#fibroid

65,206 posts

Loading...
Uolls akak nak sarankan pada yg masih trcari cari suplemen utk kesihatan badan juga kecantikan dan berat badan ideal,BBP adalah pilihan terbaik👍👍 Pastikan Supplemen yg Anda minum ada Kelulusan MAL dan KKM agar tidak membawa kemudaratan kepada buah pinggang ...Setiap Produk ada keunikkan tetapi Blinq Beau Powder merangkumi 1001 PENAWAR. Alhamdulillah kandungan dalam BBP sangat Selamat & Kaya dgn ANTI OKSIDA dan ANTI KANSER.. Apa Manfaatnya? Amalan Blinq Beau Powder akan memastikan tubuh badan kita kuat Antibodi dan kekal Cergas.Antara Testimoni POSITIF adalah Period SUDAH Teratur , Masalah CYST dan FIBROID Kecut/Hilang ,Berjaya HAMIL , Batu Karang Hilang ,Migrain Hilang, Jerawat Kecut, Berat Badan Ideal, kulit Cantik dan banyak lagi.👍👍😍 Insha Allah Anda pasti akan 200% PUAS HATI.Pelaburan Anda utk BBP sangat berbaloi ! #blinqbeaupowder #senggugut #cyst #fibroid #sihat #Cantik Nak taw lagi? Jom WS akak 0129269634
Bauan semulajadi pada alatsulit adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon.Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan SDM Medicated Feminine Wash ini.Tetapi awas. jika terdapat bauan yg luar biasa itu adalah petanda jangkitan vagina. SDM Medicated Feminine Wash diperbuat daripada bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora & tumbuh2an utk mengekalkan pH normal vagina. Tumbuhan & herba digunakan utk membersih & menghalang bauan kurang enak & mencegah kegatalan. Selamat & sgt lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan di seluruh badan. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau & membuat anda berasa selesa. Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina. Amat membantu di waktu haid dari semua ketidakselesaan. Kebersihan yg meyakinkan. SDM Medicated Feminine Wash berbau wangi iaitu haruman rose yang kuat, dingin dan menyegarkan. Ianya adalah pencuci wanita berubat yang sesuai untukkeputihan.Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. SDM Medicated Feminine Wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi dan mahal tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan. Ianya diformulasikan dgn gabungan ubat hospital, herba yg dikomersialkan dan ekstrak rose. Didatangkan dengan 2 haruman segar : 1) Haruman Rose yg lembut 2) Haruman Arabic Spices yang segar . . SILA LIKE PAGE⤵️ PAGE:https://www.facebook.com/Rina-Jamu-258851111537218/ VISIT MY IG@pakar.jamu @jamurina INQUIRIES/ORDER⤵️ www.wasap.my/60109011140/JAMU *1001 MASALAH WANITA* #pakarjamu #perlinawhite #sengugut #keputihan #keputihanberbau #sukarhamil #hubungansuamiisteri #fibroid #cyst #terlajaklaris #ctdk #nursajat02 #laraalana #bazarpaknil #FarajGatal #FarajBerbau #FarajLongar #KentutFaraj #Keguguran #Monopos #Meroyan #PayudaraKendur #KanserServiks #SeriDewiMala
Bauan semulajadi pada alatsulit adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon.Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan SDM Medicated Feminine Wash ini.Tetapi awas. jika terdapat bauan yg luar biasa itu adalah petanda jangkitan vagina. SDM Medicated Feminine Wash diperbuat daripada bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora & tumbuh2an utk mengekalkan pH normal vagina. Tumbuhan & herba digunakan utk membersih & menghalang bauan kurang enak & mencegah kegatalan. Selamat & sgt lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan di seluruh badan. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau & membuat anda berasa selesa. Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina. Amat membantu di waktu haid dari semua ketidakselesaan. Kebersihan yg meyakinkan. SDM Medicated Feminine Wash berbau wangi iaitu haruman rose yang kuat, dingin dan menyegarkan. Ianya adalah pencuci wanita berubat yang sesuai untukkeputihan.Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. SDM Medicated Feminine Wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi dan mahal tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan. Ianya diformulasikan dgn gabungan ubat hospital, herba yg dikomersialkan dan ekstrak rose. Didatangkan dengan 2 haruman segar : 1) Haruman Rose yg lembut 2) Haruman Arabic Spices yang segar . . SILA LIKE PAGE⤵️ PAGE:https://www.facebook.com/Rina-Jamu-258851111537218/ VISIT MY IG@pakar.jamu @jamurina INQUIRIES/ORDER⤵️ www.wasap.my/60109011140/JAMU *1001 MASALAH WANITA* #pakarjamu #perlinawhite #sengugut #keputihan #keputihanberbau #sukarhamil #hubungansuamiisteri #fibroid #cyst #terlajaklaris #ctdk #nursajat02 #laraalana #bazarpaknil #FarajGatal #FarajBerbau #FarajLongar #KentutFaraj #Keguguran #Monopos #Meroyan #PayudaraKendur #KanserServiks #SeriDewiMala
" RISAU CYST DAN FIBROID MAKIN MEMBESAR? " Kena cepat ikhtiar ye sis sayang semua. Risau akak bila simpan lama takut makin membesar. Seram sis kalau nak kena operate ke apa.huhu sis semua mampu kekal lebih sihat dan ceria tanpa perlu melakukan operate taww Jom ikhtiar amal kapsul aprikot untuk masalah sis 💙 👉 Ada cyst? 👉 Ada fibroid? 👉 Ada masalah period tak teratur? 👉 Ada masalah keputihan yang teruk? 👉 Ada masalah senggugut setiap kali period? 👉 Ada masalah susah nak HAMIL? In sha allah ,kapsul aprikot mampu atasi semua masalah di atas. Sis jangan risau, KAPSUL BIJI APRIKOT diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( NO KKM : MAL15060002TC ) whatsapp Kak Ju ye untuk tahu lebih lanjut😘😘 . 📲 013 2867279 📲 013 2867279 . #Cyst #CystHilang #Fibroids #Fibroid #PeriodTakTeratur #Haid #HaidTakLancar #Pcos #Pcosweightloss #Endometriosis #Endometriosisawareness #DalamanWanita #MasalahDalamanWanita #sayagunasayajual #bazarpaknil #SuplementTerbaik #SuplementBerkesan #BijiAprikot
