#foodreview

370,144 posts

Loading...
Sate kambing? Atau sate ayam? Saya sih tim #satekambing . Seneng rasanya kalo makan sate kambing yang lembut, juicy dan ga amis. . . Sate kambing yang ada di foto ini adalah sate kambing khas tegal yang saya makan di Warung Sate Cempe Kapis 85 Tegal. . . Satenya empuk, juicy dan lemaknya ga bikin eneg. Baca review lengkapnya di link yang ada di bio yah, atau bisa juga ke sini --> http://bit.ly/SateKapis85Tegal #satekambing #satetegal #kapis85 #kulinertegal #makanditegal #tegalfoods #foodporn #foodreview #blogpost #tasty #blog
[RAJA DURIAN] Setelah mango yang kekinian, sekarang ada raja durian yang bakal bawa kekinian juga di Jakarta. Yes @kingdurianindo sekarang ada di Jakarta!!! Besok @kingdurian_jkt akan ada grand opening lho dengan promo BUY 1 GET 1 !! Yuk save the date dan besok langsung serbu @kingdurianindo @kingdurian_jkt nya ! . . . @kingdurianjakarta . . 🏡 Mall Cipinang Indah Lantai LG . . . #oppakuliner #foodshare #foodsharing #foodgram #wtfoodies #makananenak #enak #lezat #nikmat #lapar #lff #thegaring #eat #makanmakan #FOODIES24HOURS #jajanan #kuliner # #likeforfollow #foodreview #restaurant #lfl #like4like #like4follow #followforfollow #foodblogger #durian #kingdurian #food #yum
▪️ Pangsit Mie Bromo Pojok▪️ . hmm ini sih favorit yaa otentik gitu pangsitnya apa lagi udang pedasnya uhhh bikin mau lagi lagi 🙈 tepatnya ada di foodcourt Matos 😽 . #kuliner #wisatakuliner #kulinermalang #kulinerindonesia #kulinernusantara #makanankekinian #doyanmakan #makanenak #malangculinary #indonesiaculinary #indonesianfood #foodies #malangfoodies #foodporn #foodgraphy #foodography #foodblogger #foodreview #fashionfood #jalanjalan #jalanjajan #wisatamalang
ขาหมูทอดกรอบนอกนุ่มในมาก กินไปกินมาช่างเพลินอะไรอย่างเนี้ยยย!!! น้ำจิ้มก็อร่อย สั่งมาแล้วต้องกินให้หมด 🤪😁🤫 #eatateeat3n #food #foodaddict #foodjournal #foodie #foodblogger #foodporn #thaifood #foodlover #foodforlife #fooddiary #foodstagram #foodpassion #foodphotography #foodphoto #foodshare #foodreview
▪️ Pastry Taiyaki▪️ @pastrytaiyaki . . ini nih yang sering muncul di kdrama/jdrama cuma kalo di korea namanya beungobang kalo ga salah ya 😅 ini enakkk manisnya pas gurih" nyoi bentuknya ikan gitu cuma sayang pas itu mbaknya bikinnya meletot 😂 trus ada varian pastry (renyah), waffel, sama dessert, buat isiannya ada red bean, vanilla custard, green tea, etc. tepatnya ada di foodcourt sebelah cincau story, boleh lah yaaa uhhh uhhh 😚 . #kuliner #wisatakuliner #kulinermalang #kulinerindonesia #kulinernusantara #makanankekinian #doyanmakan #makanenak #malangculinary #indonesiaculinary #indonesianfood #foodies #malangfoodies #foodporn #foodgraphy #foodography #foodblogger #foodreview #fashionfood #jalanjalan #jalanjajan #wisatamalang
Good Morning my Lovelies! It’s Friday hooooorrrraaaaay🎉. - No fancy food to show of this morning, instead a bit of motivation 😛 We all know once the weekend comes around people are notorious for going balls to the wall with their diets.... I should know I’ve been there😆 Luckily I’ve got past that stage rather early have been able to achieve this 🏋🏻‍♀️ Only took 7 years😂 But it takes a lot of determination to achieve the goal you want, I had to loose the weight-maintain it-then gain the weight in order to achieve the muscle mass I wanted 😀. - It’s a long process but an enjoyable one, it has its up and downs but