#floraldress

490,298 posts

Loading...
Code BEL61 based hitam👗 RM32 + pos RM7 sem RM11 ss All available click #bellafloraldresslabuh Material | Soft Cotton Crepe Free size S to 2XL Labuh dari bahu | 56 inch Max punggung | 48 inch Preggy Mommy boleh pakai Jahitan smocking di dada. . 📲 DM / Whatsapp 011-325 00 244 . #sayajual #dress #dressmurah #dresslabuh #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #maxidress #dresslabuhmalaysia #dresstalitebal #preggydress #belladress #cottondress #dressplussize #floraldress #dressfloralmurah #floraldressmurah #like4like #likeforlike #fashion #hijab #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura
Love listing on Sunday mornings. This pretty vintage thing is new to the shop. 😍 #aprilcornell #vintage #doublebreasted #doublebreasteddress #dropwaist #dropwaistdress #vintagedress #vintageflorals #floraldress #vintageclothing
The most important thing is to enjoy your life, don't rely on someone else for your happiness. Find your passion and live life to the fullest, make yourself happy and let it filter to every aspect of your life. Don't waste a moment in time, life is too short to worry. #longhair #sundayvibes #floraldress #dolcavita
Code BEL62 dusty pink👗 RM32 + pos RM7 sem RM11 ss All available click #bellafloraldresslabuh Material | Soft Cotton Crepe Free size S to 2XL Labuh dari bahu | 56 inch Max punggung | 48 inch Preggy Mommy boleh pakai Jahitan smocking di dada. . 📲 DM / Whatsapp 011-325 00 244 . #sayajual #dress #dressmurah #dresslabuh #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #maxidress #dresslabuhmalaysia #dresstalitebal #preggydress #belladress #cottondress #dressplussize #floraldress #dressfloralmurah #floraldressmurah #like4like #likeforlike #fashion #hijab #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura
Hi uolls. Esok last postage sebelum close order seminggu ya. Spesific date akan diinform kemudian. Maaf di atas kesulitan. Emergency call 🚨 . 📲 Whatsapp 011-325 00 244 . #sayajual #dress #dressoftheday #dressmurah #dresslabuh #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #maxidress #dresslabuhmalaysia #dresstalitebal #preggydress #belladress #dressplussize #dressfloralmurah #floraldress #like4like #likeforlike #fashion #hijab #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura
ดูแบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ไม่บาง 🌸 S M L 🌸 490.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
ดูแบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ไม่บาง 🌸 S M L 🌸 590.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
ดูแบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ไม่บาง 🌸 S M L 🌸 590.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Since Haaya is very special to me I decided to do this with few of my favourite girls. 🌸 My gorgeous babe @mahrukhmaqsood slaying in this full length high slit dress for a perfect modest but stylish look. 💕 #haayasfashion #pakistanifashion #floraldress #vogue #fashionwoman #stylechallenge #pakistanistreetstyle #eclatbyramsha #jadecafe #midseason
Since Haaya is very special to me I decided to do this with few of my favourite girls. 🌸 My gorgeous babe @mahrukhmaqsood slaying in this full length high slit dress for a perfect modest but stylish look. 💕 #haayasfashion #pakistanifashion #floraldress #vogue #fashionwoman #stylechallenge #pakistanistreetstyle #eclatbyramsha #jadecafe #midseason
¿Pa' qué llorar? ¿Pa' qué sufrir? Empieza a soñar, a reí 🌞
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
Taktau nak pakai apa time g kerja,class,dating, dinner,shopping, tapi nak nampak simple n sweet?? . Haaa,memang patut sangat uolls grab dress tali halus or dress plussize ni. Sebab apa? Sebab dress ni senang sangat nak gayakan and ironless,just pakai cardigan or jacket jeans da siapp! Bertambah² sweet giteww, cik abang pun tak pandang lain da,pandang awak sorang je.😍😍 . Takkan nak tengok je orang lain bergaya pakai dress ni kan, tak jealous ke?? Harga?Memang mampu milik sangat tau, Insya Allah puas hati.💜 . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
