#headbandbaby

389,910 posts

Loading...
READY STOCK!! BALLET PREWALKER IDR 40.000/ pc IDR 105.000/ 3 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) . KHUSUS GROSIR: IDR 390.000/ 12 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) IDR 600.000/ 20 pcs (boleh campur dgn harga yg sama . . Size: 0-3 mos (10 cm) 3-6 mos (11 cm) 6-10 mos (12 cm) Material: katun Jepang, inner soft felt . #grosirbajubayi #bajubayihandmade #babyskirthandmade #flareskirthandmade #bajubayi #rokbayi #rokanakhanmade #supplierbajubayi #produsenbajubayi #handmadeprewalkershoes #handmadebabyshoes #prewalkermurah #bajubayimurah #babybooties #sepatubayihandmade #headbandbayi #headbandbaby #mpasi #mpasi6bulan #mpasihomemade #mpasirumahan #olshopgresik #olshopbayi #babyshopgresik
READY STOCK!! BALLET PREWALKER IDR 40.000/ pc IDR 105.000/ 3 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) . KHUSUS GROSIR: IDR 390.000/ 12 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) IDR 600.000/ 20 pcs (boleh campur dgn harga yg sama . . Size: 0-3 mos (10 cm) 3-6 mos (11 cm) 6-10 mos (12 cm) Material: katun Jepang, inner soft felt . #grosirbajubayi #bajubayihandmade #babyskirthandmade #flareskirthandmade #bajubayi #rokbayi #rokanakhanmade #supplierbajubayi #produsenbajubayi #handmadeprewalkershoes #handmadebabyshoes #prewalkermurah #bajubayimurah #babybooties #sepatubayihandmade #headbandbayi #headbandbaby #mpasi #mpasi6bulan #mpasihomemade #mpasirumahan #olshopgresik #olshopbayi #babyshopgresik
READY STOCK!! BALLET PREWALKER IDR 40.000/ pc IDR 105.000/ 3 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) . KHUSUS GROSIR: IDR 390.000/ 12 pcs (boleh campur dgn harga yg sama) IDR 600.000/ 20 pcs (boleh campur dgn harga yg sama . . Size: 0-3 mos (10 cm) 3-6 mos (11 cm) 6-10 mos (12 cm) Material: katun Jepang, inner soft felt . #grosirbajubayi #bajubayihandmade #babyskirthandmade #flareskirthandmade #bajubayi #rokbayi #rokanakhanmade #supplierbajubayi #produsenbajubayi #handmadeprewalkershoes #handmadebabyshoes #prewalkermurah #bajubayimurah #babybooties #sepatubayihandmade #headbandbayi #headbandbaby #mpasi #mpasi6bulan #mpasihomemade #mpasirumahan #olshopgresik #olshopbayi #babyshopgresik
Topi Kangguru | RABBIT KNIT HAT Topi Rajut Bunny Topi anak import Rajut Bunny.. warna grey,yellow,blue,red,peach dan pink Bahan halus lembut Cocok untuk photo sesion baby atau topi bayi untuk menghangatkan. SIZE 43-48 cm 55 . #topikangguru #topianakimport #topianakmurah #babyheadband #headbandbaby #babyhat #bunnyhat #headbandbayi #topibayi #headbandnylon #headbandmurah #babyheadbands #bow #bandobayi #babygirl #babystuff #headbandlucu #jualheadband #jualheadbandbayi #jualnylonheadband #bandanabayi #pitabayi #importheadband #jualtopibayi #babybonnet #topikelinci #bunnyhat . . ๐Ÿ“ฒ Info Order: Chat via WA only. Cek bio kami . ๐ŸŽด*harap sertakan screenshot postingan ini Happy Shopping, Mom ๐Ÿ˜˜
