu #pahang #kelantan #brunei #singapore #selangor #kualalumpur #facescrub #bougasscrub #exfoliation #bbsstars #skincare #serum #dungun #uitmdungun #maluaperrr
Extra goodness for your skin❤️ Pure Vitamin E #possum now for only RM15.00 (15ml) So natural with Purified water, glycerin, lanolin, tocopheryl acetate (natural vitamin E), cetyl alcohol, Persea gratissima (avocado) oil, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, myristyl myristate, polysorbate 60, sorbitan stearate, glyceryl stearate SE, hydroxyacetophenone, linoleic acid, tocopherol, retinyl palmitate (vitamin A), Helianthus annuus (sunflower) seed oil, linolenic acid, carbomer, phenoxyethanol, triethanolamine. . Call or whatsapp: 0196918232 0133455744 . #sayapakaisayajual #organik #botanikal #organicproduct #botanicals #natural #facescrub #lipscrub #treatment #foundation #nightgel #nightcream #toner #pitera #marigoldflower #birdsnest #aloevera #kunyit #tumeric #eggshell #coffee #fruity
每星期必敷去角質面膜🌟敏弱肌也安心使用 星期日早上,sop為自己留了ME time,給自己空間和時間,做喜歡的事。在家時,除了聽聽音樂,看看書,我也會把我的面膜都拿出來敷😽 大概我們每星期敷一至兩次保濕滋潤面膜。但我每星期也記得做1次去角質,1次深層清潔,為肌膚好好清走不必要的死皮、污衊、多餘油脂。皮膚更新了,感覺煥然一新🌟那感覺很舒暢。 每個人的皮膚狀況不同,即便是同一個人,不同季節也有不同。我習慣按皮膚狀況親自調配面膜。在原有的面膜中加一些適合我的皮膚需要產品。 像我這類極為敏感乾燥的肌膚,用的去角質產品必須非常溫和、零刺激☘️ 更必須要非常保濕💧 . 記得上年3月時在北歐公幹時,皮膚乾得要爆炸了,第9、10天時更積來了厚厚的死皮,好像搽什麼也不太管用。這時Flow 的創辦人Riitta 送了這款越橘酵素去角質亮采面膜粉🍀她教我加上Flow 的北歐藍莓卸妝膏和大馬士革玫瑰花水,調在一起來敷面。 這款越橘面膜粉特別用上木瓜酵素和菠蘿🍍酵素,在完全不用磨沙的情況下,能溫和去除我面上老化角質層,使用後不會繃緊。 而配方中的北極圈森林野生越橘和草莓,含豐富抗氧化物,正好為我的皮膚補充了營養,幫助膠原蛋白增加,也提亮了原來暗沉的膚色。 . 💫Riitta 教我加的卸妝膏,整支也是優質的植物油製造,除了幫皮膚清潔,更重要是讓皮膚更滋潤,加上極為保濕的大馬士革玫瑰花水,就可以做到去角質同時保濕,敷完後皮膚是水潤和柔軟的✨ . 想效果更好,洗掉面膜時可以用Muslim cloth 或者潔面毛巾輕輕洗臉。 而且這款面膜粉成分 100% 天然,不含防腐劑、乳化劑等化學物品,對肌膚零負擔,減少致敏風險。配方特別適合乾性、敏感和紅血絲肌膚使用,極為溫和安全。 自此,我差不多每星期也要調配這個配方,為我的皮膚加加油,差差電。 去角質對我們很重要,將老化的死皮去掉,讓毛孔再次呼吸,亦讓皮膚更好地吸收平時搽的護膚品。 我真心💕推薦的滋潤去角質配方,大家不妨試試呢!. . 想了解這兩款皇牌可以到bio連結: http://bit.ly/flowlingonberrypeeling #flowcosmetics #flowcosmeticsasia #flowcosmeticshk #aurabeautyhk #naturalmakeup #lingonberry #organic #arcticberries #peelingmask #facescrub #safe #vegan #nourish #hydration #純素產品 #天然 #芬蘭直送 #天然化妝品 #無害護膚 #綠色生活 #北歐藍莓油 #有機護膚品 芬蘭製造 #去角質 #保濕 #抗哀老 #植物油 #精華油 #面膜粉 #去死皮 #提亮膚色
This delectable face scrub is gentle on the skin and enriched with coconut & apricot oil for a soft finish. Using skin grade, super fine bamboo for the granules it’s not only good for you but great for the environment too. 🙌🏻
#Repost @mobymonicaoswal (@get_repost ) ・・・ Serenade your face with the magic of organic and natural ingredients like honey and oats induced in this carefully crafted scrub, Gilded Passion, from MO by Monica Oswal. DM to enquire. . . . #skincare #dailyregime #ingredients #honey #oats #scrub #facescrub #handcrafted #organic #naturalprocess #natural #ingredients #crueltyfree #faceroutine #likesforlikesback #instabeauty
"Scrub muka dah lembut, second day ya Allah...lagi lembut sis OMG!" - Customer . Ya sis, kulit muka bukan sahaja lembut tapu double triple bersih! Segala kotoran, minyak muka, blackhead whitehead akan senang remove! 😱😍 . Body polish pure coffee scrub betul betul pure! ❤️ . #feedbackbodypolish #feedbackthesisterbean #bodypolish #bodyscrub #facescrub #coffeescrub #malaysiacoffeescrub #daki #scrubdaki #jerawat #ketiakhitam #carahilangkandaki #nakcantik #paydaypromo #carahilangdaki #jeragat #selulit #nakcantik #organicscrubmalaysia #organicproduct #caranakhilangkanstress #handscrub #scrubtangan #homemadescrubmalaysia #homemadescrub #halalorganicproduct #salemalaysia #promomalaysia #sapotlokal #thesisterbean #byfrrhfdzl
