#glowingfoundation

24,002 posts

Loading...
Penting ke pakai serum sebelum foundation? Penting sis❗sebab serum ni dapat mengecilkan liang pori so takda lah nanti tersekat dengan makeup. Efek serum pulak buat makeup tahan lama & flawless gitu💗 Selain tu, dapat mengekalkan kelembapan dan merawat kulit sis 😘 Gabungan SERUM GLOWING & FOUNDATION GLOWING ni mmg sepadan sangat‼️Korang pakai mesti in 💗💗💗 sebab cantik je skin nampak soft shining🤩 Berminat www.wasap.my/60143250635 #setglowing #glowingfoundation #glowingserum #qissbeauty *Poslaju seluruh Malaysia
Reposted from @umairah_uzma - ALHAMDULILLAH❤️❤️❤️ Customer konsisten pakai @umairah_uzma muka dah tak kusam👏🏻👏🏻👏🏻 dan yang pasti kulit muka makin bersih dan licin😍😍 . . Akak2 yg ada masalah kulit muka kusam, jerawat halus & bintik2 hitam meh cepat2 try 1set Umairah Uzma foundation ni. Boleh tengok hasil lepas 2-3bulan. . Whatsapp 📲0124929416 📲0124929416- #seberangjaya #perda #permatangpauh #bayanbaru #glowingfoundation #luluskkm #makeup2019 #muapenang #muautara #regrann
. PROMOSI AKHIR TAHUN PALING MURAH LAGI JIMAT RM10! #wawafoundation RM49 je?? seriuslah hari biasa tak dapat tau harga super jimat lagi ohsem ni!! JOM GRAB. @wawacosmeticscheras READY STOK.. ada 3 warna pilihan yang sangat sesuai dengan tona warna kulit asia! 😱😱 hi guyss ! foundation super best! texture paling SOFT extra DOUBLE RINGAN rasa macam tak pakai foundation tau!Siapa tengah cari SERUM FOUNDATION yang boleh MERAWAT sambil MEMBAIKI masalah kulit wajah, malah boleh MELUNDUNGI kulit wajah anda dari sinaran UV yang berbahaya kepada kulit wajah. Anda boleh SHARE PRICE COMBO SUPER JIMAT LAGI MURAH dengan kawan, adik, kakak, mak, @saudara - mara. LAGI BANYAK anda beli LAGI JIMAT HARGA yang anda akan dapat. BEST KAN?? WOWWW !!😱😱😘😘 . Hi guys! Nak tahu tak #wawafoundation tak perlu pakai compact powder, tak perlu pakai loose powder PUN TAKPEE GUYS! Sebab foundation ni melindungi kulit kita tau. TEXTURE SANGATLAH RINGAN guyss! . . *WAWACOSMETICS FOUNDATION* . *Foundation pertama di Malaysia yang* *menutup cela sambil merawat*! ••• 💧100% Sesuai dengan tona kulit wanita asia 💧Ringan dipakai 💧Tidak berminyak 💧"Matte to Glow Texture" 💧Bau "perfume chanel chance" 💧Merawat, memelihara& melindungi kulit ••• Light - kulit putih Natural - kuning langsat Medium - kulit tan . HANYA RM49 JIMAT RM10! Oder what's app@ klik bio 📲 018 3100 272 . Love, wawacosmeticscheras #teamaida #wawacosmeticsteamaida #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #foundation #foundationmalaysia #foundationmurah #mattefoundation #glowingfoundation #foundationlover #foundationviral #serumfoundation #wawacosmetics #wawacosmeticsfoundation #foundationwawazainal #wawacosmeticshq #wawacosmeticskualalumpur #wawacosmeticscheras #wawacosmeticsfoundation
1MM Mascara ADVANCE RM40 FREE POSTAGE . . 👑 New Flavor wangi bauan cadburry choco late 👑 New Liquid Technology 👑 EXTRA micro fible untuk extra panjang bulu mata 👑 PEEL OFF (remove mascara tanpa air dan tidak hitamkan bawah mata) 👑 Gabungan LIQUID MASCARA BARU + PENGEPIT SPECIAL akan membuatkan bulu mata smooth melentik TANPA KESAN PATAH 👑 BRUSH MASCARA double layer yang boleh digunakan dengan mudah untuk bulu mata atas dan bawah . . Kenapa PENGEPIT SPECIAL a.k.a. PENGEPIT OTOBOT diberikan PERCUMA? 👑 Design pengepit yang mudahkan cara penggunaan 👑 Kecil dan mudah dibawa 👑 Pengepit di design khas untuk melentikkan bulu mata secara SMOOTH dan tidak mematahkan bulu mata . ORDER 📲 WHATSAPP +601116387200 atau Dm ❤ #glowingfoundation #flawlessfoundation #1mmf #1mmm #1minutefoundation #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #nakcantik #makeuptutorial #makeuplover #makeupmurah #secretofGlowingOverdose #1minutemascara #likeme #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #1minutemaskara #maskaramurah #maskaramalaysia #foundationmurah #foundationmiracle ## #1minutemiraclemascara # #supermegavollumefibermascara