Wangi2 natal sudah mulai kecium nih,,perlengkapan natal sudah mulai bersliweran di timeline , dekorasi mall2 pun sdh bernuansa natal ๐Ÿ˜ . Oiya utk tmn2 yg cari aksesoris rambut nuansa natal,tmn2 bisa intip & order di @precious.gift @precious.gift @precious.gift Koleksinya oke2 lho...Emily jg lagi pakai hairclip nya nih..cantik kan hairclipnya๐Ÿ˜ . . . . #endorse #endorseemily #aksesorisanak #hairclipanak #aksesorisanakmurah #jepitrambut #jepitanrambut #pitarambut #freeendorse #pitarambut #pitarambutanak #rambutsehat #bandobayi #freeendorseanak #selebgramcilik #tap2x #likeforlikes #persiapannatal #jepitanrambutlucu #selebgramanak #bandoanak #headbandanak #headbandbaby #aksesorisnatal #pohonnatal #aksesorisrambutanak #aksesorisrambut #bandoanak #headbandcantik #pitarambutlucu #bandonatal #bandosanta
INSPIRED BONDS MURAH! Brand KIDS TALES . Mommies yang ada anak yang baru lahir sehingga berumur 3 tahun! ๐Ÿ˜ Baju anak paling meletop mudah sarung dijual dengan harga paling murah! ====================== INSPIRED BONDS KIDS TALE! ====================== Item berhantu ni dijual dengan Harga RM25!!! Ya semua design RM25 kecuali 12 design baru yg mana kami mention pada gambar. WOWW! . APA yang BEST SANGAT INSPIRED BONDS ni? . ๐Ÿ’œMaterial kain cotton sejuk sangat selesa untuk si manja ๐Ÿ’– Warna yang tidak mudah pudar ๐Ÿ’™Kain tidak mudah berbulu โคDesign yg menarik ๐Ÿ’œMemudahkan Parent untuk tukar pampers anak terutama semasa travel ๐Ÿ’–Cover pada bahagian zip untuk elak anak luka pada dagu dan tangan . Cop! Brand Kids Tales okay. Siapa yang pernah beli mereka tahu kualitinya macam gini!!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . โ›”Perhatian! Inspired Bonds kami adalah pre-orderโ€ผ๏ธTarikh tutup order adalah pada 30/11. Item dijangka sampai 14hari selepas tarikh tutup order iaitu pada 14/12. . . ๐Ÿ’ฐDesign baru: RM29/pc ๐Ÿ’ฐDesign2 lain: RM25/pc ๐Ÿ“ฎPostage; 1~2pcs: RM8 Sem // RM11 SS 3~6pcs: RM11 Sem // RM13 SS 6pcs above: RM22 Sem // RM26 SS . PERHATIAN Saiz INSPIRED BONDS kami terdapat sedikit perbezaan dari ORIGINAL BONDS. Sila ukur badan anak untuk pilihan saiz yang lebih tepat. Cantiknya BONDS INS copy hampir 98% dari ORIGINAL BONDS! . Direct whatsapp 0175621902 utk order. . www.wasap.my/60175621902 . . . . . . . #dressbaby #babytwins #romperbaby #babyboy #babygirl #newborn #babycute #babycomel #dressbaby #seluarbaby #kasutbaby #bajumelayubaby #bajukanakkanak #bajubabymurah #raissatwins #botolsusubaby #kidstales #babyshopmalaysia #scarfbaby #dresskanakkanak #barangbaby #kurtababy #headbandbabymurah #inspiredbonds #bajubudakmurah #omarhana #boboiboy #headbandbaby #gegarvaganza2018
โญ๏ธ$6 each โ€ข Unlimited stockโญ๏ธ Email fam gets early access at midnight. Sign up for our newsletter the link is in our bio! Website opens to everyone else 12 pm EST tomorrow!โฐ Sale ends 11/22 12am #newbornphoto #newbornphotographer #newbornphotography #newbornposing #newbornphotos #headbandbaby #flowerheadbands #babyheadbands #babygirlstyle #babygirl ๐ŸŽ€ #expectingmom #handmadelove #propvendor #propshop #newbornset #newbornsession #flowercrowns #nylonheadband #newbornromper #babymilestones #familysession #maternitysession #tieback #mompreneurs #mombosslife #shopwithus #shopinstagram #newbornphotoprop #photographyprop #virginiaisforlovers
Warna nya soft n lucu kan mom,,, Yuk cuusss diorder ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Menggunakan nylon USA yang pasti nyaman dipake buat si kecil. Gak takut sakit dan membekas di kepala baby lagi,,, . . Untuk cek stok dan info harga silahkan hubungi: ๐Ÿฐ Wa: 082166668634 Line : @med1748j (pakai @ yaa) ๐Ÿฐ . . . #headband #bandanabayi #aksesorisbaby #jepitanbayi #bandoanak #headbandhandmadewithlove #headbandbaby #babyheadband #jepitrambut #handmade #headbands #aksesorisbayi #handmadepita #pitahandmade #handmade #handmadebandana #turbanbayi #bandanapesta #ootdkids #accessories perlengkapannnewborn #mpcnbeproudday5
