#fesyenterkini

89,445 posts

Loading...
READY STOCK ukuran tapak saiz 36 - 24cm saiz 37 - 24.5cm saiz 38 - 25cm saiz 39 - 25.5cm saiz 40 - 26cm Tinggi : 2.5inci SM RM 40 SS RM 45 -kaki kurus ambik standart @ saiz biasa pkai -kaki jenis ada tulang ats kaki @ kembang tepi lebihkan 1 saiz Berminat wssp 0139414891 #kasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutcantik #kasuttinggi #kasuttinggimurah #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutcantikmurah #kasutcantikmalaysia #kasutcomel #kasutfesyen #fesyen #fesyenmalaysia #fesyenterkini #shoppingonline #shopping #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #selipar #seliparcantik #wadgesmurah
READY STOCK ukuran tapak saiz 36 - 24cm saiz 37 - 24.5cm saiz 38 - 25cm saiz 39 - 25.5cm saiz 40 - 26cm Tinggi : 2.5inci SM RM 40 SS RM 45 -kaki kurus ambik standart @ saiz biasa pkai -kaki jenis ada tulang ats kaki @ kembang tepi lebihkan 1 saiz Berminat wssp 0139414891 #kasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutcantik #kasuttinggi #kasuttinggimurah #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutcantikmurah #kasutcantikmalaysia #kasutcomel #kasutfesyen #fesyen #fesyenmalaysia #fesyenterkini #shoppingonline #shopping #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #selipar #seliparcantik #wadgesmurah
READY STOCK ukuran tapak saiz 36 - 24cm saiz 37 - 24.5cm saiz 38 - 25cm saiz 39 - 25.5cm saiz 40 - 26cm Tinggi : 2.5inci SM RM 40 SS RM 45 -kaki kurus ambik standart @ saiz biasa pkai -kaki jenis ada tulang ats kaki @ kembang tepi lebihkan 1 saiz Berminat wssp 0139414891 #kasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutcantik #kasuttinggi #kasuttinggimurah #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutcantikmurah #kasutcantikmalaysia #kasutcomel #kasutfesyen #fesyen #fesyenmalaysia #fesyenterkini #shoppingonline #shopping #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #selipar #seliparcantik #wadgesmurah
READY STOCK ukuran tapak saiz 36 - 24cm saiz 37 - 24.5cm saiz 38 - 25cm saiz 39 - 25.5cm saiz 40 - 26cm Tinggi : 2.5inci SM RM 40 SS RM 45 -kaki kurus ambik standart @ saiz biasa pkai -kaki jenis ada tulang ats kaki @ kembang tepi lebihkan 1 saiz Berminat wssp 0139414891 #kasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutcantik #kasuttinggi #kasuttinggimurah #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutcantikmurah #kasutcantikmalaysia #kasutcomel #kasutfesyen #fesyen #fesyenmalaysia #fesyenterkini #shoppingonline #shopping #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #selipar #seliparcantik #wadgesmurah
Official release Khamis ni uolls ! Turn on notifications ig @bydemifa supaya uolls tak terlepas peluang promosi esok ! 😍 . Moga mimpi blouse terbaru kami ni. Mimpi sekali uolls lah pemenang blouse kami ni nanti 😁 . Good night 😘 . #Bydemifa #SquadBd #official #officialrelease #bajulabuh #bajuterkini #cardiblouse #fesyenterkini #cardigan #blouse #blousewanita #blousemalaysia #blousecantik #bajukorporat #bajusantai #mirafilzah
