#fbe

39,950 posts

Loading...
Mmno ---------------------------- Follow me @andrews_memes43 - • • •Cred: @major.chief • • • •Game/Show/Anime: ? • • ignore thee tags --------------------------- #wtfmemes #cancermemes #autistic #autisticmemes #cancer #edgymemes #memesdaily #memes4life #dankmemes #dank #meme #k #lol #wth #edgymemes #edgy #shitmemes #k #lmao #stop #no #wthmemes #shit #wuttheactualfuck #why #cringe #shook #fbememes #fbe #gay
...2Cold🥶....2Chill...#2G #Mafia #FBE #CGE #BeanTown 🤫
Setelah menemukan referensi ttg Fitrah Based Education atau dalam pengertian sebuah model pendidikan yg selaras dengan fitrah, misi hidup, dan tujuan hidup. Dengan menerapkan #FBE ini, akan menemukan 2 hal terpenting dalam hidup, yaitu memahami mengapa Allah menakdirkan kita di dunia & temukan alasan spesifik mengapa kita dihadirkan. Begitulah sedikit cuplikan yg didapat dari @changemakerfamily Semakin bertumbuh, semakin banyak pula yg perlu dipersiapkan, dipelajari, dan diamalkan dlm kehidupan untuk mencapai sebuah tujuan. Bermain bola saja punya gawang sbg tempat tujuan, maka jgn biarkan hidup kita let it flow. Benar saja ketika melakukan suatu amalan harus punya ilmunya. Jika tidak, semuanya terasa hambar. Itulah knp lebih prefer buku bergenre non fiksi seperti psychology/self improvement misalnya, karna bisa merubah dan membangun karakter diri. Ditambah lagi kewajiban sbg kakak, feeling untuk mengasihi, melindungi, dan memberikan yg terbaik itu selalu ada. Aku & mba @joliasurya harus memahami apa yg kurang dan perlu diperbaiki dalam proses mendidik sehingga perlu banyak belajar ttg child & parenting. Belajarlah lebih banyak, luruskan niat. Semoga Allah ridhoi setiap prosesnya🙏 Aamiin Your sister
Looking forward to tonight's events with fbe Birmingham #fbe #christmas #networking
А чим ви прикрашаєте свій офіс? В індуїзмі і буддизмі прийнято робити підношення з фруктів в знак святкування життя. Новий рік - саме такий період, коли ми вітаємо цінність нового життя, і нових можливостей, з вдячністю до минулого. Ось такі святкові кошики сьогодні прикрасять зали школи бізнес-англійської FBE. Смачно навчатися, так? Замовлення приймаємо в месенджер, на пошту і по телефону: 👩🏼‍💻 delivery@deli.in.ua 📱‭+380 (67) 536 00 84‬ #fbe #lookbook #deli #delicious #daily #delivery #kievfruits #officefruits #officedelivery #fruitdelivery
Anyone see the new FBE video on YouTube? Eric took off his shoes 🤤 (on the left) #ericsfeet #malefeet #sweatyfeet #sweatysocks #malesocks #footfetish #malefootfetish #straightfeet #straightsocks #candidfeet #fbe
Living what I say Everyday🎬‼️ #fbe #fbethatsthelabel #actrightszn
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 TONIGHT meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 DATE: Dec.12th meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami Music by:@mainman_4.0 Song:philosophy
Winter vibes at the #BuhlerCentre today . . . #fbe #uwinnipeg
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 TONIGHT meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 TONIGHT meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
@mattel is either a genius or suffering from some issues. #challengechalice #tinyhands #react #fbe #weirdwednesday
🚨🚨🚨🎤🎤🎤Wednesday meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz inside HungOverWednesdays between 7pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! Free tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @club.climaxxmiami
🤫 Aşık olduğunuz anda panik yapmayın.Bir yere oturun, derin nefes alın ve; “katilinizle tanışmanın tadını çıkartın.” #confused #fbe #blue #life #wednesday #photooftheday
Ceritanya membuat ayunan buat adek kolaborasi mba Hanun n Aisya 😁 #beranimaenbebas #kreativitas #fbe #homeeducation #4yo
Rebutan adek kesayangan sebelum tidur 😍 #4yo #fbe #kakaksayangadek
merancang pendidikan yang sesuai fitrah anak-anak kita, lalu menghantarkan mereka kepada peran terbaik dengan adab mulia sesuai potensi fitrah. Aspek fitrah yang tidak tumbuh paripurna akan menyebabkan banyak masalah ketika anak-anak kita menjelang aqil baligh bahkan sesudahnya. Fitrah adalah amanah para orang tua dan pendidik maka fokuslah pada cahaya fitrah anak-anak kita, bukan pada kegelapan masalahnya. Jika itu di terapkan maka kelak cahaya ananda akan menyinari sekitarnya dan kegelapan menjadi tidak relevan. . . #parenting #parentingislami #islamicparenting #fbe #pendidikrumahan #pendidikanfitrah #pendidikan #fitrahbasededucation #pendidikanislami #bukuparenting #bukupsikologi
