#frozenfoods

29,906 posts

Loading...
Day 22: Conrad needed a mid-day pick me up so he headed down to The Pantry @hiltonsuitesoakbrook to grab a Vitamin Water and snack. They carry anything from food, beverages, alcohol, snacks, espresso, frozen products, gifts, Chicago sournivers, toiletries, and more. The Pantry is your go to spot for anything you may need! - - - - - - - #pantry #food #snacks #beverages #liquor #toiletries #gifts #grabandgo #caffeine #espresso #wegotyoucovered #icecream #frozenfoods #convenience #coffee #clothes #chicago #wine #beer # #prosecco #ipa #smart #everythingeverything #🐻 #hilton100 @hiltonhotels @wowwithhilton #hiltoneffect #hiltonhotel #hospitality #follow #likeus
PEPPERED GIZZARD πŸ‘…πŸ‘…πŸ‘… .. .. SELLS FOR #1300 /KG @modernafricankitchen MADE IT πŸ’• .. .. AVAILABLE IN: πŸ“ŒRETAIL πŸ“ŒWHOLESALE DOORSTEP DELIVERY WITHIN LAGOS 🚚 .. .. #iftar #ramadan #ijebugarri #gizzard #frozenfoods #foodvendor #Godshraiv #podavenue #foodblogger #rawfoods #olorispantry #magodo #lagos #nigeria
‼️COOKQUICK‼️ Swipe right πŸ‘‰ to see closeup β–ͺI received this delicious PR package by @cookquick.pk last weekπŸ’– As per my story poll I'm supposed to post detailed separate reviews of the products πŸ’– In the package i received 6 samosas β–ͺ4 Chicken samosas (4.5/5) β–ͺ1 Chinese samosa (4/5) β–ͺ1 Aloo samosa (3.5/5) β–ͺChicken samosas were juicy and tender enough to have my taste buds satisfied. β–ͺChinese samosa: A great fusion of vegetables and chicken. β–ͺAloo samosa was a bit not up to the mark according to me but maybe that suits your taste. The amount of filling in every samosa was upto the mark. β–ͺThey prepare fresh frozen food items with economical pricing and the best part of @cookquick.pk is that they donate 30% of the profit to the needful. I'll definitely recommend them as they're providing delicious food items. Set your table with their amazing range of products this RamazanπŸ’– And I'll definitely appreciate them on their amazing initiative towards donating..... #frozenfoods #frozenfoodsehat #quickcooking #foodblogger #instayum #foodstagram #lahoreeat #lahoreblogger #lahorefoodies #lahorepakistan #bloggersofinstagram #desifood #socialmedia #easyrecipes #fortheloveoffood #homemadecooking #organicfoods #foodaddict #foodblogfeed #foodiesofinstagram
Taco Tuesday! But make it vegetarian and low glycemic. Sweet potatoes have lots of good natural sugar inside of them that can only be brought out by cooking them low and slow. . . . . . . #sousvidecooking #nomiku #food52grams #sousvide #mealdelivery #sweetpotato #sweetpotatotacos #lowglycemic #readymeals #blueapron #hellofresh #frozenfoods
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’#10 ,000 PACKAGE πŸ’°πŸ’°πŸ˜ .. .. βœ” MEDIUM CHICKEN βœ” GALLON OF WESSON CANOLA OIL βœ” BAG OF LONG GRAIN PREMIUM RICE βœ” 240ML BOTTLE OF PURE HONEY .. .. PERFECT FOR: βœ” MUM βœ” MOTHER-IN-LAW βœ” AUNT βœ” SISTER βœ” FRIEND βœ” BOSS .. .. WHAT BETTER GIFT??? .. .. #food #foodstore #foodvendor #foodblogger #rawfoods #frozenfoods #freshfoods #rice #chicken #tuesdayysaless #cookingoil #olorispantry #magodo #ikeja #ikoyi #lekki #restaurants #hotels
β€œThai Union Group completed the acquisition of a majority stake in RΓΌgen Fisch. This synergy will help the Group enter the German market, one of Europe’s largest, contributing to our growth in Europe” With FSX become trusted and verified company. www.fishstockexchange.com #fish #fishindustry #FSX #FishStockeXchange #fishstock #fishbusiness #business #competitive #worldleader #ThaiUnion #marketing #German #growingworld #lobster #Canadianlobster #frozenfoods
Bila dah rasa #popiaeja mesti tahu kenikmatannya, tgk adik ni makan pun dah buat kita terliur #reviewpopiaeja thank you dear @syarajamil #popiaeja #terbaik #bestintown #popiacheezycrab : : Korang dah cuba #popiaeja ? kalau belum meh order lekas , ready stock dah ada tau 😊😊 #popiacheezycrab #popiacheezybeefcream #popiasedap #foodtruck #frozenfood #frozenfoodhalal #frozenfoodmurah #frozenfoods #homemade #foodblogger #likeforlikes #like4follow #hipster : : For order whatapps #0195482991
When you wake up to the smell of freshly baked bread 😍 rise n shine!