- - MAAF JIKA GAMBAR GANGGU EMOSI ANDA. . Jika anda mengalami masalah susah datang period, JAMU INDAH KELUARGA dapat atasi masalah tersebut. Susah hati tak datang period. Yelah, darah kotor tak keluar. Badan pun lemau lemah lesu. Nak baring je, kadang jadi pemalas. . Jika simpan darah period tu lama - lama jadi penyakit. Suka ke ? . Jom rawat masalah period dengan JAMU INDAH KELUARGA. . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Setiap pembelian JAMU INDAH KELUARGA RM129 akan dapat KOPI ANGGUN PESONA bernilai RM57.90 secara PERCUMA ! Cepat dapatkan PROMOSI ni sementara stok masih ada. . Untuk order WhatsApp kak ann yer. 📱019 711 0882 STOKIS SAH JSD . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #kembali #kembalidara #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil # # #sabah #sarawak #jsdbalakong # #teamjsdAnnur #empireaurafidarich - #regrann
Biasa tak ibu2 sakit pinggang? Jangan kata dalam pantang.. lepas pantang nak membongkok angkat anak pun sakit masyaAllah.. tersekat nak buat aktiviti2 lain lebih2 lagi ibu2 yang bersalin czer kennss.. InsyaAllah pemakaian #premiumbeautiful secara konsisten boleh membantu mengurangkan masalah sakit belakang dan akan beransur2 pulih sepenuhnya. Jaga elok2 badan kita nak pakai lama esp wanita yang kerja2 tak pernah habis 😂😂 #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulindonesia #corset #premiumbeautifulshahalam #backpain #sakitbelakang #senggugut #keputihan #periodpain #cyst #fibroid #berpantang #perutbuncit #selulit #buncit #solusikurus #kurusbadan #perutramping #perutkempis #langsing #bengkung #bodyshaper #bengkungmoden #hamil #bersalin #slimmingcorset
Biasa tak ibu2 sakit pinggang? Jangan kata dalam pantang.. lepas pantang nak membongkok angkat anak pun sakit masyaAllah.. tersekat nak buat aktiviti2 lain lebih2 lagi ibu2 yang bersalin czer kennss.. InsyaAllah pemakaian #premiumbeautiful secara konsisten boleh membantu mengurangkan masalah sakit belakang dan akan beransur2 pulih sepenuhnya. Jaga elok2 badan kita nak pakai lama esp wanita yang kerja2 tak pernah habis 😂😂 #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulindonesia #corset #premiumbeautifulshahalam #backpain #sakitbelakang #senggugut #keputihan #periodpain #cyst #fibroid #berpantang #perutbuncit #selulit #buncit #solusikurus #kurusbadan #perutramping #perutkempis #langsing #bengkung #bodyshaper #bengkungmoden #hamil #bersalin #slimmingcorset
Biasa tak ibu2 sakit pinggang? Jangan kata dalam pantang.. lepas pantang nak membongkok angkat anak pun sakit masyaAllah.. tersekat nak buat aktiviti2 lain lebih2 lagi ibu2 yang bersalin czer kennss.. InsyaAllah pemakaian #premiumbeautiful secara konsisten boleh membantu mengurangkan masalah sakit belakang dan akan beransur2 pulih sepenuhnya. Jaga elok2 badan kita nak pakai lama esp wanita yang kerja2 tak pernah habis 😂😂 #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulindonesia #corset #premiumbeautifulshahalam #backpain #sakitbelakang #senggugut #keputihan #periodpain #cyst #fibroid #berpantang #perutbuncit #selulit #buncit #solusikurus #kurusbadan #perutramping #perutkempis #langsing #bengkung #bodyshaper #bengkungmoden #hamil #bersalin #slimmingcorset
" RISAU CYST DAN FIBROID MAKIN MEMBESAR? " Kena cepat ikhtiar ye sis sayang semua. Risau akak bila simpan lama takut makin membesar. Seram sis kalau nak kena operate ke apa.huhu sis semua mampu kekal lebih sihat dan ceria tanpa perlu melakukan operate taww Jom ikhtiar amal kapsul aprikot untuk masalah sis 💙 👉 Ada cyst? 👉 Ada fibroid? 👉 Ada masalah period tak teratur? 👉 Ada masalah keputihan yang teruk? 👉 Ada masalah senggugut setiap kali period? 👉 Ada masalah susah nak HAMIL? In sha allah ,kapsul aprikot mampu atasi semua masalah di atas. Sis jangan risau, KAPSUL BIJI APRIKOT diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( NO KKM : MAL15060002TC ) whatsapp Kak Ju ye untuk tahu lebih lanjut😘😘 . 📲 013 2867279 📲 013 2867279 . #Cyst #CystHilang #Fibroids #Fibroid #PeriodTakTeratur #Haid #HaidTakLancar #Pcos #Pcosweightloss #Endometriosis #Endometriosisawareness #DalamanWanita #MasalahDalamanWanita #sayagunasayajual #bazarpaknil #SuplementTerbaik #SuplementBerkesan #BijiAprikot
AWAS MASALAH PERIOD TAK TERATUR JANGAN BUAT MAIN MAIN ! . Rata² wanita kat luar sana ambil remeh jer bab period tak teratur ni. Bahaya tau sekiranya period kita tak stabil... . Bila darah kotor tak keluar dari badan kita.. Makin banyak toksin yang tersimpan. Sebab tu jugak la jerawat² mula naik dekat muka. Kulit muka pun kusam badan kita pun akan letih tak bermaya.. . Yang ada masalah period nak cuba JAMU INDAH KELUARGA sila dm/wassap hani untuk info. . Jom inbox kita sembang-sembang😍 . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #jsdkualalumpur #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #Setberpantang #setbersalin #sabah #sarawak #kualalumpur #empireaurafidarich
