#fashionvalet

276,331 posts

Loading...
Morning everyone😍 Jangan lupa ye sale utk casual ni masih onnzz. Hanya top ni sahaja yg masih available so cepat-cepat grab! Semua tengah sale 3 for RM100 sahaja!😱 Rugi yang amat kalau korang tak grab ! Cepat grab semula semua stock sale licinn & kita takde restock dah lepas ni ! . . Berminat terus dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tiapublika.my okeyh? _ Online purchase: 1)Whatsapp 0135250502 2)Dm through @tiapublika.my . - #calacara #calacarapreloved #calacaraagent #lilypetuna #lilypetunaagent #quftanempire #quftanempireagent #hijabistahublebaran2018 #hhauthorisedagent #zefikscollection #anasriagent #anasri #weedingdress #bajukanakkanak #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy #arcomyagent #ejstyle #ejstylestockist #hhauthorisedagent #hijabistahubcarlaluxekurung #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubmovingoutsale
💥 HOT SELLING . . Dah dapatkan belum? Express hijab yg paling trendy pada abad ini🤩🤩 #fanacouture #DamiaDeluxeFanaCouture #DamiaDeluxeKashmir
Blending is no longer cardio when you have ENVIDIA Flirty Pearl Shadow Stick in your makeup stash! Completely ideal for busy women everywhere, ENVIDIA gives you beauty on-the-go! . Stay-on and waterproof, your eye-drama can stay slaying on lock, all day! Dengan pen dan sponge tip untuk solekan mata semudah swipe and blend, quick and easy make up is just as beautiful! . Available for purchase at ENVIDIA BEAUTY BAR, SOGO, KL or buy online at www.envidia.com.my or whatsapp us at 0133451511! . Stay Bold, Stay Beautiful. . . . #makeuptutorial #makeuponpoint #allmodernmakeup #makeup4glam #selfmakeup @tips_kecantikan @amazing.fashions #viral @hudabeauty #zalora #instagirls #lazada #fashionvalet #onlineshop #visitmyig #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashop #ootd #malaysiaonlineshopping #makeuplover #weddingdiaries
ADUI! KULIT MENGELUPAS TERUK, APA NAK BUAT NI! . . Wanita suka Satin Hands Pampering Set. Berdasarkan kajian, seramai 52 orang wanita menggunakan Satin Hands Pampering Set ini sekali selama tujuh hari (hari-hari). . . Dirumuskan dengan shea butter yang penuh lembapan serta wangian teh putih dan sitrus. WOW !! Memang BEST!! . . WHITE TEA & CITRUS SATIN HAND ( PAMPERING SET ). . 🌸 Dengan segera, tangan rasa lembab, lembut dan licin. . 🌸 Tangan rasa segar, licin dan dilindungi. . 🌸 Kulit rasa cergas dan tampil segar dan sihat. . . Set ini terdiri daripada : . 💕 PROTECTING SOFTENER - membantu menyokong penghalang kulit, mengunci kelembapan kulit. Melembutkan kulit tangan sebelum menggunakan Refining Shea Scrub. . 💕SATIN SMOOTHIE REFINING SHEA SCRUB - Dapat menarik keluar sel kulit mati dengan lembut dan berkesan. Sel kulit mati ini adalah antara punca kulit kusam dan kering. - Scrub ini dapat mengembalikan kulit tampil lebih licin semasa menghapuskan kotoran dan bendasing pada tangan. Ia juga menjadikan kulit semakin lembut. . 💕NOURISHING SHEA CREAM - Kulit lebih halus dan lembut. - Melembabkan kulit sehingga 24jam+. - Tidak berminyak. - Cepat diserap dan tangan tidak melekit. . Jom order sekarang dengan Che Ta +601116661519
🔥 YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME 🔥 . . Apa beza anda diet sendiri & ada coach ?? . . ❌ TIADA bimbingan coach ❌ TAK TAHU nak makan apa ❌ TIADA orang monitor progress anda ❌ TIDAK FAHAM konsep turun berat ❌ TIADA target berat yang realistik . . Apa yang saya tawarkan kepada anda dengan program #youcanloseweightfromhome 😍 ?? . . ✅ 100% ONLINE . ✅ MEAL PLAN + GROCERIES LIST + RESEPI . ✅ TOPIK DIET PEMAKANAN SIHAT ✅ SUPPORT GROUP . ✅ HOME WORKOUT . . KLiK LiNK Di BiO @nissa_hassan_ untuk ubah 100% kesihatan yang baik . . AMO & Coach Nissa Hassan +6012 662 7818 . #coachnissahassan #YouCanLoseWeightFromEverywhere #LossFatLossWeight #KurusTanpaLapar #TipDiet #TipKurus #Homeworkout #PCOS #KempiskanPerut #TeamNickinHussein #FatBurner #travellog #bajuplussize #tv3 #astrowarna #easymealprep #muamalaysia #noradanish #bakarlemakperut #jubahsouq #lemakperut #kecikkanpeha #homeworkout #fashionvalet #viralthread #travelblogger #dramasangat #homeworkout #jubahcantik #fitnesslife
Dazzle some shimmer on those dainty lids, all made easy with ENVIDIA Flirty Pearl Shadow Sticks! . All products are available for purchase at ENVIDIA BEAUTY BAR, SOGO, KL or buy online at www.envidia.com.my or whatsapp us at 0133451511! . Stay Bold, Stay Beautiful. . . . #makeuptutorial #makeuponpoint #allmodernmakeup #makeup4glam #selfmakeup @tips_kecantikan @amazing.fashions #viral @hudabeauty #zalora #instagirls #lazada #fashionvalet #onlineshop #visitmyig #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashop #ootd #malaysiaonlineshopping #makeuplover #weddingdiaries
