#hijabstylistselangor

166 posts

Loading...
As a mother of 4, i have less than 10 minutes to put my makeup on . . I am sharing with you how i did it via my youtube video . . The link is at bio . . Kindly like the video and subscribe to my youtube channel ya 😊 . . #makeupbyettygarib #hijabstyledbyettygarib #makeup #makeupartist #malaysianmakeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistjohor #makeupartistjb #mua #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajb #muajohor #hijabstylist #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistjohor #hijabstylistjb #draping #drappedhijab #drapinghijab #demohijab #hijabstylingdemo #hijabtutorial
Knitted semi instant shawl by @amourehq memang selesa untuk dipakai terutama time travel. Tak perlu gosok senang nak pakai. Memang best memang selesa. . . Hijab stylist recomended terutama untuk yang tak gemar instant shawl namun nak siap pantas . . Ada nak saya sharekan macam mana nak gayakan shawl dari Amore ni ke? . . #makeupbyettygarib #hijabstyledbyettygarib #makeup #makeupartist #malaysianmakeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistjohor #makeupartistjb #mua #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajb #muajohor #hijabstylist #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistjohor #hijabstylistjb #draping #drappedhijab #drapinghijab
Sekali sekala kita keluar dari comfort zone baru lah mencabar... Kita belanja sikit makeup dan hijab styling nikah untuk pengantin bertemakan winter... Yeay ke? . . Untuk tempahan makeup dan hijab styling boleh klik link di bio ye... . . #makeupbyettygarib #hijabstyledbyettygarib #makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistjohor #makeupartistjb #mua #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajb #muajohor #hijabstylist #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistjohor #hijabstylistjb #draping #drappedhijab #drapinghijab
Hijab styling by @etty.garib Beautiful makeup by @fiqahafizi Amazing talent of @nadiaazlanshah High quality hijab by @amourehq Photo by @cokerlatstudio . . For hijab styling services kindly use the link in bio . . #hijabstylist #hijabstyledbyettygarib #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistmalaysia #hijabstylistjb
Photoshoot for @ola.scarves with @cahashims . Wait for their new collection πŸ–€ . Photographer @aswadbakri . #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #nstyles8 #hijabstylist
Photoshoot for @ola.scarves with @nabila_asyiqin . Wait for their new collection πŸ–€ . Photographer @aswadbakri . #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #nstyles8 #hijabstylist
Photoshoot for @ola.scarves with @nabila_asyiqin . Wait for their new collection πŸ–€ . Photographer @aswadbakri . #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #nstyles8 #hijabstylist
Asyik asyik gambar makeup sekali sekala kita up gambar bridal hand bouquet pula... . The theme was winter...hand bouquet tu mengikut la temanya... Simple yet so sweet untuk majlis nikah... . Ni yang nak bagi tahu ni... Selain makeup, hijab styling kak etty dan @hudagarib pun buat juga hand bouquet untuk pengantin kali ni... . . Ada yang nak tengok hasil makeupnya ke? #makeup #makeupbyettygarib #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistjb #makeupartistmalaysia #mua #muamalaysia #muajohor #muakl #muaselangor #hijabstylist #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistjohor #hijabstylistmalaysia #bridalmakeup #bridalhandbouquet
Makeup by the most wanted @syedewa Hijab styled by @etty.garib Congratulations to @dr.ainana on the award received 😍 . . Swipe to see the overall look . . For hijab styling bookings, please refer to bio . . #hijabstylist #hijabstyledbyettygarib #styledbyettygarib #hijabstylistkl #hijabstylistmalaysia #hijabstylistselangor #hijabstylistjb