#Repost @mobymonicaoswal (@get_repost ) ・・・ We have always highlighted the importance of organic ingredients. We now bring to you the benefits of natural ingredients used while handcrafting our products. A face scrub helps in removing the dead skin, however, a combination of Honey and Oats can do wonders. Honey being a natural antibacterial is great for acne treatment and prevention and is also used to slow down ageing. Oatmeal has rich antioxidant properties that help undo the damage done to your skin by pollution and UV rays. Try it now and feel the difference. DM to enquire. . . #skincare #haircare #dailyregime #facescrub #scrub #removalprocess #deadskin #honey #oats #antiageing #acne #treatment #oatmeal #pollution #uvrays #antibacterial #benefits #likeforlike #comment4comment #trynow #dm #enquirenow
KENAPA RAMAI JATUH CINTA DENGAN BOUGAS BEAUTY? . ⭐ WATERBASED Tekstur BBS sangat lar light and senang meresap. Bila apply, rasa selesa and tak melekit . ⭐ EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN Kandungan utama BBS adalah berasaskan bahan semula jadi yang amat bagus untuk kulit . ⭐ APPROVED BY BRUNEI MOH 🇧🇳 BBS bukan sahaja lulus KKM, tapi mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Brunei . ⭐ TIADA KESAN SAMPINGAN Even if korang stop pakai, korang tak perlu risau kulit akan breakout, sebab BBS nie memang tiada kesan sampingan . ⭐ BEBAS BAHAN MERBAHAYA BBS tidak mengandungi paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia yang merbahaya untuk kulit anda . 🚨 Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM . 🚨 LULUS lab test by SIRIM . . . . . #serumviral #bougas beauty #bougasserum #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuncakalam #bbsfeedbackofficial #bougasbeautyhq #bbsfeedback #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougas #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #likeforfollow #like4likes #bougasbeautyhq #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautybangsar #bougasbeautyselangor #bougasbeautyshahalam #walimatuluruselfaris #elfaris #dryskin #bougaslover #oilyskin #acneprone #serum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub
Berminat dengan Limited Edition Rainbow Jar ni cepat dapatkan yea 😍 . Ladyboss barbie hanya keluarkan white jar ni setahun sekali sahaja. That's why ianya Limited Edition 😊 . ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM65, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #zazateam #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #halal #glow #gopaknil #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #segamat #sayapakaisayajual #scrubdistrictsegamat #uitmsegamat
Berminat dengan Limited Edition Rainbow Jar ni cepat dapatkan yea 😍 . Ladyboss barbie hanya keluarkan white jar ni setahun sekali sahaja. That's why ianya Limited Edition 😊 . ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM65, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #zazateam #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #halal #glow #gopaknil #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #segamat #sayapakaisayajual #scrubdistrictsegamat #uitmsegamat