BERAT IDAMAN SIAPAKAH INI🙋🏻‍♀️ . Tengok IG story saya ya. I know now that I’m already in my 3rd trimester berat akan naik setiap 2 minggu. Pernah jugak daripada pregnancy yg sebelum ni berat naik 1kg setiap minggu di akhir trimester🙈 . Nightmare?! Tak lah...normal la wanita mengandung naik berat. Baby naik brape gram je mak nya beria naik berkilo-kilo🤣 . Komen kat bawah berapa KG korang naik semasa mengandung. Nak tengok gak berapa ramai followers saya yg sama situasi macam saya ni🤗 . Coach Ilyani Wajdi 60125885877 #getfitnowonline . #sayanakkurus #jomkurus #dietmakannasi #kuruscepat #dietkurus #kuruscantik #kurungmoden #makananviral #kempiskanperut #tv3malaysia #kurungmoden #fashionvalet #duckcosmetics #coachilyani #ilyaniwajdi #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #duckscarves #arianiootd #coachilyani #ilyaniwajdi #blouselabuh #blouselabuhmurah #turun5kgsebulan #cuticutimalaysia
Berat Naik Selepas Kahwin ? . Ramai yg bg alasan mcm tu kann. Realitinya yg belum kahwin pun bole naik berat badan jugak ! 😜 . Aktiviti harian seseorang itu dan tabiat pemakanan kita sebenarnya yg memjadi faktor terbesar berat badan kita naik Tak kisah laa dah kahwin ker , bujang lagi ker even masih student pun lagi . . Slot intake APRIL telah dibuka! . Coach Sue 0192268966 . Klik link dibio utk detail program . . #fasttrackonlinecoaching #mysihatkurus #dietatkins #saizbaruraya #dietketo #dietgula #kurustanpasenaman #diettelur #bajuraya #bellaammara #dietonline #kurusonline #onlinecoaching #jubahsouq #fashionvalet #jakel #muslimahclothing #leeyanarahman
. Saya suka mencari inspirasi dengan membaca story orang yang berjaya turunkan berat badan.Yang paling saya suka,dalam hidup dia tak pernah rasa kurus.Lahir-lahir jer memang dah “besar”. Dan dalam mindset dia mmg die dilahirkan begitu. . Tetapi, beliau berani buat perubahan untuk diri sendiri, dan bukan utk org lain pun. Beliau percaya boleh je kurus walaupun dilahirkan “besar”. . Kat sini saya dapat belajar,kalau kita ada desired atau pun keinginan yang sangat-sangat tinggi kita akan dapat apa yang kita inginkan dalam hidup kita.Terutama sekali nikmat kesihatan. . Mereka ini,memang nampak crystal clear diri mereka selepas turun berat badan.Nampak diri mereka ideal weight walaupun baru turun 5kg. . Mereka akan work dengan diri mereka & do what ever untuk capai goal mereka.Sebab mereka percaya. . The key is PERCAYA.Anda percaya tak boleh buat perubahan tu?. Masih selesa dok kendong berat 10kg lebih dari ideal weight ka?. . Klik link utk coach bantu.
80% JAGA PEMAKANAN, 20% SENAMAN . Sy setuju dgn @profmuhaya , ramai yg cuba mcm2 nak turun berat badan, buat mcm2 jenis diet, diet itu diet ni la, tapi tak jadi. It works bila kita 80% jaga pemakanan dan 20% senaman. Kalau hari2 bersenam tapi tak jaga makan, tak pantang, mcm mana tu?💁 . UNTUK PERTANYAAN DAN PENDAFTARAN SESI APRIL 📲Yasmin-010 895 3457 (perempuan shj klik link di bio ig @yasmin__ismail ) . #teamyasminismail #eatclean #erafm #tipskurus #tipsdiet #kualalumpur #bazaarpaknil #snacking #meletop #kurustanpaberlapar #hiit #jk1m #fashionvalet #mua #naelofarhijab #tvalhijrah #lemak #tv3 #jomkurus #gemuk #kurus #lapar #hijab #jomkurus #workout #jomkawin #dramasangat #makan #travel #jubah #kurungmoden
AGE ONLY A NUMBERS 💪🏻 . . Yes age only a numbers kerana setiap badan manusia berbeza . Ada metabolisma & pemakanan yang membezakan kita . . Niat & kemahuan seseorang tidak boleh diterhadkan hanya kerana umur . Jika anda berusia 50 tahun , dan mahu aktif boleh menari , berlari , no one can stop you . . If you want to change yourlife , its just you can change . Nobody can change you . Your life is about yourself . So just do the best for your life ❤️ . . Credit : @_chefwan58 . . Follow @nissa_hassan_ @nissa_hassan_ Untuk tips sihat setiap hari . . AMO & Coach Nissa Hassan +6012 662 7818 . . #coachnissahassan #YouCanLoseWeightFromEverywhere #LossFatLossWeight #KurusTanpaLapar #TipDiet #TipKurus #Homeworkout #PCOS #KempiskanPerut #TeamNickinHussein #FatBurner #travellog #bajuplussize #tv3 #astrowarna #easymealprep #muamalaysia #noradanish #bakarlemakperut #jubahsouq #lemakperut #kecikkanpeha #homeworkout #fashionvalet #viralthread #travelblogger #dramasangat #homeworkout #jubahcantik #fitnesslife