Autumn. Cotton heads, Dried Hydrangea, Gourds, Hops, Pheasant feathers and dried grasses. All ready to make something for our new window display. #autumn #change #changeoftheseason #autumnboots #floraldress #cotton #gourds #hydrangea #pheasentfeathers #grasses #flatlay #autumnflatlay #wood #log #madeinflowers #mif #bespoke
NEW ARRIVAL🌸 SLEVELESS DRESS PLUS SIZE PLAIN . . 🌈cotton 🌈sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah 🌈️tak jarang 🌈pakai dengan cardigan/denim jeans 🌈️free size 🌈️Fit S until XXXL 😱😱😱 . . RM35 exclude postage Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahaja🎉🎉🎉 . Postage: RM8 SEM RM11 SS Whatsapp 0193746211 atau klik link kat bio utk sbrang pertayaan okey😊 . . #slevelessdress #dress #jumpsuit #dressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress #denimdress #floraldress #drahmahteam #drahmahagent #bazarpaknil #plussizedress #dressmengandung #dresscantik
NEW ARRIVAL🌸 SLEVELESS DRESS PLUS SIZE PLAIN . . 🌈cotton 🌈sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah 🌈️tak jarang 🌈pakai dengan cardigan/denim jeans 🌈️free size 🌈️Fit S until XXXL 😱😱😱 . . RM35 exclude postage Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahaja🎉🎉🎉 . Postage: RM8 SEM RM11 SS Whatsapp 0193746211 atau klik link kat bio utk sbrang pertayaan okey😊 . . #slevelessdress #dress #jumpsuit #dressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress #denimdress #floraldress #drahmahteam #drahmahagent #bazarpaknil #plussizedress #dressmengandung #dresscantik
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
Este top tan otoñal 🌷 aún está en proceso, pero está quedando muy bonito!🌸 . Conjunto falda y top disponibles muy pronto 💫 —————— This top is so autumnal 🌷 is still in process, but it is very beautiful! 🌸 . Skirt and top set available very soon 💫 . . #skirtandtop #autumnoutfit #autumniscoming #lovely #cute #ladystyle #ladydress #flowerlove #handmadewithlove #autumnclothes #womenclothes #lovedresses #cuteoutfits #summerclothes #womendress #lovedresses #handmadedress #handmadeisbetter #hechoamano #spanishbrand #naifstyle #naifdress #vintagestyle #floraldress #mididress #outfitoftheday #ootd #lookbook #picoftheday #outfitdress
Picking myself off the floor after the #DGYOURSELF assault of the senses. 🌺🌼🌹🌸🏵️🌷💐💠💮🥀 🕯️More black than a #Sicilian village in mourning. 🕯️More #flowers then a truck crash at the Chelsea Garden Show. 🕯️More #ruffles than a flamenco festival. Di Più, di più, di più!!! Molto diversità! Brava! #dolceandgabbana @dolcegabbana #fashion #moda #Instastyle #DGDNA #DolceGabbana #DGWomenSS19 #floraldress #dresses
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
🛵เดรสมีบริการส่ง Lineman🛵แบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ผ้าดี ไม่บาง 🌸 freesize 🌸/ เชอรี่+แดง+ม่วง 590.- ❗️เดซี่+ลายฟ้า 650.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Taktau nak pakai apa time g kerja,class,dating, dinner,shopping, tapi nak nampak simple n sweet?? . Haaa,memang patut sangat uolls grab dress tali halus or dress plussize ni. Sebab apa? Sebab dress ni senang sangat nak gayakan and ironless,just pakai cardigan or jacket jeans da siapp! Bertambah² sweet giteww, cik abang pun tak pandang lain da,pandang awak sorang je.😍😍 . Takkan nak tengok je orang lain bergaya pakai dress ni kan, tak jealous ke?? Harga?Memang mampu milik sangat tau, Insya Allah puas hati.💜 . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
🛵เดรสมีบริการส่ง Lineman🛵แบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ผ้าดี ไม่บาง 🌸 freesize 🌸/ เชอรี่+แดง+ม่วง 590.- ❗️เดซี่+ลายฟ้า 650.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
🛵เดรสมีบริการส่ง Lineman🛵แบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ผ้าดี ไม่บาง 🌸 freesize 🌸/ เชอรี่+แดง+ม่วง 590.- ❗️เดซี่+ลายฟ้า 650.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