Panik berrat baadan mendadak naik selepas lahirkan anak 😔😔. Rasa Down sangat. Selepas bersalin ni memang orang perempuan perlu diberi perhatian lebih. Udah le berperang dengan beerat badan melampau macam ditiup belon. Badan pula sengal mengal, saakit dan seeram sejuk sebaik sahaja permata hati selamat dilahirkan. Sayang jangan risau ya, Lina bantu awak selesaikan masalah beerat badan ber kilo - kilo tu dengan amalan bersauna berserta rempah ratus warisan turun temurun nenek moyang kita. Semasa awak dapatkan set Sauna Gold atau set Sauna Bronze, awak akan dapat percuma 5 uncang herba yang dapat menguatkan otot yang leemah lesu dan melancarkan peredaran daarah awak. Barulah badan bertenaga, lelemak bergegar cabut lari, kulit berseri - seri dan muka pun dah megastar ceria. Ibu happy, baby pun happy. Insyallah dengan penjagaan betul dan konsisten bersauna, 10 kg - 20 kg lesap naik helikopter pergi main jauh jauh. Cantiknya awak nanti sebaik habis pantang. Siapa yang memandang pasti memuji 😍.. 😀Terima kasih. Syarat dapat promo diskaun, whatsapp dengan klik link di BIO👉🏼@sauna.setkurus.amalina atau whatsapp ke 0133467699 . . Follow ⬇️⬇️⬇️ . @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina . #jjcm #masakanhariini #masakmasak #masakankampung #sayamasak #resepi_ala_kampung #resepimelayu #resepiyatiekitchen #resepidiet #resepiibuberpantang #resepimalaysia #sayanakkuruscepat #sayabersenam #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #fesyenterkini #fesyenmuslimah #fesyenmalaysia #fesyenwanita #fesyenhijab cc: (@sauna.setkurus.amalina follow : @daburbunda.co
. BUANG LEMAK & BAKAR LEMAK CARA MUDAH, CEPAT & SEMULAJADI ====================================== . ✔Kempiskan perut yg buncit & boroi... ✔Tanpa diet & tanpa bersenam.. ✔Yang penting mesti minum air yg cukup... ✔1 bulan boleh turun berat berkilo2!!! ✔baju & seluar lama bleh pakai balik 😍😍 ✔muka dah selimmm 😊😊 . . Korang nak transform mcm dia ?? . . Tapi TAKNAK DIET? TAKNAK BERSENAM?? Boleh jeee . . Click je link ni .. Hakak guide spi jadi 👉👉 www.wasap.my/60173728394 . . WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 . . #readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkinsdiet #fesyenterkini #eatclean #saudiairlines #intermittentfasting
Panik berrat baadan mendadak naik selepas lahirkan anak 😔😔. Rasa Down sangat. Selepas bersalin ni memang orang perempuan perlu diberi perhatian lebih. Udah le berperang dengan beerat badan melampau macam ditiup belon. Badan pula sengal mengal, saakit dan seeram sejuk sebaik sahaja permata hati selamat dilahirkan. Sayang jangan risau ya, Lina bantu awak selesaikan masalah beerat badan ber kilo - kilo tu dengan amalan bersauna berserta rempah ratus warisan turun temurun nenek moyang kita. Semasa awak dapatkan set Sauna Gold atau set Sauna Bronze, awak akan dapat percuma 5 uncang herba yang dapat menguatkan otot yang leemah lesu dan melancarkan peredaran daarah awak. Barulah badan bertenaga, lelemak bergegar cabut lari, kulit berseri - seri dan muka pun dah megastar ceria. Ibu happy, baby pun happy. Insyallah dengan penjagaan betul dan konsisten bersauna, 10 kg - 20 kg lesap naik helikopter pergi main jauh jauh. Cantiknya awak nanti sebaik habis pantang. Siapa yang memandang pasti memuji 😍.. 😀Terima kasih. Syarat dapat promo diskaun, whatsapp dengan klik link di BIO👉🏼@sauna.setkurus.amalina atau whatsapp ke 0133467699 . . Follow ⬇️⬇️⬇️ . @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina . #jjcm #masakanhariini #masakmasak #masakankampung #sayamasak #resepi_ala_kampung #resepimelayu #resepiyatiekitchen #resepidiet #resepiibuberpantang #resepimalaysia #sayanakkuruscepat #sayabersenam #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #fesyenterkini #fesyenmuslimah #fesyenmalaysia #fesyenwanita #fesyenhijab