|MINUM AIR SEJUK LEMAK BERGUMPAL?|🤔 . Mitos semata2. Jangan dok percaya. Its all about calories. . Lebih kalori baru naik berat. Utk turun berat defisit (kurangkan) sedikit kalori setiap hari. InshaAllah turun berat. . . . Sape suke minum air ais 0 angkat tangan 🙋🏼🙋🏻‍♂️. KOMEN "SAYA!" . Kita Geng! 👍🏻 . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊 . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
SENANGNYA MINUM AIR KOSONG 💡 . . Mashallah senang je nak minum air kosong ni sebab kita boleh bawa dari rumah atau beli kat luar . Air kosong ialah 0 kalori . . Bila 0 kalori , tidak boleh buat anda gemuk . Yang boleh gemukkan anda ialah minuman manis a.k.a bergula . Sebab ada kalori . . jom minum air kosong . Untuk Sihat & cantik 😍 . . Follow @nissa_hassan_ @nissa_hassan_ Untuk tips sihat setiap hari . . AMO & Coach Nissa Hassan +6012 662 7818 . . #coachnissahassan #YouCanLoseWeightFromEverywhere #LossFatLossWeight #KurusTanpaLapar #TipDiet #TipKurus #Homeworkout #PCOS #KempiskanPerut #TeamNickinHussein #FatBurner #travellog #bajuplussize #tv3 #astrowarna #easymealprep #muamalaysia #noradanish #bakarlemakperut #jubahsouq #lemakperut #kecikkanpeha #homeworkout #fashionvalet #viralthread #travelblogger #dramasangat #homeworkout #jubahcantik #fitnesslife
MAKAN MAKANAN YANG SIHAT SEBAGAI UBAT SEBELUM ANDA TERPAKSA MAKAN UBAT SEBAGAI MAKANAN UNTUK SIHAT . Pilih makanan yang baik. Elakkan junk food, process food dan juga fast food. . Salah satu makanan yang baik adalah lobak. Antara kebaikkan lobak merah adalah: . . 🥕Mengurangkan risiko barah 🥕Mencegah angin ahmar 🥕Mengurangkan risiko penyakit jantung 🥕Baik untuk mata 🥕Baik untuk kesihatan.buah pinggang . Makan dengan bijak. Program kurus fit online coaching intake April masih dibuka. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk pendaftaran. . Coach Akie 0199659769
KEMPEN KURANGKAN GULA 2019 . . Jom semua kita sahut saranan @kementeriankesihatanmalaysia untuk kurangkan gula dalam menu harian Kita . Lebihkan air kosong daripada air manis. Tukarkan beras putih kepada beras perang atau karbo kompleks yang lain. Beras pun tinggi gula ye, bukan air manis je. Tukarkan kek & donut kepada buah-buahan. Buah sangat bagus waktu panas-panas sekarang ni kerana ade kandungan air, boleh elak dari hidrasi . . Jom 💪💪💪 . . #KOCHidayah0104324616 #kurusonlinecoaching #kurussebelumkhawin #jomkurus #jk1m #ezdiet #galeriariani #fashionvalet #resepisihat #mingguanwanita #neelofa #ainantasneem #plussizemalaysia #plussizefashion #plussize #bazarpaknil #jodohjodohanissa #ame2019 #nona #wanitahariini #ketukketukramadan #kurussebelumraya #encikimamexpress #kamdar #jakel #ketukketukaidilfitri #kempenkurangkangula2019 #kuranggulacegahobesiti #kementeriankesihatanmalaysia #kkm
Cakap yang baik sebab ia satu dia Berfikir yang baik sebab negativity itu racun Rasa yang baik sebab hati kita peribadi kita . Salam khamis. Selamat pagi! Assalamualaikum❤️ . . . #sayanakkurus #jomkurus #dietmakannasi #kuruscepat #dietkurus #kuruscantik #kurungmoden #makananviral #kempiskanperut #tv3malaysia #kurungmoden #fashionvalet #duckcosmetics #coachilyani #ilyaniwajdi #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #spm #selamatpagi #coachilyani #ilyaniwajdi #blouselabuh #morning #turun5kgsebulan #motivation
Thank you for being an amazing customers 💕. Shop now 👉🏻@sweetseptember17. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 Bentuk, warna dan saiz yang eksklusif. Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. Sesuai digunakan untuk semua. Alergi kepada nikel/besi pin #wavypinbyss #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #thegeometricduck #themerdekaduck #theproducktiveduck #duckitforward #tudungruffles #cakenis #waarna #tudungpeople #fareedascarf #naelofarhijab #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #fashionvalet #hijab
Thank you for being an amazing customers 💕. Shop now 👉🏻@sweetseptember17. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! #magpinbyss #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #thegeometricduck #themerdekaduck #theproducktiveduck #duckitforward #tudungruffles #cakenis #waarna #tudungpeople #fareedascarf #naelofarhijab #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #fashionvalet #hijab
🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab
☑️ Pakar pencuci tudung No.1 di 🇲🇾 🔻Hanya rendam, bilas dan sidai tanpa perlu memberus. 🔻Menjaga kualiti dan warna tudung 🔻Ditambah ekstrak pewangi supaya tudung kekal berbau wangi sepanjang hari 🔻Ditambah ekstrak pelembut bagi melembutkan tudung memudahkan proses menggosok dan mengurangkan kedutan pada tudung 🔻Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan 🔻 Boleh digunakan untuk membasuh pakaian. #niqawashbyss #instantmagicspraybyss #duckscarves #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thegeometricduck #theklduck #themerdekaduck #disneyxduck #thelatticeduck #theproducktiveduck #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #jovianmandagie #fareedascarf #ariani #vscocam #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #turki #fashionvalet #sayajual #hijab #duckitforward
🎀 Hijab Awning Starch #niqa 1️⃣ Shake 2️⃣ Spray 3️⃣ Iron Shop now 👉🏻@sweetseptember17 Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. #hijabawningstarchbyss #duckscarves #disneyxduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thedoilyduck #thegeometricduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #fareedascarf #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #gentlemanfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #hijab #fashionvalet
Apa kata pengguna ? . For more info | Keterangan lanjut mengenai produk : Boleh hubungi NUMBER PHONE | WHATSAPP :- 📲 011-12489418 . 🍃 Produk Natural Sejak 2011 🍃 Tiada Bahan Pengawet 🍃 Tiada Bahan Kimia Terlarang . 🍉 Proses penghantaran 7-14 hari bekerja. . #natural #naturalskincare #pinkpreset #sparklingskincare #beauty #allabox #boxies #fashionvalet #duckcosmetics #lazada #zalora #fashion #skincare #korea #dnars #tati #dherbs #vida #pamoga #fazura #neelofar #kbeauty #koreanbuys #innisfree #freeman #goodvirtuesco #althea #fabfitfun #tiktok #skincareroutine
🥀SINAR KURUNG . (Design Kurung moden) Khas Penggemar Kurung moden.. ..sesuai utk anda tambah koleksi di wardrobe . SKIRT . □ DIGITAL HIGH QUALITY □ CORAK BUNGA PRINTED □ High quality 100% □ Tak panas (SEJUK) □ Tak kasar □ jenis kain lembut dan beralun □ Tak jarang □ Zip tepi skirt □ getah kiri dan kanan □ separuh pinggang separuh getah □ Potongan DUYUNG . BAJU . ■ Pearl skin platinum ■ High quality ■ DESIGN KURUNG MODEN ■ lose cutting ■ Leher bulat ■ ZIP SOROK BELAKANG BAJU ■ TANGAN LEPAS ■ MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) ■ SPAN BAHU KIRI DAN KANAN BAJU . HARGA :RM110SM RM115SS . #sayajual #sayajualbajuraya #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayacantik #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #sinarkurung
🥀SINAR KURUNG . (Design Kurung moden) Khas Penggemar Kurung moden.. ..sesuai utk anda tambah koleksi di wardrobe . SKIRT . □ DIGITAL HIGH QUALITY □ CORAK BUNGA PRINTED □ High quality 100% □ Tak panas (SEJUK) □ Tak kasar □ jenis kain lembut dan beralun □ Tak jarang □ Zip tepi skirt □ getah kiri dan kanan □ separuh pinggang separuh getah □ Potongan DUYUNG . BAJU . ■ Pearl skin platinum ■ High quality ■ DESIGN KURUNG MODEN ■ lose cutting ■ Leher bulat ■ ZIP SOROK BELAKANG BAJU ■ TANGAN LEPAS ■ MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) ■ SPAN BAHU KIRI DAN KANAN BAJU . HARGA :RM110SM RM115SS . #sayajual #sayajualbajuraya #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayacantik #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #sinarkurung
🥀SINAR KURUNG . (Design Kurung moden) Khas Penggemar Kurung moden.. ..sesuai utk anda tambah koleksi di wardrobe . SKIRT . □ DIGITAL HIGH QUALITY □ CORAK BUNGA PRINTED □ High quality 100% □ Tak panas (SEJUK) □ Tak kasar □ jenis kain lembut dan beralun □ Tak jarang □ Zip tepi skirt □ getah kiri dan kanan □ separuh pinggang separuh getah □ Potongan DUYUNG . BAJU . ■ Pearl skin platinum ■ High quality ■ DESIGN KURUNG MODEN ■ lose cutting ■ Leher bulat ■ ZIP SOROK BELAKANG BAJU ■ TANGAN LEPAS ■ MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) ■ SPAN BAHU KIRI DAN KANAN BAJU . HARGA :RM110SM RM115SS . #sayajual #sayajualbajuraya #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayacantik #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #sinarkurung
. Perkara biasa berlaku di kalangan wanita di seluruh dunia. . Normal bila period naik berat. Naik berat tu sebab air - berlakunya water retention. . Ingat key word ni smpai bila bila... lepas ni jangan stress dah bila berat naik time period 😂😂😂 Water retention ni disebabkan oleh . 1. Hormon estrogen 2. Hormon progesteron 3. Craving dan emosi tak stabil 4. Makan makanan merapu 5. Tak workout . Tag rakan anda yg asyik komplen berat badan naik masa period.
