#fitmalaysia

526,856 posts

Loading...
Thank you dear for choosing Mimpimika ๐Ÿ˜ . Meh pakat pakat glowing sampai silau dengan Qiha. Berminat? just click link on bio ๐Ÿ˜‰ . COD AREA SUBANG JAYA: ๐Ÿš— TAIPAN ๐Ÿš— SS 15 ๐Ÿš— USJ 4 ๐Ÿ“ฌ SM: RM8 | SS: RM12 . BELI 2 ITEM KE ATAS DAPAT FREE GIFT ๐ŸŽ BELI 4 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE DAN FREE GIFT ๐ŸŽ #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika #serumviral #serummalaysia #serumvitc #cantikskincare #cantikglowing #sayajualserum
Hi uolss! ๐Ÿ˜˜ jangan lupa minum loose weight teatox sebelum tidur tau . Selamat malams, semoga esok badan slim cun melecuns ๐Ÿ˜ . Nak order boleh cecepat ws syira โ˜Ž๏ธ:0127348234 . COD ๐ŸŒผ Pontian ๐ŸŒผPekan Nenas ๐ŸŒผ Gelang Patah ๐ŸŒผ Bukit Indah . #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika
My makeup look smooth and glowing ๐Ÿ˜ . Rahsia dia, before makeup Qiha pakai #mimpimikaserum la ๐Ÿ˜‰ . Meh pakat flawless and glowing! ๐Ÿ“ฒ Ws 011-32565277 atau click link on bio ๐Ÿ˜‰ . COD AREA SUBANG JAYA: ๐Ÿš— Taipan ๐Ÿš— SS 15 ๐Ÿš— USJ 4 ๐Ÿ“ฌ SM: RM8 | SS: RM12 . BELI 2 ITEM KE ATAS DAPAT FREE GIFT ๐ŸŽ BELI 4 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE + FREE GIFT ๐ŸŽ #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika #teamhakaksilau
Good night semua! . Siapa yg belum dapatkan lagi serum ni, cepat cepat order dgn Qiha. Banyak dah positive feedback dari customers ๐Ÿค— . Meh pakat flawless and glowing! ๐Ÿ“ฒ Ws 011-32565277 atau click link on bio ๐Ÿ˜‰ . COD AREA SUBANG JAYA: ๐Ÿš— Taipan ๐Ÿš— SS 15 ๐Ÿš— USJ 4 ๐Ÿ“ฌ SM: RM8 | SS: RM12 . BELI 2 ITEM KE ATAS DAPAT FREE GIFT ๐ŸŽ BELI 4 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE + FREE GIFT ๐ŸŽ #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika #teamhakaksilau
With all these wonderful brands & an amazing company like @Amway backing us up, winning is the only option we got ๐ŸŽ‰ #LetsGoDubai ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ’Ž๐Ÿ‘‘
My coaching partner.. Dah 2 season bersama, tapi baru 1st time bergmbr berdua time coaching kan... Nampak nau dedikasinya time kerja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. #TasVengers #BeyondFitness #FitBlastT #FBT #TasVengersLeaders #TasVengersCoaches #FitScarf #Jacsport #FitnessProgram #TeamWorkout #FitMalaysia #TeamKajang #TasVengersKajang #TeamUKM #TasVengersUKM #TeamBizZielions #CoachZiela #CoachBiz @fitscarft @jacsport
๐Ÿ’œM-Sotropin (Muscle Booster)๐Ÿ’› โœณ๏ธ Mengandungi BCAA, Tribulus & Tongkat Ali โœณ๏ธ Membantu membesarkan otot dengan pantas & mengaktifkan sistem metabolisme semula jadi ๐Ÿ’™Platinum Mass Gainer (Strength Booster)โค๏ธ โœณ๏ธ Mengandungi L-Glutaminie & Creatine โœณ๏ธ Menambah kalori surplus utk menambah berat badan. Meningkatkan saiz dan jisim otot ๐Ÿ’šHydro Whey Protein (Muscle Recovery)๐Ÿ’– โœณ๏ธ 20g protein, BCAA dan Asid Amino โœณ๏ธ Menambah jisim otot dan memulihkan otot dengan lebih cepat ๐Ÿ’œ6-Tropin (Fat Burner) ๐Ÿ’› โœณ๏ธ Mengandungi bahan aktif extract teh hijau, rasberry keton, garcinia cambogia & extract cinnamon yg dapat membakar lemak dan kalori dgn lebih pantas ๐Ÿ’™Meso Recovery Plus โค๏ธ โœณ๏ธ Intra Workout Support . BERMINAT KOMEN : ๐Ÿ“ฌ | PM ataupun tinggalkan no Whatsapp - 012 4179983 #bodybuilding #bodyfitness #jomkurus1malaysia #malaysiafitness #gym #fitness #fitmalaysia #gymfitness #mensbody #mesotropin #6tropin #binabadan #sado #nakkurus #slim #fit #kurus #bodyslim #abangsado #malaysiamuscle
What are your favourite nuts for snack? It has to be almonds for me. A study conducted by scientists from the United States Department of Agriculture (USDA) and released in an issue of the American Journal of Clinical Nutrition (AJCN) provides a new understanding of almonds' calorie count, showing that whole almonds provide about 20 per cent fewer calories than originally thought. Resulting data showed a 28-gram serving of almonds (about 23 almonds) has 129 calories versus the 160 calories currently listed on food package labels. The new study's results support previous research indicating that the fat in almonds is not completely absorbed during digestion, due to almonds' natural cellular structure, which encapsulates the fat, thereby impeding its absorption. This implies that traditional methods of calculating calories overstate those calories coming from almonds because they do not account for the incomplete digestibility and absorption of fat and the other macronutrients. #sustainablefitness #fitmalaysia #changingonelifeatatime #cellularnutrition #becauseican #genuineproducts #fitmalaysian #80percentnutrition20percentexercise100percentmindset #neveroutofstyle #nutritioncoach #nutritioncoaching #youarewhatyouabsorb #getfit #eatwell #knowwhatyoueat #fitclub #ttdi #rhythmfc #fightobesity #healthylifetstyle
