#henna

7,814,530 posts

Loading...
Tiada cas tersembunyi. So takyah DM tepi nak tanya harga . Haaa kami bagi terang² harganya. Cuma kalau jauh kami cas transportation ya . WhatsApp kami, beri detail ni ⬇️ . ✅ Nama: ✅ Tarikh pakai inai: (date tu sampai hujung tahun ni ya) promosi ja smp hujung bln ni.. ✅ Waktu: 9pagi/2ptg/8malam . Jangan lupa skali ngan payment lah untuk lock date n time tu kan . "Siapa cepat Dia Dapat" . 30 yang terawal je tau . 011-36720769 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistSID #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup
🛒💝 BROW HENNA, . 🌸🛒 Pensil alis henna, natural, aman, praktis dan halal. . ❣Pesan 081276086260 #travelling #browhenna #skincareamanbpom #ertosskincare #pemutihwajahaman #pensilalis #pensilalishenna #glowingskincare #henna
Beautiful Henna by @sonamistry_mahendi Follow @Bluebellvine for more inspirational Henna Ideas.You can check out my YouTube channel, link is given in Bio. Please tag, share & comment below to tell me your opinion.❤️ Thank you guys...... #henna #hennafun #hennaart #hennainspo #hennainsiration #hennainspired #hennadesign #traditionaltattoo #hennalove #mehndidesign #gulfhenna #asianwedding #naturalhenna #bridalhenna #indianhenna #photooftheday #hennacones #instagood #hennatattoo #artwork #instafashion #tattoolife #instapic #tattoo #love #artistic #fashioninsta #draw #inklife
Flawless via😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 @zarpash_makeupartist @itx_n_ . #makeupartist #zarpashmustapha #bridesmaids #fashionblogger #design #instapic #likeforlikes #model #hair #hairstyles #film #indiangirls #awesom #video #pakistanbride #love #fun #tiktokmemes #famous #makeuplooks #looksgood #beautytime #henna #desibride #modeling #girlscorner #kashees #atifaslam #viralpics #bride
Assalamualaikum and morning uolls !! Haaa.. sedikit info bagi yang musykil dengan inai rambut hennaline yang sis jual nie , inshaaAllah tak ragu2 lagi, sis pun da try , bau henna memang best tapi sekarang nie ada bau lavender tau ! Limited edition ! Cepat grab sebab kalau habis hq memang takkan restock lagi , nanti rugi 🙈🙈 . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #hennalinegirl
《門司港駅キャンドルナイト》  日時:3月23日・24日(土日) ※両日とも17時半着火点灯〜21時まで  場所:JR鹿児島本線『門司港駅前』噴水広場  ☆来場無料  ☆チャッカマンご持参でご来場下さい。  ☆撮影可能(♯門司港駅キャンドルナイト)  ☆火を灯しています。走り回ったり キャンドルに衝突しないようご注意ください。  ※特にお子様はキャンドルの灯りに喜んでくれて興奮する子が多いです。    今回のキャンドルナイトのデザイン・模様について質問を受けることが多かったので  デザイン〜制作を担当させて頂いた ユキヤからメッセージをお伝え致しますね。  『今回のキャンドルナイトの準備が完了しました!  準備作業中に「これは何の柄ですか?」と 旅行者の方々から幾度かのご質問をいただきましたので、  ここで今回のデザインについてお話しさせて頂きます。  門司港駅は使う度に、見る度に、 いくつかの想い出を呼び起こす場所ではないでしょうか。  子供も、お父さん、お母さん、おじいちゃんおばあちゃんも。  僕自身門司港で生まれ育った人間なので 沢山の想い出と共にこの駅には親近感を感じます。  そんな大好きな門司港駅が 久しぶりに綺麗になって戻ってきてくれました。  久しぶりに駅のバースデイを祝う気持ちです。  この度門司港駅グランドオープニングイベントで キャンドルデザインを担当させて頂く事が決まってから、  バースデーにどんなデザインをプレゼントすると 門司港駅が喜んでくれるかな?なんて考えたりもしました。  今までの想い出をありがとう。 これからもよろしくね!という気持ちだったり。  門司港駅は過去と未来を想う場所でもあるなと思います。  駅とは、旅だったりお仕事だったり通学だったりと 沢山の人々が毎日交錯する場所です。  