#failedtomoveon

142 posts

Loading...
Bisa dibilang gw gagal move on sama skolah 1 ini.. Yah gimana ga gagal move on? Gw ud lulus 8 taun yg lalu aj guru2ny msh pd ngenalin gw.. Bahkan msh pd inget nama.. Da best lah pokoknya.. 😍 Sayang.. skolah ny baru jdi sekeren ini 8 taun stelah gw lulus 🀣 πŸ“· : @albertus_aldo95 Poke : @florenciairena95 #me #juniorhigh #new #smpkkudus #failedtomoveon #lol
the most beautiful thing in this world, cannot be seen or touched, but must be felt with the heart~ #heart #failedtomoveon #apaadanya #indonesiakeren #cewekhits #abuabu #sulawesiutara #manado #banyakgaya
Whenever you have a bad day , just remember there is someone out there spend their entire time stalking you like it’s her religion πŸ€¦πŸΌβ€β™‚οΈ β€’ β€’ β€’ #cyberbully #nolife #failedtomoveon #sheneedaholiday #baliclifftopwedding #beach #bali #lifeofaweddingplanner #baliweddingplanner #travel #work #gym #lifestyle #love #live #laugh #islandgirl #explore #uluwatu
#tbsummer β˜€οΈ If only I could copy summer,I would totally paste it to Winter lol I know it’s only fall and I’m complaining already,considering I’ve been here since 86πŸ‡±πŸ‡· #failedtomoveon #imfromthejungle πŸ€·β€β™€οΈβ˜€οΈπŸ˜œ #missingmysummerbody #summertan #itsnotadietitsalifestyle #activelifestyle #yogalife #healthychicago #fitchicksrock #nutritionisthekey #preventionisthekey #ourhealthisourwealth #honeyshealthymeals πŸ―πŸ‹πŸ 
Thanks you so much rishta.. I'm gonna miss you @sarya12 @manitjoura #jakartadiaries #failedtomoveon
If only I could copy Monday, I would paste it to Tuesday! πŸ˜‚ #failedtomoveon
B.L.A.N.K Ketika lo sadar, klo lo belom move on..Semua keliatan gak ada apa2nya, DARK aja gitu.. Ketika lo sadar kalo lo itu 'munafik', bilang ke semua orang kalo lo udah gak nyariin dia, udah gak kangen, udah gak ngarep dia bakal nyariin lo, padahal maah masih.. Masih pake BANGET...!!!! #blank #failedtomoveon
How am i supposed to do when i left my heart there? #bali #trip #failedtomoveon
#Repost @freedomstreet_official β€’ β€’ β€’ Ini dia beberapa foto tmn2 musisi yang sudah membeli hasil karya kami buat tmn2 yang gada fotonya maaf yaa hehe.. _ Trimksh banyak untuk semuanya yang sudah support dgn cara membeli Ep Album pertama kami Semoga kalian sukses selalu teman πŸ™ . . #epalbum #freedomstreet #garudamuda #youcandoit #berharap #failedtomoveon #kembali #justafriends #supportmusikindie #musikgram #musikindie #karyaanakbangsa
#Repost @freedomstreet_official β€’ β€’ β€’ Ini dia beberapa foto tmn2 musisi yang sudah membeli hasil karya kami buat tmn2 yang gada fotonya maaf yaa hehe.. _ Trimksh banyak untuk semuanya yang sudah support dgn cara membeli Ep Album pertama kami Semoga kalian sukses selalu teman πŸ™ . . #epalbum #freedomstreet #garudamuda #youcandoit #berharap #failedtomoveon #kembali #justafriends #supportmusikindie #musikgram #musikindie #karyaanakbangsa
#Repost @freedomstreet_official β€’ β€’ β€’ Ini dia beberapa foto tmn2 musisi yang sudah membeli hasil karya kami buat tmn2 yang gada fotonya maaf yaa hehe.. _ Trimksh banyak untuk semuanya yang sudah support dgn cara membeli Ep Album pertama kami Semoga kalian sukses selalu teman πŸ™ . . #epalbum #freedomstreet #garudamuda #youcandoit #berharap #failedtomoveon #kembali #justafriends #supportmusikindie #musikgram #musikindie #karyaanakbangsa
#Repost @freedomstreet_official β€’ β€’ β€’ Ini dia beberapa foto tmn2 musisi yang sudah membeli hasil karya kami buat tmn2 yang gada fotonya maaf yaa hehe.. _ Trimksh banyak untuk semuanya yang sudah support dgn cara membeli Ep Album pertama kami Semoga kalian sukses selalu teman πŸ™ . . #epalbum #freedomstreet #garudamuda #youcandoit #berharap #failedtomoveon #kembali #justafriends #supportmusikindie #musikgram #musikindie #karyaanakbangsa