. Setiap kali permainan lasak ini dilangsungkan jarang kita lihat "medik" nampak relax di tepi padang. Kurang-kurang mesti lebih 10 kali masuk padang ๐Ÿ˜ž . Kami #athleterepublik akan "go through" satu persatu berkenaan kecederaan yang selalu berlaku dalam kalangan pemain rugby . Dengan pengalaman kami di dalam bidang kecederaan sukan kami akan sharing dengan anda tentang "protection dan recovery" . Di mana kami yakin sekiranya anda mengikuti perkongsian kami kita akan mampu bergerak bersama untuk mengurangkan kadar kecederaan yang berlaku pada atlet yang berada di Malaysia. tag rakan rugby anda - mungkin anda yang selamatkan mereka. #athleterepublik #ragbipadu #strapping #strappingtape #fitmalaysia
RM50โ€ผ๏ธRM50โ€ผ๏ธ NIKE KENSHIN CHUKKA TXT | 8.5UK โž–Order Code : BK23 โž–Made in Vietnam โž–Size : 9.5us, 8.5uk โž–Kasut Original Bundle โž–Condition : Whatsapp Tengok Gambar. โž–Percuma postage SM & +RM5 ke SS โž–Order? Whatsapp - 011-23121208 โž–Booking pembayaran 6jam sahaja โž–Booking lama, letak deposit 50% โž–COD - Flora Damansara Apartment, Blok H, 8-12mlm shj. โž–Tiada Kedai Lagi. Online sahaja . #klbundlefreak #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #bundle #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #kualalumpur #kasutpreloved #kasutsukan #prelovedmalaysia #wakdoyok #bundlekl #runningman #sneakersmalaysia #kasut #jalanrajabot #instashop #bundlefest #brandedbundle #fitmalaysia #nikemalaysia #streetwearmalaysia
Firefly Pose (#Titibasana ) ๐Ÿ‚Day 4 #ALOfOurFaves ๐Ÿ‚ #fireflypose flow๐Ÿ˜› ไปŠๆ—ฅใฏใƒ•ใƒญใƒผใซใ—ใฆใฟใพใ—ใŸใ€‚ . Legging: @om_style . . @alissayoga @bohemian_heart @seonia @yogaandchaigirl @aloyoga @alo.moves
Siapa pernah kena camni? Boleh luah perasaan anda di komen . Hanya luahan yang positif sahaja ye. Kesian kadang2. Ramai coachees dm atau wassap personal coach. Mengadu dan ada certain coach perasan tu alasan je sebenarnya . Bawak bekal ni memang sihat dan bagus sangat2. Utk yang diet lagi coach sangat sarankan. Bukan ape, bekal kite bawak sendiri tu biasanya bekal yang sihat (ni yang belajar kat ig @coach_faiz dan praktik ilmu). Ade jugak bekal yang tak sihat. Tu Coach panggil bekal suka hati korang je . Jom ramai2 bawak bekal mulai esok jom ke pejabat mahupun ke mana2 tempat anda pergi. Jangan malu bawak bekal. Negara maju almost bawak bekal ye masing2. Coach belajar dari Taiwan antaranya. Maklumlah baru balik dari Taiwan so cite dan inspirasi pun fresh dari sana . #gengslimfit #cabarankurusonline Coach Faiz +60105433234 . #coachkurus #coachdiet #shaklee #fatburnermega #mirafilzah #jusdetoks #tehkurus #viral #onlinecoachingmalaysia #bajuxxl #jubah #tudung #shawl #hijabmuslimah #turunberat #turunberatonline #coachonline #produkherbalife #programkurus #cabarankurus #cabarankurusonline #jomsihat #jomkurus #jk1m #fitmalaysia #tipscantik #tipskurus
CANTIK KAN CAP NI .. latest design.. mur mur and boleh nego kaw kaw takdehal .. slide in dm atau ws sekarang !! Colour: Price sm RM 45 Price ss RM 45 POSTAGE PERCUMA !!!! PM NOW !! KLINK LINK IN BIO TO WHATSAPP !!SELLING FAST#mens #mensstyle #mensfitness #mensuits #menswears #mensfashionpost #mensweardaily #mensshoes #menshop #mensstreetstyle #malaysia #bag #bags #tiktok #tiktokmalaysia #fitmalaysia #trend #diskaun #ootd #studentlife #capmurah #capmurahgila #capmalaysia #capmalaysiamurah
Hadiah istimewa akan diberikan kepada peserta yang mendaftar untuk Coaching Lose Weight Bersama Arbie Sesi 40 bulan Disember ini bersempena Maulidur Rasul. - Anda memang seorang yang serius dan komited nak turun berat badan untuk beribadat & buat aktiviti harian dengan baik? - Anda sedang mencari coach perempuan untuk membantu & guide anda bagi turun berat badan secara sihat? - Jangan risau, Saya Arbie, SEDIA MEMBANTU ANDA untuk turun berat badan secara sihat. - APA KELEBIHAN SERTAI PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME #TeamRB : - 1. Coach turun berat badan seorang perempuan. - 2. Coaching fokus kepada wanita bekerja, suri rumah, wanita