#fatzuralovers

897 posts

Loading...
SALE KEMBALI πŸ€— Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Chiffon Japanese Crepe adalah salah satu material yang D'Haja gunakan untuk menghasilkan Clara By D'Haja πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Btw sekarang HQ nak RESTOCK Koleksi CLARA πŸ™ˆπŸ™ˆ customer yang tak nak melepas lagi untuk memiliki CLARA.. Bole SEGERA wassap . . Untuk oder boleh ws πŸ‘‡ . 0136012020 0137729937 0136883663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
#jamumaharani #herbamaharani β€’ Sesuai utk kesihatan wanita luaran dan dalamanπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ β€’ πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š πŸ”›β³βŒ› β€’ Slide utk #testimonimaharani dan harga promosi #yearendsale #yearendsale2018 πŸŽ‰πŸŽ† β€’ #shom #shomproducts #SHOM26thAnniversary #BusinessStyleMMG #projekRM1000sehari #RM47ajer utk ahli #sayajual #malaysiaigers #FazuraDutaSHOM #FazuraXshom #fatzuralovers #missfazura #herbamaharani #jamumaharani #jamudalampantang #kesihatandalaman #jamuperapat #jamuawetmuda
Hi Assalamualikum D'Haja Lovers . . Colour CLARA BY D'Haja 🌸🌸 . Btw sekarang HQ nak RESTOCK Koleksi CLARA πŸ™ˆπŸ™ˆ customer yang tak nak melepas lagi untuk memiliki CLARA.. Bole SEGERA wassap . . Untuk oder boleh ws πŸ‘‡ . 0136012020 0137729937 0136883663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
Z Y A by D'Haja . . Jangan lupa grab zya sebelum terlambat . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136883663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
Tips memilih tudung untuk di bawa ketika melancong . . . Btw jangan lupa beli tudung D'Haja sebb menjimatkan masa tak perlu nak iron 🌸🌸 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136883663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
PENGEMAR IZZY SHAWL .. Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung IZZY SHAWL By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati DENGAN KUALITI Dan keselesaan serta dapat membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
PENGEMAR IZZY SHAWL .. Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung IZZY SHAWL By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati dgn kualiti & keselesaan serta membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
PENGEMAR IZZY SHAWL .. Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung IZZY SHAWL By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati kerana jaminan kualiti Dan keselesaan serta membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Hai Jangan lupa join live HQ esok . Jangan lupa ajak kawan ramai ramai yaaa . Ada harga special admin nak bagi so stay tuned 🌸🌸 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
#Repost @zuliyatilatifi (@get_repost ) ・・・ Done biz sharing n demo BVSM dgn new bee bakal diamond kak @elyounee Dari usahawan pengguna terus upgrade level kepada usahawan business. All d best team k noor πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 #BusinessStyleMMG #projekRM1000sehari #Zuliyatilatifi #ahlirm47 #janapendapatan #malaysianonlinebusiness #malaysiaigers #sayajual #shom #Fattzura #fatzuralovers #FazuraDutaSHOM
PENGEMAR CLARA Admin sedang buka preoder untuk clara . . . Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung Clara By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati kerana membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibesonly ✨
PENGEMAR CLARA Admin sedang buka preoder untuk clara . . . Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung Clara By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati kerana membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
PENGEMAR CLARA Admin sedang buka preoder untuk clara . . . Jadi jangan lepaskan peluang untuk grab tudung Clara By D'Haja 😊 . . Mana-mana yang first time baru nak try Tudung D'Haja tu jangan risau . Puan boleh beli dulu dan puan akan berpuas hati kerana membeli dengan harga yang berbaloi 🌹🌹 . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Kenal ke tak? Tak kenal lagi tak tahu lerrr dengan abang polis ni. 😜 Geeentea Mint Face Scrub hebat ke tak hebat? πŸ’‹
Wooot wooottttt !!! Piyannn kpop pegang apa tuuuuuuuuuu? Tak sejuk ke tangan tuuuuu? 😱 . . Buat-buat tanya pulakkkk I. Hekhekhek. Opkossss lerr #GreenteaMintFaceScrub . Laki pun nak peloless jugakk macam Jul Ariping. 😌 . . Meletopssssss cuolls!
