#fatzuralovers

876 posts

Loading...
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
Bila terlalu adore 🤗 cm ni lh jdnye @missfazura we’re the big fans of u #muahx #bigfansfazura #nurfazura #fatzura #fatzuralovers
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
APA YG BEST SGT #TRUDOLLY #DETOX PRO NIE? ❤ Menyingkirkan #Toksin dalam badan ❤ Menjadikan #beratbadanideal#Meningkatkanstamina & #tenaga dalam badan ❤ #Membaikpulihsistempenghadaman ❤ Perisa Apple +Lemon yg lazat . Haaa, lepas dh detox buang toksin dalam badan…korang kena kunyah2 pula #beautybooster tau utk dapatkan kesan yg maksima. . KELEBIHAN TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER ❤ #Mencerahkan kulit ❤ #Meremajakan kulit semulajadi ❤ Menghilangkan #jerawat ❤ Memudarkan jerawat ❤ Perisa Apple +Strawberry yg lazat #trudollybyfazura #borong #murah #berkualiti #fazura #fatzuralovers ##belibelahonline #trudollyoriginal #sayajualonline #cantik #beauty #nyahtoksin #trustedonlineseller #malaysia #detoxpro #instafamous #instashop #igshopmalaysia
COLOUR MAS AYU . Colour paling selamat dan colour bagi orang yang suka colour nude,boleh juga nak buat ombre dengan colour brick red atau mawar merah of coz hasil cun😍 . . Harga Rm38 tidak termasuk postage . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
Sekarang ni kan musim hujan. Jangan lupa sentiasa sediakan payung kalau nak keluar😉
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEBAB KORANG WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA💄 . 👻Merawat bibir hitam dan kering 👻Mengandungi madu asli 👻Melembapkan bibir 👻Tekstur yang matte,ringan dan best 👻Tidak melekit 👻Tahan sehingga 8jam . Tunggu apa lagi gaiss jangan menyesal bila tak cuba sejak dari duluu lagi😍 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
LIPMATTE TAHAN LAMA MAKAN PUN TAK TANGGAL . . Siapa tanak kan lipmatte macam nie , jimat tak perlu tacap tacap dah kiki😅 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SOBELLA BRICK RED PUN LAWA . . Cun sangat dengan kakak manis nie , colour merah bata nie tak terlampau merah tau soft soft je😍 . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
BELANJA VIDEO AWEK PAKAI LIPMATTE SOBELLA😍 . . Stok incoming sayang sayang semua jom booking cepat sebelum sampai dah licin . . Sebab dah ramai yang booking😅 . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
BEST PAKAI LEMBUT DAN TAHAN LAMA YOU ALSS . . Siap boleh buat mix lagii , buat mix ombre lagi nampak awek korea😍 . . Nak dapatkan lipmatte sobella ? Dm ain direct tauu . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
8 COLOUR EDISI RAYA LAST STOCK INCOMING . . So kalau korang taknak terlepas nak try dm ain untuk booking cepat cepat sebelum stok abes licin😅 . . sobellabeauty#sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
BILA SEORANG CUSTOMER BUAT PENGAKUAN😍 . . Siap cakap nak beli lagi tauu sampai gitu sekali best tekstur sobella nie tak melekit langsung soft jur dekat bibir korang😘 . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
JOM KUMPULKAN KESEMUA KOLEKSI SOBELLA LIPMATTE RAYA AIDILADHA . . Sebab ap ain suruh kumpul ? Sebab stok incoming adalah stok last untuk colour nie so jangan menyesal tauu bila stok di HQ licin . Jom grab yours now for booking dm ain terus tau . . #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellasolimited #lipmatteviral #lipmattebest #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemadu #sobellacosmetics #fatzuralovers #fatzurafairytale
SEMPURNAKAN SENYUMANMU DENGAN SOBELLA LIPMATTE . . Pilih colour then booking dengan ain sebelum stok sampai dahtu yilekk pulakk sadis nangis bucu katil la jawap nyee😌 . #sobellabeauty #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellasolimited #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #fatzuralovers #fatzurafairytale
Cuba teka colour apa yaa ?🤔 Salah 1 colour nude yang laku keras nampak menawan jurr😍 . . Cepat booking untuk last stok Raya sebelum melepas😗 . sobellabeauty#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellasolimited #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #fatzuralovers #fatzurafairytale
YANG FAVORITE LIPSTICK BRAND INTERNATIONAL PUNN SEKARANG DAH BERALIH ARAH DENGAN SOBELLA❤️ . . Korang bilaa lagii cuba duluu baru feel best ke tidakk haaa macam tuu😉 . Berape Rm? Rm38 jur sayang sayang harga bebaloi dengan kualiti dijaminn bestt😘 #sobellabeauty #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellasolimited #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #fatzuralovers #fatzurafairytale
SAPE SUKA COLOUR CHIPSMORE ??😍 . . Tips untuk pakai colour chipsmore harus pakai bold gituu nampak bibir nampak seksii giteww boleh lah pikat hati suami awak nanti 😝 . . #sobellabeauty #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellasolimited #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #fatzuralovers #fatzurafairytale
