#fattahamin

945,414 posts

Loading...
HUSBAND PON TAK BISING KALAU MAKEUP 5 MINIT KAN😍 . SAYA PILIH DUA NI UNTUK MAKEUP SAYA HARI NI😍😍 . Nak guna makeup, paling penting juga cari mekap yang bagus, tak sumbatkna pori. Mesti dia akan tulis / label kat belakang tiub : non comedogenic , jika ia tak sumbatkan pori.☺️💓 kita nak cantik untuk jangka masa panjang kan? Jadi small things macam ni perlu dititikberatkan juga💃🏻💃🏻💃🏻 Wajib grab 1 set ni untuk selamatkan hari anda bagi mereka yang berkejaran dengan masa especially student/yg bekerja kerana this month ada promotions discount sehingga 25% 😭😭 Saya pun wajib grab sebab time promo ni siapa nak bijak berbelanja, grab skrg!😆😆 . SET INI MENGANDUNGI 👇👇 . Primer foundation-dimana dia mampu membuatkan makeup anda lebih smooth dan tahan lebih lama, . Jika ada masalah pori2 terbuka, ia mampu mengurangkan penampakam masalah kulit berkenaan dan nampak kulit lebih sempurna hanya pakai dalam masa 2 minit sahaja sebelum anda ke step yang kedua iaitu:- . Liquid foundation pula dimana Mary Kay ada dua jenis foundation untuk kulit berminyak/combination 👉🏻 boleh dapatkan jenis matte liquid foundation dimana bila pakai dapat mengurangkan kilatan di muka dan dapat mengawal minyak diwajah anda . Dan jenis yang kedua luminous liquid foundation sesuai untuk anda yang kulit kering/normal ,sbb dia membuatkan kulit nmpak lebih glowing dan lembap 😍💓 . Untuk melengkapkan set tadi Mary Kay siap bagi brush liquid foundation, supaya bila kita apply foundation, wajah lebih nmpak sekata 🤗 serta makeup yang korang pakai pun boleh siap dalam masa 5 minit 💃🏻 . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu! Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya! Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️ . Share with love 💕, Christie V. | +60149997179 Ind. Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
INFO SEHAT!!! Cara sehat alami agar tubuh langsing dan tinggi. Tak dapat dipungkiri, faktor berat dan tinggi badan ideal menjadi hal yg penting dalam urusan penampilan. Karena tubuh yg tinggi dan langsing akan lebih menarik daripada yang gemuk dan pendek. Selain urusan penampilan, tubuh gemuk (obesitas) memiliki resiko terserang penyakit yang berbahaya seperti hipertensi (tekanan darah tinggi), penyakit jantung koroner, kanker prostat, kanker usus besar, batu empedu, osteoartritis, diabetes, stroke, hingga tidur apneu (kegagalan untuk bernafas secara normal ketika sedang tidur), dll. Sayangnya, banyak orang yg menggunakan cara tak sehat untuk menurunkan berat badan. Bagaimana agar membentuk tubuh ideal tapi terhindar dari hal yg mengganggu kesehatan kita??? TERAPI TIENS ADALAH SOLUSI TERBAIK! Jangan khawatir, kami menyediakan suplemen pelangsing herbal tanpa efek samping dan nutrisi untuk peninggi yg alami, cepat dan aman :) Selain itu kami juga menyediakan : - Penggemuk badan - Pemutih seluruh badan - Masker wajah anti jerawat / bekas jerawat / komedo / flek hitam - Pengobatan mata minus - Masalah penyakit kronis lain nya Untuk pemesanan dan konsultasi bisa chat langsung dgn admin. Menerima pengirman dalam dan luar negeri. Wa +6285823480471 Terima kasih, tolong bantu BC juga ke temen-temennya siapa tau ada yg butuh :) #fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura
. Canteek tak Canteek?😉 Cun tak Cun? 😀 Mana satu pilihan Dinda💕💕💕
. WOW!! WARNA2 LETOPS💕💕💕 COMFEM MENAWAN💕 . HAA, KALAU BERKENAN TERUS SCREENSHOT DAN WHATSAPP ADMIN TAWW 😀
ayu.. lembut je rasa bila tgok gmbar ni