so does everything thing. If you give it your all, you’ll be rewarded with the results you want ⭐️ 🏆. - Also can we appreciate I no longer have red hair and look like a tomato 😳. - 🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴 #teenbodybuilding #macros #forkyeah #balancednotclean #edrecovery #preworkout #junkfood #fatty #foodstagram #foodblogger #f52gram #fitness #fitfam #girlsthatlift #iifymgirls #flexfriday #postworkout #gains #foodreview #foodie #gains #foodporn #bulking #peanutbutter #foodgasm #eatfamous #healthyeating #iifym #eeeeeats #transformation
Beli kerupuk Pak Yanto yuk..😊. monggo dibaca sampe habis juga captionnya 😊. . . Foto & info by @riskalexa . . . Kenalin gaes Pak Yanto, seorang tunanetra penjual kerupuk keliling. Kalo dari wajahnya sih umurnya sekitar 45an mungkin (saya lupa ga tanya umur). Jualan kerupuk sekitaran Saharjo, Setiabudi, Jaksel. Sering mangkal di depan Alfamidi Minangkabau. Beliau tinggal di Jl.Saharjo. Mengingat kondisinya yg tidak bisa melihat beliau tidak bisa jualan jauh2 dengan tongkatnya, jadi beliau hanya berkeliling sekitaran Saharjo dan Minangkabau saja. Kerupuknya ENAK beneran ga boong. Murah gaes Pak Yanto cuma jual 8 ribuan aja. Jadi tiap saya beli kerupuknya, dengan pasrah beliau cuma Tanya "Ini berapa uangnya? Pas tidak?" Jadi bisa aja saya atau pembeli yg lain membohongi dia. Tapi beliau cuma pasrah dan meyakinkan rejekinya pada Tuhan. Ya Allah, lindungilah bapak Yanto dan lancarkanlah rejeki Dan setiap urusannya. Amiin. Bagi yang sering lewat sekitar minangkabau dan saharjo silahkan bantu Pak Yanto dengan borong kerupuknya sebanyak2 nya yaa gaes 😊😊 . . . 🕘 Antara jam 10.00 - 20.00 💰 Kerupuk Rp. 8rb an 📌 Depan Alfamidi Jl. Minangkabau Manggarai - Jakarta Selatan . . . . . #tukangjajanmalam #kangjamal #kerupuk #murah #makanan #makan #jajanan #tunanetra #kuliner #jakarta #jktinfo #jktfood #kulinerjakarta #streetfood #kakilima #enak #sedekah #ketimbangngemis #makanenak #motivasi #lagiviral #peduli #jakarta #viral #indonesia #repost #jajan #kulinermalam #infokuliner #jakartaselatan
This is one of my all time most favourite beverages that I am so indulged in it, the enriched Oishi C+ Lime Soda. It is so good and refreshing especially when drinking it cold or with lots of ice! The soda drink is super nice and not too sweet or gassy like the others with Vitamins C. It only cost about S$0.40 per bottle. However, I can only find this drink in Vietnam and whenever i am there, I will surely buy 1 or 2 cartons back home. Currently I have tens of bottles left. Do give it a try when you are there! You sure will like is it. Highly recommended and really Oishi! #cafe #foodreview #food #refreshing #beverage #drink #limesoda #soda #lime #juices #fruitjuice #oishi #enriched #vitaminsc #vitamin #vietnam #hochiminhcity #hcmc #softdrink #eattolive #flightattendant #airlines #crewlife #cabincrew #carton #果汁 #饮料 #胡志明市 #越南 @zfy_ed @crewlife @followers @following @friends @me @great @drinks @food @beverage @cabincrew @airlines @limesoda @cabincrew @stewardess @evaair @singaporeair @chinaair @hochiminhcityviews @vietnam
Blog o restoranima ▶▶▶http://gastropolicija.blogspot.rs◀◀◀ Fotografija: ➡Beograd ➡Smokvica @smokvicabelgrade ➡Čaj sa nanom i ruzmarinom ➡190 rsd #gastropolicija #blog #recenzija #review #serbia #srbija #belgrade #beograd #restoran #restaurant #food #foodie #foodreview #foodpic #foodporn #instafood #hrana #doručak #breakfast #rucak #lunch #večera #dinner #tea #caj #nana #mint #ruzmarin #rosemary #teatime