Tteokbokki makanan khas negeri sakura jepang Sedangkan di korea namanya toppoki, cemilan yang disukai para pecinta korea Rasany yg enak ditambah dengan keju mozarella yang buat nagih😍 Varian: Beef bolognese mozarella Seafood mozarella Original Chicken Spicy salmon IDR 37.000 #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #frozenfoodmurah #frozenfoodsurabaya #frozenfoodbandung #frozenfoods #frozenfoodbali #cemilankekinian #cemilan #cemilanbali #cemilandenpasar
Tteokbokki makanan khas negeri sakura jepang Sedangkan di korea namanya toppoki, cemilan yang disukai para pecinta korea Rasany yg enak ditambah dengan keju mozarella yang buat nagih😍 Varian: Beef bolognese mozarella Seafood mozarella Original Chicken Spicy salmon IDR 37.000 #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #frozenfoodmurah #frozenfoodsurabaya #frozenfoodbandung #frozenfoods #frozenfoodbali #cemilankekinian #cemilan #cemilanbali #cemilandenpasar
Tteokbokki makanan khas negeri sakura jepang Sedangkan di korea namanya toppoki, cemilan yang disukai para pecinta korea Rasany yg enak ditambah dengan keju mozarella yang buat nagih😍 Varian: Beef bolognese mozarella Seafood mozarella Original Chicken Spicy salmon IDR 37.000 #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #frozenfoodmurah #frozenfoodsurabaya #frozenfoodbandung #frozenfoods #frozenfoodbali #cemilankekinian #cemilan #cemilanbali #cemilandenpasar
Bunda... Buka puasa bikin bakso kuah dari Bakso klereng fantastic frozen pasti buka puasa bersama keluarga jadi makin hangat. . Untuk info Lebih Lanjut, silahkan cek Bio #fantasticfrozen . Ingin tau update produk & promo dari Fantastic #frozenfoods ? Silahkan kunjungi Website kami: www.frozensehatpraktis.com πŸ“ž: 08222-416-2244. . . . #frozenfoodsehat #frozenfoodbandung #frozenfoodjogja #frozenfoodmalang #frozenfoodsemarang #frozenfoodbekasi #frozenfoodbogor #peluangbisnisrumahan #peluangusahadirumah #peluangusaha2019 #peluangusahamakanan #peluangbisnisonline #peluangbisniskuliner #bisnissampingankaryawan #bisnissampingandirumah #bisnissampinganmodalkecil #bisnissampinganibu2 #bisnissampinganiburumahtangga .
