#happywife

1,158,600 posts

Loading...
Yessss! Find something you both like to do and use it as bonding time! Juan and I use dinner as a bond, I usually never cook alone. Who ever gets home from work first always starts the cooking. As we cook we usually just have conversations about how our days went, then we always sit and eat with the kids....NO phones or tablets at the table. #happywife #happylife
JolliBAE. 😜
You like fun size #🍫 check out this boy off #Kakashi#diva at 9 days old! Looking like his gpa!😱 He is #doubledeacon #texasgotbullys can’t wait to see how he turns out! #thisisbully #americanbully #dontbullymybreed #bullypups #bulliesofinstagram #theworldofbullies #ilovemybully #ilovemybullies #bullylife #happywife
#MarriageOneness tips 💗 since our #weekendgetaway with @familylifecanada we have been following & doing the #30DayChallenge yesterday was day 4 and my love surprised me with the ultimate treat- FLOWERS! Not just any kind, but WHITE!! My fave 🙌 well played @fahjmirage much better than a Big Turk (although that woulda been just fine 😋 ) #happywife ❤️ What can you do today to surprise your partner with a lil somethin somethin that says “I was thinking about you”? Love to hear your comments 🤗
Продолжение истории... Пока не видит 😜📸#goodday #goodtime #goodmusic #goodmemories #instagood #instalove #instaphoto #happywife #happymather #happyfamily #Lovelyhusband
THIS has been on high volume in my brain since I realized how close I am to my 40’s!!😱 . So much to do, so much to conquer before starting a new decade... but I’m working on it!💥 . So don’t mind me if You find me practicing how to get out of my own way and FINALLY going for things I normally would’ve ran away from! Ha!😁🙌🏼✨ . . . . #lyndalgfit #dancefitnessjoy #danceinstructor #fitnessinstructor #onlinecoach #joinmeinclass #joinmeonline #fitnessforalllevels #nevertoolate #joinmyjourney #icanhelpyou #happymom #happywife #happylife #mamalatina #empoweringeachother #vegan #adoptdontshop #ilovedance #ilovemovement #creativemind #colombiana #ilovemycommunity #giveandyoushallreceive #agingwithgoals #thetimeisnow
#신랑 #생일 #happybirthday 다용도실에 숨겨 놓았던 파이에 초 꽂고 튀어나오면서 생일축하송 불러주는데 이것도 이제 두번째이고나.. 저녁엔 가족끼리 케이크 또 자르자! #생일축하해 아까 낮에 정성 들여 카드 쓴 티를 내고싶어서 ㅋ 평소 옷선물 싫어하는 자기한테 (살쪄서) 오늘 특별히 옷선물 🥰 다 엄마반찬이지만 내가 끓인 미역국이랑 내가 사온 잡채 .소박한 #생일상 #iloveyou #happywife #부부
Когда получаешь печенька от мужа🍪за то что сидишь в Instagram 😒#goodday #goodtime #goodmusic #goodmemories #instagood #instalove #instaphoto #happywife #happymather #happyfamily #Lovelyhusband
Thanks to my hubby Elias 😘😍 #happywife #yonex #SNBC
We made it to SILVER and are headed for GOLD! Been madly in love with this man for almost three decades. Happy 25th anniversary to the man of my dreams🥂 . . . . #parkandeighth #happylife #happywife #25years #silver #lovemyman #somethinggoodishappeninghere
Bukan tidak tapi belum. Karena semua berproses. Orang tidak tau betapa susahnya usaha kita untuk tetap bisa survive 😇 #happymom #happywife #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #followme
🔥Love looks good on y'all 💘 . • ● The #aliwedding 🇯🇲😎
Ceritanya kita ksh kado bapake dlm rangka Hari Ayah Nasional (modus biar dpt kado di Hari Ibu) Berhubung mamake dagang jam jd kado cari bonusan ajah *bapake gak maen IG jd bebasss😁 . . . *) Ini bukan keromantisan yg HQQ....dibalik pengambilan photo mesrah ini ada adu mulut sampe hampir adu jotos 😂 #gift #foryou #fromme #youandme #twoofus #together #husbandandwife #happywife #happylife #likeforlike
Gak boleh asal ngomong sedikit aja, pasti nanti2nya dikabulin terus, dari jaman pacaran gak berubah.. udh dibilang jangan beli kue ataupun kado skrng lebih mikir mndingan beli susu & pempers anak.. ehh subuh2 pas lg kasih susu ke anak kok diatas kepalanya EL ada kotak HP, kirain lulungu tau nya bener aja.. hmm udh bgini siapa bisa nolak kan 😂😂😜😜 tapi kado yg lebih berhargaa tahun ini ditemenin my Baby @lemuelaldevarorienald 😍😍, senengnya luar biasa deh bday tahun ini .. btw Thankyou buat kado bdaynya my husband, biar semakin banyak berkatnya yah 😇😇 Trimakasih sudah menemani bday aku yg ke 8x nya dan bakalan sampe seterusnya .. I love you @ronaldbennyachan 😘😘 . . . . #mybirthday #13november2018 #27yearsold #happylife #happywife #happymom #bdaygift #vivov11