I knew that it would be coming within a short amount of time. Check out Teens React to the Avengers: Endgame trailer on FBE'S main channel now. #fbe #reactchannel #teensreact #avengersendgame
MENGANCAM . Satu kata yang momon sebal banget, tapi malah secara nggak sadar momon lakukan ke anak momon sendiri. Kenapa, sih, kok sebal?! Iya, soalnya jadi inget rasanya nggak enak banget kalau ada orang yang ngomong, "Awas, ya!" Eh, momon malah ngucapin itu ke anak momon!! Jadi, ceritanya waktu itu momon lagi nemenin anak main tulis-tulis nama kami sekeluarga. Terus... momon pikir bagus, nih, sekalian buat ngajarin baca! Nah, anak momon yang tadinya semangat main, langsung berubah jadi manyun dan malas-malasan. Yah, momon akui kalau emosi dominan momon itu, ya marah. Ayo, siapa yang emosi dominannya marah kayak momon? Ngaku aja, deh. Kita senasib, kok. Balik ke cerita, akhirnya momon jadi kesal dan terlanjur bilang ke anak momon begini, "Ya udah, kalau Kakak nggak mau belajar, nggak usah pindah ke sekolah yang baru." Apa yang terjadi? Tentulah anak momon yang baru beranjak 4 tahun itu nangis. Momon nyesel banget karena nggak bisa ngelola emosi dengan baik sampai ngomong begitu. Momon pun minta maaf ke anak momon. Habis kejadian itu, momon berusaha untuk nerima tanpa drama. Kalau anak momon memang belum tertarik dan cukup usianya buat belajar baca, kenapa harus dipaksakan? Bukankah keterampilan membaca dan menulis lebih baik ditumbuhkan dulu kecintaannya agar anak dapat menikmatinya dan bisa mendapatkan manfaat dari proses belajar itu Teman-teman pernah keceplosan dan nggak sadar kalau sudah mengancam anak nggak? Yuk, ikutan cerita di sini supaya kita bisa sama-sama belajar dari kesalahan untuk mencintai dengan lebih baik. #hukuman #ancaman #MencintaiDenganLebihBaik #TidakAdaOrangtuaYangSempurna #SemuaMuridSemuaGuru #parenting #parentingislami #islamicparenting #fbe #pendidikrumahan #pendidikanfitrah #pendidikan #fitrahbasededucation #pendidikanislami #bukuparenting #bukupsikologi
D.O.N.E...😍🤗 . . Workshop parenting yang saya tunggu-tunggu banget, Alhamdulillah bisa hadir bersama paksu, biar sama-sama belajar dan introspeksi bareng yaa yah...😘😘 . . Bermula dari PO buku Fitrah Based Education By Harry Santosa beberapa waktu lalu, saya jadi penasaran kenapa buku ini sangat di rekomendasi sebagai rujukan dan panduan pendidikan bagi ayah bunda dan pendidik, ternyata baru baca halaman depannya aja, lah kok saya langsung "kesentil"🤧🙈 .... Astaghfirullah, banyak hal yang sudah saya lewatkan karena kekurang pekaan saya, semoga Allah mengampuni kekhilafan saya....😥🙏. . . . Semakin dalam saya membaca lembar demi lembar kok saya berfikir ini buku "daging" banget, dan saya berandai-andai jika ada seminar atau workshop semacamnya, saya akan sediakan waktu untuk hadir. Alhamdulillah browsing sana sini, dan YES... 👏👏 ada gitu workshop bertema "Framework FBE" workshop ga jauh masih seputar rumah, cuman beberapa belas kilometer gitu, hehe...😅. Tapi karena niatnya belajar, hayuk semangat berangkat...💪😁. cuman sehari😍 tapi paling tidak itu dapat jadi gambaran "Would should parents do?"😘 . . Dikutip dari workshop Ustadz Harry Santosa : "Jadilah orang tua terbaik yang mengantarkan anak menuju fitrahnya sebagai Khalifah di bumi" . . Terima kasih teruntuk ayah duo R *(gabisamention,paksundakpunyaig,hehe..😬), yang sudah hadir dan menyimak bareng, langsung jadi bahan diskusi setelah pulang workshop...🤗, lanjut eksekusi yaa yah....😍. Bismillah, semoga Allah memudahkan..... Amin🙏🙏. Dan tak lupa, terima kasih juga untuk tim HEbAT Community yang sudah membantu terselenggaranya event ini....❤️❤️🤗 . . #workshoponeday #harrysantosa #fbe #karatarasactivity #karataratestimonyevent
Again ... #avengers #teensract #fbe link in my profile