BOLEH CANTIKKAN KULIT ?? . JAMU INDAH KELUARGA bukan sahaja sesuai untuk mommy2 dalam pantang. Banyak lagi khasiat dan fungsi yang masih anda keliru selain untuk mommy berpantang... . JIK ni boleh hilangkan jerawat di badan. Masalah kulit mengelupas. Mampu jadikan kulit anda pinky2 gituw ... . Sebab apa? JIK ni mampu buang darah2 kotor dalam badan & lancarkan peredaran darah Ini yang membuatkan kulit anda makin bersih dan sihat. . 📖Merawat masalah kulit seperti kudis, bisul, kayap dan nanah 📖Buang toksin dalam badan 📖Buang angin dalam badan 📖Selepas pembedahan boleh makan 📖Mempercepatkan proses penyembuhan tisu kulit dan luka2 📖Mematikan kuman2 berunsurkan penyebab kanser . Yang berparut, jom amalkan JIK untuk kulit lebih mulus dan bersih! . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman utk order 💓 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #Setberpantang #sabah #sarawak #setbersalin #empireaurafidarich
JAMU INDAH KELUARGA A.K.A JAMU JALINAN CINTA . JAMU JALINAN CINTA mempunyai banyak khasiat terutamanya untuk ibu-ibu dalam pantang bersalin. Namun begitu, JAMU JALINAN CINTA ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yang sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin . Khasiat JAMU JALINAN CINTA :- 🔔Mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas, 🔔Membuang angin dari dalam badan 🔔Bersifat melancarkan peredaran darah, 🔔Membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 🔔Mencepatkan luka2 kering dan sembuh 🔔Mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 🔔Menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 🔔Memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 🔔Membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 🔔Menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 🔔Membuang segala toksin didalam badan anda 🔔Mengawal selera makan (bagi yang berdiet) 🔔Mencantikkan kulit (mulus, bersih tanpa cela) . Cara pemakanan JAMU JALINAN CINTA ini :- 2 Biji sehari selepas sarapan atau selepas makan malam (8 malam) . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman 💓 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
SET KESUBURAN SUAMI ISTERI💏 . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia🔥 . Berminat dengan #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
SET KESUBURAN SUAMI ISTERI💏 . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia🔥 . Berminat dengan #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
SET KESUBURAN SUAMI ISTERI💏 . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia🔥 . Berminat dengan #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
BOLEH CANTIKKAN KULIT ?? . JAMU INDAH KELUARGA bukan sahaja sesuai untuk mommy2 dalam pantang. Banyak lagi khasiat dan fungsi yang masih anda keliru selain untuk mommy berpantang... . JIK ni boleh hilangkan jerawat di badan. Masalah kulit mengelupas. Mampu jadikan kulit anda pinky2 gituw ... . Sebab apa? JIK ni mampu buang darah2 kotor dalam badan & lancarkan peredaran darah Ini yang membuatkan kulit anda makin bersih dan sihat. . 📖Merawat masalah kulit seperti kudis, bisul, kayap dan nanah 📖Buang toksin dalam badan 📖Buang angin dalam badan 📖Selepas pembedahan boleh makan 📖Mempercepatkan proses penyembuhan tisu kulit dan luka2 📖Mematikan kuman2 berunsurkan penyebab kanser . Yang berparut, jom amalkan JIK untuk kulit lebih mulus dan bersih! . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman utk order 💓 📱0136048182 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. . . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #Setberpantang #sabah #sarawak #setbersalin
AWAS MASALAH PERIOD TAK TERATUR JANGAN BUAT MAIN MAIN ! . Rata² wanita kat luar sana ambil remeh jer bab period tak teratur ni. Bahaya tau sekiranya period kita tak stabil... . Bila darah kotor tak keluar dari badan kita.. Makin banyak toksin yang tersimpan. Sebab tu jugak la jerawat² mula naik dekat muka. Kulit muka pun kusam badan kita pun akan letih tak bermaya.. . Yang ada masalah period nak cuba JAMU INDAH KELUARGA sila dm/wassap hani untuk info. . Jom inbox kita sembang-sembang😍 . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #jsdkualalumpur #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #Setberpantang #setbersalin #sabah #sarawak #kualalumpur #empireaurafidarich
BOLEH CANTIKKAN KULIT ?? . JAMU INDAH KELUARGA bukan sahaja sesuai untuk mommy2 dalam pantang. Banyak lagi khasiat dan fungsi yang masih anda keliru selain untuk mommy berpantang... . JIK ni boleh hilangkan jerawat di badan. Masalah kulit mengelupas. Mampu jadikan kulit anda pinky2 gituw ... . Sebab apa? JIK ni mampu buang darah2 kotor dalam badan & lancarkan peredaran darah Ini yang membuatkan kulit anda makin bersih dan sihat. . 📖Merawat masalah kulit seperti kudis, bisul, kayap dan nanah 📖Buang toksin dalam badan 📖Buang angin dalam badan 📖Selepas pembedahan boleh makan 📖Mempercepatkan proses penyembuhan tisu kulit dan luka2 📖Mematikan kuman2 berunsurkan penyebab kanser . Yang berparut, jom amalkan JIK untuk kulit lebih mulus dan bersih! . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman utk order 💓 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #Setberpantang #sabah #sarawak #setbersalin #empireaurafidarich
JAMU INDAH KELUARGA A.K.A JAMU JALINAN CINTA . JAMU JALINAN CINTA mempunyai banyak khasiat terutamanya untuk ibu-ibu dalam pantang bersalin. Namun begitu, JAMU JALINAN CINTA ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yang sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin . Khasiat JAMU JALINAN CINTA :- 🔔Mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas, 🔔Membuang angin dari dalam badan 🔔Bersifat melancarkan peredaran darah, 🔔Membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 🔔Mencepatkan luka2 kering dan sembuh 🔔Mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 🔔Menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 🔔Memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 🔔Membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 🔔Menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 🔔Membuang segala toksin didalam badan anda 🔔Mengawal selera makan (bagi yang berdiet) 🔔Mencantikkan kulit (mulus, bersih tanpa cela) . Cara pemakanan JAMU JALINAN CINTA ini :- 2 Biji sehari selepas sarapan atau selepas makan malam (8 malam) . Untuk info dan order JIK, WhatsApp Iman 💓 📱011.1194.5595 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