เสิร์ฟเวลคัมดริ้ง เป็นน้ำชาใบเตยหอมๆ ให้คุณลูกค้า นั่งรอ ระหว่างเตรียมห้องซาวน่า ให้ไอยาสมุนไพรหอมเต็มห้อง วันนี้คุณลูกค้ามาจัดเต็มคอร์ส ดูแลสุขภาพ และผิวพรรณ ใช้บริการ #อบสม ุนไพร #ข ัดตัว #นวดน ้ำมัน #ข ัดหน้า #มาร ์คหน้า #นวดหน ้า ด้วย #ผงขม ิ้น สมุนไพรแม่คำหล้า สูตรดั้งเดิม สืบทอดมา 100 กว่าปีส่งต่อรุ่นต่อรุ่น เพื่อสุขภาพ คุณลูกค้ามาแต่ตัวได้เลยนะคะ ที่ร้านมี ผ้าถุง ผ้าขาวม้า ผ้าเช็ดตัว สบู่ แชมพู โฟมล้างหน้า น้ำดื่ม ชาสมุนไพร และ ไดร์เป่าผม บริการฟรี ค่ะ ผู้หญิงอบได้ ผู้ชายอบดีค่ะ ^_^ เปิดให้บริการทุกวัน ตั้งแต่ 09.00-20.00 น. เช้าหรือดึกกว่านี้นัดเพิ่มเติมได้ นะคะ พร้อมโปรโมชั่นสุดพิเศษ - Check In รับส่วนลด 10% ทันที - โปรคนมีคู่ สำหรับคนมาคู่ ค่าอบ 30 นาที จาก 150 ลดเหลือคนละ 100 บาท สนใจจองคิวได้นะคะ คุณหมวย 096-6972754 Line : mookgun7 หรือ Inbox ได้เลยค่ะ Facebook : https://www.facebook.com/kamlarherbalsteam #อบสม ุนไพรเชียงราย #ยาอบสม ุนไพร #อบสม ุนไพรหลังคลอด #อย ู่ไฟหลังคลอด #นวดเป ิดท่อน้ำนม #ซาวน ่า #ซาวน ่าเชียงราย #สปาเท ้า #พอกต ัว #herbal #Herbalsteam #steam #souna #thaiherbal #Mask #scrub #facescrub #bodyscrub #Turmeric #TurmericPowder #treatment #ThaiSpa #oilmassage
#Sunday_Care Scrub Your Skin Atleast Once a Week To Exfoliate the Deadcells & have an Amazingly Glowing Skin..! Mix our #Organic #100 %Natural #yeka_golden_glow_skin_oil with sugar.. Apply it on Your Face, Neck & Lips & scrub it gently/massage gently in a circular Motion. Get a Clear, Soft & Glowing Skin & just be Amazed with the Results..!! 😊 #Followus for more such interesting Tips Buy Now on Amazon.in or message us @9551871033 / 9940064596 #yekagoldenglowskinoil #yekacosmetics #sundaytips #sundaybeautytips #naturalscrub #lipscrub #facescrub #beautytips #diyscrub
BAHAYA NI! JERAWAT DAH TAK TUMBUH BANYAK! - - Dulu berkampung jerawat keluar kat muka, especially kawasan yg mmg obviously lah nampak. Takleh tutup. Stress betul waktu tuhh. Sampai tak nak keluar rumah langsung! - "Saya rasa better lah, sebab jerawat tak tumbuh byk, just kecik2 jer. Then esok hilang!" - "Then saya rasa muka saya maintain jela means nak kata flawless tu tak lagi la, just kwn2 ada nmpk muka tak merah2 lagi. Pastu muka kering tak ade minyak2. Haaa pastu apa eh lagiii saya promote dekat kwn2 hehehehe." - - Orang kata, dari mata jatuh ke hatil so sama jgak lah mcm Advanced Serum ni. Belum cuba belum tahu lagi, dah cuba nanti jatuh hati. Gitchuuu boleh berpantun. Cepat tekan link ni kalau taknak mak mertua awk kata awk tak pndai jaga diri sndiri http://bougaserumFB.wasap.my - #bougasbeauty #advancedserum #bougasserum #bougaslover #bbsfeedback #bbasfeedback
Every women is beautiful. Don’t lower your beauty confident. Rise and shine, okay darlings? 🥰 - Siapa rasa diri dia paling cantikkk? Angkat tangan 🙋‍♀️🙋‍♀️ #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #advancedserum #facescrub #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #facescrubBBSpuncakalam #bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumpuncakalam #bougasbeautypuncakalam
FEEDBACK CUSTOMER YANG SANGAT PUAS HATI DENGAN BOUGAS BEAUTY ‼️ . Alhamdulillah anis nak kongsi feedback dari customer yang menggunakan Bougas Beauty Advanced serum sebagai salah satu produk dalam rutin penjagaan muka diorang. . Jom cantik sama2 😁 . #bougasbeauty #bbssuperstar #bougasserum #bougasserumkl #bougasserumsentul #bougasserumselangor #bougasbeautykl #bbs #facescrub #scrubbougas #bougascantik #bougaslover #bougasklcc #bougassrirampai #bougassubangjaya #bougascheras #bougasbest #bougasshahalam #bougaspetalingjaya #setcantik