3 liter air sehari bukan saja bagus untuk turun berat badan, malah bagus juga untuk kulit makin cantik . Tak cukup minum air boleh buatkan kulit jadi makin kering dan menggelupas.. Dan tak susah pun minum air kosong, cuma tak biasa saja.. Boleh ikut teknik 2 botol ini dan habiskan 3L sehari.. Ini juga adalah rahsia JLo kekal kulit cantik awet muda tau 🤩😘 . #coachamira #teamismailayu #hijabista #neelofa #mlm #my #jubah #fashionvalet #bajumurah #proton #malaysia #bajubesar #raya #makan #kurusonlinecoaching #caradiet #singlegirl
HOT ITEM 🔥🔥🔥 COMBO 2 PAIR ✨RM 100 exc post✨ Cepat Cepat siapa nak Order ...sis bg harga promo yg telajak murah niii !!! STOCK SANGAT LIMITED AVAILABLE SEHINGGA PLUS SIZE 3XL ! _______________________________________________________ PREORDER OPEN ✨ TRILINE SWEETSUIT ( Limited Stock ) _______________________________________________________ ❌Normal Price 👉🏻RM 89 exc post Now 🔥🔥🔥 ☑️1 Pair 👉🏻 RM79 Lebih jimat ☑️2 Pair 👉🏻RM100 Only ☑️EXCLUDING POSTAGE _______________________________________________________ Colour : WHITE | BLACK | PINK | GREEN | MAROON Size : S | M | L | XL | 2XL | 3XL MEASUREMENT : TOP S👉🏻 Bust:94cm Sleeve: 59cm Length Top: 65cm M👉🏻Bust:99cm Sleeve: 60cm Length Top: 66cm L👉🏻Bust: 104cm Sleeve: 61cm Length Top: 67cm XL👉🏻Bust: 109cm Sleeve: 62cm Length Top: 68cm 2XL👉🏻Bust: 114cm Sleeve: 63cm Length Top: 68.5cm 3XL👉🏻Bust: 119cm Sleeve: 64cm Length Top: 69cm Pants S👉🏻 Waist :73cm Length Pants : 93cm M👉🏻Waist:75cm Length Pants : 94cm L👉🏻Waist: 77cm Length Pants : 95cm XL👉🏻Waist: 79cm Length Pants : 96cm 2XL👉🏻Waist: 80cm Length Pants: 97cm 3XL👉🏻Waist: 83cm Length Pants: 98cm - - - How To Order : ✅WHATSAPP : +6010-2906781 ____________________________________________________ Happy Shopping 💋 ____________________________________________________ #ootdmalaysia #sayajualjeans #sayajual #preloveditemmalaysia #duckscarves #jovianrtw #personalshopper #jeans #ootd #fattzura #hijabfashion #lofattah #bazarpaknilmurah #zaloramy #jeansmalaysia #fattzura #neelofa #fashionvalet
RAHSIA ASET AWET GEBU HANYA DARI BILIK MANDI UOLS! . Swipe left for testimonies. . Kita, orang perempuan ni memang TELITI. Setiap inci badan kita ni memang SANGAT di titik beratkan 😊 Terutama part "ASSET" berharga kita💓 . Adakah "ASSET" kita cukup membahagiakan suami kita? . Dah Cukup BESAR? . Dah Cukup TEGANG? . Dah Cukup ANJAL? . Dah Cukup MEKAR? . Dah Cukup MANTOP? . Jika BELUM, jangan gundah - gulana kerana sesambil mandi pun korang boleh dapatkan semua ciri-ciri "ASSET" sempurna seperti yang di atas 😊 Hanya URUTAN manja buih-buih sabun WONDER BLOOM, confirmed terletakk elokk "ASSET" korang! . Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 . Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉. . #duckscarves #duckcosmetics #wanzar #jovianmandagie #calacara #rizmanruzaini #Arianirtw #happikiddo #natalis #jubahexclusive #GaleriAriani #jovianrtw #primavalet #fashionvalet #fareedascarf #leeyanarahman #selafazcinta
OHAYO MINNA ❤️ BOLEH PILIH KORANG YG MANA SATU?😁 . Selamat pagi semua. Sambil breakfast tu rehat tu jom share di ruangan korang yang mane satu 👇👇 😅 . ❤️ Coach Ainni 019-2265702 . #nairafittrainer #kurussebelumraya #teamfittrainer #ainnivacation #triptojapan #AinniKeNippon
Done for tonight.. Tq for invite me to ur event @khatreena.ms Raya Fashion Suite Model @_cekliaa @amylia_shaaa.03 @Cendul Makeup by me Marisa Sara Lys Photog by @fih.memora Busana by YAM @sharifahkhatreena Locatiaon #Blackwood #kangar Ada sekarang di @fashionvaletcom #khatreena #khatreenaxfv #fvashion #fashionvalet #ss19 #fashionmalaysia #fashionWeek #malaysia
Awak tak nak erh macam ni? 😢 ・・・ Amboi! Sejak saya bagitau pasal #ubattinggi , kemarin korang tanya "awak nak setinggi KLCC ke" 😂😂😅😅 apa salahnya kan kalau tinggi sikit. Nampak lebih kacak / cantik di hari raya nanti. Baru lah nak berOOTD di tangga kampung lebih confident. . Kenapa mesti beli skg? sebab promosi until 20hb jer. so awak mesti beli skg untuk hemat duit awak.. . more info follow . 📱Whatsap : +60166104688 #tiensmalaysia #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia #fashionvalet #intrendmalaysia
[RAMAI ORANG DAH KURUS GEMUK BALIK] . masa tengah berdiet, kemain fokus.... baru turun 3kg dah sambut dah hari "Cheat day" katanya. . Padahal kita bagi dia "Cheat meal" sahaja tu pun hujung2 bulan je 😂😂😂 . Sebenarnya kita memerlukan 90 hari untuk kita tukar secara keseluruhannya. . so bulan pertama da lose weight...kite kene truskan sekurang-kurangnya dua bulan berikutnya untuk dapatkan result yang lebih baik. . dan jadikan tabiat baik kita tu berpanjangan supaya bila dah turun, sng nk maintain 🤗 . Jom sapa nak belajar mcm mn nak maintain berat lepas dapat hasil ideal weight?! . Fat To Fit From Home-Season 16 [APRIL 2019] 📢 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Click link di bio ig @myrahabib_ 👫 untuk book slot anda sebelum terlambat! 👆👆👆 . #fattofitfromhome #myrahabibonlinecoaching