lepas bersalin, ibu kepada anak kecil dan menyusukan, ibu bekerja, wanita yang sibuk bekerja atau pelajar. - 3. Pelan pemakanan yang lengkap dan sesuai untuk wanita yang memang sibuk bekerja di pejabat, di rumah dan belajar. - 4. Jangan tak tahu pelan pemakanan ini juga sesuai untuk wanita lepas bersalin & ibu menyusu yang nak kurus, langsing, sihat. - Hadiah akan diberikan bagi yang mendaftar dari malam ini 12 Rabiulawal hingga 15 Rabiulawal. SLOT ADALAH TERHAD & PROGRAM INI ADA YURAN. - For more info #youcanloseweightfromhomeprogram click bio or ๐Ÿ“ฒWhatsapp +60128561982 Arbie - #teamnickhinhussein #weightlossonlinecoaching #eatclean #healthylife #fitmalaysia #dietkurus #tipssihat #azamkurus2018 #tv3 #astro #fashionvalet #bellaammara #gegarvaganza5 #bajukebaya #isteriuntukdisewa #ajl
Wowww Tq sis Izznie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cantikkkk sgt โ™ฅ . . Mcm sis Izznie pakai ni design Athirah size M. Just nice kan utk dia. Sgt selesa katanya wlpn buat mcm2 aktiviti di Escape Theme Park . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe โžก kami akan suggest size yg sesuai โžก kesemua design kami baju potongan loose โžก syariah compliance. โžก1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang โžก available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara #uitm #uum #usm #upm #ukm
Exercise apa yang improve cardiovascular fitness dalam masa sama toning muscle dan boleh burn calories and fats? - Jawapannya : jumping rope - Sebab tu kita bagi PERCUMA jump rope ni untuk customer yang membeli Baby Burn. Jumping rope is a great calories burner bila digabungkan dengan baby burn si fat burner tu result dia memang pehh puas hati betul ๐Ÿ”ฅ - Benefits yang lain: ๐Ÿ’ช๐Ÿผ One of the best cardio and HIIT (High-Intensity Interval Training) workout. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Jumping rope is known to burn around 1300 calories/hour. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Skipping helps in muscle toning as it is a body weight exercise. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Skipping gives a full-body workout. Great for toning and developing the thighs, shins, and calf, abs and arm muscles. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Skipping exercises put lesser pressure and are less shocking for the joints than running. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Skipping enhances cardiovascular health as it improves the rate of heart beat. It is beneficial for blood pressure patients. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ It is also known to help in improving bone density. - Pesanan penaja : Pakailah sports bra yang high impact. If you do not wear a proper fitting sports bra, it can cause tears in the breast muscles. This will cause your breasts to sag. Opps! and dont forget to wear your sport shoes to prevent any injuries masa nak landing kaki. - #babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #fitmalaysia #jomkurus
Locomotion training with @krishen.mohan ๐Ÿ˜ Not as fluid as I wanted it to be but this will do for now. What do you think?๐Ÿค” โ€ข โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ€ข โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ€ข โ €โ €โ €โ €โ €โ € #mistersy #parkour #movement #movementpractice #locomotion #animalflow #groundmovement #befitmalaysia #strengthandconditioning #bodyweighttraining #bodyweightworkout #calisthenics #helicoptero #backbend #freerunning #handstand #capoeira #qdr #movementtraining #movementculture #malaysia #idoportalmethod #parkourmalaysia #kualalumpur #fitnesskl #malaysiafitness #barragazz #fitkl #fitmalaysia #fitnessmalaysia
Stock dh sampai... Uolls boleh cuba trial pack untuk rasakan sendiri pengalaman menggunakan produk ni . Apa yg ada dlm trial pack ni? . 1)Natura Boost(sebelum bersukan) 2)Natura Shot(semasa bersukan) 3)Natura Recharge(selepas bersukan) . Benefit ketiga-tiga produk ni? . BOOST untuk supply nutrients yg cukup untuk badan sebelum bersukan . SHOT yg dilengkapi dgn BEETROOT dan VIT B COMPLEX akan membantu mempercepatkan pertukaran nutrients kpd TENAGA . RECHARGE is for recovery... MORINGA LEAVES yg mempunyai anti-inflammatory properties akan membantu dalam proses pemulihan . ๐Ÿ€Produk ni 100% natural ๐Ÿ€Malaysian Product ๐Ÿ€Halal ๐Ÿ€Lulus KKM ๐Ÿ€Lulus WADA(World Anti-Doping) ๐Ÿ€No synthetic caffein ๐Ÿ€Zero sugar . . Jika berminat boleh ws/pm no di bawah . ๐Ÿ“ฒ 019-2631992 ๐Ÿ“ฒ 012-3650375 . #natura #naturashot #naturaboost #teamnatura #teamnatural #supplement #nutrition #cycling #running #hiking #instafit #cardio #fitnessaddict #naturallive #fitforlife #personaltraining #fitmalaysia #fitness #kl #shahalam #supplementmalaysia #igreviewmalaysia #malaysia #instafood #preworkout
