#fattzura

1,780,476 posts

Loading...
🐘 kebaikan head to toe daripada bellaboo kepada bayi dan kanak2 🐘 . Dengan adanya bauan buah-buahan, ianya membantu memberikan ketenangan pada bayi dan kanak2 semasa mandi . Siapa nak??? Whatapps ziera lelaju ok!! 📞 WHATAPPS : 017-9509782 📞 WHATAPPS : 017-9509782 #sugarbelle ##sugarbellecosmetic #sugarbelletopqueen #sugarbellelovers #seribeauty #seribeautyofficial #seribeautylovers #serisoap #serinaara #seritoks #minilipcream #lipcream #mascara #lipscrub #foundation #edparfume #eyeliner #compactpowder #lipbalm #flowerlipbalm #postageharihari #maducinta #perutlapar #babeau #bellealyahya #fattzura #nakcantik #neelofa #cikreenencikngokngek
BAKAR LEMAK DEGIL 3x LEBIH PANTAS! . Dah ready nak bakar lemak dan kurangkan 2-4 kg dalam masa 7 hari? . Dah ready nak tukar baju baru sebab baju sekarang akan longgar dlm masa 7 hari? . Kalau dah ready mari cepat grab PELUANG ini! . Beli 2 kotak dan dapat 1 FREE dari mana-mana team #teamrichdolly . BUY NOW . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0193363336 📲 0193362336 📲 0193363336 . . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting
- "Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . "Muka pun hitam kusam, Tak berseri langsung tho!! Nak berkawan pun malu. Pakwe pun boleh lari" . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . . Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! . Whatsapp kalau nak success and improve biar terbeliak sikit mata2 diorang tu wehh !! Kasi terbukak sikit mata plus tercengang mulut2 diorang tu ha!! +601137245413 +601137245413 +601137245413 . #motifviral #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura
💃 NAK BODY CANTEK!! NAK ZASSS INCH EVERY PART OF YOUR BODY? PASTINYE 1 SACHET TRUFITZ SETIAP PAGI! INSYALLAH RDALAM MASA 7 HARI ZAASSS KG!! (Amalkan Dgn Consistent & Minum Air Secukupnye!) @missfazura . . . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul . . . ⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️ . 🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung . 🔥RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan . . ⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️ ✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan ✅Mengawal selera makan ✅Melawaskan sistem pencernaan ✅Meningkatkan kadar metabolism . . . ‼️Cara Pengambilan‼️. . Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . . . . PRICE 1 for RM59 / RM65 2 for RM110 / RM118 (JIMAT) . POSTAGE RM8/RM10 . So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!! WHATSAPP 010.5093187 . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #missfazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #kulitputih #dropshippermalaysia #produkkecantikan #trudollyfeedback #trufitz #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #agentmalaysia #fattahamin #dropshipneeded #cerah #putih #kurus
OKAYA EYEBROW GEL! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 🎍4gram & complete with eyebrow brush 🎍Mudah di apply 🎍Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) 🎍Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA 🎍Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau RM49 SM/RM55SS whatsapp 0199122131 #okayafoundation #okayaeyebrowgel #okayaprimer #okayafoundationoriginal #okayamalaysia #okayabangi #okayaserdang #okayaputrajaya #muabellazpakai #muafynazpakai #muabellaz #makeup #foundationokayacreamtopowder #foundationokayaterbaik #fattzura #neelofa #kegemaranmua
