#fancyymakeup

352 posts

Loading...
Promo November!! Promo November!! Eyeliner & Express Makeup Remover @ RM100 + postage RM15 for Sarawak & Sabah . . Tglkan/pm no nanti Chris wassap kan.. ๐Ÿ˜˜ atau, wassap terus Chris dengan click link di bawah.. http://wasap.my/60134334366/saya.nak.order.AVENYS #Repost @avenys ใƒปใƒปใƒป Haaa korang dah nampak Kan @nurlianna Pon guna Lash Booster Artliner Dari Avenys. SEKARANG believe Artliner FREE Express Makeup Remover Avenys ok.! . #Repost @nurlianna โ€ข โ€ข โ€ข 1st time Lianna try Eyeliner Serum ๐Ÿ˜ฑ bagus untuk bulu mata tauuuu.. Senang sangat nak lukis, tarik2 je.. . Yang penting @avenys LASH BOOSTER ARTLINER tak mudah comot! Berpeluh ke.. tengah panas ke.. maintain je uollsssss ๐Ÿ˜‰ . Berminat boleh follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @avenys by @aleeyazailan Whatsapp 0193005300 untuk maklumat lebih lanjut. . Pssst! Please excuse my bare face tu tauuu ๐Ÿ˜… . #eyeliner #eyelinerserum #lashserum #makeuptutorials #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #nudemakeup #urbandecaymy #udmy #narsmy #narsmalaysia #makeupclips
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
Haaa korang dah nampak Kan @nurlianna Pon guna Lash Booster Artliner Dari Avenys. SEKARANG believe Artliner FREE Express Makeup Remover Avenys ok.! . #Repost @nurlianna โ€ข โ€ข โ€ข 1st time Lianna try Eyeliner Serum ๐Ÿ˜ฑ bagus untuk bulu mata tauuuu.. Senang sangat nak lukis, tarik2 je.. . . Yang penting @avenys LASH BOOSTER ARTLINER tak mudah comot! Berpeluh ke.. tengah panas ke.. maintain je uollsssss ๐Ÿ˜‰ . . Berminat boleh follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @avenys @avenys @avenys by @aleeyazailan Whatsapp 0193005300 untuk maklumat lebih lanjut. . . Pssst! Please excuse my bare face tu tauuu ๐Ÿ˜… . . #eyeliner #eyelinerserum #lashserum #makeuptutorials #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #nudemakeup #urbandecaymy #udmy #narsmy #narsmalaysia #makeupclips
Repost. . .@nurlianna . 1st time Lianna try Eyeliner Serum ๐Ÿ˜ฑ bagus untuk bulu mata tauuuu.. Senang sangat nak lukis, tarik2 je.. . . Yang penting @avenys LASH BOOSTER ARTLINER tak mudah comot! Berpeluh ke.. tengah panas ke.. maintain je uollsssss ๐Ÿ˜‰ . . Berminat boleh follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @avenys @avenys @avenys by @aleeyazailan Whatsapp 0193005300 untuk maklumat lebih lanjut. . . Pssst! Please excuse my bare face tu tauuu ๐Ÿ˜… . . #eyeliner #eyelinerserum #lashserum #makeuptutorials #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #nudemakeup #urbandecaymy #udmy #narsmy #narsmalaysia #makeupclips
1st time Lianna try Eyeliner Serum ๐Ÿ˜ฑ bagus untuk bulu mata tauuuu.. Senang sangat nak lukis, tarik2 je.. . . Yang penting @avenys LASH BOOSTER ARTLINER tak mudah comot! Berpeluh ke.. tengah panas ke.. maintain je uollsssss ๐Ÿ˜‰ . . Berminat boleh follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @avenys @avenys @avenys by @aleeyazailan Whatsapp 0193005300 untuk maklumat lebih lanjut. . . Pssst! Please excuse my bare face tu tauuu ๐Ÿ˜… . . #eyeliner #eyelinerserum #lashserum #makeuptutorials #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #nudemakeup #urbandecaymy #udmy #narsmy #narsmalaysia #makeupclips
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx #tiktok #syintagila
TESTIMONI TERBAIKKK DARI CUST YANG MENGGUNAKAN #NADLIPSSCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Bibir yang mengelupas makin sembuh ๐Ÿ’‹Bibir yang kering mkin lembab ๐Ÿ’‹Bibir hitam makin kemerahan mcm pink2 gitewww Banyak lagi testimoni yang baik.Nak lebih kena try lah u olss Hanya RM10 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŽˆWS NAD +60109267560 #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
