#hadiahkonvo

23,051 posts

Loading...
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Tq my lovely new cust 😘 For order 2Set kalendar dekstop 😍 Kalendar dekstop ni boleh letak 13 gambar ya termasuk cover depan.. Ada pelbagai pilihan templete design boleh pilih 🤗 1 bulan 1 gambar Untuk tempahan whtsapp CikLa terus for fsst respons ⤵️ 📲01133152601 Www.wasap.my/601133152601/KalendarDekstop #kalendarbergambar #kalendar2019 #kalendardekstop #kalendarbajet #kalendarkuda #custommade #bantalcomelprinted #printedpillows #cetak #cetakmug #cetakfoto #keychain #puzzle #photocanvas #photobook #giftshops #kedaihadiah #kedaicetak #onlineshopping #hadiahperkahwinan #hadiahpertunangan #hadiahperpisahan #hadiahkonvo #doorgift #hadiahanniversary #hadiahharijadi #kenanganterindah #hiasanrumah #hiasankereta #bantalbergambar
Nak tempah bantal bentuk LOVE saiz besar macam gambar bawah ni???? Ada design tersendiri atau xde design?? Nak CikLa tlg designkn bole jer syg,free jer xde cas pape pun 🤗 Bagi gambar dan nama atau ayat nk letak.. Nak letak nama atau ayat je pun boleh 😜 Haaa.. Semua boleh request sebenarnya 😊 Berminat nak tempah atau nk tnya pape meh whtsapp terus CikLa ya? 📲01133152601 www.wasap.my/601133152601/BANTALBENTUKLOVE #bantalcomelcraft #bantalbentuklove #bantalcomelprinted #printedpillows #cetak #cetakmug #cetakfoto #keychain #puzzle #photocanvas #photobook #giftshops #kedaihadiah #kedaicetak #onlineshopping #hadiahperkahwinan #hadiahpertunangan #hadiahperpisahan #hadiahkonvo #doorgift #hadiahanniversary #hadiahharijadi #kenanganterindah #hiasanrumah #hiasankereta #bantalbergambar #eylalovelyshop #bazarpaknilmalaysia #kedaicenderamata #kedaionline
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Wedding board for your solemnization ✨ . Potrait illustration for someone special. Turn your photos into memorable potrait illustration to make them happy 🙆🏼‍♀️✨ . Seize the moment! . Let us illustrate your special day #illustrationmalaysia #handmadegift #illustration #giftideas #giftmalaysia #hadiahkonvo #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahanniversary #personalizedgiftmalaysia #potraitillustration #salemerdeka #graduationday #msushahalam #shahalam #graduationmalaysia #selangor #aeonshahalam #bukitjelutongshahalam #politeknikshahalam #msushahalam #seksyen7shahalam #shahalamresident
Birthday gift for your beloved ❤️✨ Just pm me for more info 😉 . Potrait illustration for someone special. Turn your photos into memorable potrait illustration to make them happy 🙆🏼‍♀️✨ . Seize the moment! . Let us illustrate your special day #illustrationmalaysia #handmadegift #illustration #giftideas #giftmalaysia #hadiahkonvo #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahanniversary #personalizedgiftmalaysia #potraitillustration #salemerdeka #graduationday #msushahalam #shahalam #graduationmalaysia #selangor #aeonshahalam #bukitjelutongshahalam
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Set Ukulele Soprano! Terhad! Pack A : RM85 (UKULELE shj) Pack B : RM120 termasuk -UKULELE -BEG -TUNER -PICK 2x Harga tidak termasuk pos SM RM15/SS RM25 WHATSAPP 0174300897 #ukulelemalaysia #ukulelemurahmalaysia #ukulele #kedaiukulele #beligitar #beliukulele #hadiahharilahir #hadiahbirthdaymalaysia #hadiahkonvo #alatmuzikmurah #pianomalaysia #ukulelemalaysiamurah #kedaimuzikkangar #kelasmuzik
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
Tq Customer! Alhamdulillah, pls come again. Yg ni keychain owl rm5. Sy jual 😘 ----------------------------------------------- Nak wasap? (FB)Click link www.wasap.my/601118729725 (IG)Click link dekat profile ye.. ----------------------------------------------- 💟C.A.C💟 #sayajualowlie #owlieplushie #bantalburunghantu #convogift #convogiftmurah #birthdaygift #bantalowl #bantalowlie #offer #keychainnama #hadiahkonvo #bantalcomel #hadiahhariguru #sayajualowlieplushie #sayajualbantal #owlpillow #bantalnama #bantalmurahmalaysia #hadiahbaby #bantalmurah #bantalcouple #bantalkereta #cacraftowlie #keychainmurah #sayajualkeychain #carneckrest #neckrest #penandabuku #bookmarkmurah #bookmarkmalaysia