🛵เดรสมีบริการส่ง Lineman🛵แบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ผ้าดี ไม่บาง 🌸 freesize 🌸/ เชอรี่+แดง+ม่วง 590.- ❗️เดซี่+ลายฟ้า 650.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Para celebrar a chegada da nova estação, Sacai 💙. As estampas refinadas da marca japonesa dão as boas-vindas à Primavera com elegância! Acesse o #linkdabio e confira. | RG @LeGrandBazarStore url:https://goo.gl/fmyw8y #FarfetchBTQ
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
🛵เดรสมีบริการส่ง Lineman🛵แบบเพิ่ม 👉🏻#glamourtrenddress ⭐️ 📬สินค้าพร้อมส่ง 🌼เดรสคอวี ผ้าดี ไม่บาง 🌸 freesize 🌸/ เชอรี่+แดง+ม่วง 590.- ❗️เดซี่+ลายฟ้า 650.- ฟรีลงทะเบียน ❌สินค้าคุณภาพ เนื้อผ้าดี ไม่ใช่งานตลาด❌ สนใจติดต่อ Line: @glamourtrend (มี@ด้วยนะคะ) 📲📪#bikini #dress #maxidress #areeya #honeyme #kloset #pattaya #huahin #samui #phuket #fashion #topshopthailand #topshop_th #siambrandname #swimwearthailand #swimwear #swimsuit #ladyribbon #เดรส #เดรสพร ้อมส่ง #เดรสล ูกไม้ #เดรสลายดอก #floraldress #summer #weekend #holiday #krabi #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Walkinh into Monday is like hang on, I am not ready for it 😊. Hope you all will have great week ahead 🌷 Thứ hai là ngày đầu tuần, tuy sẽ có hiệu ứng #mondayblue nhưng chúc cả nhà tuần làm việc mới vui vẻ năng suất nha. #monday #sunday #flower #newweek #greatstart #energy #love #oz #australia #spring #cottonon #floraldress #love #montville #qld #queensland
Is there such thing as too much floral? I’m going to decide no. I love how this #lularoeamy transitions perfectly into a fall piece! 💜💜💜 . . #lularoe @lularoe #lularoeamy #lularoeamelia #ithaspockets #purple #floral #girlmom #floridalife #floralshirt #floraldress #daymaker #retailer #lularoeretailer #ootd #whatiwore #wiw #patternmixing
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
Taktau nak pakai apa time g kerja,class,dating, dinner,shopping, tapi nak nampak simple n sweet?? . Haaa,memang patut sangat uolls grab dress tali halus or dress plussize ni. Sebab apa? Sebab dress ni senang sangat nak gayakan and ironless,just pakai cardigan or jacket jeans da siapp! Bertambah² sweet giteww, cik abang pun tak pandang lain da,pandang awak sorang je.😍😍 . Takkan nak tengok je orang lain bergaya pakai dress ni kan, tak jealous ke?? Harga?Memang mampu milik sangat tau, Insya Allah puas hati.💜 . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
1, 2, 3 or 4? 😍
Our Floral Romper is Super Stylish, Affordable, Comfortable AND comes with a FREE Matching Headband 🌸 . . . . #babyboutique #baby #babyclothes #floraldress #romper #babyclothing
❤ DRESS TALI HALUS ❤ . 🍒Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN) 🍒Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L . 🍒Ukuran dalam INCI 🍒Bust : 36' (MAX) 🍒Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm) 🍒Punggung : 46' (MAX) *Preggy mommy boleh pakai* . Harga . 🛍 1 pcs : RM30 pos RM7 SEM/ RM11 SS 🛍 2 pcs : RM60 pos RM8 SEM/ RM12 SS 🛍 3 pcs : RM90 pos RM9 SEM/ RM13 SS (BOLEH MIX) . For order DM or WS ☎ (Amal) +6011139713533 . Cara order 🌹Hi sis, saya nak order dress tali halus kod 030 pos ke Johor . #dresstalihalus #dresssoftcottoncrepe #floraldress #sleevelessdress #sleevelessdressfloral #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sleevelessdressmurahmalaysia #sleevelessdresscantik #preggymommydress #maternitydress #dressmurah #dresscantik #dresssantai #dressmampumilik #bajumurah #bajucantik #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #ootd #ootdfashion #girlootd #girlfashionmalaysia #simpleisbeauty #beautyinyou
✨♥️✨♥️✨♥️
All purple everything! 💜💜💜
This dress💕❤️💕❤️💕❤️
Beautiful ♥️👌♥️👌♥️👌
Simply beautiful 💕💕💕
Cuteee❣️
💛💛💛
💛💛💛
Beautsss❣️
This pic though💕💕💕
Adorable❣️🤵 👰
😍🖤💙🖤💙🖤💙
Beautiful bridal bouquet! 💐♥️💐♥️💐♥️
Pretty💕♥️💕♥️💕♥️
Stunning 💗💗💗
Gorgeous bridal gown 👰
Beautiful ♥️♥️♥️
Just wow! 😮😍😮😍😮😍
How romantic does this look though❣️
Breathtaking view!
Love💕♥️💕♥️💕♥️
Gorgeous❣️
So gorgeous❣️ @kaushalbeauty 💛🖤💛🖤💛🖤
next page →