#harashcollections

2,974 posts

Loading...
Blouse cotton Available size xs to 4xl Berminat pm or www.wasap.my/60192067995 Rm42 #blouse #bajumurah #tshirtmuslimah #tshirtcantik #tshirt #tshirtcouple #harashcollections #shahalam ##cikgu -cikgu #igshopingmalaysia #igshop #shooping #shoppingonline #hijabfashion
Hoodie muslimah Rm90 sehelai dan rm70/pcs utk belian 10 helai ke atas Berminat pm or www.wasap.my/28 Promosi berakhir 23 October Pos bermula 3 December #harashcollections #hoodieshirt #hoodie #campus #cantik #shahalam #preorder #murah #trip #igshopingmalaysia #igshop #hoodiemuslimah
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
GUD NEWS! . Tarikh preorder dilanjutkan lagi sehingga 24 Oktober 2018 😍 . Jadi,ada masa lg utk buat preorder tau... . Musim2 hujan ni mmg sesuai sgt la pkai sweater hoodies ni... . Ade 5 pilihan warna yg ukhtee semua boleh pilih...yg paling best,harga dye pon berbaloi...klau beli byk lg murah harganya tau... . Berminat nak join preorder? Whatsapp Fathin kat nmbor ni ye👇 01140514970 01140514970 01140514970 . . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
*ISTIMEWA BUAT GENG KELAS, GENG KOLEJ, GENG KAWAN BAIK, GENG CIKGU* "Jom order beramai2! jgn sampai dh ttup preorder bru nk tempah"☺. Sehelai RM 90. Lagi banyak lagi murah 😍😍 Wasup 019-6858487 #hoodie #hoodiemuslimah #hoodiewanita #harashcollections
Sweater muslimah berhoodie. Always warm and soft. Coming so soon! Bayangkan pakai hoodie ni beramai ramai dengan kawan kawan. Sweet kan 😉 #harashcollections #ukhtees #hoodies #hoodiemuslimah
Awak dah order ke? material imported fleece tau. Pakat order dengan kawan2 untuk dapat harga yang terbaik😍 #ukhtees #harashcollections #hoodies #hoodiesmuslimah
KHAS UTK MUSLIMAH YG MALU KALAU PAKAI SWEATER TAK CUKUP LABUH! (SUKAR DITEMUI DI PASARAN!) Promo Preorder : www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie Khas untuk Preorder kali ni je, ada OFFER TAK MASUK AKAL utk awk semua. Kalau ready stock nanti hoodie exclusive ni cecah RM130. Utk Preorder ni kami offer lebih rendah ni. Kalau beli berjemaah dengan kengkawan lagi la jimat dan berbaloi Nak daptkan Offer preorder? Mahu harga borong? Ingin PAKEJ JIMAT? Promo Preorder : www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie Promo Preorder : www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie Promo Preorder : www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie ----------------------- Fabrik : Imported Fleece Size : XS - 4XL ----------------------- #ukhtees #encourageukhwah #harashcollections #hoodiemuslimah #hoodies
Romantiknya rasa bila pakai sedondon macam ni kan? Makin bertambah tambah rasa sayang dan cinta 😍😍😍 #harashcollections #setcouple #islamiccoupletshirt #islamicquotes #coupletshirts #couplesgoals
Romantiknya rasa bila pakai sedondon macam ni kan? Makin bertambah tambah rasa sayang dan cinta 😍😍😍 #harashcollections #setcouple #islamiccoupletshirt #islamicquotes #coupletshirts #couplesgoals
Romantiknya rasa bila pakai sedondon macam ni kan? Makin bertambah tambah rasa sayang dan cinta 😍😍😍 #harashcollections #setcouple #islamiccoupletshirt #islamicquotes #coupletshirts #couplesgoals
Rata rata pelanggan kami memang sangat berpuas hati dengan produk kami. Awak bila lagi nak cuba? 😉 #harashcollections #setcouple #setfamily #islamiccoupletshirt #tshirtlabuh #tshirtmuslimah
Kan dah cakap, kain yang kami guna memang berkualiti dan sangat best! #harashcollections #setcouple #setfamily #islamiccoupletshirt #JomPakaiSedondon
Sekali cuba, mesti nak repeat order lagi sebab kualiti kain produk harash memang best 👍👍👍 Rata rata pelanggan kami memang sangat berpuas hati dengan kualiti dan servis kami. Awak bila lagi nak cuba? Wasap la sekarang untuk check stok yang available⤵️ www.wasap.my/60133709817/harash #harashcollections #hoodies #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #setcouple #setfamily #islamiccoupletshirt
Mustard atau merah??? Mana satu korang suka? 😍😍😍 #harashcollections #hoodies #hoodiemuslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #sweater #sweatermuslimah
