#flawless

11,102,601 posts

Loading...
TERIMA KASIH TERIMA KASIH TERIMA KASIH 😘 . . Ha, uolls tunggu apa lagi? Wasap sis skrg! Isya 011-23367511 011-23367511 011-23367511 . APA? UOLLS NAK SEKARANG?! takpe, sis jugak boleh COD . 🚘KEPONG 🚘SHAH ALAM 🚘SELAYANG 🚘GOMBAK 🚘KUALA LUMPUR 🚘AMPANG 🚘CHERAS . . #dyxycosmetics #dyxybydyana #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #greenteafacemist #dyxykl #dyxycheras #dyxyampang #dyxypuchong #dyxyselayang #dyxykepong #dyxygombak #dyxyshahalam #dyxyseremban #dyxykotakinabalu #dyxyipoh #dyxycod #dyxyagent #muakl #muakepong #muaselayang #muashahalam #muagombak #flawless #makeupsimple #makeupartismalaysia #concealer #lipstickmatte #brush
Make up 17th birthday party for cici ku yang paling cucok meong @jozefinsuflir ———————————————————————— Need makeup for your special occasion? Just click link on bio 👆🏻 ———————————————————————— #muajakarta #muajakartamurah #muabekasi #hairdobekasi #makeupparty #makeupbirthdaybekasi #makeuptunanganbekasi #muabekasimurah #makeupsweet17jakarta #muasurabaya #muamedan #glowing #stunning #happy #like4like #f4f #flawless #hairdo #makeuponpoint #indonesia #muajogja #mualombok #muabali #muasamarinda #muariau #muaaceh #muasingapore #muamalaysia #muasemarang #muamalang
My #womancrusheveryday WHY SO PERFECT THOOOO😍😍😍😍😍😍 - - - #WCW #womancrushwednesday #shesperfect #flawless #relationshipgoals #bae
#naturalnomakeup #notsorry #imokwithit #prettygirl #emogirl #loveyourself #emogirl #scenegirl #beauty #flawless #kawaii . . . . . "You don't need makeup to feel confident..nor to feel even beautiful when you all ready are".
#Repost @zalfazin • • • Hai uolss !!😄 okey hari ni @mcoll__official nak share satu produk yang sangat best dari jepun iaitu “Mcoll Candy”... Mcoll candy ni adalah makanan tambahan untuk cerahkan kulit satu badan , hilangkan jeragat dan kedutan ... @mcoll__official nak cerita banyak lagi tentang kelebihan mcoll candy ni tapi uolsss kene cuba sekarang mcoll candy ni sebab banyak vitamins dan kolagen yang ada dalam mcoll Candy ni Cara makan senang shj dan mcoll ni mudah dibawa kemana2 shj tau 😍 Baik jika uols berminat boleh lah ke hubungi ke : Mira 0182914484 #mcoll__official sekarang ... #Wellous #Mcoll #mcoll__official #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #flawless #supplementpemutih #wajahputih #kulitlembab #kulitkering #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #kolagen #tipscantik #gadisidaman #rahsiakulitputih #cantiksemulajadi #gojes #awetmuda #jamumantap #tipscantik #jomcantik
. . THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚 . . Komen nak skrgg. . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . Jom wasap Nina laju lajuuu. Klik link di bio Nina tauuuu utk fast respond 💌 . . #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu
. . THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚 . . Komen nak skrgg. . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . Jom wasap Nina laju lajuuu. Klik link di bio Nina tauuuu utk fast respond 💌 . . #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu
. . TERIMA KASIH TERIMA KASIH TERIMA KASIH 😘 . . Ha, uolls tunggu apa lagi? Wasap sis skrg! Isya 011-23367511 011-23367511 011-23367511 . APA? UOLLS NAK SEKARANG?! takpe, sis jugak boleh COD . 🚘KEPONG 🚘SHAH ALAM 🚘SELAYANG 🚘GOMBAK 🚘KUALA LUMPUR 🚘AMPANG 🚘CHERAS . . #dyxycosmetics #dyxybydyana #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #greenteafacemist #dyxykl #dyxycheras #dyxyampang #dyxypuchong #dyxyselayang #dyxykepong #dyxygombak #dyxyshahalam #dyxyseremban #dyxykotakinabalu #dyxyipoh #dyxycod #dyxyagent #muakl #muakepong #muaselayang #muashahalam #muagombak #flawless #makeupsimple #makeupartismalaysia #concealer #lipstickmatte #brush
. . THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚 . . Komen nak skrgg. . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . Jom wasap Nina laju lajuuu. Klik link di bio Nina tauuuu utk fast respond 💌 . . #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu
A bit of sun ☀️
Когда яблони цветут, всем девчонкам хочется, чтобы им цветы дарили, им без этого не можется....👠👑🎼🎧🎤🎺 В - весна, это даже когда #коллеги дарят #цветы 👍🏼 #весна #даритедевушкамцветы #нарциссы #блондинка #доброеутро #утроначинаетсянескофе ☕️ #blondegirlmoment #flowers #surprise #fun #joy #happy #flawless #spring #working
櫻花開了,小編很想念在日本的日子,你大有諗住去日本賞櫻嗎?上次活動送的水果酵素洗顏開始用未呀😍溫馨提示⚠️千奇唔好放小朋友拎到既地方呀。 #sakiranahk #Sakirana #sakiranajp #sakirana鮭魚面膜 #sakirana鮭魚幹細胞植皮面膜 #beauty #鮭魚 #三文魚 #幹細胞 #4D #植皮面膜 #香港 #perfectskin #beautifulskin #flawless #skincare #good #top #Japan #skin #beautyshare #beautiful #girls #boys #hongkong #張栢芝 #女神 #水谷雅子 #不老仙妻 #大愛
Beauty and the building Model: @gopikakanangot @giant_mgmt Photo: @saramadaniphotography Stylist: @style_commune Makeup: @annamarcusmua . . . using @maccosmeticsaustralia
sakirana身體乳皮膚 乾到甩皮,還有點裂紋,也稱冬天的蛇皮紋,簡單說就是皮膚太乾,又沒有護理導致的~🆚使用後,皮膚看起來沒之前乾燥了,裂紋還是有點,但皮膚光澤度提亮了不少,皮膚讓人感覺柔軟多了~這也就塗抹一次的效果,相信寶寶堅持使用,皮膚會有所改善,等到了夏天,皮膚會變得又白又滑😍滑溜溜的~ #sakiranahk #Sakirana #sakiranajp #sakirana鮭魚面膜 #sakirana鮭魚幹細胞植皮面膜 #beauty #鮭魚 #三文魚 #幹細胞 #4D #植皮面膜 #香港 #perfectskin #beautifulskin #flawless #skincare #good #top #Japan #skin #beautyshare #beautiful #girls #boys #hongkong #張栢芝 #女神 #水谷雅子 #不老仙妻 #大愛
Trust me ‼️‼️ . . We have everything you need right here ‼️ . When you skin care routine is not giving you the results you need give the chance to try new things. I would like doe you to give me the chance to show you the skin care that will change your life for good ‼️ . . Créeme . . Tenemos todo lo que necesitas aquí . Cuando la rutina de cuidado de la piel que usa no le está dando los resultados que necesita, dese la oportunidad de probar cosas nuevas. Me gustaría que me dieran la oportunidad de mostrarle el cuidado de la piel que cambiará su vida para siempre ✨💕❣️♥️ . #skincareroutine #skincare #skincare #skincareblogger #skincarejunkie #flawless #deematologicos #dermapiel #cleanskin #lashboost #lashesforlife #skincarehealthy #skincaretherapy #dermatology #skin #lashes #RandF #rodanAndfields #novapiel #perfectmakeup #life #skincarehealthy #peptides #minerals
. . ❤❤ BC CREAM FOUNDATION ❤❤ . . Revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 👇👇 . . 🌠 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌠 SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌠 KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌠 TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌠 ANTI MINYAK tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 🌠 TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌠 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌠 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 👇👇 🔥 MINERAL 🔥 WATER BASED 🔥 EKSTRAK ARBUTIN 🔥 VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . . Klik link di bio Nina utk direct wassap ye 💕 . . #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #motifviral