Jika Anda memiliki bibir pecah-pecah, kering, dan mengelupas, dan kurang percaya pada diri sendiri untuk tampil dengan lebih yakin. ๐ŸŽˆ Ini lah masanya untuk mencuba #NADLIPSSCRUB , hanya oleskan di bibir terus dapat hasil yang memuaskan Berminat boleh ws/Dm sis Nad #scrub #konvo #leeyanarahman #hannahbaker #mardinasafiyyahijab #minaz #syantik #tiktok #wishservicebyjannanick #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #makeuponpoint #makeupforever #makeuplover #weddingdiaries #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan @hypnaughty.makeup @wakeupandmakeup @makeupvove @makeupxyx
#repost @nurlianna โคโคโคโคโคโคโคโคโคโค ๐ต๐’ช๐ฟ๐ฟ๐’ด๐’ฒ๐’ช๐’ช๐’Ÿ ๐‘€๐’œ๐’ฆ๐ธ๐’ฐ๐’ซ . . Details @hudabeauty - (ROSE GOLD) Black truffle *coco *maneater - (DESSERT DUSK) *oud *angelic *saffron @nyxcosmetics white eye base @stilacosmetics liquid Eye Shadow *SAPPHIRE *DIAMOND DUST @narsissist all day luminous weightless foundation PUNJAB @sephoramy high coverage concealer 20 CREAM @fentybeauty match stick shimmer RUM @hudabeauty easy baked loose powder POUND CAKE @iconic.london Illuminator ORIGINAL @narsissist ORGASM blusher @nyxcosmetics_my lingerie lip shimmer BARE WITH ME . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #bollywoodmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . . @tips__kecantikan @forchicscom @fancyy.makeup @allmodernmakeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse @makeupforbarbies @blendingrules @amazing.fashions @bycontour @wakeupandmakeup @fakeupfix @makeupartist.worldwide @makegirlz @vegas_nay @hudabeauty @makeupyly @bebeautymood
Code: NM2186 . Price: Rm79 Preorder Color: black, beige, cocoa . Material: knitted cotton Measurement: shoulder 40 bust 90 length 100 sleeve 55
Orchid vanilla masih ada stok. Warna merah ungu lembut yang cantik di bibir โค๏ธ Whatsapp to order ๐ŸŒธ๐Ÿ˜Š
๐”พ๐•๐• ๐•จ๐•š๐•Ÿ๐•˜ ๐•ค๐•œ๐•š๐•Ÿ . . Nak makeup tapi risau kulit naik jerawat , cepat kedut , berminyak? Senang jeee... sebelum start makeup apply @marissa_secret serum ke seluruh muka and dah boleh makeup mcm biasa.. untuk kakak2 adik2 yg tk suka makeup jangan risau.. @marissa_secret serum boleh guna sebagai skincare routine ๐Ÿ˜‰ . . @marissa_secret ROSE PETAL SERUM sesuai untuk semua jenis kulit.. BEBAS dari bahan kimia yang boleh merosakkan kulit.. . . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @marissa_secret @marissa_secret @marissa_secret . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #glowing #glowingskin #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . . @tips__kecantikan @forchicscom @fancyy.makeup @allmodernmakeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse @makeupforbarbies @blendingrules @amazing.fashions @bycontour @wakeupandmakeup @fakeupfix @makeupartist.worldwide @makegirlz @vegas_nay @hudabeauty @makeupyly @bebeautymood
This is from about 10 days ago. Again not good quality picture. It was so pretty in person. Products used: @toofaced born this way foundation @bareminerals deep tan for contouring @lauramercier translucent glow powder @katvondbeauty shade and light @nyxcosmetics cream contour @chellabeauty tantalizingly taupe @macpro lipglass clear @morphebrushes 39apalette @litcosmetics holo glitter @a.l.i.e.n.c.o.s.m.e.t.i.c.s prophete lashes @sugarpill midori and buttered cupcake @maybelline molten rose gold highlight ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ btw the iridescent glow in my inner duct area is something i made as well as the gold/green duochrome on my ips. If anyone would like a sample just let me know. Im hoping to develop a small line. They are stunning. @badassmakeupart #badassmakeupart @voxet #voxet @igmakeupqueens #igmakeupqueens @blazin__beauties #blazin_beauties @blendingrules #blendingrules @covert_beautiez #covert_beautiez @muamafia2 #muamafia2 @fancyy.makeup #fancyymakeup #lauramercier #litcosmetics #aliencosmetics #makeupmadness #maccosmetics #toofacedcosmetics #bareminerals #morphegirl #katvondbeauty #sugarpillcosmetics #maybellinenewyork #norvina #katvondbeauty #kissandmakeup #loraarellano #flawlessdolls #finalbeauty #brandambassador #boxybabe