[NAK RASA JERRRR!] . Siapa lelaki kat luar sana mengalami masalah macam ni? 😂 . tag pasangan korang untuk buktikan yang korang naik badan disebabkan mereka 🙈🙊 . Fat To Fit From Home-Season 16 [APRIL 2019] 📢 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Click link di bio ig @myrahabib_ 👫 untuk book slot anda sebelum terlambat! 👆👆👆 . #fattofitfromhome #myrahabibonlinecoaching
KONSEP MAKROS DAN MEAL PREP DALAM PEMAKANAN SEHARIAN. . Kenapa meal prep? 1⃣ Lebih mudah untuk ON TRACK. 2⃣ Jimat masa 3⃣ Disiplin 4⃣ Tabiat pemakanan yg lebih baik . UNTUK PERTANYAAN DAN PENDAFTARAN SESI APRIL 📲Yasmin-010 895 3457 (perempuan shj klik link di bio ig @yasmin__ismail ) . #teamyasminismail #eatclean #erafm #tipskurus #tipsdiet #kualalumpur #bazaarpaknil #snacking #meletop #kurustanpaberlapar #hiit #jk1m #fashionvalet #mua #naelofarhijab #tvalhijrah #lemak #tv3 #jomkurus #gemuk #kurus #lapar #hijab #jomkurus #workout #jomkawin #dramasangat #makan #travel #jubah #kurungmoden
Ok la.. sisturr mampu lanje takat ni je... mate nk tutup sendiri dah ni.. selebihnye tgk kt story je.. . Siapa peminat design letops @leeyanarahman.co angkat tangan? 🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️ . booking Slot #leeyanaraya2019 sekarang!🎊 untuk catalog untuk koleksi baju raya Leeyanarahman 2019... jalan lepaskan peluang! . Mana yg bayar deposit.. sisturr akan dulukan.. so tak perlu risau size or baju or warna yg uolls suke kehabisan 😄😃 . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 💯FREE CHARGE 👛 Deposit RM50 💵 Hanya bayar baju + postage 🎁Dapat SURPRISE gift 🎁MYSTERY GIFT FOR LUCKY ONE 🎉 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . 📲📲 whatsapp 012-3336643 atau direct link kat bio 🥰😘 . #teampswaniebangi #designletops #leeyanarahman #leeyanarahmanraya2019 #leeyanaraya2019 #bajurayaleeyanarahman #bajuletops #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 #bajuraya #exclusive #bajuexclusive #exclusivedesigns #fashionvalet #fashionshow #moodrepublic #leeyanarahmancollection #leeyanarahmanlovers #rayasakan #kurungmoden #bajukurung #bajupeplum #kurungraya2019 #designletopsno1malaysia
Terima kasih cik @juliaizuanatashaofficial ada orang pakai abaya pegi... dinner! tinggi boleh jadi model muslimah 🙈💃🏻💃🏻💃🏻 ngam ngam cantik! tq😘😘😘😘 #abayasaudi #ootd #ootdfashion #modelmuslimah #abayafashion #fashionblogger #fashionstyle #hijabista #viral #abayamurahviral #jubaharab #arabicdinner #dinner #weddingdress #neelofa #fashionvalet #abayamurah #abayaarab
Baju untuk wanita mengandung pun ade uolls 🤰 . booking Slot #leeyanaraya2019 sekarang!🎊 untuk catalog untuk koleksi baju raya Leeyanarahman 2019... jalan lepaskan peluang! . Mana yg bayar deposit.. sisturr akan dulukan.. so tak perlu risau size or baju or warna yg uolls suke kehabisan 😄😃 . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 💯FREE CHARGE 👛 Deposit RM50 💵 Hanya bayar baju + postage 🎁Dapat SURPRISE gift 🎁MYSTERY GIFT FOR LUCKY ONE 🎉 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . 📲📲 whatsapp 012-3336643 atau direct link kat bio 🥰😘 . #teampswaniebangi #designletops #leeyanarahman #leeyanarahmanraya2019 #leeyanaraya2019 #bajurayaleeyanarahman #bajuletops #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 #bajuraya #exclusive #bajuexclusive #exclusivedesigns #fashionvalet #fashionshow #moodrepublic #leeyanarahmancollection #leeyanarahmanlovers #rayasakan #kurungmoden #bajukurung #bajupeplum #kurungraya2019 #designletopsno1malaysia
Siapa peminat design letops @leeyanarahman.co angkat tangan? 🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️🙋🏻‍♀️🙆‍♀️ . booking Slot #leeyanaraya2019 sekarang!🎊 untuk catalog untuk koleksi baju raya Leeyanarahman 2019... jalan lepaskan peluang! . Mana yg bayar deposit.. sisturr akan dulukan.. so tak perlu risau size or baju or warna yg uolls suke kehabisan 😄😃 . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 💯FREE CHARGE 👛 Deposit RM50 💵 Hanya bayar baju + postage 🎁Dapat SURPRISE gift 🎁MYSTERY GIFT FOR LUCKY ONE 🎉 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . 📲📲 whatsapp 012-3336643 atau direct link kat bio 🥰😘 . #teampswaniebangi #designletops #leeyanarahman #leeyanarahmanraya2019 #leeyanaraya2019 #bajurayaleeyanarahman #bajuletops #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 #bajuraya #exclusive #bajuexclusive #exclusivedesigns #fashionvalet #fashionshow #moodrepublic #leeyanarahmancollection #leeyanarahmanlovers #rayasakan #kurungmoden #bajukurung #bajupeplum #kurungraya2019 #designletopsno1malaysia