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Cantik sgt sticker pillow ni kn 😍 Ni sticker pillow hanya boleh letak nama sahaja gambar xboleh tau 🤗 Saiz bantal yg kecil tu 12x9 inch sepasang (2bantal) RM6⃣0⃣ Nak saiz besar pun ada warna kain boleh pilih 😘 Untuk tempahan boleh terus whtsapp CikLa for fast respons 👇 Www.wasap.my/601133152601/STICKERPILLOW #bantalcomelprinted #printedpillows #cetak #cetakmug #cetakfoto #keychain #puzzle #photocanvas #photobook #giftshops #kedaihadiah #kedaicetak #onlineshopping #hadiahperkahwinan #puzzlebergambar #hadiahpertunangan #hadiahperpisahan #hadiahkonvo #doorgift #hadiahanniversary #hadiahharijadi #cawanbergambar #kenanganterindah #hiasanrumah #hiasankereta #bantalbergambar #bazaarpaknil #kedaicenderamata #kedaionline #stickerpillow
PUZZLE DAN MUG BERGAMBAR 🌼 Nak dapatkan harga super jimat untuk puzzle dan mug meh whtsapp CikLa skrg 🤗 Free jer design untuk korang.. Boleh ltk pape gambar dan wording.. KLIK FOR ORDER ⤵️ 📲01133152601 www.wasap.my/601133152601/SETPUZZLEDANMUG #bantalcomelcraft #bantalcomelprinted #printedpillows #cetak #cetakmug #cetakfoto #keychain #puzzle #photocanvas #photobook #giftshops #kedaihadiah #kedaicetak #onlineshopping #hadiahperkahwinan #puzzlebergambar #hadiahpertunangan #hadiahperpisahan #hadiahkonvo #doorgift #hadiahanniversary #hadiahharijadi #cawanbergambar #kenanganterindah #hiasanrumah #hiasankereta #bantalbergambar #bazaarpaknil #kedaicenderamata #kedaionline
OWLIE SAIZ L (mata & paruh JAHIT) READY STOCK RM35 each Saiz: 14 inci x 16 inci Postage Poslaju: (1 pcs) RM8 sem, RM12 ss Letak nama: FREE 5 huruf pertama, huruf ke-6 & seterusnya RM0.20 each huruf Sesuai sbgai hadiah birthday, hadiah bayi baru lahir,hadiah konvo, hadiah persahabatan, deko bilik baby, deko bilik tidur, ruang study, kreta dll Jomm wasap aida www.wasap.my/60133935915 #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat
OWLIE BUDGET (mata & paruh GAM) RM12 each Saiz: 8 inci x 9inci Postage Poslaju: (1-6pcs) RM8 sem, RM11 ss Letak nama: FREE 5 huruf pertama, huruf ke-6 & seterusnya RM0.20 each huruf Sesuai sbgai hadiah birthday, hadiah bayi baru lahir,hadiah konvo, hadiah persahabatan, deko bilik baby, deko bilik tidur, ruang study, kreta dll Jom wasap skrg www.wasap.my/60133935915 #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat #convogift #bantalowl #bantalburunghantu #malaysiancrafter #craftermalaysia #burunghantu #konvokesyen #graduasi
OWLIE EKSLUSIF (mata & paruh JAHIT) RM15 each Saiz: 8 inci x 9inci Postage Poslaju: (1-6pcs) RM8 sem, RM11 ss Letak nama: FREE 5 huruf pertama, huruf ke-6 & seterusnya RM0.20 each huruf Sesuai sbgai hadiah birthday, hadiah bayi baru lahir,hadiah konvo, hadiah persahabatan, deko bilik baby, deko bilik tidur, ruang study, kreta dll Jom wasap skrg www.wasap.my/60133935915 #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat #convogift #bantalowl #bantalburunghantu #malaysiancrafter #craftermalaysia #burunghantu #konvokesyen #graduasi
Masih mencari² hadiah untuk tersyg?? Tapi tak tahu nak cari ape?. Ha, mungkin korg boleh risik² fb CikLa Cuci2 mata tgk album CikLa 💕 Mana th anda jumpa jalan nye.. Hihi Bantal terlajak comel, bantal bergambar cantik 😍 Puzzle, mug,fridge magnet pun ada juga 🤗 Jom hadiah kan buat sahabat² , saudara mara.. Sempena hari bahagia .. Free design tau bole tkr background,tmbh pape wording ♥️ . Ada pelbagai saiz tau, utk keterNgan lanjut boleh terus clik link ni⤵️ 📲01133152601 www.wasap.my/601133152601/BANTALCOMEL . #bantalcomelcraft #bantalcomelprinted #printedpillows #cetak #cetakmug #cetakfoto #keychain #puzzle #photocanvas #photobook #giftshops #kedaihadiah #kedaicetak #onlineshopping #hadiahperkahwinan #hadiahpertunangan #hadiahperpisahan #hadiahkonvo #doorgift #hadiahanniversary #hadiahharijadi #kenanganterindah #hiasanrumah #hiasankereta #bantalbergambar #eylalovelyshop #bazaarpaknil #bazarpaknilmalaysia #kedaicenderamata #kedaionline
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Congratulations! 🎓 . Potrait illustration . Turn your photos into memorable potrait illustration to make them happy 🙆🏼‍♀️✨ . Seize the moment! . Let us illustrate your special day ✨ . . Click link dekat bio untuk order ❤️ . . #illustrationmalaysia #handmadegift #illustration #giftideas #giftmalaysia #hadiahkonvo #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahanniversary #personalizedgiftmalaysia #potraitillustration #graduationmsu2018 #convouitm #convoukm #convounimas #convoutem #convoupm #convoum #convocation2018 #convouthm #convoupm #convounisza #convounimap #convoump #sayajualmalaysiamurah #giftmalaysia