" BAGAIMANA NAK TAU KITER ADA FIBROID ATAU TAK ??? " ... . . OK ! Kali ni akak nak bebel skit pasal fibroid. Mcm mana kita nak tau yg sbenarnye kita ada fibroid atau tak sbb ade beberapa kes yg kebanyakan wanita tak ada tanda ni sama sekali. Tup2 rupanya ada masalah kesuburan yg femes sgt nii.. . Tapi sekiranya berlaku tanda2 ni.. selalunya berkait dengan jenis fibroid submucosal atau intramural. . . TANDA2 YG SELALU TERJADI ... 👉 Tempoh haid yg panjang 👉 Pendarahan yg banyak 👉 Sengugut 👉 Kembung 👉 Sakit pelvis 👉 Sembelit 👉 Kerap kencing 👉 Sakit semasa hubungan seks . . Ada beberapa pakar percaya fibroid boleh ganggu kesuburan dan kehamilan. . Cth : . Fibroid submucosal boleh menyekat implantasi embrio (implantation) yg boleh menjurus kepada keguguran berulang. . . Jika korg ada tanda2 mcm ni.. cepat2 la cari ikhtiar sebb fibroid bkn penyakit biasa.. Meh wasap kat akak skrg utk dptkan cara buang fobroid dgn berkesan ! nak ke nak tau? . 📲 http://www.wasap.my/+60127920199/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60127920199/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60127920199/sayaadafibroid . . . #listra #sunnahmuamalanku #solusikesuburan #sihatsuburmenawan #doakamihamil #zuriat #anakku #fibroid #listraforall #1rumah1listra
" BAGAIMANA NAK TAU KITER ADA FIBROID ATAU TAK ??? " ... . . OK ! Kali ni akak nak bebel skit pasal fibroid. Mcm mana kita nak tau yg sbenarnye kita ada fibroid atau tak sbb ade beberapa kes yg kebanyakan wanita tak ada tanda ni sama sekali. Tup2 rupanya ada masalah kesuburan yg femes sgt nii.. . Tapi sekiranya berlaku tanda2 ni.. selalunya berkait dengan jenis fibroid submucosal atau intramural. . . TANDA2 YG SELALU TERJADI ... 👉 Tempoh haid yg panjang 👉 Pendarahan yg banyak 👉 Sengugut 👉 Kembung 👉 Sakit pelvis 👉 Sembelit 👉 Kerap kencing 👉 Sakit semasa hubungan seks . . Ada beberapa pakar percaya fibroid boleh ganggu kesuburan dan kehamilan. . Cth : . Fibroid submucosal boleh menyekat implantasi embrio (implantation) yg boleh menjurus kepada keguguran berulang. . . Jika korg ada tanda2 mcm ni.. cepat2 la cari ikhtiar sebb fibroid bkn penyakit biasa.. Meh wasap kat akak skrg utk dptkan cara buang fobroid dgn berkesan ! nak ke nak tau? . 📲 http://www.wasap.my/+60134061303/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60134061303/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60134061303/sayaadafibroid . . . #listra #sunnahmuamalanku #solusikesuburan #sihatsuburmenawan #doakamihamil #zuriat #anakku #fibroid #listraforall #1rumah1listra
Hello! What a day of awe. ☀️🙏🏾Reorganizing how I identify the pain and not blaming it but working with it. It was a beautiful day, couldn’t believe the clouds, the sky and I saw a little garter snake, I think a garter and it was a beautiful green 🐍💚from what I remember. I looked up what it meant and one source said: healing, protection, calm in the eye of chaos, sensing ones’ environment and making instinctual decisions, working with what one has and giving all when the timing arrives, not to fall victim charismatic individuals/beautiful illusions, not to squander abundance, a reliance on senses that can be felt, the value of preparation... there was a lot! 📑info: paraphrased from Trusted Physic Mediums: Snake Spirit Animal ✨✨✨ #movimientos #yoga
Blinq Beau Powder ada kandungan 🐝Madu / Honey. Apa kehebatan 🐝Madu? Madu ni makanan Sunnah Rasulullah saw... Kalau ikut memang agak sukar kita nak dapatkan Madu Asli and then ada sesetengah orang rasa panas badan sbb quatity madu yang diambil tidak sesuai dengan badan. Tetapi jangan risau bila amalkan #BBP ini alhamdulillah semua kandungan diseimbangkan oleh Habbatus Sauda supaya kuantiti setiap unsur match dengan keperluan badan kita malah ianya memberi impak yang sangat positif. Kalau nak Sihat, MESTI amalkan #BBP tau. 🐝Kebaikan Madu : ➡Menambah Tenaga Dan Meningkatkan Stamina. Yang ni takleh nafi sbb kalau ambil BBD tenaga mmg lain mcm.sesiapa yang ramai keje shift ambil, ibu2 yang dlm pantang & menyusu tu 8 asyik kena bangun susukan baby kan...Then biasa kalau rasa badan nak demam je, better ambil #BBP .terus tak jadi demam 😊 ➡Menguatkan Badan Selepas Sakit Atau Ketegangan (Stress). Ada testimoni pengguna yang br lps bersalin katanya luka dia cepat sembuh dan rasa sakit tu tak terasa...tapi jangan kata dalam BBP ada Streiod pula tau. Confirmed Bebas Dadah.Yang selalu stress tu better amalkan BBP tau. Sebab BBP ni mampu stabilkan hormon so hormon stress tu In shaa Allah tak muncul2 dlm kehidupan seharian kita. Amal yang baik2 kata org..so that ianya beri impak positif pada sel2 kita ni. In shaa ALLAH. ➡Melegakan Sakit Perut, Melegakan Penyakit Dan Sistem Pernafasan. Kawan2 yang ada Gastrik, Buasir mmg kena amalkan sbb BBP sgt membantu perut kita dalam keadaan normal. Pelawasan pun terjaga . Rasa BBP pun sedap,tanpa gula.Menggunakan Stevia,pemanis semulajadi sifar Kalori! #blinqbeaupowder #madu #cyst #fibroid #blinq #airmagichijau
