#foodhunter

850,332 posts

Loading...
Various menus, various choices, various tastes. #food #foodhunter #delicious #foodfeed
Friarielli, come fai a chiamarli "Friggitelli" non si sa e non lo vogliamo sapere assolutamente! 😎 Friarielli, la poesia d'autunno, è tutto ciò che vorresti, ADESSO. (con un po' di pane, grazie!) @cibicotti_nonnaanna 🔥 __ Scarica la nostra APP gratuita @TheSooperNapoli e scopri nuovi posti a #Napoli ! __ #SooperNapoli #TheSooper
"Alhamdulillah dgn izin Allah jua, saya di temukan dlm program ni.. Terpaut dgn IG Coach.. Sy tak ambik lama masa berfikir utk kurus.. Dua hari sy terus tanya coach.. Sy 47 tahun, bekerja punya anak 6 org usia 24tahun -5 tahun. Kesibukan bekerja dan uruskan rumahtangga membuatkan sy lalai nak jaga permakanan. Makan tak tentu masa dan menghidap gastrik. Berat saya pernah 70.2kg dan hanya turun ke 68.1 kg..lps tu maintain.. . Alhamdulillah setelah seminggu bersama program YCLWFH ni, sy kembali bersemangat untuk terus menjaga permakanan sehat dan baru tau tak susah nak masak makanan sehat ni.. Mudah dan ringkas sahaja. Dalam masa seminggu saya dah boleh kurang 3.4kg.. Bayangkan perasaan saya bila nampak bacaan pada timbangan tu. Sy bersyukur sgt². . . Dengan 2 sesion sahaja saya dah kurang 10.8kg dan berat skrg 57.3kg.. Syukur sangat². Dengan berat macam ni baru sedar bahawa sehat itu tak ternilai harganya.. Badan segar dah kurang mengantuk waktu kerja, nak beribadah pun senang dan ringan je rasa badan. . Terima kasih sangat² kepada Coach.. Masya Allah, yang bnyk bagi semangat dan guide kepada sy hingga tahap ni.. Terharu.. Semua team coach yang sangat amazing dan murah hati berkongsi tips² yang tak pernah tau dan dengar sebelum ni.. Mudah mudahan kita semua dapat membantu org lain kearah hidup yang lebih sehat. Tq 😍😍” . . Coach Gie 0199778705 . #brunei  #johor  #thepayekcafe  #foodhunter #teamckrosliza  #kelantan  #sarawak #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #suriafm #airasiax  #selangor  #adegengsenangkurus  #tv3 #kedah  #kakidrama  #kurusdenganselamat  #kurus #kuruscepat  #kurussihat  #hidupsihat #makanansihat  #coachpemakanan #healthylifestyles  #menusihat  #sukamakan #sukamasak  #nakkurus  #nakknakkurus
突然私は甘いものを食べることを切望しています。先週末、白玉ぜんざいとミルクカキ氷を食べました。私はいつも白玉にはまっています。やはり、この店ぜったいに来たけれ ばらない😊 #白玉ぜんざい #白玉 #カキ氷 🍧 #ijustlovefood #japanesefood #foodhunter #japanesefoodlover #ijustlovefood #ruizdelishfood
Günün Bu nedir arkadaşlar videosu😆. Gerçekten bu nedir arkadaşlar ne yapıyorlar acaba? Wuapikkk tenann🤤🤤 . . . Jangan lupa follow @yogaapui @yogaapui @yogaapui Like,coment&tag temen kalian😍😘😘 #yogaapui #gagaldiet #makanmakan #makanenak #makanterus #foods #foodtruck #foodhunter Cr : @kinjubkinjib
Triple Schezwan Rice with Gravy ::(5/5):: . . Popular Chinese main course we tried here. Rice quality is very nice its spicy and well marinated in Chinese sauces. Served with gravy. Gravy include lots of chopped veggies and its hot and sour. They servied it with spicy schezwan sauce. if you are street style triple rice lover then this like advance version of it. . . @spicerepublicgreen . SPICE REPUBLIC | BORIVALI . . #spicerepublic #borivali #foodie #foodielogy #foodtime #foodhunter #cigarillos #italianfoodporn #mayonnaise #foodindia #foodphotographer #foodblogger #indianfoodbloggers #foodphotography #f4f #f4l #zomato #instagram #foodforlife #foodforthought #foodofthedays #foodpassion #foodstagram #foodphoto #followforlike #foodtruck #hungry #hunger