🌷Preorder Hoodie Muslimah Sporty🌷 . Harga: Sehelai : RM90 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. . 😍Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . 😍Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . 😍Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . 😍Material : Fleece Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . 😍Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia)
Alhamdulillah. Assalamualaikum & Selamat pagi ☺️ #harashcollections #islamiccoupletshirt #setfamily #jompakaisedondon
Hoodie Muslimah Sporty 💵Harga Sehelai: RM90 Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc -Boleh Bayar Deposit 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 Untuk tempahan, boleh wasap sekarang ⤵️ www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie #harashcollections #hoodies #sweater #hoodiemuslimah #sweatermuslimah #muslimah #islamiccoupletshirt
Hoodie Muslimah Sporty 💵Harga Sehelai: RM90 Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc -Boleh Bayar Deposit 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 Untuk tempahan, boleh wasap sekarang ⤵️ www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie #harashcollections #hoodies #sweater #hoodiemuslimah #sweatermuslimah #muslimah #islamiccoupletshirt
Hoodie Muslimah Sporty 💵Harga Sehelai: RM90 Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc -Boleh Bayar Deposit 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 Untuk tempahan, boleh wasap sekarang ⤵️ www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie #harashcollections #hoodies #sweater #hoodiemuslimah #sweatermuslimah #muslimah #islamiccoupletshirt
Hoodie Muslimah Sporty 💵Harga Sehelai: RM90 Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc -Boleh Bayar Deposit 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 Untuk tempahan, boleh wasap sekarang ⤵️ www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie #harashcollections #hoodies #sweater #hoodiemuslimah #sweatermuslimah #muslimah #islamiccoupletshirt
Hoodie Muslimah Sporty 💵Harga Sehelai: RM90 Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keats: RM70/pc -Boleh Bayar Deposit 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 Untuk tempahan, boleh wasap sekarang ⤵️ www.wasap.my/60133709817/muslimahhoodie #harashcollections #hoodies #sweater #hoodiemuslimah #sweatermuslimah #muslimah #islamiccoupletshirt
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* . 💵Harga customer . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . 😊Berminat utk order klik link ws di bio ig @attirebyinsy_ . . #harashcollections #pioneer #islamiccoupletshirt #familyharash #dropshipper #dropshipping #dropshiptshirt #harisukannegara #Tshirtislamic #tshirt #tshirtmuslimah #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtslovers #tshirtdesign #tshirtdakwah #tshirtdress #tshirtmalaysia #sayajualbaju #preordertshirtmuslimah #usim #gisousim #gisomakassarindonesia #gisomakassar #blouse #blouselabuh #blousemurahmalaysia #bazarpaknil #harimalaysia2018 #islamicquotes #paskal
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* . 💵Harga customer . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . 😊Berminat utk order klik link ws di bio ig @attirebyinsy_ . . #harashcollections #pioneer #islamiccoupletshirt #familyharash #dropshipper #dropshipping #dropshiptshirt #harisukannegara #Tshirtislamic #tshirt #tshirtmuslimah #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtslovers #tshirtdesign #tshirtdakwah #tshirtdress #tshirtmalaysia #sayajualbaju #preordertshirtmuslimah #usim #gisousim #gisomakassarindonesia #gisomakassar #blouse #blouselabuh #blousemurahmalaysia #bazarpaknil #harimalaysia2018 #islamicquotes #paskal
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* . 💵Harga customer . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . 😊Berminat utk order klik link ws di bio ig @attirebyinsy_ . . #harashcollections #pioneer #islamiccoupletshirt #familyharash #dropshipper #dropshipping #dropshiptshirt #harisukannegara #Tshirtislamic #tshirt #tshirtmuslimah #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtslovers #tshirtdesign #tshirtdakwah #tshirtdress #tshirtmalaysia #sayajualbaju #preordertshirtmuslimah #usim #gisousim #gisomakassarindonesia #gisomakassar #blouse #blouselabuh #blousemurahmalaysia #bazarpaknil #harimalaysia2018 #islamicquotes #paskal