๐Ÿ’“THE BEST SUPPLEMENT IN THE WORLD๐Ÿ’“ . Hari-hari on je SEX๐Ÿ”ž dgn husben . Period pun dah teratur๐ŸŽ€. Kulit bertambah cantik๐Ÿ†—๏ธ. Luar dalam semua dah recovery semulaโ™ป๏ธ. Nak rehat dulu๐Ÿ’‹. Nanti husben nak seround lagi. Tq PL. ๐Ÿ”’ . DM now๐Ÿค— untuk dapatkan harga kasih sayang๐Ÿ˜˜ dan free gift yang lain dari alya. Tq support me๐Ÿค—. . #malamjumaat #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant ย  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
//ANNOUNCEMENT// . ๐Ÿ”ฅBLACK FRIDAY SALE๐Ÿ”ฅ . SWIPE LEFT TO LEARN MORE
. โœ… KEMPISkan PERUT โœ… RAMPINGkan PINGGANG โœ… KECILkan LENGAN โœ… KECILkan PAHA semua dlm satu!๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ . Kurus cepat neyy!๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜ƒ JOM CUBA uollss, chegu buat santai jaa ni senang follow๐Ÿค— start dari rumah pun boleh..!๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜ƒ . #odiefitness #aerobic #aerobik #zumba #running #senamrobik #workout #healthy #lifestyle #sihat #kurus #diet #jomfit #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #jomsihat #naksihat #fitness #gym #fitmalaysia #fitforlife #weightloss #bootcamp #KBSMalaysia #fitcamp #fitfab
No fucks given.
"kesihatan adalah mahkota di atas kepala orang yang sihat" Penutup malam ini,coach nak share dari pembacaan ilmiah๐Ÿ˜„ Orang yang menyedari betapa berharganya kesihatan apabila jatuh sakit. Pada era moden,hanya sedikit mereka yang mahu menjaga'kesihatan'. Walhal ramai yang lebih suke merawat kenderaan mereka,dibawa ke bengkel secara berkala. Sekiranya kita peka dengan kesihatan diri kita,cuba jawab โœ”berapa liter yang perlu kita minum? โœ”berapa berat ideal yang sesuai untuk kita? โœ”berapa lama patut kita tidur? โœ”apa kumpulan darah kita? Jika kesemuanya kita tahu jawapannya, Itu adalah benar kita begitu prihatin pada diri.. Ok selamat malam semua๐Ÿ˜„ ##Kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia #utm #bisnessonline #trustedseller #missfazura #ajimaura #shoppingonline #neelofa #selangor #terapiinstagram #AuraInsta #AuraInstaBacth13 #usahawanonline #IGMASHUP #alifsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #ctdk
BILA KITA GEMUK SELALU LAH KENA KUTUK โ€œEH BILA NAK KURUSโ€ โ€œWEH ASAL MAKIN BAM BAM NIโ€ - THEN MULALAH KITA DOWN RASA CAM TAKDE CONFIDENCE NAK BUAT ITU INI๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข - THEN SCROLL FB/TWITTER/ INSTAGRAM NAK CARI PRODUK KURUS TETIBA JUMPA TEATOX MIMPIMIKA NI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - Kalau korang nak cuba boleh whatsapp โ˜Ž๏ธ anis sekarang 0179108674 atau boleh click link dekat bio okay ๐Ÿ’• - Cod area KUALA TERENGGANU:- ๐Ÿ›ต Marang ๐Ÿ›ต Kuala Terengganu ๐Ÿ›ต Gong Badak - #feedbackteatoxmimpimika #teamhakaksilau #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika #agentganumimpimika #ganukite #sekmung #mimpimikaganu
Sekarang ni orang dh start buat badan dah. Yang kurus kering dulu pn dah ramai jadi sado sekarang . Kenapa kena jadi sado? Ye la bila badan kurus kering ni,keyakinan diri pn kurang,kadang tengok orang lain kita rasa kita ni lemah je. Bila dh sado ni orang lain pulak tngok kita ๐Ÿ˜™ siap ramai pulak awek usya tuu ๐Ÿ˜‚ .: 'Package Gain Weight n Build Muscle memang sangat sesuai untuk korang yang berbadan kurus dan ingin menaikkan berat badan dengan otot yg tebal dan padat bukannya lemak yang tebal ๐Ÿ˜Ž Ramai cust angkut barang ni sebab padu sangat. Memang boleh dikatakan takde sorang pn yg rugi try produk kami ni! . Korang rasa korang kurus sangat? Or member korang ada yg mcm tu? Tag dorang kat bawah nnti admin tolong ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€ #mesotropin #supplements #supplementmalaysia #supplementshalal #binabadan #bodybuilding #bodygoals #gymquotes #gymmotivation #gymrat #gym #motivation #fit #fitmalaysia #fitnessmalaysia #fitnesslovers #fitness #fitnesstips #sado #abangsado #muscle #pump #workoutdaily #wheyproteins #massgainer #fatburning #jomkurus #jomsado
@iamshahrulnizam starting the week off strong!