Pada makan maLam kemna hari ini? . . Ney, aku mau berbagi info tempat makan yg nyaman + enak, ada outdoor & indoor nya ... buat makan bareng kLrg, teman, bahkan pasangan (kLo gk jombLo) 😜🙊😅 . . Buruan Langsung merapat ke @cantingjogja @galeriajogja view nya keren Looo 😍 . . . #dinner #dinnerdadakan #sandwich #frenchfries #coffee #caramellatte #cappucino #mineralwater #happyday #happymoments #myfav #yummy #delicious #kuliner #kulinerjogja #jogjaculinary #huntingfood #foodhunter #berburukuliner #iloveculinary #iloveeat #iloveeating #hangout #nongkrong #nongkrongjogja #nongkrongasikjogja #recomendedplace #cozyplace #cozyplacetohangout
When people give you their love we feel the duty to answer them with the same kindness. Dear Neil & David spending some time in your joyful and colorful house has been a magic moment; ghost fingers were playing your piano, paper stories were hung at your walls, white roses were freshly cut for a never ending farewell and, at the upper floor, Il Palato Italiano brigade was performing for one night. Thank you for making us part of your world. @nph @dbelicious #IlPalatoItaliano #FoodHunter #ChefFilippo #PrivateDinner #NewYork #ItalyOutOfItaly #Foodie #Foodlover #NeilPatrickHarris #DavidBurtka
#koreanchickenfeet ft #Ramen ( #indomiespecial ) . . So today, I'm really craving for chicken feet. It was all over my mind when I was in school. Then I got back from school and directly went into kitchen to cook chicken feet. I'm craving for #dakbal a.k.a #koreanchickenfeet and #ramyeon . . . The ingredients for dakbal ... I just throw everything inside + extra hot peppers , but still my dakbal is not spicy as the real dakbal 🤣 but it's okay, it's still chicken feet. . . Jalmokkaeseumnida 🤗 . . #malaysianstyle #malaysianinturkey #Malezyamutfagi #foodporn #craving #malaysia #ilovefood #foodhunter #traveller #ilovecooking #asianinturkey #asianfood #Koreanfood #dakbal #chickenfeet #studentlife #homemadefood #turkey #uşak #uşaküniversitesi #korea #indonesianfood #asia
Food, is what we eat to survive and gives us nutrition to be healthy. Food is also a foundation of genuine happiness. To me, every food is a happiness. Even a simple bowl of kway can bring me lots of joy and happy.👏👏☝️ . . . Partly because I'm very hungry😀 . . . #foodgivehappiness #kwaychap #eat #food #foodies #foodlunatic #foodpic #foodquotes #quotes #monday #sgig #foodinstagram #foodphotography #foodphoto #instafood #foodpic #dinner #foodlover #averfoodhunting #foodjoy #ilovefood #yummy #delicious #foodporn #foodshare #happiness #averfavfood #simplefood #foodhunter #foodgram
Mushroom, Spinach and Cheese, something for my tummy to appease 🧀😜 . . On the table: Trio in a Squash Blanket Place: Bloomsbury's Cafe and Bakery @bloomsburysin . . . Picture Credit : @minttoyourmojito . #bangalore #whitefield #thingstoeatinbangalore #delicious #foodphotography #foodgram #foodporn #instafoodie #instafood #instagood #photooftheday #bangalorefoodblogger #indiancuisine #westerncuisine #brunch #appetizers #f4f #foodpics #foodhunter #fbab #featurethis #foodblogger #cafe #foodreview ------------------------------- Officially featured by FBCI - Food Bloggers Council India
其實係邊個天才諗到將兩條魚原條放係碟然後用辣椒蓋住之後將佢個口有咁大擘咁大!?🧐 有一刻我以爲自己睇緊〈Piranha〉現實版,食緊入邊d食人魚! 🏊🏻‍♀️ 🐟 被吹捧到好好食既祿鼎記終於有機會食到! 但有d失望😞 味道係好惹味,配料超多,米粉,萵筍,酸菜呢d重口味又吸味既基本配料都有齊。 但主角「兩條魚」就真係爭左d! 魚肉係滑,但就真係好細條,魚毛咁制又冇乜肉。 如果4-5個人食既真係兩三啖就冇晒。相信一個人係啪得晒! 可能佢預大家會叫埋干鍋牛蛙,但田雞呢家野,不了😰🙅🏻‍♂️ (純粹個人喜好) 。 。 。 #mojodavy #褲現袋 #hkboy #食在深圳 #深圳 #深圳美食 #Shenzhen #網紅店 #祿鼎記 #酸菜鱼 #spicyfish #piranha #吃貨 #相機食先 #hkig #hkiger #hkfoodie #hkfoodblogger #food #foodhunter #foodporn #eat #play #love