Mendung bikin galau? Mending ke OIIO Bistro dan cobain Mushroom Soup andalan kami yang akan menghangatkan harimu. . Dapatkan potongan 20% untuk semua menu makanan dan gratis iced tea untuk setiap pembelian main course. . . . . . . . #oiiobistro #alamsutera #culinary #alamsuteraculinary #kuliner #kulineralamsutera #minimalist #minimalism #anakjajan #jajanantangsel #kulinertangsel #betterfood #bettermood #foodjourney #foodadventure #foodreview #mushroomsoup
Since we've been traveling, here is an amazing picture from @mylifeisdelicious to make your mouth water & make you want some delicious breakfast! Follow @mylifeisdelicious to keep up with her adventure around our beautiful city 😍🎉 • • #travelandleisure #travelandlife #cafe #istanbulfood #istanbullife #weekendvibes #mouthwatering #nom #food4foodies #foodreview #foodporn #foodstagram #eatoutistanbul
KFC Mini Chizza aka Chicken Pizza! Ada yang udah coba? • Dari segi rasa sih sebenernya enak, ya termasuk oke sih. But.. Kok kecil ya? 😁 Sesuai nama sih ya emang, kalo mini 🙈 Mungkin kalian ga akan cukup kalo cuma makan sebiji doang. Karena bumbunya, kejunya dan ya apalagi kalo bukan kriuknya KFC yg udah tersohor, bikin pengen nambah terus 😅 • KFC Mini Chizza Price : IDR 18K Location : KFC Outlet everywhere • • #food #foodie #foodreview #review #snack #kfc #chicken #chizza #pizza #cheese #makan #enak #kuliner #yummy #nice #delicious #instafood #asian #love #like #follow #doubletap #jktfooddestination #jktfoodbang #foodgasm #foodlover #l4l #lfl #f4f #fff @kfcindonesia
What are you doing this weekend? Grab 50% off a la carte menu with @gaylordlondon one of the oldest Indian restaurants in London 🙄
The only time to eat diet food is while you're waiting for the steak to cook. Julia Child The best kefir 35K I drink, not to sour not to sweet. .... @rumahguguk Pada Lestari No. 23 Lembang .... #kefir #wisatalembang #rumahguguk #liza2rfood #instafood #foodreview #photofood #foodiegram #foodstagram #rusuhstagram #like #me #followers #pleasefollow #love #like4like #follower #following #pleasefollowme #f4f
😋 Ayam Geybok Blonde😋 dibuat dari bahan terbaik sehingga mengahasilkan rasa gurihnya Ayam tanpa tulang dan pedesnya sambal Geybok khas bang jarwo plus nikmatnya Keju yang dilelehkan😍😍😍 . Yuk merapat di @ayamgeybokbangjarwo dan nikmati Menu Ayam Geybok Blonde👍 . Info Lokasi : + + -------------------- Jl Pondok Kelapa Raya Blok L10 no.1D - Jakarta Timur (Resto) 📞 0812 8298 0586 -------------------- Jl Guntur no.58 - Jakarta Selatan 📞 021-8303494 / 0821 1016 4694 -------------------- Jl Menteng Wadas Timur / Bogor Lama No.23 - Jakarta Selatan 📞 021-8314228 / 0821 1016 4631 -------------------- Jl Tanjung Duren Timur 4 No 9 - Jakarta Barat Samping Pasar Kopro 📞 0812 8171 8256 ------------------- Jl Tanjung Gedong No 21 - Jakarta Barat Belakang Universitas Tarumanagara 📞 0856 7499 238 ------------------- Jl Raya Serpong KM 8 - Tangerang 📞 0812 9643 0855 ------------------- Jl Tanjung Duren Barat Blok G2 Kav No. 13 - Jakarta Barat 📞 0858 8214 8615 ------------------- Perumahan Candrabaga Blok AR2 No.2, Babelan - Bekasi 📞 0813-8511-9425 ------------------- Jl Jatiwaringin Raya No.314, Jaticempaka, Pondok Gede - Bekasi (Resto) Seberang kampus UNKRIS setelah