Kenapa kita perlu elakkan minum air manis? . . Ni la sebab2nya dan banyak keburukan air manis ni๐Ÿ˜ญ . . Tapi jangan risau kalau korang berat badan naik sebab teatox kami dapat membantu๐Ÿ˜˜ . . #mimpimika #mimpimikateam #mimpimikalegacy #mimpimikakl #teatox #teatoxmalaysia #fitmalaysia #kurus #sayajual #sayajualteatox #sayajualmurah #detox
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my . . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . ๐Ÿ“ฑWhatsap : +6014-396 7968 ๐Ÿ“ฑwechat id : ikabelle22 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @terlajaktinggi.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams
[LEPAS UMUR 40TAHUN METABOLISM DROP TAK MEMATAHKAN SEMANGAT ACIK ZA TURUN 16.9KG] Sebenarnya acik za down sangat2 dan putus harapan hidup lepas suami meninggal 16/2/2018 jam 6.15 petang Cuba nak mempositifkan diri acik za Cabaran Kurus Online syukur pada Allah lebih dari tu allah kurniakan,dapat turunkan lemak 16.9kg dan kembali sinar hidup ,dalam group coaching dapat semangat dengan environment yang sangat supportive,ketenangan,tips sihat dan happykan kehidupan. Umur 58tahun turun 16kg taw kawan2 Tepuk sket untuk acik za๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pendaftaran disember dibuka sekarang! Cepat2 register Satu siri sesi yang insyallah akan mengubah hidup menjadi lebih baik Sebarang pertanyaan mengenai coaching saya Cabaran Kurus Online boleh whatsapp coach momoi 0177068724 #fitmalaysia #nakkurus #kurus #pipipau #gegarvaganza #readbooks #quote #naelofarhijab #jubahxxl #jubahxxlmurah #jubahxxlrm90 #dressxxl #jakel #xxlclothing #jk1m #pemborongtudung #sitinurhaliza #satupeluang #pasyaungu #gegarvaganza2018 #damesolouna #resepi #convo #confessions #jakel
Agent sah pasir gudang di sini. Buat warga sekitar pg yg nak try klubna laleh ni jgn segan sili whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 yaa ๐Ÿ˜€๐Ÿค— . . Wasap 0182014967 COD KOTA TINGGI, ULU TIRAM, PASIR GUDANG . #klubnalaleh #kopikurus #greencoffee #kopihijau #kuruscepat #kurussihat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdancantik #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #tehdetox #kopiviral #KOPISIHAT #klubnalalehjohor #sihatkurus #dietsihat #kurusselepasraya #kurussebelumraya #kebayaraya #ramping #pehakecil #fitmalaysia #kurusselepasbersalin #klubnalalehjb #klubnalalehpasirgudang
TINGGAL SEBULAN TAK SEDAR CUKUP SETAHUN DAH BERTANGGUH NAK START DIET!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Tomorrow never end..never to late jika nak betul2 nekad berubah perbaiki tahap kesihatan dengan gaya hidup sihat (Healthy Lifestyle)๐Ÿ˜ . Berani membuat keputusan dan ambil sepenuhnya tanggungjawab untuk kurus sihat dan disiplin melakukannya secara istiqomah... . Tak nak dah carry forward lagi berat to next year...๐Ÿฅบ . APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM INI? . โœ… Jadual pemakanan disediakan (MEAL PLAN) supaya tidak pening nak makan apa selama sebulan, lengkap termasuk snacking 2x sehari โœ… Jadual lengkap senaman. โœ… 30 hari TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi โœ… Personal coach (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) โœ… Pemantauan dari coach supaya anda lebih berdisiplin โœ… Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp . . . Simple daily tips and sharing group coaching online #starttobefitfromhome sedang dijalankan bersama @annur_raudhah_ . @annur_raudhah_ . SEASON-40 INTAKE DEC TELAH DIBUKA!! Limited slotโœ” Book your slot @annur_raudhah_ click link bio untuk more details program.. . #naksihat #cikgu #skirtbesar #seluarbesar #gegarvaganza2018 #sukamakan #nona #whi #astroawani #moodrepublik #jururawat #hospital #makan #nakkurus #jomkurus #malaysia #seluarbesar #beritaawani #majalah3 #fitmalaysia #tv3 #sabah #instagrammalaysia #selangor #seremban #kl #shahalam #perak #melaka #serdang
