#hasil_kita

25,371 posts

Loading...
Macam mana burung hantu nak singgah, rumah dia dah hancur.
Throwback PRU Berbalik pada gambar DS yang dikata mudah, hoho you don't know the struggle us media to get the best shot. nak harung polis, bodyguards, crowds, VIPs lagi. itu pon korang cakap media banyak songeh lagi? kami tadah badan untuk dapatkan imej2 menarik hanya untuk tatapan korang tau jadi jangan pandang rendah dengan kerjaya kami. #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #streetactivity #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages
Sis tengah geledah gallery, dah rasa insta sis macam berhabuk jadi sis baling balik lah apa yang ada sepanjang PRU haritu sampai sekarang, korang layan je. sis suka gambar ni, tapi yang sampai terbalik pegang poster tu, rebel eh kak cik? #kogilisme #ikutcarakita #my_genggua #TheSmartCollab #igers_malaysia #igersoftheday #igfeedsmenarik_ #sematnatang #AnakMudaJohor #artkami #inipadubro_igers #tona_series #tona_jahat #malaya_produksi #cunbruh #streetactivity #thesmart_igers #hasil_kita #ig_malaya #ig_malaysia_ #_gengkita #igersgarang #photojournalism #malaysia #press #lifeasapress #media #themalaya_ig #bernamaimages
"Happiness is found when you stop comparing yourself to other ppl." #vsart_my #shotoniphone #anakmudajohor
Taejongdae Gonpo Cruise Boat at Taejongdae Park. Busan.
"Jangan kejutkan harimau yang sedang TIDUR ,pantang mundur kecuali harimau bangun" #ketuakadetpolis #hasil_kita
• 14/7/2018 • . . Kau taknak cuba kenal aku, bukan sebab kau takda apa, . Tapi sebab aku takda muka. Aku tahu. Semua orang cakap benda sama kat aku, sebab aku tak tunjuk muka, walau sikit. . Orang taknak amek risiko kenal seseorang yang entah wujud atau tak. Barangkali, aku takkan menyesal kenal seseorang yang tak ada apa, tapi kau yang akan menyesal sebab kenal aku yang takda rupa. . Tak, kau yakin ke aku takda rupa? 😌 . . Photo & caption by @themckp . . #alhamdulillah #syukur #quotebymckp #wildlife #romanapicisan #thepuisidaie #thedaiegraphy #instagram #igerspenang #igerspenangites #igersmalaysia #igersmalaya #igersbesut #igersganu #ig_malaysia_ #foundlost #hasil_kita #kawaninstagram #lokallense #vsco #vscocam #vsart_my #balkanhdr #hdrphotography #my_genggua #mckpicture #makcikkantinpretty
Nami House, Our phones fall, we panic. Our Friends fall, we laugh. .. - Catatan Inche Sejuk - #LelakiSejuk #ikutcarakita #ProjekDakwah #ProjekPahala #thedaiegraphy #igers #islam #ikutCaraKita #henshingraphy #DakwahGraphy #igfeedsmenarik #hasil_kita #tweet_insta
Gausah di like lah!! #specialmalming #hasil_kita
Marilah kita menuju kejayaan.
Yeongdo Lighthouse at Taejongdae Park. Busan.
• 12/7/2018 • . . Sakit ini, sampai bahasa pun tidak bisa membahasnya. Tuhan menguji separuh dari kekuatanku, satu persatu terbang menjadi debu. Untuk diri sendiri, aku mohon kau kuat. ❤ . . Photo & caption by @themckp . . #alhamdulillah #syukur #quotebymckp #wildlife #romanapicisan #thepuisidaie #thedaiegraphy #instagram #igerspenang #igerspenangites #igersganu #igersbesut #igersmalaya #igersmalaysia #ig_malaysia_ #foundlost #hasil_kita #kawaninstagram #lokallense #vsco #vscocam #vsart_my #my_genggua #mckpicture #makcikkantinpretty
next page →