1MM Mascara ADVANCE RM40 FREE POSTAGE . . 👑 New Flavor wangi bauan cadburry choco late 👑 New Liquid Technology 👑 EXTRA micro fible untuk extra panjang bulu mata 👑 PEEL OFF (remove mascara tanpa air dan tidak hitamkan bawah mata) 👑 Gabungan LIQUID MASCARA BARU + PENGEPIT SPECIAL akan membuatkan bulu mata smooth melentik TANPA KESAN PATAH 👑 BRUSH MASCARA double layer yang boleh digunakan dengan mudah untuk bulu mata atas dan bawah . . Kenapa PENGEPIT SPECIAL a.k.a. PENGEPIT OTOBOT diberikan PERCUMA? 👑 Design pengepit yang mudahkan cara penggunaan 👑 Kecil dan mudah dibawa 👑 Pengepit di design khas untuk melentikkan bulu mata secara SMOOTH dan tidak mematahkan bulu mata . ORDER 📲 WHATSAPP +601116387200 atau Dm ❤ #glowingfoundation #flawlessfoundation #1mmf #1mmm #1minutefoundation #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #nakcantik #makeuptutorial #makeuplover #makeupmurah #secretofGlowingOverdose #1minutemascara #likeme #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #1minutemaskara #maskaramurah #maskaramalaysia #foundationmurah #foundationmiracle ## #1minutemiraclemascara # #supermegavollumefibermascara
1MM Mascara ADVANCE RM40 FREE POSTAGE . . 👑 New Flavor wangi bauan cadburry choco late 👑 New Liquid Technology 👑 EXTRA micro fible untuk extra panjang bulu mata 👑 PEEL OFF (remove mascara tanpa air dan tidak hitamkan bawah mata) 👑 Gabungan LIQUID MASCARA BARU + PENGEPIT SPECIAL akan membuatkan bulu mata smooth melentik TANPA KESAN PATAH 👑 BRUSH MASCARA double layer yang boleh digunakan dengan mudah untuk bulu mata atas dan bawah . . Kenapa PENGEPIT SPECIAL a.k.a. PENGEPIT OTOBOT diberikan PERCUMA? 👑 Design pengepit yang mudahkan cara penggunaan 👑 Kecil dan mudah dibawa 👑 Pengepit di design khas untuk melentikkan bulu mata secara SMOOTH dan tidak mematahkan bulu mata . ORDER 📲 WHATSAPP +601116387200 atau Dm ❤ #glowingfoundation #flawlessfoundation #1mmf #1mmm #1minutefoundation #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #nakcantik #makeuptutorial #makeuplover #makeupmurah #secretofGlowingOverdose #1minutemascara #likeme #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #1minutemaskara #maskaramurah #maskaramalaysia #foundationmurah #foundationmiracle ## #1minutemiraclemascara # #supermegavollumefibermascara
UIHHHH.. CANTIK CANTIK NAK PERGI MANA NII ❤️ . . Hakak dh cakap dahh.. bila mix schatzs serum and schatzs foundation comfirm makeup korang lagi Debommm tauuu 🔥 . . Tk perlu pening2 lagi nak buat makeup tahan lama and nampak glowing sebab dua2 produk Schatzs ni boleh membantu uollss tau.. jimat duit and jimat masa sebab dua2 ni tengah promo korang 🔥🔥🔥 . . Usah ragu-ragu lagiii, angkat phone tuuuu.. whatsapp laju-laju nak order Schatzs hari ni juga ❗️ Berminat? Boleh beli Produk Schatzs nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams #kolagenikansalmon #schatzsskinboosterserum
TAK SEMPAT NAK TANYA TERUS GRAB FD AND SERUM 🔥 . . Wahh wahhh.. tak menang tangan jerung2 Schatzs melayan customer2 yang keep on repeat order . Semua dh fall in love uollsss 🔥 mana tak nya.. bila Schatzs skin booster serum and schatzs foundation bergabung meletoppppp 🔥 tak kelip mata la cik abang nanti tengok si isteri lawo naw nawww ❤️ . . Dgn gabungan kolagen ikan salmon dlm serum plus serbuk royal 24k gold dalam fd hasil dia memang mantoppp koranggg 👍🏻👍🏻👍🏻✨✨✨ . . Jangan ragu2 lagi, angkat phone tu dan whatsapp kami sekarangggg 🔥 >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
THANK YOU KAK LOVE ❤️ . . You look so gorgeoussss 🔥🔥🔥🔥 . 5 SBB KNP SBG FDTION NI BEST ------------- . [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. . Much love kak @shazreeyanashukri ❤️ . #teamyatischatzs #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