KHAS UTK MUSLIMAH YG MALU KALAU PAKAI SWEATER TAK CUKUP LABUH! (SUKAR DITEMUI DI PASARAN!) Khas untuk Preorder kali ni je ada OFFER TAK MASUK AKAL utk awk. Kalau ready stock nanti hoodie exclusive ni cecah RM130. Utk Preorder ni offer lebih rendah ni. Kalau beli berjemaah dengan kengkawan lagi la jimat dan berbaloi Nak daptkan Offer preorder? Mahu harga borong? Ingin bagi PAKEJ JIMAT? Wasup 019-6858487 ----------------------- Fabrik : Imported Fleece Size : XS - 4XL ----------------------- #ukhtees #encourageukhwah #harashcollections #setcouplemurah
Alhamdulillah bila customer berpuas hati dengan material #hoodie #harashcollections Berminat untuk sebarang tempahan bolehla click www.wasap.my/60197695323 #bajumuslimah #bajusedondon #teamharashcollection #irmaAkmarEmpire #cikguseo
Alhamdulillah testimoni pelanggan yang sudah terima hoodie muslimah #harashcollections #hoodiemuslimah #hoodie #cikguseo #bajumuslimah #bajusedondon
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . 💵Harga . Sehelai: 90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: 85/pc 5 - 9 pc: 80/pc 10pc & keats: 70/pc . -Boleh Bayar Deposit. -Boleh redeem Anniversary Agen Oct . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL . . -Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Jika berminat boleh wasap fathin ye...☺ . WhatsApp 01140514970(fathin) . #deenassalam #tshirtmuslimah #tshirthoodie #hoodies #sweater #sweatshirt #tshirt #cottonshirt #harashcollections #ukhtees #niqabis #jubah #blouse #tunic #agenHD281
Open Preorder nowww!! . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . #harashcollections #student #hoodiemurah #sweaterhoodie #bajumuslimahmurah #baitijannaticollection
Baju sedondon suami isteri, anak-anak? Dapatkan design smart ni. macam-macam warna ada. #readystock #bajusedondon #bajukeluarga #harashcollections #harashexclusive
Baju sedondon suami isteri, anak-anak? Dapatkan design smart ni. macam-macam warna ada. #readystock #bajusedondon #bajukeluarga #harashcollections #harashexclusive
Tshirt Muslimah Odeen . Kain : jersey Saiz : XS-3XL Harga : RM38 . . Ada juga untuk lelaki. Boleh klik link di bio untuk maklumat lanjut . Tampil lebih romantik bersama @ahda_closet . Follow kami untuk design terkini dan paling sweet . . #tshirtpanjang #tshirtcouple #ahdacloset #tshirtlelakiperempuan #tshirtcotton #tshirtmajlis #tshirtselesa #tshirtmuslimah #tshirthiking #infiruteam #tshirtRewang #tshirtGotongRoyong #tshirtKumpulan #tshirtTahanLasak #KakiHiking #RukunTetangga #tshirtevent #muslimah4u #harashcollections
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
🖋Preorder Hoodie Muslimah Sporty . -Tempoh Preorder: Sehingga 24 Oktober 2018 . -Tarikh pos : Bermula 3 Disember 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 💵Harga . Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 . 2 - 4 helai : RM85 / helai . 5 - 9 helai : RM80 / helai . 10 helai & ke atas: RM70 / helai . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat . -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . -Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) . -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . -🧥Material : Fleece . 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . -Terdapat 5 warna eksklusif : . 💗 Blue . 💗 Purple . 💗 Red . 💗 Green . 💗 Mustard . 🚚 Kos Pos ikut Jadual postage . Berminat? Hubungi 01114950809 atau klik sahaja link di bio. . #hoodie #hoodielabuh #hoodiemuslimah #sweater #sweaterlabuh #sweatermuslimah #sporty #sports #harashcollections #fahazbikstyle
Peminat purple? 🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* Sehelai:RM 90 postage rm10 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018. Www.wasap.my/60197695323/hoodiesporty #harashcollections #muslimahhoodie #cikguseo #irmaAkmarEmpire #muslimahsejati
Preorder sporty hoodie muslimah Ada saiz untuk dipilih Boleh deposit jangan bimbang. Cepat2 roger irma ye Wwq.wasap.my/60197695323/hoodiesporty #muslimahhoodie #muslimahsejati #harashcollections #harashlovers #hoodie #bajucantik #cikguseo