Ini dia beberapa foto tmn2 musisi yang sudah membeli hasil karya kami buat tmn2 yang gada fotonya maaf yaa hehe.. _ Trimksh banyak untuk semuanya yang sudah support dgn cara membeli Ep Album pertama kami Semoga kalian sukses selalu teman πŸ™ . . #epalbum #freedomstreet #garudamuda #youcandoit #berharap #failedtomoveon #kembali #justafriends #supportmusikindie #musikgram #musikindie #karyaanakbangsa
and finally down with SOOP!!! Next up SLTC but hmmmm 😺😺😺 50-50 probably #timetomoveon
..Today without you.. Like Silence in sadness... in sorrow.. #it 'ssodifferent# #failedtomoveon # #mydaddy #pa #mylovelyfather #bestfatherofmyheart #missyou #mysorrow #mymomentwithyou ❀
Mungkin sampai saat ini aku masih gak percaya, bahwa aku pernah memakai seragam coklat ini. Kami menyebut nya seragam PDL, dan di pakai ketika pawai di tiap titik singgah. . . . Bangga pernah melekatkan seragam ini di tubuh ku. Walaupun terkadang dalam keadaan kotor, dan belum di laundry, kami tetap memakainya. Walaupun kami harus memakainya dari pagi sampai malam. Di awal mungkin kami agak panik karna banyak seragam yg kebesaran. Dan dengan segera di kecilkan. Tapi seiring berjalannya waktu, beberapa teman teman ada yg menyesal mengecilkan pakaiannya. Karena apa? Ya karena selama kegiatan badan sudah pada kayak beruang kecap . Hahahah . . . Hmm aku gak tau kapan bisa memakai seragam ini lagi bareng kalian. . . . β€œBESOK PAKAI SERAGAM PDL LENGKAP JAM 7 HARUS SUDAH MASUK BUS” . . . Itu pesan group yang sering kami terima untuk alarm seragam kami. . . . Miss u guys, semoga kita bisa berjumla lagi dengan keadaan sukses πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜‡πŸ˜ŽπŸ€© . . . Cc : @nahrawi_imam @jokowi @kemenpora #kirabpemuda2017 #beranibersatu #kemenpora #failedtomoveon #indonesia #wonderfulindonesia #uniform #zonaOne
I used my umbrella two days ago. I wore a sweater this morning. Alright summer, do your thing! I still don't know how to deal with you yet. Let me just say, even with the hay fever and asthma, spring treated me better.
(:DanKamuPunTakTahuHancurnyaHatikuSaatDirikuHarusMelepasmuRasanyaSepertiTerbangunDariMimpi"kuYgIndah:) . . . #FailedToMoveon
After like almost 2 months or so... My only stress reliever 😜😜😜 #FailedToMoveOn #JustCantLetGo #summonerswarskyarena
cuplikan live perfoms Freedom street kemarin nih ... yang kepo langsung check di youtobe FREEDOM STREET πŸ˜ŠπŸ˜€ untuk kalian semangat pagi guyss it's enjoy βœŒπŸ’‹ πŸ΅πŸ΄β˜•πŸŽ§πŸŽΆπŸŽΌπŸ’‹πŸ’‹πŸ‘πŸ‘ . . #sarapanpagi #dengerinmusic #pagiceria #failedtomoveon #4us #bekasiindie #easucorebekasi #laguedisigalau #nantijuglopaham #thisismygoaheadjakarta
Jempol berasa cenat cenut klo liat nich bocah ama cewek2, cuman White ❀️ Ccaptainch doank yg cucok πŸ˜‚ #gagalmoveon #failedtomoveon #whitewo #nawat #nawatphumphotingam #wwnawat #ccaptainch #ccaptainwhitwoo #onnca #wwct
"Remembering The Past" Dear Pramulia Astuti, A woman from my past. I wish I could just move on like you and everybody else. But in fact, I can't. There only you, you, you and you in my mind. I always remember when you first called my name, how we first met, when we first holding hands together, when we first walking together, when we first hangout together, when we first take our first picture together, when we first get separated, when we first breakup. I wish I could just turn back times and go back, then I shouldn't make a decision to love you. I know, we can never be together. I know, our world will always be separated. I know, you will never be honest with me about what you felt. But at least, in seven years after we first met, my love is never been fake. I never even fall in love another woman besides you right after the last time we broke up. At least, I want to talk to you for the last time before I decided to move on from you. I don't know why you always