Ahora que viene el verano entra bien un granizado β˜€οΈπŸŒ‘οΈ #frozenfoods #naturalovers #summervibes #bambu
Fresh Lobsters my people 😁 5500 per kilo #caterersinlagos #catererinlekki #lagos #frozenfoods #lobsters
. ------------------------------------------------------------------------- PEPES AYAM UNTUK ISTERI TERCINTA ------------------------------------------------------------------------- Memang sifat para suami mithali Sentiasa nak jamu si isteri dengan makanan yang sedap2 πŸ˜‰ Walaupun tak pernah cuba Pepes Ayam ni, tapi jangan risau.... InsyaAllah dijamin sedappppp!! . Murahhh rezeki para suami yang sentiasa membahagiakan isteri.. Customer kita dah order awal-awal Pepes Ayam untuk dibawa balik ke pangkuan isteri di Kuala Lipis Pahang 😍 Asalkan bekukan sejuk2 Pepes Ayam tu sebelum bertolak ke Pahang.. . Thank you Saufee, Jurutera @ JKR πŸ™ Semoga selamat dalam perjalanan dan murah rezeki sentiasa . Jom sape nak try, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya #CAVUfragrance #inspiredhalalperfume #Ramadhan1440H #Ramadhan2019
Fiesta chicken nugget paling enak paling kusuka Fiesta chicken nugget aku mau setiap hari Fiesta πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . . . . . . Kuy mampir ke Raja Mina Frozen Foods Cafe Jl.Perjuangan No. 24 Cirebon . . . " Welcome Reseller " #rajaminacirebon #frozenfoods #minicafe #fiesta #bernardi #belfoods #fiestanugget #fietaseafoods #cedeaseafoods #olahanikan
. ------------------------------------------------------------------------- JOM KUMPUL ORDER BANYAK-BANYAK ------------------------------------------------------------------------- Takkan nak makan sedap sorang-sorang kannn... Kamonnnn... Ajak sekali kakak abang adik sepupu sepapat pakcik makcik jiran tetangga kawan2 office order baru la syiokkkk, meriahhhhh!! 🌿🌿🌿 . Beli banyak, jimat banyak πŸ˜‰ . Thank you Pa'an!! πŸ™ Salah seorang penggemar setia Pepes Ayam sedappp and selalu kumpul order banyak2 πŸ‘πŸ‘ . Jom jom selit order! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #CAVUfragrance #inspiredhalalperfume
πŸ’πŸ’πŸ’ PROMOTION πŸ’πŸ’πŸ’ ya all customer, hehheπŸ˜ŠπŸ˜‰ mau mengenalkan nie, makanan yg super duper lezat, mudah&praktis..Makanan ini bisa jadi cemilan yang luar biasa untuk teman minum kopi ataupun teh, bisa dijadikan bekal anak ke sekolah ataupun bisa jadi teman lauk pauk anda sekalian juga looohhh...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Yupss, ini dia KEBAB AULIA, kebab mini berisi daging yang berkualitas yang tentunya sudah diolah dengan berbagai macam bumbu dan dibalut dengan kulit kebab yang bertekstur lembut dan enak...Dan saos-saos yang kami gunakan bukan saos abal-abal ya, untuk saos yang kita gunakan adalah saos yang berkualitas juga...Waaahh pokoknya endolita lalalalalala dehhπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Soal rasa ga usah ditanyakan lagi deh, rasanya pasti bikin nagih gih gih, sekalinya dah masuk mulut, pasti pengen lagi...lagi...lagi dan lagiiiiiiπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Tersedia dua varian rasa yaitu saos tomat dan saos sambal. Dalam 1 pack berisi 10 pcs. Harga per pack hanya Rp 50.000 (belum termasuk ongkir ya kalau pengiriman keluar kotaπŸ˜‰) Untuk daerah Indramayu, Jatibarang dan Cirebon bisa kami antar/via Go-Send dengan minimal order ya&FREE ONGKIR. Sedangkan untuk daerah luar kota, kita menggunakan paket pengiriman seperti JNE, dll atau bisa menggunakan travel ya (tergantung permintaan customer) Nah, buat yang mau order lagi dan yang belum nyobain kebab ini, mangga cus