Kalau baju terbaru @bydemifa ni bakal uolls menangi , boleh komen saiz baju uolls pakai tak ? 😍 . Komen kat bawah tau. Semoga rezeki menang #cardiblouse ni jadi milik uolls. Amin ❤️ . #Bydemifa #Squadbd #fesyen #muslimah #muslimahwear #blouse #blouselabuh #tipsfesyen #fesyenmuslimah #bajulabuh #cuti #fesyenterkini #fesyenmalaysia
🐰 Versace dress 🐰 --- Price :RM90.00 free postage sem /add rm7 for ss - 🐞Material : korean silk 🐞Attach ribbon di belakang 🐞Side zipper and sleeves - 🐝Size :S M L XL XXL - 🦄Size S Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 22.5" Waist 31" Hip 39" Length 56" - 🦄Size M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22.5" Waist 33" Hip 42" Length 56" - 🦄Size L Shoulder 15.5" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 35" Hip 43" Length 56" - 🦄Size XL Shoulder 16" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 38" Hip 46" Length 56" - 🦄Size XXL Shoulder 17" Bust 47" Armhole 22" Sleeves 23" Waist 42" Hip 50" Length 56" - Whatsapp now to order 0134421516 - #sayajualdress #sayajual #sayajualmurah #crazysale #igshopmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bajucantik #bajubridesmaid #ruangrezekihanania #isell #igshopmurah #bajulawa #bajukurung #barangmurah #bazarkl #freepostage #gegarvaganza #bajukurunglawa #bajucantikmurah #bigstage #bajubridesmaidmurah #fesyenwanita #fesyenterkini #mawarmurni #cintatiadaganti #lelakikirimantuhan #janganbencicintaku #isteriuntukdisewa #kurungmodern
🐰 Versace dress 🐰 --- Price :RM90.00 free postage sem /add rm7 for ss - 🐞Material : korean silk 🐞Attach ribbon di belakang 🐞Side zipper and sleeves - 🐝Size :S M L XL XXL - 🦄Size S Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 22.5" Waist 31" Hip 39" Length 56" - 🦄Size M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22.5" Waist 33" Hip 42" Length 56" - 🦄Size L Shoulder 15.5" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 35" Hip 43" Length 56" - 🦄Size XL Shoulder 16" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 38" Hip 46" Length 56" - 🦄Size XXL Shoulder 17" Bust 47" Armhole 22" Sleeves 23" Waist 42" Hip 50" Length 56" - Whatsapp now to order 0134421516 - #sayajualdress #sayajual #sayajualmurah #crazysale #igshopmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bajucantik #bajubridesmaid #ruangrezekihanania #isell #igshopmurah #bajulawa #bajukurung #barangmurah #bazarkl #freepostage #gegarvaganza #bajukurunglawa #bajucantikmurah #bigstage #bajubridesmaidmurah #fesyenwanita #fesyenterkini #mawarmurni #cintatiadaganti #lelakikirimantuhan #janganbencicintaku #isteriuntukdisewa #kurungmodern