Kepada sesiapa yg tanya produk2 Bougas Beauty ni lulus KKM ke? Nah zira bagi notifikasi KKM. Korang boleh cari sendiri kat website KKM. Bukan itu sahaja, produk2 Bougas Beauty juga dah dapat sijil pengesahan halal tau oleh JAKIM. So produk2 Bougas Beauty ni selamat dan tiada bahan bahaya pun 😉 #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautymelaka #agenbougas #agenbougasbeauty #dropshipbougasbeauty #bougasmelaka #codmelaka #cantikhanyatigatitis #bougaslover #bbslover #oilyskin #combinationskin #dryskin #acneprone #melaka #skincare #serum #scrub #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub   #bougasbeautyadvancedserum #utem #codutem
10 AMAZING benefits of Oxygen Facial this why we are different with others cause our Shila Oxygen Serum with Encapsulated Vitamin E will make your skin glow bright and youthful ✨🥰 . Cleanser and Exfoliate is the most important skincare routine to leave your skin clean, fresh and supple! DM us NOW for January Special DEAL!🎉🔥✨ . #jeragat #facescrub #bodyscrub #kulitjerawat #agenwanted #cleanser #dropshipwanted #exfoliate #natural #frankincense #dropshipwantedmalaysia #acnetreatment #shilafrankincensesoap #shilatomatowhiteningfacebodyscrub #kulitkusam #dropshipping #serum #oxygen #oxygenserum
Banyaknya kerja kena buat this weeks. Stress jugak nasib baik ada coffee scrub. Bila hidu aroma coffee scrub perghh bau dia boleh reduce stress tauu. Sambil2 tu pakai coffee scrub kt muka as mask mix dgn aloe vera lagi best😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Mak ohhh makk.... 😅😆 Maju mundur mau coba produk Lulullabi..?? Jangannn makk.... seriusss dehh.... Nggak sampe 150rb udah bisa perawatan 1 bulan.... Murahnya pake banget.. 🤗😍😘 Mak ohhh makk.... Jangan maju mundur untuk Join Agen Lulullabi. .. 😎😍 Join sekarang... Tanpa Nanti-nanti..💃💃 . LULULLABI Resmi Ijin BPOM Aman untuk Semua Jenis Kulit No Paraben No Hydroquinon No Mercury . FB : Chikal Wahyuningtyas Chat wa : 0831-1303-1794 . . #lulullabi #lulullabipusat #lulullabikosmetik #sabunberas #sabunkefir #sabunherbal #lulurstrawberry #scrubstrawberry #facescrub #bodyscrub #viral
Rutba Khan Fancy Rayon Dhoti Sarees Vol 1 1459/- ONLY !!!!! Fabric: Crop Top - Rayon, Dhoti Saree - Rayon Sleeves: 3/4 Sleeves Are Included Size: Crop Top - L - 42 in, XL - 44 in, Dhoti Saree - L - 32 in, XL - 34 in Length: Crop Top - Up To 18 in, Dhoti Saree - Up To 50 in Type: Stitched Description: It Has 1 Piece Of Dhoti Saree With Crop Top Work: Block Printed Dispatch: 7 – 8 Days #fashion #fasgionista #onlineshopping #saree #dress #shopping #boutique #indianonlinestore #budgetfashion #clothes #dressmaterial #salwarkamiz #indianfashiononline #indianfashion #cottoncloth #kolkatavlog # kolkata #fashionlovers . .#facescrub #casaallegra #anticellulite #antiwrinkle #bodyscrub #coffeescrub #skincare #zotzon #valentinesday2019 #valentine
GREAT NEWS EVERYONE! Bougas beauty face scrub stocks has just arrived today 😍 I have only 10 tubes with me! so hurryy and book yours now 🥳 For more inquiries whatsapp me at 8766932 ✨ #bougasbeauty #bougasbeautyfacescrub #facescrub #bougasbeautybrunei #brunei
Macam mana nak maintain kulit cantik walaupun bermakeup? Of course lah dengan penjagaan kulit yang teliti. Jangan makeup aje tapi malas nak remove makeup & scrub tau korang? No no no kalau malas mengundang Miss J pada kulit korang. Nak cantik tak boleh malas & nak cari jalan shortcurt je tau. Percayalah, memang akan jadi lambat kesanya. . Serious, biasanya orang yang jenis tak pandai nak sabar ni dia akan stress. Bila dah stress, muka akan jadi kusam, jerawat senang nak naik. Semuanya akan berkait. Kunci paling penting dalam semua apa yang kita nak buat atau amalkan adalah konsisten. . Anyone yang interested nak try Scrub District ni untuk cuci kotoran dalam pores? Effect lepas scrub ni kulit korang akan bersih, licin & bebas jerawat. InnshaAllah. . Meh try dulu satu jar 😘. . 