Kalau Haqiem Rosli, Tergantung Sepi. Kami pula, Tergantung Stok. 3000pcs licin dalam masa sehari. Dan sekarang stokis dah mula repeat order daaahhh. Acano?
Alhamdulillah kerana mempercayai kami πŸ‘
Alhamdulillah kerana mempercayai kami 🌼 #trustedonlineseller
Alhamdulillah kerana mempercayai kami 🌹 #trustedonlineseller
Alhamdulillah kerana mempercayai kami. 😘 #trustedonlineseller
Assalamualaikum. Good Morning ❀️
Tips Penjagaan Rambut Wanita Bertudung πŸ™ˆπŸ™ˆ . . Jangan risau tudung D'Haja ini senang je nak simpan . Semudah cara pemakaiannya dan selesa untuk di pakai . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Tips Penjagaan Tudung πŸ™ˆπŸ™ˆ . . Jangan risau tudung D'Haja ini senang je nak simpan . Semudah cara pemakaiannya . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Morning πŸŒ»β˜€ Have a great day β€’ Let's have a #Mincha #minchamilktea today β˜•β˜•β˜•πŸ’ƒ β€’ Wanna try this low calorie milk tea? Teh tarik berkalori rendah dari #Mincha ? πŸ™‹πŸ˜˜πŸ’ƒ Jom dm/wa me πŸ™‹πŸ“²πŸ“± 0127560227 β˜€ β€’ #Mincha #minchamilktea #fatzuralovers #fattzura #FazuraDutaSHOM #fazurashomambassador #sugarfree #lowcalorietea #BusinessStyleMMG #projekrm1000sehari #ahlirm47 #onlinebusinessmalaysia #malaysiaigers #igerscheras #sayajual #haelers #sunshine
YES is back !!πŸŽ‰πŸŽ†πŸŽŠ Year End Sale utk kbykn produk2 #shom #SHOM26thAnniversary Dm/wa me utk further info dan promosi.. πŸ“²πŸ“±πŸ™‹ 0127560227 Jom grab brg2 yg sentiasa laku di pasaran, tak menang tangan nak hntar..πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜ Jom sesiapa yg berminat nak order dan join ahli utk penjimatan hebat, disamping menjadi pengguna, dapat juga bonus dari setiap belian πŸ‘ πŸŒžβ˜€πŸŽ‰πŸŽ†πŸŽŠπŸƒπŸ€ β€’ #shom #SHOM26thAnniversary #herbamaharani #MinKaffe #Mincha #kopigarambuluh #minchamilktea #bioselezapad #fatzuralovers #fattzura #FazuraDutaSHOM #haelers #sayajual #sayajualonline #malaysiaigers #malaysianonlinebusiness
C L A R A Close up look for ClaraπŸ™ˆ . . Rata-rata yang tanya pasal tudung Clara . Apa kelebihannya ? Apa yang menarik dengan tudung D'Haja ni ? Ok ini kelebihannya 🌸🌸 . Tidak Panas . Tidak mudah berkedut Tidak memerlukan pemakaian pin Mudah di jaga Tidak memerlukan pemakaian anak tudung . Yang paling penting 100% customer yang beli CLARA akan berpuas hati DENGAN kualiti tudung CLARA Dan sangat selesa Di pakai kata mereka Alhamdulillah . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibe
I Z Z Y S H A W L Look closeup for Izzy Shawl πŸ™ˆ . . Rata-rata yang tanya pasal tudung izzy shawl . Apa kelebihannya ? Apa yang menarik dengan tudung D'Haja ni ? Ok ini kelebihannya 🌸🌸 . Tidak Panas . Tidak mudah berkedut Tidak memerlukan pemakaian pin Mudah di jaga Tidak memerlukan pemakaian anak tudung . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Morning πŸ™‹πŸ˜˜πŸŒ»πŸƒ Coffee or tea? #MinKaffe Or #Mincha ? β˜•β˜•β˜•β˜€πŸŒ»πŸŒž #MinKaffe #minchamilktea #kopigarambuluh #fatzuralovers #fatzura #FazuraDutaSHOM #fazurashomambassador #setdietsihat #sugarfree #lowcalorietea