TURUN 5 KG 2 MINGGU!!!!(Masha Allah) . Alhamdulillah bila one of my coachee berjaya turun berat.Lega dan happy,kini mereka mulai faham.Tentang gaya hidup sihat dan pemakanan seimbang.Dan mereka kini dapat rasa healthy active lifestyle mudah utk turun berat badan. . Semua bisa lakukan😍 Alhamdulillah,dengan meal plan lengkap dan konsisten.Yes miracle can happen.In shaa Allah . Kurus Online Coaching Intake MAC . ✔️ Personal dan group coaching ✔️ Meal plan beserta resepi sihat 30 hari ✔️ Combo workout dari rumah ✔️ Groceries checklist . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Khalid +60172305309 . #jubahsouq #jubahbesar #pakejpelamin #bajubesar #turunlemak #kuruscepat #psminazshahalam #jomkurus #pakejpengantin #bakarlemak #skinspa #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #bajumenyusu #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myclinic #psbellaammara #psleeyanarahman
[9 TIPS BANTU ANDA KAWAL RASA LAPAR] . ✅ambik buah dan juga sayuran yang banyak buatkan anda kenyang lebih lama. . ✅lakukan latihan bebanan 3-4 kali seminggu. . ✅Minum air kosong (zero kalori) . ✅Ambil kopi hitam tanpa gula dan pemanis. . ✅Tidur yang cukup setiap hari. . ✅Ambik protein yang cukup. . ✅snacking dgn teratur dengan mengambil lemak yang sihat. . Fat To Fit From Home-Season 16 [APRIL 2019] 📢 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Click link di bio ig @myrahabib_ 👫 untuk book slot anda sebelum terlambat! 👆👆👆 . #fattofitfromhome #myrahabibonlinecoaching
#zahirahbyarco #arcoagent Selalu kalau beli lace emboidered design full mcm ni saje dah dekat RM300, upah jahit lg, lining lg, horsehair & net lg. haishhh pening mau dekat RM1000 agaknye. Kalau korang sedang mencari baju nikah pada harga berpatutan, Zahirah kurung lace lah jawapannye. Lace dia mampu membuatkan korang pengsan tau. Percayalah cakap sis sebab lace dia super luxe, lagi2 kalau tengok depan2 . Zahirah lace kurung Color : dusty pink Promo : RM229 Normal price : RM249 Available in Xs, S, M, L . Jom grab sementara stock masih ada. ➡screenshot koleksi pilihan anda dan whatsapp 0182524062 or klik blue link in bio 👆 #bajukurung #bajukurungplain #dressplainmurah #cattleyacouture #bajuraya2018 #bridesmaiddress #bridesmaidoutfit #ootd #klfashionweek #modvierbangsar #fashionvalet #kurungmoden #kurungpahang #dresslabuhmurah #dressmuslimah #blouseplain #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousetunicmurah #blousetuniclabuh #bazarpaknil #shawlmurah ___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting
Feedback baru pns2 lagii 👏👏 Parut chicken pox makin pudar dgn sth..satu badan pakai..alhamdulillah😊😊 . Nk repeat oder 2 ketui, akak bagi gift 2 ketul sth.. Best ke best..mmg best laa,lompat bintang awk yaa dpt free !! Esok pos okey😄😄 . * BUY 1 FREE 1* . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #beautyra #sabunorganik #scruborganik
Feedback baru pns2 lagii 👏👏 Parut chicken pox makin pudar dgn sth..satu badan pakai..alhamdulillah😊😊 . Nk repeat oder 2 ketui, akak bagi gift 2 ketul sth.. Best ke best..mmg best laa,lompat bintang awk yaa dpt free !! Esok pos okey😄😄 . * BUY 1 FREE 1* . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #beautyra #sabunorganik #scruborganik
Feedback baru pns2 lagii 👏👏 Parut chicken pox makin pudar dgn sth..satu badan pakai..alhamdulillah😊😊 . Nk repeat oder 2 ketui, akak bagi gift 2 ketul sth.. Best ke best..mmg best laa,lompat bintang awk yaa dpt free !! Esok pos okey😄😄 . * BUY 1 FREE 1* . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #beautyra #sabunorganik #scruborganik
COME ON... BINA LEMAK BERTAHUN2, TAKKAN PROSES NAK KURUS TAK BOLEH SABAR..🤗 . SO, SAYA NAK BUAT APA SEKARANG NI? 1⃣ Mindset yg betul. Diet tak perlu berlapar! 2⃣ Kurangkan garam, gula, bergoreng, fast food, manisan, processed foods semua tu. 3⃣ Makan dlm portion yg betul. Karbo - ikut 1 genggam✊ Protein - 1 telapak tangan✋ 4⃣ Banyakkan minum air kosong. Setiap 25kg = minum 1L 5⃣ Jaga pemakanan & buat senaman 6⃣ Cari group/kawan yg nak kurus sama2 untuk motivasi, selalu on track. . UNTUK PERTANYAAN DAN PENDAFTARAN SESI APRIL 📲Yasmin-010 895 3457 (perempuan shj klik link di bio ig @yasmin__ismail ) . #teamyasminismail #eatclean #erafm #tipskurus #tipsdiet #kualalumpur #bazaarpaknil #snacking #meletop #kurustanpaberlapar #hiit #jk1m #fashionvalet #mua #naelofarhijab #tvalhijrah #lemak #tv3 #jomkurus #gemuk #kurus #lapar #hijab #jomkurus #workout #jomkawin #dramasangat #makan #travel #jubah #kurungmoden
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
Nak kurus dan selimmmm sebelum rayaaa? _ 01128612049
