#featuremebest

465,002 posts

Loading...
Essa é a foto mais fofa que vai ver hoje, da vontade de esmagar né? Eduarda é muito minha modelo ❤️ Quer fotos suas na praia? Me chama, vamos fazer um orçamento ❤️📷 . . . . . . #babylife #fotosc #fotografia #portraitfestival #h #photographyislifee #featuremebest #photography #vsco #photoshoot #fineartphoto #ensaiofamilia #ensaioinfantil #criancas #bookcrianca #anatumelero #litoral #praia #balneariocamboriu #fotosnapraia #litoralsc
my favorite part of the wedding day is when the bride finally puts on her dress and it all sinks in that it’s her wedding day. I love getting to be apart of so many peoples special moments.💛
Asphalt actually makes a decent reflector. Gear and settings: Fuji X-T2, 23mm, f/1.4, 1/11,000s, ISO 200.
Feeling good, living better!
Before the dark night traps me in Don’t leave me
buat jelang weekend kamu ntar... sudah milih tempatnya dimana? ke #lebellecafe aja yuk sambil nikmatin berbagai menu dan juga berbagai spot selfie yg kekinian kamu bisa ajak rame rame mulai dari temen kampus, temen kantor atau mungkin temen sekolah buat kamu yg masih sekolah 😃 . photo by @jeinivrr_
Nemažai susidomėjimo mano kelione į Paryžių 🍁ačiū! Kam įdomu ❣️dažniausias klausimas : ar užtenka poros dienų šiam dideliam mieste? 🚨 Užtenka! 1. Ištrūksite iš namų 2. Trumpam leisit kažką sau ir dėl savęs 3. Tai juk Paryžius 💛 vien jau #eifeltower ko vertas ! Aš galėjau visas dienas prie jo leisti. #travel
Bikin family plus anak anak happy itu gak melulu ngemall, terus belanja yg mahal² gitu deh salah satunya ya kayak yg di foto ini nih, si bapaknya ngajakin istrinya kencan bareng anak2nya di #titikkumpulsby sambil pesen Promo Pizza yg cuma seharga 55K dapet 2 porsi Kita juga ada seat outdoor juga lho bro, barangkali aja kamu pengin tetep nongkrong enjoy sambil bisa tetep ngerokok gitu 😅
udah capeeek beluuum seharian kerja tadi? pulang kerja, saatnya malem kulineran dong ya sambil ajakin temen² kampus kamu, bisa juga lho bikin foto yg keren buat diupload di instagram kalian, fotonya bisa pas kelar makan atau saat lagi nikmatin menu yg dipesan 🤗
🌴
Photo Journal-18.10.18
self-portait pt.5 |absence|
Всё очаровательные люди испорчены. В этом-то и есть секрет их привлекательности🎀 __________________________________________ #mood #beauty #maisonseasons #nikon #2instagoodportraitlove #rsa_portraits #cheatsmagazine #featuremebest #vsco #wlyg #thelightsofbeauty #expofilm #sexy #kbmood #photography #nice #earthpix #instagoodmyphoto #expofilm #portrait #fashion #nikonrussia #fatalframes #vladivostok #moscowcity #bali #тайланд #moscow #dubai #newyork #london
Passion makes the old medicine new. Passion lops off the bough of weariness. Passion is the elixir that renews: how can there be weariness when passion is present? Oh, don't sigh heavily from fatigue: seek passion, seek passion, seek passion! #Rumi
Kecambah, potongan tahu, mie kuning, selada ama bumbu petis ada yg tau gak niih ini prepare buat sajian menu apa? 😃 . untuk informasi detail pemesanan catering kami, silahkan hubungi : . WA : 08123500515 Telp : 031-8681020 Alamat : Jl taman cendrawasih 54 rewwin waru info direction maps klik link di bio Instagram kami
It wasn't easy to pen this down but here goes: The One Therapeutic Technique for All Mental Ailments: In my interview, I discussed about disorders other than depression and anxiety. I shared one of my personal experiences how when I was on my first placement at Gangaram Hospital, we were literally subject to verbal harassment. As best as we tried to avoid, we were still literally 'disgraced' in front of the whole psychiatry department that the doctors would come out and try to cool our instructor down. I knew in my bones that I was doing the best I could and frankly, the case studies of the seniors that we were shown were far more poor in quality and research and I felt like we were dragged towards mediocrity since they hailed mediocrity as the best quality ever produced. Due to all that pathetic education system flaws, that's when I succumbed into depression and another disorder called narcolepsy. Getting bashed for trying to do my best, alongside having trust broken by friends and other people who offered hollow promises, i didn't realize when I became depressed and narcoleptic. Like a kid cries on her way to school I cried all the time in our coaster (an M.Phil girl, can you imagine?) and this lasted until the next placement, crying in conferences (12 months in total). After those crying spells came narcolepsy when my unconscious chose sleeping to escape the harsh reality of life. Passing out virtually anywhere, whether work desk or coaster or any place, it was so embarrassing. Only I knew what I was going through. I pretended to 'head-down' and there I went. Kind of unintentional micro naps. And I can't even begin to explain the borderline personality traits that accompanied that phase. But that was that and I wouldn't lie but that is when a part of me died (Continued). Link in bio for complete article. . . . . . . . . . . . . . #MHbyMH #mentalhealth #psychology #portrait #artofvisuals #createcommune #fabulousshot #portrait_ig #collectivetrend #ourportraitdays #bleachmyfilm #ig_pakistan #featuremebest #lahoregram #mindfulness #theweekoninstagram   #igerspakistan #portrait_vision #portraitphotography   #globe_people   #agameoftones #way2ill #killeverygra