- MAAF JIKA GAMBAR GANGGU EMOSI ANDA. . Jika anda mengalami masalah susah datang period, JAMU INDAH KELUARGA dapat atasi masalah tersebut. Susah hati tak datang period. Yelah, darah kotor tak keluar. Badan pun lemau lemah lesu. Nak baring je, kadang jadi pemalas. . Jika simpan darah period tu lama - lama jadi penyakit. Suka ke ? . Jom rawat masalah period dengan JAMU INDAH KELUARGA. . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Setiap pembelian JAMU INDAH KELUARGA RM129 akan dapat KOPI ANGGUN PESONA bernilai RM57.90 secara PERCUMA ! Cepat dapatkan PROMOSI ni sementara stok masih ada. . Untuk order WhatsApp kak ann yer. 📱017 9032210 STOKIS SAH JSD . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #kembali #kembalidara #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil # # #sabah #sarawak #jsdbalakong # #teamjsdAnnur #empireaurafidarich
Blinq Beau Powder ada kandungan 🐝Madu / Honey. Apa kehebatan 🐝Madu? Madu ni makanan Sunnah Rasulullah saw... Kalau ikut memang agak sukar kita nak dapatkan Madu Asli and then ada sesetengah orang rasa panas badan sbb quatity madu yang diambil tidak sesuai dengan badan. Tetapi jangan risau bila amalkan #BBP ini alhamdulillah semua kandungan diseimbangkan oleh Habbatus Sauda supaya kuantiti setiap unsur match dengan keperluan badan kita malah ianya memberi impak yang sangat positif. Kalau nak Sihat, MESTI amalkan #BBP tau. 🐝Kebaikan Madu : ➡Menambah Tenaga Dan Meningkatkan Stamina. Yang ni takleh nafi sbb kalau ambil BBD tenaga mmg lain mcm.sesiapa yang ramai keje shift ambil, ibu2 yang dlm pantang & menyusu tu 8 asyik kena bangun susukan baby kan...Then biasa kalau rasa badan nak demam je, better ambil #BBP .terus tak jadi demam 😊 ➡Menguatkan Badan Selepas Sakit Atau Ketegangan (Stress). Ada testimoni pengguna yang br lps bersalin katanya luka dia cepat sembuh dan rasa sakit tu tak terasa...tapi jangan kata dalam BBP ada Streiod pula tau. Confirmed Bebas Dadah.Yang selalu stress tu better amalkan BBP tau. Sebab BBP ni mampu stabilkan hormon so hormon stress tu In shaa Allah tak muncul2 dlm kehidupan seharian kita. Amal yang baik2 kata org..so that ianya beri impak positif pada sel2 kita ni. In shaa ALLAH. ➡Melegakan Sakit Perut, Melegakan Penyakit Dan Sistem Pernafasan. Kawan2 yang ada Gastrik, Buasir mmg kena amalkan sbb BBP sgt membantu perut kita dalam keadaan normal. Pelawasan pun terjaga . Rasa BBP pun sedap,tanpa gula.Menggunakan Stevia,pemanis semulajadi sifar Kalori! DM TO ORDER NOW @madu #halal #sayajual #sayajualmurah #keputihan #blinq #kesihatan #cantik #wanita #senggugut #blinqbeaupowder #cyst #fibroid #senggugut #durianbelanda #habatussauda #produkmuslim #KKM #produkmuslim #fattzura #meletop #codpenang #klspecialforce #like4like #sayajualonline #shoppingonline #produkkesihatan
Bersusun stok #preggylove #menstrualpro #menspro ninie. Dah nak musim gaji, konfirm kejap je licin stok ni. Khas untuk semua customer dan bakal customer, ninie siap-siap restock supaya nanti takde la uols kena tunggu lama untuk dapatkan produk best ni. Tak salah kan berbelanja sedikit untuk kesihatan diri anda. Jom cuba 💕 . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Hari ni ada postage tau uols. Ada yang nak selit order, boleh cepat-cepat wassap/dm ninie sebelum jam 12 tengahari okey. Jom ikhtiar sihatkan rahim dan booster kesuburan anda 😍 . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Salam sayang semua. Jom amalkan doa & zikir ni. Sambil tu, gandakan usaha dengan consume #preggylove #menstrualpro #menspro produk kesuburan dari Doktor Pakar Sakit Puan 💏💕💗 Insyaallah, rezeki zuriat akan tiba pada anda. 😍😍😍 . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
. NDLIFE APRICOT SEEDS . Sakit Tumit Dah Sembuh Sepenuhnya . . APA ITU KAPSUL BIJI APRIKOT NDLIFE? Kapsul Biji Aprikot NDLife ini adalah biji aprikot asli dan berkualiti tinggi yang dikisar halus dan dikapsulkan supaya: ✔ Mudah dimakan dan diamalkan sebagai makanan tambahan ✔ Mudah dihadam & diserap oleh badan ✔ Tidak pahit ✔ Mudah dibawa kemana-mana Nota: Sebiji kapsul biji aprikot = 3-4 biji aprikot. Ia adalah makanan tambahan atau suplemen yang boleh membantu MENCEGAH & MERAWAT KANSER dan pelbagai PENYAKIT KRONIK lain secara semula jadi tanpa pengawet @ bahan kimia. 100% biji aprikot & TIADA campuran bahan lain. Aprikot Ndlife. Lulus KKM (MAL15060002TC). . HANYA RM50(100 KAPSUL) POSTAGE RM7 SM/RM10 SS ADA KKM 📲 013-2326270 . #testimoni #ndlife #bijiaprikot #vitaminb17 #antikanser #penawarkanser #rawatanalternatifpenyakit #haid #senggugut #keputihan #fibroid #cyst #pcos #endometriosis #ikhtiarhamil #darahistihadhah #resdungkronik #buasir #hernia #tiroid #sembelit #sakitsendi #masalahusus #kanserpayudara #kanserrahim #makanankesihatan #damansaradamai #postageseluruhmalaysia
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
SAYA NAK USUS BERSIH DAN SIHAT Bukanlah nak kurus selim melim sangat. Tapi nak sihat, rendah kolesterol, perut tak penuh najis sampai takde ruang untuk udara, badan ringan senang nak bergerak dan beribadah, kulit cantik Setiap kali lepas makan, telan 3biji JDL. Tak sempat proses jadi lemak. Pembuangan meluncur dengan lawas. . . SILA LIKE PAGE⤵️ PAGE:https://www.facebook.com/Rina-Jamu-258851111537218/ VISIT MY IG@pakar.jamu @jamurina INQUIRIES/ORDER⤵️ www.wasap.my/60109011140/JAMU *1001 MASALAH WANITA* #pakarjamu #perlinawhite #sengugut #keputihan #keputihanberbau #sukarhamil #hubungansuamiisteri #fibroid #cyst #terlajaklaris #ctdk #nursajat02 #laraalana #bazarpaknil #FarajGatal #FarajBerbau #FarajLongar #KentutFaraj #Keguguran #Monopos #Meroyan #PayudaraKendur #KanserServiks #SeriDewiMalam #Jamu #ajimaura #terapiinstagram #jamurina