maricus langsung saja hubungi kontak WA 088214935199πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Note : 🌷Untuk pembelian 5 pcs keatas akan kami berikan diskon pastinya, apalagi untuk partai besarπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ 🌷 Kebab TerLumer, TerMantul&TerCreamynya ya πŸ˜‰ AYO BURUAN DI ORDER, JANGAN SAMPAI PADA NGECES LIAT FOTO-FOTONYA AJAπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #radyahijab #hijab #gamis #manset #ciput #mukena #sarung #aksesoris #kebab #kebabaulia #frozenfoods #homemadekebab #kebabmantul #kebablumer #halal
Bread Pakoda :- Cholesterol Free . Gluten Free Snack made of with Whole Wheat 🌾 Bread. Stuffed potatoes πŸ₯” & veggies πŸ… 🌢 makes it different & better in taste. . . #himalayafresh_miraroad . #itsnotjunkfood . Price :- Rs. 50 /- (2 Pcs). . πŸ“žFor Order - 07400072210 / 022 - 49781935 #breadpakoda #bread #wholewheatflour #wholewheatbread #bites #wholewheat #cholestrolfree #glutenfree #potatoes #indianfoodbloggers #indianfoodblog #healthyfoodchoices #foodblogger #foodporn #food #foodphotography #foodstagram #mumbai #healthyfood #frozenfoods #tuesdaymotivation #tuesdaymorning #tuesday #tuesdayvibes #foodoftheday #healthyeating #himalayafoodco
It’s pretty rare for me to recommend any frozen entrees to heat in a pinch, mainly because very few of them actually taste fresh or good πŸ€·β€β™€οΈ I would typically try them out and then almost never repurchase. But these shrimp 🍀 entrees by cheating gourmet legit taste fresh, have straightforward ingredients and are really one of the few frozen foods I’ve bought repeatedly. These are great to have when you have zero time to cook and just need to eat something more than a snack. #notyermomstvdinner #fastseafood #healthyinapinch #quickmeals #dietitianapproved #frozenfoods #cheatinggourmet #nomnom
. ------------------------------------------------------------------------- MASAK PEPES AYAM ANYTIME U LIKE! ------------------------------------------------------------------------- One advice: : Bila dah dapat Pepes Ayam, wajib sangat segera try test masak beberapa biji dan rasai kenikmatan isi ayam yang penuh flavor, juicy, pedas2 ituu... Walaupun jam 12 tgh malam. Sebabnyeeee, memang sedap sangat2!! . Tapi kalau belum waktu berbuka puasa, simpan dulu dalam Freezer! 🀣🀣🀣 Jangan buat hal.... . Thank you Anna Jimenez, Founder CAVU Fragrance πŸ™ Btw CAVU memang terbaik! High Quality perfume at super affordable price 😍 Follow @nyss.cavu . Jom sape nak try, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya #CAVUfragrance #inspiredhalalperfume
Frozen Potatoes Beef Original harga 22k isi 15 mash potato dengan racikan kekinian. cocok bgt utk cemilan dirumah dan bisa dimakan utk semua kalangan. Tanpa MSG dan pengawet, freshly homemade cuma di Tobento #frozenfood #frozenfoodmurah #frozenfoodsemarang #frozenfoodsemarangmurah #potatoes #beefpotatoes #frozenfoodindonesia #frozenfoods #handmadefoods
Frozen Potatoes Beef Mozarella harga 30k isi 15 mash potato dengan racikan kekinian. cocok bgt utk cemilan dirumah dan bisa dimakan utk semua kalangan. Tanpa MSG dan pengawet, freshly homemade cuma di Tobento #frozenfood #frozenfoodmurah #frozenfoodsemarang #frozenfoodsemarangmurah #potatoes #beefpotatoes #frozenfoodindonesia #frozenfoods #handmadefoods