Saya sudah. Anda bila lagi? . Jom service muka dgn berfacial dari rumah sahaja. Jimat unnecessary cost, jimat masa, lebih selesa! Yang paling penting muka lebih sihat, lebih wow! Kekalkan seri wajah mu dgn Yaya. . Hanya di Yaya Home Mobile Spa @mobilefacialspabyyaya . . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
Saya sudah. Anda bila lagi? . Jom service muka dgn berfacial dari rumah sahaja. Jimat unnecessary cost, jimat masa, lebih selesa! Yang paling penting muka lebih sihat, lebih wow! Kekalkan seri wajah mu dgn Yaya. . Hanya di Yaya Home Mobile Spa @mobilefacialspabyyaya . . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
NEXT UK SALE! ETA NOV DEPO 50% pm/ www.wasap.my/601128212243 Baju, kasut dari newborn hingga belasan tahun Masukkan department (girl/boy/men/women/) and umur untuk dapatkan baju yang available Jangan malas2 k Baju banyak sangat nak up kat sini Anda rajin, anda jumpa 🤣🤣 Masukkan dalam cart Screenshot and pm trus untuk dapatkan quot Close order 23/9/18 10pm Open order kejap je sebab size pun kejap je licin nanti hehe #nextuk #bajubudak #naelofarhijablover #fatzuralovers #fattzura #bazaarpaknil #tommeetippeemalaysia
George ada 20% Masuk web www.george.com. Pilih2 then masukkan dalam cart Screenshot send ke whatsapp 01128212243 Pastikan price dalam £ bukan RM #bajumothercareGeorge #bajubaby #bajubabymurah #bajugeorge #neelofa #nealofarhijab #onlinebazaar #onlineshop #fatzuralovers #fattzura #tommeetippeemalaysia #tommeetippeemalaysiamurah #aventmalaysia #aventmurahmalaysia
🔥🔥🔥 HOT BEAUTY DEVICE🔥🔥🔥 . #sharingbyyaya . Device ni ajaib! Teknik yang berbeza mampu selesaikan masalah kulit yang berbeza. . ANTARA #6 jenis kulit manusia ialah: 1. Kulit Normal 2. Kulit Kering 3. Kulit Berminyak 4. Kulit Sensitif 5. Kulit Kombinasi 6. Kulit Matang . Satu device tapi teknik berbeza, boleh bantu memberi kesihatan yang lebih baik kpd ke enam jenis kulit manusia ini. Tapi kene belajar dulu tekniknya. . YAYA DAH TAHU DAH RAHSIA & TEKNIKNYA. UNTUNG AKAK YANG BOOK FACIAL DGN YAYA MALAM NI. ESOK PUN. LUSA SAPA NAK? cepat lock date! yaya nak bagi special bonus ni. . . . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
#assalamualaikum . Salam Jumaat. . Jumaat hari untuk berkongsi. Nak tips apa hari ni Yaya Angels? . Tips Penjagaan kulit laa okay🤗 . Moh kita baca Kahfi sebelum Maghrib 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️ . . . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
depo 50% ETA Nov pm/ www.wasap.my/601128212243 baca 👇 utk perbezaan EDP & EDT. nanti kalau tak lasting jgn salahkan ahkak kata jual x ori ye ✌ "The difference lies in the volume of perfume oil. While Eau de Toilette contains 5-9%, Eau de Parfum contains more, usually 8-14%. Eau de Parfums therefore last longer and smell more intense" #barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil # #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangmurahuk #soapandgloryoriginal #soapandglory #soapandglorymurah #fatzuralovers #fattzura #naelofarhijablover #tommeetippeemalaysiamurah #tommeetippeemalaysia #blackfriday2017 #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeoriginalmurah #perfumedariuk #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiamurah
Jom Ber Facial. Hanya dari rumah sahaja. YAYA NAK BAGI FREE SHOULDER MASSAGE kpd mereka yang baca post ni, dan bertindak laju2 wassap yaya. . Klik ke link di Bio. Yaya bg kpd awak yang contact yaya 2JAM dari post ni. Cepat tau! . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
#alhamdulilah . #ceritasemalam Akhirnya, impian yaya nak join Intermidiate Beauty Course ni tercapai. Bukan semua layak, hanya terpilih sahaja. Tu yang Yaya mmg teringin sgt nak pergi klas ni, sbb yaya tahu dlm ni kita belajar dari pakar dan mereka yang berpengalaman dalam bidang beauty & spa ni. Cikgu nya bukan calang2, Cikgu Mary Lim yang dah lebih 30tahun pengalaman. Plus, umurnya dah mencecah 60-an tapi masih giat mengajar. Ibarat kita belajar Master dgn Professor. Sapa taknak kan. . Ramai yang buat service mobile spa, tapi bukan semua passion dalam bidang ni. Tapi yaya, Yaya mmg suka and kalau boleh nak bljr lebih dan lebih. Nak bantu ramai lagi wanita kat luar sana nak ber facial demi nak dptkan kulit yang sihat. Sebab apa? Sebab yaya faham perasaan korang, yaya pun mengalaminya juga suatu masa dulu. . Selesai sudah course ni, dapat ilmu ttg merawat masalah & mengikut jenis kulit, teknik urutan dapat, teknik penjagaan dapat, ilmu business pun dapat, paling best dapat jumpa kawan2 seperjuangan. . Korang kalau ada terniat nak join. Jom! Yaya boleh ajar satu persatu dari berfacial sampailah handle bisness. . Korg boleh try dulu product ni, dengan hanya sesi berfacial shj, lps tu boleh decide nak ke taknak. Amacam? Best! Jom try. . Klik link di Bio ye. Yaya laju2 je reply. . . #fatzuralovers #yayahomemobilespa #laraalanaa #hadiahuntukemak #hadiahisteri #mirafilzahfans #facialpromo #mobilafacialshahalam #mobilefacialdamansara #mobilefacialspa #personalspatherapist #mobilefacialmeru #mobilefacialpuchong #mobilefacialpuncakalam #mobilefacialbukitjelutung #spashahalam #spaseksyen7
next page →