SAYA NAK USUS BERSIH DAN SIHAT Bukanlah nak kurus selim melim sangat. Tapi nak sihat, rendah kolesterol, perut tak penuh najis sampai takde ruang untuk udara, badan ringan senang nak bergerak dan beribadah, kulit cantik Setiap kali lepas makan, telan 3biji JDL. Tak sempat proses jadi lemak. Pembuangan meluncur dengan lawas. . . SILA LIKE PAGE⤵️ PAGE:https://www.facebook.com/Rina-Jamu-258851111537218/ VISIT MY IG@pakar.jamu @jamurina INQUIRIES/ORDER⤵️ www.wasap.my/60109011140/JAMU *1001 MASALAH WANITA* #pakarjamu #perlinawhite #sengugut #keputihan #keputihanberbau #sukarhamil #hubungansuamiisteri #fibroid #cyst #terlajaklaris #ctdk #nursajat02 #laraalana #bazarpaknil #FarajGatal #FarajBerbau #FarajLongar #KentutFaraj #Keguguran #Monopos #Meroyan #PayudaraKendur #KanserServiks #SeriDewiMalam #Jamu #ajimaura #terapiinstagram #jamurina
" SIAPA TAU APA PATUT BUAT KALAU ADA FIBROID ? " ... . . Haaa.. ada yg tau ?? Ok la bgi yg tak tau tu meh akak bagitau.. . . Sbnrnyer.. fibroid merupakan masalah yg tak diketahui puncanya. . Namun.. bagi mengurangkan tanda2 ni n rasa tak selesa sebb fibroid nii.. beberapa langkah boleh diambil iaitu : . . 🕵 Ambil ubat kesakitan utk melegakan kesakitan. . 🕵 Makan makanan yg tinggi zat besi bagi mengelakkan anemia disebabkan oleh pendarahan haid berat. . 🕵 Elak makanan yg menggalakkan pertumbuhan fibroid seperti produk tenusu, makanan bergas dan bergula. . 🕵 Elakkan penggunaan kosmetik, bahan pencuci, penggunaan plastik atau polisteren untuk makanan dan banyak lagi sumber sintetik. . 🕵 Kurangkan berat badan dgn amalkan diet sihat dan bersenam. . 🕵 Jika merokok. Berhenti merokok.. . . Senangkan !! . Ingat !! Fibroid TAK boleh gugur begitu jer. Ia hanya mengecut jer.. So ambil tindakan segera.. n jaga emosi sbb gangguan emosi boleh mengganggu hormon yg blh meransang tumbuh fibroid. . . Siapa yg nak tau cara mudah & selamat nak buang fibroid ?? . Jom wasap akak sekarang ! . 📲 http://www.wasap.my/+60123777852/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60123777852/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60123777852/sayaadafibroid . . . . #listra #sunnahmuamalanku #solusikesuburan #sihatsuburmenawan #fibroid #doakankamihamil #listraforall #1rumah1listra
Ladies track your ovulation properly.... your egg only lasts 24hrs. Good night and sweet dreams my darlings😍😍😍😍 . . . FOR YOUR FERTILITY CONSULTATION OR TO ORDER YOUR FERTILITY TREATMENT, FERTILITY CLEANSE KIT, PCOS TREATMENT, OVARIAN CYST TREATMENT, FALLOPIAN TUBE BLOCKAGE TREAMENT, LOW SPERM COUNT TREATMENT, OVULATION BOOSTING, FERTILITY SUPPLEMENTS 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 SEND A DM @fertilitywithmarie WHATSAPP ONLY 09071126069 CALL ONLY 08052626850 . Fertility Blessings to You❤💫💫💫 . . #fertilitywithmarie #fertilityexpert #fertilitytips #fertility #endometriosis #pcos #tubalblockage #fibroid #TTC #africanfabrics #abujabusiness #ankarazone #edobride #abujaweddings #weddingnigeria #bellanaijaweddings #distinctvendors #bellanaijabeauty #goldmynetv #asoebi #partyjollof #naijafood #naijabrandchick #nbctribe #edobride #thehustlersgang #nollywood
Listen #fupa .......you gotta go down. I know you'll never be flat but you can be smaller bastard. #Fat + #fibroid = fupa
6 PUNCA SELULIT PADA PEREMPUAN _ 1.. Jarang minum air masak. 2.. Kerap makan makanan Fast Food seperti Nugget, Burger, Kentang Goreng dan Nugget. 3..Tidur harian yang tidak cukup. 4.. Balik kerja dah penat sampai tak sempat nak bersenam. 5.. Yang dah kahwin, bila keluar makan dengan cik abang, dia pulak jadi tukang habiskan sisa makan yang x habis. 6.. Anggap seluar dah sempit itu perkara biasa, cuma beli je saiz baru yang lebih besar. Jadi ini melenyapkan fikiran bahawa diri sebenarnya dah makin gemuk. _ Orang perempuan nie kena pandai jaga badan. Barulah maintain cantik, ayu dan sedap mata memandang. Yang belum kahwin, bila cutting cantik, nak pakai baju apa pun nampak lawa. Kakak yang dah kawin pulak, Jangan baru kawin 1 ke 2 tahun tapi nampak macam dah ada anak 5 orang. Masalah tu. _ Macam mana nak Body Kekal Cantik Mantap Dan Montok ? Meh kita terangkan. - _ More info. Boleh Whatsap Sis ye +60174691232 _ #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladybodyperfection #payudarabesar #pinklady #payudaramontok #keputihan #kosmetik #kesuburan #fattzura #kurus #fibroid #pcos #handbag #asetwanita #masalahhormon #punggungup #pinkladybodyperfectionoriginal #missfazura #mudahhamil #nakhamil #sengugut #pengantin #iktiarzuriat #ibumenyusu #iktiarhamil #cyst #ctdk #bodymantap #bhfyp
. Baru sekali makan maharani , esoknya terus period. Sebelum ni dah 3 bulan period tak keluar. Sahabat yg ada masalah #PeriodTakTeratur memang digalakkan sangat amalkan #HerbaMaharani ni. Norul akan guide personal cara makan yang betul. #HerbaMaharaniMurah #JamuKetat #PilMaharaniMurah #PilMaharani #sayajual #PilPerapat #Jamu #ttc #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #ikhtiarzuriat #PeriodTakLancar #senggugut #kesuburan #Sembelit #keputihan #Cyst #fibroid #JamuModen #Maharani #gegarvaganza5