. ------------------------------------------------------------------------- PEPES AYAM FLY TO KOTA KINABALU πŸ›« ------------------------------------------------------------------------- Tak pernah rasa Lanz Pepes Ayam? Eh, Jangan risauuuuu...... InsyaAllah dijamin sedappppp sgt sgt sgt Tahap tak boleh bawa bincang punyeee!! 🀣 . Kita jual dlm bentuk frozen, jadi tahan berbulan-bulan kalau dibekukan dlm freezer. Yang nak balik Sabah tu boleh order siap2, bungkus dgn paper, bawa naik flight! Bagi mak ayah rasa.. Alhamdulillah besar pahala berkongsi rezeki.. . Thank you Anna Jimenez, Founder CAVU Fragrance πŸ™ Btw CAVU memang terbaik! High Quality perfume at super affordable price 😍 Follow @nyss.cavu . Jom sape nak try, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya #CAVUfragrance #inspiredhalalperfume
. ------------------------------------------------------------------------- PEPES AYAM UNTUK MAK AYAH DI KAMPUNG πŸ˜‰ ------------------------------------------------------------------------- Bila kerja di perantauan, kena sentiasa ingat mak ayah dan keluarga di kampung. Sesekali balik kampung tu bawa la Pepes Ayam ni sekali bagi mak ayah rasa. Konfem diorang sukaaaaa sangat2!!πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜ŠπŸ˜Š . Customer ni order 2 pek Pepes Ayam : 1 pek untuk makan di sini 1 pek untuk bawa balik kampung kat Terengganu . Thank you Wani from KPM Presint 5 Putrajaya πŸ™ . Jom sape nak try, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
. ------------------------------------------------------------------------- JUADAH BERBUKA PUASA PALING MENGGODA ------------------------------------------------------------------------- Mudah sangat masak Lanz Pepes Ayam ni. Cuma 6-8 minit menggunakan Magic Pan, atau kukus, atau microwave, atau bakar mcm otak-otak. . Tapi kalau dah masak awal sejam sebelum berbuka, mohon sila bertapa dalam bilik baca Quran dulu sementara tunggu azan Maghrib ye.. Takut tergoda dgn aroma pepes ayam yang sangat wangi dan sedap tu! . Thank you Wani from KPM Presint 5 Putrajaya πŸ™ . Jom sape nak try, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
. ------------------------------------------------------------------------- SEKALI ORDER 26 PEK TERUS !! ------------------------------------------------------------------------- Geng cekgu sekolah ni memang dari dulu pakat2 order Pepes Ayam reramai! Sebelum puasa, "sales representative" nye dah order 26 pek! Bijak dan sistematik kaedah kumpul order geng cekgu SK Ampang Campuran πŸ‘πŸ˜Ž Order banyak, jimat banyak! πŸ˜‰ Thank uuu Azy! . Dengar2 geng cekgu ni nak order lagi sebelum Cuti Sekolah ni... 🀭🀭 🀭 . Jom sape nak try Lanz Pepes Ayam, roger2! πŸ“± Lanz at 012 6292519 πŸ“¦ 1 pek = 50 biji . #lanzpepesayam #sedapgila #sebutbetulbetul #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
Baso Aci Cilok Goang Cincay (sambal hijau) 250gram . 1pack 16.000 5pack 15.500 10pack 15.000 . . Salsa Frozen Food πŸ“ŒJln. Mirah Delima 7 No. Q28 Kotabaru Driyorejo, Driyorejo, Gresik . Jam Buka : Senin - Kamis jam ⌚06.00-⌚20.00 Jum'at jam ⌚06.00-⌚10.30 & ⌚13.00-⌚20.00 Sabtu - Minggu jam ⌚07.00-⌚19.00 #basoaci #basoacimurah #basoacisambalhijau #salsafrozenfood #frozenfoodhalal #frozenfoodhallal #frozenfoodsby #frozenfoodsidoarjo #frozenfoodmurah #frozenfoodnonmsg #frozenfoods #frozenfoodhomemade #frozenfoodsehat #frozenfoodonline #frozenfoodsurabaya #frozenfoodsragen #frozenfoodenak #frozenfoodmurahenak #frozenfood #frozenfooddriyorejo
✨MARI BERSEDEKAH ✨ . Keutamaan bersedekah : πŸ”ΈPerolehi ganjaran seolah ianya amalan wajib πŸ”ΈPenghapus dosa πŸ”ΈNaungan di akhirat πŸ”ΈKeberkatan rezeki πŸ”ΈPahala dilipatgandakan πŸ”ΈBoleh masuk syurga dari pintu khas utk yang bersedekah πŸ”ΈBukti keimanan πŸ”ΈBebas dari siksa kubur πŸ”ΈMembersihkan khilaf perniagaan πŸ”ΈBerasa lapang dada dan bahagia πŸ”ΈPahala sedekah terus mengalir dan bertambah πŸ”ΈMenjauhkan dari api neraka . Wallauhua'lam.. Salam Ramadhan Kareem . Lanz 012 6292519 Roger to order! . #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #lanzPepesAyam #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