๐’ถ๐“ƒ๐“ƒ๐“Ž๐‘’๐‘œ๐“ƒ๐‘”๐’ฝ๐’ถ๐“ˆ๐‘’๐“Ž๐‘œ . . Lianna tak guna foundation pun untuk makeup kali ni.. cuma calit2 OHANA LOTION je tauuu.. terus muka nampak glowing & gebu.. paling best OHANA LOTION protect kulit kita dari sinaran UV tauuu dan melembabkan kulit.. . . Slalu dapat soalan .. OHANA LOTION ni melekit tak? OHANA LOTION ni pedih tak? OHANA LOTION stainkan baju tak? . . Of course TAKKKKK! selesa tau bila pakai OHANA LOTION ni.. tu dah almost half tube lianna pakai โ˜บ๏ธ . . Korang berminat boleh roger instagram ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @ohana.nisya @ohana.nisya @ohana.nisya . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #korean #koreanmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . . @tips__kecantikan @forchicscom @fancyy.makeup @allmodernmakeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse @makeupforbarbies @blendingrules @amazing.fashions @bycontour @wakeupandmakeup @fakeupfix @makeupartist.worldwide @makegirlz @vegas_nay @hudabeauty @makeupyly @bebeautymood
๐ŸŠ โ € โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ € @maybelline fitme foundation |โ € @otwoomakeupbeauty @otwoocosmetics concealer & liquid eyelinerโ € @cathydollmalaysia liquid glitter & @odbocosmetic baked highlighterโ € @morphebrushes 35B palette โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € โ € #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #muamalaysia #malaysia #muautara #makeuponpoint #makeuplover #weddingdiaries #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup #barbie #blendtherules #bycontour #viral @makeupforbarbies @viral.baes @viral.dollsx @bretmansvanity @vegas_nay @wakeupandmakeup @dressyourface @maybelline @morphebrushes @makeuprevolution.malaysia @benefitmalaysia @sleekmakeupmy @kohgendo_malaysia @rimmellondonmy
Makeup indiaaaaaa... Salmankhan...hihi . . @Regran_ed from @nurlianna - ๐ต๐’ช๐ฟ๐ฟ๐’ด๐’ฒ๐’ช๐’ช๐’Ÿ ๐‘€๐’œ๐’ฆ๐ธ๐’ฐ๐’ซ . . . #jaulkosmetik #kosmetikindonesia #liptikoriflame #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #makeupartistworldwide #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #bollywoodmakeup #makeupclips .
Happy Diwali to those celebrating. Wishing you all a Diwali full of love and Sparkles โœจโค๏ธ This Bollywood makeup perfect for a Diwali bash ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #DiwaliMakeup #Diwali #HappyDiwali #LetsWakeupAndMakeupOnDiwali โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #Repost @nurlianna ใƒปใƒปใƒป ๐ต๐’ช๐ฟ๐ฟ๐’ด๐’ฒ๐’ช๐’ช๐’Ÿ ๐‘€๐’œ๐’ฆ๐ธ๐’ฐ๐’ซ . . Details @hudabeauty - (ROSE GOLD) Black truffle *coco *maneater - (DESSERT DUSK) *oud *angelic *saffron @nyxcosmetics white eye base @stilacosmetics liquid Eye Shadow *SAPPHIRE *DIAMOND DUST @narsissist all day luminous weightless foundation PUNJAB @sephoramy high coverage concealer 20 CREAM @fentybeauty match stick shimmer RUM @hudabeauty easy baked loose powder POUND CAKE @iconic.london Illuminator ORIGINAL @narsissist ORGASM blusher @nyxcosmetics_my lingerie lip shimmer BARE WITH ME . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #bollywoodmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . . @tips__kecantikan @forchicscom @fancyy.makeup @allmodernmakeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse @makeupforbarbies @blendingrules @amazing.fashions @bycontour @wakeupandmakeup @fakeupfix @makeupartist.worldwide @makegirlz @vegas_nay @hudabeauty @makeupyly @bebeautymood
Yay or Nay? Follow:@beautyglam.eg Follow:@beautyglam.eg . . . . . . . . Tag/ Follow #beautyglam1eg for a chance to be featured. . . . . . . . Credit:@nurlianna Details @hudabeauty - (ROSE GOLD) Black truffle *coco *maneater - (DESSERT DUSK) *oud *angelic *saffron @nyxcosmetics white eye base @stilacosmetics liquid Eye Shadow *SAPPHIRE *DIAMOND DUST @narsissist all day luminous weightless foundation PUNJAB @sephoramy high coverage concealer 20 CREAM @fentybeauty match stick shimmer RUM @hudabeauty easy baked loose powder POUND CAKE @iconic.london Illuminator ORIGINAL @narsissist ORGASM blusher @nyxcosmetics_my lingerie lip shimmer BARE WITH ME . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #bollywoodmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . .
HAPPY DIWALI TO THOSE WHO ARE CELEBRATING!!๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ #Repost @fnabeelakhan โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Diwali Make Up Look โœจ . Details @maccosmetics #macmalaysia Pro Conceal Palette code Medium @hudabeauty @shophudabeauty #fauxfilterfoundation code Panna Cotta @heavens.ea @makeuprevolution Velvet Rose Palette @stilacosmetics Glitter Liquid Eyeshadow in Kitten @urbandecaycosmetics Perversion Liquid Eyeliner @urbandecaycosmetics Waterline Eyeliner in Legend @3ina @bluebell_malaysia Blusher code 102 @sephoramy @sephoracollection matte bronzer @breenabeauty Courage + Lady Boss . . . . #nabeelakhanmakeup #nabeelakhanmua #makeupforbabies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #selfmakeup #hudabeauty #urbandecaymalaysia #urbandecay #katvondmalaysia #bollywoodmakeup #indianbridalmakeup #makeupskills #makeupclips #narsmalaysia #nars #narsmy #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #diwalimakeup #diwalimakeuptutorial #deepavalimakeup #deepavalimakeuptutorial
@Regran_ed from @nurlianna - ๐ต๐’ช๐ฟ๐ฟ๐’ด๐’ฒ๐’ช๐’ช๐’Ÿ ๐‘€๐’œ๐’ฆ๐ธ๐’ฐ๐’ซ . . Details @hudabeauty - (ROSE GOLD) Black truffle *coco *maneater - (DESSERT DUSK) *oud *angelic *saffron @nyxcosmetics white eye base @stilacosmetics liquid Eye Shadow *SAPPHIRE *DIAMOND DUST @narsissist all day luminous weightless foundation PUNJAB @sephoramy high coverage concealer 20 CREAM @fentybeauty match stick shimmer RUM @hudabeauty easy baked loose powder POUND CAKE @iconic.london Illuminator ORIGINAL @narsissist ORGASM blusher @nyxcosmetics_my lingerie lip shimmer BARE WITH ME . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #100daysofmakeup #allmodernmakeup #slave2beauty #makeupartistworldwide #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #bollywoodmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips . . @tips__kecantikan @forchicscom @fancyy.makeup @allmodernmakeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse #ilovemonday37
#Repost from @nurlianna with @regram.app ... ๐ต๐’ช๐ฟ๐ฟ๐’ด๐’ฒ๐’ช๐’ช๐’Ÿ ๐‘€๐’œ๐’ฆ๐ธ๐’ฐ๐’ซ . . Details @hudabeauty - (ROSE GOLD) Black truffle *coco *maneater - (DESSERT DUSK) *oud *angelic *saffron @nyxcosmetics white eye base @stilacosmetics liquid Eye Shadow *SAPPHIRE *DIAMOND DUST @narsissist all day luminous weightless foundation PUNJAB @sephoramy high coverage concealer 20 CREAM @fentybeauty match stick shimmer RUM @hudabeauty easy baked loose powder POUND CAKE @iconic.london Illuminator ORIGINAL @narsissist ORGASM blusher @nyxcosmetics_my lingerie lip shimmer BARE WITH ME . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuplover #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #hudabeauty #fentybeauty #sephoramy #deepavali #bollywood #ilovemonday37 #bollywoodmakeup #narsmy #narsmalaysia #makeupclips .