" RISAU CYST DAN FIBROID MAKIN MEMBESAR? " Kena cepat ikhtiar ye sis sayang semua. Risau akak bila simpan lama takut makin membesar. Seram sis kalau nak kena operate ke apa.huhu sis semua mampu kekal lebih sihat dan ceria tanpa perlu melakukan operate taww Jom ikhtiar amal kapsul aprikot untuk masalah sis 💙 👉 Ada cyst? 👉 Ada fibroid? 👉 Ada masalah period tak teratur? 👉 Ada masalah keputihan yang teruk? 👉 Ada masalah senggugut setiap kali period? 👉 Ada masalah susah nak HAMIL? In sha allah ,kapsul aprikot mampu atasi semua masalah di atas. Sis jangan risau, KAPSUL BIJI APRIKOT diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( NO KKM : MAL15060002TC ) whatsapp Kak Ju ye untuk tahu lebih lanjut😘😘 . 📲 013 2867279 📲 013 2867279 . #Cyst #CystHilang #Fibroids #Fibroid #PeriodTakTeratur #Haid #HaidTakLancar #Pcos #Pcosweightloss #Endometriosis #Endometriosisawareness #DalamanWanita #MasalahDalamanWanita #sayagunasayajual #bazarpaknil #SuplementTerbaik #SuplementBerkesan #BijiAprikot
Wow! . promosi datang lagi!! ni dah kira harga penghabisan stok ni . uols yang mana belum try dah boleh mula menabung dri sekarang taw... . beli 4 FREE 1 . sape yang nak bagi free2 ni.. . meh cepat wassap utk booking stok dari sekarang . #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #delgado #agentneeded
PERHATIAN!❗❗ PERHATIAN!❗❗PERHATIAN!❗❗ . #BAGI_YANG_MENGHIDAP ⏬⏬ #Cyst #ADENOMYOSIS #TIUB_FALLOPIAN_TERSUMBAT #Fibroid . #REBUSAN_AKAR_KAYU SuzyHoney tidak pahit dan diambil selama 10 hari untuk 1 paket. . Berkhasiat untuk : 🌿Merawat, memulih dan mengecutkan rahim 🌿️Merawat masalah rahim jatuh 🌿️Memecahkan darah beku 🌿️Sesuai bagi yang menghidap #Cyst #ADENOMYOSIS , #TIUB_FALLOPIAN_TERSUMBAT #Fibroid 🌿️Membetulkan urat saraf yang sakit dan tegang 🌿️Menyegarkan badan 🌿️Melancarkan perjalanan darah 🌿Membuang toksin di dalam badan 🌿️Membantu mengatasi masalah2 berkaitan kaum wanita seperti keputihan dan membantu menambah tenaga 🌿️sesuai digunakan untuk ibu dalam pantang dan keguguran . **jgn minum ketika perut kosong. **tak boleh minum ketika haid. **banyakkan minum air masak. Untuk tempahan klik, Www.wasap.my/60192642993/RAK #SuzyHoneyHerbs #RatuJamuWarriors #RebusanAkarKayu #MeruKlang
Been messing about with latex for uni. Been interesting to see what I can come up with. In the class I chose my topic on raising awareness on endometriosis and fibroids . . . . .. . . . . . #latex #learning #teessideuniversityfashion #awareness #endometriosis #fibroid #fibroids #advocate #teessideuniversity #fashion #design #fashiondesign #student #sample #sketchbook
Apa yg bezakan PREGGY LOVE dengan PRODUK HAMIL YANG LAIN❔❔❔❔❔ . . Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencing manis/darah tinggi semasa preg ➡tingkatkn HB ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin . 🌼 BAHAN UTAMA PREGGYLOVE 🌼 . Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting. . 🌸vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna. 🌸kaya dgn folic asid natural 🌸kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting . . DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi 🔥 . Preggylove cara minum : - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur - susu sedap strawberry crunchy dengan badam - KAYA DENGAN FOLIC ASID _ selamat diamalkn sehingga bersalin . Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie
Apa yg bezakan PREGGY LOVE dengan PRODUK HAMIL YANG LAIN❔❔❔❔❔ . . Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencing manis/darah tinggi semasa preg ➡tingkatkn HB ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin . 🌼 BAHAN UTAMA PREGGYLOVE 🌼 . Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting. . 🌸vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna. 🌸kaya dgn folic asid natural 🌸kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting . . DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi 🔥 . Preggylove cara minum : - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur - susu sedap strawberry crunchy dengan badam - KAYA DENGAN FOLIC ASID _ selamat diamalkn sehingga bersalin . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie
SIAPA YANG SESUAI AMAL PREGGY LOVE NI YE? . A) WANITA YANG IKHTIAR HAMIL dan ingin tingkatkan kesuburan tetapi mempunyai MASALAH berikut:. 🌻 Masalah ovum kecil/ tak matang/ tak pecah dari folikel 🌻 PCOS (polycystic Ovaries) 🌻 Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan selama lebih 5 hari) 🌻Menorhagia (pendarahan haid lebih dari 7 hari 🌻Hipomeronea (pendarahan haid terlalu sedikit, kurang dari 2 hari) 🌻OLigomenorhea Polimeronea (cycle haid kurang dari 24 hari) 🌻 Dysmenorhea @ Senggugut (kram menstruasi yang menyakitkan) 🌻Insufisiensi korpus luteum (CLI) Lutheal Phase Pendek 🌻 Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit. 🌻 Uterine fibroid, endo,cyst 🌻Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang 🌻 Amenorhea (kurang ovulate) . B) IBU HAMIL dan mempunyai MASALAH BERIKUT: 🌷 Rahim lemah dan KERAP GUGUR. 🌷 Hidap PCOS, cyst, fibroid, endo, keputihan, gbs positif, kencing manis, darah tinggi, HB Low. . C)Wanita yang mahu stabilkan hormon, termasuk mereka yg mempunyai masalah hormon lintang-pukang selepas pengambilan pil perancang. . D) Wanita yang mempunyai masalah rahim jatuh/prolapse/tombong. . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
I desperately need Jesus.... What about you? Good afternoon😊😊😊 . . . FOR YOUR FERTILITY CONSULTATION OR TO ORDER YOUR FERTILITY TREATMENT, FERTILITY CLEANSE KIT, PCOS TREATMENT, OVARIAN CYST TREATMENT, FALLOPIAN TUBE BLOCKAGE TREAMENT, LOW SPERM COUNT TREATMENT, OVULATION BOOSTING, FERTILITY SUPPLEMENTS 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 SEND A DM @fertilitywithmarie WHATSAPP ONLY 09071126069 CALL ONLY 08052626850 . Fertility Blessings to You❤💫💫💫 . . #fertilitywithmarie #fertilityexpert #fertilitytips #fertility #endometriosis #pcos #tubalblockage #fibroid #TTC #africanfabrics #abujabusiness #ankarazone #edobride #abujaweddings #weddingnigeria #bellanaijaweddings #distinctvendors #bellanaijabeauty #goldmynetv #asoebi #partyjollof #naijafood #naijabrandchick #nbctribe #edobride #thehustlersgang #nollywood