Apa itu Hydrate? . Bagi skincare range Botanical Effects, pelembap dipanggil Hydrate. Hydrate ni ialah seumpama air & pelembab untuk kulit kita. . Fungsinya dah tentu lah untuk melembabkan kulit sebelum kita apply skincare lain, atau sblm pakai mekap. Hydrate ni juga merawat kulit yg rosak, berjerawat.🤩👍🏻👍🏻👍🏻 . Hydrate Botanical Effects ni mempunyai 3 formula : 1️⃣ Dry Skin 2️⃣ Normal Skin 3️⃣ Oily to Combination Skin . Hydrate ni pakai dia sikit saja pun dah cukup. Boleh cover kulit muka. Pakai siang & malam tau. Dan bila² ja. 😊 . Lagi satu, yg best nya Hydrate ni, ianya sgt jimat tau. 🤩 Rasanya dlm 4 bulan pun belum tentu habis. 🤣 . Masih tak pasti skin anda sesuai guna formula apa? Meh sini PM saya. 😘 . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu! Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya! Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️ . Share with love 💕, Christie V. | +60149997179 Ind. Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick
Jerawat😑. Korang rasa caption apa yang sesuai? . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Promo wifi maxis home fibre 30mbps hanya RM89 sebulan. Unlimited internet quota. . Info lanjut, pm shakina ya di 0182547769
Takde lagi rasa fed-up bila internet on point😎 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Maxis Home Fibre RM89/sebulan: . 01🔥Unlimited quota internet 02🔥Dokumen diperlukan: IC ( Depan & belakang ) 03🔥Kontrak 2 tahun P/s: Pemasangan ambil masa 1 ke 2 minggu dari tarikh order . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pembayaran: Guna dulu baru bayar. Bil RM89 akan dihantar sebulan selepas pemasangan
Kelajuan internet ( upload, download, streaming ) sama iaitu 30mbps . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Promo Maxis Home internet wifi 30mbps RM89 sebulan.Unlimited internet quota. . Info lanjut, pm shakina terus di 0182547769😍🔥
NAK BELAJAR BUAT BISNES SAMBIL MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN ?? 😍😍 . . KINI PELUANG UNTUK MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA DROPSHIP BYDEMIFA DIBUKA !! 🎉🎉 . . Khas untuk mereka yg inginkan pendapatan sendiri . . Adakah anda golongan seperti yang di bawah? -Student universiti -surirumah -cikgu-cikgi seluruh msia . . Al maklumla, kalau ada duit lebih sikit ni, boleh la hulur2 sikit kat parents yg ada di kampung bantu meringankan bebanan suami dan yg paling penting dapat bergaya sakan dengan pakaian2 yg HQ keluarkan. Sambil menjual, sambil bergaya bak kata orang. Bestnyaa 😚😚 . . Bukan tu jee, ada banyak tau kelebihan menjadi dropship Bydemifa ni. Jom teliti satu2 ☺☺ #SquadBD #Tipsclosetdiyana #sharingiscaring #10yearchallenge #fattahamin #runningman #bemuslimah #muslimahsejati #syariahcompliance #blouselabuhmalaysia #bajuprincesscutting #pujaanhatikanda
Jangan lupa uols berLemonfit🍋 sblm tido okay❤ Bangun pagi esok segala mak nenek toksik lendir hitam busuk semua keluar! Memang ringan gila badan uols! Sesuai bg org2 tua macam mak ayah kita yg alami masalah sembelit & sakit lutut! Mesti ramai yang sudah tahu tentang kebaikan Buah Lemon ni kan? tapi mungkin ada yang masih belum tahu kebaikan buah lemon yang terdapat dalam di dalam Lemon Fit. Lemon Fit juga mampu untuk membantu kita untuk KURUS & SIHAT ye. Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau! Apa itu LEMON FIT🍋? Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! Fungsi Lemon Fit🍋:- 🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan. 🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam 🍋Menganjal & mencantikkan kulit 🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan 🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. . Nak lebih INFO!!! Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofit_cyberjaya @ 👇👇 . watsap.me/send/60122876560/chocofitfb . 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!! . 🚗COD SETIAP HARI..!! AREA👉 ▪Seluruh Klang ▪Shah Alam ▪Setia Alam ▪Kapar ▪Meru ▪Jeram ▪Puncak Alam ▪Port Klang ▪Putra Heights ▪Putrajaya ▪Cyberjaya ▪Dengkil ▪Kajang ▪Bangi ▪Sepang ▪Kota Warisan . #chocofit #teamaizan #teamchocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbukitraja #chocofitkapar #chocofitmeru #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjeram #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitcyberjaya #chocofitputrajaya #chocofitputraheights #chocofitbangi #chocofitsepang #chocofitdengkil #chocofitkotawarisan #fazura #fattahamin #wanyhasrita #arianiootd #plussize #ctdk #zulinaziz #chocofithq