🐰 Versace dress 🐰 --- Price :RM90.00 free postage sem /add rm7 for ss - 🐞Material : korean silk 🐞Attach ribbon di belakang 🐞Side zipper and sleeves - 🐝Size :S M L XL XXL - 🦄Size S Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 22.5" Waist 31" Hip 39" Length 56" - 🦄Size M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22.5" Waist 33" Hip 42" Length 56" - 🦄Size L Shoulder 15.5" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 35" Hip 43" Length 56" - 🦄Size XL Shoulder 16" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 38" Hip 46" Length 56" - 🦄Size XXL Shoulder 17" Bust 47" Armhole 22" Sleeves 23" Waist 42" Hip 50" Length 56" - Whatsapp now to order 0134421516 - #sayajualdress #sayajual #sayajualmurah #crazysale #igshopmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bajucantik #bajubridesmaid #ruangrezekihanania #isell #igshopmurah #bajulawa #bajukurung #barangmurah #bazarkl #freepostage #gegarvaganza #bajukurunglawa #bajucantikmurah #bigstage #bajubridesmaidmurah #fesyenwanita #fesyenterkini #mawarmurni #cintatiadaganti #lelakikirimantuhan #janganbencicintaku #isteriuntukdisewa #kurungmodern
🐰 Versace dress 🐰 --- Price :RM90.00 free postage sem /add rm7 for ss - 🐞Material : korean silk 🐞Attach ribbon di belakang 🐞Side zipper and sleeves - 🐝Size :S M L XL XXL - 🦄Size S Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 22.5" Waist 31" Hip 39" Length 56" - 🦄Size M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22.5" Waist 33" Hip 42" Length 56" - 🦄Size L Shoulder 15.5" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 35" Hip 43" Length 56" - 🦄Size XL Shoulder 16" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 38" Hip 46" Length 56" - 🦄Size XXL Shoulder 17" Bust 47" Armhole 22" Sleeves 23" Waist 42" Hip 50" Length 56" - Whatsapp now to order 0134421516 - #sayajualdress #sayajual #sayajualmurah #crazysale #igshopmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bajucantik #bajubridesmaid #ruangrezekihanania #isell #igshopmurah #bajulawa #bajukurung #barangmurah #bazarkl #freepostage #gegarvaganza #bajukurunglawa #bajucantikmurah #bigstage #bajubridesmaidmurah #fesyenwanita #fesyenterkini #mawarmurni #cintatiadaganti #lelakikirimantuhan #janganbencicintaku #isteriuntukdisewa #kurungmodern
C O M I N G S O O N 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 Sekali sekala tukar style la pulak kan. Asik pakai blouse je. Pakai cardigan style macam ni pun cun jugak. Sape suka pakai cardigan, meh belanja ♥️ #squadbd #blousemuslimah #islamituindah #blouse #busanamuslimah #ctdk #islam #rezeki #syukur #indah #akhlak #adab #muslimah #muslim #muslimfashion #wanitasolehah #ilmu #fesyenterkini #muslinahtrendy #cantik #manis #blouselabuhdancantik #mustard #smoothiegreen #pink #newarrival #cardigan
Hi all! Jualan akhir tahun Nagoya bermula lagi! Jangan lepaskan peluang ini untuk memborong kain-kain cantik lagi murah belaka! Kain bercorak, plain, tebal, nipis, ringan, bertekstur, semua ada! Ayuh ke Nagoya sekarang! #nagoyatextiles #kainmurah #cantiklagimurah #fesyenterkini #kainnagoya #fesyenmelayu #fabrikmurah #curtains #langsir #jualanmurah #jualanakhirtahun
Helok sangat laa hakak hadek oii . On time betui blouse cardigan ni bakal release musim sejuk hujan ni 😍 . Nak pakai sweater pi kerja pelik semaciam . Tak formal 🤭. Apa lagi, sarung jee blouse cardigan ni dengan jubah dress uoll . Dah terlebih smart pulak 😜 . Musim tak sejuk, kita pakai gaya blouse . Jimat naauu! . #Bydemifa #SquadBd #cardigan #cardiblouse #blousecardigan #blouse #blouseterkini #helizahelmi #fesyenterkini #bajuterbaru #bajukerja #bajusantai #bajukorporat #bajulabuh #bajumuslimahlabuh #mirafilzah