Disfruta un rato agradable acompañado de un delicioso café para empezar tu día. #TuMomento #CocinaAbierta
Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday my little Princess, happy birthday to you. I hope you enjoy the birthday dinner with an view and the small birthday present this year. I promise every year your birthday will have dinner like this. Hehe. Wishing you the best in health, work and everything else Baby. Love you much much. <3 #birthday #birthdaygirl #dusksg
Come and join us.... 📍ICE BSD City, 24-28 October 2018 (Rabu-Minggu) ⏱ 09:00-20:00 WIB @pastelresepmertua hadir di HALL 1 stand No.161 #pangannusa2018 #indonesiaculinary #bazarkuliner #bazaricebsd #jajanan #kuliner #oleholehjakarta #pastelayam #foodhunter #foodiest #foodporn #foodie
Halo Patma kembali bersama yang segar-segar dan lebih segar dari sugar baby. Ada yang tau ini apa? Yak benar, ini adalah es pisang ijo 😍. Duh, perpaduan antara bubur sumsum, sirup, susunya itu pas dan benar2 nggak buat eneg. Patma sungguh2 jatuh cinta pada pandangan pertama seperti aku jatuh cinta padamu 😍 duhhh kan Patma jadi degdegan . 🍨 Es Pisang Ijo Biasa 💸 Rp 8.000 📌 Deidei Corner, Jl. Ahmad Marzuki, Pontianak . #icegreenbanana #espisangijo #kulinerpontianak #kulinerindonesia #foodphotography #foodblogger #foodblog #foodbloggers #foodie #foodies #foody #foodhunter #foodstagram #foodgram #foodstyling #foodlover #foodlovers #foodlove #healthyfood #foodaholic #instafood #foodpassion #foodpics #foodpic #foodoftheday #foodforlife #foodlife #foodtrip #foodaddict
Malem2 cari jajanan trs keinget uda lama banget nggak makan nih satee🍢 Sate kelapa Ondomohen uda legend dr jaman gw kecil sampe skrng masih tetep eksis rame trs👌sate dgn parutan kelapa yg dikasih bumbu tapi tetep ada bumbu kacangnya guys..kalian bisa pilih mau sate kelapa ayam atau sapi. Kalo gw lbh suka yg ayam soalnya tekstur dagingnya lbh lembut🤗 sama2 empuk kok guys daging nya..nah, kalian lbh suka yg mana? . . 📍Sate Kelapa Ondomohen. Jl. Walikota Mustajab no.36 - Surabaya 💰IDR 22.000 ( ayam ) IDR 27.000 ( sapi ) - 1 porsi 10 tusuk 👅Taste 😐/😗/😍 : 😗 . . #satekelopo #satay #chickensatay #beefsatay #culinary #kulinersurabaya #kulinersby #jajanansby #indonesianfood #foodies #foodpics #foodcorner #foodhunter #foodtraveller #foodtrip #eatfoodphotos #tasteforfood #lovetoeat #foodshare #instafoodie #instafood #instapic #FodexSby
- ‘’ I don’t care what you think about me, cause i don’t think about you at all. ‘’ . . . . . . . Photo : @zhaqnaz Sweater : @pullandbear Shoes : @diadoraofficial Pants : @tirajeans Venue : @eplus.co . . . . . . . . . . #realme #dailyikyy #whocares #dontcare #hangout #style #fashion #ootd #vsco #foodhunter #foodbloger #culinery #handsome #guys #lfl #pinoy
We had all this in a day, in just one day! Some meals were targeted, some were impromptu. The main targets were the dim sum, herbal duck and Seafood. We CERTAINLY added more to the list. 1) Restoran Kak Kak Dim sum (佳佳点心), RM51, the #糯米鸡 is good, the #hargao #siewmai were piping hot. 2) Soon Soon Heng Bah Kut Teh, RM51.60, with much ingredient; enoki, beancurb skin, pork rib, scallop clams and vegetable. Doesn't taste like the traditional bkt we were familiar with. 3) KSL Soupa Tang Dessert (汤师父), RM33.70, impromptu dessert, love the almond with pear, refreshing, aromatic and sweet. 4) Restoran Ya Wang ( 鸭皇), RM93.60, many saying that it is wonderful, I will say it is above average, ain't the best, though it is tasty but I find the herbal sauce a little too salty. In fact, 90 over RM for roasted meat, charsiew and herbal duck, the price is a little steep. 