SOO BEAUTIFUL 🌹 . . Medium beige juga sesuai utk kulit tanned uolls 🌹 finishing yang smooth and glowing memangg UMPHHH 👍🏻 cantikk sgt2.. . . Thank you dear customer for trusting us ❤️ jangan risau, di dalam Schatzs ada serbuk emas yg berfungsi sebagai agen anti aging tauu.. so, tiada lagi garisan halus di muka 🥰 . . . #teamyatischatzs #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
" SCHATZS BEAUTE GLOW FOUNDATION , DAP DAP SIKIT DAH FULL COVERAGE " . . . Wahhhhh, makin senang la kerja chuollsss yang nak cantik cantik niiii 😍 hanya satu pump, calit and dap dapp jee dah nampak gebuuu weyyyy ☺️ bestnyaaaa .. . . Kenapa Schatzs best sangat ???? ♥️SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia . ♥️Royal 24 K Gold + antioxidant . ♥️melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif . ♥️ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu” . ♥️Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ http://www.wasap.my/60134040242 . #teamayanaschatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
SIMPLE TUTORIAL USING SCHATZS BEAUTY GLOW FOUNDATION 🌹 . . After effect pakai Schatzs fd ni memang terbaik. Instant glowing and moist 🌸 tak perlu susah2 nak touch up sebab guna Schatzs fd sahaja dah memadai untuk cover satu muka uolls . . Say No More to scar 💋 . 5 sebab kenapa fd Schatzs is the best 👍🏻 [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
ᴅᴇsᴘᴜᴇs ᴅᴇ ᴜɴᴀs ʟɪɴᴅᴀs ᴠᴀᴄᴀᴄɪᴏɴᴇs sᴇ ᴠᴏʟᴠɪᴏ ᴄᴏɴ ᴇʟ ᴍᴋᴘ💕💕💕 ᴠᴏʏ ᴀ ɪʀ sᴜʙɪᴇɴᴅᴏ ᴛᴏᴅᴀs ʟᴀs ғᴏᴛᴏs ǫᴜᴇ ᴍᴇ ǫᴜᴇᴅᴀʀᴏɴ ᴘᴇɴᴅɪᴇɴᴛᴇs ʏ ᴇsᴛᴀ ʙᴏᴍʙᴀ sᴇ ɴᴏs ʀᴇᴄɪʙᴇ ᴍᴀɴᴀɴᴀ ᴅᴇ ᴏᴅᴏɴᴛᴏʟᴏɢᴀ!👩🏿‍🎓 • • • • #makeup #makeup #makeupartist #lips #lipstick #eyebrows #anastasibeverlyhills #eyebrows #counturing #glow #glowingskin #foundationbrush #glowingfoundation #strobing #maquillaje #girl #mac #urbandecay #naked #nars #narsissist #diormakeup #perfectskin #beneficcosmetics #porefessional #morphe #glowing #profesional #lips #lipstick #kyliecosmetics #kyliejenner #contourkit
Reposted from @umairah_uzma - ALHAMDULILLAH❤️❤️❤️ Customer konsisten pakai Umairah uzma Glowing Foundation muka dah tak kusam👏🏻👏🏻👏🏻 dan yang pasti kulit muka makin bersih dan licin😍😍 . . Akak2 yg ada masalah kulit muka kusam, jerawat halus & bintik2 hitam meh cepat2 try 1set Umairah Uzma foundation ni. Boleh tengok hasil lepas 2-3bulan. . Jom laju2 whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 📲0124929416 📲0124929416 - #umairahuzmaoriginal #agentumairahuzma #agenpenang #makeuptutorial #glowingfoundation #penangmakeup #seberangjaya #bertam #perda #kulimhitech #bayanbaru #regrann
Keliru Nak Pilih Mana Foundation Terbaik ❓❓❓ . ~GLOWING FOUNDATION by UMAIRAH UZMA~ . Mungkinkah yg ni jawapan kpd pencarian Foundation paling flawless utk kulit wajah korang? . Best nyer Glowing Foundation by Umairah Uzma ni siap LENGKAP untuk selesaikan semua dilema korang sekaligus; . ✔Tekstur yg RINGAN. ✔Senang BLEND. ✔Jimat MASA. ✔Hasil SMOOTH. ✔Membaiki TONA Tak Sekata. ✔Kawal Lebihan MINYAK. ✔Tidak Menyumbat PORI. ✔MENCERAHkan Kulit. ✔VITAMIN E Utk Kulit Sihat. ✔Perlindungan UV SPF 50 ✔Kuasa LEMBAPAN Hingga 12 Jam. ✔JIMAT Tahan Lama Hingga 3-4 Bulan. . Dan... yg paling tak tahan... mekap SIMPLE tp hasil FLAWLESS MELETOPP !! . Psssttt, Nape nak try bulan depan, kan PROMOSI dah start hari ni 😉 . PM sekarang jugak k... 📲011-26669202 📲011-26669202 #sayajual #glowingfoundation #makeupcantik #foundationhalal #localproducts
MINYAK BOONGA - . #minyakboonga ni diformulasi dari minyak pati bunga ros tau sebab tu dalam dia ada rose buds. -- . Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: -- . 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹 Merawat kulit kusam 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi #minyakboonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹 Paling best #minyakboonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. -- . Yang mana stay area JB boleh dapatkan dari kami ❤️ Tekan link dekat bio 👆🏻 Stock limited ye! Siapa cepat dia dapat. -- . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongajb . #sistholipmattejb #aifalipmattejb #minyakboongajb #nafurajb #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #sisthofoundation #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #foundationviral2018 #tipskecantikan #glowingfoundation #ootd #fattzura #haniffxelvina #sistholipmattejb #johorbahru #agentjb #agentjbtebrau #agentsistholipmatte #sistholipmattejohor #sistholipmattekluang #sistholipmatterafara #sistholipamttesimpangrenggam #codsimpangrenggam #codjohorbahru