💛 Banana Powder 💛 لوس بنانا من FOrever52 الاكثر من رائعة لمن تبحث عن التألق 👌👌 لوس بنانا من اساسيات ال 💄Makeup مهمة جدآآآ تثبت الفاونديشن و الگونسيلر ونفس الوقت تخفي لمعة البشرة _ اذا كان الكونسيلر بيخطط مش هتعانو من الموضوع دة نهائيا _ لوس بنانا تدي لوك طبيعي جدآ لان عادتآ تكون اخف من الكومباكت باودر _ مناسبة لگل أنواع البشرة 💖 متاح لدينا توكيل فوريفر ٥٢ الاورجنال كموزع اول بالاسكندريه ....محلات روعة ...بمول سبورتنج ...محطة ترام سبورتنج الكبرى ...للاستفسار واتس اب او ارضي ...01225322822-035918870 #Daily_Life #Official #Forever52 #Make #Up #Egypt #Banana #Powder #MakeUpArtist #Natural #Soft #FBE
Sooooooo grateful and thankful for all the love we've been receiving for the new tune... Thank you to everyone that's been calling, requesting and djs playing it, on the radio and off ... I'm sooo grateful and truly appreciate it... Let's keep it going 🙏🏽❤ if you've yet to hear the NEW Tune ... LINK IN BIO #OneOnOne
A new College Kids Guess That challenge is up on the React Channel now! Go check it out, and let's see if you can guess any of the songs. #fbe #reactchannel #guessthatchallenge #collegekidsreact
🥦🥕🥒Difficult to maintain a healthy plate when you're out, but found this at Harvester and can definitely recommend it 😍 To quote it's "under 750 calories" BUT it still packs a punch full of flavour 🤜🤜🤜 I had the vegetarian option, the spicy tofu skewers which were very succulent and tasty thanks to the Mediterranean-esque sauce. The sweetness of the pineapple and ginger dressing held it all together. In conclusion, a dish is something I WILL definitely try at home, for good or bad 🤩😁😀 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 I could not resist posting a photo of my 14-year old's "salad" which he got from the salad bar: bread rolls, croutons and crispy onion!!! His "Carb Salad" he's called it 😂🤣🤣 Oh boy!!! 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 #fasthealthyfood #healthyfood #gymfood #healthymeals #healthymealideas #healthyeating #healthydiet #balanceddiet #healthymindhealthybody #balancedlifestyle #healthylifestyle  #health #lifefitness #fitness #FbE #protein #vegetarian #eatingout
Last Transformation Tuesday of 2018. Eric! #reactchannel #finebros #adultsreact #fbe #youtube #transformationtuesday
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 Date: Dec.12th meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz inside HungOverWednesdays between 7pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ Specials: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
🚨🚨🚨🎤🎤🎤 Each & Every Wednesday meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz insideHungOverWednesdays between 7pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! Free tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @kapitalgain_empire @club.climaxxmiami @labelmecoolkidd @0nly1ace
🚨🚨🚨🎤🎤🎤 Each & Every Wednesday meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz insideHungOverWednesdays between 7pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! Free tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @kapitalgain_empire @club.climaxxmiami @teamcoolpromotions @labelmecoolkidd
"Does he have nothing down there?" 😂💀 #sashabanks #react #wwe #fails #fbe #reaction #wwefunny
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 DATE: Dec.12th meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
🚨🚨🚨🎤🎤🎤🔥🔥🔥 DATE: Dec.12th meet us at the Lexx for Snatch The Mic Hourz between 8pm-10pm where local artist slide thru & perform one song for us every Wed for happy hour‼️ SPECIALS: Everybody FREE before 9pm!! Ladies $10 & Guys $15 before 12am!! Happy hour drinks & bottles all night!! FREE tip out for dancers after 8pm!! Music by @djteflon305 @atpcuttaman ‼️ Hung Over Wednesday’s Until 5am‼️ Come vibe with the team & catch a hang over 🤷🏾‍♂️😂 fuck it #TurnUp 12001 NW 27th Ave Miami, FL!! #HOW #HowIGotThatDrunk #AskYourselfHOW #JessAtTheBackBarReadyToGetYouRight #HungOverWednesdays #SnatchTheMicHourz #LocalArtist #HappyHour #Miami #StripClubLife #TurnUp #KelsEnt #FBE 🎥🔥🚀 @kelsent10 @kelsentpromotions @snatchthemichourz @fbe_rhg_sed @club.climaxxmiami
CP Pendaftaran : 0878-8724-1095 CP Bazaar & Sponsor : 0878-7888-1702 #quotes #harrysantosa #fitrahbasededucation #fbe #pendidikanberbasisfitrah #fitrah #eventjakarta
Is it Perfect Timing or is there skill involved? Check out some of the #AdultsReact crew watch #FortnitePerfectTiming vids. #LinkInBio #Fortnite #Noob #VictoryRoyale #fbe @fortnite
next page →