Apa best lipmatte Nurraysa ni? . Antara bahan yg ada😊 . 👉Jojoba + marula oil . Mmg utk beli lipmatte kena tgk bahan2 juga. Sebab kebanyakan lipmatte keringkan bibir kita. Yg Nurraysa inshaAllah xkering dan moist gitu sebab ada jojoba + marula oil. . 👉Mudah tanggal . Setengah lipmatte susah sgt nak tanggal. Sampai terpaksa tonyoh kuat2 bibir. Nanti bibir rosak dan x cantik bibir tu. Uhuk . 👉Mesra solat dan wudhuk 😘 . Amik 2 box jimatt lgi❤ . Mai cuba, mmg best... 😘😘 017-7590035 @link di bio. #cantikraya2018 #sempenaulangtahunNurraysake6 #nurraysalover #ApaSa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #simple #kurussihat #coco #sedap #dropshipwanted #sales #blusher #makeup #fattzura #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #nurraysa #teamnurraysa #ApaSa #agentnurraysasepang #lipstickviral #nurraysapearllipstick #lipsmatte
🔥WOW! FEEDBACK TRUFITZ!!! 4 SACHET 3KG ZASSS! BESTNYEEEE 😍KAWAN PUN NAK TRY🔥 . . . 🙋🏼‍♀️JOM KURUS DALAM MASA 7 HARI BERSAMA TRUFITZ!! @missfazura . . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul . . . ⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️ . 🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung . 🔥RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan . . ⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️ ✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan ✅Mengawal selera makan ✅Melawaskan sistem pencernaan ✅Meningkatkan kadar metabolism . . . ‼️Cara Pengambilan‼️. . Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . . . . PRICE 1 for rm59 / Rm65 (POST. RM8/10) 2 for rm110 / Rm118 (JIMAT) . So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!! WHATSAPP 0105093187 . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #missfazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #kulitputih #dropshippermalaysia #produkkecantikan #trudollyfeedback #trufitz #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #agentmalaysia #fattahamin #dropshipneeded #cerah #putih #kurus
BAKAR LEMAK DEGIL 3x LEBIH PANTAS! . Dah ready nak bakar lemak dan kurangkan 2-4 kg dalam masa 7 hari? . Dah ready nak tukar baju baru sebab baju sekarang akan longgar dlm masa 7 hari? . Kalau dah ready mari cepat grab PELUANG ini! . Beli 2 kotak dan dapat 1 FREE dari mana-mana team #teamrichdolly BUY NOW!😊 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0143517103 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty
Dah sebulan saya consume pinklady, tapi sama je ? Takde pape perubahan pon ?? Saya memang tak minum kopi . Hoho... . . Teh ? Nescafe ? Coca cola ? Bukan cola je .. tapi brand lain macam 7up , sarsi pun sama je . . ada cake coklat ? air coklat ? kdg2 minum 3 in 1 lak .. kdg2 teringin starbuck , pi makan pil ubat kurus pulak 😌 Bukan tak boleh makan / minum bahan yang berkafein .. tapi kafein MEMOTONG khasiat vitamin . daripada 100% maybe khasiat tnggal 50% or zero . 2 minggu pertama dinasihatkan benar2 eat clean untuk kesan yang baik . . Jelas tak kenapa perlu elakkan untuk dapatkan hasil yang WOWWWW 😱 Nak sexy ? Nak cantik ? Nak flawwless ? Nak wowww ? Jangan malas ❗❗ Semua product perlu elak kafein. Ingat nak cantik kan, kena lah berusaha. 2minggu pertama pantang kaw2😘 . . #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladyHq #fattzura #pinkladyOriginal #handbags #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok
Rase Sekali Pasti Tidak Lupa,, . Minuman terbaik abad ini...rase yang pasti membuatkan anda inginkan pagi.. . Jom sembang ngan sis kebaikannya lagi...sis ade promosi hebat nak story... . Pertanyaan lanjut whatsapp je sis 0111-0166134 . #gamatemas #gamatemasmalaysia #bestseller #iconproduct #sayajual #produkgamat #kopi #kopimoringa #fattzura #fazura #fattahamin #neelofa #naelofa #naelofahijab #bazarpaknil #meletop #gegarvaganza
Awwww Always Cantekkk LadyBosss @missfazura 😍 . Pastinya dgn mengamalkan routine harian supplement TRUDOLLY dgn consistent @missfazura sentiasa cantek & bertenaga walaupun sentiasa busy dgn kerjayanya 😍 . Apa lagi jom grab Trudolly Perfect Combination hanya RM99(SM)/RM105(SS) sahaja❗(1 box Trudolly 2 Bottles) FREE GIFT‼️🎁 . Jom amalkan routine harian mcm @missfazura 😉 . . .📮FREE Postage Seluruh Malaysia!! SO CEPAT2 WHATSAPP SIS NAU +6010.509.3187 . . 📲WHATSAPP +6010.5093187 . . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #kulitputih #dropshippermalaysia #produkkecantikan #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzshahalam #kuruscepat #kurus #gegarvaganza2018 #gegarvaganza
Anda risau buih masuk mata anak? Bau busuk? . Jangan risau.. pelbagai testimoni masuk mengenai head to toe nie.. Ramai mak ayah repeat order sebab ianya selamat digunakan dan berbau wangi.. . Siapa nak??? Whatapps ziera lelaju ok!! 📞 WHATAPPS : 017-9509782 📞 WHATAPPS : 017-9509782 #sugarbelle ##sugarbellecosmetic #sugarbelletopqueen #sugarbellelovers #seribeauty #seribeautyofficial #seribeautylovers #serisoap #serinaara #seritoks #minilipcream #lipcream #mascara #lipscrub #foundation #edparfume #eyeliner #compactpowder #lipbalm #flowerlipbalm #postageharihari #maducinta #perutlapar #babeau #bellealyahya #fattzura #nakcantik #neelofa #cikreenencikngokngek
LAST DAY LAST DAY‼️ . Last day promo hari ni hampa,cepat cepat join cod atau post hari ni,tidak hampa rasa rugi . JANGAN MENANGIS KAT BUCU KATIL SEBAB PROMO TAKKAN ADA EXTEND DAH . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
[ READY STOCK ] EUGENE MUTIARA SLINGBAG - MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 20CM X 7CM X 14.5CM - COLOUR : RED, LIGHT PINK, LIGHT GREY, GREEN & BLACK . RM 27 POSTAGE RM7 SM / RM10 SS . . 🌌 INGAT HANDBAG, INGAT NOAZ 🌌 . . Untuk fast respond click link wassap di bio whatsapp 011-19726212 . Active follower akan dipilih sebagai follower bertuah. Jadi jom active guys 💪 . . . . #bagcantik #bag #dropshipmalaysia #dropshipneededmalaysia #dropshippermalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #handbagmalaysia #handbagmurah #handbeg #handbegmurah #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #bagmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #slingbagcantik #neelofa #fattzura #like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian #likeforfollow #likeme #like4follow #ootd #likers
LEPER NYE LA PAYUDARA DULU, SKRG MEMBULAT DEK 'tersapu' BCONFIDENT 😱😱 . . Hehehe alaa, sy sapu sehari 4 kali bconfident nie sbb kak kin kata tak ade masalah. Tak sangka PADAT sgt haaa skrg nie, sy igt kesan nye lambat tak sgka awal mcm nie dh padat sgt. Tipu la sy tak suka, terlebih suka sgt. Idaman sy dr dulu tau 😍😍 . . Dlu kak kin kata kesan dia dlm 2 minggu ke 3 minggu, sekali sy sapu tak sampai 1 minggu dh ketara sgt. Bila nk pakai baju tak muat pulak dekat dada, nk kena tukar baju sekali nie 😉😍 . . Siapa nk lg payudara padat dan bulat?jom akk bg harga termurah dipasaran. 4 org yg whatsapp terawal akk bg free gift special 😁 . . WHATSAPP 019-3770047 . . #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #bconfidentsarawak #tipsmantap #besarkanpayudara #bconfidentsingapore #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #sajat #makeupmurah #iklanbconfident #bconfidentmurah #bconfidentselangor #bconfidentsale #makeupbellaz #alifsyukriterlajaklaris #fattzura #fazura #breastfeedingmom #promosimurahgila #datovida #meletop #masalahputing #masalahpayudara #superwink