C L A S S I C E M Y R A . . Mana-mana pengemar Classic Collection boleh usya-usya tudung yang ada di butik . Stock tk banyak jangan lupaa beli sebelum terlambat . . . Jangan lupa reward diri sendiri dengan membeli tudung di D'Haja HQ. . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
I Z Z Y B A S I C . . Untuk mana mana yang nak dapatkan tudung izzy by D'haja boleh walk-in dan oder online . Jangan lupa grab cepat cepat sebb stock tak banyak uolls πŸ™ˆπŸ™ˆ . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
C L A R A Warna yang dah sold out !!! . PINK !! . Kan dah kata tak sempat masuk butik je dah sold out . Tak sempat nak simpan stok lama lama . . . . So untuk yang ada peluang nak beli tu jangan lupa grab tudung CLARA By D'Haja . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
C L A R A Warna yang dah sold out !!! . EMERALD GREEN !! . Kan dah kata tak sempat masuk butik je dah sold out . Tak sempat nak simpan stok lama lama . . . . So untuk yang ada peluang nak beli tu jangan lupa grab tudung CLARA By D'Haja . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
C L A R A Warna yang dah sold out Olive Green !!! Kan dah kata tak sempat masuk butik je dah sold out . Tak sempat nak simpan stok lama lama . . . . So untuk yang ada peluang nak beli tu jangan lupa grab tudung CLARA By D'Haja . . . Kalau nak tahu warna yang ada stock dan HQ restock boleh ws segera no di bawah πŸ™ŠπŸ™Š . . 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan #bazarpaknil #positivevibes
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginal
Ada banyak lg design lain cantik2 ya. Banyak price jatuh menjunam dari previous sale. Sis tak cukup masa nak up semua. Jadi nanti masuk web www.fitflop.co.uk tgk size,ukur kaki, tgk size available ke x then send order tu www.wasap.my/601128212243 ETA END FEB/MAC DEPO 50% #fitflopmalaysia #fitflopmurah #fitflop #kasutfitflop #barangmurahdariuk #sayajualbarangdariuk #sayajualkasut #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijab #raya2018 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #onlinebazaar #onlineshop #fitfloporiginalmurah #fitfloporiginal
C L A R A . . Untuk yang bertanyakan apa kelebihan clara . Kenapa mahal sangat . Beli dulu baru tahu . Yang penting si pemakai akan nampak cantik menawan dengan tudung D'Haja πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . . . Untuk oder boleh ws 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan
CLARA . . Jom dapatkan stock clara sementara masih ada . Btw sekarang admin buka preoder untuk tudung clara . Preoder ambil masa 2-3 Weeks . Jangan lupa dapatkan tudung D'haja yang original 🌺🌺 . . . Untuk oder boleh ws 0136012020 0137729937 0136882663 . #dilladhaja #dhaja #dhajahq #dhajaseremban2 #innerdhaja #dhajabawwal #dhajainstantshawl #dhajalovers #dhajashawl #tudungdhaja #bahagiabukanbidaan #izzyshawl #grabnow #love #cantik #dhajadiamond #ggv #ggv2018 #fattahamin #fatzuralovers #prayforadib #janganmengata #cucicucimataje #beliuntukkesayangan
next page →