Today I am turning over a new leaf. I know that not everyday will go as planned because... well #momlife But I am going to try to get my reading in first thing in the morning, which means waking up before the baby, followed by my workout. So far this morning, it feels great!! . . . My spiritual and physical growth and well being are important to me. So, that means I will give myself the time it takes to grow! #motivatedmomma #christianmoms #godlywoman #happywife #becomingmybestself #biblestudy #busymomstyle #mornings
tadi nya aku kesel bgt hr ini,tapi setelah itu ak berubah pikiran, rasa nya hari ini akan berjalan lama jika qu menginginkan nya.. terimakasih..alhamdulillah sekali lagi kpd allah swt, smpai detik ini qu msh di beri kehidupan dgn bagian2 kebahagiaan yg ada di sekitar qu, orang2 yg qu syg jga menyayangiku.. yg selalu ingat, selalu mendoakan..kalian luar biasa.. untuk suamiku, terimakasih.. qu suka hadiah nya,sesungguh nya doa lah yg selalu ku harapkan.. ❤ #13november #bertambahusia #makeawish #happywife #thxhusban
Repost By @hindipendent : "Karena sejatinya hidayah itu milik Allaah, tugas kita pun hanya taat ❤ . Jadi sibuklah memperbaiki diri sendiri, stop sibuk menghakimi orang lain, stop merasa paling syar'i, paling taat, dan paling paling yg lain 🤦🏻‍♀️ . Inget muslimah yang istiqomah tak pernah merasa diri paling shalihah, akhir hidup kita seperti apa pun hanya Allaah yg tau, kita hanya bisa memohon meminta kepadaNya supaya hidayah tetap menjadi milik kita sampai akhir hayat, aamiin ❤ . 🎨📝: @hindipendent . . . SILAKAN SIMPAN, SHARE, REPOST GAMBAR kalo mau 😊, tapi TOLONG JANGAN HAPUS WATERMARK dan atau JANGAN DICETAK DAN DIPERJUALBELIKAN TANPA IZIN ya gaes, terimakasih banyaaak 😊😁🙏 (maapkeun capslock jebol 😅) . . . . . #artwork #visualart #kidsbooks #design #handpainting #handdrawing #weddingillustration #graphicdesign #dailydaawah #wife #pastelscolors #like4like #illustration #illustrator #likeforlike #illustagram #happylife #kidspose #design #love #typography #cute #children #socmed #ootdkids #happywife #prayer #ootd #brushlettering #happyface " (via #InstaRepost @EasyRepost )
Semoga bahagia,sehat,sukses, penuh berkat Tuhan. Target dan impian tercapai dalam waktu dekat dan bisa membawa hidup penuh keberkahan untuk keluarga dan sesama. Selamat ulang tahun pah. We love you.. 💞💞💞 Tuhan Yesus memberkati 🙏 #birthday #32th #husband #family #familygram #instafamily #happybirthday #love #happyhusband #happywife #happykids #happyfamily #13112018
😌Ice On My Baby 🥰🤷🏽‍♂️🛍 #HappyWife #HappyLife @adrianajanese
Playdate dengan bahasan yg “berat” 🤣🤣 #bff #since2003 #happywife #selfie
Today is Laura’s and my anniversary. She has truly been by my side through the good times, the bad, and in sickness and in health. She has made my life better in so many ways I cannot even count. She is an amazing partner, best friend, and the most fantastic mother to our children that I could ever ask for. I chose this wedding photo to post of her pushing me in a giant monopoly wheelbarrow not just because it is comical, but because it is the perfect metaphor for our relationship. She is always there holding me up and pushing me forward. She pushes me even when I am afraid or uncertain always towards my best interests even when I am too stubborn. She holds me up at the lowest and most trying times of my life. I love her more than she could possibly know. Laura, happy anniversary!!! I know you will always be there for me and I for you. I love you! ❤️❤️💏💏😘😍#happyanniversary #marriage #iloveyou #happywife #partner #bestfriend #loveofmylife
Puzzle 1 - Main bathroom 🛀
In case you haven’t been planning for it all month, it’s not too late to figure out a way to observe World Kindness Day today with some super deliberate or totally random acts of kindness! Me, I’m curious to see whether my family notices a difference in my behavior without knowing it’s a holiday. I am gonna crank up the charm at today’s parent-teacher meeting and maybe treat the littles to a rare trip to *gasp* McDonald’s. Did you know it was World Kindness Day? How will you observe today? #completelyblessed #compliment #complimentary #national kindnessday #compliments #complimentastranger #happywife #happymommy #happynight #happymorning #funday #funweekend #funnies #funnights