"Jika kamu merasa bangga kerana ramai orang yang memujimu, maka ingatlah bahawa mereka memujimu kerana Allah memperlihatkan segala kebaikan yang ada pada dirimu lantas Allah menutupi segala keburukan yang kamu lakukan di belakang mereka." . Salam Maghrib sahabat Syurga 😊 . #busanaabayamuslimah #busanaabayamuslimahdearies #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahonline #bajumuslimah #jubahterkini #fesyenjubahterkini #butikmuslimah #muslimahdress #jubahabayamurah #jubahmoden #jubahdress #fesyenmuslimah #fesyenterkini #readymadejubah #jubahsaizxshingga5xl #jubahplussize #jubahbesardisini #jubahmesramenyusu #jubahmesrawudhuk #jubahnorhir #norhircollection #srpalazzo #srteam #walkglamorously #teamcikgumira #salammaghrib
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
KEBAYA NUR KASIH ***************************** KENAPA KEBAYA NUR KASIH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA. • Selesa dan Mudah di sarung • Kain lipat • Material dari Korean Washable • Simple dan Cantik cutting kebaya ada zip dibahagian depan • Saiz : 36,38,40,42,44,46,48 • Sejuk dan sedap dipakai • Jahitan kemas dan cantik • Terdapat 6 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke dan santai2 . #fesyen #fashions #fesyenmuslimah #fesyenterkini #kebayanurkasih #kebaya #kebayacantik #inspirasikebayamodern
Cantikkan gaya hijab @uqashasenrose2 . Sangat2 adore dengan kecantikan dia 😍 Suka sangat tengok dia berhijab ❤ . Jom follow and support kami @lyscarves 💕. . whtsapp : +60146359926 / +60172273573 / +60174981831 Atau Click link dekat bio . . #tudungruffle #fesyenterkini #fesyenmuslimah #tudungbawal #tudunglabuh #tudungbidang45 #bawalcantik #bawalcrepemurah #bawalmurah #shawl #shawlmurah #bawalcrepemurah #lyscarves #bawalchiffonmurah #shawlchiffon #ampang #wanitaku #cheras #kl #kajang #uniten #upm #ukm #unikl #iukl #serdang #serikembangan #bisnesonline #langat #tudung #rahsiahatiperempuan
⏩Nike Cortez Grey Pink : ⏩Saiz 36-40 Euro : ⏩Harga rm90 : Pos Percuma Pos Sahaja : 📩 DM admin untuk order@detail lebih lanjut 📲 Screenshoot gambar dan klik sahaja link whtapps di bio👆🏻👆🏻👆🏻Mudahkan‼️ 😉 📝 Malu nak dm n whtapps komen je 'NAK' dan admin akan pm anda dengan pantas✅ : #razzdarrithshop #radimancoteam #hipsterpomadeagent #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutsukan #kasutjalan #kasutstyle #kasutsarung #kasutloafer #loafercantik #loaferstyle #kasutfesyen #fesyenterkini #jamtangan #begpelbagai #hipsterpomade #sayajualpelbagaibarang #trustedseller #possetiaphari #possahajanocod
⏩Adidas NMD Racer V2 Grey Pink : ⏩Saiz 37-40 Euro : ⏩Harga rm85 : Pos Percuma Pos Sahaja : 📩 DM admin untuk order@detail lebih lanjut 📲 Screenshoot gambar dan klik sahaja link whtapps di bio👆🏻👆🏻👆🏻Mudahkan‼️ 😉 📝 Malu nak dm n whtapps komen je 'NAK' dan admin akan pm anda dengan pantas✅ : #razzdarrithshop #radimancoteam #hipsterpomadeagent #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutsukan #kasutjalan #kasutstyle #kasutsarung #kasutloafer #loafercantik #loaferstyle #kasutfesyen #fesyenterkini #jamtangan #begpelbagai #hipsterpomade #sayajualpelbagaibarang #trustedseller #possetiaphari #possahajanocod
Kurta BATIK #yearendsaleKURTA . •Cuff sleeved top with cufflink holes •Collared neckline with Butang Baju Melayu fastening •Cuff and sleeve button fastening (Exclusive Aisy Asyraf button) •Top left pocket •Semi slim fit cutting •Model is wearing size S •Material: Cotton •Cool and comfortable fabric •Easy care and machine washable . ℹ️Please note that the real colour may differ due to lighting and editing . . . #kurta #pakaianlelaki #fesyenterkini #kurtalelaki #fesyen #fashion #trending #iconfashion
