#hasil_kita

25,718 posts

Loading...
Tuesday
XXVII Dramatic on iPhone
Manusia tak sehebat yg mereka sangkakan, mereka perlukan masa untuk rehat dan smbung semula kerja mereka.🍃✨
XXVI Dramatic on iPhone
It's none of my business what people say and think on me. I am what i am and do what i want to do. I expect nothing and accept everything. It makes my life so much easier🙃🙈.
Once, I was hiding behind the close door knowing that engineering was that tough Finally, after all these years along with ups and downs, i've made it through It was unbelivably journey 😊 #view #instanature #instajack #icu_malaysia #ilovemalaysia #vsco #VSCOcam #vscomalaysia #vscomy #vscogood #vscomalaya #igers #igersboek #igaddict #igermy #igersmalaya #igersmalaysia #igersnegeri #ig_malaysia_ #igersxnogori #my_genggua #ikutcarakita #ipostprecious #twt_insta #thesmart_igers #fantastic_igers #hasil_kita #rsa_minimalism
XXV Dramatic on an iPhone
22/10/18 📷
XXIV
XXIII
XXII
Satu dua tiga sayang yang mana yah😆 #shooting #potographer #hasil_kita
XXI
XX
XIX
This picture was taken by @azizimusa_ ! He's one of my inspiration in this photography world. All of his pictures are dope and I just don't know why I really love the detail of this picture. Do check him out and hit the follow button to bless your feed. Let's hope your boy here can be like him one day 😉 . . . . . #igfeedsmenarik #vscocam_my #ikutcarakita #IGERSMALAYA #igersmalaysia #sicktone #mobilegraphymy #shotoniphone #AnakMudaJohor #mobilegraphy_xv #kakibika #lifeofadventure #fantastic_igers #thevisualcollective #igfeedsmenarik_ #vscocam_my #ikutcarakita #IGERSMALAYA #gila_shoot #streetexploration #sicktone #hasil_kita #frame_sempoi #lensamy #apple #pursuitofportraits #perakigers_ #moodygrams #agameoftones #500px #lokallense #instameet_kualalumpur #kualalumpurcity #strictlymobilegraphy
Lecturer aku selalu pesan camni "Allah akan letakkan rezeki kepada orang yang berusaha dan juga ingat yang Allah takkan datangkan nikmat tanpa ujian.💪🏻✨" 📷: @nazminbidin
XVIII
XVII
XVI
Senyum menunjukkan adanya keinginan untuk berbagi, rasa peduli, dan bersahabat. Tersenyumlah maka kau akan merasa damai😊🙏 talent@sukmawati 💃🙋👈 lokasi: bukit piantus🙇👈 foto by @muss_fotographie #hithelookface #hitandrun #hitsugaya #hasil_kita #hasiljadisevies #karyaseni #fotografer #fotomedia #fotokeluargadibali #fotokita_id #fotocinematarouec #sambasolshop #sambasocialclube #sambasergipe #sambasinformation
*BIZZ TOPUP* . Agent/Tauke Topup adalah perniagaan yang tidak akan rugi malah ianya Perniagaan yang akan menjana keuntungan dalam jangka yang panjang . ✔Yuran pendaftaran serendah RM15 sekali seumur hidup🔥 . ✔Mendapat Topup bernilai RM10 secara percuma😍 . ✔Mendapat Diskaun bila jual Topup iaitu beli dengan harga yang murah dan jual dengan harga pasaranℹ . ✔Daftarkan Agent dan yuran Pendaftaran 100% Menjadi Milik Anda💯 . ✔Dapat Topup 24/7 dimana-mana sahaja😊 . ✔Dapat Bayar *Bil Telefon,Air,TnB,Astro* dan bermacam2 lagi . Pertanyaan lanjut boleh terus ws Bro Eqram . Whatapps-014-660 5890 . Do follow our Ig🔥 . @Kisah_Remaja (MAIN IG) @Lawak_Igersss (LAWAK) @Hipper.Store (SNEAKERS) @Hipper.Gadget (GADGET,CASING,TOPUP)
XV
XIV
XIII
XII
XI
X
X
VIII
Doa Nabi Muhammad S.A.W kepada Allah S.W.T:- “Ya Allah, anugerahkanlah aku cinta kepadaMu, cinta kepada orang yang mencintaiMu, dan cinta kepada sesuatu yang mendekatkanku kepada cintaMu. Jadikanlah cintaku kepadaMu lebih besar daripada cintaku kepada air yang dingin” – HR. Abu Naim dari Abu Darda #yp_my #fantastic_igers #gallerymalaya #psychoart #my_genggua #kxnsepserxbut #kawaninstagram #igersmalaya #igersgrenoble #projekaok #projekkontest #projekwaghih #geng_weeders #hasil_kita #ig_addicts_fresh #genginsta #kisah_remaja #ikhwahpakaijeans #ikhwahpakaiarai #secebismemori #produkmaahadbukanmaksum #tarbiahsentap #bobo #kekechallenge #brocuba #kamixramai #kamixramaitapikamiada #igkelantan #igmaahad #akuyangpostkauyangpanas
VII
KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
Upin Ipin dah besar jadi polis, macam dalam gambar tu la jadinya, comel je hahahah. KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
Dah macam scene Gerak Khas sis tengok Datuk Kamarudin (kiri) berjalan, penuh gaya, mutu, keunggulan. hahaha KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din (kiri) berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
Masa sampai crime scene, abam polis tak bagi sis masuk, sis siap tunjuk kad media lagi tapi dia tak bagi jugak masuk, apa lagi call la TKP Datuk Kamarudin, haa baru nak bagi masuk, pagi2 dah cari pasal dengan sis. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
Tepat pukul 5.45 pagi bos sis call, "patin dah bangun belum? cepat siap! ko kena pegi Kulai sekarang! ada kes tembak." sis dengan mamai2 nye cuci muka gosok gigi je weh, sarung hoodie, yang penting camera, zuppp terus keluar, ibu sis sampai terpinga tengok apehal la anak dia main keluar je, hahah dari JB sampai Kulai sbb tak nak jam sis lalu highway, drive macam pelesit 140 cecah 160km/h, kalau ada polis sis la orang pertama subuh2 kena saman hahahaha. sapa cakap jadi media senang? sini sis nak pelangkung. KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
lama sangat tak post, kita baling balik kes September dulu. KULAI, 21 Sept -- Anggota Forensik PDRM memeriksa sebuah kereta Proton Waja yang dipercayai digunakan oleh dua penjenayah yang ditembak mati dalam kejadian berbalas tembakan dengan pasukan polis di Bukit Batu, Jalan Sedenak menghala ke Felda Sayong. Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Kamarudin Md Din berkata kumpulan yang dianggotai suspek dipercayai terlibat dalam kira-kira 15 kes samun dengan yang terakhir di Pontian, semalam.  Polis kini memburu saki-baki anggota kumpulan itu yang dipercayai aktif menyamun sejak enam bulan lalu. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages #johor
next page →