PROMOSI GAJI ❗💃🏻 PROMOSI GAJI ❗💃🏻 PROMOSI GAJI❗💃🏻 Serum Pure &24k Gold Serum by QUEEN OF MUTIARA ❤❤ 2 botol RM108 sahaja SIAP POST 😎😎 Jimat rm19.80 uolsss 😲😲 Siapa yang tak grab lagi tu meyhh GRAB CEPAT ❗❗❗❗ Valid till 30hb May ni gaiss 😍😍😍 . Berminat?? Whatsap sis 0134877325 @ clink link bio . Nak kulit putih berkilat macam telur dikupas?? Saya mencari 20 orang yang inginkan kulit putih berkilat seawal 7 hari. Harga promo untuk 20orang terawal sahaja . Berminat?? Whatsap sis 0134877325 @ clink link bio . #trustedseller #QueenSerumlagi2 #flawless #glowing #jomrawatmasalahkulit #akujualonline #jomrawatjerawat #profixpantasmenghilangkanmukaberlubang #pertamadimalaysia #kulitsensitif #poriporiterbuka #mukapecah #mukaberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #mukaberlubangkesanjerawat #solusimukaberlubang #wanita #cantikmulus #belanjaonline #shoppingonline #beauty #instashop #jeragat #codjohorbharu #bandarjb #permas #srialam #pasirgudang #hilangkangaris2penuaan
Hai korang! Meh sis nak share testimoni adik ni, hilang 8KG tau😍 . Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING?? . Jom cepat2 contact admin 010-4567357. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #misikurussebelumraya #terapiinstagram #nakcantik #flawless #kualalumpur
meh sape nak order cepat, stock tinggal ni je😘😘. ruginya tak cuba kan. tak terlambat lagi tau nak cantik🙊 jom sama sama cantik, sama sama falwless😘 Hi LUVLIEES. kepada sesiapa nak kulit cantik bersih licin flawless, macam asyalliee Jom cuba consume HELLO PEACH PLEASE. Harga? hanya Rm89 sekotak exclude postage. beli lebih dua kotak ke atas dapat free postage and free gift😘.. Jom dapatkan hello peach please sekarang juga, supplement yang sedap berperisa buah peach.🍑 cepat cepat sebelum stock habis, masih belum terlambat nak cantik, lelaki perempuan smua boleh consume. kami juga mendapat banyak feedback yang sangat positif dari customer sehingga mereka repeat orderrr..💗💗💗😱 DM OR WHATSAPP: 0126109400 #koklanas #mache #machang #kualakrai #tanahmerah #kelantan #kelate #kotabharu #asyalliee #neelofa #beauty #lawa #flawless #cantik #supplement
. . ❤❤ BC CREAM FOUNDATION ❤❤ . . Revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 👇👇 . . 🌠 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌠 SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌠 KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌠 TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌠 ANTI MINYAK tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 🌠 TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌠 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌠 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 👇👇 🔥 MINERAL 🔥 WATER BASED 🔥 EKSTRAK ARBUTIN 🔥 VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . . Klik link di bio Nina utk direct wassap ye 💕 . . #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #motifviral
sangat2 sukaa sbb bila pakai sikit shj fd ni kulit bell jd lembut siap full coverage tau dkt parut2 jerawat dkt muka bell ni 😍😍😍 . . nak tahu kelebihan schatzs fd yg membuatkan kulit bell nampak glowing dan naik seri?haaa nak shareee skit😘 . DENGAN SCHATZS TAK PERLU RISAU LGI🙈 DENGAN KELEBIHAN SCHATZS DAPAT MENAIKKAN SERI DAN KEYAKINAN UOLSS BILA DI LUAR <3 . ♥SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia . ♥Royal 24 K Gold + antioxidant . ♥melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif . ♥ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu” . ♥Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥ 0182058955(Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
meh bell nak share kelebihan schatzs foundation <3 uolss boleh tgk sebelum dan selepas bila menggunakan schatzs foundation mmng sgt sgt wow nak tahu sebab apa..? ♥SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia . ♥Royal 24 K Gold + antioxidant . ♥melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif . ♥ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu” . ♥Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥ 0182058955-Bell Hq ♥ 0182058955-Bell Hq ♥ 0182058955-Bell Hq #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Everything is so beautiful when you stop looking for flaws."❤️ ________________________________________." #beauty #love #happiness #flawless #silverfox #bodybuilding #aesthetic #motivation #inspiration