TURUN BERAT 21 KG!! byk sgtttt cuma minum klubna laleh jaaaa. . . Klubna ni rasa kopi yg sedappo mcm rasa kopi susu ala2 latte, mmg sedap tauuu tak cukup 1 sachet. Laleh pula berfungsi untuk bersihkan usus, dan rasa nya sgt mneyegarkan haaa. Rasa mcm air asam boi pehh mmg sedap.. . . cod SEKITAR Jb, pasir gudang, tiram, tebrau, larkin ๐Ÿ˜Š . . Wasap 0182014967 http://www.wasap.my/60182014967 . . . #klubnalaleh #kopikurus #greencoffee #kopihijau #kuruscepat #kurussihat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdancantik #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #tehdetox #kopiviral #KOPISIHAT #klubnalalehjohor #sihatkurus #dietsihat #kurusselepasraya #kurussebelumraya #kebayaraya #ramping #pehakecil #fitmalaysia #kurusselepasbersalin #klubnalalehjb #klubnalalehpasirgudang
Jangan lupa tepek serum sebelum tidur gegaissss . Eh awalnya dah remind kan ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚its okay Btw gais yang lupa nak makan gsc pagi tadi boleh makan 2 scoop sebelum tidur ye Jom la sama sama cantik ngan mimpimika ! โค SETIAP PEMBELIAN 2 ITEM DAN KE ATAS KORANG AKAN DAPAT FREE GIFT ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’— AREA COD ๐Ÿ’‹PASIR TUMBOH ๐Ÿ’‹ PERINGAT ๐Ÿ’‹ BUKIT MARAK ๐Ÿ’‹GUNUNG ๐Ÿ’‹ KEDAI LALAT ๐Ÿ’‹ KUBANG KERIAN ๐Ÿ’‹ UPSI #mimpimikabukitmarak #mimpimikagsc #mimpimikaperak #mimpimikapasirtumboh #mimpimikateatox #mimpimikaserum #mimpimika #mimpimikaupsi #mimpimikaagentkelantan #mimpimikaagent #mimpimikateam #mimpimikatanjungmalim #sayajualcollagen #sayajual #sayajualmurah #glowingsampaisilau #glowskincollagen #takglowtakmimpimikalah #gengsilaumimpimika #gengsilau #fitmalaysia #kuruscantik #kurus #rebornyourconfident
Stok laku kerassssss. Ada yg nak kurus sebelum tahun baru tak? Atau ada yg nak join team kami untuk buat duit hari2? Duit tepi untuk belanja brg rumah atau isi minyak kereta? . . http://www.wasap.my/60182014967 . . Wasap 0182014967 . COD KOTA TINGGI, ULU TIRAM, PASIR GUDANG . #klubnalaleh #kopikurus #greencoffee #kopihijau #kuruscepat #kurussihat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdancantik #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #tehdetox #kopiviral #KOPISIHAT #klubnalalehjohor #sihatkurus #dietsihat #kurusselepasraya #kurussebelumraya #kebayaraya #ramping #pehakecil #fitmalaysia #kurusselepasbersalin #klubnalalehjb #klubnalalehpasirgudangjohor
KENAPA RAMAI SUKA MIMPIMIKA SERUM NI??KENAPA RAMAI DAPAT GOOD FEEDBACK???? . Korang tgk lah kandungan serum ni. . Iaitu our focus adalah "Vitamin C dan Hyaluronic Acid" . Hyaluronic Acid dan Vitamin C mmg terkenal dlm product2 famous yg mahal, tpi Mimpimika create this serum utk bgi semua mampu milik dan dpt kulit yg bagus. . Sesuai utk semua peringkat Umur! All skin types! . . Tiada bahan yg berbahaya. KKM luluskan untuk berada di pasaran. . Sarah dh pakai satu botol! Alhamdulillah mmg bagus sgt serum ni utk kegunaan jangka masa panjang. Mmg tak lengkap skincare routine sarah tanpa Mimpimika Serum. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธ . #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #mimpimika #collagenmalaysia #mimpimika #detoxmalaysia #glowskincollagen #mimpimikaserum #jamumurahborong #serumcantik #serummurah #aurawhite #jamumakdara #jamutunteja #jamuratumalaya #bazarpaknil #jomcantik #serummurah #whiteninginjection #whiteningboostermalaysia #makeuptutorial #makeupmalaysiamurah #detoxmalaysia
SUSAH NAK KURUS? . RAMAI TAK TAHU SEBENARNYA UNTUK KURUS KITA PERLU ADA ILMU . JANGAN RISAU KAMI AKAN BANTU ANDA . DENGAN SETIAP PEMBELIAN TKO FAT BURNER MEGA 3.0, ANDA AKAN DAPAT: FREE SHAKER FREE LIFETIME COACHING FREE NOTA PEMAKANAN FREE POSTAGE/COD . SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN . JIKA BERAT BADAN TAK TURUN LANGSUNG DALAM SEBULAN, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA . SUNGGUH BERBALOI!! . WHATSAPP SAYA SEKARANG JIKA ANDA SERIUS . . #tkoslimfit #slimfitmalaysia #fitmaysia #tkofatburner #fatburnermega3 .0 #fatburnermega #tipskurus #hidupsihat #jk1m #jomkurus # dietsihat #dietmalaysia #dietatkins #defisitkalori #coachtko #coachkurus #fitnessfirst #lemonexmalaysia #malaysiasihat #kevinzahri #fitmalaysia
@cycology.my restocked! Get your favourite healthy snacks today.