Domino Pizza 📞 0815 1901 8127 ------------------- INFO FRANCHISE : geybokbangjarwo@gmail.com ------------------- For Daily Updates Everywhere Else: Facebook : Geybok Jarwo Instagram : @ayamgeybokbangjarwo -------------------- #ayampedas #makanayam #ayamgoreng #ayamgeybokbangjarwo #ayamgeybok #ayamgeprek #kulinerjakarta #kulinerjakartabarat #kulinerjakartaselatan #kulinerjakartatimur #kulinerindonesia #khasindonesia #sambal #sambalbawang #sambalpedas #sambalpedasmampus #pedasgila #pedasmampus #jktfoodies #foodreview #fooodie #happy #photooftheday #instadaily #foodjournal #recommended #fooddiary #foodstagram #joinayamgeybokbangjarwo
This Lean Beef Burger (150grams beef patty topped with iceberg lettuce and tomato and light garlic mayo in a healthy brown bun) at Athletes Kitchen is a proof that healthy and at the same time tasty burger exist. The patty was thick and the veggies were all fresh. We chose Sliced Avocado as sides and since we love cheese, we added low fat cheddar cheese for additional 5aed. We also tried the Bulk-Up Wrap (chicken with sweet potato, ice berg lettuce, chipotle mayo and upgraded the white flour tortilla to protein wrap for additional 3aed, served with a salad). It was surprisingly delicious though it’s a bit spicy. Filling, that you’ll be able to stay full for a couple of hours and completely guilt free as well. Athletes Kitchen @athleteskitchen_uae 🍔Lean Beef Burger (40.95aed) 🌯Bulk-Up Wrap (26.25aed) 🍹Kold Press Juices (detox drinks) (36.80aed) 📍Al Warqa Mall, Dubai 🍽Cafe, Healthy Food #athleteskitchen #athleteskitchenuae #healthyfoods #healthylifestyle #healthy #fit #dubai #uae #middleeast #dxb #lovefood #foodlover #sweets #eat_uae #foodreview #eat #sweettooth #sweets #delicious #saturdate #foodblogger #dubaifoodblogger #uaefoodbloggers #abudhabifoodbloggers #beverages #gcc #food #zomato
Beef Zenbu Mazesoba @kokoromazesoba , menu ini tersedia di cabang Gancit (cabang Halal). Taste better than chicken variant IMHO. Read full review on my Zomato page. Link in bio ;) #foodie #zomatoid #zomato #instafood #food #japanesefood #foodreview #kuliner #jktfoodies #jktfoodbang #foodporn
[BÁNH ĐA TRỘN - 24 BÀ TRIỆU] Hàng bánh đa trộn vừa ngon vừa rẻ với hương vị đậm đà, nước dùng thơm lừng của riêu. Mình gọi thêm chả cá và giò ở ngoài hết tất cả 85k. Nằm cạnh Cà Phê Hai Bốn lại càng tiện hơn 👏👏👏 Combo hoàn hảo ❤❤❤
Mantap nih martabak kitkat jajaners cuman ada di @martabak_bangleo ☺ Lalu uniknya lagi adalah martabaknya itu di roll sehingga lumeeerr abiiisss toppingnya, yuk ah jangan sampe keabisan hari ini yaaaa jam 4-10 malam 🙋 @martabak_bangleo - Jl.Otista samping pujasega - Jl.ciledug depan indomaret pertigaan karacak Open : 16.00-22.00 For info : +628112120332
@doniculinary Gua doyan banget sama otak-otak, apalagi otak-otak bandeng khas semarang. dan gua baru tau kalau ternyata di @ayamgorengkarawaci_atriumsenen itu ada juga otak-otak bandengan dengan rasa yang ga kalah dengan yang pernah gua makan di Semarang. Adonan otak otak-nya padat dan empuk, daging ikannya juga berasa banget tapi tidak bau amis. Porsinya juga cukup besar dan mengenyangkan. . 🐟 Bandeng Otak Otak 🏠 Ayam Karawaci Atrium Senen 📍 Plaza Atrium, Lantai 4, Jl. Senen Raya No. 135, Senen, #doniculinary #foodshare #foodporn #foodgram #wtfoodies #makananenak #foodgasm #foodies #foodstagram #feedfeed #nomnomnom #eat #makanmakan #FOODIES24HOURS #jajanan #kuliner #instafood #indonesiafood #foodreview #restaurant #lfl #laperbaper #foodphotography #foodblogger #food #foodism #foodoftheday #beautifulcuisines #otakotak #bandeng