‎سبري تان الحل الافضل لكسب لون برونز ذهبي من غير التعرض للشمس .. لون موقت امن للحامل ‎ .. للحجز والاستفسار :22628282 #spraytan #tan #tanning #bronzer #bronzeage #sun #makeup #hazelnut #women #girl #salon #flawless #flawlesstan
Dr Glow Dazzling Glow Collagen ➡ 5x whitening ➡ gd for nail, hair & skin ➡ reduce pigmentations, scars & acne ➡ gd for heart ➡ strengthen blood vessel & blood flow ➡ antioxidant ➡ anti-ageing ➡ even skin tone ➡ repair damaged skin ➡ contains habbatus sauda (black seed) To order pls pm us... #luxtique #luxtiquesg #luxtiquebyjulzr #drglow #drglowsg #dazzlingglow #whitening #collagen #bestskincare #skincare #singapore #flawless #onlydrglowtouchesmyskin
🌼Skincare Kunyit Kemboja 4in1 Rm 45 💛sabun kunyit kemboja 💛krim uv kemboja 💛krim 1 (night cream) 💛krim 2 (treatment cream) Menghilangkan ✔JERAGAT TEBAL ✔JERAWAT KECUT ✔Kulit makin FLAWLESS ✔PARUT JERAWAT HILANG ✔PUTIH KEKAL ✔SEAWAL 3 HARI #skincarekunyit #skincare #skincarekunyitkemboja #skincarekunyitkemboja4in1 #kembojaskincare4in1 #kembojaskincaremurah #kembojasetkunyit #kembojaskincare #kemboja #ssbeauty #ssbeautylifefamily #hargaborong #hargamampumilik #borongmurah #borong #beli5freepostage #bazarpaknil #murmur #murahje #murahteruk #flawless #cantik #jomsihatdancantik #jomcantik #berkesan
Morning y’all
Happy 60th birthday to this lovely lady! It was a pleasure glamming you up on your special day today. ✨✨ #missmacmakeup #melbournemakeupartist #mua #makeupartist #mobilemakeup #mobilemakeupartist #glam #maccosmetics #beforeandafter #flawless #naturalmakeup #makeupforgreeneyes
Yuk yang mau make up secantik ini segera hubungi 😉😉 💄 @bunda.iyak.mua 📱+628122868448 (WA only, no call) ➡ Line ID bunda.iyak.mua IG : @bunda.iyak.mua FB : Iyak Yuliadwipta FB Fanpage : Bunda Iyak MUA 👗 @rosyaliaa 📷 @wisnu_trip 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 👸wedding (bridal & traditional) 👶maternity photoshoots 👰prewedding 🎓 graduation 👗 prompt night 🎂 sweet 17th 🎉 party 📕 make up course etc ... 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 #prewedding #wedding #bundaiyakmua #bridemaid #flawless #muasemarang #makeupartistsemarang #makeupartistindonesia #makeoversemarang #riaswisudaunika #bridalsemarang #riaspengantinsemarang #riasmantensemarang #paketbridal #riaswisudaunnes #riaswisudaundip #makeupclasssemarang
🧜🏻‍♀️ SKIN IS OUR FIRST PRIORITY IN BEAUTY RIGHT ? . Sebab dengan muka ni lah kita nak berjumpa dengan orang setiap hari betul tak ? . Haa jadi kena lah JAGA skin dengan elok and jangan SESEKALI mencuba product yang mempunyai bahan seperti ‼️‼️PARABEN, MERCURY dan sebagainya kalau tak nak rosak kulit 😭‼️‼️ . Nak safe jom guna 🌷Bieanne Serum 100% organic dan daripada bahan bahan yang memang membantu untuk menyihatkan skin 😍 . Sapu sapu je terus Flawless chuols ♥️ . 💎kalau malas tekan je link WhatsApp kat bio sis @agent_bieanne . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bieanneserum #bieanneagent #bieannefeedback #bieannetestimoni #agentkedah #agentperak #serumbieanneperak #serumbieannekedah #skin #jerawat #flawless #ubatjerawat #masalahjerawat #masalahparut #kulitflawless #ubatjeragat #kulitkusam #kulitkering #serum #codmanjung #codtaiping #codkulim #serumkulim #serum #organic #productorganic #kulitsihat