Alhamdulillah 25Th 💕 . . #happywife
Meet up hari ini 😍 makasih ante aira udah samperin kita , c u next time salam buat om nando yaaa nb : besok lagi para bapak2 diajak wkekekke #today #stasiun #meetup #happykid #happymom #happywife #ultraman #myson #anaklanang #hijaber #anakkereta #keretaapi #bestfriend #bolang #instalike #instagram #lfl #lfl 💛 temukangen
A broken watch is right twice a day ............ wave goodbye to ur 19th nervous breakdown @margotsupertramp !!!! hbd to my soulmate and bestie and girlfriend.. i luv u and ur groovy heart yami j <3 #happywife #happylife #20 #at #the #12
Karena sejatinya hidayah itu milik Allaah, tugas kita pun hanya taat ❤ . Jadi sibuklah memperbaiki diri sendiri, stop sibuk menghakimi orang lain, stop merasa paling syar'i, paling taat, dan paling paling yg lain 🤦🏻‍♀️ . Inget muslimah yang istiqomah tak pernah merasa diri paling shalihah, akhir hidup kita seperti apa pun hanya Allaah yg tau, kita hanya bisa memohon meminta kepadaNya supaya hidayah tetap menjadi milik kita sampai akhir hayat, aamiin ❤ . 🎨📝: @hindipendent . . . SILAKAN SIMPAN, SHARE, REPOST GAMBAR kalo mau 😊, tapi TOLONG JANGAN HAPUS WATERMARK dan atau JANGAN DICETAK DAN DIPERJUALBELIKAN TANPA IZIN ya gaes, terimakasih banyaaak 😊😁🙏 (maapkeun capslock jebol 😅) . . . . . #artwork #visualart #kidsbooks #design #handpainting #handdrawing #weddingillustration #graphicdesign #dailydaawah #wife #pastelscolors #like4like #illustration #illustrator #likeforlike #illustagram #happylife #kidspose #design #love #typography #cute #children #socmed #ootdkids #happywife #prayer #ootd #brushlettering #happyface
Well... this is hard for me to post but it’s time to share with you all. I don’t even recognize that girl in the black shirt. She was sad, depressed, overwhelmed, and pretty much hated herself. She was in a very dark place and an abusive relationship 💔 But the girl on the left, she is happy. She is a lover of life and loves her self. She has been taking care of her mind, body and soul for almost 3 years now. The things I post and talk about is what has helped me to become the woman I am. I truly believe everything I share with you. I am blessed to have a man who loves me and would do anything for me. But he didn’t come into my life until I showed myself love. Until I truly loved myself ♥️ • I am proof that no matter what situation you are in, no matter how you look and feel, it is possible to change it all! You have to want it. You have to fight for it. You have to believe in yourself. You have to be consistent. Start showing yourself love, and your body will love you back. It’s easier said then done, I know. But you are not alone and thankfully there are people like me that honestly, truly care and would LOVE to help you find your true authentic self! 💥 • I wish I had THRIVE 3 years ago. This woman in the swimsuit would have been here a lot sooner. But I am so thankful I am here now. And I continue to blossom into the woman I am meant to be 🌼 • Please feel free to reach out to me, or to anyone if you need help. You are not alone ♥️ • Sending you all lots of love and light today ✨ • #transformationtuesday #changeisgood #staystrong #staypositive #changeyourmindset #positivemindset #loveyourself #investinyourself #youareimportant #takecareofyourself #mindbodysoul #healthylifestyle #healthandwellness #thankful #thankfulforlife #premiumnutrition #newtechnology #thriveexperience #thrivelife #happywife #happylife
• • • • • Selamat malaaaaaaam..... Aku pilih kamu, kalau waktu bisa diputar kembali, aku akan tetap pilih kamu !!! • • • • • Senja dan cinta itu mirip !!! Bagusnya dinikmati saja, tidak perlu kebanyakan diumbar (: #wifielawasbarudiposhsetelahSAH #istrisayangsuamipejuangnafkah #semakinharisemakinhappy #happywife #myfamilymyoxygen
Happy wife- happy life.... Как говорится😅 . P. S. Пока муж выигрывает, красная помада помогает мимикрировать под Польский флаг🤦🏻‍♀️😂 . Вчера прям неуютно почувствовала себя на трибуне... Когда поняла, что похожа на флаг Польши))😅 . Ну а что, ребят, окружающая среда незаметно проникает в моё подсознание🤦🏻‍♀️😂 #poland #happywife #happylife #radom
next page →