📌RM65 exc postage 📌 350 gram ( can be last 2 - 3 months ) 📌 Made from natural ingredients such as APRICOT ESSENCE, ROCK SALTS & BROWN SUGAR . 🌟 READY STOCK 🌟 . Orders 🤔: Click link in bio NOW. . 🚗 COD: All around Bandar Segamat/Bandar Utama/Temenggong/Jementah/Tasik Alai/Taman Yayasan/Buloh Kasap/Batu Anam/Gemas. . #districtnabes #scrubdistrict #whiteningfacescrub #facescrub #apricotscrub #bodyscrub #scrubmalaysia #scrubmurah #scrubputih #lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #meletop #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #teambarbiefaa #terbaikdariku #girlboss #ladyboss #selafazcinta #seriburindu
. Fungsi 🍃Singkir kulit mati 🍃Memudarkan parut 🍃Melicinkan kulit 🍃Mengelakkan pori-pori tersumbat 🍃Membuang blackhead/whitehead 🍃Memudarkan parut jerawat 🍃Memudahkan penyerapan produk wajah . . RM49|100gram . . . How to order #bougasadvancedserum ? Follow @bougasbeauty_ina or click link in the bio to get yours! 📲💕 . #codrawang #codselayang #codkepong #codgombak #coddanaukota #coduiagombak #codsegambut #coduitmselayang #codtasikputeri #advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub
Testimoni #bougasadvancedserum ❤️ . . . Kelebihan . 🌱 Merawat kulit sensitif 🌱 Merawat kulit tersalah produk 🌱 Kawalan kulit berminyak 🌱 Melembapkan kulit kering 🌱 Meratakan tona warna kulit 🌱 Memudarkan parut 🌱 Merawat jerawat 🌱 Merawat kulit kusam 🌱 Menghilangkan bintik hitam 🌱 Mengurangkan sunburn . Harga RM75|20ml . . 👍 LAB TESTED 👍 CERTIFIED HALAL . . How to order? Click link in the bio to get yours! 📲💕 . #advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub #serumviral #cantikdenganhanyasatupump #waterbasedserum #serumno1malaysia #faceserum #serumbougas #skincare
Starglow Scrub vs essence Starglow yg kaya dengan vitamin c,membantu pudarkn parut Jerawat,parut berlekuk,tidak menipiskn kulit,pakai hanya 3x minggu jer... Essence menajalkn kulit ,malah kulit Makin berseri Dan bersinar selepas pakai essence,nak olah dengan foundation pun senang... Berminat dm sis #facescrub #foundationringan #charmsviral #solekdenganfoundationcharms #merawatmasalahpadawajah #maharajalawakmega #makeup #canyik #berseri2 #glowingdgncharms #agenguamusang
Ramai yang nda tau, sebenarnya kan tiap hari kulit kitani ani kumpul habuk. Basuh muka setiap hari nda menjamin pun kulit muka kitani bersih sebersihnya sebab pencuci muka nda dapat memberi kesan sehingga ke dalam kulit. Ia hanya bertindak di kawasan atas sahaja. . Jadi di sinilah scrub ambik alih. Scrub ani kira macam penyelamat kotoran degil. Scrub bantu uolls bersihkan kulit 10x ganda dari pencuci muka. . Segala kotoran dari sisa make-up 14 inci dan debu-debu yang menyorok dapat digali keluar dengan lembutnya. Yang pastinya lepas scrub kulit uolls akan rase lembut sampai rasa geram kan cubit!😆 . Jadinya biskita perlu skrub 2-3 kali seminggu kerana lagi kerap biskita skrub lagi lembut kulit muka tau. Lagi lembap dan tegang siap dapat kaler pink pink muda dimuka. Silap silap ade yang terpanggil retis Korea gitewww! . Nda payah pening pening kan pikir pakai apa lagi. Guna saja skrub ani selalu sebab dalamnya ada bahan premium terbaik untuk remajakan kulit muka dengan selamat. Best ke best? . Ha tunggu apa lagi. Tekan sini +6737266212 sis tunggu dengan si #SkrubSejukViral ni okay 😍😍 .