THANK YOU KAK LOVE ❤️ . . You look so gorgeoussss 🔥🔥🔥🔥 . 5 SBB KNP SBG FDTION NI BEST ------------- . [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. . Much love kak @shazreeyanashukri ❤️ . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Build yourself the perfect nourishing skin care regimen when you add our skin repair Edition to your routine. Start by treating yourself with a weekly exfoliation followed by toning and moisturizing! Build your regimen....... ASSURE WHITENING FACE CREAM got you any time any day 👍🏻 Brighten your face with this unique glow and make it look different within 7days! This cream is known to add moisture to your skin and make it supple. This cream has a brightening complex which heals the 5 signs of darkening and makes your face look whiter and brighter. Restore the natural glow of your skin and make yourself look youthful! GLOW PRESTIGE FACE WASH • It reduces dark spots, blemishes and acne scars. • It contains potassium which hydrates and moisturizes the skin. • It has vitamin B6, which improves new cell formation. • The calcium present heals dry skin and protects the top layer. • It contains magnesium which fights with free radicals that cause wrinkles. • The Vitamin C in it boosts collagen production which helps to maintain skin elasticity and firmness while the zinc heals and protects damaged tissues. • It removes dead skin cells and impurities from the skin. • It reduces the melamine production, lowers hyper pigmentation and lightens the skin effectively.... 100% natural.... No preservatives Shelf life: 60 days. . . . . . . . . . . . . #skinglamour14_ #nbctribe #naijabrandchick #naijacelebrities #glowingfoundation #glowbetter #glowinginthedark #glowupchallenge #luxury #perfectskinday #new #glomo #bronze #dolcevita #lipstick #flatlay #magiccream #brownhair #ombre #redhead #eyes #nomakeup #valentine #valentinesday #love #teami #naija #lagos #lekki
SOO BEAUTIFUL 🌹 . . Medium beige juga sesuai utk kulit tanned uolls 🌹 finishing yang smooth and glowing memangg UMPHHH 👍🏻 cantikk sgt2.. . . Thank you dear customer for trusting us ❤️ jangan risau, di dalam Schatzs ada serbuk emas yg berfungsi sebagai agen anti aging tauu.. so, tiada lagi garisan halus di muka 🥰 . . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
SOO BEAUTIFUL 🌹 . . Medium beige juga sesuai utk kulit tanned uolls 🌹 finishing yang smooth and glowing memangg UMPHHH 👍🏻 cantikk sgt2.. . . Thank you dear customer for trusting us ❤️ jangan risau, di dalam Schatzs ada serbuk emas yg berfungsi sebagai agen anti aging tauu.. so, tiada lagi garisan halus di muka 🥰 . . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
MUKA BANYAK BEKAS JERAWAT? . MAJLIS KAHWIN LAGI SEMINGGU ?? SISTUR TAK CONFIDENT LAH MACAM NI .. . . Jangan risau akak2 , adik2 yang nak kahwin tuuuu.. Dengan Schatzs, uols boleh cover parut jerawat tuuu 😍 tak merosakkan kulit pun.. . . Cuma dap dap je and you alls dah boleh cantik2 tauu ❤️ . . makeup mmg tahan lama kalau guna Schatzs Foundation.. up to 16 hrs tauuuu.. and plus glowinggg gituuu.. tak perlu guna highlighter pun tak apaaa.. ramai pengantin2 dh guna weyyy.. semua puas hati ✨ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Foundation glowing✨ Foundation terwow😍😍 Yang pasti ttep aman dong. Yuk yang mau daily atau pas kondangan kelihatan glowing bisa langsung chat ya say 082144506939 #flawlessglowredjelly #glowingskincare #jellyglow #foundationglow #foundationglowing #glowingfoundation #superglowingfoundation #foundationglowingflawless #jellyglow #glowglowingfoundation #foundationglowingbyfira