SEMARAKKAN CINTA BERSAMA DENGAN CIK HUBBY ๐ŸŒน Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...๐Ÿ˜ญ . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk โœ”๏ธ BESAR kan size โœ”๏ธ Mekarkan TEK โœ”๏ธTegang Boolatkan Cik Tek โœ”๏ธBalance kan saiz kanan kiri โœ”๏ธHilangkan stretchmark dan selulit . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby ๐Ÿ˜ . Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details โค๏ธ . ๐Ÿ“ฒ01128612049
Nama barang : nylon HB NW35 Idr : 35.000 /pcs Use elastic NYLON Colour : babypink, lightyellow, purple, blue, green Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
Nama barang : HB import NW34 Idr : 15.000 /pcs Menggunakan bahan yg berkualitas dan nyaman Colour : as pict
Customer's order Thank you mommy๐Ÿ’• . Plain Knotted RM 8 Chiffon Flower RM 8 Aika Bow RM 10 . Postage RM 8 SEM / RM 11 SS FREE POSTAGE dengan pembelian min RM 35 melalui Shopee . To order : 1. Kenalpasti kod / screenshot headband 2. Whatsapp 013-2059171 (klik link di profile ๐Ÿ‘†) Atau, Boleh terus klik link di profile untuk order melalui Shopee . #sayajualheadband #headbandmalaysia #handmade #handmadeheadband #headband #babyheadband #headbandbaby #barangbaby #babygirl #aksesoribaby #sayajual #knottedheadbandmalaysia #headbandborong #borongheadband #headbandbrunei #headbandsingapore #hairaccessorieshandmade #headbandmurahmalaysia #hairclip #hairclipmalaysia #newbornphotography #hairaccessories #flowerheadband #nylon #nylonheadband #bowheadband #newborn
Cherrys pompom headband Idr : 20.000 /pcs (headband) Colour : red edition Use nylon / jepit Bisa dijadikan jepit jg ya 25.000/ pasang 15.000/ pcs
๐ŸŽ€ FOR Mom & Baby GIRL ๐ŸŽ€ PREORDER 2-3week . . S-Xl ๐Ÿท 0-6month | 6-12 month | 12-18 month 1-2years | 3-4 years | 4-5years | 5-6 years . . ๐Ÿ› PROMO PRICE : Rm60.00 +Rm8 . . โ˜Ž๏ธ 0194411692 . . #headbandbaby #kurtababyboy #kurtalelaki #gaunbabygirl #bajukurungbaby #babyboy #babygirl #bajubaby #babynewborn #bajuraya #bajubabymurah #babyheadband #babyheadbandmurah #headbandbaby #headbandbabymurah #borongheadband #borongheadbandbaby #headbandmalaysia #hairclip #bajubaby #barangbaby #bajubudak #bajubudakmurah #blouse #blousemurah #bajuraya2018murahmurah
๐ŸŽ€ FOR Mom & Baby GIRL ๐ŸŽ€ PREORDER 2-3week . . S-Xl ๐Ÿท 0-6month | 6-12 month | 12-18 month 1-2years | 3-4 years | 4-5years | 5-6 years . . ๐Ÿ› PROMO PRICE : Rm60.00 +Rm8 . . โ˜Ž๏ธ 0194411692 . . #headbandbaby #kurtababyboy #kurtalelaki #gaunbabygirl #bajukurungbaby #babyboy #babygirl #bajubaby #babynewborn #bajuraya #bajubabymurah #babyheadband #babyheadbandmurah #headbandbaby #headbandbabymurah #borongheadband #borongheadbandbaby #headbandmalaysia #hairclip #bajubaby #barangbaby #bajubudak #bajubudakmurah #blouse #blousemurah #bajuraya2018murahmurah