門司港駅は、過去の想い出と そして未来への希望との間を行った来たり 気持ち的に旅をする場所ではないでしょうか。  そんなタイムトラベルもできる駅 なんですよね。  話は長くなってしまいましたが、  今回のデザインは…  「いつもは隠れている門司港駅の タイムトラベルの曼荼羅の扉が、 駅のバースデイに合わせてみんなの前に姿を現したよ! 一緒にタイムトラベルしませんか」  をイメージしてデザインをさせて頂きました。  この2日間、 みなさんの想い出と、これからの希望へと、 門司港駅からの良い旅をしていただけたら嬉しいです。  Yukiya Blissball Sakata』  例年11月に開催するキャンドルナイトの特別編。  今月、門司港駅が約6年間の改修工事を終えて  グランドオープンした記念として、  『門司港駅・目の前の噴水エリア』にキャンドルを灯します。  本日と明日の17:30点灯ですので、 チャッカマンを持参で門司港駅にお越しください。   https://ameblo.jp/matueku60/entry-12448919047.html  -------------  古民家サロン【Blissball×fullmoon】  〒801-0881 福岡県北九州市門司区鳴竹2丁目15-15   駐車スペース1台有 / 営業時間10〜18時 /予約制  ⚫︎JR鹿児島本線“門司港”駅〜車7分 or バス15分 ⚫︎西鉄バス“田ノ浦”停留所〜徒歩3分  ✉︎ yukiya@blissball.jp  ☎︎ 090-5985-4767  ▶︎http://blissball.jp/index.html ▶︎https://ameblo.jp/matueku60/  -------------   #henna #hennaart #hennatattoo #mehendi #bridalmehendi #hennadesign #healinng #healinghennaart #blissball #yukiyablissball #yukiyahenna  #design #henna_i #hennalove  #ヘナ #ヘナアート #ヘナタトゥー  #ヘナデザイン #ゆきやヘナ  #ユキヤブリスボール #ブライダルヘナ  #ヒーリングヘナアート #ヘナ講習  #マタニティアート #古民家サロン  #ヘナ道 #bodyart #mojiko #門司港 #門司港駅キャンドルナイト
Beautiful henna by @bindushah_mehndi Follow @Bluebellvine for more inspirational Henna Ideas.You can check out my YouTube channel, link is given in Bio. Please tag, share & comment below to tell me your opinion.❤️ Thank you guys...... #henna #hennafun #hennaart #hennainspo #hennainsiration #hennainspired #hennadesign #traditionaltattoo #hennalove #mehndidesign #gulfhenna #asianwedding #naturalhenna #bridalhenna #indianhenna #photooftheday #hennacones #instagood #hennatattoo #artwork #instafashion #tattoolife #instapic #tattoo #love #artistic #fashioninsta #draw #inklife
Baru sempat upload 😅😅 Foto diambil dlm keadaan henna masih basah.. 💞💞💞💞 Henna wedding @dianita_surbakti 💖💕 @Silaut1 Henna by @puputfzr_beauty @puputfazriyanti Makeup & HENNA (Bengkulu, Padang , Lunang Silaut) Booking & info pricelist hub. cp dibawah ya 😊 WA 082284308424 #jilbabwisudasimpel #makeupwisudapadang #makeupsilaut #makeuppadang #makeupminimalis #makeupmodern #makeuppessel #makeupwisuda #makeupjilbab #makeupsanggul #makeupwedding #makeupartist #makeup #makeupsumbar #hennasilaut #hennasumbar #henna #mahendi #hennapessel #hennalunangsilaut #hennabengkulu #jasahenna #hennaart #designhenna #gambarhenna
بَارَكَ اللهُ لَكُماَ وَبَارَكَ عَلَيْكُماَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ💝 Semoga Allah melimpahi berkah kepada kalian berdua (saat dalam kebahagiaan), dan tetap melimpahi berkah atas kalian berdua (disaat dalam cobaan), dan Semoga Allah senantiasa mengumpulkan kalian berdua di dalam kebaikan. Happy wedding ka Adinda😊😘😍 Terimakasih sdh pakai jasa henna Nadia 😊 Info pricelist : Wa 0895366727235 #hennaweddingbekasi #hennaweddingbekasitimur #henna #hennapengantin #hennapengantinbekasi #hennamaroon #hennaputih #like4likers #likephoto #like4likeback #likesforlikesback #whitehenna #whitehennabekasi #hennabynadia