" SCHATZS BEAUTE GLOW FOUNDATION , DAP DAP SIKIT DAH FULL COVERAGE " . . . Wahhhhh, makin senang la kerja chuollsss yang nak cantik cantik niiii 😍 hanya satu pump, calit and dap dapp jee dah nampak gebuuu weyyyy ☺️ bestnyaaaa .. . . Kenapa Schatzs best sangat ???? ♥️SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia . ♥️Royal 24 K Gold + antioxidant . ♥️melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif . ♥️ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu” . ♥️Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
DARI KERANA MATA 😍 . . Makeup look macam ni memang onzzzz dengan ada nya Schatzs Foundation ☺️ tahan seharian tau 🌸 . . Uollss.. sekarang tak perlu risau lagii dengan cuaca panas sebab Schatzs Foundation mmg terletak herlok and tak bercapuk walau pun cuaca panas tauu.. and ada SPF40 yang menghalang sebanyak 40 kali lapisan sinaran uv matahari. So , kulit uols akan sentiasa sihat dan segar ! . . Ada berapa code ya ?? Uollsss.. sekarang dah ada 3 code yg sesuai utk semua jenis kulit wanita asia tauu .. ada code light beige , beige and medium beige . Jangan lupa grab sekaranggg .. dah cuba comfirm jatuh cinta terus 😍 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Night Guiss. Serius cantik guna Young And Glow Foundation by mama lofa Datin Noor Kartini ni. Sapu - sapu dah glowing. Yang best ia dah mengandungi serum. Tu yang kulit muka lembab jer. . Pas tu bila guna makep, cantik sekata jer. Tak bercapuk dan tak melekit kat tudung. . Sape nak Whatsapp okey! . . 📲0122990266
Night Guiss. Serius cantik guna Young And Glow Foundation by mama lofa Datin Noor Kartini ni. Sapu - sapu dah glowing. Yang best ia dah mengandungi serum. Tu yang kulit muka lembab jer. . Pas tu bila guna makep, cantik sekata jer. Tak bercapuk dan tak melekit kat tudung. . Sape nak Whatsapp okey! . . 📲0122990266
Our skin, no matter, what color it is of, needs an extra amount of care to make it glow! Glow faces are the happy ones which brightens up anyone’s day with a simply smile. Products which can make your face glow and spotless ASSURE WHITENING FACE CREAM: If you want to double your skin whitening process with lesser time, this long lasting translucent serum is what you are probably looking for! 👍🏻positive results within 2weeks of appliance. 👍🏻Make your dark marks and dark spots go low and improve the texture added by whitening it! TONER PEEL 👍🏻 made from pure sugarcane 👍🏻 Deeply exfoliates skin 👍🏻 brightens facial skin tone 👍🏻 smoothens facial skin 👍🏻100% organic MANUKA DERMA WASH 👍🏻nutritive skin loving cleanser, for the beautiful skin that you deserve. 👍🏻Make your acne care routine simple and easy with our extra-gentle formula 👍🏻removes dirt and oil without harsh ingredients that can dry 👍🏻 treats acne 👍🏻 penetrate deeply to balance your skin. 👍🏻 Let your skin heal itself gently without adding irritants. NUTRIENT HYDRATING TONER 👍🏻stimulates the skin and promotes blood flow. 👍🏻It balances and restores the skin's pH and tightens pores. 👍🏻Its antibacterial properties offer troubled skin a gentler alternative to the more commonly harsh acne treatments. 👍🏻It's also healing to sensitive skin, soothing dermatitis and irritation. 👍🏻Effective as an Anti-Wrinkle treatment. 👍🏻 protects the skin from the effects of free radicals 👍🏻 balances skin pH and promotes cellular repair. DARK PATCH CLEARER (face) Uneven facial skin tone, acne spots? Sun burn? Look no further ...this amazing facial cream corrects any facial skin imperfection. With turmeric and vitamin c as major ingredients... which helps brighten up your face giving it a healthy glow. Result guaranteed 💯 . . . . . . #skinglamour14_ #glowing #glowingskin #glowup #glowinthedark #glowkit #glowyskin #glowy #glowskin #glowsticks #Glowcon #glowgetter #glowinthedarknails #glowlean #glowmakeup #glowingskincare #glowparty #glowglowing #glowingface #glowymakeup #glowstick #glowingmakeup #glowingeyes #glowedup #glowpaint #glows #glowgirl #glowingfoundation #glowbetter