LAST DAY PROMO ‼️📢 . . AINAA SERUM SERENDAH RM60‼️ AINAA CLEANSER SERENDAH RM77‼️ . . BELI KEDUANYA SEKALI HANYA RM137 😱‼️ . . SUPER SUPER JIMAT👍🏻☺️ . . WhatsApp 📲 0172154743‼️ . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #serum #serumviral #kulitcantik #cantik #kulitjerawat #kulitjeragat #syafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeautykl #nsabeautyselangor #nsabeautysetapak #nsabeautybatangkali #nsabeautyukayperdana #nsabeautywangsamaju #fattzura #neelofa #bazaarpaknil #sale #freegift #beautyandthebeast
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k
Mini Kurung Cotton . RM 69 sahaja‼️ _ 📮Add Postage RM 8sm/ RM 12ss _ ☎️Whatsapp 010 8983551‼️ ☎️Whatsapp 010 8983551‼️ ☎️Whatsapp 010 8983551‼️ . Mini kurung(new) 🔵material high quality cotton 🔵Zip depan(blh breastfeeding) 🔵Lengan baju berzip(wuduk friendly) 🔵Berdart dibelakang baju 🔵Pinggang kain berzip&bergetah 🔵Kain 'A' cut/duyung . Available size 34-xxs 36-xs 38-s 40-M 42-L 44-XL . WhatsApp 📲010 8983551 . #minikurungcottonmurah #minikurungmurah #ctdk #neelofa #fattzura #raya2018 #raya2018collection #raya2018collection #kekechallenge #kekechallenge #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #minaz #leeyanaraya2018 #leeyanarahman #calaqisya
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50kl
SALE!!! SALE!! . SALE DRESS 3 PCS RM95 + FREE POSTGE . Armani Dress(AD) . Material: Soft Cotton strechable Size: Free size S fit to L . Harga 1 helai rm29 exc postage 3 helai rm95 include postage . Ukuran dalam inci . Bust : 38 (MAX) Labuh dari bahu : 54 (MAX tinggi 162cm) Punggung : 48' (MAX) . Berminat bole klik link di bio untuk terus whatsap sis ya #dresslabuhmurah #floraldressmalaysia #floraldress #dresstalihalus #daisydressmurah #dressplainmurah #daisydressmalaysia #cardiganmurah #cardigancantikmurah #dressmengandung #dressmengandungmoden #pregnantdress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #cardiganmurah #cardigan #pregnantdress #pregnantdressmalaysia #preggydress #preggydressmurah #preggydress #fattzura #loofatah #hannadelisha
SALE!!! SALE!! . SALE DRESS 3 PCS RM95 + FREE POSTGE . Armani Dress(AD) . Material: Soft Cotton strechable Size: Free size S fit to L . Harga 1 helai rm29 exc postage 3 helai rm95 include postage . Ukuran dalam inci . Bust : 38 (MAX) Labuh dari bahu : 54 (MAX tinggi 162cm) Punggung : 48' (MAX) . Berminat bole klik link di bio untuk terus whatsap sis ya #dresslabuhmurah #floraldressmalaysia #floraldress #dresstalihalus #daisydressmurah #dressplainmurah #daisydressmalaysia #cardiganmurah #cardigancantikmurah #dressmengandung #dressmengandungmoden #pregnantdress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #cardiganmurah #cardigan #pregnantdress #pregnantdressmalaysia #preggydress #preggydressmurah #preggydress #fattzura #loofatah #hannadelisha
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k