" BAGAIMANA NAK TAU KITER ADA FIBROID ATAU TAK ??? " ... . . OK ! Kali ni akak nak bebel skit pasal fibroid. Mcm mana kita nak tau yg sbenarnye kita ada fibroid atau tak sbb ade beberapa kes yg kebanyakan wanita tak ada tanda ni sama sekali. Tup2 rupanya ada masalah kesuburan yg femes sgt nii.. . Tapi sekiranya berlaku tanda2 ni.. selalunya berkait dengan jenis fibroid submucosal atau intramural. . . TANDA2 YG SELALU TERJADI ... 👉 Tempoh haid yg panjang 👉 Pendarahan yg banyak 👉 Sengugut 👉 Kembung 👉 Sakit pelvis 👉 Sembelit 👉 Kerap kencing 👉 Sakit semasa hubungan seks . . Ada beberapa pakar percaya fibroid boleh ganggu kesuburan dan kehamilan. . Cth : . Fibroid submucosal boleh menyekat implantasi embrio (implantation) yg boleh menjurus kepada keguguran berulang. . . Jika korg ada tanda2 mcm ni.. cepat2 la cari ikhtiar sebb fibroid bkn penyakit biasa.. Meh wasap kat akak skrg utk dptkan cara buang fobroid dgn berkesan ! nak ke nak tau? . 📲 http://www.wasap.my/+60164811421/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60164811421/sayaadafibroid 📲 http://www.wasap.my/+60164811421/sayaadafibroid . . . #listra #sunnahmuamalanku #solusikesuburan #sihatsuburmenawan #doakamihamil #zuriat #anakku #fibroid #listraforall #1rumah1listra
" RISAU CYST DAN FIBROID MAKIN MEMBESAR? " Kena cepat ikhtiar ye sis sayang semua. Risau akak bila simpan lama takut makin membesar. Seram sis kalau nak kena operate ke apa.huhu sis semua mampu kekal lebih sihat dan ceria tanpa perlu melakukan operate taww Jom ikhtiar amal kapsul aprikot untuk masalah sis 💙 👉 Ada cyst? 👉 Ada fibroid? 👉 Ada masalah period tak teratur? 👉 Ada masalah keputihan yang teruk? 👉 Ada masalah senggugut setiap kali period? 👉 Ada masalah susah nak HAMIL? In sha allah ,kapsul aprikot mampu atasi semua masalah di atas. Sis jangan risau, KAPSUL BIJI APRIKOT diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( NO KKM : MAL15060002TC ) whatsapp Kak Ju ye untuk tahu lebih lanjut😘😘 . 📲 013 2867279 📲 013 2867279 . #Cyst #CystHilang #Fibroids #Fibroid #PeriodTakTeratur #Haid #HaidTakLancar #Pcos #Pcosweightloss #Endometriosis #Endometriosisawareness #DalamanWanita #MasalahDalamanWanita #sayagunasayajual #bazarpaknil #SuplementTerbaik #SuplementBerkesan #BijiAprikot
Yang dah mencuba sahaja tau kebaikan dan kesan selepas consume JAMU INDAH KELUARGA ni. . Keputihan kurang dah tak perlu guna pantyliner lagi kan dah jimat. . Bonus lagi kulit pulak bertambah licin Kau raserr..tak suka lagi kerrr?.. Yang cantik awak Yang sihat awak Yang bersih awak . RM129/ 50 BIJI FREE KEAHLIAN . Untuk info dan order, WhatsApp kak ann 📱017 9032210 atau 019 711 0882 Atau klik link terus kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #serikembangan #putrajaya #sabah #sarawak #kedah #teamjsdannur #empireaurafidarich
Thank you for @supergeekstuffuk for these images with googly eyes and pompom tumours x I have the greatest friends . . . . . . . . #uterus #piñata #uteruspiñata #pooñata #bff #fibroid #endometriosis #survivor #endosister #fibroidsurvivor #hysterectomy #hystersister #humor #humour
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕 . Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
Selepas bersalin mesti nak rahim kecut supaya perut tak buncit. Bonus tambah tenaga dan sihat, Bagaimana caranya ? Mudah saja minumlah AYUDARACAFE SDM, Rasanya manis berlemak dan sedap. Memang tak rugi amalkannya. Ok ,jom dapatkan segera wasap 0197348458/ klik link bio #jamudewidara #keputihan #rawatkeputihan #perapatpulihdara #missvgrip #sentiasadara #pcos #JDD #fibroid #senggugut #ayudaracafe #kopisedap #periodproblems #melancarkanhaid #melancarkandarah #masalahkesuburan #menyuburkanrahim #ikhtiarhamil #sethamil #keguguran #setberpantang #setbersalin #setberpantangSdm #stokismelaka # sdmmelaka #PPD #perapatpulihdara #jamudewidara #womenscucci
DAILY FERTILITY AFFIRMATION. Confess these words through out the day. Believe them with all your heart and you'll be amazed. Remember Confession brings Possession. . Happy Sunday 💋 . "Surely The Lord Is In This Place" . FOR YOUR FERTILITY CONSULTATION OR TO ORDER YOUR FERTILITY TREATMENT, FERTILITY CLEANSE KIT, PCOS TREATMENT, OVARIAN CYST TREATMENT, FALLOPIAN TUBE BLOCKAGE TREAMENT, LOW SPERM COUNT TREATMENT, OVULATION BOOSTING, FERTILITY SUPPLEMENTS 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 SEND A DM @fertilitywithmarie WHATSAPP ONLY 09071126069 CALL ONLY 08052626850 . Fertility Blessings to You❤💫💫💫 . . #fertilitywithmarie #fertilityexpert #fertilitytips #fertility #endometriosis #pcos #tubalblockage #fibroid #TTC #africanfabrics #abujabusiness #ankarazone #edobride #abujaweddings #weddingnigeria #bellanaijaweddings #distinctvendors #bellanaijabeauty #goldmynetv #asoebi #partyjollof #naijafood #naijabrandchick #nbctribe #edobride #thehustlersgang #nollywood
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia Free sperma kit🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp di 0132076931 http://www.wasap.my/+60132076931/SayaNakHamil (klik je link di bio) #kesuburan #preggylove #menstrualpro #menpro #hamil #cyst #fibroid #pcos #senggugut #bazarpaknil #shopeeseller #shopee #miss_preggy
next page →