MUKA GLOWING LEITTT SEPANTAS 30 SAAT HANYA DGN SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION ?!! BIAR BETUL??.. . Antara kelebihan Shalicious Beauty Foundation adalah , terdapat apple stem cell from New Zealand !! Dan korang jgk boleh jadikan moisturizer pd kulit sbb tekstur dia sgt2 ringan😍.. . Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋 #shaliciousputrajaya #shaliciousterbaik #naturalproduct #cshine #cshineskincare #naturalskincare #skincareberkesan #serumnatural #beautysecret #mixberrypowder #beautysecretshalicious #supplementputih #kulitputihgebu #shaliciousfoundation #shaliciousoriginal #glowingfoundation #trustedseller #igshopmalaysia
NAK TRY MIXBERRY POWDER, TP XDA MASALAH KULIT. . Boleh sgt,xda masalah pun.. Lagi bagus sbb skin akan jadi makin cantik tau.. Dan makin cerah?? Ha tu bonus 😍😍 . Senang sgt nk consume Mixberry ni, dia jenis serbuk, cuma kemam je, ambik 1 sudu pg, dan mlm. Rasa sgt2 la sdp. . Dn segala tips sgala pntang larang kami akan ajr satu2 bagi korang faham.. . Sis nk bgi tau ni..Shalicious ni dh ade puluhan ribu testimoni tau.Sebab ape??..Sebab barng menjaddi💪🏻💪🏻..Baru je mkn kejap dh jadi... . Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋 #shaliciousputrajaya #shaliciousterbaik #naturalproduct #cshine #cshineskincare #naturalskincare #skincareberkesan #serumnatural #beautysecret #mixberrypowder #beautysecretshalicious #supplementputih #kulitputihgebu #shaliciousfoundation #shaliciousoriginal #glowingfoundation #trustedseller #igshopmalaysia
Wow cantikkan kulit sis nih😍 Nak cantik gebu korang kenalah amalkan #mixberry Nak cantik kena rajin yeee. Banyakkan minum air 3L sehari😘 . Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋 #shaliciousputrajaya #shaliciousterbaik #naturalproduct #cshine #cshineskincare #naturalskincare #skincareberkesan #serumnatural #beautysecret #mixberrypowder #beautysecretshalicious #supplementputih #kulitputihgebu #shaliciousfoundation #shaliciousoriginal #glowingfoundation #trustedseller #igshopmalaysia
MUKA BANYAK BEKAS JERAWAT? . MAJLIS KAHWIN LAGI SEMINGGU ?? SISTUR TAK CONFIDENT LAH MACAM NI .. . . Jangan risau akak2 , adik2 yang nak kahwin tuuuu.. Dengan Schatzs, uols boleh cover parut jerawat tuuu 😍 tak merosakkan kulit pun.. . . Cuma dap dap je and you alls dah boleh cantik2 tauu ❤️ . . makeup mmg tahan lama kalau guna Schatzs Foundation.. up to 16 hrs tauuuu.. and plus glowinggg gituuu.. tak perlu guna highlighter pun tak apaaa.. ramai pengantin2 dh guna weyyy.. semua puas hati ✨ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Nak dapatkan skincare murah tetapi berkesan, bebas bahan kimia dan lulus KKM? Nowa Beauty kan ada. Jom try gais. Jangan risau, saya sendiri dah pakai, memang tiada kesan sampingan. www.wasap.my/60129246022 #NowaBeauty #PerfectGlowSerum #AgentNowaBeauty #GlowingSerum #GlowingFoundation #LulusKkm #TrustedSeller
Serum+cream T2T HWI ready gaes, list orderan yukkk... Aman buat IBU HAMIL ya syantikk👈😘😘😘 Kinclongin wajah tanpa mercury yaa😊 Paket T2T dgn "DRONE TECHNOLOGY" bikin kulit wajah mulus,glowing,kencang,halus, Dijamin hasilnya wow 👍👍👍 Cream T2T prime skin dari HWI ini sangat disukai wanita Indonesia say😍 karna 100% berbahan alami,sudah terdaftar BPOM manfaatnya . Mencerahkan kulit . Mengencangkan kulit . Menghaluskan kulit . Memudarkan bekas jerawat . Memudarkan flek hitam . Anti penuaan dini . Mengecilkan pori2 WA 085742292021 atau klik https://goo.gl/ba6yEe #glowingspray #glowingbride #glowingsking #glowings #glowing_picture #glowingspeedoriginal #glowingskin #makeup #glowing #glowingspeed #skincare #makeupartist #beauty #glowingserum #glowingmakeup #makeupartistjakarta #glowingeyes #glowingfoundation #glowingface #glowingcream #glowingspeedmurah #kukupalsuhias #engagementnails #kukupalsuhandmade #glowing_nailart #glowingskincare #glowingdollteatox #sayajualdetoxtea #teatoxmurahmalaysia