๐Ÿ’œ PRODUK VERSATILE @ASYALLIEE IAITU HEY! BE PURE DARI LOVELIEE ๐Ÿ’œ . SUNCREEN hey! be pure ๐ŸŒป . โ€ขTiada PARABEN dan BAHAN KIMIA โ€ขMempunyai SPF 50 yang sangat tinggi โ€ขBoleh dijadikan sebagai FOUNDATION atau day cream โ€ขIa juga boleh merawat parut, bekas jerawat dan jeragat โ€ขMelindungi kulit dari radiasi UVA & UVB yang berbahaya โ€ขMelembutkan kulit, melembapkan kulit dan melindungi kulit โ€ขBoleh dipakai setiap hari selepas skincare routine anda โ€ขSesuai untuk semua skin type . PIMPLE CREAM hey! be pure๐ŸŒป . โ€ขTiada PARABEN dan BAHAN KIMIA โ€ขMengecilkan jerawat โ€ขMenghalang jerawat untuk terus tumbuh โ€ขMembunuh bakteria โ€ขMenghalang whitehead, blackhead dan jerawat โ€ขSesuai untuk semua skin type . Melindungi serta mencantikkan kulit awak gunalah hey! be pure from loveliee ๐Ÿ’œ . . . . #makeupforbarbies #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuponpoint #makeuplover #weddingdiaries #allmodernmakeup #1minutemakeup #makeup4glam #viralvideo #makeupskills #selfmakeup #lovelieemalaysia #lovelieehq
"๐ผ ๐“๐‘œ๐“‹๐‘’ ๐“‰๐’ฝ๐‘’ ๐‘…๐’ถ๐’พ๐“ƒ ๐’ท๐‘’๐’ธ๐’ถ๐“Š๐“ˆ๐‘’ ๐ผ ๐’ถ๐“‚ ๐’ถ ๐‘€๐‘’๐“‡๐“‚๐’ถ๐’พ๐’น ๐“Œ๐’ฝ๐‘œ ๐“๐’พ๐“‹๐‘’๐“ˆ ๐“‰๐‘œ๐‘œ ๐’ป๐’ถ๐“‡ ๐’ป๐“‡๐‘œ๐“‚ ๐“‰๐’ฝ๐‘’ ๐“ˆ๐‘’๐’ถ" .. . Yg setuju sama mimin kalau make up ini keren banget siapaa?? Jgn lupa komen "Yes, I am" di bawah yaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Repost @nurlianna . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuponpoint #makeuplover #weddingdiaries #100daysofmakeup #allmodernmakeup #universodamaquiagem_oficial #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup
"๐ผ ๐“๐‘œ๐“‹๐‘’ ๐“‰๐’ฝ๐‘’ ๐‘…๐’ถ๐’พ๐“ƒ ๐’ท๐‘’๐’ธ๐’ถ๐“Š๐“ˆ๐‘’ ๐ผ ๐’ถ๐“‚ ๐’ถ ๐‘€๐‘’๐“‡๐“‚๐’ถ๐’พ๐’น ๐“Œ๐’ฝ๐‘œ ๐“๐’พ๐“‹๐‘’๐“ˆ ๐“‰๐‘œ๐‘œ ๐’ป๐’ถ๐“‡ ๐’ป๐“‡๐‘œ๐“‚ ๐“‰๐’ฝ๐‘’ ๐“ˆ๐‘’๐’ถ" .. . . Spam ๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’€ dekat komen.. Nanti Liana screenshot masuk story ๐Ÿ’‹ . . . #makeupforbarbies #hypnaughtymakeup #markandaribeauty #makeupvaaroos #fancyymakeup #makeuptutorial #makeuponpoint #makeuplover #weddingdiaries #100daysofmakeup #allmodernmakeup @allmodernmakeup #universodamaquiagem_oficial #1minutemakeup #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup @tips__kecantikan #barbie @forchicscom @fancyy.makeup @hypnaughty.makeup @makeupxyx @makeupvove @makeup_va_aroos @contourverse @makeupforbarbies @blendingrules @amazing.fashions #blendtherules @bycontour #bycontour @makeupartist.worldwide @hudabeauty #hudabeauty @makeupyly @bebeautymood #halloweencostume #halloween #halloweenmakeup #halloweencostumes #mermaidmakeup #mermaidskull #skullmakeup #makeupclips
next page →