#gila_shoot

38,494 posts

Loading...
Random People X Street
Bila nak kondem kata x support perniagaan bangsa sendiri tapi aq sendiri x tahu mcm mana western ni boleh viral satu Penang. Mungkin lidah kena betul2 padu ja boleh rasa kesedapan western sini. P/S malas nak sebut nama kedai nanti kata aq nak jatuhkan perniagaan orang lain #mcolife #foodhunter #themalaya_ig #ikutcarakita #lensamy #ig_food #georgetowntoday #gila_shoot #shootbyiphone
Bila boleh balik seremban? 😢 Caption takde kena mengena dengan gmbar. . . . Inframe : @syafqah._
Thai sticky rice with mango. Pulut mangga. 60 baht. sebijik mangga dia bagi tu.. makan ni saja pun dah kenyang. ~at Krabi walking street (weekend night market). every friday, saturday & sunday. 5pm until 10pm. eat eat, cheap cheap.
Happy Saturday! Don’t over egg-cited to pull(ed) the chicken on the Egg Benedict. #birchkl #dcmall
‎Prophet Mohammad ﷺ said: ‎ ‎ "Do not hate each other, do not envy each other, do not turn away from each other, but rather be servants of Allah as brothers. It is not lawful for a Muslim to boycott his brother for more than three days." •• #vscocam_my #vsco #thesmart_igers #gila_shoot #igersmuda #igersputra #igerskundang #cunbruh #wow_men #igersportrec_ #my_ig_lah #kita_wiggers #visualabuse #igfeedmenarik_ #themalaya_ig #kawaninstagram #lensamy #ikutcarakita #hasilkita
kadang2 kita ada tengok orang yg bnyak buat jahat atau sbgainya tapi Allah bagi dia kejayaan mudah urusan dn sbaginya sbb ape? Bagi pendapat korang . . . Caption: @zkwanzul ----------------------------------------------- #my_ig_lah #vscocam_my #szvpics #vsart_my #igers_anakmelayu #physcoart #igersmalaysia #sicktone #anakmudajohor #promalaya #wow_havoc #trueigers_ #wow_men #gila_shoot #igfeedsmenarik_ #remajagrapher #thesmart_igers #super_feed #galeri_darahmuda #brotherhood_gempak #gengvshoot #gallery_ajm #mobilegrapher_my
“Walaupun tak berapa faham apa yg diceritakan, tetapi aku dapat rasa kesedihannya. Jadi, jgn cepat menilai seseorang itu dari luarannya sahaja, dalamilah apa yg tersirat.” . . #vsco #art #Pencintaseni #theansonstompers #kawaninstagram #gallerymalaya #igfeedsmenarik_ #vscocam_my #ikutcarakita #igersmalaya #thesmart_igers #my_genggua #gila_shoot #mobilegraphy #mobilegraphymy #frame_sempoi #my_ig_lah #hasil_kita #streetart #penang #padangkota #shotbyiphone
Elegance is the only beauty that never fades - #AudreyHepburn
next page →