disappear, then come back just to disappear once again. But I want you to know that I loved you. Then and now, always loving you. Even though you're just part of my memories now, you still are the only one who is on my heart for the most time, seven years. I still waiting for you to come back and talk to me, tell me the reason of your disappearances, so I can be ready to let you go and move on... At least, if we really are not destined be together, I want to be your best friend. So, we don't have to keep our distance and can share many things together in our live. From The One Who's Never Been Stop Thinking About You, -Harry Pahlawan- #Nostalgia #Memories #OldPictures #OldMemories #SoundOfMyHeart #FailedToMoveOn #Love #AlwaysLovingYou #AlwaysMissingYou #FeelingNostalgics #LoveLetter #LoveLive #LoveStory #Photogrid
보고싢어...μ™„μ „πŸ˜•#miss #missyou #missthem #missthatmoment #failedtomoveon
Survived 24 hours without opening instagram but not surviving in move on.... Still... That Last Dance keeps on echoing in my head, can't seem to ignore it... Once again, see you guys on another awesome stage! λ„€κ°€ 정말 μ•„λ¦„λ‹€μ›Œμš”πŸ’™β€οΈπŸ’›πŸ’œπŸ’š @choi_seung_hyun_tttop @seungriseyo @xxxibgdrgn @__youngbae__ and, Daesung #failedtomoveon #lastdance #bigbang10
15 secs of #magic final DRESS REHEARSAL, The closing #dance from #chapterONE πŸ˜„ #failedtomoveon Maybe need @wira0_0 's #closure piece to move on HAHAHAHA πŸ˜‚ Dancers : @keanna_kei @janicekrisanti @cynthianastasia @rorenoyen @zhangxianhua @1danceacademy #weare1 #onedanceacademy #dance #contemporary #contemporarydance #piece #showcase
like mother like daughter 😍😍😍😍😍😍 #failedtomoveon #scarletheartryeo
The best gift ever. I received it well today from Mbak Sara. I wish I could send a photo or a video of me crying while reading all the pages. Thank you for the love messages inside the book. Me too missing you all that much. I am crossing my fingers now that sooner we will meet again. At least this video can describe how lovable Yale can be. #puan #yale #lovemessages #indonesian #american #friendship #kelasbahasaindonesia #terimakasih #failedtomoveon #iwanttocomeback
Judul: "secuil surga di bumi jateng" Semburat jingga digaris cakrawala yang begitu menawan, menyambut kami disuatu pagi kala itu, mulut seolah terkatup menyaksikan sebuah MAHAKARYA sang "pelukis Agung" hanya dihati berteriakk beryukurr !! How Great our God, How great thou art !! In frame: saya, @juwitasitorus93 @indah.krisanti @s.frage @johananathanael @jonathanadii @stefanyrina , saepul,munaroh,siti, ujang, asep, dan orang2 indonesia lainnya πŸ˜€πŸ˜‚ #inibukankepsyen #maafbikinnovel #throwback #pendakikarbitan #takeme πŸ”™ #praumountain2565mdpl #failedTomoveOn #brokenvessel #hillsong
Still cant move on from this person~ :v #fail #failedtomoveon #stillremmember #oldpict
Am i have to leave? Really?? 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 #failedtomoveon #gagalmoveon #thailand #bangkok #mango #mangostickyrice #dessert #jenuryinbangkok #travel #traveleats
Rindu ini urusanku tolong jangan campuri,,karena kamu penyebabnya !! kamu...ya kamuuu.. πŸ‘‰ πŸ—» πŸ˜‚ #mdplindonesia #prau #failedTomoveOn #View : Andong, merapi, merbabu
This. Someone please take me back. β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #nature #sceneryshots #throwback #tbt #onthewaytolakemountain #viewoutsidethewindow #melbourneiloveyou #almostlastyear #failedtomoveon #somewhereiwanttobe
My very first time planning for SLTC 2016, it was definitely tiring for me but thanks to my planning comm team that help and guided me along, it was a successful one to me. Just hope they learn more about leadership and apply it in school and life. 😌 #failedtomoveon Ofcourse the top picture are my 二姐 and 倧ε“₯, advise me and be there for me when I'm in need.