SET ORGANIK BEBAS BAHAN KIMIA🍅 . Sekarang ni semua orang nak guna pencuci muka yang bebas kimia. . Maklumlah bila kulit berjerawat, ada jeragat dan masalah2 lain tu, . mesti kita nak cari pencuci muka yang boleh merawat kulit dengan baik tanpa merosakkan lagi kulit yang dah sedia bermasalah. . Jadilah pengguna yang bijak, pilih pencuci muka organik, bebas bahan kimia. Kita tak nak muka kita makin teruk kan?😊 . Wasap akak jika anda syg kan kulit anda! 👇👇👇👇 📲 014-9942053 . #sabunjerawat #SabunTomato #agentwanted #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #lipstickmatte #letscantik #wanitasexy #nakkurus #kualalumpur #nakcantik #tehhijau #SabunTomatoHajar #SerumOrganik #antapermana #like4likes #pemutihgigi #pandorabracelet #foundationmakeup #muamalaysia #artismalaysia #henna #bajuraya2019 #okayamalaysia #alifsyukriterlajaklaris
DAH TINGGAL 200 UNIT JE ?? 😱😱 Belum minggu gaji pon laju stok habis. Dahsyat juga penangan inai lavender ni 😅 Ha korang yg belum grab lagi tu jom whatsapp kita laju2 Nanti dh sold out jangan nangis mintak restok lagi 😄 Whatsapp 011 1289 4808 atau klik je link kat bio terus 😉 #inai #inaicelup #inaipengantin #inairambutorganic #henna #organichenna #hennacone #inaikon #inaimurah #inaihomemade #inaimalaysia #hennamalaysia #inairambutmelaka #inaimelaka #inaicelupmelaka #inaihalal #inaisahsolat #inaiuban #inaikonmurah #borongmurah #hennauban #lavender #lavenderlover #hennaline
Soooo we know every ones brows are NOT brown. And any henna with color has added chemical. There is a fruit from Africa called Jagua and it used to make NATURAL black henna!! Ours has arrived!! So if you want brows that last! “Wake up and go” look, come get a better kind of tint. *should not use if you’re allergic to fruits such as blueberries or strawberries* we can do a allergy test for you!! Come to Eye Slayed in Euless Tx. Let’s take your slay next level!! 817-508-8427 #henna #hennabrows #hennamybrows #colorbrows #lashes #browsandlashes #colorpop #lashstylist #browspecialist
A cliente ficou tão satisfeita com o resultado, que expressou seu contentamento até de olhos fechados😍 ♡Minha maior satisfação, tornar as pessoas com sua auto estima elevada♡ #designerdesobrancelhas #designdesobrancelhas #sobrancelhasperfeitas #sobrancelhas #fioafio #micropigmentação #henna
Aquele Arrazo de Sobrancelhas 😍😍 Com um olhar marcante ♥️ Henna ♥️ Antes e Depois 💎 . . . . Agende seu Horário 65 99607 4083 Studio Thais Castro #Sobrancelhas #Expertemsobrancelhas #henna #Design #embelezamentodo olhar
SET ORGANIK BEBAS BAHAN KIMIA🍅 . Sekarang ni semua orang nak guna pencuci muka yang bebas kimia. . Maklumlah bila kulit berjerawat, ada jeragat dan masalah2 lain tu, . mesti kita nak cari pencuci muka yang boleh merawat kulit dengan baik tanpa merosakkan lagi kulit yang dah sedia bermasalah. . Jadilah pengguna yang bijak, pilih pencuci muka organik, bebas bahan kimia. Kita tak nak muka kita makin teruk kan?😊 . Wasap akak jika anda syg kan kulit anda! 👇👇👇 📲 014-9942053 . #sabunjerawat #SabunTomato #agentwanted #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #lipstickmatte #letscantik #wanitasexy #nakkurus #kualalumpur #nakcantik #tehhijau #SabunTomatoHajar #SerumOrganik #antapermana #like4likes #pemutihgigi #pandorabracelet #foundationmakeup #muamalaysia #artismalaysia #henna #bajuraya2019 #okayamalaysia #alifsyukriterlajaklaris