Kurta BATIK #yearendsaleKURTA . •Cuff sleeved top with cufflink holes •Collared neckline with Butang Baju Melayu fastening •Cuff and sleeve button fastening (Exclusive Aisy Asyraf button) •Top left pocket •Semi slim fit cutting •Model is wearing size S •Material: Cotton •Cool and comfortable fabric •Easy care and machine washable . ℹ️Please note that the real colour may differ due to lighting and editing . . . #kurta #pakaianlelaki #fesyenterkini #kurtalelaki #fesyen #fashion #trending #iconfashion
Kurta BATIK #yearendsaleKURTA . •Cuff sleeved top with cufflink holes •Collared neckline with Butang Baju Melayu fastening •Cuff and sleeve button fastening (Exclusive Aisy Asyraf button) •Top left pocket •Semi slim fit cutting •Model is wearing size S •Material: Cotton •Cool and comfortable fabric •Easy care and machine washable . ℹ️Please note that the real colour may differ due to lighting and editing . . . #kurta #pakaianlelaki #fesyenterkini #kurtalelaki #fesyen #fashion #trending #iconfashion
*Set Viral* Harga: Rm55 (sm rm9/ ss rm13) *Ukuran Baju* Bahu 14-15 Dada 34-40 Labuh depan 24 Labuh belakang 26 *Cotton Mix Chiffon Italy* *Ukuran Seluar* Pinggang getah 22-32 Punggung 32-40 Memeri Labuh 40 *Cotton* *Ready Stock* #bisnesonline #business #peplum #bajukurungmoden ##peplumdress #muslimah #murahmurah #dressviral #viral #fashion #fesyenterkini
*Blouse viral Sofea* Harga: Rm35 (rm8 /ss rm12) *Ukuran* Bahu 14-15 Dada 32-38 Labuh 34 Material : Cotton string *Tak Jarang* Ready Stock *warna yg ada no 1,2,4,5 shj* #bazaarpaknil #blouses #bazaar #bajumurah #blousemuslimah #muslimahfashion #labuh #fashion #fesyenterkini #business #bisnesonline
Pernah tak abam posmen sampai depan rumah pastu pinnnn pinnn kemain panjang ? 😂 . Korang mesti tergaduh gaduh nak cari baju yang cover badan nak pergi ambik parcel kan ? 😆 . Kalau ada blouse cardi ni dah boleh selamatkan uolls tau. Sarung je terus boleh bersiap pi ambik parcel. Cover baju uolls yang lengan pendek tu hihi. . #Bydemifa #Squadbd #cardiblouse #blousecardi #contest #ootdfashion #ootd #fesyenterkini #Fesyenmuslimah #bajulabuh #blousekorporat #nur #nur2 #lelakikirimantuhan #ctdk #bajucantik #bajuwanita #pujaanhatikanda #mirafilzah #bajulabuhmalaysia
READY STOCK SONGKET ALFINA RM105SM RM110SS 2XL 3XL ADD ON RM10 FREE POSTAGE 1 MSIA. . 🌺Meterial es biline+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung moden 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah kiri kanan 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL. . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian 📌proces 3-5 hari bkerja. . NO RESERVATION/BOOKING/RETURN ANY ORDER READ CAPTION B4 PLACE UR ORDER PM/WA www.wasap.my/+60198527917 TO ORDER & READY TO PURCHASE #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukuliah #bajukerja #bajuformal #bajukenduri #officewear #ootd #fesyenterkini #intrend #neelofarhijab #neelofa #bajutunang #bajuterkini #bajubridesmade #bridesmade #yearendsale #sale #promosihujungtahun #hargapromosi #hargasale #songket #kainsongket