#meutiabyarco #arcoagent . Meutia 2.0 color burgundy paling laju terjual! Cutting Meutia yg berhantu ni akan buat nampak terletak elok je kt badan. Plus Meutia sopan sebab peplum dia jenis labuh di bahagian belakang. . Meutia masih promo ya! Promo price : RM179 Normal price : RM199 . Jom grab sementara stock masih ada. ➡screenshot koleksi pilihan anda dan whatsapp 0182524062 or klik blue link in bio 👆 #bajukurung #bajukurungplain #dressplainmurah #cattleyacouture #bajuraya2018 #bridesmaiddress #bridesmaidoutfit #ootd #klfashionweek #modvierbangsar #fashionvalet #kurungmoden #kurungpahang #dresslabuhmurah #dressmuslimah #blouseplain #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousetunicmurah #blousetuniclabuh #bazarpaknil #shawlmurah ___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
Love to Dress Imane brand new with tag unworn. Size Normal XS. zippered sleeves and nursing friendly. pleats detail at the back. asking RM100 free postage #lovetodress #lovetodressxfv #lilsavail #lovetodresspreloved #prelovedlovetodress #fashionvalet #fashionvaletpreloved
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
🔜Mau nambah tinggi tubuh 5-10 cm atau 7-15 cm ataupun 12-18 bahkan sampai 20 cm hanya dalam waktu singkat,, disini tempatnya.. Makasih Buat YG SUDAH ORDER 😍 di tempat kami.. SADARKAH KAMU JIKA INGIN MELAMAR KERJA DI PERUSAHAAN ATAU INGIN JADI POLISI, TENTARA TINGGI BADAN SERTA PENAMPILAN YANG MERAIK SANGAT MENENTUKAN DITERIMA ATAU TIDAKNYA KAMU 😂 Dan Faktanya Tubuh Yang KURANG Ideal Bukan hanya karena faktor keturunan, tapi lebih karena asupan nutrisi yang kurang dan Pola hidup yang tidak sehat. SO, yuk segera wujudkan impianmu memiliki tubub yang ideal dengan herbal terbaik dari TIENS . Mau Solusi?? ✔ KITA MENYEDIAKAN JUGA SUPLEMEN KESEHATAN DAN KEINDAHAN TUBUH; ✅ PENINGGI BADAN CEPAT ✅ SUPLEMEN LANGSING AMPUH ✅ SUPLEMEN PENGGEMUK ✅ SUPLEMEN PEMUTIH WAJAH DAN BADAN ✅ SUPLEMEN MASALAH JERAWATAN ATAU WAJAH BERMINYAK ✅ MENGENCANGKAN DAN MEMPERINDAH PAYUDARA ⭕⭕ ✅ Dll..!! CHAT AJA DI SINI! Konsultasi. Chatt: BBM: E366B60F Line: @pdo7074y (pakai@) WA: +62895626185625 Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Indonesia dan Ulama MALAYSIA Yuk order mumpung lagi DISKON ➡ BEBAS ONGKOS KIRIM SE INDONESI💯 🌎 Pengiriman Internasional  Konsultasi Gratis !! 😊 . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby
Takde nya rahsia2..😤 . Semua sama .. bila naik lemak .. kena diet dan bergerak aktif .. that’s the only way .. . Cuba beza laju atau slow tu atas komitmen masing2.. cuma jangan compare progress dgn orang lain .. you have your own journey. . No shortcut and enjoy 😉 . #sihatdanbonusnyakurus #teamnickhinhussien #teamrafiqrazali Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali #workfromhome #simplediet m#testimonikurus #bajuplussize #travellog #herbalife #tipskurus #dramasangat #jomkurus #tipsdiet #noradanish #cochonline #jubahcantik #lemakperut #kualalumpur #astrowarna #muamalaysia #easymealprep #nakkurus #jubahsouq #pakejumrah #tv3 #homeworkout #kecikkanpeha #fitnesslife #fashionvalet
|BETUL KE BETUL?|✌🏻😂 . . . LIKE ❤️ jika SETUJU. KOMEN jika TAK SETUJU. (Kenapa tak setuju?🤔) . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊 . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab
Mangosteen 🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab
☑️ Pakar pencuci tudung No.1 di 🇲🇾 🔻Hanya rendam, bilas dan sidai tanpa perlu memberus. 🔻Menjaga kualiti dan warna tudung 🔻Ditambah ekstrak pewangi supaya tudung kekal berbau wangi sepanjang hari 🔻Ditambah ekstrak pelembut bagi melembutkan tudung memudahkan proses menggosok dan mengurangkan kedutan pada tudung 🔻Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan 🔻 Boleh digunakan untuk membasuh pakaian. #niqawashbyss #instantmagicspraybyss #duckscarves #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thegeometricduck #theklduck #themerdekaduck #disneyxduck #thelatticeduck #theproducktiveduck #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #jovianmandagie #fareedascarf #ariani #vscocam #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #turki #fashionvalet #sayajual #hijab #duckitforward
☑️ Pakar pencuci tudung No.1 di 🇲🇾 🔻Hanya rendam, bilas dan sidai tanpa perlu memberus. 🔻Menjaga kualiti dan warna tudung 🔻Ditambah ekstrak pewangi supaya tudung kekal berbau wangi sepanjang hari 🔻Ditambah ekstrak pelembut bagi melembutkan tudung memudahkan proses menggosok dan mengurangkan kedutan pada tudung 🔻Membersihkan kesan minyak muka dengan berkesan 🔻 Boleh digunakan untuk membasuh pakaian. #niqawashbyss #instantmagicspraybyss #duckscarves #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thegeometricduck #theklduck #themerdekaduck #disneyxduck #thelatticeduck #theproducktiveduck #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #jovianmandagie #fareedascarf #ariani #vscocam #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #turki #fashionvalet #sayajual #hijab #duckitforward
next page →