| Z I Z I E | . Hijab styling for photoshoot . #hijabstylist #hijabstylistkl #nstyles8 #hijabstylistselangor
| Z I Z I E | . Hijab styling for photoshoot . #hijabstylist #hijabstylistkl #nstyles8 #hijabstylistselangor
| Z I Z I E | . Hijab styling for photoshoot . #hijabstylist #hijabstylistkl #nstyles8 #hijabstylistselangor
Hijab stylist bukan hanya perlu tahu macam mana nak lilit tudung. Namun perlu juga tahu memadankan gaya tudung dengan konsep yang ingin diketengahkan. . Sebarang pertanyaan dan booking untuk hijab styling atau makeup boleh klik link di bio. #hijabstylist #hijabstylistmalaysia #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistjb #hijabstylistjohor #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistjb #makeupartistjohor #mua #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajohor #muajb
Antara cabaran besar menjadi #hijabstylist adalah bila mana pengantin tak ada veil tiara. Maka kenalah make do dengan apa yang ada. . . Dengan kain shawl itu jugalah kita perlu hasilkan sesuatu yang unik dan luar biasa. . . Ada yang nak pakai macam ni masa nikah? Boleh whatsapp saya seperti yang tertulis di bio . . #hijabstylist #hijabstylistmalaysia #hijabstylistselangor #hijabstylistkl #hijabstylistjb #hijabstylistjohor #hijabstyle #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistjohor #makeupartistjb #muakl #muamalaysia #muajb #muajohor #mua
M Y P A P I L L O N H I J A B . yg nk kawen MUST GRAB this!!!! . Hiijab yg sis paling adore sgt2 adalah this collection.... Ala2 turban style. mmg sesuai utk wanita bekerjaya or utk wedding...mmg senang nak pakai ....just ikat dibelakang dan twist ... x pening2 dah nk pin sana sini sbb confirm menjadi.... . klu bminat blh usha2 dkt ig @mypapillonhijab .. MY PAPILLON HIJAB . Hijab Stylist : @lyzza_d for @mypapillonhijab . #muakl #muacheras #mualangat #mekaptunang #muakajang #muaampang #muabangi #muaputrajaya #muasemenyih #muaklselangor #hijabstylistbylyzza #hijabstylingbylyzza #hijabstylistmalaysia #hijabstyle #hijabstylista #hijabstylish #nikah #sanding #tunang #muacyberjaya #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistcheras #hijabstylistshahalam #hijabstylistbangi #hijabstylistputrajaya
M Y P A P I L L O N H I J A B . Hijab yg sis paling adore sgt2 adalah this collection....sesuai utk wanita bekerjaya or utk wedding...mmg senang nak pakai ....just ikat dan twist ... . klu bminat blh usha2 dkt ig @mypapillonhijab . MY PAPILLON HIJAB . Hijab Stylist : @lyzza_d for @mypapillonhijab . #muakl #muacheras #mualangat #mekaptunang #muakajang #muaampang #muabangi #muaputrajaya #muasemenyih #muaklselangor #hijabstylistbylyzza #hijabstylingbylyzza #hijabstylistmalaysia #hijabstyle #hijabstylista #hijabstylish #nikah #sanding #tunang #muacyberjaya #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistcheras #hijabstylistshahalam #hijabstylistbangi #hijabstylistputrajaya
#Repost @mypapillonhijab (@get_repost ) ・・・ Alhamdulilah..it is a WRAP..Semoga Allah mempermudahkan usaha dan memberkati Team kreatif MyPapillon Hijab stylist, models, MUA dan photographer #loveisintheair πŸ’žπŸ’—β£ #perjalananmasihjauh πŸ‘£ #setapakdemisetapak #notrevienotrepassion #mypapillon Celebrity hijab stylist @lyzza_d Assistant @iznizuri Models @alya.zira @siti_mareeya @farharazak19 Photographer @nabil_nadir My awesome team mate @nuts_dyamy papilon . Hijab Stylist : @lyzza_d for @mypapillonhijab . #muakl #muaklselangor #hijabstylistbylyzza #hijabstylingbylyzza #hijabstylistmalaysia #hijabstyle #hijabstylista #hijabstylish #nikah #sanding #tunang #muacyberjaya #hijabstylistkl #hijabstylistselangor #hijabstylistcheras #hijabstylistshahalam #hijabstylistbangi #hijabstylistputrajaya . .
next page →