Hapaaa⁉️❗️ RKay Glam Henna dah masuk pawagam😱 Wooowwweeee😍🥰 . 4 pilihan warna yang menawan🥰 🐝ADE BRUSH SEKALI 🐝ADE CAMPURAN VIT C, UTK MERAWAT KUKU.. 🐝BUKAN SEKADAR MENCANTIKKAN KUKU, MALAH MERAWAT KUKU, 🐝TAHAN LAMA Dijamin halal Mesra solat Www.wasap.my/60196648284 #inai #henna #rkayglamhenna 👑
💠Agende um horário, marque uma avaliação gratuita, Ateliê Thais Granato💠 https://www.instagram.com/thais_granato 💠 Serviços de Sobrancelha a partir de R$ 15,00💠 💠 Serviços de cílios a partir de R$ 50,00 💠 📲 Contato 18 99711-2421 whatsapp Rua Braz Sanches Arriaga, n° 614 Patrimônio Silvares #sobrancelha #cílios #fioafio #micropigmentação #microblanding #henna #designdesobrancelha #sobrancelhafioafio #cilioibrido #volumerusso
Lucu ga sih ? Gemes akutuhh hehe Hayu buat temen-temen yang mau bikin hena untuk wedding, engagement, buat lucu-lucuan kayak aku dsb 😀 yukk booking ke ig.nya @dewiddd_ InsyaaAllah harga merakyat dengan kuliatas oke 😉 . . . . Henna art by @dewiddd_ #hennawedding #hennasimple #hennaart #henna #hennartist #hennapangandaran #hennaciamis #hennalook
Henna henna#henna #beauty #tattoo
Mais uma cliente satisfeita. Obrigada pela confiança! 🤗😍 Sobrancelhas dela @cah.mooura Agende seu horário! Whats 11 99322 2097 #Designer de sombrancelha #Henna #Microblanding #Micropigmentadora
Henna for @erni.sty08 , thankyou mbak 💕 Info pricelist dan booking henna WA 085700015200 atau klik link whatsapp di bio dear 🤙 . #henna #hennaart #hennacilacap #hennaartcilacap #hennamaos #hennabanyumas #hennakroya #hennaweddingcilacap #whitehennacilacap #hennaputih #muacilacap #riaspengantincilacap #mimmahenna
SET ORGANIK BEBAS BAHAN KIMIA🍅 . Sekarang ni semua orang nak guna pencuci muka yang bebas kimia. . Maklumlah bila kulit berjerawat, ada jeragat dan masalah2 lain tu, . mesti kita nak cari pencuci muka yang boleh merawat kulit dengan baik tanpa merosakkan lagi kulit yang dah sedia bermasalah. . Jadilah pengguna yang bijak, pilih pencuci muka organik, bebas bahan kimia. Kita tak nak muka kita makin teruk kan?😊 . Whatsapp @ dm saya sekarang jika sayangkan kulit anda 👇👇👇 📲 014-9942053 . #sabunjerawat #SabunTomato #agentwanted #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #lipstickmatte #letscantik #wanitasexy #nakkurus #kualalumpur #nakcantik #tehhijau #SabunTomatoHajar #SerumOrganik #antapermana #like4likes #pemutihgigi #pandorabracelet #foundationmakeup #muamalaysia #artismalaysia #henna #bajuraya2019 #okayamalaysia #bawalcotton
Xônada por este resultado! ❤️🙆🏻‍♀️ Design+Aplicação de hena. Corrigindo falhas, realçando olhares! Agende seu horário.