✨ RAMADHAN KAREEM ✨ . Akhlak terpuji seorang mukmin adalah apabila ia bersifat dermawan dan pemurah. Sentiasa menjauhi sifat suka meminta-minta, sebaliknya lebih banyak memberi. Dan sebaik-baik pemberian adalah makanan kepada mereka yang berpuasa... . Lanz 012 6292519 Roger to order! . #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #lanzPepesAyam #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
SALAM 16 RAMADHAN 1440H/ 2019 ✨ . Semoga puasa dan amal ibadah kita di bulan Ramadhan mulia ini diterima Allah dan beroleh keberkatan. Mari manfaatkan 14 hari lagi yang tersisa. InsyaAllah . Lanz 012 6292519 Roger to order! . #Ramadhan1440H #Ramadhan2019 #lanzPepesAyam #frozenfoods #frozenfoodsKL #halalfrozenfoods #pepesayam #pepesayamsedap #otakotakkempas #pepesayamjohor #juadahberbukapuasa #juadahrumahterbuka #juadahhariraya
Mau di cocol dengan Saus ataupun mau dimakan langsung, nggak masalah kokkk. kalian bisa pilih sesuai dengan selera kalian masing-masing. Otak-otak Singapore Isi 10 pcs Berat 1 kg ***PROMO masih berlaku *** Info & Pemesanan : πŸ‘‰ Call/SMS/Wa : 082143725352 πŸ‘‰ Fanspage : Frozen Food Palembang πŸ‘‰ DM Instagram : Frozenfood_palembang #distributorfrozenfood #agenfrozenfood #bisnisfrozenfood #frozenfoodpalembang #frozenfoods #frozenfood #frozenfoodmurah #frozenfoodsehat #frozenfoodhalal #makananbeku #makananbekupalembang #palembangmarket #mayonaise #sweetmayonaise #saladbuah #saladsayuran #frozenfoodenak #frozenfoodmurahenak #frozenfoodonline #frozenfoodhallal #otakotaksingapore
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
PROMO SPESIAL RAMADHAN β €β €β €β €β €β €β €β €β € ROTI MARYAM COKLAT β €β €β €β €β €β €β €β €β € Isi 5 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Roti nya LEMBUT dan GURIH Banget Coklat nya LUMERRR... Hmm.. Yummiee.. 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Cocok utk Sahur dan Takjil Bulan Ramadan β €β €β €β €β €β €β €β €β € HARGA PROMO 18rb β €β €β €β €β €β €β €β €β € ORDER disini ya πŸ‘‡ WA : 0852 8891 4929 β €β €β €β €β €β €β €β €β € atau KLIK LINK di Bio ya β €β €β €β €β €β €β €β €β € #roti #rotimaryam #roticane #canai #cemilan Β #cemilankekinian Β #cemilanenak Β #cemilansehat Β #cemilanhitz #frozenfood Β #frozenfoodmurah Β #frozenfoodhalal Β #frozenfoods Β #frozenfoodsehat #sahur #sahurenak #sahurmurah #takjil #takjilenak #takjilmurah #puasa #puasaramadhan #promo #promoramadhan
EVENING POLLπŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½ .. .. .. WOULD YOU LIKE US TO SELL FROZEN TURKEY..... .. .. #foodvendor #foodblogger #rawfoods #frozenfoods #frozenchicken #caterers #nigerianfood #believveer #nigeriancuisine #nigerianjollof #partyfood #lagoscaterers #olorispantry #magodo
Cheesy goodness πŸ§€πŸ§€πŸ§€
Add some delicious artisan cheese bread to your next charcuterie board πŸ‘ŒπŸ»πŸ·πŸ™ŒπŸ» RESTOCKED! @finchandfifth
Yall go and pick up a bag of bread with your bottle of wine at cork & flame! Restocked! πŸ·πŸ‘ŒπŸ»πŸ§€ @corkandflame
Kamu team #frozenfoods atau team #gorengan ? Semua cemilan mama bisa di kirim dalam bentuk frozen & goreng lho! Ayo silahkan di order✨ #cemilanmamaopi
Bohay 🐷🐷🐷 Sold out 😘 Thank you πŸ™ #guotie #pork #nomnom #f52grams #frozenfoods #homemade #nonhalal 🐷 #nonhalalfood
next page →