Jangan lupa uols berLemonfit🍋 sblm tido okay❤ Bangun pagi esok segala mak nenek toksik lendir hitam busuk semua keluar! Memang ringan gila badan uols! Sesuai bg org2 tua macam mak ayah kita yg alami masalah sembelit & sakit lutut! Mesti ramai yang sudah tahu tentang kebaikan Buah Lemon ni kan? tapi mungkin ada yang masih belum tahu kebaikan buah lemon yang terdapat dalam di dalam Lemon Fit. Lemon Fit juga mampu untuk membantu kita untuk KURUS & SIHAT ye. Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau! Apa itu LEMON FIT🍋? Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! Fungsi Lemon Fit🍋:- 🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan. 🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam 🍋Menganjal & mencantikkan kulit 🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan 🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. . Nak lebih INFO!!! Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofit.kapar @ 👇👇 . watsap.me/send/60122476560/chocofitfb . 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!! . 🚗COD SETIAP HARI..!! AREA👉 ▪Seluruh Klang ▪Shah Alam ▪Setia Alam ▪Kapar ▪Meru ▪Jeram ▪Puncak Alam ▪Port Klang ▪Putra Heights ▪Putrajaya ▪Cyberjaya ▪Dengkil ▪Kajang ▪Bangi ▪Sepang ▪Kota Warisan . #chocofit #teamaizan #teamchocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbukitraja #chocofitkapar #chocofitmeru #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjeram #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitcyberjaya #chocofitputrajaya #chocofitputraheights #chocofitbangi #chocofitsepang #chocofitdengkil #chocofitkotawarisan #fazura #fattahamin #wanyhasrita #arianiootd #plussize #ctdk #zulinaziz #chocofithq
KULIT AKAN KEKAL LEMBAB DAN ANJAL. . . . Macam mana nak shopping? . Senang jer korang boleh FOLLOW jer cara2 kat bawah ni : 1. WALK IN No. 45-1 Jalan Dataran Kemuning 2, Dataran Kemuning, Senawang 70450, N.S (Landmark : Klinik Kesihatan Senawang) 2. WAKTU OPERASI ISNIN - JUMAAT : 9.30pg - 6ptg SABTU : 10pg - 3ptg 3. CARA PEMBAYARAN : Cash / Credit Card / Online Transfer 4. COD : Area SENAWANG PEMBELIAN ONLINE : www.azistar.my UTK MAKLUMAT LANJUT : 018-399 4836 /013-602 1622 . . . #brighteningseries #brsseries #sendayutinggi #sendayutinggisenawang #sendayutingginegerisembilan #azistarstore #beautyinaclick #beautywithazistar #feedbackatazistar #malaysia #senawang #seremban #datarankemuning #negerisembilan #mydinsenawang #fattzura #uqashasenrose #fattahamin #neelofa #putihgebu #instafamous #singapore #fazura #viral #sayajualonline #sayajual #produkkecantikan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #terapiinstagram
*swipe left for more photos* CH@RLES & KE!TH bag RM 130 exclude postage Size: 32cm x 18cm x 11cm . 🌹100% ORIGINAL & AUTHENTIC 📮POSTAGE: RM 10(SM)/RM 15(SS) 📬PRE ORDER 7-14 WORKING DAYS . 📱WHATSAPP 014 - 350 6907 TO ORDER. . #sayajualhandbagmurah #sayajualck #bazaarpaknil #handbagcharlesk #ckhandbag #slingbag #dinnerbag #fendybakry #neelofa #vivyyusof #haneesyahanee #giftforgirlfriend #fattahamin #fazura #maharajalawakmega #isteribukanuntukdisewa #kkck #mirafilzah #dewiremaja #zulinaziz #pujaanhatikanda #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea
*swipe left for more photos* CH@RLES & KE!TH bag RM 130 exclude postage Size: 32cm x 18cm x 11cm . 🌹100% ORIGINAL & AUTHENTIC 📮POSTAGE: RM 10(SM)/RM 15(SS) 📬PRE ORDER 7-14 WORKING DAYS . 📱WHATSAPP 014 - 350 6907 TO ORDER. . #sayajualhandbagmurah #sayajualck #bazaarpaknil #handbagcharlesk #ckhandbag #slingbag #dinnerbag #fendybakry #neelofa #vivyyusof #haneesyahanee #giftforgirlfriend #fattahamin #fazura #maharajalawakmega #isteribukanuntukdisewa #kkck #mirafilzah #dewiremaja #zulinaziz #pujaanhatikanda #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea
*swipe left for more photos* CH@RLES & KE!TH bag RM 130 exclude postage Size: 32cm x 18cm x 11cm . 🌹100% ORIGINAL & AUTHENTIC 📮POSTAGE: RM 10(SM)/RM 15(SS) 📬PRE ORDER 7-14 WORKING DAYS . 📱WHATSAPP 014 - 350 6907 TO ORDER. . #sayajualhandbagmurah #sayajualck #bazaarpaknil #handbagcharlesk #ckhandbag #slingbag #dinnerbag #fendybakry #neelofa #vivyyusof #haneesyahanee #giftforgirlfriend #fattahamin #fazura #maharajalawakmega #isteribukanuntukdisewa #kkck #mirafilzah #dewiremaja #zulinaziz #pujaanhatikanda #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea
*swipe left for more photos* CH@RLES & KE!TH bag RM 130 exclude postage Size : 16.5cm x 9.5cm . 🌹100% ORIGINAL & AUTHENTIC 📮POSTAGE: RM 10(SM)/RM 15(SS) 📬PRE ORDER 7-14 WORKING DAYS . 📱WHATSAPP 014 - 350 6907 TO ORDER. . #sayajualhandbagmurah #sayajualck #bazaarpaknil #handbagcharlesk #ckhandbag #slingbag #dinnerbag #fendybakry #neelofa #vivyyusof #haneesyahanee #giftforgirlfriend #fattahamin #fazura #maharajalawakmega #isteribukanuntukdisewa #kkck #mirafilzah #dewiremaja #zulinaziz #pujaanhatikanda #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea
Glowing to the max 🔅🔆 . . Sapa yang suka effect glow double triple, wajib cuba . . Glowing tau bukan berminyak Kena tahu beza tu . . Guna yang ni confirm kawan ofis asyik tanya pakai apa Glowing merelippp . . #ctdk ##glowing #makeupglowing #mua #makeupartist #makeupaddict #sprayglowing #spraymurah #spraymist #serum #serummurah #kulitcerah #kulitputih #kulitlicin #drama #langkawiisland #sasa #facemistmalaysia #facemistmurah #fattahamin #sayajual #emas #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #fattahaminz #fazura #fattzura #kpop #neelofahijab #mrgrey
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +6011 1684 2383 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +6011 1684 2383 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +6011 1684 2383 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick
Wow! 😱 Makin meningkat usia, makin nampak muda kan? . Tgk akak kita ni. Nampak kan perbezaannya? Muka berseri, kulit cantik dan sihat serta nampak muda. 😍 . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . Jika skin anda dah elok & nak skin yg fair & glowing, anda blh lah guna NEW MELACEP PLUS+ !😍😍 . Satu set terdiri drpd: 💖FOAMING CLEANSER - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin. . 💖MASK -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . 💖FRESHNER -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . 💖ULTIMATE CREAM -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera. . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu! Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya! Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️ . Share with love 💕, Christie V. | +60149997179 Ind. Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
🐰FLUFFY BLANKET 🌟 tak mampu nak beli set fluffy? Jangan risau. Kita sediakan selimut fluffy tau 😍 __ Kalau sejuk sejuk ,Mesti korang dh prepare nak cari selimut tebal dan cozy kan. Haaa fluffy blanket ni paling terbaik kalau nak pakai tau . __ (Pre order 2-3 weeks) . Size : 130x180cm = Rm 150 . 180x200cm = Rm 170 . __ Kelebihan Fluffy blanket : Bulu tak tercabut . Lembut & Selesa . Kualiti sangat sangat bagus . __ . #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof
🌟ONKA BEDSHEET 🌟 . ▪️Pre order 2-3 weeks . __ ▪️016-763 5573 @ click link kat bio . __ ▪️Hashtag : #cadarexclusivetys . . SIZE : Single Rm240 (flat bedsheet) Queen Rm260 (fitted) King Rm280 (fitted) . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar lembut __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof
🌟ONKA BEDSHEET 🌟 . ▪️Pre order 2-3 weeks . __ ▪️016-763 5573 @ click link kat bio . __ ▪️Hashtag : #cadarexclusivetys . . SIZE : Single Rm240 (flat bedsheet) Queen Rm260 (fitted) King Rm280 (fitted) . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar lembut __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof
Antara masalah yg dihadapi bila badan bersaiz besar, masa bergambar mesti nak cover perut.. betul tak? Tapi bila badan mengecil, bergambar pun rasa konfiden, tangan dah tak mcm bergari lagi.. boleh posing sesuka hati.. syokkan😍 . 📣📣📣BERITA BAIK, atas permintaan ramai PROMO COMBO HARGA KETUK MEJA akan diteruskan utk bulan ni chuols😉 Jom dapatkan sekarang!!😍 . ✅ beli 3 box chocofit🍫 dan 1 box lemonfit🍋 🆓 percuma CHOCOCURVE LOTION yg bernilai rm48 🆓 percuma tips dan guide dr sis 🆓 percuma shaker limited edition royal blue pearl color yg sgt cun!!! 🆓 percuma notebook chocofit yg comel 🆓 percuma Cod dan Postage juga😍 🚫 Selagi stok masih ada😘 . Nak lebih INFO!!! Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofit_cyberjaya @ 👇👇 . watsap.me/send/60122876560/chocofitfb . 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!! . 🚗COD SETIAP HARI..!! AREA👉 ▪Seluruh Klang ▪Shah Alam ▪Setia Alam ▪Kapar ▪Meru ▪Jeram ▪Puncak Alam ▪Port Klang ▪Putra Heights ▪Putrajaya ▪Cyberjaya ▪Dengkil ▪Kajang ▪Bangi ▪Sepang ▪Kota Warisan . #chocofit #teamaizan #teamchocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbukitraja #chocofitkapar #chocofitmeru #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjeram #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitcyberjaya #chocofitputrajaya #chocofitputraheights #chocofitbangi #chocofitsepang #chocofitdengkil #chocofitkotawarisan #fazura #fattahamin #wanyhasrita #arianiootd #plussize #ctdk #zulinaziz #chocofithq
Welcome to @sipenjualhandbag_ Be apart of our #ootd today! 👜 Exclusive item 100% Authentic 😍 . . ❗️READY STOCK IN MALAYSIA❗️ . . 🛍Come with: Paperbag, Carecard, Box 🎀Free shipping in Malaysia 🎀Free COD in Klang Valley 🎀Details & Price mentioned above . . How to order: 1️⃣Screenshot your favourite item 2️⃣Click link on profile now 3️⃣Or whatsapp sipenjualhandbag_ 018 382 2832 . . Terms & Conditions: ❎NO Urgent/ Refund/ Exchange/ Backout/ Fussy/ MIA ❎NO Postage or COD on saturday, sunday & PH . ✅Item will be deliver by pos laju/ COD within one-two(1-2) days after payment has been made . ✅Free Postage in Malaysia . . #Longchamp #longchamporimurah #longchampsale #longchampneomurah #handbagmurah #handbagbranded #handbagoriginalmurah #handbagmurahmalaysia #trustedpersonalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppereurope #personalshopperuk #harimaumalaya #pialaaff #fattzura #fattahamin #fazura #backpackmurah #backpackoriginal #coachmurah #coachoriginal #furlamurah #furlaoroginal #marcjacobsmurah #marcjacobsoriginal