🧜🏻‍♀️ SKIN IS OUR FIRST PRIORITY IN BEAUTY RIGHT ? . Sebab dengan muka ni lah kita nak berjumpa dengan orang setiap hari betul tak ? . Haa jadi kena lah JAGA skin dengan elok and jangan SESEKALI mencuba product yang mempunyai bahan seperti ‼️‼️PARABEN, MERCURY dan sebagainya kalau tak nak rosak kulit 😭‼️‼️ . Nak safe jom guna 🌷Bieanne Serum 100% organic dan daripada bahan bahan yang memang membantu untuk menyihatkan skin 😍 . Sapu sapu je terus Flawless chuols ♥️ . 💎kalau malas tekan je link WhatsApp kat bio sis @agent_bieanne . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bieanneserum #bieanneagent #bieannefeedback #bieannetestimoni #agentkedah #agentperak #serumbieanneperak #serumbieannekedah #skin #jerawat #flawless #ubatjerawat #masalahjerawat #masalahparut #kulitflawless #ubatjeragat #kulitkusam #kulitkering #serum #codmanjung #codtaiping #codkulim #serumkulim #serum #organic #productorganic #kulitsihat
I feel so happy this week so hopefully the rest of the week will be good! @selenagomez
🧜🏻‍♀️ SKIN IS OUR FIRST PRIORITY IN BEAUTY RIGHT ? . Sebab dengan muka ni lah kita nak berjumpa dengan orang setiap hari betul tak ? . Haa jadi kena lah JAGA skin dengan elok and jangan SESEKALI mencuba product yang mempunyai bahan seperti ‼️‼️PARABEN, MERCURY dan sebagainya kalau tak nak rosak kulit 😭‼️‼️ . Nak safe jom guna 🌷Bieanne Serum 100% organic dan daripada bahan bahan yang memang membantu untuk menyihatkan skin 😍 . Sapu sapu je terus Flawless chuols ♥️ . 💎kalau malas tekan je link WhatsApp kat bio sis @agent_bieanne . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹 016 - 241 8816 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #bieanneserum #bieanneagent #bieannefeedback #bieannetestimoni #agentkedah #agentperak #serumbieanneperak #serumbieannekedah #skin #jerawat #flawless #ubatjerawat #masalahjerawat #masalahparut #kulitflawless #ubatjeragat #kulitkusam #kulitkering #serum #codmanjung #codtaiping #codkulim #serumkulim #serum #organic #productorganic #kulitsihat
. #ainaaserumfeedback . Muka kusam! sekarang tidak lagi 😉 dengan Ainaa Serum lah penyelamat saya! . Nak order? nak cantik juga? Whatsapp now! now! now! WHATSAPP : 📲 +6 0178250466 atau klik sahaja link di bio #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #flawless #nakcantik #beauty #jerawathilang #jeragathilang #putihgebu #serum #serumuntuksemuakulit #serumsyafiqahaina #nsabeauty #nsateamyayaamoy #fattzura #neelofa
How to have clear skin like @zarabarrell - Our Face Wash cleans excess facial sebum effectively while retaining your natural oils, reducing acne breakouts while still keeping your skin moisturised🌟 • • • • #LuvUrSkin #LUSGirl #Ambassador #Model #Influencer #Skincare #TeenGirl #Stunning #Love #Australia #AustralianMade #AllNatural #NaturalProduct #Beauty #Facewash #DewySkin #NaturalIngredients #Hydration #CleanSkin #ClearSkin #Radiant #Beautiful #Flawless
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint www.wasap.my/60186697679/scrub
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 I am Queen!!!! 💥💥💥💥 __________________________________________ Products Eyebrows:@davis_pencils_ Eyeshadow:@juviasplace Shade "the masquerade mini" Foundation: @kiss_beauty_make_up contouring:@marykayus Highlight: @lagirlcosmetics Glow:@anastasiabeverlyhills Lips:@classicmakeupusa Shades:outerspace Lashes:@redcherrylashes #upcomingmua #flawless #flawlessbeauty #makeupartistsworldwide #makeupforblackwomen #osunmuas #lagosmua #ikorodumua #naijabestmua #undiscovered_mua #ibk_faces #beautiful #beauty #like #follow #comment #share #tag #Flawlessfinishing #melanin #softglam
next page →