Serum+cream T2T HWI ready gaes, list orderan yukkk... Aman buat IBU HAMIL ya syantikk👈😘😘😘 Kinclongin wajah tanpa mercury yaa😊 Paket T2T dgn "DRONE TECHNOLOGY" bikin kulit wajah mulus,glowing,kencang,halus, Dijamin hasilnya wow 👍👍👍 Cream T2T prime skin dari HWI ini sangat disukai wanita Indonesia say😍 karna 100% berbahan alami,sudah terdaftar BPOM manfaatnya . Mencerahkan kulit . Mengencangkan kulit . Menghaluskan kulit . Memudarkan bekas jerawat . Memudarkan flek hitam . Anti penuaan dini . Mengecilkan pori2 WA 085742292021 atau klik https://goo.gl/ba6yEe #glowingspray #glowingbride #glowingsking #glowings #glowing_picture #glowingspeedoriginal #glowingskin #makeup #glowing #glowingspeed #skincare #makeupartist #beauty #glowingserum #glowingmakeup #makeupartistjakarta #glowingeyes #glowingfoundation #glowingface #glowingcream #glowingspeedmurah #kukupalsuhias #engagementnails #kukupalsuhandmade #glowing_nailart #glowingskincare #glowingdollteatox #sayajualdetoxtea #teatoxmurahmalaysia
Serum+cream T2T HWI ready gaes, list orderan yukkk... Aman buat IBU HAMIL ya syantikk👈😘😘😘 Kinclongin wajah tanpa mercury yaa😊 Paket T2T dgn "DRONE TECHNOLOGY" bikin kulit wajah mulus,glowing,kencang,halus, Dijamin hasilnya wow 👍👍👍 Cream T2T prime skin dari HWI ini sangat disukai wanita Indonesia say😍 karna 100% berbahan alami,sudah terdaftar BPOM manfaatnya . Mencerahkan kulit . Mengencangkan kulit . Menghaluskan kulit . Memudarkan bekas jerawat . Memudarkan flek hitam . Anti penuaan dini . Mengecilkan pori2 WA 085742292021 atau klik https://goo.gl/ba6yEe #glowingspray #glowingbride #glowingsking #glowings #glowing_picture #glowingspeedoriginal #glowingskin #makeup #glowing #glowingspeed #skincare #makeupartist #beauty #glowingserum #glowingmakeup #makeupartistjakarta #glowingeyes #glowingfoundation #glowingface #glowingcream #glowingspeedmurah #kukupalsuhias #engagementnails #kukupalsuhandmade #glowing_nailart #glowingskincare #glowingdollteatox #sayajualdetoxtea #teatoxmurahmalaysia
Istimewanya Foundation Young And Glow ni : . ✅Halal (Boleh dibawa solat) ✅Tidak berminyak ✅Mempunyai SPF 45 ✅7 gram ✅1 tone sahaja dan sesuai dengan warna kulit ✅Mampu merawat masalah kulit jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata,parut jerawat, kulit sensitif/kering KANDUNGAN ALAM SEMULA JADI Y&G FOUNDATION ▪️EKSTRAK PUDINA ▪️MINYAK ARGAN ▪️MINYAK BIJI APRICOT ▪️VITAMIN C&E . . 📲 0122990266
SOMETHING SPECIAL FOR LOVE ONE ❤️ . . Buntu cik abang somi fikir2 nak cari hadiah apa untuk si isteri .. bila scroll2 insta terjumpa pula ig Schatzs hq ni.. haaa.. baru laa tercetus idea nak hadiah kan isteri flower bouquet ❤️ comfirm isteri cik abang semua happy tauu.. mana tak nyaa.. dapat hadiah produk setaraf antarabangsa 🔥🔥 Ramai MUA dh guna and yang penting its good for your skin 👍🏻 . . . Haaa.. uolllsss jangan lupa dapatkan schatzs sekarang .. nak cantik ? Nak flawless ? Nak glowing ?? Schatzs Foundation la jawab nya ☺️ . . #teamayanaschatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
SOMETHING SPECIAL FOR LOVE ONE ❤️ . . Buntu cik abang somi fikir2 nak cari hadiah apa untuk si isteri .. bila scroll2 insta terjumpa pula ig Schatzs hq ni.. haaa.. baru laa tercetus idea nak hadiah kan isteri flower bouquet ❤️ comfirm isteri cik abang semua happy tauu.. mana tak nyaa.. dapat hadiah produk setaraf antarabangsa 🔥🔥 Ramai MUA dh guna and yang penting its good for your skin 👍🏻 . . . Haaa.. uolllsss jangan lupa dapatkan schatzs sekarang .. nak cantik ? Nak flawless ? Nak glowing ?? Schatzs Foundation la jawab nya ☺️ . . #teamyatischatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
Morning Guiss! Cantik kulit muka guna Foundation Young and Glow Ni. Tak bercapuk dan tak melekit pon kat muka. Selesa. . Patutlah ramai yang PM tanya dan terus beli, foundation mama Neelofar ni, Datin Noor Kartini. . Sapa nak whatsapp okey. . . 📲 0122990266