SALE!!! SALE!! . SALE DRESS 3 PCS RM95 + FREE POSTGE . Armani Dress(AD) . Material: Soft Cotton strechable Size: Free size S fit to L . Harga 1 helai rm29 exc postage 3 helai rm95 include postage . Ukuran dalam inci . Bust : 38 (MAX) Labuh dari bahu : 54 (MAX tinggi 162cm) Punggung : 48' (MAX) . Berminat bole klik link di bio untuk terus whatsap sis ya #dresslabuhmurah #floraldressmalaysia #floraldress #dresstalihalus #daisydressmurah #dressplainmurah #daisydressmalaysia #cardiganmurah #cardigancantikmurah #dressmengandung #dressmengandungmoden #pregnantdress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #cardiganmurah #cardigan #pregnantdress #pregnantdressmalaysia #preggydress #preggydressmurah #preggydress #fattzura #loofatah #hannadelisha
Okay.. ni lah beauty consultant anda. Kenapa saya pilih Mary Kay? First sebab Mary Kay menjana pendapatan saya Kedua, dia bagi saya belajar macam mana nak rancang strategi bisnes Ketiga ofkos dia bagi saya pulihkan kulit saya. Serius dulu kulit serius teruk betul. Sekarang alhamdulillah slow2 heal. Biar lambat asal selamat. Jom cantik anda semua 😘 #marykaytepoh #marykaygombak #marykayterengganubeautyconsultant #umt #unisza #ctdk #fattzura #marykaypontian #royalprincesss
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k
READY STOCK for LC Le Pliage Neo . SMALL - RM 310 MEDIUM - RM 330 . . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Hurry up and place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 (link at bio profile) ❤ . #handbags #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #isteriuntukdisewa #seriburindu #cikreenencikngokngek #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya
Kemas n natural je kening dia. tak nampak over langsung. *OKAYA EYEBROW GEL* baru sahaja di perkenalkan kepada umum ! Bestnya ! Nak lukis kening sekarang dah mudah ! 😍 . 4gram & complete with eyebrow brush . ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍 . Untuk makluman uols, harga sekarang RM 49 SEMENANJUNG FREE POSTAGE . #kegemaranmua #foundationviral #foundationokaya #okayaeyebrowgel READY STOCK . KLIK LINK WASAP PADA PROFILE UTK TEMPAHAN SEKARANG. . #okayamalaysia #okayafoundation #okayajasin #okayamuar #okayaselangor #trustedseller #doakanyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #bazaarpaknil #berdaftarssm #lofattah #fattzura
Kemas n natural je kening dia. tak nampak over langsung. *OKAYA EYEBROW GEL* baru sahaja di perkenalkan kepada umum ! Bestnya ! Nak lukis kening sekarang dah mudah ! 😍 . 4gram & complete with eyebrow brush . ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍 . Untuk makluman uols, harga sekarang RM 49 SEMENANJUNG FREE POSTAGE . #kegemaranmua #foundationviral #foundationokaya #okayaeyebrowgel READY STOCK . KLIK LINK WASAP PADA PROFILE UTK TEMPAHAN SEKARANG. . #okayamalaysia #okayafoundation #okayajasin #okayamuar #okayaselangor #trustedseller #doakanyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #bazaarpaknil #berdaftarssm #lofattah #fattzura
Thank you trudolly angels for your support . Semoga semua makin cantik dan meletop kurus dalam 7 hari je! Hehe . The best service from #teamrichdolly 🌹 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0163337151 📲 0163337151 📲 0163337151 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #7harikurus #gym #kurus
Kemas n natural je kening dia. tak nampak over langsung. *OKAYA EYEBROW GEL* baru sahaja di perkenalkan kepada umum ! Bestnya ! Nak lukis kening sekarang dah mudah ! 😍 . 4gram & complete with eyebrow brush . ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍 . Untuk makluman uols, harga sekarang RM 49 SEMENANJUNG FREE POSTAGE . #kegemaranmua #foundationviral #foundationokaya #okayaeyebrowgel READY STOCK . KLIK LINK WASAP PADA PROFILE UTK TEMPAHAN SEKARANG. . #okayamalaysia #okayafoundation #okayajasin #okayamuar #okayaselangor #trustedseller #doakanyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #bazaarpaknil #berdaftarssm #lofattah #fattzura