A big thank you to all the lovelies who made it to the Secret Garden Twilight Markets at Rosehill Waters last night. Was so wonderful seeing you all there foe what may have been Forest Organics LAST market for Perth 💜
Kesan yang ketara selepas menggunakan Skrub Sejuk Viral 😍 . Kesan yang ketara bukan sebab banyak chemical yer uolls, tapi sebab kandungan utama kami adalah Green Tea, which is memang bagus untuk jerawat, sebab ia menghapuskan bakteria yang membentuk jerawat 👍🏼🌿 . Tambah lagi khasiat mint, makin cepat kecut Miss J uolls, so apa tunggu lagi! . WhatsApp 0194735223 sekarang!
SKIN TAK BANYAK MASALAH . Skin tak terlalu dry tapi tak terlalu oily, ada jerawat datang pergi dan kadang ada biji di dahi (oilseed). skin jenis normal macam ni ada face oil khas untuk awak 🤗 cantik kan skin sis ni after cub face oil teami 😍 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60182294922 atau DM IG @kakbunga_yaya . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
JERAWAT KECUT SEHARI LEPAS BERCLAY MASK 🤗 . Clay ~ tanah liat memang terbukti menarik lebihan minyak pada kulit. alhmdulillah sekali pakai zap! terus jerawat besar pun boleh kecut tau 😍 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60182294922 atau DM IG @kakbunga_yaya . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
SELALU SKEPTIKAL DENGAN FACE OIL? . KakBunga faham sebab KakBunga juga alami perasaan yang sama DULU. baik face oil homemade mahupun yang branded international sama je, TEXTURE BERAT DAN RASA MACAM MELEKIT2 😭 . sampaikan fade up dah. yela toner pakai skin jadi kering, moisturizer pakai jadi gatal, nak pakai face oil melekit pulak 😂 . sebab tula benda pertama founder buat lepas sabun ialah face oil sebab buat sendiri puas hati. boleh try and error macam2 minyak sampai dah hafal dah texture, bau, warna tiap minyak ok! sampai masa buat malam mimpi2 😂 maka terhasillah face oil yang super duper awesome! selebihnya baca feedback ni ye 😍 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60182294922 atau DM IG @kakbunga_yaya . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
NEW AT BOUTIQUE!! - B O E N G A. What are we? - A Halal Singapore Skincare brand with an International quality and formulas from Japan. - Be mesmerized with your skin with our minimalist skincare range despite your busy schedule. - With fruits and high performance extracts to delicate rose petals to nourish your skin..BOENGA is a must on your bathroom vanity. - Normal Price - RM64 Intro Price - RM59 - Follow @boengaskincare for details. #butikcallysta #facescrub
JERAWAT HALUS & JERAWAT BESAR LENYAP! . Bye bye jerawat sume, dah boleh jadi kenangan 🙋‍♀️ and skin sensitive pun sesuai. tapi kalau korang nak face oil spesifik untuk eczema and gatal kami pun memang ada 🤗 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapar pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60182294922 atau DM IG @kakbunga_yaya. . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
TEAMI BEST SELLER! . Face oil teami dah terjual beribu botol, siapa guna biasanya memang akan repeat sebab best tau 😍 . PS : KakBunga cuma belum cuba yg sensitive skin & normal skin punya je. 😅 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60182294922 atau DM IG @kakbunga_yaya . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless dan cerah ❤ dan banyakk lagiiiiiiiii 😍😍 For more info boleh DM atau whatsapp sis okay .😘 #dreamluxury #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictangels #scrubdistrictmelaka #scrubdistrictangelmelaka #scrubmuka #scrubmukadanbadan #fairflawlessfabulous #kulitcantik #kulitbersih #kulitbebasjerawat #kulitbebaswhitehead #kulitbebasblackhead #kulitputih #scrubs #facescrub #scrubdistrictagent #scrubdistrictlover #bodyscrub #multipurposescrub #scrubbadan #scrubmuka #scrubmukadanbadan #spa #spadirumah #jerawat #blackhead #whitehead #whitening
Dream glow ✨ did you know girls, Advanced Serum can hydrated your skin and help to reach glows too 😍😍 Have you tried yet? 🙋‍♀️🙋‍♀️ • WhatsApp for any questions or to purchase! ✨💕 Link in bio 😘 • "Your beauty is our priority" • • #bougasfacescrub #bougasbeauty #elfiraloy #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykualaterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautyterengganu #terengganu #pahang #kelantan #brunei #singapore #selangor #kualalumpur #facescrub #bougasscrub #exfoliation #bbsstars #skincare #serum #dungun #uitmdungun #funfact #maluaperrr