Teringinkan bulu mata lebat dan panjang secara natural ? Di sini ada penyelesaiannya, hanya guna Arafa Beauty Serum, formula bahan semulajadi dari habatussauda, castor oil dan herba asli arab yang bagus untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata tanpa kesan sampingan. Bila bulu mata dah panjang baru la senang awak nak pakai mascara❤️Halal dan mendapat kelulusan KKM. Kesan seawal 7-14 hari. Jom grab 1 botol dengan harga discount sekarang❗️ . . Harga sebotol RM50sm / RM60ss . . Cara order: Klik link whatsapp sis di profile ig ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal #eyelashserum
ARAFA BEAUTY GOLD Hair Serum - with arabic herbs GOLD Hair Serum adalah ramuan herba asli dari Arab yang menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yang cepat. Formula hebat yang dirumus adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening dan rambut yang rosak dengan menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Serum Bulumata Arab ini adalah khas untuk anda yang nak: 👇🏼 ✔ Melebatkan bulu mata dengan CEPAT! 😍 ✔ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara SEMULAJADI & KEKAL! 🤩 ✔ Melebat & menghitamkan kening😎 😎 ✔ Membantu mengatasi masalah rambut gugur😲 ✔ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya😲 . 🗓Berapa cepat kesannya? Dari pengalaman ramai pengguna produk ni, kesannya anda akan rasai seawal 7-14 hari. . . Kebaikan: 🌼Berkesan dalam masa yang singkat . 🌼100% bahan semulajadi dan bebas bahan kimia ( Mendapat Kelulusan Kementerian Malaysia ) 🌼Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata sensitif & pemakai kanta lekap 🌼Senang digunakan, boleh dibawa ke mana shj & jimat masa 30ml ( Untuk kegunaan 3 bulan) . . Harga sebotol: RM50sm /RM60ss . Cara order: Klik link whatsapp di bio ni dan awak akan dibawa terus ke whatsapp tanpa save no fon sis. Mudah kan? 😘 No DM, terus WS okayy . #dyxycosmetics #serumbulumata #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #nsabeauty #aurawhite #perlacoffee #wawaserum #serisoap #hantarankawin #hantarannikah #hantarantunang #hadiahkonvo #nucifera #akubelummahumati #shalicious #okaya #demica #wawawax #simplysiti #uforabeauty #bidadariku #percayaasadmotawh #eyelashserum #bougasbeautyserum #charmscosmeticshalal
Good morning fellas 👋🏻, . Let’s order potrait illustration for your beloved ones ❤️✨ . Potrait illustration . Turn your photos into memorable potrait illustration to make them happy 🙆🏼‍♀️✨ . Seize the moment! . Let us illustrate your special day ✨ . . Click link dekat bio untuk order ❤️ . . #illustrationmalaysia #handmadegift #illustration #giftideas #giftmalaysia #hadiahkonvo #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahanniversary #personalizedgiftmalaysia #potraitillustration #graduationmsu2018 #convouitm #convoukm #convounimas #convoutem #convoupm #convoum #convocation2018 #convouthm #convoupm #convounisza #convounimap #convoump #sayajualmalaysia
Congratulations! 🎓 . Potrait illustration . Turn your photos into memorable potrait illustration to make them happy 🙆🏼‍♀️✨ . Seize the moment! . Let us illustrate your special day ✨ . . Click link dekat bio untuk order ❤️ . . #illustrationmalaysia #handmadegift #illustration #giftideas #giftmalaysia #hadiahkonvo #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahanniversary #personalizedgiftmalaysia #potraitillustration #graduationmsu2018 #convouitm #convoukm #convounimas #convoutem #convoupm #convoum #convocation2018 #convouthm #convoupm #convounisza #convounimap #convoump #sayajualmalaysiamurah
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
Alhamdulillah. Postage today 14/12/2018 jumaat. Terima kasih tak terhingga kpd customer yg sudi shopping dengan kami. Kami sangat gembira dapat membantu anda mendapatkan hadiah yg unik, comel dan eksklusif. Terima kasih❤❤❤ #hadiahharilahir #hadiahbirthday #mylittlepony #hadiahbirthday #ponylover #unicorn #unicornlover #pinkiepie #hellokitty #kitty #owl #owllover #owlplushie #owlie #owlieplushie #owlpillow #owliepillow #hadiahkonvo #convogift #giftconvo #bantalburunghantu #hadiahkonvokesyen #hadiahgraduasi #pencilcase #bekaspensil #kotakpensil #borongowl #bantalowl
next page →