Welcome to @sipenjualhandbag_ Be apart of our #ootd today! 👜 Exclusive item 100% Authentic 😍 . . ❗️READY STOCK IN MALAYSIA❗️ . . 🛍Come with: Paperbag, Carecard, Box 🎀Free shipping in Malaysia 🎀Free COD in Klang Valley 🎀Details & Price mentioned above . . How to order: 1️⃣Screenshot your favourite item 2️⃣Click link on profile now 3️⃣Or whatsapp sipenjualhandbag_ 018 382 2832 . . Terms & Conditions: ❎NO Urgent/ Refund/ Exchange/ Backout/ Fussy/ MIA ❎NO Postage or COD on saturday, sunday & PH . ✅Item will be deliver by pos laju/ COD within one-two(1-2) days after payment has been made . ✅Free Postage in Malaysia . . #Longchamp #longchamporimurah #longchampsale #longchampneomurah #handbagmurah #handbagbranded #handbagoriginalmurah #handbagmurahmalaysia #trustedpersonalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppereurope #personalshopperuk #harimaumalaya #pialaaff #fattzura #fattahamin #fazura #backpackmurah #backpackoriginal #coachmurah #coachoriginal #furlamurah #furlaoroginal #marcjacobsmurah #marcjacobsoriginal
Welcome to @sipenjualhandbag_ Be apart of our #ootd today! 👜 Exclusive item 100% Authentic 😍 . . ❗️READY STOCK IN MALAYSIA❗️ . . 🛍Come with: Paperbag, Carecard, Box 🎀Free shipping in Malaysia 🎀Free COD in Klang Valley 🎀Details & Price mentioned above . . How to order: 1️⃣Screenshot your favourite item 2️⃣Click link on profile now 3️⃣Or whatsapp sipenjualhandbag_ 018 382 2832 . . Terms & Conditions: ❎NO Urgent/ Refund/ Exchange/ Backout/ Fussy/ MIA ❎NO Postage or COD on saturday, sunday & PH . ✅Item will be deliver by pos laju/ COD within one-two(1-2) days after payment has been made . ✅Free Postage in Malaysia . . #Longchamp #longchamporimurah #longchampsale #longchampneomurah #handbagmurah #handbagbranded #handbagoriginalmurah #handbagmurahmalaysia #trustedpersonalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppereurope #personalshopperuk #harimaumalaya #pialaaff #fattzura #fattahamin #fazura #backpackmurah #backpackoriginal #coachmurah #coachoriginal #furlamurah #furlaoroginal #marcjacobsmurah #marcjacobsoriginal
Bestnya promosi makeup bulan ni! Siapa yg dah grab anda sangt bijak! 😍 . SAYA PILIH DUA NI UNTUK MAKEUP HARIAN 😍😍 . Nak guna makeup, paling penting juga cari mekap yang bagus, tak sumbatkan pori. Mesti dia akan tulis / label kat belakang tiub : non comedogenic, jika ia tak sumbatkan pori.☺️💓 kita nak cantik untuk jangka masa panjang kan? Jadi small things macam ni perlu dititikberatkan juga💃🏻💃🏻💃🏻 . Wajib grab 1 set ni untuk selamatkan hari anda bagi mereka yang berkejaran dengan masa especially student/yg bekerja kerana this month ada promotions discount sehingga 25% 😭😭 sy pun wajib grab sebab time promo ni siapa nak bijak berbelanja, grab skrg!😆😆 . SET INI MENGANDUNGI 👇👇 . 1️⃣ Primer foundation - dimana dia mampu membuatkan makeup anda lebih smooth dan tahan lebih lama. . Jika ada masalah pori2 terbuka, ia mampu mengurangkan penampakam masalah kulit berkenaan dan nampak kulit lebih sempurna hanya pakai dalam masa 2 minit sahaja sebelum anda ke step yang kedua iaitu:- . 2️⃣ Liquid foundation - Mary Kay ada dua jenis liquid foundation untuk kulit berminyak/combination 👉🏻 boleh dapatkan jenis matte liquid foundation dimana bila pakai dapat mengurangkan kilatan di muka dan dapat mengawal minyak diwajah anda . 👉🏻 Dan jenis yang kedua luminous liquid foundation sesuai untuk anda yang kulit kering/normal sbb ia membuatkan kulit nmpak lebih glowing & lembap 😍💓 . Untuk melengkapkan set tadi Mary Kay siap bagi 3️⃣ brush liquid foundation. Supaya bila kita apply foundation, wajah lebih nmpak sekata 😍serta makeup yang korang pakai pun boleh siap dalam masa 5 minit 💃🏻🥳🥳🥳 . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah hubungi sy okey sayang2 semua 😍😘 . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu! Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya! Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️ . Share with love 💕, Christie V. | +60149997179 Ind. Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
How to Remove Egg Stains❓❓ 🥚😅 . . @ay.beauvilleutara @ay.beauvilleutara Berminat nak BELI ? Jadi Agent atau Stokis . Wassap +6013 730 5776 atau klik jer link di Bio tak perlu save nom 😘😍
next page →