Good Morning ! Happy Sunday. . Dah breakfast ke or still golek golek atas katil? 🤭 . Ke BANGUN PAGI ADA MISS J TUMBUH? 😥 Jangan resah gelish tau, BOUGAS BEAUTY boleh membantu masalah kulit wajah korang 💯 JANJI KONSISTEN! . . READY STOCK NOW! ✨ Advanced Serum (20ml) ✨ Face Scrub (100gram) 📲 017-2353151/ klik link bio dekat atas 📮 POSTAGE SM RM8/ SS RM12 . 🚘 COD SELURUH Kuala Lumpur & Selangor 📍 KLCC 📍JALAN SULTAN ISMAIL 📍MENARA HAP SENG 📍PAVILION 📍BUKIT BINTANG 📍KL SENTRAL 📍AVENUE K 📍RAWANG 📍GENTING PREMIUM OUTLET (GPO) 📍SERENDAH 📍ULU YAM 📍SELANGOR 📍JALAN RAJA CHULAN 📍 SELAYANG 📍JALAN IPOH 📍LRT 📍MRT 📍KTM . .#bougasbeautyklcc #bougasbeautyselangor #bougasbeautypahang #skincareroutine #flawlessskin #facescrub #scrubviral #bougasbeautyrawang #bougasbeautyampang #bougasbeautygenting #bougasbeautybatangkali #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautykl #bougasbeautyklcc #bougasbeautyselangor #bougasbeautypahang #skincareroutine #flawlessskin #facescrub #scrubviral #mua #klcc #pavilion #newyear #2019goals #kulitsihat2019 #selfie #bbssuperstar #scrubs #cantik #makeup #wedding #weddingmalaysia #weddingmalaysiaphotographer #elfiraloy #hartamas #klcc #damansara #pavilion
KULIT KERING TAPI ADA JERAWAT? STRESSNYE 😭 . Kulit jenis dry skin pun boleh berjerawat tau. tapi camana ye? nak pakai produk jerawat tapi semua untuk oily skin, bila pakai habis skin makin kering sebab minyak yang tinggal dah ditarik dengan produk tu. . Tapi face oil sebab ia homecrafted (means dibuat dan diadun di rumah) and handcrafted (means hasil kerja tangan) jadi mira boleh manipulate ikut skin condition awak 🤗 . Macam sis najiha ni mira tambah formula acne ke dalam dry skin face oil jadi boleh la dia atasi masalah jerawat atas dry skin dia 🤗 it works im so happy for her 😉 . Feedback banyak sangat tau tapi mira tak share semua kat wall sebab tak nak semak sangat. kalau nak view lebih banyak feedback lain, boleh click koleksi story kat wall @teami.natural ye. dah ada berbelas-belas part sebab banyak sangat 🤗 . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . 🦄 NAK ORDER? whatsapp +60193694896 atau DM IG @teami.natural . #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut
INI BUKAN REKAAN, INI BETUL BETUL KENYATAAN. . . Dulu lain, sekarang lain. Apa yang lainnya? Dulu cun, sekarang makin melecun. Gitew! . . Rahsianya adalah dengan menggunakan #bougasserum secara konsisten maka hasilnya pun harus meletoppp! . . Asyik tengok testimoni orang je, kita tu bila lagi? Takyah pikir lagi, sekarang amik phone then terus wassap Keknis 0136338722. Kalau nak lagi mudah click je link kat bio tu okey. ☝️
APA RAHSIA SAMPAI SKIN JADI CANTIK MACAM NI ‼️ . Hehee mestilah Bougas Beauty Advanced Serum ❤️ . Alhamdulillah setelah 6 botol pakai Bougas Advanced serum ni kulit sis ni makin letopss, jerawatt pufff hilang teruih tau. Berminat nak cuba ? . 📲0182283499 📲0182183499 . #bougasbeauty #bbssuperstar #bougasserum #bougasserumkl #bougasserumsentul #bougasserumselangor #bougasbeautykl #bbs #facescrub #scrubbougas #bougascantik #bougaslover #bougasklcc #bougassrirampai #bougassubangjaya #bougascheras #bougasbest #bougasshahalam #bougaspetalingjaya #setcantik
Taknak cakap banyak, korang dengar sendiri HONEST REVIEW dari Elfira Loy sendiri . Yang ada masalah kulit kering, dry flakes tu, apply je BOUGAS BEAUTY kay, insyaAllah boleh bantu masalah korang 😉
Scrub bagus untuk menyingkir sel kulit mati yang menghalang produk wajah (serum @ moisturizer) daripada meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap . Ia juga boleh membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat . Scrub wajah memang penting untuk exfoliate muka kita daripada sel-sel mati. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Seterusnya menyebabkan liang pori tersumbat dan mengakibatkan jerawat . Then, lepas scrub sangat sesuai untuk kita pakai serum atau anything for skin sebab ia akan meresap dengan lebih effective . Nampak berbezaan bila kita scrub muka kita setiap minggu berbanding dengan x pakai. Ketara juga tau! . Jom dapatkan sekarang. Scrub ni hanya berharga RM59 dan tahan sehingga 3 bulan tau! . Jom dapatkan sekarang!!! . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #sugarscrub #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #skrubmuka #facescrubmurah #scrubmuka #facescrub #kulitkusam