⏩Adidas NMD Racer V2 Pink : ⏩Saiz 37-40 Euro : ⏩Harga rm85 : Pos Percuma Pos Sahaja : 📩 DM admin untuk order@detail lebih lanjut 📲 Screenshoot gambar dan klik sahaja link whtapps di bio👆🏻👆🏻👆🏻Mudahkan‼️ 😉 📝 Malu nak dm n whtapps komen je 'NAK' dan admin akan pm anda dengan pantas✅ : #razzdarrithshop #radimancoteam #hipsterpomadeagent #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutsukan #kasutjalan #kasutstyle #kasutsarung #kasutloafer #loafercantik #loaferstyle #kasutfesyen #fesyenterkini #jamtangan #begpelbagai #hipsterpomade #sayajualpelbagaibarang #trustedseller #possetiaphari #possahajanocod
READY STOCK SONGKET RAUDHAH RM105SM RM110SS FREE POSTAGE 1 MSIA. . . 🌻material japanes cotton+ pearlskin 🌻warna yang menawan dan memukau 🌻design MINI KURUNG MODEN 🌻cutting loose dan berdutt berlakang 🌻jenis kain kembang payung 🌻pinggang getah KIRI KANAN 🌻saiz S M L XL 🌻 ade zip depan untuk bf ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian 📌Prosec 3-5bekerja. . NO RESERVATION/BOOKING/RETURN ANY ORDER READ CAPTION B4 PLACE UR ORDER PM/WA www.wasap.my/+60198527917 TO ORDER & READY TO PURCHASE #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukuliah #bajukerja #bajuformal #bajukenduri #officewear #ootd #fesyenterkini #intrend #neelofarhijab #neelofa #bajutunang #bajuterkini #bajubridesmade #bridesmade #yearendsale #sale #promosihujungtahun #hargapromosi #hargasale #songket #kainsongket
Dedaunan kering si, Maple. ❤ . Cantek design ni. Look simple. Readystock yuols. RM25 exc pos. . Order? Klik wasap link kt bio ya. #stokistkekaboo #tudungkekaboo #kekaboooriginal #kekaboolovers #bawallovers #bawalviral #bawalvoile #fesyenterkini #kekaboostokist #hijabstyle
PROMOSI !!!! PROMOSI !!!! PROMOSI !!!! BELT SLING BAG MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 20CM (L) x 6CM (W) x 12CM (H) COLOUR : BLACK / LIGHT BROWN / DARK BROWN HARGA SEBELUM PROMOSI RM35 RM7 SM / RM10 SS #beg #fesyenterkini #fashionstyle #fashionbag #jualmurah #begmurah #murahcantik #jombeli #begbaru #slingbeg #begwanita WHATSAPP sekarang hingga 21/12 utk dapat harga lebih murah !!!!! 📱 0166706080 📱 0166706080 📱 0166706080 @myfashionroutine123 @myfashionroutine123 @myfashionroutine123
Kalau tak nak guna lubang sauna kaki ni, tarik je tali tu jerutkan. Takde la wap wap memecut lari keluar dari khemah sauna. Set Sauna Gold dan Sauna Bronze boleh sauna 2 orang serentak. 1 orang sauna seluruh tubuh dan 1 orang lagi boleh sauna kaki sahaja di sebelah kanan khemah sauna 😍. Cuti cuti boleh bergurau suami isteri sambil bersauna. Ewahh syoknya kasih sayang bertaut erat. 😍❤️ 😀Terima kasih. Syarat dapat promo diskaun, whatsapp dengan klik link di BIO👉🏼@sauna.setkurus.amalina atau whatsapp ke 0133467699 . . Follow ⬇️⬇️⬇️ . @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina @sauna.setkurus.amalina . #jjcm #masakanhariini #masakmasak #masakankampung #sayamasak #resepi_ala_kampung #resepimelayu #resepiyatiekitchen #resepidiet #resepiibuberpantang #resepimalaysia #sayanakkuruscepat #sayabersenam #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #fesyenterkini #fesyenmuslimah #fesyenmalaysia #fesyenwanita #fesyenhijab #MyJobIsToMakeYouSweat