Hey guys! Abigail here! So I’ve been asked how I get my foundation to look flawless and natural so I decided to put it in a video form! Basically, I use very little foundation and build it up until I’m content with the coverage. The secret to having flawless foundation is the primer you use for your skin, which also depends on your skin type, and the makeup brush you use. Beauty blenders are great for blending in foundation but I prefer to use my fluffy foundation brush because it gives me an airbrushed type of look to my foundation. Hope you enjoy this video and drop a comment for video ideas or questions you may have! #makeupfoundation #makeuplook #flawlessfoundation #skinlikefohndation #glowingfoundation
Still In Promo 😱😱😱... From RM69 Now Only RM49 😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘 AUTHORIZED DROPSHIP HERE💕 DO CONTACT US NOW (Nazia/Anis - 018 - 9196176) 🎁SETIAP PEMBELIAN WE PROVIDE FREEGIFT🎁 COD AREA : 🚘 Seluruh Kuala Lumpur 🚘 Selangor/Selayang/ Gombak/P.J/Bangsar/Batu muda/KD..dll 🚘 Perak/Ipoh JOM DM/WS GURLS/BOYS😍 #fastrespond #teamctzy #wawacosmeticsteamctzy #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #foundation #foundationmalaysia #foundationmurah #mattefoundation #glowingfoundation #foundationlover #foundationviral #serumfoundation #wawacosmetics #wawacosmeticsfoundation #foundationwawazainal #wawacosmeticshq #wawacosmeticskualalumpur
Foundation Young & Glow by Datin @noorkartini ini sangat sesuai untuk digunakan oleh golongan wanita dewasa mahupun remaja. Kandungan yng terkandung di dalam foundation ini tidak membahayakan malah mampu merawat kulit anda. Dapatkannya sekarang👇 . . 📲 0122990266
Nak cantik dan muda, guna Young And Glow Foundation. . Kulit cerah dan tak bercapuk. . . 📲 0122990266
Glowingnya kulit muka dua jelitawan ni guna Foundation Young and Glow daripada mama diorang. Datin Noor Kartini. . . 📲012990266
Glowingnya skin our lovely founder Datin @noorkartini dan akak disebelah beliau. Nak kulit glowing mcm ni?? Jangan tunggu-tunggu lagi. Dapatkan Young & Glow Foundation . . 📲 0122990266
Antara kandungan yang ada di dalam Young & Glow Foundation adalah terdiri daripada Vitamin C dan Vitamin E yang membantu untuk menghasilkan kologen pada wajah anda. Or boleh dikatakan sebagai anti-penuaan ✨☁️ Dapatkan Young & Glow Foundation sekarang ‼️ . . 📲 0122990266
Linda Rafar suka sangat guna BLUE FOUNDATION SKINELLE. Tak melekit katanya. Mudah disapu dan cepat glowing muka. . . Jom dapatkan satu! . . 📲 0122990266
Foundation Young & Glow by Datin @noorkartini ini sangat sesuai untuk digunakan oleh golongan wanita dewasa mahupun remaja. Kandungan yng terkandung di dalam foundation ini tidak membahayakan malah mampu merawat kulit anda. Dapatkannya sekarang dengan kami 😘 . . 📲 0122990266
Hi uolls, risau nak keluar rumah dalam keadaan cuaca yang panas. Foundation anda melekit, berminyak, kulit nanti bercepuk2. Okay, no more worries!! Introduce to our Young & Glow Foundation. Bukan sahaja teksturnya lembut, malah tidak melekit atau berminyak. Paling best, ianya mesra wudhu sebab kandungan produk ini adalah HALAL. . Jangan pandang lama-lama tau, kalau nak baik cepat Whatsapp sis 👇 . . 📲 0122990266
Dua - dua jelitawan ni pakai Young And Glow Foundation, mama diorang punya Datin Noor Kartini. Cantik dan glowing muka Neelofa dan littlemisskhan. . . Nak muka glowing macam jelitawan ni, Whatsapp sis okey. . . 📲 0122990266
CAN YOU FEEL THE MAGICAL BOTH OF THIS ? . . Bila mix dua2 ni, terus rasa macam WOW, I WHOLE DAY CHANGE 🥰 dari badmood, terus jadi Happy . Lepas cuci muka, terus apply Schatzs skin booster serum. Memangg UMPHH !! sejukkk and bau mint .. and nak keluar tu, pakai pula Schatzs Foundation. Perghhh ! Bestttt sgtttt.. . . Super jimat foundation yang ramai dah cuba and yang pasti dah VIRALLLL 🔥🔥 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
next page →