5) Ho Seng Kee Wanton Mee, RM58.90, restaurant style wanton noodle, the dry noodle certainly taste better than the soup based. Their prawn dumpling is good, pepper had been added in the dumpling. 6) JB City Square Penang Chendol, RM6.50, chanced upon this stall, tried it original recipe. Life so sweet with the chendol. 7) Grand Bayview Seafood, RM698.65. Combo pack, initially ordered something simple, only herbal Prawns, sambal kangkong and stir fried long bean. Then we moved on to bamboo clams, chilli crabs and end with one more lobster in thick soup broth. Not the cheapest option but still reasonable price #2018 #ADAM2C1L #asian #asia #asianfood #foodlover #lovefood #foodblogger #asianstyle #sgfoodhunt #asiafoodprn #foodhunt #food #foodhunter #foodie #asianfoodporn #delicious #malaysiafood #malaysia #malaysiafoodhunt #johor bahru #seafood #bkt #duck #dimsum #dessert #wantonmee
A empezar la semana como se debe... con tu 💙Bagel Favorito💙⠀ Pídenos a domicilio por ✔️ Uber Eats ✔️ó si no llega a tu 📍 llámanos al 722-238-2815 y estamos contigo en minutos ⚡️ ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #MrBagel #bagel #bagels #foodgasm #love #cheese #foodporn #foodgasm #foodie #foodlover #ñamñamextravaganza #tragaryplaticar #metepec #toluca #nevadodetoluca #gourmet #gordosxelmundo #eats #mantentegordo #yum #yummy #ubereats #michelinstar #foodies #foodhunter #foodiegram #queso #esdegordos #foodpic #bagelporn
WG F-4 group special dinner time. I hope next time we still can meet and go eat together. if we get some more off day 🤣🤣🤣. #dinner_time #seafood #fullhouse #cheese #westgate #foodhunter
Tsaaadesshhhhh🤤🤤🤤🤤 . . . Jangan lupa follow @yogaapui @yogaapui @yogaapui Like,coment&tag temen kalian😍😘😘 #yogaapui #gagaldiet #makanmakan #makanenak #makanterus #foods #foodtruck #foodhunter Cr @pastabi_id
Potong daging kayak lagi potong2 mentega yaa.. Btw itu di tepok Dulu supaya apa coba? 😁😁 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag teman kalian...❤❤ 🔹 🔹 Follow me : @neko_ishii @neko_ishii @neko_ishii @neko_ishii ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Credit : @nusr_et . . #neko #nekoishii #oishii #saltbae #lamb #meatlover #kuliner #makan #hobimakan #foodpics #foodporn #vidgram #anakkuliner #foodhunter #makanbanyak #doyanmakan #lagihits #viralindonesia #indobang #videounik #videomasak #cookingshow #jajanan #foodie #videoviral #steak #istanbul #foodblogger #chefsofinstagram
Cơm mời khách hqua :))) - Chân giò rút xương hầm thuốc bắc - Canh tương đậu ( nấm kim, cải thảo, thịt bò, đậu non ) - Salad Aeon , mua thêm chai sốt Phomai cay đổ vào là xong ! - Sườn om cốt dừa - Lườn cá hồi tẩm ướp chiên giòn #Cook #cooking #cookingtime #cookinggram #cookingwithlove #cookingforhusband #cookingathome #Căncôđớp #vietnomnom #vietnamesefood #vietnamcuisine #vietnamesedish #hanoifood #hanoistreetfood #foodie #fooddiary #foodaholic #foodstagram #foodhunter #foodporn #foodblogger #foodlover #foodography #foodphoto #foodgasm #girlliketoeat
Muffins Colourful muffins from the house of @buva_house Enjoyed the Previous Sunday with them luved a lot of things in buva house. Vanilla & Chocolate Flavour . . . . . . . @buva_house : INR 50 . . . . . . . . . . . . #muffins #colourfull #chennaiblogger #buvahousechennai #chennaifood #foodforthoughts #foodblogger #foodphotography #luvtoeat #vanila #chocolate #flavour #europeandish #fav #pastry #passion #foodsforlife #hunger #foodhunter #foodtalks #yummy