Wedding sis Efrista - Tubanan. 🌸Henna By @ningrumhennaart 🌸MUA @sanggarrias_viola 🌸FG @nr_softwan Info seputar Henna, NailArt, & pricelist langsung 👇 👇 ____________________________________ 💌 089651445217 (WA) 🏡 Karanggondang Ploso, Rt.03/05 ( Utara Masjid Kalimasyada), Mlonggo - Jepara. ____________________________________ #ningrumhenna #Henna Deeedding #Hennafun #Hennawisuda #senihenna #hennabridal #Hennamlonggo #Hennabangsri #Hennakembang #Hennakeling #hennajepara #jeparahits #jeparakekinian #JHA
Herkese iyi geceler .. Yakın geçmiş #tbt burda dursun. Sizde Özel günlerinizde kendinizi özel hissetmek ve şımartmak mı istiyorsunuz o zaman Güzelliğinize dokunuş yapmak bizim işimiz. Özel günleriniz için bana ulaşın😘😘😘 .Bu foto 'da herhangibir photoshop ve filtre yoktur. #Türkiye #instabeauty #kuaför #likeforfollow . 📌📌 Randevularınızı erkenden almayı unutmayın 😚. . 🌟☎📩İletişim : Bilgiler  profilde mail ve dm den  ulaşabilirsiniz. . . maccosmetics maccosmeticsturkiye sephoraturkiye nyxcosmetics_turkiye inglot_turkey #ADANA #profosyonelmakyaj #adanadaprofosyonelmakyaj #gelinmakyajı #makyaj #adanamakyaj #tesettür #maccosmetics #ozgedelibicak #mua #instagood #wedding #gelin #adanakuaför #instalike #likeforlike #weddingphotographer #henna #adanagelinleri #tesettürmakyajı #contour #arabic #instabeauty #instablogger #fashion
Fresh organic henna cones. Click on the link in bio to order. #henna #hennacones #organichenna #naturalhenna
Terima kasih warga Lembaga Air Perak dak Mami sebab sudi berinai dengan Suri☺️ Jumpa lagi nanti. Click link wasap di Bio dan boleh sertakan detail seperti berikut untuk proses booking slot henna. Nama : Tarikh : Masa : Lokasi : Atau terus click link wasap ni www.wasap.my/+60135281607 #hennaipoh #hennaipohperak #hennaartistipoh #hennaartistperak #hennaperak #henna #hennaartist #hennamerah #redhenna #whitehenna #inaiputih #hennadesigns #hennainspiration #weddinghenna #hennawedding #inaipengantin #inaipengantinperak #profesionalhennaartist #hennaipohmali #inaimurah #hennamurah #hennamurahperak #ipoh #inaitunang #official_hennaartistperak #hennadesign #hennadesigns #hennart #hennalookbook
For your beautyfull special day ❤ Yang ingin tanya seputar Price List henna bisa langsung kontak yang ada di bio ya dear...😍💕 ___ .👰 Happy Wedding @meitaarum .💅Henna & fake nails by @anna.arthenna . MUA 💄@mahkota_wo . .#hennawedding #hennasimple #henna #hennaart #hennaputih #hennatattoo #hennadepok #hennajakartatimur #hennajakartaselatan #hennaceger #hennaputihjakartapusat #whitehenna #inaipengantin #hennamaron #hennadesign #muadepok #hennajakartautara #hennabekasi #tanggerangselatan #muawedding #inspirasipreweddin
Sabe aquela sobrancelhas definitiva que você fez antes a cor mudou ou se arrependeu ? Eu consigo despigmentar e refazer dúvidas nosso WhatsApp respondemos imediato 98226-53-95 #makeup #arrumardefinitiva #sobrancelhasfeias #Tatuapé #henna #salaodebeleza #estetica
Flyers and gift vouchers are ready for mother’s days gift! Perfect for Mother’s day as a gift and very excited for the upcoming shoot and full video will be up on my YouTube...link in Bio! . . . #henna #mehndi #hennaflyer #mehendi #hennaartist #lasvegas #vegashennaartist #mandalatattoo #bridalhenna #hennaguru #bohemian #artist #lasvegas #mothersday #giftideas #gift #giftforlove #hennapro #hennainspire #inspo #bridetobe #floral #lasvegasmodels #vegaswedding #wedding #bridalhenna #hennadesigns #artistsoninstagram #instagram #instagood #youtuber
Happy Wedding Ka Siti Hardianti Terimakasih sudah percayakan jasa Henfri Art di hari spesialnya 💕. Wa 0822-4692-8155 _____________________ ______________________________________________ #hennawedding #hennasimple #henna #hennaputih #hennaart #hennafun #hennalookbook #henna_i #hennart #hennainspiration #henna 😍 #hennadesigns #hennainspire #mehndihenna #hennartist #hennalover #hennahands #sobrancelhadehenna
next page →