Assalamualaikum awak 😊 . Hujung tahun ni banyak majlis walimah kan? Boleh la ber walimah dengan Kurung Houra yang syantik ni 😍. . Kurung Houra ni tengah YES yang jatuh menjunam. Dari RM 90,kini cuma RM 79 sahaja. Free pos untuk Semenanjung. . Material Kurung Houra ni daripada Como Crepe dan Milano Royal Silk. Loose tau. . 📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #busanaabayamuslimah #busanaabayamuslimahdearies #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahonline #bajumuslimah #jubahterkini #fesyenjubahterkini #butikmuslimah #muslimahdress #jubahabayamurah #jubahmoden #jubahdress #fesyenmuslimah #fesyenterkini #jubahsaizxshingga5xl #jubahplussize #jubahbesardisini #jubahmesramenyusu #jubahmesrawudhuk #jubahbridesmaid #jubahnikah #jubahtunang #jubahmurah #jubahnorhir #kurunghoura #norhircollection #yearendsale #yearendsale2018 #promosi
PERFUME PARADISE PUN ADA WANGIAN FOR HIM‼️ . Bukan perempuan je suka pakai perfume kan? Anda lelaki2 macho ni pun suka perfume kan? 🤭🤗 . Kami ada sediakan 10 pilihan wangian untuk anda pilih. Dan semestinya semua wangi tahan lama dan bau sebijik ORIGINAL yang beratus ringgit tu🙂 . . Jom beli sekarang, grab harga PROMOSI. Lebih jimat ‼️ Terus klik link⤵️⤵️ 📲 www.wasap.my/60182919800/perfume+ paradise ❤️
Pen perfume paradise bukan sebarang perfume, RM 10 tapi wangi tahan lama. Bau wangi sebijik ORIGINAL. Bau tak peningkan kepala. Mesra solat. . Mana nak cari perfume terbaik cenggini dengan harga RM 10 je? 🤔🤔 . Nak lagi murah? Jom grab PROMOSI 5 pcs RM 45 sahaja‼️ . . Klik link untuk order⤵️⤵️ 📲 www.wasap.my/60182919800/Penperfume ❤️
Morning sayang2 ❤️❤️ . Hari ni kami ada postage seperti biasa tau, Jom laju2 grab harga PROMOSI ⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/60182919800/perfume+ paradise ❤️
⏩Fila FD V2 Grey Pink : ⏩Saiz 37-40 Euro : ⏩Harga rm85 : Pos Percuma Pos Sahaja : 📩 DM admin untuk order@detail lebih lanjut 📲 Screenshoot gambar dan klik sahaja link whtapps di bio👆🏻👆🏻👆🏻Mudahkan‼️ 😉 📝 Malu nak dm n whtapps komen je 'NAK' dan admin akan pm anda dengan pantas✅ : #razzdarrithshop #radimancoteam #hipsterpomadeagent #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutsukan #kasutjalan #kasutstyle #kasutsarung #kasutloafer #loafercantik #loaferstyle #kasutfesyen #fesyenterkini #jamtangan #begpelbagai #hipsterpomade #sayajualpelbagaibarang #trustedseller #possetiaphari #possahajanocod
Bismillah Assalamualaikum sahabat ❤ Alhamdulillah akhirnya @roikhayra ada celananya. Kece kan sahaban Model simple dan menarik _ Bahan ✔katun motif Ukuran ✔M-L Harga ✔ M :Rp. 95.000 ✔ L :Rp. 100.000 _ 🌼 📍Pesanan Nama: Jenis barang: Warna: Alamat: No Hp: 🌼 _ Ayoka pesen, jangan sampe kehabisan yah😉 Pokonya ini kece pisan❤ warna masih full Ini jahitan Butik ya ka, jadi diperhatikan detail²nya ❤ _ Bahannya adem, gak nerawang, gak berat dan nyaman banget ka dipakai😘❤ _ Order👇 WA :082215184477 🏧: BRI 🚚: J&T * =========================== 🌻Cara pemesanan Bisa rikwes sesuai keinginan, dari model apapun, kebaya, dress, gamis, dll Tinggal kirim gambar ke nomer yang diatas yah sob😊😍 ================================= #khimarsyari #khimarmurah #khimarinstan #khimarpolos #khimarjumbo #khimarcantik #khimarcadarsyari #hijabfashion #hijabinstan #hijabstyle #hijabootd #hijabinstan #hijabmurah #hijabpangandaran #dressmuslimah #drescantik #dreskekinian #dressbatik #dressmurah #fesyenterkini #fesyenmuslimah #fesyen_wanita_moden #fesyenbajuterkini #fesyenbajukurung
next page →