Ramai mommy dah grab legging super hott ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅuntuk anak anak pakai. Material selesa, baru je restock 2-3 minggu yang lepas. Alhamdullilah dah sold out. Thanks mommies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ colour lain in stok semakin tipis. Grab now!!! . #babytight #babytightmurah #babytightmurahmalaysia #seluarbaby #babyshower #babygifts #babygirlleggings #leggingcantik #leggingbaby #babyleggings #stokinbaby #tshirtlelaki #tshirtbudakmalaysia #tshirtmurahmalaysia #beg #handbags #tshirtmurah #bajubaby #headband #headbandbaby #headbandmalaysia #headbandmurah #headbandsmalaysia #cekakbaby #cekakrambut #cekak #muslinswaddlebudak #napkinmalaysia #napkinmurah
Ramai mommy dah grab legging super hott ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅuntuk anak anak pakai. Material selesa, baru je restock 2-3 minggu yang lepas. Alhamdullilah dah sold out. Thanks mommies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ colour lain in stok semakin tipis. Grab now!!! . #babytight #babytightmurah #babytightmurahmalaysia #seluarbaby #babyshower #babygifts #babygirlleggings #leggingcantik #leggingbaby #babyleggings #stokinbaby #tshirtlelaki #tshirtbudakmalaysia #tshirtmurahmalaysia #beg #handbags #tshirtmurah #bajubaby #headband #headbandbaby #headbandmalaysia #headbandmurah #headbandsmalaysia #cekakbaby #cekakrambut #cekak #muslinswaddlebudak #napkinmalaysia #napkinmurah
๐ŸŽ€ READY STOCK ๐ŸŽ€ . . Koleksiii terbaruuu ! Inii Lucu dan gemaaass kalau dipakaaii ๐Ÿ˜ Haruss punya moms . Buat ngelengkapin ootd si babyy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . PRICE 20.000 / PCS . #headband #headbandmurah #headbandlucu #bandobayi #headwrapbaby #turbanlampung #jualturbanbayi #bandobayilampung #bandobayilucu #bandobayimurah #headbandlampung #headbandbaby #bandomurah #bandolampung
Penyakit Degeneratif itu apa sih mba? Penyakit degeneratif adalah penyakit yg muncul akibat kemunduran Fungsi sel tubuh. Disebabkan Oleh Gaya Hidup dan Pola Makan yang tidak SEHAT. _ Di Indonesia Angka Jumlah Kematian karena penyakit degeneratif ini terus meningkat. Sekarang anak kecil aja sudah ada yg mengalami KOLESTEROL TINGGI. bahkan STROKE dan DIABETES aja sudah banyak usia 30tahunan yang mengalaminya. _ Disebabkan oleh ketidaksadaran untuk menjaga pola makan. Kalau ada yang DIET, diejek, ih ngapain sih diet, hidup itu harus dinikmatin tau... ๐Ÿ˜ Iya dinikmatin sesaat yah ๐Ÿ˜† _ Kita kan ingin Masa TUA kita sehat dan bisa melihat anak dan cucu kita nanti. Bisa menikmati masa tua dengan jalan jalan, kumpul bareng keluarga bukan DIAM TIDUR dirumah saja karena SAKIT. _ Sekarang usia masih produktif, GEMUK aja dibilang tanda BAHAGIA ๐Ÿ˜‚ Bukan beb.... Ayo PERUT BUNCIT bukan tanda Anda SUKSES LOH ๐Ÿ˜„ TANDA BIANG PENYAKIT ๐Ÿ˜‰
Nama barang : nylon HB NW28 Atas : 45.000 /pcs Bawah : 45.000 /pcs Use elastic NYLON Colour : as pic Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
Nama barang : nylon HB NW25 Idr : 40K /pcs Use elastic NYLON Colour : as pic Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
Nama barang : nylon HB NW24 Idr : 45K /pcs Use elastic NYLON Colour : as pic Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
Nama barang : nylon HB NW22 Idr : 45K /pcs Use elastic NYLON Colour : as pic Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
Nama barang : nylon HB NW17 Idr : 40K /pcs Use elastic NYLON Colour : as pic Perfect for newborn >>>> swipe more for detail
next page →