Location: St. Julian, Malta #CaloristasTravelJournal #CaloristasMaltaTrip #traveljournal . . . . First station: Gululu it's a small and cute restaurant. Here we found out that most restaurant here open at about 7pm or main courses can only be ordered from 7pm so we had dessert here and started with our appetizers. We wanted to try out Maltese food so we went for two for us unknown desserts: . . Triffle Tradizzionali | 4,75 € (Maltese festive Pudding with layers of sponge cake, house made marmalade, custard, creamed ricotta and a dash of rum) This one would have been really nice if it wasnt for the rum. It's hiding at the bottom. The sponge cake is soaked in it and it's too much for me personally. I was so startled by the bitter taste. Other then that the pudding is creamy and the taste of the sponge cake is subtle. . . . Sfineg ta'SanGuzepp | 4,85 € Fried Choux pastry filled with sweet ricotta and topped with local honey and almonds. This tastes like German cream puff. It was normal. ^^ . . . . . . . . . #fun #foodreview #mukbang #germanblogger #dessert #mukbangvideo #instafood #island #stjulians #malta #city #romantic #lawofattraction #visit_malta #foodvideo #restaurant #landscape #cheatday #vacation #tourist #wanderlust #travel #happy #lifestyle #maltesefood #food #berlinblogger
Mitsuyuki Horri visiting us to do a review based on recommendation. . Mr Horii quote : “A great food reviews puts the reader at your table with you. Allowing them to decide whether or not they want to visit the restaurant when they’re done reading’ . We are glad you enjoyed not only our food but also the atmosphere, staff knowledge and attentiveness, the speed of service and the general impression of the restaurant. . #coppermansion #nangoku #nangokushimbun #foodcritic #foodreview #foodfanatic
Trying out the famous #sachertorte in Vienna. It's not THE one though...yet. 🍰🍫☕ It's to sweet for me. The tecture is rather hard. . . . . . . . . . . . . . #coffee #chocolate #cake #food #sweet #cafe #foodpics #yummy #vienna #calories #restaurant #landscape #foodlover #healthy #graphicdesigner #germanblogger #motivation #happy #mindfulness #lifestyle #marble #lawofattraction #goodmorning #success #fashion #love #travel #beautiful #foodreview
Little break on foood pics from China to show you I’m still at school LOL. Food review on the macaroon that @stanley.gu gave me from TAP!!! Thank youuu ❤️❤️❤️❤️❤️
pernah cobain pempek cumi ga guys! pertama kali pesen sempet bingung gimana ya rasanya 😅jujur ya guys ini enak banget 😍dan kuahnya juga enak banget..ga pernah kecewa belanja menu-menu cemilan di @seafoodcrunchie ➖ cek ignya @seafoodcrunchie cek ignya @seafoodcrunchie cek ignya @seafoodcrunchie cek ignya @seafoodcrunchie cek ignya @seafoodcrunchie#seafoodcrunchie #foodshare #foodsharing #foodgram #wtfoodies #makananenak #enak #lezat #nikmat #lapar #lff #thegaring #eat #makanmakan #FOODIES24HOURS #jajanan #kuliner #sukamakan #likeforfollow #foodreview #restaurant #followforfollow #foodblogger #food #yummy