*#JERSI DIRGAHAYU TEMPAHAN KINI DIBUKA! SEHINGGA 22/11 NI SAJA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜‚* . Jersi Malaysia paling best pakai untuk korang yang : + Geng kaki bola & futsal + Geng panjat gunung. Hikers! + Geng kayuh basikal + Geng kaki marathon + Geng cikgu-cikgi untuk program sukan sekolah + Geng turun stadium support #teammalaysia + Group satu ofis + Group kelab & persatuan di kolej or universiti . . JERSI MALAYSIA DIRGAHAYU ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Lancar Balik Atas request SANGAT RAMAI orang. ๐Ÿ—ฃ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Design AWESOME. Lain dari yang lain, memang DIRGAHAYU ! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Kain JERSEY sesuai utk tampil SANTAI dan SMART. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ EXCLUSIVE dan LUAR BIASA. Susah nak explain sini ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ MATERIAL Jersey - Selesa, Serap Peluh, Cepat Kering & Lembut . . *TEMPAHAN DIBUKA HINGGA 22 NOV 2018 SAHAJA* โ€”---------------------------------------- ๐Ÿ’ฐ HARGA JUALAN : . Short Sleeve : RM33 sehelai Long Sleeve : RM35 sehelai Muslimah : RM40 sehelai . ** Harga tidak termasuk kos pos ** Saiz 4-8XL tambah RM10 per helai . . TEMPAH SEKARANG! ------------------------------- Untuk order segera sila tekan link Whatsapp disini : http://wasap.my/60165002885/jersidirgahayu
RM50โ€ผ๏ธRM50โ€ผ๏ธ ADIDAS SUPERSTAR 80's METAL TOE | 7.5UK โž–Order Code : BJ34 โž–Made in Vietnam โž–Size : 8us, 7.5uk โž–Kasut Original Bundle โž–Condition : Whatsapp Tengok Gambar. โž–Percuma postage SM & +RM5 ke SS โž–Order? Whatsapp - 011-23121208 โž–Booking pembayaran 6jam sahaja โž–Booking lama, letak deposit 50% โž–COD - Flora Damansara Apartment, Blok H, 8-12mlm shj. โž–Tiada Kedai Lagi. Online sahaja . #klbundlefreak #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #bundle #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #kualalumpur #kasutpreloved #kasutsukan #prelovedmalaysia #wakdoyok #bundlekl #runningman #sneakersmalaysia #kasut #jalanrajabot #instashop #bundlefest #brandedbundle #fitmalaysia #adidasmalaysia #streetwearmalaysia
#LDmyPromote โ˜› @shazlia_fittrainer โ˜š ~ Coach Tips Kesihatan ~ . Ramai yang tanya makan macam atas tu okay ke kalau nak kurus. . Jawapannya sangat sangat sangat TAK OK. Nak kurus kena makan dengan betul cukup segala macro dan micro nutrients tau. Bukan makan nasi sesudu ayam secebis sahaja. Kita nak turun berat dengan selamat dan sihat. . Jom follow IG @shazlia_fittrainer @shazlia_fittrainer @shazlia_fittrainer untuk lebih tips diet yang betul selamat effektif dan santai! . Korang jugak boleh join program Kurus Fit Online Coaching bersama @shazlia_fittrainer dan buang 3-5KG sebelum tahun 2019 menjelma! . Best sangat tengok result mereka yang dah join program! Ada yang tukar size dari XXL - L pun! . Terus follow @shazlia_fittrainer okay! . Whatsapp Coach Shazlia 011-10375334. . Tag kawan kawan korang yang selalu makan macam kat dalam gambar atas tu tapi still tak kurus kurus. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š . #CoachShazlia #shazlia_fittrainer #teamfittrainer #hotfm976 #tv3 #tv9 #seriburindu #tvalhijrah #fitmalaysia #kajang #bangi #bangisentral #kenduri #sungaipetani #kedah #fitmalaysia #tudungsukan #palazzosukan #mirafilzah #gegarvaganza #gengpagihot #nasilemak #nasigoreng - โ•”โ•โ•โ•โ•เณ‹แƒฆแƒฆแƒฆเณ‹โ•โ•โ•โ•— แƒฆ @Lukisan_Dakwah.my แƒฆ โ•šโ•โ•โ•โ•เณ‹แƒฆแƒฆแƒฆเณ‹โ•โ•โ•โ• โ˜› ๏ผค๏ผฉ๏ผฐ๏ผฅ๏ผฒ๏ผณ๏ผฉ๏ผฌ๏ผก๏ผซ๏ผก๏ผฎ โ˜š โฃ ๏ผฌษชแด‹แด‡ | ๏ผฃแดแดแดแด‡ษดแด› | Sสœแด€ส€แด‡ | ๏ผดแด€ษข โฃ
Insya Allah mandi selepas makan tak akan buat gemuk tapi kalau makan selepas makan selepas makan selepas makan dan makan lagi yang akan buatkan sis sekalian gemuk insya Allah. . Dunia diet ni penuh dengan mitos, sbb tu kena ada pantauan coach berpengalaman. . Jangan diet sendiri2, kelak merana badan di kemudian hari ๐Ÿ˜Ž . Admin suggest follow ig coach @shazlia_fittrainer ni, Makan 5x sehari pun boleh kurus. Best sangat tengok result diorang! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Jom follow @shazlia_fittrainer @shazlia_fittrainer @shazlia_fittrainer . Untuk tips mudah turun berat,dan program diet seimbang. . Tag kawan2, bf, gf, yg nak diet tapi suka percaya macam macam mitos ni. . ๐ŸŒ€ Coach Shazlia 011-10375334 . #CoachShazlia #shazlia_fittrainer #jomsihat #jomkurus #bajuraya #bajukurung #tudungraya #resipirendang #resipilontong #rendangkerang #rendangdaging #nasiimpit #juadahraya #biskutraya #jubahbesar #nakkurus #nakraya #tudungsukan #palazzosukan #mirafilzah #minum #fitmalaysia #sihat #hospital #kajang #bangi #shahalam
Allah sebaik-baik 'kabel' & tempat memohon pertolongan.