Scrub bagus untuk menyingkir sel kulit mati yang menghalang produk wajah (serum @ moisturizer) daripada meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap . Ia juga boleh membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat . Scrub wajah memang penting untuk exfoliate muka kita daripada sel-sel mati. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Seterusnya menyebabkan liang pori tersumbat dan mengakibatkan jerawat . Then, lepas scrub sangat sesuai untuk kita pakai serum atau anything for skin sebab ia akan meresap dengan lebih effective . Nampak berbezaan bila kita scrub muka kita setiap minggu berbanding dengan x pakai. Ketara juga tau! . Jom dapatkan sekarang. Scrub ni hanya berharga RM59 dan tahan sehingga 3 bulan tau! . Jom dapatkan sekarang!!! . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #sugarscrub #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #skrubmuka #facescrubmurah #scrubmuka #facescrub #kulitkusam
Scrub bagus untuk menyingkir sel kulit mati yang menghalang produk wajah (serum @ moisturizer) daripada meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap . Ia juga boleh membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat . Scrub wajah memang penting untuk exfoliate muka kita daripada sel-sel mati. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Seterusnya menyebabkan liang pori tersumbat dan mengakibatkan jerawat . Then, lepas scrub sangat sesuai untuk kita pakai serum atau anything for skin sebab ia akan meresap dengan lebih effective . Nampak berbezaan bila kita scrub muka kita setiap minggu berbanding dengan x pakai. Ketara juga tau! . Jom dapatkan sekarang. Scrub ni hanya berharga RM59 dan tahan sehingga 3 bulan tau! . Jom dapatkan sekarang!!! . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #sugarscrub #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #skrubmuka #facescrubmurah #scrubmuka #facescrub #kulitkusam
Face Scrub boleh digunakan 2-3 kali seminggu ( untuk kulit combination, oily, normal skin) atau 1 kali seminggu ( untuk kulit kering dan sensitif). 😘 . Jom dapatkan BOUGAS FACE SCRUB sekarang dengan kami trusted agent @_kindapretty 👍🏻 Boleh whatsapp aina di 0197252237 ♥️ . COD Available 🚘🚘🚘 ✨Skudai ⚡️Bandar Baru Uda ✨Mutiara Rini ⚡️Taman Universiti . ✨ UTM ⚡️ Kangkar Pulai . #facescrub #bougasbeautyserum #bougasfacescrubjb #bougasfacescrub #sayajualfacescrub #sayajualfacescrubmurah #bougasfeedback #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasagentjb #bougasagent
Goooddd morning!! Newly restocked SOS SCRUB HAS ARRIVED😍😍😍 . 🌸 Pomegranate - The very first flavor of SOS 🌸 Blueberry 🌸 Charcoal . Choose your flavor and book yours today before it runs out again💃🏻💃🏻💃🏻 💰payday and allowance booking is available💰 . DM @i_need.that_ or WA at 8970235😘 . #sosxleolascrub #sosxleola #sosscrub #bestscrub #bodyscrub #facescrub #skincare #beauty #glowingskin #youglowgirl #makeupprep #brunei #bruneifm #sosscrubbrunei #bruneiigers #bruneiseller
Belum grab lagi bougas yang baru?? - - Ruginyaa korang sebab banyak sangat benefit tauu kalau korang grab bougas yang baru ni. - - Lagi banyak dan lagi jimat yang paling best boleh collect point 😍😍😍. - - Nak cantik sama sama dengan bougas? Whatsapp sis raja 0176478926 or click link on bio . - Get Free gift and nak Free COD?? Jom whstapp sis raja ❤️:- 📍Seluruh LRT 📍Seluruh MRT 📍Seluruh KTM 📍Seremban . . . . . #serumviral #bougas beauty #bougasserum #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuncakalam #bbsfeedbackofficial #bougasbeautyhq #bbsfeedback #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougas #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #likeforfollow #like4likes #bougasbeautyhq #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautybangsar #bougasbeautyselangor #bougasbeautyshahalam #walimatuluruselfaris #elfaris #dryskin #bougaslover #oilyskin #acneprone #serum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub
next page →