RESTOCK ! RESTOCK ! . BESUT ! BESUT . Haa, untuk warga BESUT yang nak menyejukkan tekak dan memaniskan mulut dengan PELAMCIS akak cepat -cepat kontek adik manis : LIMITED STOCK . @bybiteliciousbesut / Nur Suziana / 014- 546 8023 ! 😊 . Cakes N desserts ByBitelicious 013-274 7423 _____________________________ #mangocheesecake #mangocheesecaketerengganu #browniesterengganu #brownies #brownieskedut #umtstudent #browniestower #cottoncheesecake #uptownkontena #lokalah #cottoncheesecaketerengganu #uniszastudent #almondbrownies #igersganu #cottonjapanesecheesecake #chocolate #cakes #dessert #gongbadak #birthdaycake #foodreview #foodlover #ohmyganu #teganukiter #cheesecake #unisza #umt #mangocheesecakebesut #dataranaustin #kualanerus
Sữa tươi Mười - 📌🎯 10 Phùng Khắc Khoan quận 1 ( chạy từ Nguyễn Thị Minh Khai, đến Phùng Khắc Khoan rẽ trái ) 🚏Hành trình đến quán hơi gian nan, không tra gg map trước, đi vòng qua vòng lại kiếm vì không dám đi ngược chiều ⛔⛔⛔ 🍼🍼🍼 Quán có sữa tươi, sữa tươi cà phê, sữa chua, và bán cả bánh ngọt. 🐮🐮🐮 Sữa cũng ổn nhưng không tới mức như mọi người khen nức nở trên review. Sữa vị béo nhẹ, uống dễ chịu. Khuấy đường lên cũng không ngọt gắt, vừa miệng, không có béo thơm như bên Long Thành ( mà phải Long Thành hồi xưa, mình đến chỗ uống sữa tươi mới đúng bài, chứ giờ đóng hộp hết rồi 😣 ) 🍼🍼🍼Sữa chua để đông đá dạng bịch mình mút như hồi xưa ấy, khách gọi thì tháo bịch bỏ vào ly, 1 ly 2 bịch. Bịch nhỏ hà, không to. Sữa chua nhẹ, cũng không gọi là ngon. Nếu muốn các bạn có thể dặn thêm cà phê nhưng cà phê thì át hết vị sữa chua, theo khẩu vị mình là ăn kì nhắm 🍰 Quán có bán các loại bánh ngọt, mình chỉ mua bạch bánh gấu lai rai với bạn thoai nên hông biết mấy bánh kia ngon dở sao 🏘 Khách ngồi trên vỉa hẻ, bắc ghế nhựa con ngồi sát vào trong, gửi xe kế bên luôn nhưng bị giới hạn chỗ ngồi. Lúc đến mém không có chỗ dù khách không đông mấy, chắc quán sợ ngồi tràn ra bên đô thị phạt, cũng thông cảm. Mà đúng đoạn đường này yên tĩnh, sáng ra đây nhâm nhi sữa, tán dóc cũng thú vị lắm, kiểu ngồi nhàn nhã mà lười đi làm luôn -------- 💰 💰 💰 sữa mình nhớ là 10k, sữa chua không cà phê là 11, bịch bánh gấu là 25k #Constancefooddiary #foodreview #foodporn #foodstagram #instafood #foodinstagram #foodlover #foodaholic #foodphotography #foodpics #foodimages #foodie #foody #foodyvn #foodysaigon #foodyhcm #foodyquan1 #lozi #lozivn #lozisaigon #lozihcm #diadiemanuongsaigon #diadiemanuong #banhducnong #banhduc #saigonfood #suatuoi #sữatươi #sữa #suatuoimuoi
Morning Green Goodness’🥑☕️ These Brooklyn-pumpkin bagels with mashed avo are to die for, definitely worth a try 👀 #Brekkie
很好坐,午餐也不用排隊的餐廳。 環境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 味道😋😋😋 服務💁🏻💁🏻💁🏻💁🏻 #foodie #foodelicious #foodreview #eat #lunch #souo
😋🍴 • #ootoya #japanfood #foodreview #food #foodinstagram #foodblogger #การก ินคือความสุขสุขใจสบายพุง
Yuk cobain gelato baru yang dari jakarta di acara bazaar @evento.id , @gayagelatolablegian. — Seru seruan aja di acara bazaar disini. Yuk ajak kawan mu kemari yaaa.. . . . #evento #cambridgecitysquare #gelato
19012018 | 因為用心,才有它們 全馬全檳首創的冰滴咖啡,隆重登場!因為用心,因為堅持,咖啡控的我們,才有幸品嚐到如此用心萃取的冰滴咖啡。更多詳情請留意我的文章更新! #堅持的故事 #她和咖啡的故事 #冰滴咖啡 #Mellowcup #foodreview #penangblogger
🍰🍨🍫 Once again, we ordered more dessert than we ever needed. It’s tradition now @paulinewhatt @sdench
Oysters and Sparkling Wine - Sydney Rock Oysters paired with NV Andrew Pearce’s Sparkling Chardonnay Pinot...Food And Wine Expo, Gold Coast. #goldcoastfoodandwineexpo #idonteatair #goldcoasteats #foodreview #goldcoast
next page →