NAME OF THE DAY 🎉🎉 (valid 22 oct 2018) 💕sesiapaa sahaja yang bernama juraidah pada hari ini sila redeem 1 set sandwich ,kek coklat dan minuman latte 💕share dan tag rakan-rakan anda yang bernama juraida 💕whatsapp kami sertakan gambar ic anda dan kami akan menghantar kepada andaa #babybreakfastdelivery #yoursatisfactionisourpriority #supportus #ourdeliveryisthebest #fastdelivery #foodhunter #lovesandwich
[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu 👀👀 memang cepat je putih💆🏻‍♂. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? ⛔⛔⛔Bahaya uolss ❌😱❌😱❌😱‼️Epplausssss~ 👏🏿 👏🏿 . . . MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 😘🌈😘🌈😘 . . 🍀 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH🙅‍♂* . 🍀 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) . 🍀 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN* 💵 (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) . 🍀 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS* 🌞 (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle😍) . . . ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ 💯 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! . . . Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! . . . Whatsapp atau Call shj 📞 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾 *017 247 2769* atau *019 288 3789* BeautyFree #beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyle
🏠: mbak mia (Pindahan TPI) Jl. Dharmahusada, surabaya 📷: Sempol @1k 😍😍😍 Es kacang ijo 5k Ketan ireng 5k Tahu 2rb ' Buka sampai sehabisnya ' #surabaya #kulinersurabaya #surabayaculinary #foodlover #foodhunter #lovephoto #lovephotography #sempol #eskacangijo #ketanireng #snacks #lfltimur #lflmenu
[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu 👀👀 memang cepat je putih💆🏻‍♂. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? ⛔⛔⛔Bahaya uolss ❌😱❌😱❌😱‼️Epplausssss~ 👏🏿 👏🏿 . . . MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 😘🌈😘🌈😘 . . 🍀 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH🙅‍♂* . 🍀 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) . 🍀 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN* 💵 (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) . 🍀 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS* 🌞 (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle😍) . . . ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ 💯 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! . . . Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! . . . Whatsapp atau Call shj 📞 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾 *017 247 2769* atau *019 288 3789* BeautyFree #beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyle
[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu 👀👀 memang cepat je putih💆🏻‍♂. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? ⛔⛔⛔Bahaya uolss ❌😱❌😱❌😱‼️Epplausssss~ 👏🏿 👏🏿 . . . MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 😘🌈😘🌈😘 . . 🍀 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH🙅‍♂* . 🍀 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) . 🍀 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* 💆🏻‍♂ . 🍀 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN* 💵 (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) . 🍀 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS* 🌞 (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle😍) . . . ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ 💯 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! . . . Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! . . . Whatsapp atau Call shj 📞 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾 *017 247 2769* atau *019 288 3789* BeautyFree #beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyle
Alamak Mamasab buat hal lagi😍 Ni bukan sebarang Combo. Siap design kek special & saiz brownies khas 12inci hanya untuk BIG COMBO! Yang paling best, kek semua dah siap potong! No more kek tak cukup sebab ada guest potong besar tapi tak habis, no more messy desserts table, tuan rumah senang hati, kami senyum ke pipi😊⠀⠀ .⠀⠀ BIG COMBO (NP: RM240 ➡️ Promo Price RM230)⠀⠀ DFCC No Cheese Special Design 12inci (64pc)⠀⠀ Congo Bar Extra Drizzle 12inci (64pc)⠀⠀ Brownied Legend Special Size 12inci (64pc)⠀⠀ .⠀⠀ Whatsapp 014-9470388 #hakimahterusdeliver ⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .Kami deliver hari-hari dengan delivery charge ke:- .⠀⠀⠀⠀ .🌟 Cyberjaya/Putrajaya.⠀⠀⠀⠀ .🌟 Seluruh KL.⠀⠀⠀⠀ .🌟 Serdang/Seri Kembangan.⠀⠀⠀⠀ .🌟 Puchong⠀⠀⠀⠀ .🌟 Shah Alam/Klang⠀⠀⠀⠀ .🌟 Kajang/Bangi.⠀⠀⠀⠀ .🌟 Nilai⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #foodhunter #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #sabrinabakery #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #chocolatecake #kekcoklat #moistchocolatecake #kekcyberjaya #kekputrajaya #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddeliverybangi #fooddeliverycyberjaya #cakedeliverykl
Если Вашему дню не хватает солнышка, добавьте ему кусочек сыра ☺️🧀 ⠀ В наличии: ⠀✔️ Белпер Кнолле 🇨🇭 ⠀✔️ Бри 🇨🇵 ⠀✔️ Булет д'Авен 🇨🇵 ⠀✔️ Валансе (кружок, сердечко в золе, сердечко в шафране) 🇨🇵 ⠀✔️ Качоковалло 🇮🇪 ⠀✔️ Фета (плотная в баночке) 🇬🇷 ⠀ Успейте заказать и оценить наших топовых красавчиков 😉 ⠀ Заказать можно на сайте cmec.by (активная ссылка в описании профиля). Бесплатная доставка при сумме заказа от 35 рублей. Основной день доставки - пятница, а если заказ сформирован без хлебушка - доставка по договоренности ☺️Подарочные наборы доставляем ежедневно! Также для заказов можно писать в ✉️ Direct и звонить по телефонам 📞+375 29 341 57 75 или +375 33 615 57 75 / Viber +375 29 341 57 75 ⠀ ⠀ ⠀ #cmecby #сыр #молоко #яйцо #крафт #minskblog #belaruslove #prostobelarus #minsk #minskcity #instaminsk #followminsk #vscominsk #minskonline #belarusonline #followminsk   #минск #organic #health #organicfood #бриминск #зож #домашняяеда   #milk #foodhunter #здороваяеда #доставкаминск #пп #продуктыминск #сырминск
Kalo sudah Flue, inginnya makan yang pedas pedas agar penyakitnya bisa keluar Salah satunya makan Mie Mandes 😊 #Doyanmakan #kuliner #doyanmakanenak #beranipedas #mierebus #pedasgila #jajanmulu #foodhunter #fooddaily #sukamakan
🏠: mie goreng jawa 💰: 18rb ' Ak g suka sih.., mie goreng jawanya g kayak di sby, lbh ke arah mie goreng biasa n ad seledrinya 🤣 ' #foodlover #foodhunter #lovephoto #lovephotography #tretes #snacks #miegorengjawa
🏠: martabak n terbul bangka belitung ' Yg martabak sipp 👍👍👍 Yg terbul bagi ak krg mateng ' #foodlover #foodhunter #lovephoto #lovephotography #martabak #snacks #tretes #terangbulan #bangkabelitung #lflmenu
Untuk pecinta grabfood, Mimin punya promo nih.. diskonnya lumayan besar banget.. Tapi kalo Mimin cuma bisa yg GFJKTNAGIH , dan itu promo cuma sampe jam 11,30 tulisan nya voucher sudah habis di gunakan, jadi bisa di pake dari jam 10.00.. lumayan lahh.. #diskon #grabfood #like #foodies #culinary #kuliner #kulinerjakarta #foodgram #food #like #love #foodhunter #promo #instagood #instalike #instafood #infodiskon #instadaily #infopromo