Peminat hijau 🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* Sehelai:RM 90 postage rm10 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018. Www.wasap.my/60197695323/hoodiesporty #harashcollections #muslimahhoodie #cikguseo #irmaAkmarEmpire #muslimahsejati
Peminat warna mustard 🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* Sehelai:RM 90 postage rm10 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018. Wwq.wasap.my/60197695323/hoodiesporty #harashcollections #muslimahhoodie #cikguseo #irmaAkmarEmpire #muslimahsejati
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* Sehelai:RM 90 postage rm10 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018. Www.wasap.my/60197695323/hoodiesporty #harashcollections #muslimahhoodie #cikguseo #irmaAkmarEmpire #muslimahsejati
Peminat merah? 🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* Sehelai:RM 90 postage rm10 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat. -Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik -Baju Muslimah ada poket di depan -Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. -🧥Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan -Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard -Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 -Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018. #harashcollections #muslimahhoodie #cikguseo #irmaAkmarEmpire #muslimahsejati
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸ILHAM SERI ADINDA (ISA)🌸 Meletop Tau uollz ... Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni.. Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .😘😘 Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. 🍁Material : ✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. 🍁 Ciri-ciri : ✔cutting baju yang menawan dan 'loose' ✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. 🍁 Size : S , M, L, XL, XXL 🛍 jual 1 psg RM99 2 psg rm150 📮 kos pos 1 psg rm7 sm/ rm12 ss 2 psg rm10 sm/ rm16 ss ✴promosi sah hingga 16 oct 2018 #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸KKE 🌸Kurung Kuntum Exclusive🌸 Pattern Kurung Pahang Yang Patuh Syariah , Longgar Di Bahagian Pinggul. 1- Material baju dan kain dari china silk. Lembut & selesa. 2- Untuk kain potongan lipat batik/ selisih hadapan. 3- Edisi Terhad . Saiz SS, S, M, L, XL dan XXL. 🛍 PROMOSI 1 baju rm99 2 baju rm150 📮kos pos 1 baju rm7 sm / rm12 ss 2 baju rm10 sm / rm16 ss #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸KKE 🌸Kurung Kuntum Exclusive🌸 Pattern Kurung Pahang Yang Patuh Syariah , Longgar Di Bahagian Pinggul. 1- Material baju dan kain dari china silk. Lembut & selesa. 2- Untuk kain potongan lipat batik/ selisih hadapan. 3- Edisi Terhad . Saiz SS, S, M, L, XL dan XXL. 🛍 PROMOSI 1 baju rm99 2 baju rm150 📮kos pos 1 baju rm7 sm / rm12 ss 2 baju rm10 sm / rm16 ss #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
🌸KKE 🌸Kurung Kuntum Exclusive🌸 Pattern Kurung Pahang Yang Patuh Syariah , Longgar Di Bahagian Pinggul. 1- Material baju dan kain dari china silk. Lembut & selesa. 2- Untuk kain potongan lipat batik/ selisih hadapan. 3- Edisi Terhad . Saiz SS, S, M, L, XL dan XXL. 🛍 PROMOSI 1 baju rm99 2 baju rm150 📮kos pos 1 baju rm7 sm / rm12 ss 2 baju rm10 sm / rm16 ss #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
Kurung Batik Royal (KBR) 1. Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG. 2. Dijahit Dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai 3.BAJU : KURUNG PAHANG KAIN : SUSUN TEPI 4. READY STOCK saiz dari S M L DAN XL 🛍 HARGA PROMOSI 1 baju rm99 2 baju rm150 📮kos pos 1 baju rm7 sm / rm12 ss 2 baju rm10 sm / rm16 ss #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
Kurung Batik Royal (KBR) 1. Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG. 2. Dijahit Dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai 3.BAJU : KURUNG PAHANG KAIN : SUSUN TEPI 4. READY STOCK saiz dari S M L DAN XL 🛍 HARGA PROMOSI 1 baju rm99 2 baju rm150 📮kos pos 1 baju rm7 sm / rm12 ss 2 baju rm10 sm / rm16 ss #ejensah #ejendropship #aqeelamuslimahwear #bajukurung #kainela #cantikaniq #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscardkadkahwindanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban #terbaik #kebabom #makinramaifollowers #yakinboleh #fikirpositif #positivevibes
next page →