WEW SLTC'16 is over. Can you believe it's the 12th council already?!?!?! πŸ™ƒ #failedtomoveon #onlyonemovedon #theoneonthemostright
After a month, it's still very hard to move on from @coldplay #coldplaynice #hymnfortheweekend #coldplayina #failedtomoveon
So there's the 96' , 97' and 98' year here. Obviously me and shixuan are the 97's. Forever young. Once a dunearnite, always a dunearnite. #failedtomoveon
Once a dunearnite, always a dunearnite #failedtomoveon
Round the others mount,,so gratefull to have you guys πŸ˜πŸ—»β›Ί @reren_rena @bagus_ebod #failedTomoveOn #sindoro3153mdpl #viakledung #ig_pendaki #parapejalan #pendakikusam
Mwnerjang badai dgn payung beli dadakan di Sinsa 😹😹😹 #failedtomoveon #seoulimissyou
It's never too late to have a happy childhood πŸ˜†βœŒοΈ . . . . #japanedition #failedtomoveon
A great meetup with the always awesome Mr gan. Talking and laughing about old JA times always so enjoyable. #spicythaifood #failedtomoveon
Buat yang malam mingguan sama pacarnya Semoga hubungannya awet, abadi seperti bunga edelweis ini πŸ˜€πŸ’ 🌹 #pardonme #failedtomoveon #flowers #edelweis #papandayan #tegalalun #sayangkalogakdiupload #dibuangsayang
"With sushi, it is all about balance. Sometimes they cut the fish too thick, sometimes too thin. Often the rice is overcooked or undercooked. Not enough rice vinegar or too much." -Nobu Matsuhisa- Original Sushi from Japan :) *mau sushi rasa jepang plis haha* #failedtomoveon #japan #culinary #sushi #kobe #throwback
He's like "come here come to my embrace" Ok i'll comeback to you! !! Damn you!! #failedtomoveon #youjerk #kyuhyun 😭😭😭😭
@Regrann from @writetovia - Today, one week ago.... #failedtomoveon #stillinlove #hahaha #megateam #dance #contemporary #competition #onedanceacademy #1da #1danceacademy Don't forget to check our #video on youtube 😊 #acceptance by me and mister principal Thanks once again to all dancers, crew, and supporters for making this piece alive 😘 #Regrann
Today, one week ago.... #failedtomoveon #stillinlove #hahaha #megateam #dance #contemporary #competition #onedanceacademy #1da #1danceacademy Don't forget to check our #video on youtube 😊 #acceptance by me and mister principal Thanks once again to all dancers, crew, and supporters for making this piece alive 😘
Hello, my name is Max (with Mommy). I'm wearing Lederhosen (traditional German boys' clothing). German boys used to wear lederhosen up to the age of about sixteen years. Lederhosen were also worn by Austrian boys from the 1930s to the 1970s. These lederhosen were not decorated with embroidery but had the typical attributes of suspenders/braces and drop-front flap. . . . *poke @cldnes @manasyeefraim @aldozone @mikesalim @mogika @lililalalia @samuelgunawan12 msh inget sama kostum ini...? 😜😜😜😜😜 . . . #failedtomoveon #thesoundofmusicjkt #soundofmusic #jakarta #2015 #musical #mystudent #UNday #celebration
#FailedtoMoveOn because this man! Omg. He is so kyeoptaaaaa... He is a son of the owners of the guesthouse.. We will miss you oppa!! We'll back soon to meet you again someday. Amin πŸ˜πŸ˜‡πŸ‘Ό
We were riding on this train exactly a week ago @yesikadewi #FailedToMoveOn #StillMissTokyo #ChikaDitoJapanHoneymoon