Sapa niih yang mulai capek di sore ini? udah makan siang beluum? Jangan sampe kesibukan kamu yg padet bikin kamu telat banget buat makan sampe sore ini ya kalau pengin nyante dulu sambil ngisi perut, bisa banget lho Fish Finger ini nemenin kamu sore ini, Dibikin dari dori yg digoreng pake breadcumb terus ada saos tar tarnya juga pasti nagih 🤗
13 days to 31. Trippy. #clickinmoms #tsj_newmods2018
⠀⠀⠀⠀ ◉ 📷 ʙʏ @bettina___h 👤@manueldietrichphotography ◉ ᴄᴏɴɢʀᴀᴛᴜʟᴀᴛɪᴏɴs! #ects_bettina___h ⠀⠀⠀⠀ ◉ ᴄʜᴏsᴇɴ ʙʏ @vlad.photos ⠀⠀⠀⠀⠀ ◉ #eclectic_shotz #depthsofearth ⠀⠀⠀⠀
Kalaupun si doi gak bisa diajakin kesini, kamu bisa take away berbagai menu kita ya peeps mulai dari pizza (yg bukan promo), snack sampe chicken katsu rice juga ada nah, pas banget kan kalau di makan di kantor, kampus atau rumah gitu 🤗 . Jangan lupa bilang ke crew kita buat take away ya 😃
Good night from Cali 🌅 w/ @bulababy #bulamood sunset . 90mm F2 X-T2
[ Beginning until the end ] Wherever you are in this world, I hope that you are happy & wish you only the best. Circa 2017 #iPhone
Menu Bebek Tampah yg cocok buat lunch atau dinner rame rame ber 4 bareng temenmu Dapetnya : . 1 Bebek goreng utuh Nasi setampah 2 sayuran 4 sambal (Sambal bawang, Sambal bajak, Sambal Dadak, Sambal terasi) . Ada juga promo cuma bayar 88K dari harga normal 110K khusus pemegang kartu member #bebekpakjoss dan Mahasiswa atau pelajar
Nelle mie collezioni non mancano mai i tessuti classici maschili, adoro mixare forme femminili con tessuti prettamente maschili.#serenadavinishowroom #serenadaviniwintercollection #
Calm vibes.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🇳🇿 New Zealand 📷: @rachstewartnz ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⚠: No intentions of violating copyrights. All credits to the photographers. Follow and help us grow🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #newzealand #nzmustdo #landscape_photography #landscapephotography #longexpo_addiction #lightandshadow #landscapephotomag #landscape_captures #thegreatmilkywaychase #ig_landscape #longexposureoftheday #macro_captures #travelguide #travelthroughtheworld #hikingworldwide #peoplewhohike #exploreitaly #travelbucketlist #seetheworld #adventureculture #travelholic #instamagazine_ #featuremebest #AOV #colors_of_day #WeLivetoExplore #watchthisinstagood #wildernessculture #sociality #musecam
Its almost Friday! Hang in there Joyfultummers! Sharing with you my lunch at Tesate, Plaza Senayan . Nasi Goreng Kampung (1st picture)- traditional style chicken fried rice served with chicken satay. You will be given 3 spiciness level for this, I chose the highest one (which means more cabe rawit, not chili sauce so dont worry for it to turn out too salty). The Nasi Goreng was fried beautifully, and smells really good. The rice wasn't soggy at all, and it was not too dry as well. 📝:9/10 . Cumi Hitam (2nd picture)- cumi hitam: tender block squids, slow cooked on aromatic herbs. A bit too salty, but the squid was not hard to chew at all. 📝:6/10 . #joyfultummy #tesate #indonesianfood #jktfoodbang #jktfoodblogger #jktfooddestination #food #foodporn #foodstagram #foodie #jktfoodporn #follow #eatingdisorderrecovery #featuremeofh #featuremebest #dailyfoodfeed #tryitordiet #seriouseats #eatersannonymous #ilovefood #menwithcuisines #nomnom #buzzfeast #featuremeph #portraitfeed #photographysouls #tastingtable #myfab5 #noleftover
Nel post di lunedì vi ho raccontato di come all’ultimo minuto un’azienda avesse preferito a me una collega più “giovine” e della notizia di una nuova bellissima collaborazione subito dopo. Durante lo shooting ho martellato tutti, supplicando di farmi uscire con una foto al più presto perché dovevo assolutamente farvi sapere della novità: “Voi non capite, non posso tenere sulle spine il #TeamClosette , io DEVO dirglielo”! È bastato nominarvi per far capitolare i presenti e concedermi l’impossibile🙋‍♀️! Ebbene, eccomi qui a svelarvi il nome dell’azienda che mi ha voluta come madrina per un mese: @paperlacelondon . ♥️ Vi invito a seguirla perché nelle prossime settimane mi vedrete indossare sul suo profilo capi stupendissimi ma soprattutto perché si tratta di un brand fatto da donne, pensato per le donne e assolutamente convinto che emozioni e bellezza non abbiano età! Solo per questo per me ha vinto tutto e merita applausi, infiniti applausi! 🤩 Quello che vedete è un piccolo assaggio della loro collezione pazzesca, gli scatti sono realizzati da @federicapaola_muscella , fotografa che conosco virtualmente dagli esordi del mio blog! Nulla accade per caso amiche mie, e siete proprio voi ad avermelo insegnato ♥️ #paperlacelondon *ad #autumnfashion #streetstyled #todaysdetails #stylehunter #featuremebest #stylecollective
The sun goes down and I come alive // @kaylabear
next page →