😍KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM ✨Menutup cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran gelap sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit. ✨‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka ✨Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ (solekan wajah menjadi mudah dan cepat) ✨Sifat merawat (memudar dna mengurangkan jeragat) ✨Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda ✨Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan, semakin glowing dan berseri2..😍 ✨Mempunyai 2 tona warna iaitu BEIGE & NATURAL ✨Sesuai utk semua jenis kulit juga KULIT YG SENSITIF ✨Water based ,ekstrak arbutin,vitamin E,minerals ✨Mudah dicuci dan mesra solat Where you guys can get this DYXY BC CREAM FOUNDATION? Do contact me!❤️ Whatsapp cepat! 📲 +60193431512 . #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k
NAK SURPRISEKAN SUAMI? . Lepas bersalin kene pantang 100 hari. Cuak risau semua bercampur baur. Haaa meh akak nak cadangkan jamu modern yang paling power 2018 ni . Da la sedap. Rasa anggur. Wangi je. Takde pun pahit-pahit . Bila makan jamu ni sebiji setiap pagi, badan akan jadi lebih kuat . Tenaga nampak berbeza dari biasa . 🌷Keputihan berkurang 🌷Period pun lancar je 🌷Period pain pun dah takde . Kalau nak tahu. Jamu ni sesuai juga di amalkan semasa berpantang . ♥️ Bagus untuk pulihkan rahim ♥️ Menyuburkan rahim semula ♥️ dan yang best otot vagina pun makin kencang dan ketat. Hehe . Jom cuba vdolly jamu modern by @missfazura ni . Memang terbaik . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0163337151 📲 0163337151 📲 0163337151 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus
Apa yang ada dalam 1 FULLSET ni? . 1️⃣ BEAUTY BOOSTER 🍓 Mencerahkan wajah 🍓 Mengecutkan jerawat 🍓 Memudarkan jeragat 🍓 Memudarkan parut . 2️⃣ DETOX PRO 🍋 Buang toxin 🍋 Wajah glowing 🍋 Mengawal berat badan 🍋 Menyelesaikan masalah sembelit . 3️⃣ VDOLLY 🍇 Mengetatkan otot vagina 🍇 Menyuburkan rahim 🍇 Menstabilkan hormon 🍇 Mengurangkan period pain . 4️⃣ TRUFITZ 🔥 Membakar lemak 🔥 Meningkatkan kadar metabolism 🔥 Mengurangkan stress 🔥 Mengawal selera makan . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0163337151 📲 0163337151 📲 0163337151 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty
Wahh cantiknya mini compact Mary Kay ni 😍 . Bestnya sebab mini compact ni didatangkan unfilled.. kita boleh susun mekap ikut citarasa dan kreativiti sendiri. Boleh letak 1 blusher, 3 eye color atau boleh letak duo blusher, nak letak sheer mineral pressed powder pun boleh . . Sempoiii...mudah kan, satu compact dah lengkap dengan makeup kita..Jimat space, mudah untuk dibawa ke mana-mana . . Berminat utk dapatkan mary kay mini compact dan nak customized kan brg makeup blh whatsapp fatin tauu 😘 Fatin Nur Enzatty Riduwan 017-4813200 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayconsultant  #marykay #marykayipoh #marykaychemor #makeupsimple #makeuptools  #makeup  #eyepallete  #eyeshadow #blusher  #mineralsheerpowder #compactpowdermarykay  #compactpowderbest #minicompact  #compactmarykay #fattzura #neelofa #hijabista #ootd #bazarpaknilkecantikkan