Kebiasaan makan depan tv sambil menonton rancangan kesukaan anda, bukan tabiat yang baik untuk kesihatan anda. - Kenapa? - 1. Anda akan makan lebih dari sepatutnya dan menyebabkan lemak bertambah2, obes berlaku. 2. Anda akan lebih cenderung mengambil kerepek/keropok atau minuman manis. 3. Metabolism anda akan menurun kerana duduk terlalu lama. 4. Lemak akan banyak berkumpul pada pinggang & pinggul kerana makanan yang kurang bernutrisi, tinggi garam, tinggi gula. - Nak tukar tabiat pemakanan yang boleh memberikan impak yang BAIK untuk KESIHATAN? - DAFTAR SEGERA untuk Coaching Bersama Arbie untuk Sesi 40 bulan Disember. - For more info #youcanloseweightfromhomeprogram click bio or ๐Ÿ“ฒWhatsapp +60128561982 Arbie - #teamnickhinhussein #weightlossonlinecoaching #eatclean #healthylife #fitmalaysia #dietkurus #tipssihat #azamkurus2018 #tv3 #astro #fashionvalet #bellaammara #gegarvaganza5 #bajukebaya #isteriuntukdisewa #ajl
Assalamualaikum,jom Coach nak share testimoni best dari team ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Iโ€™m your coach...Coach Ayu. Umur 35...Anak dah 3! ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿผ Bermula dgn Season 18 - edisi Feb17 sbg peserta. 10 bulan selepas bersalin masa tu, masih breastfeeding baby. Berat sy masa tu 63kg dgn tinggi 157cm. Overweight buat sy mudah letih, stress, cpt nak marah, moody & sensitif sgt masa tu. Saya rasa ada yg tak kena dgn diri saya. Saya mula nak tukar habit utk amalkan โ€˜clean eatingโ€™ demi nak berubah menginjak ke usia baru & mula follow ig coach Nick. Alhamdulillah, saya tergerak hati saya utk join program You Can Lose Weight From Home pada bulan kelahiran saya Februari 2017. MasyaAllah, hebat sgt rasa bila berjaya lost 12kg pada June17, saya dah capai ideal weight 51kg & kekal sehingga sekarang. Perubahan yg kecil pada kg tapi beri impak yg besar dlm hidup saya...now lebih positif & tak grumpy lagi dah ๐Ÿ˜Š Saya nak anda tahu bahawa anda semua berada di tempat yg betul...losing weight is a journey, but *here...the journey is beyond losing weight!* InsyaAllah. Good luck to all new coachee Season 37 & seniors!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Boleh follow coach min fan hubungi terus untuk Disember intake 019 3944046 #Kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia #utm #bisnessonline #trustedseller #missfazura #ajimaura #shoppingonline #neelofa #selangor #terapiinstagram #AuraInsta #AuraInstaBacth13 #usahawanonline #IGMASHUP #alifsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #ctdk
Selamat Datang Di Agen Herbal alami Obat PEMBESAR PENIS Alami โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Fakta Yang Sulit Diterima : Ukuran Penting Bagi Wanita. Penis kecil dan pendek tidak bisa mencapai titik rangsang wanita, hal itu jelas. Para wanita mengakui bahwa semakin besar alat vital pria, semakin tinggi pula tingkat kepuasannya. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Apa Yang Anda Peroleh dengan Paket Herbal kami? โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โœ” Membantu Alat Vital Anda Menjadi 5cm Lebih Panjang. โœ” Membantu Alat Vital Anda Menjadi 3,5 Lebih Tebal. โœ” Membantu Ereksi lebih keras tahan lama โœ” Meningkatkan kan stamina Seksual, beberapa kali lebih kuat dari sebelumnya. โœ” TANPA EFEK SAMPING โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– - DISINI TEMPATNYA !!!! PEMESANAN : ๐Ÿ“ฒCall/WA : 082116796072 FOLLOW IG : @obat.herbal_syariah โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Kelebihan Belanja Disini : - Privasi anda kami jamin kerahasiaannya. - Melayani pengiriman barang keseluruh wilayah di Indonesia via JNE. - Dijamin barang terkirim dengan selamat & sesuai pesanan. - Selalu Mengirimkan no resi pengiriman. - Kontak pemesanan Selalu aktif 24jam - Terpercaya, Dan tidak tipu-tipu - Kualitas barang & keaslian barang yang kami utamakan. - Pesan hari ini ? Barang dikirim hari itu juga. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Terimakasih Atas kunjungan & Kepercayaannya. Happy Shopping โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . #tahanlama #ubatkuat #ubatkuatlelaki #obatkuat #tahanlamadiranjang #ereksitahanlama #tahanlamasex #tahanlamalebih8jam #makeuptahanlama #obattahanlama #ubattahanlama #ubattahanlamasuami #tahanlamawanginya #candybcomplex #dexandratahanlama #ubattahanlamalelaki #obattahanlamapria #bedaktahanlama #ubatkuatmurah #geltahanlama #shakleetahanlama #candyb #gambiremas #fitmalaysia #jamtahanlama #vimax #ejakulasidini #obatkuatpria #obatkuatalami #ubatkuatsuami
next page →