8 sebab kenapa anda mesti pilih Asam Pedas Lagenda . 1. Asam Pedas Lagenda adalah pakar dalam Masakan Melayu Tradisional Melaka yang memberikan anda hidangan yang menarik dan tidak dapat dilupakandi sini. . 2. Pelbagai Menu Masakan Melayu Asli Asam Pedas, Bakar Sambal, Sweet Sour, 3 Rasa, Sambal Telur, Steam Halia, Cendawan Stim, Stim Serai, Black Pepper, Sambal Berlado, Masak Lemak Cili Padi, Garlic Soy Sauce Goreng dan sebagainya. Asam Pedas Lobster adalah Menu yang harus dicuba di APL. . 3. Boleh Menampung Sehingga 320 Pax Kami boleh menampung sehingga 170 orang di tingkat bawah (meja makan terbuka) dan 150 orang di Ballroom tingkat 1. . 4. Dapur Terbuka Pelanggan dapat melihat dengan jelas kerja-kerja di dapur, kebersihan dan penyediaan makanan. . 5. Kawasan meletak kereta yang luas Asam Pedas Lagenda terletak di hujung sudut, terdapat banyak tempat letak kereta yang disediakan untuk pelanggan. Kawasan bas juga disediakan di sini. . 6. Berdekatan Dengan Lokasi Pelancongan Lokasi kami terletak di kawasan strategik di tengah-tengah bandar, dan berdekatan dengan tempat yang menarik seperti pusat membeli-belah AEON Bandaraya Melaka, Cruise River Taman Rempah, Kampung Morten, Jonker Walk, The Shore, Menara Tamingsari, Pantai Klebang, Bangunan Stadthuys, A'Famosa, dan lain-lain. . 7. Kemudahan Lain Kad kredit / debit diterima. Wifi percuma, surau juga disediakan. . 8. Cenderamata untuk pelancong. Bagi pelancong luar, ada special hadiah cenderahati dari pihak APL sendiri. . . . #asampedaslagenda #asampedas #melakafood #shelloutviral #shellout #merecikhawau #berbaloi #mesticuba #kamimakan #akusuka #akusukamakan #kakimakan #kakipedas #foodhunter #foodviral
"COACH, BOLEH X TIME LUNCH TAK NAK MAKAN NASI. Aku nak DIETTTT ... . Ok kalau anda nak tau carbo complex adalah the best food ganti nasi yg kenyangnye lebih lame dr nasi haaa . SIAPA YANG NAK RASA KENYANG DAN BERTENAGA LEBIH LAMA . Boleh tukar sumber karbo anda dari nasi kepada sweet potato ni yer. Selalu lepas makan nasi mesti kita akan rasa mengantuk kan? Lps tu rasa mcm nak makan benda lain pulak . Tapi kalau ganti dgn keledek ni kita akan rasa lebih tenga dan kenyang lebih lama sebab kandungan GI (glicemix index) yg rendah. . Tapi "GLYCEMIX INDEX TU APE COACH" . Haa nak tau lebih detail boleh laaa masuk group coaching bulan november ni.. . Slot kali ni 30 je dibuka. Kalau nak belajar sesuatu cepat² klik link di profil IG . . ➡Sessi intake baru dibuka sekarang.100% online class. . 🎇Personal coaching dan Team Support yg owesome. . 🔔Menu sihat siap resepi setiap hari dan confirm tak lapar dan work out tips yang berkesan. . . Coach Linda 0199840291 . #brunei #johor #thepayekcafe #foodhunter #ckhaslinda #teamckrosliza #kelantan #sarawak #kualalumpur #sihatdanbonusnyakurus #suriafm #airasiax #selangor #adegengsenangkurus #tv3 #kedah #kakidrama #kurusdenganselamat #kurus #kuruscepat #kurussihat #hidupsihat #makanansihat #coachpemakanan #healthylifestyles #menusihat #sukamakan #sukamasak #nakkurus #nakknakkurus
🍦today ! Having appreciation dinner with my team members as block representative council. Snap then eat ice cream! . Satisfied bcs its free hahaha 😆 . #foodphotography #foodreview #food #foodporn #foodie #foodiesofinstagram #foodiegram #icecream #strawberry #fruitsmoothie #desserts #eat #foodhunter #hungrygirl #icecream #icecreamlovers
Have you ever heard Chicken Plus?? A must visit restaurant that can make you can't sleep! As for me, i love the boneless chicken with onion and cheese on top of it. 🧀🧀 . super delicious. Cheers!! . #foodphotography #foodreview #food #foodporn #foodie #foodiesofinstagram #foodiegram #icecream #strawberry #fruitsmoothie #desserts #eat #foodhunter #hungrygirl
next page →