Wahh cantiknya mini compact Mary Kay ni 😍 . Bestnya sebab mini compact ni didatangkan unfilled.. kita boleh susun mekap ikut citarasa dan kreativiti sendiri. Boleh letak 1 blusher, 3 eye color atau boleh letak duo blusher, nak letak sheer mineral pressed powder pun boleh . . Sempoiii...mudah kan, satu compact dah lengkap dengan makeup kita..Jimat space, mudah untuk dibawa ke mana-mana . . Berminat utk dapatkan mary kay mini compact dan nak customized kan brg makeup blh whatsapp fatin tauu 😘 Fatin Nur Enzatty Riduwan 017-4813200 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayconsultant  #marykay #marykayipoh #marykaychemor #makeupsimple #makeuptools  #makeup  #eyepallete  #eyeshadow #blusher  #mineralsheerpowder #compactpowdermarykay  #compactpowderbest #minicompact  #compactmarykay #fattzura #neelofa #hijabista #ootd #bazarpaknil
Wahh cantiknya mini compact Mary Kay ni 😍 . Bestnya sebab mini compact ni didatangkan unfilled.. kita boleh susun mekap ikut citarasa dan kreativiti sendiri. Boleh letak 1 blusher, 3 eye color atau boleh letak duo blusher, nak letak sheer mineral pressed powder pun boleh . . Sempoiii...mudah kan, satu compact dah lengkap dengan makeup kita..Jimat space, mudah untuk dibawa ke mana-mana . . Berminat utk dapatkan mary kay mini compact dan nak customized kan brg makeup blh whatsapp fatin tauu 😘 Fatin Nur Enzatty Riduwan 017-4813200 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayconsultant  #marykay #marykayipoh #marykaychemor #makeupsimple #makeuptools  #makeup  #eyepallete  #eyeshadow #blusher  #mineralsheerpowder #compactpowdermarykay  #compactpowderbest #minicompact  #compactmarykay #fattzura #neelofa #hijabista #ootd #bazarpaknil
Alhamdulillah😍 Customer puas hati dengan hasil Basic Skincare Mary Kay😍 Jerawat , merah2 pada kulit dan parut pon dah berkurangan😙 Hihi siapa tak happy kan bila muka dah semakin sihat dan cantik? . Nak cantik dengan cara sihat? Make sure awak ada Basic Skincare dari Mary Kay dan dapatkan nasihat daripada perunding kecantikan Mary Kay😘 . Awak ada masalah kulit wajah? Jom kita ChitChat.. Yana akan cadangkan skincare ikut masalah yang awak alami🤗 . Ws 011-12960823 (jangan lupa save no tau😘) #nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar #serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang
Dah sebulan saya consume pinklady, tapi sama je ? Takde pape perubahan pon ?? Saya memang tak minum kopi . Hoho... . . Teh ? Nescafe ? Coca cola ? Bukan cola je .. tapi brand lain macam 7up , sarsi pun sama je . . ada cake coklat ? air coklat ? kdg2 minum 3 in 1 lak .. kdg2 teringin starbuck , pi makan pil ubat kurus pulak 😌 Bukan tak boleh makan / minum bahan yang berkafein .. tapi kafein MEMOTONG khasiat vitamin . daripada 100% maybe khasiat tnggal 50% or zero . 2 minggu pertama dinasihatkan benar2 eat clean untuk kesan yang baik . . Jelas tak kenapa perlu elakkan untuk dapatkan hasil yang WOWWWW 😱 Nak sexy ? Nak cantik ? Nak flawwless ? Nak wowww ? Jangan malas ❗❗ Semua product perlu elak kafein. Ingat nak cantik kan, kena lah berusaha. 2minggu pertama pantang kaw2😘 . . #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladyHq #fattzura #pinkladyOriginal #handbags #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok
Dah sebulan saya consume pinklady, tapi sama je ? Takde pape perubahan pon ?? Saya memang tak minum kopi . Hoho... . . Teh ? Nescafe ? Coca cola ? Bukan cola je .. tapi brand lain macam 7up , sarsi pun sama je . . ada cake coklat ? air coklat ? kdg2 minum 3 in 1 lak .. kdg2 teringin starbuck , pi makan pil ubat kurus pulak 😌 Bukan tak boleh makan / minum bahan yang berkafein .. tapi kafein MEMOTONG khasiat vitamin . daripada 100% maybe khasiat tnggal 50% or zero . 2 minggu pertama dinasihatkan benar2 eat clean untuk kesan yang baik . . Jelas tak kenapa perlu elakkan untuk dapatkan hasil yang WOWWWW 😱 Nak sexy ? Nak cantik ? Nak flawwless ? Nak wowww ? Jangan malas ❗❗ Semua product perlu elak kafein. Ingat nak cantik kan, kena lah berusaha. 2minggu pertama pantang kaw2😘 . . #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladyHq #fattzura #pinkladyOriginal #handbags #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok
Alhamdulillah😍 Customer puas hati dengan hasil Basic Skincare Mary Kay😍 Jerawat , merah2 pada kulit dan parut pon dah berkurangan😙 Hihi siapa tak happy kan bila muka dah semakin sihat dan cantik? . Nak cantik dengan cara sihat? Make sure awak ada Basic Skincare dari Mary Kay dan dapatkan nasihat daripada perunding kecantikan Mary Kay😘 . Awak ada masalah kulit wajah? Jom kita ChitChat.. Yana akan cadangkan skincare ikut masalah yang awak alami🤗 . Ws 011-12960823 (jangan lupa save no tau😘) #nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar #serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang
LOVE IS IN THE AIR ❤️ . Haihhh memang patot laa pun suami syg bebeno. @missfazura kita ni kekal muda remaja, body lawa, jaga rapi luaran dan dalaman. . Hasil rangkaian produk TRUDOLLY laa of course. Jom cepat2 dapatkan VDOLLY, TRUDOLLY, TRUFITZ utk rahsia cantik berseri2 memikat dannnn suami syggg mcm loving couple ni😍Mesti lebih menawan uolss lepas ni. Lets berDOLLY UOLS😍 . . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #ask2018 #trudollycheras #fazura #fattzura #roadtosuccessteam #abpbh31 #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trufitzshahalam #trufitzklang #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #trufitzbangsar #trufitzsetiaalam #trufitzbukittinggi #trufitzsubang
Alhamdulillah😍 Customer puas hati dengan hasil Basic Skincare Mary Kay😍 Jerawat , merah2 pada kulit dan parut pon dah berkurangan😙 Hihi siapa tak happy kan bila muka dah semakin sihat dan cantik? . Nak cantik dengan cara sihat? Make sure awak ada Basic Skincare dari Mary Kay dan dapatkan nasihat daripada perunding kecantikan Mary Kay😘 . Awak ada masalah kulit wajah? Jom kita ChitChat.. Yana akan cadangkan skincare ikut masalah yang awak alami🤗 . Ws 011-12960823 (jangan lupa save no tau😘) #nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar #serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang
Put on your Heidi Pants and you are ready for the city! 😘 . Heidi Pants 1PCS RM45 3PCS RM100 . Add on postage (SM RM8 | SS RM12) Buy 3 items above and you will get FREE POSTAGE! 🔥🔥🔥 . Whatsapp 📱👇🏻0139830745 Or click link on the bio to purchase 😊 #nuuna #nuunartw #nuunaagent #nuunaootd #sale #blackfriday #cybermonday #promoprice #blousemurah #blousemuslimah #heidipants #heidipantsmurah #palazzolychee #palazzopants #palazzopantsmurah #pantsmurah #pleatedpants #bootcutjeans #bootcutjeansmurah #bootcutjeansnuuna #fattahamin #fazura #fattzura #lofattah #erinmalek #iqramdinzly #azuracouture #fatiyalatiff #izreenazminda #elyana
Saya nak bajet je sis tapi nak turun berat dalam 6-7 kg mcm tu boleh ke... . . Eh boleh.pakej basic kn ada😊ramai je yang dah turun sampi 7 kg dgn pakej basic ni . . PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️💯% online and effective ✔ Kurus dengan sihat ✔ Ilmu diet yang betul ✔ Tidak berlapar ✔ Tidak wajib bersenam ✔ Makan 5 kali sehari ✔️ mealplan mudah untuk kurus ✔️ coaching group awesome ✔️ daily mealcheck ✔ Hari2 boleh makan nasi😋 PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639
next page →